КПК

Показати повну версію : Трикутне кільце на площі Франка

MARTINI
06.02.2008, 12:11
У нас є гілка про зміни в дорожньому русі, але цей випадок, по-моєму, верх ідіотизму і заслуговує на окрему гілку.

Відтепер на площі Івана Франка організовано кільцевий рух! Тобто всі три вулички цієї ТРИКУТНОЇ площі мають стати односторонніми. В той же час в протилежному напрямку до автомобільного руху там і далі їздитимуть трамваї.

ЛЬВІВ, 5 ЛЮТОГО, PRESSTIME.COM.UA. — Відсьогодні на вулиці Івана Франка організовано кільцевий рух у формі трикутника.

Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Це зроблено з метою збільшення пропускної здатності та зняття конфліктних ситуацій», – повідомив радник міського голови з питань транспорту Валерій Астаф’єв.

Для організації кільцевої розв’язки встановлено 19 дорожніх знаків. У перші дні для дотримання правил руху на цьому кільці будуть чергуватимуть працівники ДАІ, зазначив В. Астaф’єв.

Трикутного кільця у Львові ще не було :) Виїжджаєш на кільце , а тобі назустріч трамвай. І трамвайна зупинка просто на "кільці" це також круто :) Була собі цілком нормальна розв"язка, був знак головна дорога, зрозуміло хто кого пропускає. Тепер на тому п"ятачку цілих 19 знаків поставили незрозуміло для чого. Цікаво яку траву курять у міській раді?

lotr_an
06.02.2008, 12:22
Цікаво яку траву курять у міській раді?

курча, перчену курять. яке в біса трикутне кільце? може ще там тунель викопають? ну шо за люди, а я наївний: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=237022&postcount=81

ІМХО зроблять всьо назад - приблизно через 2 міс.

levandivka
06.02.2008, 12:25
Фсьо! Не хочу машину. Купую ровер, якщо на ДНР не подарують. :)

Forest
06.02.2008, 12:26
Обов'язково приїду до Львова на безкоштовний атракціон! Востаннє таке було в комп'ютерній іграшці.

MARTINI
06.02.2008, 13:20
Вчора я там їхав зі сторони Сахарова. Дивлюся знак поворот направо, а прямо далі цегла. Законослухняно повернув праворуч , а щоб далі повернути вліво чекав декілька хвилин, моргаючи поворотником бо машини по тому "кільцю" із центру їдуть назустріч :) А ті, хто зі сторони Стрийського ринку також не поспішають пропускати тих, хто рухається по "кільцю". Даішників там не було, тому всі їхали так як зручніше і як звикли ...

levandivka
06.02.2008, 13:25
Даішників там не було
А що, акція "віддай права - отримай штраф" закінчилася? Можна виїжджати?

lotr_an
06.02.2008, 13:28
А що, акція "віддай права - отримай штраф" закінчилася? Можна виїжджати?

розпочалася нова акція: стій з включеними поворотниками чекай ДАЇшників, а далі гавтоматично врубається стара акція .

Zoryanazirka
06.02.2008, 14:23
і як звикли ...
Я кожен день їжджу по Коцюбинського вже багато років і тим самим маршрутом. За той час чого там тільки не ставили і цегли то зникали то з"являлися, але на мій маршрут то ніяк не впливало. Звичка.

levandivka
06.02.2008, 14:28
цегли то зникали то з"являлися, але на мій маршрут то ніяк не впливало
Ну ТАК. На наших водіїв впливає тільки знак http://www.infocar.com.ua/pdd/0/p/1-35.gif (ДАІ на дорозі).

Chortenia
06.02.2008, 14:43
От і ми сьодні зрпанку в шоці були, довелося тікати на ЗАрицьких, виїжджати на перехрестя і нагло повертати наліво біля базару.

Ума
06.02.2008, 14:54
Їхала я щойно там... одні вже бачать знаки, інші ще не бачать... повний сирбор :)

Zoryanazirka
06.02.2008, 20:50
Ну ТАК. На наших водіїв впливає тільки знак http://www.infocar.com.ua/pdd/0/p/1-35.gif (ДАІ на дорозі).

Добре що хоч то впливає, на пішоходів в нас не впливає нічого...

Samojlovu4
06.02.2008, 21:20
Я кожен день їжджу по Коцюбинського вже багато років і тим самим маршрутом. За той час чого там тільки не ставили і цегли то зникали то з"являлися, але на мій маршрут то ніяк не впливало. Звичка.

Вірю, ото в мене таке... нераз треба до склепу чи на вокзал, а їду до садочку, доки ся спам"ятаю...

Zoryanazirka
06.02.2008, 21:45
Вірю, ото в мене таке... нераз треба до склепу чи на вокзал, а їду до садочку, доки ся спам"ятаю...

Я у відпустці кожен день спам"ятовувалася коло роботи :) Звичка

pol
06.02.2008, 21:46
нерозумію шо написано в ПДР але для чого ставити зелену стрілку направо на перехрестях і поруч ставити величезний плакат що експеремент на перехресті можна повертати на червоне світло світлофора направо і т.д.
А цеглу вішають без попередження і міняють рух теж без попередження.

чому не поставити плакат за два місяці до зміни в русі, і написати що з такогото числа участок дороги буде такийто і поставити кірпіч з припискою що знак вступає в дію з такого то числа ткогото місяця.

Chortenia
07.02.2008, 09:42
Вирішили ми зранку проїхатись ти м кільцем, щось нічо не розумію. Знаку кільця я там не побачила (може він там і є, але я його не побачила), довелося прориватиськрізь отвори між машинами, бо пускати, звичайно ж ніхто не хоче.
Вобщєм нічо не розумію.

П.С. Казав мій свекор, що років 20 назад, там таки було кільце

sem41
07.02.2008, 11:58
Місце події.

http://img408.imageshack.us/img408/7381/18236394ie4.jpg

ivansstef
10.02.2008, 23:34
А чому ніхто ПДД не підніме і не втулить ними по писку можновладців та інспекторів???
Ось. Звичайний знак 7.20

7.20 «Діє від …». Вказує дату (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знака. Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак.

А ще (ну це вже для дуууже допитливих). можу дати почитати ГОСТи і ДЕСТи по встановленню дорожніх знаків..
а ще краще читайте ось це все.. і буде Вам Щастя :)

http://law.autoua.net

Ума
11.02.2008, 11:46
Або то не кільцева дорога, або я якихось знаків не помітила! Їхала я вчора в центр (з Вітовського на Франка), вирішила поїхати по новим правилам-знакам. Так от, коли звернути з Вітовського на Інститутську (чи як та вулиця називається?) -типу як кільце об"їзджаєш, то там НЕМАЄ дозволеного повороту наліво (як по кільцю), а далі стоять знаки прямо і направо (типу навіть на Шота Руставелі немона!!! (хоча можна трактувати, що ці знаки ще на цей поворот не діють, бо висять саме не ДО і не ПІСЛЯ повороту) Або знаки ще всі не вчепили, або то не буде кільце, а готується односторонній рух по франка/шота руставелі.

demetris
18.02.2008, 15:06
то вже познімали? чи як?

lotr_an
18.02.2008, 17:02
а далі стоять знаки прямо і направо (типу навіть на Шота Руставелі немона!!!

це так вже здавна. можна їхати прямо по Івана Франка або направо на Стрийську.

а от цікавіше про кільцевий рух. чи він ще є чи зробили по старому?

Ума
18.02.2008, 22:29
це так вже здавна. можна їхати прямо по Івана Франка або направо на Стрийську.

так, здавна. Але той знак висів прямо в повороті, не ДО і не ПІСЛЯ. як для кільця, то неоднозначне трактування чи можна звернути наліво. А на вихідних я там їхала, то ці знаки перевішали трохи далі. Тепер виглядає, що звертати наліво можна, як по кільцю. :)

п.с. в суботу ще всі знаки були