Показати повну версію : А яка зараз середня зарплата у Львові?
Зокрема для офісного персоналу?
Хочу нарешті "вилізти" з декрету до людей :) і не знаю, скільки просити/вимагати/на що сподіватися і на що не погоджуватися...
Взагалі цікавить ваша думка, наскільки змінилися ситуація із зарплатами за останні два роки?
Взагалі цікавить ваша думка, наскільки змінилися ситуація із зарплатами за останні два роки?
Ситуація змінилась аналогічно росту цін, тобто вроді і зарплата росте але купівельна спроможність на тому ж мізерному рівні.
Хочу нарешті "вилізти" з декрету до людей :) і не знаю, скільки просити/вимагати/на що сподіватися і на що не погоджуватися...
робота в офісі різною буває
з/п залежить від посади, від підприємства, від вашого досвіду
одним словом багато від чого
напишіть конкретніше, яка то має бути робота, щоб хтось зміг відповісти на ваше питання :)
також є поняття "офіційна зарплата" яка по Львову не перевищує 1000 грн.і зарплата у "конвертах", яка може бути бути дуже великою: від 1500 грн до 20000 грн.:)
Тому потрібно говорити про зарплату так: офіційна = "ххх" грн + в конверті = "ххх" грн (або у.о.). + підробіток (халтурки) = "ххх" грн (або у.о.).
"халтурки" найбільш поширені на державних підприємствах і установах.
demetris
01.02.2008, 18:06
також є поняття "офіційна зарплата"
а якщо компанія прагне вести білий бізнес - то існує поняття ставки і премії. ставка справді не перевищує 1000 грн., а премія може коливатися від 100-200 грн. до кількох ставок ;)
середня якщо не вдаватися в деталі 1500.
Apaullo440
06.02.2008, 13:22
за грудень 2007 року середня заробітна плата по Львівській області становить 1446,90 це якщо вірити офіційним даним статистики. Смішно.
мені здається, що середня 300-400 дол.
New Shrek
06.02.2008, 17:54
Смішно. що ALIKO більше платить?
Apaullo440
07.02.2008, 11:40
no comments. http://www.ukrinsure.com/analytics/?id=188
http://www.ukrinsure.com/analytics/?page=2&id=188
no comments. http://www.ukrinsure.com/analytics/?id=188
http://www.ukrinsure.com/analytics/?page=2&id=188
Все просто - маєте багато знайомих вищого достатку (можливо просто контакти по роботі у певному сегменті забезпечених людей) - будете мати продажі, що приноситимуть такі суми. А як ні - розраховувати, що можна з вулиці прийти і розкрутити на значну суму керівника підприємства - наївно.
ROLLINZZ
07.02.2008, 14:10
Високі зарплати зараз в регіональних менеджерів великих підприємств та менеджерів МЛМ-бізнесів. Від 5000 грн. і до, скажімо 10000-25000грн. - зарплати людей із мого кола знайомств.
New Shrek
07.02.2008, 15:38
no comments.Против:
- Отсутствие стабильного дохода
- Приходится много общаться с людьми, в том числе и с теми, кто не очень приятен
- Работа на редкость нервная
- Высокий уровень недоверия населения к страхованию
Стать страховым агентом может любой желающий. Но зарабатывать на этом получается не у всех. Залог успеха — коммуникабельность и умение убеждать. Плюс стоимость продаваемого продукта.
31.01.2008 12:48:07 -
Високі зарплати зараз в регіональних менеджерів великих підприємств та менеджерів МЛМ-бізнесів. Від 5000 грн. і до, скажімо 10000-25000грн. - зарплати людей із мого кола знайомств.
ROLLINZZ
07.02.2008, 17:07
Та перестаньте!:)
Не потрібно чіплятися за страхувальний бізнес як єдиний в сфері МЛМ. Там любий найде собі те, до чого лежить душа, при чому зараз багато компаній базують бізнес не на продажі товарів.
З офісними робітниками справи не мав, інформацією не володію.
Ух , ти! Тож треба! Нє жізнь , а сказка.:radist:
А в мене таких знайомих не має:(
(жалібно наспівуючи)
Друзья , купите папиросы
Подходи пехота и матросы
Подходите , не рабейте
Сироту меня согрейте
Посмотрите на ноги мои босы.
New Shrek
08.02.2008, 08:59
А в мене таких знайомих не має Patrick та слава Богу ,то ж бандюки
ROLLINZZ
08.02.2008, 14:25
Patrick та слава Богу ,то ж бандюки
Брехня! Варто пів-року з ранку до ночі повкалувати і потім можна по накатаному філки косити. Чао, банда!:cowboy:
demetris
11.02.2008, 17:48
Варто пів-року з ранку до ночі повкалувати і потім можна по накатаному філки косити.
то вже реклама пішла, чистої води.
Задам своє питання по зарплаті ,цікаво , яка середня платня у начальника
зміни (майстра ) у поліграфічній фірмі - флексодрук - виробництво
єтикеток до різних споживчих товарів -морозива , масла , мін. води ,тощо
чи 1800 грн то норма чи ні ? графік роботи: два дні по 12 год , 2 дні по 12 год (ніч) , 2 дні вихіді ,-і так по колу, усього на фірмі 3 зміни, по 5 робітників у зміні (разом з майстром)
nastinka
09.06.2008, 09:17
Працюю я викладчем..неповний робочий день 1 вихідний, робота у мене після обіду, отримую я від виробітку, тобто від кількості проведених пар.
В середньому моя зарплата складає від 2100 гривень можу мати менше....залежить як я працюю :)
я цілком задоволена і мені вистачає)
Працюю я викладчем..неповний робочий день 1 вихідний, робота у мене після обіду, отримую я від виробітку, тобто від кількості проведених пар.
В середньому моя зарплата складає від 2100 гривень можу мати менше....залежить як я працюю :)
я цілком задоволена і мені вистачає)
Це залежить від потребностей людини. В мене є знайомий,який має в місяць 3000$ чистого прибутку-і йому ніколи не вистарчає.А другий знайомий має 1000грн. і ніколи не жаліється.
Stepan_Bandera
26.06.2008, 14:30
Пропоную опитування щось типу "Скільки ви заробляєте?" Мешне 1000 грн. від 1001 до 2000 і так далі. От і вирахуємо середню зарплату відвідувачів форуму. :)
Пропоную опитування щось типу "Скільки ви заробляєте?" Мешне 1000 грн. від 1001 до 2000 і так далі. От і вирахуємо середню зарплату відвідувачів форуму. :)
від 1001 до 2000, але я працюю над тим щоб більше заробляти:download:
600 грн ставка лікаря-інтерна
яка середня платня у начальника
зміни (майстра ) у поліграфічній фірмі - флексодрук - виробництво
єтикеток до різних споживчих товарів -морозива , масла , мін. води ,тощо
чи 1800 грн то норма чи ні ?
Та трохи гейби мало. Хоча залежить від того яка фірма і що входить у Ваші обов'язки. Окрім того - і Ваш досвід роботи.
А за що відповідаєте - щоб машини крутилися, чи за якість друкованого. То - цілком різні речі.
А є друкарі, що по 700$ дістають.
Додано через 3 хвилини
В середньому моя зарплата складає від 2100 гривень
Тут все також - залежить. Який навчальний заклад, посада, звання, стаж роботи. Робота погодинка чи ставка...
Очевидно, що в Універі та Політеху зарплата вища, в якомусь ПТУ - значно нижча.
Як каже директор фірми , нач.зміни відповідає за
все ,що діється під час зміни , навіть що щурі роблять у роздягалці :crazy:
afterstep
30.06.2008, 10:03
навіть що щурі роблять у роздягалці
і що робить директор зі своєю коханкою в Гранд-резорді....
найпоширеніша заробітня плата зарас від1000 до 2000 тисяч гривень.Але то загалом
Додано через 3 години 51 хвилину
найпоширеніша заробітня плата зарас від1000 до 2000 тисяч гривень.Але то загалом
Поширініша не втому сенсі що люди таку хочуть,а що так платять
matvslviv
15.07.2008, 16:55
600 грн ставка лікаря-інтерна
в нашій країні все навпаки - хто найбільш цінний той найменш цінується.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008