КПК

Показати повну версію : форумівка київського філіалу Львівського форуму

маюнка
20.02.2008, 23:26
з нагоди приїзду Ромка до Києва організували міні-форумівку. такий собі філіал ЛФ у Києві.

присутні були :Boris_Kiev(головний організатор), Forest, Romko (за словами Бориса - каталізатор зустрічі) та я, Маюнка.

де зустрічались та як збирались - великого значення не має.
значення має те, що таки зібрались. і спілкування було живе і приємне. сподіваюсь, друзі підтримають згодом при нагоді розпочату мною тему.
а поки що викладаю те, що маю.

Додано через 1 хвилину
фото № 1 - Ромко - поєднання попереднього і нинішнього аватарів:)

http://i018.radikal.ru/0802/15/784e8863d526.jpg

Додано через 3 хвилини
Forest, він же - Орест,робить важливі дзвоники. дуже приємно, що він-таки зміг приєднатись до нашої компанії.

http://i037.radikal.ru/0802/e8/825de365d594.jpg

Додано через 6 хвилин
епізод із українського серіалу(а чим ми гірші за мексиканців?;)) :Forest та Romko з"ясовують, що вони - родичі(хоч і далекі - та все ж!!!!)

http://i031.radikal.ru/0802/b2/be54bcdea1f5.jpg

Додано через 7 хвилин
це троє чудових чоловіків :)
зліва на фото Boris_Kiev

http://i037.radikal.ru/0802/a6/fc50103ffa6e.jpg

Додано через 10 хвилин
а тут ми в повному складі.
фотографії не фотошоплені, так що не судіть суворо:) від мене - все. але думаю, що далі буде...

http://i006.radikal.ru/0802/78/cd6f22078fa0.jpg

під час форумівки телефонували levandivka - приємно було почутись:)

Liliyah Romanova
20.02.2008, 23:47
Ресторан явно китайський, такі віяла та ліхтарики гарні на стінах...

А от щодо Бориса то я так і думала, що має бути щось таке трохи котяче в рисах. ;)

маюнка
20.02.2008, 23:59
Ресторан явно китайський, такі віяла та ліхтарики гарні на стінах...

еге:) з дуже китайською назвою "Асторія".

Boris_Kiev
21.02.2008, 00:08
щодо Бориса то я так і думала, що має бути щось таке трохи котяче в рисах. Ну коли сказали, що зараз вилетить пташка ...

А щодо місця - то був найближчий заклад до Ромчиного помешкання. Я туди зайшов на розвідку і суворо запитав: "Чи вмієте робити пристойну каву - зараз сюди прийдуть Львів"яни!"

Liliyah Romanova
21.02.2008, 00:14
з дуже китайською назвою "Асторія".
:D:D:D
В Україні взагалі назва ніколи ні про що не говорить. Хіба про господаря, але рідко про саму кнайпу.

Додано через 54 секунди
Ну коли сказали, що зараз вилетить пташка ...
Ну, справді, особливо схожість з аватаром. ;)

MARTINI
21.02.2008, 00:51
Я туди зайшов на розвідку і суворо запитав: "Чи вмієте робити пристойну каву - зараз сюди прийдуть Львів"яни!" Борис у своєму репертуарі, талант розлякувати людей :) Всім ріспект за те, що зібралися , круто. Дуже приємно побачити чарівну Маюнку , а особливо Бориса, якого я досі ніколи не бачив, і якщо чесно, інакше собі уявляв :)

Boris_Kiev
21.02.2008, 00:57
Я сподівався "піддати" не тільки кави й пива і тому приїхав "пішки" (це район Авторинку на Перова). А панове мене "розвели" - Ромко не п"є, а Forest приїхав на своїх колесах.
Все, в середині березня домовилися зробити розширену форумівку. Сподіваюся, що в молодих мам діти будуть здоровими.

MARTINI
21.02.2008, 00:59
Приїжджайте до Львова. Я обіцяю приїхати без коліс :)

Liona
21.02.2008, 01:01
Заздрю білою заздрістю :)
Сподіваюся, наступного разу там вже буде і Ліона :o
Буду дуже рада познайомитись з вами всіма в реалі :)

пупер
21.02.2008, 01:04
мартіні, а форест не колишній львів’янин?....

Boris_Kiev
21.02.2008, 01:05
талант розлякувати людей Не розлякувати, а мобілізовувати до трудових подвигів!

Приїжджайте до Львова. Я обіцяю приїхати без коліс Дякую. І Вас будемо раді бачити на "філіальській" форумівці

Liliyah Romanova
21.02.2008, 01:06
мартіні, а форест не колишній львів’янин?....
Так і є.

Forest та Romko з"ясовують, що вони - родичі(хоч і далекі - та все ж!!!!)

пупер
21.02.2008, 01:17
лілька, скільки пан на форумі, та не зізнався, що з нашої школи.....
більше того: що ми однокласники.....

я згадав: ми раз побилися....
мабуть він образу затаїв....

Liliyah Romanova
21.02.2008, 01:29
я згадав: ми раз побилися....
мабуть він образу затаїв....
А видиш, ти недаремно боявся своє фото сюди виставляти. ;)
:D:D:D

MARTINI
21.02.2008, 01:40
мартіні, а форест не колишній львів’янин?.... Та який же він колишній? :) Просто львів"янин

пупер
21.02.2008, 01:45
Та який же він колишній? Просто львів"янин
всьо....
буду ховатися.....
мало там що.....
а раптом він злопам’ятний....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/afro.gif

маюнка
21.02.2008, 11:33
Та який же він колишній? Просто львів"янин

ТОЧНО!!! отак-во : світ тісний. :)
для мене перебувати в такій компанії було надзвичайною приємністю.
шкода, що дівчата не змогли, але здоров"я діток - на першому місці. наступного разу зберемось всі.

Boris_Kiev
21.02.2008, 11:39
Мушу сказати, що чарівна Маюнка була не тільки окрасою компанії; саме Маюнка через однокурсниць довідалася про існування цієї кнайпи.
Інакше довелося би пити пиво на дитячому майданчику в тому районі.

шкода, що дівчата не змогли... Наступного разу зберемось всі.
І темою зустрічі оберемо обговорення гілки "Французький поцілунок"! :)

Мих
21.02.2008, 11:46
Клас!!! Мені сподобалось....

маюнка
21.02.2008, 11:50
І темою зустрічі оберемо обговорення гілки "Французький поцілунок"!

я - пас(щодо теми), то дуже особисте. я навіть в тій темі по темі не дописувала ні разу:)
Інакше довелося би пити пиво на дитячому майданчику в тому районі

е-е-е! я ж на юридичному вчусь. то - адмінправопорушення! та крім того, пива я не п"ю.

Boris_Kiev
21.02.2008, 11:56
я - пас(щодо теми), то дуже особисте. я навіть в тій темі по темі не дописувала ні разу:) Я же написав "обговорення". а не "тренування" !

е-е-е! я ж на юридичному вчусь. то - адмінправопорушення! та крім того, пива я не п"ю.Порушення - це коли "порушують" на пам"ятники (кущі). Що, не знайшли би по 34 гривні з носу ?
А Вам була би адвокатська практика! :)

Samojlovu4
21.02.2008, 12:34
Мартіні правий, Борис ну зовсім на себе не схожий!

Ще би полковника воочію побачити, от було би здорово!

маюнка
21.02.2008, 12:44
Ще би полковника воочію побачити, от було би здорово!

та то вже, мабуть, треба форумівку робити "Московський філіал ЛФ":)

lotr_an
21.02.2008, 13:20
та то вже, мабуть, треба форумівку робити "Московський філіал ЛФ"

як на мене то краще того не видіти...

маюнка
21.02.2008, 13:29
як на мене то краще того не видіти...

як на мене, немає нічого поганого в тому, щоб люди збирались разом за інтересами, тим паче якщо їх об"єднує щось таке спільне,як Львів. :)

Львiва
21.02.2008, 13:30
Жалко меня не дождались:)
Послезавтра еду в Житомир, могла бы и в Киев заехать, благо недалеко.
Собираю форумівку в Житомире:D приезжайте, покажу Вам все самые прекрасные места этого города. Я его знаю также как свой родной город:radist:

Я не шучу - пишите - встретимся!!!

Bear
21.02.2008, 15:26
А я, нажаль, не зміг бути присутнім... пробачте мені. Склалися так обставини, що дуже важко відлучится від роботи та з дому... Можливо, десь згодом, на наступній форумівці, буде більше вільного часу та я зможу приєднатися до вашого чудового товариства.

Danilo
21.02.2008, 15:51
І я вибачаюсь, я чесно кажучи відмовився свідомо. Зазвичай я не ходжу на подібні форумівки. Хто знає чому? Це складне питання. Але хочу всіх запевнити, це не від зарозумілості чи пихи, ні в якому разі. Я з повагою до всіх, але такий от я... А ще звичка ходити разом з дружиною, будь куди. А на форумівці їй не місце, вона ж не є учасником дискусій. Дякую за запрошення.

Liona
21.02.2008, 16:11
І я вибачаюсь, я чесно кажучи відмовився свідомо. Зазвичай я не ходжу на подібні форумівки. Хто знає чому? Це складне питання. Але хочу всіх запевнити, це не від зарозумілості чи пихи, ні в якому разі. Я з повагою до всіх, але такий от я... А ще звичка ходити разом з дружиною, будь куди. А на форумівці їй не місце, вона ж не є учасником дискусій. Дякую за запрошення.

А чому дружині не місце?.. Ц ВАША думке, чи ЇЇ? Можливо їй би сподобалась наша компанія? ;)

Мих
21.02.2008, 16:51
у мене є один великий друг Борисового віку і що цікаво, зовнішніть - копія Бориса.

Danilo
21.02.2008, 17:02
А чому дружині не місце?.. Ц ВАША думке, чи ЇЇ? Можливо їй би сподобалась наша компанія? ;)
А Ви знаєте, я її запитаю. А Вас я на світлині не бачив.:)

Читатель_Обкома
21.02.2008, 17:35
А от щодо Бориса то я так і думала, що має бути щось таке трохи котяче в рисах
Ага...:) на вид такой милейший старикашка...даже и ничего плохого и не подумаешь про него....:shutup:
Вот уж действительно...как внешность может быть обманчивой..:cowboy:

Meg
21.02.2008, 17:51
А от я Бориса якраз таким і уявляла!Таке враження,шо я бачила до того його фоти.:)
Молодці,шо зібралися!:clapping:
Тримайтеся,Мег весною збирається на кілька днів в Київ.Якшо вистарчить часу і сили,то здибаємося,надіюся:)

Forest
21.02.2008, 18:29
Всім привіт! Дякую за можливість оффлайнового знайомства зі справді класними людьми!

Ну що, таки розсекретили :). Нема тепер куди подітися, викладу свої фотки :)

http://i.io.com.ua/img_aa/large/0318/14/03181418.jpg
Тут нас знімає офіціантка, коліжанка якої сказала, що в цьому кафе офіціантам заборонено знімати

http://i.io.com.ua/img_aa/large/0318/14/03181417.jpg
А це фото спеціально для Бориса і для всіх, хто його не бачив :)

Пупер, привіт. Я тепер теж знаю, хто ти :) А щодо бійки - я зла не тримаю, тільки-от не пам'ятаю хто кого тоді побив :)

Liona
21.02.2008, 18:56
А Ви знаєте, я її запитаю. А Вас я на світлині не бачив.:)

:shy: я не змогла прийти - доця хворіє :( але залюбки з вами усіма познайомилась би, випила б з вами каву ;)

пупер
21.02.2008, 18:57
Пупер, привіт. Я тепер теж знаю, хто ти А щодо бійки - я зла не тримаю, тільки-от не пам'ятаю хто кого тоді побив
привіт, чоловіче...
я дуже втішений, що нарешті "знайшовся" однокласник....
і шалено, що зла не затаїв... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif

ми тоді боролися, парти порозкидали....
я "був зверху" (от, тільки не тре натяків а ля паруччік ржевскій), коли тамара павлівна в клас зайшла....
урок історії...

lulu
23.02.2008, 15:05
лілька, скільки пан на форумі, та не зізнався, що з нашої школи.....
більше того: що ми однокласники.....тю... а я вже думала що в мене галюни...бо обличчя знайоме і т.д.
37-ма тужурррр!!!!!!:clapping: :radist:

Romko
23.02.2008, 23:49
О-о-о...
І тут 37-ма школа.
Цікаво,на форумі є хоч хто-небудь,хто не вчився в 37-мій школі?:no:

маюнка
23.02.2008, 23:57
Цікаво,на форумі є хоч хто-небудь,хто не вчився в 37-мій школі?
я!

Romko
23.02.2008, 23:59
я!
О,нарешті...

Liona
24.02.2008, 00:06
я!

+1 :)

пупер
24.02.2008, 00:23
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
це ніби львівська школа в личаківському районі.....

Liona
24.02.2008, 00:25
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
це ніби львівська школа в личаківському районі.....

всі все зрозуміли ;) але все одно дякую ;)

Forest
03.03.2008, 09:54
тю... а я вже думала що в мене галюни...бо обличчя знайоме і т.д.
37-ма тужурррр!!!!!! А чи можна хоч трішки детальніше?

syavych
28.03.2008, 23:25
Дуже велика імовірність що буду наступного тижня (2 або 3 квітня) в прекрасній столиці нашої неньки :) Якщо буде в когось бажання розділити зі мною трапезу пивопиття - зголошуйтесь, як ні - не проблема - буду пити сам, як послідній алкоголік :padonak:

levandivka
29.03.2008, 11:40
Якщо буде в когось бажання розділити зі мною трапезу
Я Вам зразу скажу, хто точно прийде! Маюночка!
А на Бориса - не покладайтеся: старість його дома не застане... Ггг... :)

Boris_Kiev
29.03.2008, 12:36
А на Бориса - не покладайтеся: старість його дома не застане... Ггг... :)Шюточки у Вас однако :)
У нас усі молоді "інсталятори" в роз'їздах, а мені доводиться їздити по їхніх слідах із ганчіркою, підчищати "тарганів".
Там ніби, окрім Сявича, ще Іспанка збиралася до Києва.
Іспанко, а Ви пиво п"єте ?

Pedro
29.03.2008, 12:43
Шюточки у Вас однако :)
У нас усі молоді "інсталятори" в роз'їздах, а мені доводиться їздити по їхніх слідах із ганчіркою, підчищати "тарганів".
Там ніби, окрім Сявича, ще Іспанка збиралася до Києва.

Борис, на всякий випадок приготуйте хересу чи мадери - це улюблене вино іспанців.

levandivka
29.03.2008, 12:45
Ггг...
Какая жизнь... :)

Підозрюю, що пивом не обійдеться. Готуйте оршад.

*для тех, кто слышат этот термин впервые, поясняем: оршад – это прохладительный напиток, миндальное молоко с сахаром.
Как гласит статистика, испанская кухня – это самая разнообразная и утонченная европейская кухня. Самый знаменитый испанский напиток – оршад. Он приготавливается из сочетания сладкого и горького миндаля толчением с постепенным прибавлением воды, чтобы избежать замасливания при толчении. Полученная молокообразная масса вновь толчется 2-3 раза с прибавлением воды до состояния молока. Затем миндальное молоко процеживается, подслащивается сахаром и иногда дополнительно отдушивается розовой водой.

А вот оршад из земляного миндаля получил любовь и признание не только в самой Испании, но и далеко за ее пределами.

Boris_Kiev
29.03.2008, 13:01
Борис, на всякий випадок приготуйте хересу чи мадери - це улюблене вино іспанців.Херес я давно поважаю. Правда, не іспанський, а Магарач, Масандра (там більше цукру).
А від мадери Іспанка з Маюнкою почнуть на столі танцювати фламенко.
Тож беремо на замітку. :)

Іспанка
31.03.2008, 02:52
Херес я давно поважаю. Правда, не іспанський, а Магарач, Масандра (там більше цукру).
А від мадери Іспанка з Маюнкою почнуть на столі танцювати фламенко.
Тож беремо на замітку.
Борисе,я пиво п"ю. і текілу теж.а от мадери ще не пробувала)))) такшо танці гарантую( а танцювати я люблю:) тільки правда не на столі)))) я буду в Києві з 1 по 3 квітня.виїжджаю 31 ввечері, 1 зранку вже буду у столиці.я Маюнці в ПП скину номер,а там думаю ми здибемося:) :) :)

syavych
31.03.2008, 09:05
Борисе,я пиво п"ю. і текілу теж.а от мадери ще не пробувала)))) такшо танці гарантую( а танцювати я люблю тільки правда не на столі)))) я буду в Києві з 1 по 3 квітня.виїжджаю 31 ввечері, 1 зранку вже буду у столиці.я Маюнці в ПП скину номер,а там думаю ми здибемося
еее, а мене забули...

Boris_Kiev
31.03.2008, 10:16
Скидаю номери тел в приват.

маюнка
31.03.2008, 10:37
еее, а мене забули...
чекатимемо на вас з нетерпінням.
я не п"ю. більше взагалі не п"ю алкоголю. тим паче в піст.:) так що я по-львівськи, з кавою;)

syavych
31.03.2008, 10:54
Скинув Борису свій тел.

Буду в середу 2 квітня. Приїжджаю о 7.хх (ж/д). О 14.00 маю бути в посольстві (метро університетська). Виїжджаю о 22.хх. Проміжок від приїзду до 14 і після того до від'їзду повністю вільний :)
Планую оглянути хоча б парочку places of interest, так як завжди в Києві мав справи і ніколи було місто подивитись. Допомога у вигляді гіда/гідів вітається ;). На всяк випадок видрукував карту і коментарі Маюнки звідси (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32708) - тож план вже є.

Boris_Kiev
31.03.2008, 11:35
До відома гостей: 1.04 в Києві Буш.
Наземний транспорт в центрі практично не ходитиме.
Випадково дізнався, що з вокзалу до Ін-язу можна доїхати автобусом / маршруткою №10 ("Богдан"), але не 1.04.

syavych
31.03.2008, 11:44
До відома гостей: 1.04 в Києві Буш.
Та я того і не їхав 1-го :)

Boris_Kiev
01.04.2008, 23:49
Єсть контакт!
31.03 Іспанка не встигла прочитати мої контактні дані, тож 1.04 ввечері зайшла на ЛФ з головпоштамту. І фатально запізнилася: сьогодні в Києві проходив КВН супер-зірок.
В касі повний аншлаг, але я заздалегідь домовився зі знайомими ТВ-шниками, щоби за мене замовили слово незнайомим, які записували цей КВН. Тобто можна було би на халяву потрапити в зал і ще взяти напрокат посуд. :)
Тому просто посиділи у кав"ярні, яка не поступається рівнем "Золотому Дукату". З Іспанкою приїхала ще одна "іспаниста" дівчинка (і теж блондинка) - на іспанську олімпіаду. Завтра їх мордуватимуть з 9 до 16:30 (Ін-яз, біля костелу Городецького).

Люди, підхопіть вранці Сявича, я в першу половину дня навіть по телефону не матиму змоги поговорити довше як 3 хвилини. Спробую все підігнати так, щоби після 18-ї приєднатися до "гуляючих та відпочиваючих" :)

Кияни, не мовчіть, зранку відгукніться!

маюнка
03.04.2008, 00:11
була невелика зустріч - syavych(вже гостя на потяг давно посадовили, не без невеличкого екстриму, але-таки встигли), Boris_Kiev, Forest, і звісно,я))
про подробиці хай говорять чоловіки, поступлюсь їм цим привілеєм. щиро ваша,Маюнка:)

Додано через 59 секунд
підхопіть вранці Сявича

ну я того, трохи "поводила" гостя...

Boris_Kiev
03.04.2008, 00:20
[Цитата]про подробиці хай говорять[ ]... Львів"яни. Після повернення. Бо Сявич, здається, має нові пригоди :)
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=282441&postcount=394

маюнка
03.04.2008, 10:12
посадили ми Сявича точно на той потяг. а що не до того вагону, то - дрібниці. просто він уже майже "з нами", з львів"янами-форумівцями;)
з моїм сумлінням я б не перенесла,якби ми гостя посадовили не на той потяг. принаймні "Москва" на вагонах точно не було написано - то вже добре:)

Boris_Kiev
03.04.2008, 10:21
Там на вагонах взагалі нічого не було написано.
А на табло в переході могли бути вчорашні дані :)

маюнка
03.04.2008, 10:32
на вагонах було написано "ЛЬВІВ". я бачила, а Ви не помітили. і дані могли бути тільки сьогоднішні:) тобто,вже вчорашні:):):)
Борисе, я звісно розумію, що Ви дуже не хочете відпускати дорогих гостей, але ж треба якось скромніше;)

Anyuta
03.04.2008, 11:02
Борисе, Маюнко, тож розкажіть як пройшла форумівка!?:)
Може які фото робили в столиці? Розказуйте...а то тіки інтригуєте...

маюнка
03.04.2008, 11:18
Борисе, Маюнко, тож розкажіть як пройшла форумівка!?
от бачите, так завжди. я ініціативу віддала чоловікам, а ініціативу не взяли. буду знову я розповідати. балакуча Маюнка...
Може які фото робили в столиці?
Сявич робив фото. він і покаже))
форумівка була з 2 частин: 1 - у "Барабані", на Прорізній втрьох: Сявич,Борис і я. там ми довгенько чекали замовленого меню і слухали хіти минулого століття у виконанні живих музик.
потім пішли у "Каффу", пити каву, вже з Орестом(Forest-ом). там кав"ярня стилізована по-африканськи, і кави там величезний вибір.
правда, думали спочатку, що потяг у Сявича о 22-40, а він виявився о 22-20. але тим не менш ми ще встигли прогулятись вечірнім Хрещатиком. а на вокзалі пощастило, бо поїзд стояв на першій платформі.
до всієї імпровізованої форумівки, Сявич ще вдень сам за моєю фотоекскурсією(http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32708) подивився половину маршруту, але на Михайлівській площі звернув не в той бік, і тому не побачив Андріївського узвозу. це я виправила після своїх пар - повела, показала, потім іще походили містом. трохи,може, заважко. але маю надію, що пан мене пробачить;).

Додано через 10 хвилин
о, бачу, Сявич з"явився:)

Додано через 12 хвилин
Цьому учаснику сподобався допис маюнка: syavych (Нині)

syavych
03.04.2008, 11:48
Борисе, не на ті вагони дивилися :) "Львів" точно писало, то навіть я бачив...
як пройшла форумівка!?
Маюнка вже написала версію киян, то мені залишається львівська версія :). Я задоволений проведеним днем у столиці. Побачив все що хотів (навіть більше), в чому завдячую Маюнці. Борису і Оресту дякую за вечірні посиденьки :y: . Шкода що Іспанка не змогла приєднатись, але думаю наздоженемо іншим разом (можливо у Львові).
трохи,може, заважко
Ноги таки досі болять (я ще до екскурсії намотав пару десятків км) - ледве сьогдні на роботу приїхав, але то файний біль, приємний :)
Сявич робив фото. він і покаже))
Доречі про фото. ТАК спішили на потяг що геть чисто забув сфотати нашу компанію - прийдеться ще раз їхати :). Оскільки маршрут екскурсії проходив "стежинами" Маюнки, то мої фото міста будуть лише копією. Тим паче погода явно не сприяла цій справі :(. Якісь цікаві (якщо такі знайду) можливо на форумі почеплю (шукайте в інших гілках :))
що пан мене пробачить
Та йой, шо я такий старий жи на пана тягну, а, панно Маюнко? :)

Forest
03.04.2008, 13:46
Класна була форуумівка, щоправда якась трішки поспішна і дуже компактна :) До речі, як встигли на потяг?

syavych
03.04.2008, 14:20
До речі, як встигли на потяг?
та вот так і встигли - приїхали 22.20, скочив в будь-який вагон і поїхав :)

Boris_Kiev
03.04.2008, 15:16
скочив в будь-який вагон і поїхав Ще й умовляти довелося - скочи в 15-й, а не шукай 5-й.

syavych
03.04.2008, 15:21
Ще й умовляти довелося - скочи в 15-й, а не шукай 5-й.
Поторгувалися :) Сів в 12-ий вроді...

Іспанка
04.04.2008, 22:01
От і я нарешті добралася до рідного міста і рідного компа!!насамперед хочу висловити величезне ДЯКУЮ Борису за приємний вечір в "Каффі"- там просто надзвичайна кава і атмосфера(ми з коліжанкою таких вражень набралися що півночі заснути не могли:).дуже шкода ,що не змогли побачитися з Маюнкою та Сявичем:(( нас так вимордували в тому КНЛУ в перший день,що не до гуляння було), але думаю що скоро зможемо це виправити:) дякую вам кияни за вашу гостинність і доброту!!!:) :)

Liona
05.04.2008, 02:07
ой, а я все пропустила :( :( :(

Romko
05.04.2008, 02:32
ой, а я все пропустила
Це вже входить в звичку...

Boris_Kiev
05.04.2008, 11:06
Я Вам зразу скажу, хто точно прийде! Маюночка!
А на Бориса - не покладайтеся: старість його дома не застане... Ггг... :)Правду кажете. Щоб уникнути зустрічі зі "злим модератором", я ледве вмовив водія в пургу їхати до Білої Церкви.

ой, а я все пропустила :( :( :(
Це вже входить в звичку...

Справді. Треба мабуть застосувати СМС-сповіщення, призначити по 2 відповідальні особи в кожній філії, провести виховну роботу з чоловіками (свекрухами) усіх молодих мам... Що ще ?

маюнка
06.05.2008, 23:12
приємний вечір сьогодні: lotr_an, Boris_Kiev, знайомий lotr_an-а

http://i022.radikal.ru/0805/71/f00f072e2002.jpg (http://www.radikal.ru)

ще фото. коментувати не буду. Каффа, неподалік від Майдану

http://i036.radikal.ru/0805/30/e6a7ad7ecf57.jpg (http://www.radikal.ru)

Romko
06.05.2008, 23:32
ще фото. коментувати не буду. Каффа, неподалік від Майдану
Там,де кава по 30?

маюнка
06.05.2008, 23:33
Там,де кава по 30?
менше троха. до 20 грн чайничок)

Boris_Kiev
06.05.2008, 23:38
... І знову нас - магічне число "4" (в тому числі гість - колега Андрія).

levandivka
06.05.2008, 23:53
до 20 грн чайничок
Каву - чайниками пити!?http://www.kolobok.us/smiles/standart/scare2.gif

Андрію, співчуваю...

Boris_Kiev
06.05.2008, 23:57
Каву - чайниками пити!?http://www.kolobok.us/smiles/standart/scare2.gif
Андрію, співчуваю...
Так київські "чайники" й горілку чайниками п"ють !

Іспанка
07.05.2008, 02:11
Ой,Каффа..на мене аж спогади наплинули...хочуууууу тудииииии!!!!!:) :) :)
Каву - чайниками пити!?
Левандівко,там такаааааа смачнюча кава,що її не те що чайниками,а бідонами пити можна:) :)

Оля
07.05.2008, 09:15
приємний вечір сьогодні: lotr_an, Boris_Kiev,

І що би то мало означати? ;) То Маюнка у Львові, то Андрійко - в Києві. :) Кахи-кахи-кахи.... Але я туво... Мовчу! :shutup:

маюнка
08.05.2008, 00:25
І що би то мало означати? То Маюнка у Львові, то Андрійко - в Києві.
процитую пана Леополіса: "Львів - Київ: дружба народів" :)

Romko
08.05.2008, 00:45
І що би то мало означати? То Маюнка у Львові, то Андрійко - в Києві. Кахи-кахи-кахи.... Але я туво... Мовчу!
Гм...
І пасують...

http://i036.radikal.ru/0805/30/e6a7ad7ecf57.jpg

А Борис.як ...староста...

Мих
08.05.2008, 00:58
І що би то мало означати? То Маюнка у Львові, то Андрійко - в Києві. Кахи-кахи-кахи.... Але я туво... Мовчу!

дружба народів"

Ви шось зрозуміли? Я - ніц.

Romko
08.05.2008, 01:04
А в мене підозри....

lotr_an
08.05.2008, 01:07

Маюнка, напевно, мала на увазі: "Львів-Київ: дружба етнографічних груп України"

Мих
08.05.2008, 01:09
А в мене підозри....
тосі називає я на морі - він на суші й незустрінемось ніяк.

Romko
08.05.2008, 01:10
Маюнка мала напевно на увазі: "Львів-Київ: дружба етнографічних груп України"
А як було би файно...
Файні люди..файна пара...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_11.gif

lotr_an
08.05.2008, 01:22
панове, як мужчина, прошу припинити жарти і обговорення такого плану. адже ви, все таки, зачіпаєте честь і добре імя дівчини всім нам добре знайомої і шанованої.

Мих
08.05.2008, 01:23
А як було би файно...
Файні люди..файна пара...
Ромко, ото бим сі забав"єли, нє?

Romko
08.05.2008, 01:23
панове, як мужчина, прошу припинити жарти і обговорення такого плану. адже ви, все таки, зачіпаєте честь і добре імя дівчини всім нам добре знайомої і шанованої.
Але всьо одно би було файно...
Ех...
ЗІ.Андрію,та то тому,що ми вас любимо.
Обох.

lotr_an
08.05.2008, 01:34
Обох.

за це дякую.

Оля
08.05.2008, 08:12

І Ваше, Андрійку, також. :) Але ж ми того... Так просто радіємо за вас обох, як то в родині буває. :) Так що не гнівайтеся! Ми - "ЛЮБ"Я"! :)

Мих
08.05.2008, 12:37
Обох.
безперечно.