КПК

Показати повну версію : Шукаю MS Office ENG !!!

Boris_Kiev
30.01.2008, 12:20
Люді добриє памажитє...

Хто може має дистрибутив АНГЛОМОВНОГО (!!!) Офісу-97 або на крайній випадок Офісу-2003 (потрібен мінімальний набір - Word та Excel) - відгукніться, знайдемо спосіб перекидання.

Ну не можу я працювати з російський офісом - часу уходить в 4 рази більше. Блін !

На київських ринках ніби й пропонують, але в реалі виявляється рос. дистрибутив.

Не питайте навіщо і яка різниця - просто ТРЕБА. Для себе.

Наперід вдячний.

New Shrek
30.01.2008, 15:52
английская версия портативной сборки офисного пакета Microsoft Office 2007.
Portable MS Office 2007 Eng,?

Boris_Kiev
30.01.2008, 16:19
Torro,
я не знаю, ЩО таке 2007 :)
Від "продвинутості" добра не очікую :)

Взагалі комфортно працював під W2k eng + Office97 eng.
Office 2003 має деякі подразнюючі "надлишки" - та вже біс із ними, звикну.
А 2007 - просто не знаю, що таке.
Дякую за те, що зголосилися допомогти.

lotr_an
30.01.2008, 22:27
А 2007 - просто не знаю, що таке.

ой не звикните :)

дав відповідь в тій іншій гілці.

Мих
31.01.2008, 00:04
ой не звикните
а ше під ту Вісту....

Romko
31.01.2008, 00:18
Опен Оффіс.Красота!
Маленьке,зручне,всі прибамбаси...

Boris_Kiev
31.01.2008, 00:24
Я настільки звикаю до комфортного звичного середовища на компі, що навмисне відстаю від колег на 1-2 покоління софта.
Основний навігатор тул - FAR, робочі каталоги ліплю в корінь, старі перекидаю на інший розділ.
Нехай комусь подобаються "Мои документы" та інше, а в мене DOC, PROG, UTIL - бо я так хочу !
Фіг із ним, встановлю окремо Visio.
Зручніше запустити дещо з командного рядка (наприклад, архіватор із ключами) ніж тицькати мишею в 10 кнопок.

Опен Оффіс.Красота!
Ромку, а якщо педалі в тачці поміняти місцями ? Лише 3 педалі ?

Щодо 2003 - вже домовилися з Lotr_An, за що я дуже вдячний.
Може хтось ще Офіс-97 eng підкине ?

Boris_Kiev
05.02.2008, 11:39
Особлива подяка Lotr_AN за дистрибутив 2003 Eng !

Комфорт!!!
Все одно що з іграшкової гармошки (Офіс.ру) пересів за улюблений рояль !

William Gates
05.02.2008, 14:36
Stop piracy!!!!

bug
05.02.2008, 14:38
Stop piracy!!!!
дійсно, скікі можна тирити? є ж свобідний опен офіс...

Boris_Kiev
05.02.2008, 14:42
Stop piracy!!!!
При чому тут piracy!
Фірма купила мені ліцензовані Винду та Офіс російські, на яких я не можу працювати через незручні Hotkeys.
Тобто для Майкрософта гроші проплачені, а як для мене - викинуті на вітер.
А тепер я встановив ТЕ Ж САМЕ, тільки англійське.
Що ж, платити вдруге з власної кишені ?

На випадок перевірки - у мене мультизавантаження. Пред"явлю те, що належить бути. Навіть з однією софтиною (безкоштовною) - Nokia PC Suite! :)

дійсно, скікі можна тирити? є ж свобідний опен офіс...
Дякую, грайтеся самі.
Я колись погрався в лінукс з його синіми мурашками - більше не хочу.

bug
05.02.2008, 14:44
Що ж, платити вдруге з власної кишені ?
а як же. продукти-то різні :)

Boris_Kiev
05.02.2008, 14:46
а як же. продукти-то різні :)
Ось купив холодильник з німецькою інструкцією, так заради української інструкції купувати другий ?

Працюю-то я на ОДНІЙ винді - АНГЛІЙСЬКІЙ. Якби не наклейка на корпусі - зніс би російську до бісів!

bug
05.02.2008, 14:48
Ось купив холодильник з німецькою інструкцією, так заради української інструкції купувати другий ?
но! інструкцію до продукта не надо плутати з самим продуктом.

Boris_Kiev
05.02.2008, 14:50
Bug,
я поважаю авторські права. Але не треба це поняття доводити до абсурду. Одна машина, одна винда, один офіс, один юзер. І одна ліцензія.
нехай мені Майкрософт поверне готівку за рос. версію, я проплачу за англ. :)

bug
05.02.2008, 14:57
ноу абсурд. все чітко - office_eng - одні бабки, офіс_укр - інші бабки. Не подобається принцип ліцензіювання від MS - велкам ту зе OpenOffice.

EntOther
05.02.2008, 15:10
Не подобається принцип ліцензіювання
Є піратство...)
А щодо офіса 2007 до шоб з ним нормально працювати потрібно мінімум день уваги приділити тільки цій програмі(тобто цьому ПЗ)

bug
05.02.2008, 15:32
з любим більш-менш серйозним програмним продуктом тре розбиратися певну кількість часу. і чим софт серйозніший - тим більше часу треба...

lotr_an
05.02.2008, 20:51
да я в принціпі так не думаю. якшо в фінансовому плані ти не можеш заплатити за якісь софт - завжди можна знайти опенсорс або безкоштовний аналог. Та і по великому рахунку - заплатити до 100$ за ліцензійну вінду в стані кожен власник ПК. А офісний пакет і мультимедію вже можна вже і беззззззплатно юзати

не знаю як ліцензійна, але ті, що в мене були глючили страшно і за таке гроші я платити не хочу.

між іншим ліцензія йде як за одне встановлення, чи я дома можу первстановлювати безліч разів з тим самим кодом?

Boris_Kiev
06.02.2008, 00:27
Якби недолугі розробники з Майкрософта поклали би на мій стіл винду та офіс з повним збереженням hotkeys англійської версії та хелпом українською мовою і без глюків – от тоді я би залюбки заплатив свої кровні гроші.
Ну це нормально – пропонувати українцям продукт з “гарячими клавішами” типу Ctrl_Ы ? (може щось іще є, не менш дике, але я на звертав уваги).

А так – нехай дякують що взагалі пересів з W98 на 2000.
W98 “не розуміла” більше 30 гіг на вінчестері – як там адмін не прописував партішнз і ліпив драйвера- / утиліти. І Офісом-97 я був цілком задоволений. Тому й почав цю гілку з прохання пошукати в загашниках Офіс-97 Eng, що вже не підтримується MS. Може до нього теж купити ліцензію ?

P.S. Вісту я НІКОЛИ не встановлю. Нехай гарячі хлопці з MS сплять спокійно. :)