КПК

Показати повну версію : Автоквест

Chortenia
07.02.2008, 12:05
Шукала по сайту, але побачила тільки три теми з рекламою, тому починаю нову тему про автоквест.
Чоловік мій нещодавно дуже захопився тією справою. Знайшов в себе на території роботи товаріща з командою, і був на 2 іграх. В суботу їде на третю. Нічого не маю проти (хоч приходить додому вночі), най собі тішиться, я б теж не проти побавитись...
А ви що думаєте про цю гру?
Брали самі участь?
Відгуки?

На всяк випадок ссилочка http://www.autoquest.com.ua/city/lvov/

sem41
07.02.2008, 12:09
Брали самі участь?
Мої знайомі бавились.Їм сподобалось.Сам ще не пробував.Можливо при нагоді:)

Lavazza
07.02.2008, 17:28
в мене друзі реально на цих квестах помішані
ще дітей не мають - от і бавляться
а я пас

Chortenia
08.02.2008, 09:16
в мене друзі реально на цих квестах помішані
ще дітей не мають - от і бавляться
а я пас

А чому пас?

Lavazza
08.02.2008, 10:01
А чому пас?
бо квести вночі проходять, а я вночі маю погану звичку спати :D
а серйозно, то справді в такий час з малою дитиною хіба чоловіка лишити, а самій на квест.. не получиться в мене так

Chortenia
08.02.2008, 10:48
бо квести вночі проходять, а я вночі маю погану звичку спати :D
а серйозно, то справді в такий час з малою дитиною хіба чоловіка лишити, а самій на квест.. не получиться в мене так

Мдя, дурне питання я задала, я й забула про дитину :o

Додано через 57 секунд
Мої знайомі бавились.Їм сподобалось.Сам ще не пробував.Можливо при нагоді:)

А може створитикоманду форумчан, здається, через три місяці починається новий сезон квесту. :)

pol
10.02.2008, 20:59
чортеня я скажу так твому чоловікові повезло шо в нього є дружина яка його відпускає на квест.

Ольга
10.02.2008, 21:28
А може створитикоманду форумчан, здається,
мій чоловік теж був би не проти, ну а я з дитиною вдома б спала...

сьогодні вдалося дитину в бабці залишити і піти в школу екстримального водіння, правда я лише була пасажиром ;)

Полковник
10.02.2008, 22:01
В суботу їде на третю. Нічого не маю проти (хоч приходить додому вночі), най собі тішиться, я б теж не проти побавитись...

Перед свадьбой отец проводит напутственный инструктаж сыну:
- Главное, чтобы твоя жена всегда тебя отпускала играть в гольф с друзьями!
- Что, и это всё?
- Всё. Но ты будешь полным идиотом, если действительно будешь ходить играть в гольф с друзьями. :)

Ума
11.02.2008, 11:49
мій чоловік теж був би не проти, ну а я з дитиною вдома б спала...

ви б могли бути інформ-центром для своєї команди. інет є :) і біля дитини залишаєтесь, а участь в квесті берете!

Zoryanazirka
11.02.2008, 16:43
сьогодні вдалося дитину в бабці залишити і піти в школу екстримального водіння, правда я лише була пасажиром
Коли мама дзвонить малий плаче де ти, я стаю екстремальним водієм. З-будь якої точки міста за 10 хвилин додому долітаю. Запрошую пасажирів, підробити можна :)

Firegirl
13.02.2008, 13:00
Брали самі участь?
Відгуки?

На всяк випадок ссилочка http://www.autoquest.com.ua/city/lvov/

Привіт!Я сама із задоволенням приймаю участь у цій грі і отримую масу приємних вражень та емоцій!не можу дочекатися наступного сезону!На перший погляд це втомлює,бо саме вночі проходить,деколи важко і фізично,і для мозгів,але це просто незабутньо,і краще пограти в автоквест,ніж піти тупо на пиво.:radist:

Chortenia
15.02.2008, 15:18
чортеня я скажу так твому чоловікові повезло шо в нього є дружина яка його відпускає на квест.

Я йому передам, якщо що - дам першоджерело :)

Додано через 43 секунди
Перед свадьбой отец проводит напутственный инструктаж сыну:
- Главное, чтобы твоя жена всегда тебя отпускала играть в гольф с друзьями!
- Что, и это всё?
- Всё. Но ты будешь полным идиотом, если действительно будешь ходить играть в гольф с друзьями. :)

:p :p :p

Додано через 1 хвилину
ви б могли бути інформ-центром для своєї команди. інет є :) і біля дитини залишаєтесь, а участь в квесті берете!

Точно

Додано через 3 хвилини
Привіт!Я сама із задоволенням приймаю участь у цій грі і отримую масу приємних вражень та емоцій!не можу дочекатися наступного сезону!На перший погляд це втомлює,бо саме вночі проходить,деколи важко і фізично,і для мозгів,але це просто незабутньо,і краще пограти в автоквест,ніж піти тупо на пиво.:radist:

:) Я уже уболтала чоловіка, щоб взяв мене на якусь з наступних ігор. у мене є козир в рукаві - ноут, правда, і один мінус - укачує, хоча кілька пігулок і укачувати не буде :radist:

Paparacy
15.02.2008, 19:54

А за яку команду їздите?

Додано через 8 хвилин
Моя кохана дружина наплутала з датами. Новий сезон почнеться в кінці березня:radist:

Firegirl
18.02.2008, 09:43
[QUOTE=Paparacy;244691]А за яку команду їздите?

Моя команда називається Twelve. От нещодавно через свої дурні помилки впали в рейтингу на 6 місць,що чуть не зламало наш дух, але я оптимістка і кожну невдачу сприймаю як урок,з якого треба взяти все, і позитив,і негатив.:)

Paparacy
23.02.2008, 10:07
[QUOTE=Paparacy;244691]А за яку команду їздите?

Моя команда називається Twelve. От нещодавно через свої дурні помилки впали в рейтингу на 6 місць,що чуть не зламало наш дух, але я оптимістка і кожну невдачу сприймаю як урок,з якого треба взяти все, і позитив,і негатив.:)

Успіхів Вам в новому сезоні, бачив в чора ваші футболки.:radist:

Chortenia
24.02.2008, 00:36
Ну от, трішки напросилася. Правда, зараз півфінал, і команда на бере у ньому повноцінної участі, зате сиджу в КЦ і пробуємо розв'язати шаради, і так до самого рання. Ееееех, ляпота.:radist: :radist: :radist:

Chortenia
25.02.2008, 11:08
Ну от, класно було, правда додому приїхали по 6 ранку, і всю неділю була як поламана. Але так кльово, наступного разу хочу брати участь уже як член екіпажу. ЕЕЕх, треба таки збирати форумчанську команду!!!!!!!

P.S. Щось ця гілка перетворюється на мій щоденник :(

Firegirl
26.02.2008, 11:00
[QUOTE=Firegirl;246064]

Успіхів Вам в новому сезоні, бачив в чора ваші футболки.:radist:

:radist: Класно!А за якої нагоди,якшо не секрет?В тебе також своя команда?Чи родич організаторів?:ninja:

Додано через 3 хвилини
[QUOTE=Chortenia;251723]Ну от, класно було, правда додому приїхали по 6 ранку, і всю неділю була як поламана. Але так кльово, наступного разу хочу брати участь уже як член екіпажу. ЕЕЕх, треба таки збирати форумчанську команду!!!!!!!

Вітаю з початком!:clapping: Як спробував раз, неможливо відмовитись наступного разу!А що у вас за команда?І який результат показали?

Chortenia
26.02.2008, 11:53
Вітаю з початком! Як спробував раз, неможливо відмовитись наступного разу!А що у вас за команда?І який результат показали?
Дякую! То точно.
Та от сиділи з двома Аркадовцями (Олегом і моїм чоловіком), а також з двома вашими (Сергієм та РОманом, якщо не помиляюсь) і допомагали Шкоднікам. Не знаю, чи дуже допомогли , бо вони приїхали передостанніми :-), зате було весело

Paparacy
26.02.2008, 22:26
Класно!А за якої нагоди,якшо не секрет?В тебе також своя команда?Чи родич організаторів?
Граю за Аркаду. І знаю трошки вашу команду.

Firegirl
28.02.2008, 09:57
Граю за Аркаду. І знаю трошки вашу команду.

Ну тоді ми знайомі:) Все ж таки нас поєднав Тварчиг!