КПК

Показати повну версію : Допоможіть,будь ласка!

Метелик))
16.02.2008, 22:57
всім приємного вечоро..ч потребую вашої допомоги..справа в тому(мені соромно)..я жодного разу не була у Львові..і хочу,щоб ви мені підказали як можна організувати цікаву і водночас романтичну поїздку на 8 березня,виходячи з того,що я студента і коштів у мене не так вже й багато..буду дуже вам усім вдячна за допомогу)

sslonn
18.02.2008, 11:52
для романтики тре другу половинку, імхо:)

Leopolis
18.02.2008, 12:41
всім приємного вечоро..ч потребую вашої допомоги..справа в тому(мені соромно)..я жодного разу не була у Львові..і хочу,щоб ви мені підказали як можна організувати цікаву і водночас романтичну поїздку на 8 березня,виходячи з того,що я студента і коштів у мене не так вже й багато..буду дуже вам усім вдячна за допомогу)Приїзд до Львова - вже і є тією визначною романтичною подією, якою пронизане все місто вцілому! Судячи з повідомлення, то ви студент/ка, коштів не багато... отож немає змісту використовувати послугу екскурсоводів (можна сміло обійтись картою, путівником з докладним описом туристичних маршрутів), чи брак коштів спричинений метою віднайти романтичного мецената на 8-Березня? У будь-якому випадку, відвідавши місто Лева Ви не прогадаєте! Гарних Вам вражень!

sslonn
18.02.2008, 14:07
все вірно... тут десь була гілка про житло...
а далі... виходите в центр і все бачите самі:)
на перший раз вистачить;)

дешево і сердито;)

Масік
21.02.2008, 15:43
Все починається з вокзалу, далі прямуєте (якщо багажу не багато) до центру міста , там на площу ринок, далі можна і на високий замок сходити, в центрі на прСвободи є музей історії і релігії там можна записатися на екскурсію по підземеллях Львова , вражень вистачає, потім Шевченківський Гай, ну і звісно ж купа романтичних маленьких кавярень з духом старовинного міста

Poster
05.03.2008, 17:03
...краще винайняти квартиру нiж номер в готелi

а про кафешки можна подивитись тут (http://v.lviv.ua)

Тим22
08.04.2008, 13:43
Апрель
08
200812:30
Во Львове заработал информационно-туристический центр, об организации которого так долго говорила команда специалистов городского председателя Львова Андрея Садового. Но оказалось, что к властным структурам новинка не имеет никакого отношения.
Интернационально понятный символ «І» – во всем мире означает, что под ним располагается информация для туристов, при чем в свободном доступе. В информационно-туристических центрах гости города могут взять бесплатные карты, путеводители, открытки и тому подобное. Такой центр давно обещала мэрия. Но дальше презентации в прошлом году пустой комнаты в подвалах Ратуши дело не пошло.

Информационно-туристический центр, который так утешил туристов, принадлежит частной инициативе «Туристическо-консультационного агентства «Лемберг-тур», которое сначала арендовала площадь в книжном магазине «Литера» на ул. Шевской. А теперь в сотрудничестве с Львовским историческим музеем оборудовала центр в подвале дворца Бандинелли перед входом в Музей стекла с ул. Ставропигийской на северо-восточном углу пл. Рынок во Львове. Как объяснил руководитель отдела внешнеэкономической деятельности и туризма Владимир Качмар, официально центр представят после Пасхи, но уже сейчас он действует в рабочем режиме и предлагает туристам все, что им нужно в чужом городе, полном уникальных достопримечательностей: от бесплатной карты-схемы до альбома и сувенирной продукции.
http://zik.com.ua/ru/news/2008/04/08/132546

Журналістка
10.04.2008, 20:20
Львів*яни, підкажіть будь ласка: до якої години по місту ходять трамваї? :)

Inkiss
10.04.2008, 20:40
остання 6-ка йде на вокзал десь 20 по 22й
2-ка на Пасічну по 22й

nirvanka
10.04.2008, 20:42
Десь до 22:00. Влітку довше..

SatYr
10.04.2008, 20:42
Львів*яни, підкажіть будь ласка: до якої години по місту ходять трамваї?
Як і тролейбуси теоретично до 23.00 або/чи 11 вечора(pm), але краще користатись електротранспортом до 22 години.