КПК

Показати повну версію : переваги і недоліки ПіплНет

Гелена
07.02.2008, 02:50
цікавить ваша думка
моя така: "почали за здравіє, скінчили за упокой" (с)
спочатку ми були задоволені якістю всіх послуг, а тепер вічно якісь проблеми: то мережа пропадає, то гроші за підключення друзів пообіцяли, але не переахували, то невідомо за що гроші з рахунку знімають... щось дивне коїться з ПіплНетом

Chortenia
07.02.2008, 10:06
Після ремонту чоловік хоче підключитися до піплнету, так що можна поконкретніше про переваги і недоліки (щоб я мала то все на озброєнні :) )

Мих
07.02.2008, 10:14
я вже 2 місяці, нема серйозних зауважень. Тільки треба знати який модем купляти - о!.

Chortenia
07.02.2008, 10:39
я вже 2 місяці, нема серйозних зауважень. Тільки треба знати який модем купляти - о!.

І який ви купили?

Мих
07.02.2008, 10:46
І який ви купили?
можна купити телефончик за 90 гривень і буде вам інтернет 115 кб.сек

Chortenia
07.02.2008, 10:48

Гм, як би то вам пояснити я філолог, так що в швидкості нету в цифрах не дуже розбираюсь, напишіть для мене пояснення в дужках, пліз..
Мені чоловік казав щось про модем для ноута

New Shrek
07.02.2008, 21:21
модем для ноута http://www.people.net.ua/inetpack/inetpack_note/

Toyvo
07.02.2008, 21:57
Знаю тільки, що розкручують під продаж, а як продадуть, то ще невідомо яка якість буде... Коротше кажучи, ЮМС - МТС № 2

Мих
07.02.2008, 22:28
Гм, як би то вам пояснити я філолог, так що в швидкості нету в цифрах не дуже розбираюсь, напишіть для мене пояснення в дужках, пліз..
Мені чоловік казав щось про модем для ноута

1. купляєте модем, який більше 100 доларів.... шв. 200-600 кб/сек
2. телефон за 90 грн. шв. 115 кб/сек
3. телефон за 1200 грн 200-600 кб/сек.

Другий варіант вам підійде, якщо знайдете шнур телефон-компютер.
Шо таке 115 кб/сек. Звичайний модем по додзвону більше 52 кб/сек не дасть, а то і менше, ще й лінію займає.
До нотбука підійде любий варіант. Але варіант 2 має такий недолік, що тре слідкувати, щоб мобілка була заряджена, для модема того нема, бо живиться від компа/ноутбука. правда варіант 3, там телефон теж ніби заряжається від ноутбука/компа.

Forest
07.02.2008, 22:32
переваги:
1.мобільність
2.юсб-модем, який можна підімкнути до будь-якого компютера, хоч то вдома, на роботі, в гостях, в машині тощо.
3. зручність оплати (скретч-картки, стандартні платіжні картки)
недоліки
1. поганий сервіс - читайте гілку на цьому форумі з записом діалогу спілкування
2. недотримання обіцянок про швидкість (максимальне реальне підключення це тільки 230кбіт, а обіцяють 460)
3. суттєве сповільнення швидкості в бізнес-час
4. погане покриття (немає жодної траси, з міст в Західній Україні здається тільки Львів), що прямо не відповідає рекламі
5. не зовсім повна адекватність опереаторів (вони сидять у Дніпропетровську і на запитання типу "де в Києві в районі Хрещатика можна купити картку" знизують плечима, і кажуть тільки назви мереж продажу
6. В мережах продажу, як правило, картки відсутні.

pol
07.02.2008, 22:49
ну так є проблеми в піплі і та проблема деколи багато раз на день вирубає нет, а також дуже часто глючить та програма яка робить дозвон, а ще вони гонять спочатку підключали без абонплати а потім почали гребти абонплату, а ще я вже 3 місяці неможу подивитись скільки бабла на рахунку, просто неможу відправити смс на сервісні номери.

скажу вам так в мене 3 підключення інтернету і піплнет не найгірший навіть з усіма глюками.

ivansstef
07.02.2008, 23:13
нажаль мої слова будуть швидше БАБКА БАЦІ сказала, але:
по слухам від провайдерів піплнет має великі проблеми з кадрами, техзабезпеченням та метою розвитку..
зарплата 500 грн мало кого задовільняє..

найправильніше висловилися на початку теми. на кшталт почали за здравіє закінчили за упокой.
Маю враження що скоро все загнеться.. Задумка була хороша.

pol
07.02.2008, 23:20
коро все загнеться..
недайбоже.
Хіба би хтось викупив ту кантору типу як ЮМС викупила промосковська МТС.

New Shrek
08.02.2008, 08:28
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32218

Додано через 24 хвилини
Маю враження що скоро все загнеться.

ту кантору типу як ЮМС викупила промосковська МТС. та викупляти не треба ,їх і так задавлять, ось дешевша і якісніша послуга http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=21293&page=3

Chortenia
08.02.2008, 09:11
1. купляєте модем, який більше 100 доларів.... шв. 200-600 кб/сек
2. телефон за 90 грн. шв. 115 кб/сек
3. телефон за 1200 грн 200-600 кб/сек.

Шо таке 115 кб/сек. Звичайний модем по додзвону більше 52 кб/сек не дасть, а то і менше, ще й лінію займає.
До нотбука підійде любий варіант. Але варіант 2 має такий недолік, що тре слідкувати, щоб мобілка була заряджена, для модема того нема, бо живиться від компа/ноутбука. правда варіант 3, там телефон теж ніби заряжається від ноутбука/компа.

Дякую за інфу

lotr_an
08.02.2008, 15:01
Піпл нет був створений з метою продажу. Його власник більше на коксі розуміється ніж на мережах.

mamatu
08.02.2008, 16:04
ми знімаємо квартиру, тож пиплнет для нас оптимальний з міркуваннь мобільності - як треба буде переїхати - ми його в кишеню, та в дорогу.
а мінуса - не дуже щось покачаєш - дорого.

Гелена
09.02.2008, 00:49
така ціна була тільки під час акції, вона ніби вже скінчилася :)
без акції підключення було 500 грн з коп і десь 200 грн лишалося на рахунку, тобто телефон за триста
а шнур можна було в них купити за 30 грн, але телефонів набагато більше ніж шнурів і тепер в них вони не продаються

по слухам від провайдерів піплнет має великі проблеми з кадрами, техзабезпеченням та метою розвитку..

мій чоловік вважає що проблеми почалися після зміни керівника

Піпл нет був створений з метою продажу. Його власник більше на коксі розуміється ніж на мережах.
можливо тому вони тепер просто дурять клієнтів, а хто думає про майбутутнє так робити не буде
репутація заробляється довго, а втрачається за секунду, схоже їм зараз головне урвати побільше і все

жаль, бо почали вони дуже добре, а зараз стали таке робити, що вже не хочу їх послуг

ivansstef
09.02.2008, 01:13
та й взагалі. враховуючи те що з 1 січня 2008 року частота 2.4 Ггц ( типу Вай-фай ) стає вільна до використання (СТАЛА вільна). такі речі як інтернет від првайдерів мобільного звязку стають все більш і більш примарними

Кедик
13.02.2008, 13:33
ну так є проблеми в піплі і та проблема деколи багато раз на день вирубає нет, а також дуже часто глючить та програма яка робить дозвон, а ще вони гонять спочатку підключали без абонплати а потім почали гребти абонплату, а ще я вже 3 місяці неможу подивитись скільки бабла на рахунку, просто неможу відправити смс на сервісні номери.

скажу вам так в мене 3 підключення інтернету і піплнет не найгірший навіть з усіма глюками.

І який кращий?

oles
24.02.2008, 23:33
враховуючи те що з 1 січня 2008 року частота 2.4 Ггц ( типу Вай-фай ) стає вільна до використання (СТАЛА вільна).
Де в Канаді? Чи в США? :-)
Якщо мова про Україну, то попрошу URL на таку інформацію.

Гелена
26.02.2008, 13:50
таки кинули вони купу клієнтів з тими грошима
зле, дуже зле - недалекоглядна політика

Nazarko333
04.05.2008, 16:35
Привіт!Я мав Піплнет десь 2 місяці,за цей час суттєвих проблем не бачив,нет пропадав може 3 рази і то на декілька секунд - взагальному якістю послуг задоволений.Я ще десь піключався на початку року під контракт і мене разом з телефоном то обійшлося 270 грн здається - не так вже і дорого.Тепер я собі підключив кабельний інтернет і цілком задоволений,Піплнетівський телефон використовую суто як домашній телефон за 20 грн/місяць цілком нормально.Єдині недоліки які були при підключенні це те що я десь два тиждні шукав кабель до телефону LG TD636 і все таки знайшоа на радіобазарі.бо у сервісному центрі він так і не з"явився,і ще одним недоліком було те що батарея телефону витримувала лише 2,5 - 3 години.Взагальному я б рекомендував підключатися до Піплнету тим у кого не має альтернатив інших провайдерів або кому потрібен домашній телефон:)

Marianka
01.09.2008, 16:45
З піплнетом вже декілька місяців, використовую http://www.people.net.ua/equipments/modem/22/ цей пристрій. Впринципі можу сказати, що я більш-менш задоволена, суттєвих проблем не виникало як таких, один-два рази за декілька місяців пропадав інтернет але не надовго. Єдине, що мені не подобається в піпл неті, таке це оновлення стану власного рахунку, з цим у них проблеми, хочеш перевірити стан рахунку вранці, а інформація видається застарілою на даний момент, плюс проблема з купівлею карток поповнення..