Показати повну версію : 2 000 долларів
ja cikavyj
03.02.2008, 18:07
готовий вкласти вказану вище сумму у будь-який вид діяльності з метою отримання подальшого прибутку згодом. розгляну всі пропозиції
New Shrek
03.02.2008, 18:14
Не прячьте ваши денежки по банкам и углам.
Несите ваши денежки, иначе быть беде.
И в полночь ваши денежки заройте в землю там.
И в полночь ваши денежки заройте в землю где? -
Не горы не овраги и не лес,
Не океан без дна и берегов,
А поле, поле, поле, поле чудес,
Поле чудес, в стране дураков.
Полейте хорошенечко, советуем мы вам.
И вырастут ветвистые деревья в темноте.
И вместо листьев денежки засеребрятся там.
И вместо листьев денежки зазолотятся где?
та нашо в "вид діяльності" я вам рахунок web-money скажу ви переховуйте... величина прибутку? хм, та який хочете :D
ой вибачте за оффтоп...ну не стримався, посипаю голову попелом.
Samojlovu4
03.02.2008, 18:16
Kunze GmbH
IBAN 7384038717891964
BLZ 250 500 600
Dresdner Bank AG
Кидайте сюда. 300% річних, з гарантією. Прохання розглянути пропозицію якнайшвидше.
ja cikavyj
03.02.2008, 18:17
не бачу змісту писати дурню якщо писати нічого
Samojlovu4
03.02.2008, 18:18
не бачу змісту писати дурню якщо писати нічого
отожбо і воно...
New Shrek
03.02.2008, 18:22
300% річних, з гарантією
Партнером в долю візьмете.... то я пішки до того банку дійду
ja cikavyj
03.02.2008, 18:39
судячи з ваших відповідей тему можна вважати закритою...
судячи з ваших відповідей тему можна вважати закритою...
Чому ж так зразу.Була чудова ділова пропозиція.З гарантією!
Kunze GmbH
IBAN 7384038717891964
BLZ 250 500 600
Dresdner Bank AG
Кидайте сюда. 300% річних, з гарантією.
Якби я мав 2000 вічно зелених скористався б негайно:)
KabMiner
05.02.2008, 12:52
Та що тут думати - маючи такі гроші - несіть в банк і отримуйте %. От і все. А якщо хочете більше - то купляйте цінні папери, але можете і прогоріти!!!
А якщо і це не влаштовує - то скажіть скільки ж % і за який час ви хочете???
ROLLINZZ
07.02.2008, 12:35
Якщо просто вкласти дану суму, то нічим допомогти не зможу.
Якщо ж вкласти і попрацювати головою - тоді до мене.
Пиши в кабінет.
demetris
12.02.2008, 17:01
я теж хочу заробляти. грошей немаю. скажіть шо робити, щоб заробити найбільше :):):):):):):):):):):):)
:)
ех...
не ті вже часи, не ті гроші і т.д.
що таке 2000 у.о. ?
в яку справу їх можна вкласти?
збудувати кіоск і продавати жвачки, хм, але ж не ті часи
Boris_Kiev
10.04.2008, 16:51
Давайте на 500 купимо ножі та чорні маски, а 1500 прогуляємо в кабаку.
Борис давайте почнем з кінця, тобто прогуляємо 1500 а потім, якщо залишиться то на 500 чорні маски купимо, а також ножі, виделки і консерву ...
egoistka
10.04.2008, 20:35
Ех ви... може в людини є певна кількість грошей, і вона просто хоче щось відкрити, мати якусь СВОЮ справу,... і Можливо, зовсім не хоче тупо отримувати відсотки від банку... :( Людина просить у вас поради, а ви взяли і хто як зміг познущалися...проявили свій сарказм і "інтелект" ... молодці!!!! :((((
Ех ви... може в людини є певна кількість грошей, і вона просто хоче щось відкрити, мати якусь СВОЮ справу,... і Можливо, зовсім не хоче тупо отримувати відсотки від банку... :( Людина просить у вас поради, а ви взяли і хто як зміг познущалися...проявили свій сарказм і "інтелект" ... молодці!!!! :((((
вибачайте, але що тут порадиш
просто вкласти і отримувати прибуток не вийде
при такій кількості грошей питання не стільки в грошах (сорі за тавтологію) скільки в робочій силі, орг здібностях, ініціативі і т.п.
Просто така наше реальність
Ех ви... може в людини є певна кількість грошей, і вона просто хоче щось відкрити, мати якусь СВОЮ справу,... і Можливо, зовсім не хоче тупо отримувати відсотки від банку... Людина просить у вас поради, а ви взяли і хто як зміг познущалися...проявили свій сарказм і "інтелект" ... молодці!!!! (((
"Знал бы прикуп, жил бы в Сочи" (с)
Мати свою справу з такими грошима, не маючи уявлення чим би хотілось займатись......трудно, тим більше бажання в людини було "вкласти" гроші будь-куди. От і отримав "любой ответ на любой вопрос"
www.lionebank.com
До Модераторів: Реклама заборонена чи дозволена на цьому форумі?
Читати всім: http://www.dengi-ua.com/clauses/30780.html
А це з їхнього сайту:
Компания не является финансовым или банковским учреждением и не оказывает финансовые услуги, поэтому не подпадает под нормы законодательства, требующие прохождения процедуры лицензирования в соответствующих государственных органах. Это связано с тем, что действующее законодательство Украины в сфере налогообложения и инвестиционной деятельности не позволяет международной финансовой группе Lionebank International осуществлять свою стратегию бизнеса с помощью компании по управлению активами – резидента Украины.
Думаю перевести гроші в Dresdner Bank AG буде надійнішою інвестицією :)
Але і це вам не вдасться, бо в нас платежі за бугор тільки по зовнішньоекономічним контрактам.
Не можу стриматись, щоб не показати вам цей текст з їхнього сайту:
Консалтинговая компания «Лионебанк Украина» выполняет в Украине также и образовательную функцию, которая заключается в поднятии общего уровня финансовой культуры и базовых знаний в области управления личными финансами граждан.
Тем, кто пожелает активно сотрудничать с компанией, предоставляется возможность получения знаний в области инвестирования на мировых финансовых рынках в объеме, необходимом для получения права самостоятельно проводить презентации продуктов компании от её имени.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008