КПК

Показати повну версію : що може мій телефон

Kaff
15.02.2008, 22:41
Можливості свого телефону використовую не у повній мірі.
З рік тому купив смартфон Нокія N73 через те, що там Ворд можна встановити. Так, Ворд стоїть, але доки можна лише читати, а не редагувати.

Повною мірою вживаю хіба безмежну телефонну книжку, добрий органайзер. Іноді слухаю радейо. Часто знімаю "робоче" відео.
Зараз хочу з'ясувати, чи можна на мій телефончик поставити програму навігації - автомобільні шляхи України. Був би з того тішився.
Спробую пошукати на відповідних сайтах.
Може хто знає - діліться...

А також діліться досвідом - хто і якими опціями користується найчастіше...

Малявка
15.02.2008, 22:57
А мій телефон здатний на сюрпризи. Більш ніж півроку не працювало відео і камера (умудрилась закинути телефон у трошки мокру сумку). :) Віднести у сервіс-центр руки не доходили. Вчора випадково впав на асфальт. Запрацювало відео і камера. От на що здатний мій телефон після "стресу"!

Гелена
15.02.2008, 23:42

найчастіше я дзвоню :)

Kaff
16.02.2008, 01:49
:) ну то і я поділюся секретом що з ним роблю найчастіше - ношу у кишені :)

а серйозно?

Гелена
16.02.2008, 02:44
:) ну то і я поділюся секретом що з ним роблю найчастіше - ношу у кишені :)

а серйозно?

та я серйозно
ще часом жартома фотки роблю чи відео, але телефон для мене тільки для дзвінків, всі решта опції мені чисто по барабану

зате ваше питання сподобалося би моєму чоловікові, бо в нього звичайного телефону бути не може, тільки комунікатор і він там використовує силу-силенну функцій, а без комунікатора як без рук
я до такого цілком байдужа :)

Liona
16.02.2008, 03:27
використовуя часто відео- та фото-зйомку
жіночий календар :o
СМС та ММС
блютуз
органайзер
часом інтернет
дзеркальце :radist:

Alias
16.02.2008, 10:10
використовуя часто відео- та фото-зйомку
жіночий календар
СМС та ММС
блютуз
органайзер
часом інтернет
дзеркальце
Я так само

nirvanka
16.02.2008, 13:37
В мене сіменс МЕ75, бо може падати і падати :) Користуюсь:
- дзвінки
- смс, ммс
- калькулятор
- будильник
- нагадування
- короткі записки
- фотознімки (для того, щоб відіслати по ммс)
- фотоальбом (скидую з компа фотки коханого, щоб переглядати на ніч, коли він далеко :shy:)

Мих
16.02.2008, 13:42
Є телефони дорогі, але та догоровизна є не за те, за що я би хотів заплатити.... Багато лишнього. для мене головне - довго тримає батарея, більш-менш стильний дизайн, звязок з компом, велика записна гнижка і надійність, все....все решту - лишнє. а за те я би заплатив...

Samojlovu4
16.02.2008, 14:42
Колись був дуже в мобілках продвинутий, по-роботі тим більше... все чекав, ну коли, коли вже нарешті ще й електробритву туда запхають?!

А тепер лише говорю, СМС, Блютуз, календар, нагадування, фото-відео інколи, будильник, вібро, ММС, калькулятор, записник, зберігач персональної інформації типу номера рахунку, Пінкодів різних тощо...
Хм, всеодно шось багато получається, блін...

paul_kiss
16.02.2008, 14:44
Зі свого телефону можу читати книжки. І це — найголовніше, за для цього й купував його.

samvexler
16.02.2008, 22:36
Kaff

Ти навігацію зможеш юзати тільки за гроші. Хіба що докупиш зовн. GPS.

nirvanka

MЕ75 створений для кидання об землю, у воду ))))) Тобі повезло :)

Я розмовляю переважно, але ще встигаю: GPS`ом користуюсь / BT/ інтернет трохи / mp3 пісеньки постійно слухаю в наушниках :) / FM слухаю (новини в основному) / книжки почитати можна / фото-відео часто юзаю.........

Після мого SXG75 однозначно буде Айфон, а потім комунікатор Toshiba G910 або 920. В останніх двох є все. що мені треба. :)

Kaff
17.02.2008, 00:43
Хіба що докупиш зовн. GPS.
а се шо за чарівна штуковинка???

пупер
17.02.2008, 02:48
гмммм....
навіть не знаю, що сказати щодо свого скромного телефону....
ну, симиси, мимиси, жипириси, едж.....

samvexler
17.02.2008, 22:05
Kaff

Ну якщо тел не має вбудованого GPS, то можна докупити зовн. Працює по синьому зубі :) До телефонів Нокія, Моторола знаю, що точно є.

Liliyah Romanova
17.02.2008, 22:13
Колись був дуже в мобілках продвинутий, по-роботі тим більше... все чекав, ну коли, коли вже нарешті ще й електробритву туда запхають?!
:D:D:D

Хм, всеодно шось багато получається, блін...
У мене ніби мало.
Звичайного телефона нема, тому на мобільному обов'язкова секретарка. Фото часом роблю, але то так, як у Гелени десь, жартома.
Ще використовую, як будильник. Часом смс пишу. То все. :)

Samojlovu4
17.02.2008, 22:16
Звичайного телефона нема, тому на мобільному обов'язкова секретарка

Цікаво, цікаво... Тобто у вас звичайного домашнього номеру телефону нема, чи як?!

Liliyah Romanova
17.02.2008, 22:19
Тобто у вас звичайного домашнього номеру телефону нема, чи як?!
Угу. Нема, у нас тільки мобільні. :)
А нащо нам звичайний телефон?

sanya
17.02.2008, 22:24
За звичай тільки gsm звя"язок, смс,ммс та інет (мобільний ),рідко слухаю фм,та фото,відео ;)..

Samojlovu4
17.02.2008, 22:27
Угу. Нема, у нас тільки мобільні. :)
А нащо нам звичайний телефон?

Прікольно...
Я чьо спитав... Бо ми за майже 5 років життя в Тевтонії теж домашнього номера немаємо... Додому приїдеш, всі дивуються.
Але тут просто інша мегасуперова річ... На мобілці в радіусі 2-5 кілометрів від хати на табло хатка світиться - означає, що як домашній телефон працює. Ти дзвониш як з домашнього, люди до тебе як на домашній... Виїхав з цієї так званої "хомзони" - телефон знова як мобілка. От в нас з жінкою по два телефони на хенді виходить: один мобільний, другий домашній...
Думав просто, в Канаді подібна система...

консультант
17.02.2008, 22:51
що може мій телефон

Мій і Ваші телефони можуть дуже багато. Раджу прочитати в газеті "Експрес" від 14-21 лютого 2008 року. Стаття називається "Мобілки все-таки шкідливі". Хто не має такої змоги наводжу лише окремі цитати.

" Унаслідок 10-хвилинного випромінювання мобільного телефона кущ томатів почав виділяти... молекули стресу.
Ю. Думанський- завідувач лабораторією гігієни електромагнітних випромінювань інституту гігієни і медичної екології ім. Мараєєва АМНУ:
" Ми рекомендуємо користуватись мобільними телефонами не більш, як дві години на добу, іншими - не більше, як шість."
М.Курик - директор інституту екології людини:".....під впливом електромагнітного поля стільникового зупиняються серця деяких тварин. Теоретично це поле могло б і людину вбити, усе залежить від його потужності. Останнім часом птахи та бджоли почали здатність орієнтуватися в просторі. Незабаром збільшиться кількість онкологічних хвориб".
Ю.Думанський:" При перебільшенні часу користування телефоном негативного впливу зазнають центральна нервова система, імунна, змінюється ритм серця, біохімічні показники обміну речовин, зменшується рухливість сперматозоїдів, що й призводить до безпліддя. Дуже негативна ситуація в громадському транспорті, де створюється суцільне електромагнітне середовище.

Від себе можу лише добавити те, в чому сам переконався. З того часу від коли я обмежив своє користування мобільним до мінімуму, тобто в загальному приблизно 30 хвилин на добу, почуваю себе прекрасно. Ні серце, ні тиск мене не турбують. Думаю, що однією з причин, коли минулого року в мене появилась миготлива аритмія на фоні тахікардії з екстрасистолами, був мобільний телефон, який іноді я носив у внутрішній кишені напроти серця. Я був дійшов до такого стану, що зразу після кардіограми мене направили в областну кардіологію, потрібно було розраховувати на реанімацію. Лікар-кардіолог так і сказав:" Зрозумійте, ми не маємо права ризикувати, тому що Ви в такому стані, що в любий час можете відключитись"...

На даний час мій мобільник працює тільки 30 хв. на добу. Включаю тільки тоді, коли є в тому крайня потреба і почуваю себе прекрасно, я вже писав про це. На повному серйозі рекомендую всім Вам подумати про своє здоров"я і не зациклюватись на мобілках. Мобілки річ вигідна і практична але при розумному користуванні, а не для використання замість плеєра, що поширене серед молоді.

Samojlovu4
17.02.2008, 23:04
Мій і Ваші телефони можуть дуже багато. Раджу прочитати в газеті "Експрес" від 14-21 лютого 2008 року. Стаття називається "Мобілки все-таки шкідливі". Хто не має такої змоги наводжу лише окремі цитати.

Все вірно, трохи можливо шкідливі, але...
1. вірити таким тестам в наші часи не можна... Це просто значить, що замовником досліджень був, приміром, оператор пейджингового зв"язку... Завтра напишуть "Більше ніж 3 горнята чаю в день - рівносильно смерті!", дослідження люб"язно профінансовані пивзаводом...
2. "Експрес"...:) :radist:

консультант
17.02.2008, 23:12
Додам ще один факт. Скільки себе пам"ятаю у нас в парку щовесни була незліченна кількість ворон, які гніздились на деревах. Три роки тому, коли почала працювати антена від ЮМС ворони пропали і в парку стало незвично тихо вже третій рік...

Зрештою, хай кожен робить собі висновки, які вигідні чи сприйнятливі для нього. Просто іноді станьте біля компютера чи навіть радіо "колгоспника" і послухайте, як фонить Ваш мобільний. Якщо фонять динаміки, то думаю з часом в декого можуть і яйця зафонити...:) :radist:

Kaff
18.02.2008, 00:24
консультант
Якщо фонять динаміки, то думаю з часом в декого можуть і яйця зафонити...

Слушне міркування. Не раз думав як від того захиститися.

А зараз хіба нанести первентивний удар - йти перевірити "гордість" на працездатність :) . У польових умовах :) :) :)

Додано через 25 хвилин
Ну якщо тел не має вбудованого GPS, то можна докупити зовн. Працює по синьому зубі До телефонів Нокія, Моторола знаю, що точно є.
знайшов, що шукав
називається GlobalSat BT-338 bluetooth GPS , хоча є й інші моделі
досліджу наявність на нашому ринку
а також як воно працює і як ця робота коштує. Оператору, певно, додатково за то ся не платить....

ZOOM
18.02.2008, 01:27
що може мій телефон Лягатися і брикатися!!! Най йому грець!!! Живе своїм життям.:beee:

пупер
18.02.2008, 03:14
а взагалі-то у мене встановлена операційна система....
можу додатково інсталювати програмулі....
наприклад, зараз поставив собі вінамп..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

консультант
18.02.2008, 10:03
Слушне міркування. Не раз думав як від того захиститися.

Думаю що не потрібно захищатись. При в"їзді на Чорнобильську зону колись висів плакат з гаслом " Человек сильнее атома ! " :)

Додано через 6 хвилин
2. "Експрес"...

Відносно газети " Експрес" з Вами не згоден. Там досить багато статтей різної тематики. На відміну від деяких інших видань, вона набагато цікавіша.

Войцек
18.02.2008, 20:13
Мій телефон може усьо, але користуюся лишень функцією - дзвонити.

samvexler
18.02.2008, 21:07
Kaff
Оператору нічого не платиться :)

Войцек
А модельку девайса не підкините???

Kaff
18.02.2008, 21:51
Оператору нічого не платиться
то слід буде придбати і спробувати юзати

щоби в горах і кам'яних джунглях не згубитися

Войцек
18.02.2008, 22:40
Войцек
А модельку девайса не підкините???

Чом ні? Nokia N95

samvexler
24.02.2008, 22:43
Войцек

А як у Вас GPS працює??? В автомобілі юзаєте????