КПК

Показати повну версію : QIP або Jimm потрібна допомога

pol
09.02.2008, 23:01
Маю проблему.
знач так. маю телефон НОКІЯ 6233 і маю оператора київстар
маю закачану в телефон квіп і джімм а зєднатись не можу.
непрацюють ті програми.
при тому шо оперою я користуюсь нормально тобто інтернет настрояний, (для справки інтернет від киїкстара ХЛ.)
допоможіть мені. як мені запустити аську
п.с. номер аськи і пароль в мене є.

Кася
09.02.2008, 23:22
кгм,кгм...річ в тім,що Опера юзає джпрс вап, а джімм джпрс інтернет...Раджу сходити в салон і най тобі налаштують...

New Shrek
09.02.2008, 23:37
НОКІЯ попробуйте перезалити jimm з сайту http://www.jimm.org/ Nokia:
5140, 5200, 6030, 6230, 6131, 6230i, 6280, 6630, 6820, 6822, 7600, N70, N80, every latest Nokia phone should work ,а qip знести

New Shrek
10.02.2008, 08:57
...Раджу сходити в салон т http://www.kyivstar.net/settings/

Додано через 10 хвилин
Опера юзає джпрс вап, а джімм джпрс інтернет не бачу таких настройок" по замовчуванню",ні в ОПЕРі ,ні в Jimm

Додано через 15 хвилин
най тобі налаштують
27-літньому мужику?

Додано через 4 години 44 хвилини
НОКІЯ 6233 і маю оператора київстар
маю закачану в телефон квіп а вона підтримує qip? http://qip.ru/ru/pages/download_pda_ru/

Кася
10.02.2008, 16:09
27-літньому мужику?
ну і шо з того? якщо 27 то супервумний? то чо не налаштував?
http://www.kyivstar.net/settings
знаєш,як я налаштовувала нет на своїй моторолі,мені сайти теж мало помогли...
не бачу таких настройок" по замовчуванню",ні в ОПЕРі ,ні в Jimm
яких-таких настройок?

New Shrek
10.02.2008, 16:14
яких-таких настройок? Допис від Кася
Опера юзає джпрс вап, а джімм джпрс інтернет

Додано через 2 хвилини
,мені сайти теж мало помогли. http://www.kyivstar.net/settings/
Увага!

Всім новим абонентам, що упродовж попереднього дня вперше здійснили вихідний дзвінок, наступного дня надходять настройки додаткових послуг та автоматично підключається GPRS.

Усі існуючі абоненти можуть замовляти налаштування шляхом відправлення текстового повідомлення на короткий номер 4660. Відправка SMS на номер 4660 — безкоштовна. Факт зміни моделі телефону фіксується наступного дня після зміни телефону та здійснення з нього першого платного дзвінка.

pol
10.02.2008, 20:28
та ні настрояний в мене телефон просто ні квіп ні аська чомусь не працюють, запускаю джім він включається натискаю зєднатись він питає чи дозволити доступ до мережі хл.київстар натискаю так думає пише внизу строки подключениє, а потім пише произошла ошибка ввода вивода #120,3

Додано через 1 хвилину
друга програма КВІП запускаю, питає дозволити доступ до мережі, натискаю так, думає а потім "сервер не отвічаєт#118.0"

Додано через 3 хвилини
друга програма КВІП запускаю, питає дозволити доступ до мережі, натискаю так, думає а потім "сервер не отвічаєт#118.0"

sanya
11.02.2008, 14:45

pol
12.02.2008, 00:02
100 процентів, інтернет прецює я ж телефоном можу цей чат читати, а ще можу на компюторі користуватись тим самим нетом, при зєднані косить 5 грн +ПФ, а далі по 5 коп. за метр.

New Shrek
12.02.2008, 07:43
потім пише произошла ошибка ввода вивода #120,3 Вернуться к вопросам 20. Когда я подключаюсь к сети, появляется ошибка: «Произошла ошибка ввода-вывода #120». С чем это связано? Данная ошибка связана с тем, что Jimm не может подключиться к сети. Проверьте, доступна ли вам услуга «Интернет через GPRS», попробуйте перезагрузить телефон. http://gizmod.ru/2007/02/20/jimm_0_5_1/

Веселка
19.02.2008, 17:01
Люди добрі, допоможіть мені, будь ласка!!! Проблема подібна - не можу встановити аську на Самсунг Е210 - чого тільки не робила, вже казитися починаю. У мене діджус, послуга GPRS підключена, WWW- сторінки відкриває, тобто, як я розумію, налаштування мають бути ті (чи ні?). Jimm постійно видає помилку 118 "Сервер не відповідає", Mobile Agent теж не працює - пище, що щось не те з налаштуваннями GPRS (то як же ж це з'ясувати?)

Допоможіть, дуже прошу!!!!!

пупер
19.02.2008, 17:24
Допоможіть
ліпше зайти в мобільний магазин....

Веселка
19.02.2008, 17:31
Маєте на увазі сервіс-центр Київстару?

пупер
19.02.2008, 17:48
Маєте на увазі сервіс-центр Київстару?
в ісц вас культурно пошлють.....
в магазин......
бажано: де хлопці......

Веселка
19.02.2008, 23:20
Слухайте, а комусь, в кого оператор діджус вдавалося поставити аську на щось окрім нокії?

пупер
19.02.2008, 23:36
так...

поставив на моторолу разер-ве-три.....
поставив на соні-ерік 700і...
поставив на самсунг і-710 (комунікатор)...

Веселка
20.02.2008, 16:45
А який саме тип налаштувань ви поставили (назва профілю)? Якщо вам не важко, наведіть, будь ласка параметри

пупер
20.02.2008, 17:13
назва профілю -- вторинне.....
головне: www.djuice.com.ua -- точка доступу АПН....

Веселка
22.02.2008, 08:22
Пане Пупере, дуже дякую за допомогу!!!
У мене якраз в налаштуваннях і була помилка - замість "www" - "wap", з іншими недоліками я теж розібралася, поставила і MIP, і Mail Agent, такщо тепер у мене телефон вийшов СУПЕР-ПУПЕР!!! :radist: :radist: :radist:

пупер
22.02.2008, 16:41
Пане Пупере, дуже дякую за допомогу!!!
прошу... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Mattilainen
24.02.2008, 12:51
У меня такой же аппарат, как у топикстартера (NOKIA 6233).
Нужно туда поставить QIP или Jimm и запустить, чтоб работало.
Что-то не могу найти соответствующих прог для данного девайса.
Помогите, кто может:
а) найти проги
б) настроить

Оператор - МТС
Спасибо.

пупер
24.02.2008, 22:46
Нужно туда поставить QIP или Jimm и запустить, чтоб работало.
во-первьіх: jimm.org
вьіберите "для других моделей"...

во-вторьіх: позвоните в суппорт юмса и спросите у них настройки для джима....

всё.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Mattilainen
25.02.2008, 07:48
Дякую, Пупере!
Jimm встановив, залишилось в супорт додзвонитися. :)

пупер
25.02.2008, 08:08
Дякую, Пупере!
Jimm встановив, залишилось в супорт додзвонитися.
памятуя о своей работе, могу предположить, что лучше всего звонить в колл-центр юмса приблизительно в пол шестого утра...http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

demetris
28.03.2008, 17:23
Для любителів головоломок.
Cитуація: Нокія 5070, оператор Лайф, там в них є 100Мб за 20 грн.
Закачав собі Джім і Оперу і ні те, ні друге - не працює, вибиває помилка 120 або 118.
Ходив в салон - все налаштовано кажуть нормально, Інтернет працює, сторінки відкриває в баузері телефону (якщо просто ввести певну сторінку, напр. http://pda.yandex.ru/ то все нормально відкривається), а через Оперу чи MobiBrowser видає - "Соеденение розорвано". І заходжу //m.gmail.com щоб скриньку перевірити і те саме... помилка...
Що це таке, може це щось з телефоном?
Чудо на ім'я Антон в салоні (на Бандери, 49) спочатку сказав, що це не його праблєми, а коли показав опера пише "звяжіться зв вашим провайдером" - кажу - то ти? То роби щось. Сказав "шукайте на форумі, нет є, а решти не знаю"

І ще одне - може порадьте якусь версію аськи (найпростішої) і оглядача інтернет сторінок, щоб мало місця займали, що таке можна собі закачати, бо Джім 166 кВ, Опера-125кВ це ніби мало, але при моїх 4Мб пам"яті трохи є.

Отже питання:
1. Чи впринципі на 5070 можна то поставити?
2. Які настройки лайфу до тих прог (або інших - кидайте лінк)

ратуйте, бо жінка казала, що їй того не треба, а тепер, як купили, то за 2 тижні бачу, що треба буде новий тел купувати :)

syavych
28.03.2008, 20:47
Чи впринципі на 5070 можна то поставити?
Опера в мене на 5070 працює на ура. Версія: 3.1.8295 viprdome ua.
Про настройки лайфа ніц не скажу, бо на київстарі сиджу. В принципі вона (Опера) сама тестує всі інет-профілі і вибирає підходящий. Протокол в мене вибрано HTTP. Решта все не грає ролі. Мабуть щось з джавою (малоімовірно) або інет-профілями.

1h0r
28.03.2008, 22:39
Cитуація: Нокія 5070, оператор Лайф
В конфігураційних установках правильно виставити точку дочтупу

demetris
31.03.2008, 14:26
В принципі вона (Опера) сама тестує всі інет-профілі і вибирає підходящий
Я теж таке знаю, поставив 3.1.82 - не йде, була доотго апгрейд 4. теж не йшла... :(
Протокол в мене вибрано HTTP.
В мене теж, хоча на інших теж не йде.
Мабуть щось з джавою (малоімовірно) або інет-профілями.
І що робити?

В конфігураційних установках правильно виставити точку дочтупу
а то де?

syavych
31.03.2008, 14:31
а то де?
Яка мова інтерфейсу мобілки?

demetris
31.03.2008, 17:31
Яка мова інтерфейсу мобілки?
English...
хай їй добре живеться :-)

1h0r
01.04.2008, 16:06
Menu-> Settings-> Configuration Settings -> Preffered access point -> Life internet

demetris
01.04.2008, 20:33
Menu-> Settings-> Configuration Settings -> Preffered access point -> Life internet
Дякую за допомогу. Зрозумів, що відчуваю себе повним чайником і телефонії. В мене телефон дзвонить і нагадування показує, решта - темний ліс.
Опера рулить!!!
Ще раз дякую, за Ваш час.

demetris
02.04.2008, 15:50

Опера йде, а JIMM - ні, помилка 120.0 видає... або 120, 119...
Думаю, може просто на даному телефоні JIMMу тяжко прижитись?...
Порадьте, якісь інші простіші ICQ-клієнти, елементарні, можна й без смайлів і решта прибамбасів... просто обмін повідомленнями здійснювати треба!
Please!

1h0r
02.04.2008, 18:17
Думаю то більше проблема Лайфу ніж тел і джіма
Також буває що вискакують такі повідомлення (в основному під вечір) і з"єднатися неможливо

Подивись в настройках джима

Мережа -
Тип з"єднання - соккет

х - ассинхронна перед ....
х - додаткове з"єд ....

Додано через 1 хвилину
не знаю чи є інші простіші клієнти
є ще mobicq але я його колись не зміг надлаштувати
Щодо Джима то в мене стоять напйпростіший облегшений варіант без хісторі, смайлів і т.д. (при установці можна вибрати)

Додано через 10 хвилин
є ще інший варіант
користуватися аською можна через вап, хоча це на порядок незручніше

wap.tjat.com
Але в опері то не працює,, треба через стандартний броузер
але тут в настройках бровзера треба незабути поміняти ЛайфВап на ЛайфЖПРС (щоб не платити по 10 грн/мб а 20грн/100мб)

WEB- Settings- Configuration settings -
Тут міняємо Life Wap в
Configuration на Life EDGE/GPRS
Acount на Life EDGE/GPRS
або на Life Іnternet

syavych
03.04.2008, 11:15
Мережа -
Тип з"єднання - соккет

х - додаткове з"єд ....
на 5070 сокети не хочуть працювати. Я вже півроку пробую - марно. Тільки через НТТР....

demetris
06.04.2008, 23:59
на 5070 сокети не хочуть працювати. Я вже півроку пробую - марно. Тільки через НТТР....

Не знаю в чому справа, але в мене невпаки, коли змінив на соккет, то запрацювало:dance: напевне, що якому телефону "зрозуміліше" :agree:

Мережа -
Тип з"єднання - соккет

х - додаткове з"єд ....

... Menu-> Settings-> Configuration Settings -> Preffered access point -> Life internet ...

1h0r - окреме дякую!!! все налаштував і нарешті працює і JIMM, і Opera :clapping:

MARTINI
09.07.2008, 18:29
джимм налаштував, все працює
але є два питання

1. як увімкнути звуковий сигнал при отриманні повідомлення?

2. чи може джимм працювати у фоновому режимі? Бо зараз якщо мені треба подзвонити, чи смску написати, чи на сайт якийсь глянути, то треба вимикати джимм. Може я десь чогось недодивився?

телефон нокіа 6300

sselev
09.07.2008, 19:10
В мене SE K800i, прекрасно працює в фоновому режимі. Звук включається в настройках, але звук по дефолту дуже тихий.

джимм налаштував, все працює
але є два питання

1. як увімкнути звуковий сигнал при отриманні повідомлення?

2. чи може джимм працювати у фоновому режимі? Бо зараз якщо мені треба подзвонити, чи смску написати, чи на сайт якийсь глянути, то треба вимикати джимм. Може я десь чогось недодивився?

телефон нокіа 6300

thinkers
10.07.2008, 10:31
чи може джимм працювати у фоновому режимі?
На нокіа 6300 точно ні. багатозадачність яви підтримують тільки СоніЕріксони та смартфони

MARTINI
10.07.2008, 10:44
Звук включається в настройках Я в принципі так і думав, шо звук включається в настройках :) Але може вкажете повний шлях до цієї опції ? бо я там такого в упор не бачу

1h0r
10.07.2008, 21:44
Запускається Jimm
Налаштування - Звук - Далі встановлюються потрібні опції
наявність звукового сигналу
гучність
вібросигнал
вібросигнал + звуковий сигнал

опції - зберегти

і всьо

Галюсік
15.08.2008, 12:03
У мене Nokia 6230і, оператор Київстар. Закачали мені Джимм. Вибиває: попитки исчерпани, ошибка 114.24. В салон ходила, не допомогли. Сказав, що інтернет налаштований, а то що не запускається не їхня вина, а самого сервісу асі.

Mattilainen
15.08.2008, 19:47
Вибиває: попитки исчерпани, ошибка 114.24.
Если всё настроено нормально, то... Пробуйте еще. Перезапускайте Джимм и пробуйте. У меня бывало так, что только после приблизительно тридцатой попытки соединяло... Но иногда и с первого раза запускается... С чем это связано - не понятно. :)

thinkers
16.08.2008, 08:52
Інтернет в мобільному може працювати по двох протоколах - HTTP GPRS і WAP GPRS. Якщо просто користуватись інтернетом з мобілки, різниці не відчуєте, хіба що через WAP GPRS неможливо скачати файли розміром більше 300 кб (можливо з розміром я помилюясь, але обмеження є точно). Так от... Мобільна ася може працювати тільки через HTTP GPRS. Оскільки мобільні оператори зараз настільки круті, що слідкують навіть за тим, яким телефоном ви користуєтесь, то в 99% випадках самі відправляють настройки інтернету на телефон при першій реєстрації його в мережі. Тому, незалежно від моделі, просто зайдіть в налаштування інтернету в телефоні і виберіть відповідний профайл (HTTP GPRS чи NET GPRS - назва у кожного оператора інша). І ася запрацює. Правда у київстара може і запрацювати, дуже вже сильні у них обмеження на HTTP((

Муму
16.08.2008, 10:24
У мене Nokia 6230і, оператор Київстар. Закачали мені Джимм. Вибиває: попитки исчерпани, ошибка 114.24. В салон ходила, не допомогли. Сказав, що інтернет налаштований, а то що не запускається не їхня вина, а самого сервісу асі.

Ошибка 114 скорее всего свидетельствует о том, что вам было отослано сообщения офлайн большого размера и джим просто не может его подгрузить. Запустите свой номер аськи сперва с компа, проверте все сообщения, а потом снова попробуйте с телефона, если не получится напишите, что будет происходить и какя ошибка будет появляться.

Sashka-ua
16.08.2008, 11:23
Я джим настроював на безліч різних моделей телефонів. І на Вашу, скажу я Вам, майже нейважче(не рахуючи Самсунгів... там взагалі інша розмова...) В мене теж свого часу була така нокіа. Проблем куча було.. Спочатку при включенні програмки телефон вирубало і перезавантажувало, потім не підключало і т. д. Раджу Вам знайти одну з найпримітивніших версій джіма і встановити. Звичайно ж не шик, але буде працювати...

Муму
20.08.2008, 09:34

Как у вас дела? Заработало?

Галюсік
21.08.2008, 11:12
Как у вас дела? Заработало?

поки що ні, весь час пробую, але воно ніби застрягає на пів дорозі, ніби зависає, а нову програмку не маю як покищо записати. отак і чекаю нагоди.

1h0r
21.08.2008, 21:35
пробуйте пробуйте і ще раз пробуйте

попробуйте з іншим оператором
в мене також вчора вискакувала така сама помилка на київстарі але сьогодні нормально запустилось