КПК

Показати повну версію : Французький поцілунок

P1MPusy
05.02.2008, 22:59
Лучше всего сказать, что французский поцелуй - это волшебство, и на этом остановиться. Лучше всего сказать, что это поцелуй, во время которого соединяются души влюбленных. Лучше всего сказать, что это просто незабываемый поцелуй, особенно когда он выполнен со знанием дела - ну или без него, не важно. Короче, это самьй популярный поцелуй во всем мире. И для большинства парней от 9 до 22 лет это единственный практикуемый ими поцелуй, не считая обычного, простого поцелуя. Несмотря на свою популярность, он вызывает наибольшее число недоразумений и в то же время возбуждает любопытство молодежи, сближая влюбленных как никакой другой поцелуй. Вот поэтому посвятить ему решено целую главу. Сухое книжное описание не позволяет ощутить волнение и радость, которые испытываешь при воплощении его в жизнь. Все эти эмоции - и многие другие - вы сможете получить только на практике, целуясь по-французски.

Что конкретно нужно делать для этого ?
Начнем с начала. Французский поцелуй подразумевает контакт языков, и, как и при приеме пищи, здесь по большому счету не может быть что-то правильно, а что-то неправильно. Иногда работают оба языка, иногда - только один. Бывает, что начинает парень, но бывает, что и девушка. Существует бесконечное множество вариантов, самый простой из которых - просто открыть рот во время поцелуя и ждать, что произойдет дальше.

Представьте, что рот вашей партнерши - это ваш рот, делайте там то же самое, что и в своем: водите языком, как бы изучая территорию, пройдитесь языком по зубам партнера - повеселитесь на всю катушку, но не делайте во рту партнера ничего такого, что бы не понравилось ему самому. Когда же вам прискучит это занятие, просто остановитесь и попробуйте что-нибудь новое.

Может быть, вам поможет, если вы будете думать об этом как о еде. Вы знаете, какое удовольствие мы получаем от приема пищи? Французский поцелуй - это такое же наслаждение. Только смотрите не проглотите своего партнера!

Почему этот поцелуй называется французским?
Термин "французский поцелуй" пришел в русский язык как элемент французской культуры, которая всегда считалась наиболее тесно связанной с темой любви. Во Франции этот поцелуй называется "поцелуем душ".

С чего начать?

Лучшее начало - разнообразные поцелуи губами, во время которых слегка приоткрывайте свой рот. Это как раз тот момент, когда многие теряются и начинают нервничать. Не паникуйте, если у вас вдруг сильно застучит сердце. В подобных обстоятельствах это так естественно! Поцелуй с открытым ртом вызывает странные ощущения. Странные и прекрасные. Весьма возможно, что ваша партнерша повторит ваше действие и тоже откроет рот. Если нет, попробуйте пососать ее нижнюю губу. Это может помочь ей расслабиться. Когда же она откроет рот, единственное, что вам остается сделать, - начать работать языком.

О чем думает девушка во время французского поцелуя?

"Нравлюсь ли я ему? Действительно ли он меня любит? Нравится ли ему, как я целуюсь? Что случится, если мы оба потеряем контроль над собой? Приятно видеть, как он возбуждается. И, пожалуй, он меня сейчас поцелует!.. Ой, он слишком далеко высунул свой язык, я задыхаюсь, помогите! Нет, пожалуй, все в порядке, как приятно! О, да! Как хорошо! Надеюсь, мы будем целоваться всю ночь".

Когда дело доходит до поцелуев, у многих парней не срабатывает воображение. Они слышат, что их друзья постоянно говорят о французских поцелуях, поэтому им кажется, что, если они не будут работать языком во время поцелуя, девушки сочтут их неопытными. Кроме того, к сожалению, не все парни настолько любят простые поцелуи, что могут долгое время довольствоваться только ими. Юношам нужно что-то более возбуждающее, поэтому они прибегают к единственному средству - французскому поцелую. Помимо этого, парни в большинстве своем рассматривают этот поцелуй как способ форсировать события и перейти к новой стадии отношений.

Что делать с языком?
Не тушуйтесь. Вытяните свой язык навстречу языку партнерши. Когда ваши языки встретятся, не удивляйтесь, если почувствуете, что у вас подскочило давление. Вы почувствуете, как ваши души соединяются в одну, в то время как кончиком языка вы играете с ее языком. Как это замечательно! Ваше сердце выскакивает из груди, потеют ладони, вы начинаете смеяться и плакать одновременно: "Господи, и почему я раньше этого не делал?! Зачем заставлял себя ждать так долго?! Я рожден для французского поцелуя!"

sem41
05.02.2008, 23:11
И для большинства парней от 9 до 22 лет это единственный практикуемый ими поцелуй, не считая обычного, простого поцелуя.
Юрко Винничук сказав би що то є повна бздура. Звідки такі параметри? від 9-ти !!!:D :D :D :D :D і чому до 22 ??? А далі що? Життя закінчилось?
Шановні, нічого особистого,але думайте що пишете.:)

Мих
05.02.2008, 23:12
О чем думает девушка во время французского поцелуя?
о том, покушал лі возлюблєний сєгодня лягушатіну....

lotr_an
05.02.2008, 23:36
буду писати гидко :)

насьорбався чиєїсь слини (фуууу) язиками потерсі... ех. а мене раз священник питався, далі буквально: чи не кладе дівчина свого язика мені до рота? ні? бо то тягне до гріха.

coolzak
05.02.2008, 23:45
добрий хранцузький поцілуй то коли язиком до мигдалків дотягуєшся

sem41
06.02.2008, 00:08
Анекдот в тему.Лекція з хімії. "....багато глюкози знаходиться також в спермі.."
Студентка: "То та сама глюкоза,що в цукрі?"
Викладач: "Так,саме та"
-А чому ж вона несолодка?
-А тому дорогенька,що смакові рецептори розташовані на кінчику язика,а не на гландах:shutup:

Liliyah Romanova
06.02.2008, 00:22
а мене раз священник питався, далі буквально: чи не кладе дівчина свого язика мені до рота? ні? бо то тягне до гріха.
Наступного разу скажіть священикові, аби не входив в скрупули, бо то вже його гріх. Він не має права питати про деталі. То вже його людська цікавість проявляється, а не посередництво з Богом.

Додано через 23 секунди
Точно про жабів. Ще би язиком в шлунку колупалися. :D:D:D

Маруся-мама
06.02.2008, 00:35
о том, покушал лі возлюблєний сєгодня лягушатіну....
нагадався кавалок, як то про що жінка думає під час статевого акту...
о треба стелю побілити :)

Romko
06.02.2008, 00:57
о треба стелю побілити
І всьо?!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif

lotr_an
06.02.2008, 02:13
Наступного разу скажіть священикові, аби не входив в скрупули, бо то вже його гріх. Він не має права питати про деталі. То вже його людська цікавість проявляється, а не посередництво з Богом.

нє Лілю то був шанований мною священник і він то говорив лише з метою попередження.
а такі французькі "цьомки" тільки тягнуть до гріха.

я перед тим навіть всього не читав, а осьо увидів:

Может быть, вам поможет, если вы будете думать об этом как о еде. Вы знаете, какое удовольствие мы получаем от приема пищи?

http://i.smiles2k.net/smellies/smellie_sick.gif (http://smiles2k.net/smellies/index.html) http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/bad.gif (http://smiles2k.net/aiwan_smiles/9/index.html)http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/bad.gif (http://smiles2k.net/aiwan_smiles/9/index.html)http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/bad.gif (http://smiles2k.net/aiwan_smiles/9/index.html)

Liliyah Romanova
06.02.2008, 03:30
а такі французькі "цьомки" тільки тягнуть до гріха
Або до хворіб. Кілько мільйонів мікробів туди-сюди ватагами гасає.

Ніц, Андрійко сі закохає пурєдно, вжени сі і...
(далі не продовжуватиму, а то йому нецікаво буде кіно дивитися:p)

New Shrek
06.02.2008, 12:26
і чому до 22 ??? А що Вам ще нема 22 -ти і Ви тим глупством займаєтесь?

lotr_an
06.02.2008, 12:46
А що Вам ще нема 22 -ти і Ви тим глупством займаєтесь?

нє питання тре так поставити: а що вам уже за 22, а ви ще цим глупством займаєтеся?

Alias
06.02.2008, 13:09
А крім французського які ще є поцілунки?:))))
нє, ну крім звичайних...там в лоба, в очі...:)))))

lotr_an
06.02.2008, 13:26
А крім французського які ще є поцілунки?

ну наглі, любовні і противні (втч французькі) :D

Romko
06.02.2008, 13:31
Українські,російські,білоруські,англійські,німецьк і.гамериканські,польські,голландські,італійські,іс панські,канадські,сірійські,мозамбікські...
Докладніше тут (http://www.countries.ru/).

Alias
06.02.2008, 13:35
Українські,російські,білоруські,англійські,німецьк і.гамериканські,польські,голландські,італійські...
Докладніше тут.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
так треба про кожний так написати..як і до чого.А то раптом буду цілуватись по-українськи, а потім виявиться, що то москальський поцілунок?

Romko
06.02.2008, 13:38
так треба про кожний так написати..як і до чого.А то раптом буду цілуватись по-українськи, а потім виявиться, що то москальський поцілунок?
Ну...то треба географію знати...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_mpf.gif

New Shrek
06.02.2008, 20:28
НИМТА. - САМАЯНА. - АВАГАКУМНБАНА. - ЮДХА. http://kiss.romanticcollection.ru/kamas.htm

lotr_an
06.02.2008, 21:17
НИМТА. - САМАЯНА. - АВАГАКУМНБАНА. - ЮДХА.

по назвах то десь ті "поцєлуї" в Сєкторі Газа.

Samojlovu4
06.02.2008, 21:24
А то раптом буду цілуватись по-українськи, а потім виявиться, що то москальський поцілунок?

Та хіба ж сплутаєш наше співоче "поцілуночок" з їхнім вульгарним "пацелуй"?!

Liliyah Romanova
06.02.2008, 22:40
Ой, пригадалося мені таке страшне щойно!
Зробив тут Інститут Шептицького на Йордан велике святкування. Ну, і під час Літургії вирішили зробити "поцілунок миру". І, коли один з дядьків, що стояв позаду мене, раптом мене щиро розцілував в обидві щоки, я зрозуміла, чому то добре, що у нас "поцілунок миру" відмінили. :crazy::crazy::crazy:

Мих
06.02.2008, 23:27
А крім французського які ще є поцілунки?)))
ше є поцілунок Юди.

Додано через 1 хвилину
я зрозуміла, чому то добре, що у нас "поцілунок миру" відмінили.
а він зрозумів?:padonak:

Liliyah Romanova
06.02.2008, 23:30
ше є поцілунок Юди.
Був. :p

Мих
06.02.2008, 23:33
Був.
Є і зараз.

Liona
06.02.2008, 23:37
чекаю на цілу зливу капців :)
Так от. Мені французький поцілунок подобається
Для мене це справді танець почуттів, сповідь один одному, пікантна деталь близьких, інтимних стосунків :)

Я готова :) до капців :)

Alias
06.02.2008, 23:42
Ну тоді вже пару капців можете і в мене кинути:)))
признаюсь...мені теж подобається:o

Liliyah Romanova
06.02.2008, 23:45
Є і зараз.
А, лжепророків не шкода. :D:D:D

Liona
06.02.2008, 23:46
Ну тоді вже пару капців можете і в мене кинути:)))
признаюсь...мені теж подобається:o

тішить, що не я одна така :D
Ну все, Аліас, згинемо ми невизнанними геніями французького поцілунку під курганом форумівських капців :D :D :D

Alias
06.02.2008, 23:52
тішить, що не я одна така
Ну все, Аліас, згинемо ми невизнанними геніями французького поцілунку під курганом форумівських капців
Та щось мені не віриться, що ми тільки двоє таких любителів.:)))Стидаються признатися:)
А може ми збоченці, га,Ліоно?:D

Liona
07.02.2008, 00:00
чесно кажучи, сильно здивувалась, коли переглянула перші 2 сторінки із негативними відгуками про той самий поцілунок... От чесно, не вірю, що нікому не подобається.... А те. що він може до гріха довести... то і погляд таке зробити може, правда? ;) Та щo погляд! Сама думка про кохану людину може звести з розуму і штовхнути до гріха (правда, Аліас? ;) )

ЗІ чоловік сказав, що таку збоченку, як я, ще пошукати треба :p :D :D

Alias
07.02.2008, 00:07
Ну якщо поцілунок збочення, то що тоді секс?
Виходить, що займатися сексом тільки тоді, коли плануєш дітей завести?
Ой, щось я в такі "дєбрі" залізла..:))
Все, йду спати..хотіла сказати, на зв"язок з коханим:)

Кася
07.02.2008, 00:08
підписуюся третьою! робимо гурт збоченок?
З.І.питання до автора: що він хтів тою статтею сказати? Тут начебто діточки по 12 років не сидять..

Liona
07.02.2008, 00:10
підписуюся третьою! робимо гурт збоченок?
З.І.питання до автора: що він хтів тою статтею сказати? Тут начебто діточки по 12 років не сидять..

ги-ги-ги :) зауважте, всі збоченки позбиралися вночі, коли нормальні люди вже сплять :))))
певно автор хотів збільшити численність нашого гурту своїм дописом ;)

lotr_an
07.02.2008, 00:23
Дівчата нехай у вас першим кине капець той хто без гріха (без такихвово поцілуїв).

Liona
07.02.2008, 00:33
Дівчата нехай у вас першим кине капець той хто без гріха (без такихвово поцілуїв).

скажіть будь ласка, а у вас коли-небудь був той самий поцілунок, який ви вважаєте гріхом? ;)

Маруся-мама
07.02.2008, 00:34
так таки так, Андрійку...
якби не ти, в дівках я ще б ходила
якби не ти, не знала б нічєго
:D:D:D:D

lotr_an
07.02.2008, 00:57
скажіть будь ласка, а у вас коли-небудь був той самий поцілунок, який ви вважаєте гріхом?

хто вважає гріхом? я вважаю гріхом? нєєє. він тягне до гріха ;)

Так були.

між іншим тим дописом я хочу вас захистити від "капців"

так таки так, Андрійку...
якби не ти, в дівках я ще б ходила
якби не ти, не знала б нічєго

звідси детальніше будь-ласка.

хочу зразу завірити, що ніякого відношення до вашого дівування не маю.

Мих
07.02.2008, 01:01
Та... та... тут півфоруму... дівчат хочут сі цілувати.... йой.. серце не витримає....

Додано через 1 хвилину

Я, я ше не цільований.

lotr_an
07.02.2008, 01:08
Я, я ше не цільований.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D +10

Маруся-мама
07.02.2008, 01:17
хочу зразу завірити, що ніякого відношення до вашого дівування не маю.
та певно же ні... це я свому Андрійку таке співаю...

Liona
07.02.2008, 01:19
Так були.
то може не з тою цілувалися? ;) Щиро бажаю вам, щоб той поцілунок відбувався з ТОЮ, тоді він принесе вам тільки задоволення та позитивні емоції :)
дякую, я оцінила :shy:

Мих
07.02.2008, 01:21
Щиро бажаю вам, щоб той поцілунок відбувався з ТОЮ, тоді він принесе вам тільки задоволення та позитивні емоції
я в то не вірю

lotr_an
07.02.2008, 01:21
та певно же ні... це я свому Андрійку таке співаю...

вжем сі вклєк зо страху. та йой цьоцю шо так пурєдних хлопаків лікеєте?

Маруся-мама
07.02.2008, 01:27
вжем сі вклєк зо страху. та йой цьоцю шо так пурєдних хлопаків лікеєте?
а щей мене цьоткою призивают... жах:cowboy:

Гелена
07.02.2008, 01:42
те саме питання автору :)

форумці мене все більше дивують - навіть поцілунки ділять на гріховні і негріховні ;)
і чого б це? поцілунки то вияв любові :)
до речі, вчені довели, що поцілунки, в т.ч.французькі дуже корисні для здоров’я і дають відчуття щастя :)

lotr_an
07.02.2008, 01:55
до речі, вчені довели, що поцілунки, в т.ч.французькі дуже корисні для здоров’я і дають відчуття щастя

ну знаєте Гелено поки що, нажаль, наука і релігія в світі йдуть окремо. але це оффтіп.

а автор підняв як видно наболілу багатьом проблему, адже комусь вже то остогидло робити, а комусь того дуже хочется, а хтось чергу займає ;)

а щей мене цьоткою призивают... жах

то жарт звичайно. метод за яким я прекрасну половину поділяю на: дівчат, бабусь, цьоць і жінок - залишиться в моїй голові, покищо.

Гелена
07.02.2008, 02:31
ну знаєте Гелено поки що, нажаль, наука і релігія в світі йдуть окремо. але це оффтіп.
а хіба релігія проти? ;)

а автор підняв як видно наболілу багатьом проблему, адже комусь вже то остогидло робити, а комусь того дуже хочется, а хтось чергу займає ;)

наболіла проблема? для кого? ржунімагу :D :D :D

Liliyah Romanova
07.02.2008, 05:24
Думаю, тіко у вас хіба рука і підніметься... :D
хто вважає гріхом? я вважаю гріхом? нєєє. він тягне до гріха
Особливо чоловіків. Тіко чоловіків не стіко само цілювання до гріха тєгне, тіко шось інше сі вічно до гріха тєгнє... :D:D:D
Знов месіянство... Ех, далеко підуть хлопці-форумляни...

я в то не вірю
Та в то ніхто не вірит, але ж робит... :ninja:

до речі, вчені довели, що поцілунки, в т.ч.французькі дуже корисні для здоров’я і дають відчуття щастя
А во видите, Юді пошкодило... ;)
А відки хлопові пурєдному знати, чо й'го дівка цілює. :crazy:

ну знаєте Гелено поки що, нажаль, наука і релігія в світі йдуть окремо
Ого. Видно, від того єресей та фанатизму більшає.
дівчат, бабусь, цьоць і жінок - залишиться в моїй голові, покищо.
Ну, то вже вам кажу, жи поки метод у вашій голові, жити вам многая літа гарантовано! ;)
а хіба релігія проти?
Та ніц релігія не проти. ;)
Але тойво, як людину щось до гріха спонукає, то цього уникати треба. От тільки Андрійко узагальнив трошки те, що є зазвичай справою особистою. :)

Chortenia
07.02.2008, 09:57
Щось у мене лижі не їдуть. :(
А в чім справа? ОДним подобається, другим ні.
До чого тут гріхи і т.д.

Кася
07.02.2008, 12:06
я в то не вірю
чого? вже перепробували?а мо` проїлося? ;)

Мих
07.02.2008, 12:08
Та в то ніхто не вірит, але ж робит...
та то паскудство, нє?

lotr_an
07.02.2008, 12:20
Висновки (мої):

1. Французький поцілунок так чи інакше "виконували" до 70-90% присутніх.
2. Він не є гріхом.
3. Він є причиною утворення нової Партії "ЛФФП".
4. Мене тут хибно розуміють або деруть з мене лаха.
5. Месіяство краще тримати в себе "за зубами".
6. Краще не узагальнювати.
7. Тема є наболілою але це бачу тільки я, хм...
8. ну поки що досить.

а метод поділу прекрасної половини є так... ей ну хто тут капцями кидається? ;)

Мих
07.02.2008, 12:26
Уточнення:

1. Французький поцілунок так чи інакше "виконували" до 70-90% присутніх.
особливо слабка половина то всі 100%....

Додано через 1 хвилину
2. Він не є гріхом.
залежно з ким

Додано через 2 хвилини
4. Мене тут хибно розуміють або деруть з мене лаха.
особливо слабка половина то всі 100%....

Додано через 2 хвилини
особливо для слабкої половини то всі 100%....

Кася
07.02.2008, 12:29
3. Він є причиною утворення нової Партії "ЛФФП".
а шо значить друга Ф?

поділіться з нами..що вам болить?

ей ну хто тут капцями кидається?
та якими капцями..на вас їх і не набереш..боса лишишся..

Мих
07.02.2008, 12:33
поділіться з нами..що вам болить?
видно знає яікісь особливості, яких не знаємо ми, Касю, нє?

Кася
07.02.2008, 12:34
МИху,не винуватіть нас у всіх гріхах!

видно знає яікісь особливості, яких не знаємо ми, Касю, нє?
та певно ще й як знає! а не хоче ділитися.

Мих
07.02.2008, 12:37
МИху,не винуватіть нас у всіх гріхах!
а де я звинувачував у всіх? я лише в деяких...

Кася
07.02.2008, 12:48
і на тому дякую!

Chortenia
07.02.2008, 12:59

Усі жінки відьми. :D :D :D
А тепер ще й грішні.......
Хоча одне другому не заважає

Мих
07.02.2008, 13:24
і на тому дякую!
якби то я гріхи відпускав...

lotr_an
07.02.2008, 19:58
а шо значить друга Ф?

"Львівський форум французьких поцілунків"

Liliyah Romanova
09.02.2008, 07:13
Гілці явно місце в гуморі, а не на Про Це.

P1MPusy
09.02.2008, 15:35
Гілці явно місце в гуморі, а не на Про Це.
Обіжаєте:) :) :) :) . Взагаліто, це сестра добавила цю тему, а я тільки дізнався вчора:no: :no: .

lotr_an
09.02.2008, 15:42
Взагаліто, це сестра добавила цю тему, а я тільки дізнався вчора

:D а я то дивувася...

Увага форумляни, якщо логін свій не бережете хоч пароль заховайте! :)

Кася
09.02.2008, 18:01
А не простіше сестрі зареєструватися?

P1MPusy
09.02.2008, 19:43
Простіше, але річ в тому, що вона за комп'ютером майже не сиди, а як сідає то стаються чудеса (після яких інколи доводиться Windows міняти)

Alias
09.02.2008, 19:57
(після яких інколи доводиться Windows міняти)
У мене така ж проблема.:).

lotr_an
09.02.2008, 20:45

оффтоп: хіба це не той випадок коли банять за клонування - один комп два аккаунти?

Мих
09.02.2008, 20:47
оффтоп: хіба це не той випадок коли банять за клонування - один комп два аккаунти?
нє, так мона, але попередити адміна... а то не спитають фамілії - раз і нема чоловіка...

Пересічний
10.02.2008, 20:02
я думав, що французький поцілунок - це коли цілують друга-друга в позі 69 :)

маюнка
10.02.2008, 20:06
я думав, що французький поцілунок - це коли цілують друга-друга в позі 69

і щоб це написати, Ви ще й ДУМАЛИ?...

"друга-друга" - це круто. кожного дня відкриваю для себе неологізми української мови.

соррі за офф, не могла змовчати.:shutup:

lotr_an
10.02.2008, 20:50
Курт_Кобейн*(Нині)

Курте без образ ви ж в бані числитесь. Дух? Чи цілуватись і вбані можна?

Liliyah Romanova
10.02.2008, 21:23
Курте без образ ви ж в бані числитесь. Дух? Чи цілуватись і вбані можна?
Вже не числиться. Можете цілуватися. :p

zet
11.02.2008, 00:20
нє Лілю то був шанований мною священник і він то говорив лише з метою попередження.
а такі французькі "цьомки" тільки тягнуть до гріха.
Давно так не смеялась. Юморист или вы, или ваш священик.
Ведь если из Рая выгнали "за это" и французкий поцелуй грех, то вы тогда должны отмаливать и то, что вообще детей завели.... Или перейти на бесконтактный способ, может через пробирки.. :radist: :shutup:

Liliyah Romanova
11.02.2008, 00:39
Ведь если из Рая выгнали "за это"
Неправда, за "ето" з раю не виганяли. ;)

zet
11.02.2008, 00:40
Неправда, за "ето" з раю не виганяли. ;)
Неужели таки за тот самый поцелуй?! :(

Мих
11.02.2008, 01:10
Неужели таки за тот самый поцелуй?!
із-за жінки...:ninja: :shutup:

Liliyah Romanova
11.02.2008, 01:20
із-за жінки...
Миху, не починайте...
Хоча, згідно тієї теорії, яку ви оце згадали, виходить, що жінка в хаті керувала вже відтоді. ;)

Неужели таки за тот самый поцелуй?!
За переступлення єдиної на той час заповіді.
Йой, чо то людям заманулося в то конче секс втягнути. Сказав же їм Бог "плодіться і розмножуйтеся". Цікаво, як вони то робити мали без сексу? Пригадався дурнуватий анекдот зі школи про інопланетянині "дінь-дінь". :D

Мих
11.02.2008, 01:34
Миху, не починайте...
Ліля.... а хто япко хлопові приніс?

Liliyah Romanova
11.02.2008, 01:39
Ліля.... а хто япко хлопові приніс?
А хлоп безвольний? Ніц не міг ся відкараскати. Ще й на жінку все спихнув. Шо ся називає "хлоп без яй", так що точно жінка в сім'ї ще відтоді керувала, бо що з того взяти, воно ж "ні риба, ні мнєсо". :p

Мих
11.02.2008, 01:48
А хлоп безвольний? Ніц не міг ся відкараскати. Ще й на жінку все спихнув. Шо ся називає "хлоп без яй", так що точно жінка в сім'ї ще відтоді керувала, бо що з того взяти, воно ж "ні риба, ні мнєсо". :p

Та причім тут яя. Просто хлоп сі не хотів зажирати з жінков... Подумав, з"їмси япко, хай відстане..... а тут... хто би міг подумати, нє? Послухай жінку і зроби навпаки... візьми тапка, дай межи крижі....

Liliyah Romanova
11.02.2008, 01:54
Просто хлоп сі не хотів зажирати з жінков... А потім ся в кущі сховав, ще й кричав Богові, що то Він все винен, бо йому жінку таку дав. Думаю, Бог добре знав, що робить. ;)

Мих
11.02.2008, 01:57
Сказав же їм Бог "плодіться і розмножуйтеся". Цікаво, як вони то робити мали без сексу?
Ліля!!! Вони ж не знали, що вони нагі!!!! який секс?

Додано через 3 хвилини
А потім ся в кущі сховав,
ну та певно... після такої підстави....

Liliyah Romanova
11.02.2008, 02:04
Ясно, значить рослинним методом Божий наказ виконували.
Миху, ніколи не сумнівалася, що ви правдивий грекокатолик і галичанин. Тепер ви тілько підтвердили, бо ж секс - то така бридота. І з'явився лише після вигнання з раю. ;) :p

Мих
11.02.2008, 02:07
Миху, ніколи не сумнівалася, що ви правдивий грекокатолик і галичанин.
Ой-ой-ой!!!!:beee:

Liliyah Romanova
11.02.2008, 02:10
Ой-ой-ой!!!!
:D:D:D

Romko
11.02.2008, 06:48
Ги-ги...
Кілька років тому.
В Преображенській церкві.
Перед Великоднем ходив я до сповіді.
Народу - купа,сповідає кілька священників.
І один старенький сповідає молоду жінку.Але,видно глухуватий на вухо,бо голосно розпитувався,як ото вона согрішила?
- А ви були зовсІм нагі,чи не зовсім?А яким чином то все робилося?
А то всьо було чути на всю церкву...

Toyvo
11.02.2008, 07:56
:shy: Французький поцілунок зранку... кава у ліжко... мммрррмяууу :shy: Галя балувана...

dimalozz
11.02.2008, 13:29
Якщо тема, ще не змінила тему (вибачайте за калямбурус), то хочу приєднатися до того своєрідного голосування - я ЗА французькі поцілунки. По-моєму, якщо не робити то присвелюдно-демонстративно, то це дуже приємно і ніц в тому нема гріховного. Хто не знає що таке гріховні поцілунки - подивіться документальні фільми про любов німецького виробництва (себто порно)
Якщо зайти далі, то й гріховні поцілунки У ШЛЮБІ імхо вже не є гріховними, на відміну від садо-мазо стосунків, які відомі в Україні ще здавна (жінка лупцює чоловіка качалкою, рогачем, граблями, тощо). :)

lotr_an
11.02.2008, 13:57
то це дуже приємно і ніц в тому нема гріховного.

йой та збийтеся з тої теми, три сторінки тому вияснили, що нема гріха в тому поцілунку. ну кіко можна фактами жонглювати?

Liliyah Romanova
11.02.2008, 15:29
- А ви були зовсІм нагі,чи не зовсім?А яким чином то все робилося?
А то всьо було чути на всю церкву...
Не смішно. Він однозначно робив грубе порушення. Священики не мають права питати про подробиці, бо вони нічого не вносять. Жах! Кожного разу, як таке чую, злість бере. :mad:

Мих
11.02.2008, 15:34
шо до сповідників, то мені лагідні попадаються, а може то зле?

Liliyah Romanova
11.02.2008, 16:06
шо до сповідників, то мені лагідні попадаються, а може то зле?
То якраз правильно. Ми ж не в середньовіччі. Там взагалі питали, на кіко сантиметрів зайшло... Бррр, гидота!

Мих
11.02.2008, 16:34
То якраз правильно. Ми ж не в середньовіччі. Там взагалі питали, на кіко сантиметрів зайшло... Бррр, гидота!
справа не в тому... Читаю як сповідав о. Піо, інколи жорстоко...

Liliyah Romanova
11.02.2008, 17:11
Читаю як сповідав о. Піо, інколи жорстоко...
У які часи? Колись взагалі цілі книженції були грубезні, на всі скрупули і деталі. До міліметра. Але то вже хворе. Добре сказано, що "в дрібницях диявол сидить". Так воно і є.

dimalozz
12.02.2008, 15:57
Ми ж не в середньовіччі. Там взагалі питали, на кіко сантиметрів зайшло... Бррр, гидота!
Люди! Може зробити диверсію проти такого от "отця"... по принципу "клин клином вибивають". Ну наприклад заслати якусь хвойду (або просто розкомплексовану дівчину) в мініюбці і з отакенним декольте. І нехай вона йому з півгодини порозказує різніх подробиць... скільки сантиметрів... які пози... скільком одночасно... про песика і про коника... причому голосно, на всю церкву. Можливо це і приверне увагу інших священників і тему буде закрито? :)
П.С. Уявив собі то все ... бр-р-р-р....

Liliyah Romanova
12.02.2008, 16:03
П.С. Уявив собі то все ... бр-р-р-р....
То нащо писати?

zet
13.02.2008, 03:34
Так и помру грешницей, зато без исповеди незнакомому дядьке, хоть и в рясе...

lotr_an
13.02.2008, 15:16
Так и помру грешницей, зато без исповеди незнакомому дядьке, хоть и в рясе...

скажемо так, в кожного дядьки в рясі є презумпція невинності.

zet
15.02.2008, 00:19
скажемо так, в кожного дядьки в рясі є презумпція невинності.

Хм, это он вам такое сказал? А то у нас один зам. декана в священники ушел. Человек-то он хороший, но очень странно это смотрелось.. Сначала агитация за моральный облик юнного строителя коммунизма, а затем - за моральный облик под сенью хоругвей.. Я в растерянности...:shutup:

lotr_an
15.02.2008, 00:28
Я в растерянности...

отже ви вважаєте що неможливо покаятися, змінитися, навернутися?

Romko
15.02.2008, 00:31
Хм, это он вам такое сказал? А то у нас один зам. декана в священники ушел. Человек-то он хороший, но очень странно это смотрелось.. Сначала агитация за моральный облик юнного строителя коммунизма, а затем - за моральный облик под сенью хоругвей.. Я в растерянности...
Оце пристосуванство на кожному кроці.
Зверху донизу.
Починаючи з Кравчука.
Абсурд - головний ідеолог компартії раптом став віруючим.

Мих
15.02.2008, 00:35
У які часи? Колись взагалі цілі книженції були грубезні, на всі скрупули і деталі. До міліметра. Але то вже хворе. Добре сказано, що "в дрібницях диявол сидить". Так воно і є.
не у середньовіччі, але зауважте, до нього йшли на сповідь, море народу з далеких місць.
Але справа навіть не в тому.

Додано через 8 хвилин
Сповідь - то не мила бесіда...

Ворон
15.02.2008, 03:41
Я трохи розгублений а яке відношення має "Французький поцілунок" до церкви? :)

Romko
15.02.2008, 06:26
Я трохи розгублений а яке відношення має "Французький поцілунок" до церкви?
Бо гріх!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Alias
15.02.2008, 08:01
Бо гріх!
А чому тоді секс не гріх?

Ворон
15.02.2008, 08:20
А може я француз, тоді мені не гріх, тоді в мене всі поцілунки... :shutup:

О ля ля, я заговоривсь. :)

demetris
15.02.2008, 12:37
Ніякий то не гріх!
Тбто сам в собі - грухом є те, що робиться не відповідно, з пожаданням тощо...
Якщо хлопака в Н-ному віці тільки про те й думає щоб полоскотати якійсь панянці мигдалини, тоді гріх, так само як і провести пальпацію молочних залоз чи сідничних м"язів... не кажучи вже про статеві зносити (у різних розуміннях цього терміну).
Проте якщо ми говоримо про поцілунок (звик називати його "палким", а не "хранцуским") - то він може створювати ситуацію (розпалювати), що наближає людину до гріха. Наприклад в ще не одружених людей - до статевої близькості. Тут треба бодре себе розуміти, і розуміти те, що контроль втрачається скорше за відчуття його присутності.
В подружжі - то палкі поцілунки є даруванням, як і вся статева дійсність. Звісно тут (якщо вже згадуємо про гріх) не допустимо (з т. з. Церкви - як представник УГКЦ, про неї кажу) викривлення різного характеру.
Тож гріхом вважав би співжиття типу "зайшов-вийшов", і сприйняття партнера(-ки) як засобу досягнення задоволення, а не поцілунки.

Крім того щось чув, що "нічні метелики" не допускають тих цілунків - як виразу любові (дивна звісно концепція, проте...), то щось в тому є.

Палко цілую дружину щодня, чого і всім бажаю... ;)

lotr_an
15.02.2008, 13:38

хто сказав :ninja: ?

Бо гріх!

ну пане Ромку! ну ж був проведений лікбез по французьким цьомкам - не гріх то!

п. Деметріс +10

dimalozz
15.02.2008, 15:40
То нащо писати?
Я ж не писав тут того, що я уявив :)
А писав не про сповідь, а жартома запропонував демократичний спосіб боротьби з грубими порушеннями. (мою однокласницю колись священник хрестом вдарив за те, що якоїсь молитви не знала - це ж абсурд! "ето же нє наш мєтод")
Якщо ніхто ніяк не реагуватиме на такі хм... казуси з боку священників, то що ж тоді буде? Я просто бачу, що є багато хороших священників, людей, з якими дійсно хочеться поговорити. А є такі, які "надають послуги"... і треба з тим щось робити, бо духовність в нашому суспільстві і без того занепадає :(

консультант
15.02.2008, 17:17
Французький поцілунок

Досить приємний поцілунок ! Рекомендую для профілактики від різноманітних захворювань за 10-15 хв. до поцілунку з"їсти кожному по 2-3 зубці часнику і цілуйтесь на здоров"я! Головне вважайте на язик, може ще й кунілінгус прийдеться робити...:)

demetris
15.02.2008, 18:06
може ще й кунілінгус прийдеться робити...
то буде вже не хранцуский. там треба шоб було два язики. :x

консультант
15.02.2008, 18:11

Тому що гріх - це не секс.

demetris
15.02.2008, 18:17
Цитата:
Допис від Alias

Тому що гріх - це не секс.
у-у-у-у...

Додано через 23 хвилини
а хранцуский поцелуи - то такий сорт часнику :):):)

lotr_an
15.02.2008, 19:10
чесно починаючи з 113 посту ніц не розумію :)

Гелена
15.02.2008, 20:09
чесно починаючи з 113 посту ніц не розумію :)

а я взагалі не в’їхала в цілу тему...

а оральний секс теж гріх?

Мих
15.02.2008, 20:54
то не 6 на 9.

lotr_an
15.02.2008, 21:15
то не 6 на 9.

як цікаво п. Мих, говорячи про числа, для неодружених то 6 і 9 заповіді...

Гелена
15.02.2008, 22:27
це ви про що?

Romko
15.02.2008, 22:30
це ви про що?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=244757&postcount=908
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

lotr_an
15.02.2008, 22:38
це ви про що?

то ми (я) вже на секс зїхали...

Гелена
15.02.2008, 22:51
то ми (я) вже на секс зїхали...

як цікаво п. Мих, говорячи про числа, для неодружених то 6 і 9 заповіді...

а для самих тупих можна простіше пояснити? бо я щось ні бум-бум з вашого допису ;)

lotr_an
15.02.2008, 23:48
бо я щось ні бум-бум з вашого допису

Зразок іспиту сумління. Молитовник. Видавництво отців Василіян "Місіонер" Львів 2000 р.

6-та і 9-та заповіді Божі. Чи любувався в нечистих думках? Чи оглядав безсоромні малюнки? Говорив безстидні слова? Чи допускався гріха проти чистоти, сам або з кимсь іншим? Спілкувався з розпусними людьми? Читав аморальні книжки та часописи або оглядав непристойні фільми?

Гелена
16.02.2008, 00:10
Зразок іспиту сумління. Молитовник. Видавництво отців Василіян "Місіонер" Львів 2000 р.

6-та і 9-та заповіді Божі. Чи любувався в нечистих думках? Чи оглядав безсоромні малюнки? Говорив безстидні слова? Чи допускався гріха проти чистоти, сам або з кимсь іншим? Спілкувався з розпусними людьми? Читав аморальні книжки та часописи або оглядав непристойні фільми?

ги... у вашому дописі пише, що тільки для неодружених, а то певно для всіх,а не тільки для неодружених?

а що значить "Спілкувався з розпусними людьми?"
бо в мене вдома (не в Львові, а в селі) сусідка ...кгм... була проституткою відомою на весь район, тепер сидить вдома з дитиною, вона на рік молодша від мене, ми разом з нею в дитинстві бавилися, так от до чого я веду - я коли приїзджаю додому, то спілкуюся з нею, бо вона ж моя сусідка. правда не про її колишню "роботу", то табу, а так про життя-буття
хіба я не повинна з нею спілкуватися?

lotr_an
16.02.2008, 00:20
ну що я можу сказати я вам дав першоджерело (ну майже, бо насправді першоджерело самі заповіді: 6. не чини перелюбу; 9. не пожадай жінки ближнього твого)

чогось Ліля мовчить?

спілкуйтесь з путанами і не питайтеся мене з чого вам сповідатися ;)

Гелена
16.02.2008, 00:33
спілкуйтесь з путанами і не питайтеся мене з чого вам сповідатися ;)

а я десь питалася "з чого сповідатися"?
а на вашу особисту думку я не повинна з нею спілкуватися?

lotr_an
16.02.2008, 01:53
а що значить "Спілкувався з розпусними людьми?"

я це може не так розцінив. звиняйте. а в кінці підморгуючий смайлик поставив на знак того, що то напівжарт.

хм. спілкуватися з путаною напевно можна бо:
а) вона по сповіді (ну принаймні по спробі);
б) ви не знаєте чим вона займається\лася;
в) ви знаєте але не говорите на розпусні теми;

але в принципі я не знаю. може хто розяснить.

ага. ви повинні з нею говорити бо ваш християнський обовязок це схиляти її до путі істинного. як вам варіант?

задавайте ще питання бо в суперечці народжується істина і мені стало цікаво з вами сперечатися (це сосуєтьсяч також шановних п.Зет, Лілі, Нірванки, п. Ліони (яка тільки карму підкидає - видно береже клавіатуру :)))

хочу повторити, що я не говорю істину, не висловлюсь аксіомами, не виписую константами. я лише людина - мені властиво помилятися.

Гелена
16.02.2008, 02:34
хм. спілкуватися з путаною напевно можна бо:
а) вона по сповіді (ну принаймні по спробі);
тобто? вона ходить до церкви. мабуть сповідається, я точно не знаю
а от я не сповідаюся :)
б) ви не знаєте чим вона займається\лася;
я знаю. і вона знає що я знаю. всі знають. повірте на слово
в) ви знаєте але не говорите на розпусні теми;
а які теми розпусні? про те чим вона заробляє точно ніколи не говоримо. то не моя справа
але в принципі я не знаю. може хто розяснить.
я з нею спілкуюся так само як з іншими людьми. ні більше, ні менше
вона сусідка, моя ровесниця, завжди є про що поговорити особливо якщо я довго вдома не була, дізнатися новини
а мою маму це до сказу доводить - вона забороняє з нею спілкуватися, а тим більше на каву зайти, щоб люди не казали, що раз я з нею спілкуюся, то я така сама як вона :)
не розумію як мама собі то уявляє - вона до мене вітається, а я маю обернутися і мовчки піти від неї? так ніби вона прокажена? не думаю, що так правильно буде. тим більше, що вона весела і розумна, з нею можна багато про що говорити і поведінка цілком нормальна
є багато людей з якими я не хочу спілкуватися і не спілкуюся, серед таких же сусідів, а з нею спілкуюся легко, хоча ми ой які різні люди!
ага. ви повинні з нею говорити бо ваш християнський обовязок це схиляти її до путі істинного. як вам варіант?
цей варіант мені не підходить. я нікого не вчу жити
і не схиляю ні до доброго, ні до поганого
вона доросла і має свою голову, сама хай думає і живе як хоче
а просто в спілкуванні я свою думку про все кажу, може це на когось якось впливає, якщо позитивно то я рада, але це не є моєю метою - когось змінювати

хочу повторити, що я не говорю істину, не висловлюсь аксіомами, не виписую константами. я лише людина - мені властиво помилятися.
і я! і я! :)

lotr_an
16.02.2008, 02:43
я знаю. і вона знає що я знаю. всі знають. повірте на слово

а може за принципо "всі знають" вона не путана? Га?

а мою маму це до сказу доводить - вона забороняє з нею спілкуватися, а тим більше на каву зайти, щоб люди не казали, що раз я з нею спілкуюся, то я така сама як вона

о, а маму треба слухати :)

не розумію як мама собі то уявляє - вона до мене вітається, а я маю обернутися і мовчки піти від неї?

привітатися і нічого не говорити. ааааа, стоп, забув ви ж жінка.... :)

цей варіант мені не підходить. я нікого не вчу жити

а вам хтось каже когось вчити жити. щоб когось вчити жити треба самому вміти ;)

а просто в спілкуванні я свою думку про все кажу, може це на когось якось впливає, якщо позитивно то я рада, але це не є моєю метою - когось змінювати

ну ось і відповідь на

схиляти її до путі істинного

Гелена
16.02.2008, 02:50
а може за принципо "всі знають" вона не путана? Га?
тобто?
о, а маму треба слухати :)
ага. в першу чергу вийти заміж за кого мама скаже, так?
до речі, а якщо дівчина в вашій родині не захоче виходити заміж за того кого батьки радять, то що буде?
привітатися і нічого не говорити. ааааа, стоп, забув ви ж жінка.... :)
а чому? я якщо спитаю як справи, або як дитина, то що тут страшного в такій розмові?

а вам хтось каже когось вчити жити. щоб когось вчити жити треба самому вміти ;)

насталяти на путь істинний і вчити жити то хіба не одне і теж?

lotr_an
16.02.2008, 02:55
тобто?

тобто може вона не того?

до речі, а якщо дівчина в вашій родині не захоче виходити заміж за того кого батьки радять, то що буде

усьо монастир.

а чому? я якщо спитаю як справи, або як дитина, то що тут страшного в такій розмові?

як каже Ліля "сатана сидить у дрібницях".

насталяти на путь істинний і вчити жити то хіба не одне і теж?

ну я вжив слова "наставляти на путь істинний" в іншому розумінні. в розумінні помагати, радити, подавати приклад.

ну все я пішов спати. добраніч. дякую за розмову на сьогодні.

coolzak
16.02.2008, 02:58
читаючи лотра пригадуються декабристи і фраза як вони далеко від народа

Гелена
16.02.2008, 03:04
тобто може вона не того?
та того. того. вона то і не приховує. і таке не приховаєш

як каже Ліля "сатана сидить у дрібницях".
ну, почекаємо на Лілю :)
але по-моєму не спілкуватися з нею не по-християнськи буде і цей вислів сюди не підходить
а говоримо ми детально про погоду, про ціни, про нові магазини, про переглянуті фільми і т.д. і я не розумію чому б не говорити
ну я вжив слова "наставляти на путь істинний" в іншому розумінні. в розумінні помагати, радити, подавати приклад.
скажу вам чесно, я деколи ваші дописи по два рази читаю аби зрозуміти що ви мали на увазі і то розумію через раз :)
ну все я пішов спати. добраніч. дякую за розмову на сьогодні.
добраніч :)

Liona
16.02.2008, 03:07
п. Ліони (яка тільки карму підкидає - видно береже клавіатуру ))

дякую за увагу до моєї персони :) Карму підкидаю, бо повністю підтримую той чи інший допис :) По темі висловилась ще кілька сторінок тому :)
Мабуть, єдине, що можу додати - це те, що крім гріха і розпусти є ще звичайне людське спілкування. Я, так само як і Гелена, не вбачаю нічого поганого у спілкуванні с проституткою. Чим вона відрізняється від інших? Професією? Ну то її особиста справа з ким, як і за що спати (перепрошую за вульгарність :o ). Інша справа, якби вона нав"язувала мені свій спосіб життя, тоді може б і припинила спілкування (змалку ненавиджу, як хтось мене вчить жити :) )

Гелена
16.02.2008, 03:10
Liona, я згідна з кожним вашим словом :)

Liona
16.02.2008, 03:24
і ще трохи додам :)
Андрію, в мене склалося таке враження, що ви живете "за правилами", "як книжка пише"... Але ж життя - то складна штука, воно частенько корегує ті правила під себе, не питаючи вашого дозволу.

Гелена
16.02.2008, 09:41
усьо монастир.
"нет повести печальнее на свете, чем повесть о Ромео и Джульете"
lotr_an, а якщо в вашій родині трапиться, що дівчина хоче вийти заміж, а батьки проти обранця? що ж тоді? так і не вийде хоч би вони і любили одне одного?

lotr_an
16.02.2008, 12:25
скажу вам чесно, я деколи ваші дописи по два рази читаю аби зрозуміти що ви мали на увазі і то розумію через раз

ура! :)

добраніч

доброго дня!

Андрію, в мене склалося таке враження, що ви живете "за правилами", "як книжка пише"... Але ж життя - то складна штука, воно частенько корегує ті правила під себе, не питаючи вашого дозволу.

напевно. дякую.

lotr_an, а якщо в вашій родині трапиться, що дівчина хоче вийти заміж, а батьки проти обранця? що ж тоді? так і не вийде хоч би вони і любили одне одного?

ну такого не пригадую. то я про монастир жартував. та вийде напевно за кого схоче то вже тепер такої строгості нема. проте я точно знаю, що вийдуть дівчати з батьківського благословення. гірша справа з навчанням :) тут взагалів батьків не слухається (одна сестричка) дуже хоче йти вчитися де батьки не хочуть :)

zet
16.02.2008, 12:39
ага. в першу чергу вийти заміж за кого мама скаже, так?
до речі, а якщо дівчина в вашій родині не захоче виходити заміж за того кого батьки радять, то що буде?

усьо монастир.
И где вы только воспитывались? Да родную сестру бабушки не смогли силком замуж за нелюбимого отдать, хотя еще то время было... Обвенчали, а она к себе не подпустила, то вынуждены были домой вернуть через месяц где-то и выдать замуж за любимого... А вы о какой-то покорности родительской воле у украинок рассуждаете, она вам точно приснилась..

Гелена
16.02.2008, 12:59
ура! :)

та яке "ура"?:D :D :D
пишіть ясніше, навряд чи хтось тут вміє думки читати :)

Туся
16.02.2008, 22:19
ну наглі, любовні і противні (втч французькі) :D

Не можна опускати те, на чому навіть не розумієтеся

lotr_an
16.02.2008, 22:39
Допис lotr_an не сподобався: Туся*(Нині)

ой-йо-йой Наталю Федорівно! ви одиночними стріляєте чи чергою? економте патрони ;)

Туся
17.02.2008, 21:40
ой-йо-йой Наталю Федорівно! ви одиночними стріляєте чи чергою? економте патрони ;)

Я не Наталя Федорівна

А що? Попала? Ранило? :)
А якщо серйозно, то за такі дописи можна і більше зняти. Якщо для вас це противно, то може іншим приємно, нє?
Це то саме що запоганити саму ЛЮБОВ

пупер
17.02.2008, 22:13
як все запущено...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/cry.gif

пс. мої три копійки: а хіба є ще якісь поцілунки окрім "французького"?..

Alias
17.02.2008, 22:27
пс. мої три копійки: а хіба є ще якісь поцілунки окрім "французького"?..
Во!Зразу відчувається "спец":))))Чоловік знає, що говорить.
+100

пупер
17.02.2008, 23:00
Во!Зразу відчувається "спец")))Чоловік знає, що говорить.
+100
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
без коментарів.......

lotr_an
17.02.2008, 23:14
Я не Наталя Федорівна

це був жарт

А що? Попала? Ранило?

вбили

А якщо серйозно, то за такі дописи можна і більше зняти. Якщо для вас це противно, то може іншим приємно, нє?

нє.

ви може мене неправильно зрозуміли.

ок. давайте проїдемо. я все одно від своїх слів не відмовлюсь - бо вони накріпко засіли в сотах памяті серверу ЛФ ;)

Liliyah Romanova
17.02.2008, 23:25
чогось Ліля мовчить?
Та Ліля щось і не думала, що тут аж така дискусія. :)
проте я точно знаю, що вийдуть дівчати з батьківського благословення.
Цікавий досвід у мого тата.
Він одружився без благословення свого батька, той навіть на весілля не прийшов. Тато щасливо живе із моєю мамою.
Інші двоє дітей (татові сестра і брат) одружилися з благословення батька, то дуже нещасливо жили, розлучені, хто другий раз одружився, а хто вже більше не одружився.
І будь мудрий. ;)

Якщо ніхто ніяк не реагуватиме на такі хм... казуси з боку священників, то що ж тоді буде? Я просто бачу, що є багато хороших священників, людей, з якими дійсно хочеться поговорити. А є такі, які "надають послуги"... і треба з тим щось робити, бо духовність в нашому суспільстві і без того занепадає :(
З тим важко щось робити. Правила для всіх одні. І вони то знають.
Інша проблема - священики, висвячені в підпіллі, там зі знаннями трохи напряжно. Тобто вони є, але непоскладані, все в один мішок і перемішано.
Якщо духовність у суспільстві занепадає, то це зовсім не вина священиків. :)

консультант
17.02.2008, 23:28

Ні, це не гріх - це один із видів еротичного масажу для відновлення потенції з ціллю - продовження роду або просто допомога ближньому...:)

Liliyah Romanova
17.02.2008, 23:29
але по-моєму не спілкуватися з нею не по-християнськи буде
Цілковито правильно. :)
Ісус приходив до грішників. І мав рацію.
А на книжників, котрі дуже букви трималися, відомо, що говорив. ;)

Додано через 1 годину 20 хвилин
Ніякий то не гріх!
Тбто сам в собі - грухом є те, що робиться не відповідно, з пожаданням тощо...
[...]
В подружжі - то палкі поцілунки є даруванням, як і вся статева дійсність. Звісно тут (якщо вже згадуємо про гріх) не допустимо (з т. з. Церкви - як представник УГКЦ, про неї кажу) викривлення різного характеру.
Тож гріхом вважав би співжиття типу "зайшов-вийшов", і сприйняття партнера(-ки) як засобу досягнення задоволення, а не поцілунки.

Деметрісе, + 10!
Дуже гарно і дуже правильно.
Так само кажуть богослови про те, що секc у Адама і Єви був, але без пристрасті, без пожадання, тому не був грішним. :)
А взагалі тема чисто для галичан. Що про поцілунок, що про різні види сексу, той же згаданий оральний. Галичани всюди хочуть бачити бруд, аби лиш не в собі і не біля себе.
Якщо чоловік і жінка кохають одне одного, шанують одне одного, то їхні цілунки, обійми, кохання - чисті і не грішні.
І щодо того, з ким хто спілкується, це теж не надто правильно, у будь-якому разі, не по-християнськи.
І якщо ви з порадами батьків не дуже згідні, то просто послухайте, але робіть по-своєму. :)

demetris
18.02.2008, 14:27
Ні, це не гріх - це один із видів еротичного масажу для відновлення потенції з ціллю - продовження роду або просто допомога ближньому...
То яка Церква так вчить? Бо в нас тепера знаєте у кожного своє :)
Взагаліто оральний секс - то гріх, так як використання презервативів, запліднення IN VITRO, контрацепція тощо. Якщо то все для Вас не гріх - то оральний теж ні, і то ваша думка (чи моя, чи чиясь, але на йстинність це не впливає). У кожного своє сумління... і відповідальність. ;)

Деметрісе, + 10!
:radist:

Додано через 1 хвилину
п. Деметріс +10
:radist:

zet
19.02.2008, 09:40
Так само кажуть богослови про те, що секc у Адама і Єви був, але без пристрасті, без пожадання, тому не був грішним.
Так вот почему они из Рая сбежали! ;) Кому он нужен такой сэкс? "без пристрасті, без пожадання"

demetris
19.02.2008, 11:00
Так вот почему они из Рая сбежали! Кому он нужен такой сэкс? "без пристрасті, без пожадання"
:)
Тут треба визначити, що мається на увазі під термінами пожадання та пристрасть.

консультант
19.02.2008, 11:38
То яка Церква так вчить? Бо в нас тепера знаєте у кожного своє
Взагаліто оральний секс - то гріх, так як використання презервативів, запліднення IN VITRO, контрацепція тощо. Якщо то все для Вас не гріх - то оральний теж ні, і то ваша думка (чи моя, чи чиясь, але на йстинність це не впливає). У кожного своє сумління... і відповідальність.

Дуже дякую, вчасно підказали мені...! Церква ніби такого не вчить але знаю, що люди чомусь займаються тим, тому й подумав, що це свого роду допомога ближньому, тобто тому, хто знаходиться біля тебе.:)

demetris
19.02.2008, 15:51
подумав, що це свого роду допомога ближньому
не знаю, не знаю...
евтаназія теж допомога? ;)
----
сорі за фтоп, але знаю одиниці людей, думка яких би розходилась у цих питаннях. Тобто люди категорії А - вірять, що коті...як там його, евтаназія, аборт, ін вітро, гумки на пеніс, гейство - то гріх, інша категорія Б - то або схвалюють, або толерують в інший спосіб.

А поцелуї до того списку не входять!!!

Ворон
19.02.2008, 16:45
сорі за фтоп, але знаю одиниці людей, думка яких би розходилась у цих питаннях. Тобто люди категорії А - вірять, що коті...як там його, евтаназія, аборт, ін вітро, гумки на пеніс, гейство - то гріх, інша категорія Б - то або схвалюють, або толерують в інший спосіб.

А поцелуї до того списку не входять!!!

Що таке гріх не знаю і не хочу знати

А от людей я також поділяю на дві категорії А - ті що розбивають варене яйце з тупого кінця, Б - ті що розбивають варене яйце з гострого кінця.

Категорія Б мені не подобається. :)

demetris
19.02.2008, 18:03
А от людей я також поділяю на дві категорії А - ті що розбивають варене яйце з тупого кінця, Б - ті що розбивають варене яйце з гострого кінця.
кльово ви мене ето... ;)