Показати повну версію : Продам/віддам дитячі речі
Візок дит. “ТАКО Сіті Вояжер”, від. народж. до 3 р., зима-літо, синьо-бежевий, надувні колеса, кошик для немовляти, у доброму стані? дешево. Тел. 80634431015
levandivka
13.01.2008, 09:25
Вживане, район Рясне-2, самовивіз.
Використовувалося нормальними дітьми. :cowboy:
Ехх!! Було б трьохярусне за 300, вже би брав.:)
levandivka
13.01.2008, 23:55
Розміри забув вказати:
160х150х65
Уляночка
20.02.2008, 23:30
А я продам дитячі речі на хлопчика - від народження до 1,5 рочку. Стан ідеально-нормальний (що як). Костюмчики, кофти, штанята, шапочки і т.д. Дешево.
Продам зимовий комбез,у дуже доброму,майже ідеальному стані,окремо куртка та штани зі шлейками на 1,5-2 рочки(яскраво червоний),весняний костюмчик з синтипоном(новий) ,окремо куртка та штани(салатовий) 1,5-2 роч.Велосипедик "Geoby" від 1 до 3 роч. з ручкою - у доброму стані. Багато взуття та інш.
:) Віддам дитячі дівчачі речі безкоштовно.Е в нормальному стані і в плямках(але в дома нормально ходити),шкода викидати.Може хтось перекаже малозабеспечиним сім'ям.Пишіть в приват або на емейл)
Зголосіться, будь-ласка, хто може продати вишиванку, або український стрій для дівчинки 1,5 - 2 роки, можна б\в, але в доброму стані. Або можливо хтось знає де недорого можна придбати чи пошити на замовлення
Не знаю що значить недорого, але моя хресна на Вернісажі купувала внучці за 90 гривень повний стрій.
продам дитячі речі
А Я ВАМ ПОБАЖАЮ
дитячі речі не продавати
і в короткому часі
ЗНОВУ ВІДЧУТИ ДАР МАТЕРИНСТВА
Уляночка
23.03.2008, 15:02
А Я ВАМ ПОБАЖАЮ
дитячі речі не продавати
і в короткому часі
ЗНОВУ ВІДЧУТИ ДАР МАТЕРИНСТВА
А я вже не продаю: 2 пакети віддала сусідці, у якої сестра має народжувати, а що краще, то залишила собі - якщо буде знову хлопчик, то мало що залишиться докупляти, а якщо дівчинка, то речі з Любаськи комусь подарую
А я всі речі пороздавала, а тепер шкодую, бо речі хороші були, а народився знову хлопчик. Ну нічого, нові купуємо :).
вже не продаю: 2 пакети віддала сусідці, у якої сестра має народжувати, а що краще, то залишила собі - якщо буде знову хлопчик, то мало що залишиться докупляти, а якщо дівчинка, то речі з Любаськи комусь подарую
Думаю, що поступаєте правильно!
Хоча у наш "споживацький" час моя думка може виявитися старомодною, однак вважаю дуже доречним дитячі речі, що належали Вашим дітям "позичити" близьким або знайомим.
Речі, що призначені для маленьких діточок не встигають зноситися за один "підхід" - деякі штанці, костюмчики чи сукеночки взагалі вбираються один-два рази. Якщо "вживані" речі продавати - багато ж не заробиш. А якщо віддаш (позичиш) дитячі лашки іншій молодій сім'ї - зробиш їм доволі суттєву підтримку. Згодом, якщо у Вас знову виникне потреба у дитячих речах той "хтось" відзичить речі, ну може не всі :-), але більшість. А частину позичить інша товаришка. Звичайно, що частину Ви придбаєте нові - хто не схоче побавити свою дитину.
Бажаю здоров'я та щастя Вашим діточкам!
Хочу купити автомобільне крісло 0+1. Хтось продає?
Додано через 3 хвилини
Продаю такі свої роботи http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28902&page=3
Продаю ... свої роботи
Не втримався і заглянув на означену гілку.
Знаєте, тема "дещо не моя", однак рукоділля наших форумлянок, і Ваше, зокрема, - це просто супер!
Не знаю що значить недорого, але моя хресна на Вернісажі купувала внучці за 90 гривень повний стрій.
Дякую, що сказали, бо я думала, що на Вернісажі значно дорожче...
може хтось знає адреси інтернет магазинів де можна купити дитячі речі, бажано в США
Квіточка
24.03.2008, 18:47
А я б купила візочок прогулянковий, Geoby бажано трьохколісний, але якщо хтось має якийсь інший, яким був задоволений. пропонуйте.
Зголосіться, будь-ласка, хто може продати вишиванку, або український стрій для дівчинки 1,5 - 2 роки, можна б\в, але в доброму стані. Або можливо хтось знає де недорого можна придбати чи пошити на замовлення
Я бачила у новому цумі ,між поверхами (десь може 3-4),як з " літери" виходити,були вишиванки і навіть дитячі(бо я для малої своєї дивилася),але машиною зроблені і коштували в межах 70-80 грн.
Додано через 36 хвилин
я може і помиляюсь...
ckorpionsha
28.04.2008, 12:03
Куплю кенгуру від народження, може хтось продає?
Куплю візочок-тростину або якийсь інший легенький візочок.
Вирішила і я продати візочок. В мене є ось такий.
http://i042.radikal.ru/0805/93/99ffed6071a7t.jpg (http://radikal.ru/F/i042.radikal.ru/0805/93/99ffed6071a7.jpg.html)
В дуже хорошому стані. 150 гр.
Андріана
09.05.2008, 15:46
Вирішила і я продати візочок. В мене є ось такий.
http://i042.radikal.ru/0805/93/99ffed6071a7t.jpg (http://radikal.ru/F/i042.radikal.ru/0805/93/99ffed6071a7.jpg.html)
В дуже хорошому стані. 150 гр.
Галинко, береш???
як ні,то я візьму:)
Галинко, береш???
Беру!!!:)
Додано через 54 секунди
Радість, як з Вами зв"язатися? Може скиньте тел. в ПП?
Беру!!!:)
Додано через 54 секунди
Радість, як з Вами зв"язатися? Може скиньте тел. в ПП?
Телефон скинула. Звоніть.
Куплю стілець для годування.
Куплю стілець для годування.
Галинко, та зараз на Південному по 190 грн є, він потім і на звичайний столик перетворюється....
Галинко, та зараз на Південному по 190 грн є, він потім і на звичайний столик перетворюється....
Я хочу такий, що не перетворюється:) Переважно всі купують Чіковські за 700грн. А я хочу дешевше, може б/в?:)
Уляночка
23.05.2008, 23:47
Я хочу такий, що не перетворюється Переважно всі купують Чіковські за 700грн. А я хочу дешевше, може б/в?
А Чіківський за 330 - в нас такий і дуже !!!!! задоволені - спинка має 3 положення, столик знімається, знизу корзина, де ми іграшки складаємо - СУПЕР!!!!!!
А Чіківський за 330 - в нас такий і дуже !!!!! задоволені - спинка має 3 положення, столик знімається, знизу корзина, де ми іграшки складаємо - СУПЕР!!!!!!
Ви продаєте? Бо я щось не зрозуміла.
ckorpionsha
24.05.2008, 23:12
Щось подібне і я хочу...може скиньте фото того стільчика
Уляночка
25.05.2008, 17:38
Місце: Львів
Дописів: 429 Відповідь: Продам дитячі речі
Цитата:
Допис від Уляночка
Ви продаєте? Бо я щось не зрозуміла.
Щось подібне і я хочу...може скиньте фото того стільчика
дівчата, тепер цей стілець трохи дорожчий - ось посилання
http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?id=29&code=60656
ми маємо його вже 1,5 року і дуже задоволенні
Я хочу такий, що не перетворюється
А чому не хочете такий шо перетворюється?
Я не агітую просто розкажу як було в нас...в 6міс. нам дали такий звичайний стілець(такий як ви хочете) на користування...коли Куся навчилась вилазити з нього(а то було приблизно в 1р) нам прийшлось його віддати(нізащо не хотіла в ньому вже сидіти ), почала їсти за кухонним столом з нами...то було більше бацькання по стінах,чужих тарілках і т.д. А от зовсім не давно купили їй дитячий столик+табуретку+стілець і я дуже задоволена...вона там і бавиться і малює і гамає...має своє! місце в кімнаті... тому радила б вам купити такий шо перетворюється і мати чистий спокій до 3-4 років...
Надійко, це як кому. Наші дпузі навпаки спочатку купили ту табуретку зі столиком, але малий ще до року навчився вилазити з нього, дитина кілька разів падала. Потім поміняли на суцльний і дуже задоволен.
У нас теж Чіко, мені подобажться тим, що регулюється положення спинки, я малого від 3 місяців клала.
Уляночка
25.05.2008, 22:46
А чому не хочете такий шо перетворюється?
Я не агітую просто розкажу як було в нас...в 6міс. нам дали такий звичайний стілець(такий як ви хочете) на користування...коли Куся навчилась вилазити з нього(а то було приблизно в 1р) нам прийшлось його віддати(нізащо не хотіла в ньому вже сидіти ), почала їсти за кухонним столом з нами...то було більше бацькання по стінах,чужих тарілках і т.д. А от зовсім не давно купили їй дитячий столик+табуретку+стілець і я дуже задоволена...вона там і бавиться і малює і гамає...має своє! місце в кімнаті... тому радила б вам купити такий шо перетворюється і мати чистий спокій до 3-4 років...
Надійко, це як кому. Наші дпузі навпаки спочатку купили ту табуретку зі столиком, але малий ще до року навчився вилазити з нього, дитина кілька разів падала. Потім поміняли на суцльний і дуже задоволен.
У нас теж Чіко, мені подобажться тим, що регулюється положення спинки, я малого від 3 місяців клала.
Рідко не погоджуюсь з Надійкою, але тут зовсім інша історія :) - ми купили малому цей стілець на Миколая у 2006 році, коли йому минуло 5 місяців і зразу він йому сподовався, бо там він і їсть, і малює, і бавиться. Ремінці ми не використовували, що фіксувати дитину, бо в Любчика такий бонек:shutup: :) :shutup: :) , що того не треба було робити. Та і столик має 4 рівні фіксації, я даю на останній ,що точно з нього Любко не намагатиметься вилізти, бо не розвернеться, та і спинка регулюється (3 рівні). Чохол знімається, як і столик, легко миється. Моя вафелька з нього не вилазить, не скаче з нього, що часто буває на деревяних стільцях (не одноразово бачила такі "польоти" в наших знайомих, у яких росте 1,7 річна дівчинка Сашенька). Та і корзина там дуже вмістима, ми там іграшки складаємо. Ось! тому цілком погоджуюсь з Натою, що кожному своє, а нам таке....:) :)
Продаю дитячий візочок Deltim http://www.ati.com.ua/view_bb_card_239507.html, http://www.antaro.ru/kolyaski/deltim/deltim_vl.htm? в ідеальному стані, недорого 650 грн.
:) Віддам дитячі дівчачі речі безкоштовно.Е в нормальному стані і в плямках(але в дома нормально ходити),шкода викидати.Може хтось перекаже малозабеспечиним сім'ям.Пишіть в приват або на емейл)
Людоньки!ну так шкода викидувати просто так речі.Ну може хтось забере чи комусь передасть.Речей буде багато -майже все на дівчинку.:download: на різний вік.Відгукніться-бо везти в будинок невляти -не буду-треба машину.та й дитячі будинкі одні е до 3 років а інші після 3.
nastinka
01.07.2008, 14:43
ну наприклад я нічого порадити не можу бо дітей ще немаю, і хто в мене народиться передбачити не можу :)
але дуже хочу дівчинку, а ще краще двійняток, хлопчика і дівчинку :)
ckorpionsha
01.09.2008, 21:56
Куплю стільчик для годування, щоб спинка регулювалась. Може хто продає?
Zirnycja
02.09.2008, 12:25
але дуже хочу дівчинку, а ще краще двійняток, хлопчика і дівчинку :)
Гарно мрієте! і це-прекрасно!Теж свого часу так сильно прагнула дівчинки, що народилося їх аж двоє одразу! ...
olja_zaj
02.09.2008, 16:01
Ніхто не продає прогулянковий візок ?
Zoryanazirka
02.09.2008, 20:26
може хтось знає адреси інтернет магазинів де можна купити дитячі речі, бажано в США
З США в Україну вже давно не шлють, бо по тому як внесли зміни в закон про ПДВ, якщо фірма немає представництва в Україні то офіційно продавати тут свої товари неможе. и колись багато замовляи, а пом Україну виключили зі списків розсилки
Zoryanazirka
02.09.2008, 20:29
http://www.babiesrus.com/
http://www.oshkoshbgosh.com/
Продам крісло гойдалку від Chico Relax&Play-250грн(б/в в нормальному стані)
Комбінезон дитячий зимовий на дівчинку, темно зеленого кольору Coccobello 68см, новий-250грн
Комбінезон-кишеньку зимовий Coccobello золотистого кольору.62см(б/в) - 120грн.
levandivka
11.09.2008, 16:10
Пропозиції дитячих речей тепер доцільніше робити на Посиденьках.
Зачиняю.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008