Показати повну версію : Все про Львівський КВН
Думаю, форумлянам було б цікаво дізнатися більше про львівський КВН- команди,новини,плітки,скандали цікавинки,жарти і багато чого іншого можна знайти на офіційній веб-сторінці Асоціації КВН Галичини http://www.kvn.lviv.ua/news.php
Раджу завітати на цей сайт всім любителям якісного україномовного гумору!!:) :) :)
samvexler
23.02.2008, 22:43
Дякую за інфу. Львівські КВН команди мені завжди подобалися своїми хартами і пріколами. Вони якісь своєрідні. :)
Дякую за інфу. Львівські КВН команди мені завжди подобалися своїми хартами і пріколами. Вони якісь своєрідні. :)
Нема за що!!рада,що львів"яни цікавляться автентичним львівським гумором!!!і особливо приємно ще й тому, бо я є частинкою тієї великої львівської КВНівської спільноти:shy: :shy: :shy:
один раз випадково подивилась по телевізору виступ львівської команди "Набла", мені дуже сподобалось. Українські жарти звучали не гірше, ніж звичні російські з КВН.
один раз випадково подивилась по телевізору виступ львівської команди "Набла", мені дуже сподобалось. Українські жарти звучали не гірше, ніж звичні російські з КВН.
Галюсіку, приходьте восени в палац Хоткевича на ігри Галицької ліги і матимете змогу побачити Наблу вживу:) повірте,заряд енергії та хорошого настрою Вам гарантовано надовго:)
Особисто я знаю точно що команда КВН "BASTA" - the best!
Всі кому вона подобається, хто чув і особливо хто ще не знає - заходьте і ознайомтесь на веб-сторінці http://basta-lviv.at.ua/
Особисто я знаю точно що команда КВН "BASTA" - the best!
Всі кому вона подобається, хто чув і особливо хто ще не знає - заходьте і ознайомтесь на веб-сторінці http://basta-lviv.at.ua/
Ооо, ти ви певні Іспанку знаєте? :)
Ооо, ти ви певні Іспанку знаєте? :)
Та доводилось))) Непогана така дівчИна-іспанчИна... :moskali:
Ооо, ти ви певні Іспанку знаєте?
Угу,Сявичу..ше й як знає)))
Та доводилось))) Непогана така дівчИна-іспанчИна...
Мерсі...я знала,що тебе тут швидко забанять)))
я знала,що тебе тут швидко забанять)))
ну чекай-чекай.... я тобі за то зловтішання добре пригадаю на морі... пиши заповіт і страхуйся від нещасних випадків на воді.. бугага
ну чекай-чекай.... я тобі за то зловтішання добре пригадаю на морі... пиши заповіт і страхуйся від нещасних випадків на воді.. бугага
я ж пожартувала...я не зі зла)))та ти мене втопити вже 3 роки намагаєсся - ше ні разу не вдалося:)))))а якщо серйозно - то я рада,що ти тут.
Пи.си : ото ми оффтопимо:)
я ж пожартувала...я не зі зла)))та ти мене втопити вже 3 роки намагаєсся - ше ні разу не вдалося:)))))а якщо серйозно - то я рада,що ти тут.
Пи.си : ото ми оффтопимо:)
Не тринди! триндиш на кожному кроці...
Якби ти не хотіла шоб мене банили то так відкрито б з того не тішилась.. а тішилась бо знала шо я забанений і не зможу прочитати-відповісти...
А щодо не вдалося... знову триндиш))) я памятаю шо довго захльобувалась)) такшо не тре вимахувацця!
ПиСи. ну якшо я офтоплю то мене забанять. довічно. шо перший раз чи шо? переживу!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008