КПК

Показати повну версію : Захист від загазованості

matvs
29.01.2008, 12:47
Хто порадить, як захиститись від загазованості? Маю 4 протигази. Але не наваджуюсь в них ходити по вулиці, бо боюсь що в псіхлікарню заберуть.
Можливо хтось порадить альтернативний варіант?:)

Samojlovu4
29.01.2008, 12:58
Ну, в чотирьох протигазах дійсно на Кульпарків забрати можуть... Попробуйте в одному походити...

matvs
29.01.2008, 13:08
та я про один говорю щоб ходити. Я думаю що в одному можуть забрати в псіхушку.

lotr_an
29.01.2008, 13:17
та я про один говорю щоб ходити. Я думаю що в одному можуть забрати в псіхушку.

а що вже так зовсім дихати не дають ті підступні гази?

Тим22
29.01.2008, 13:29
Это у вас во Львове загазованность? Тогда в Донецке газовая камера

matvs
29.01.2008, 13:54
а що вже так зовсім дихати не дають ті підступні гази?
Я іду завжди пішки на роботу і мені не приємно нюхати автомобільні вихлопні гази. Раніше автомобілів було мало, а зараз багато і велика загазованість - немає чим дихати на вулицях.

Это у вас во Львове загазованность? Тогда в Донецке газовая камера
я ніколи не був у Донецьку

Тим22
29.01.2008, 14:02
я ніколи не був у Донецьку

Приезжайте, можно без противогазов, я вам шахтный самоспасатель приготовлю

matvs
29.01.2008, 14:06
шахтный самоспасатель приготовлю
що це таке?

Romko
29.01.2008, 14:07
Я іду завжди пішки на роботу і мені не приємно нюхати автомобільні вихлопні гази. Раніше автомобілів було мало, а зараз багато і велика загазованість - немає чим дихати на вулицях.
Може,на початок спробуйте респіратор?

пупер
29.01.2008, 14:15
в новинах раніше бачив, що гонконгці ходять у распіраторах.....
але їхні виглядають досить пристойно -- не на цілий писок...

matvs
29.01.2008, 14:17
А респіратор захищає від вихлопних газів? Мені кажеться що респіратор захищає тільки від пилу.

Romko
29.01.2008, 14:18
в новинах раніше бачив, що гонконгці ходять у распіраторах.....
але їхні виглядають досить пристойно -- не на цілий писок...
То Гонконг.А у Львові треба наші...потужні.

Тим22
29.01.2008, 14:19
що це таке?

http://rekub.ru/pic/35_samospas1m2(1big).jpg
Самоспасатель шахтный изолирующий ШСС-1М является средством индивидуальной защиты органов дыхания и предназначен для защиты горнорабочих и лиц службы федерального надзора при подземных авариях, связанных с образованием непригодной для дыхания атмосферы.

Самоспасатель применяется на угольных шахтах и других горнодобывающих предприятиях, рассчитан на постоянное ношение или переключение в шахте и использование в аварийных условиях при выходе на свежую вентиляционную струю воздуха.

Самоспасатель представляет собой изолирующий дыхательный аппарат разового применения с химически связанным кислородом и маятниковой схемой дыхания. Самоспасатель предназначен для эксплуатации при температуре от –20°C до +40°C, относительной влажности воздуха до 100 % при 35°C, атмосферном давлении до 133,5 кПа. Самоспасатель ШСС 1М может комплектоваться противодымными очками для защиты органов зрения.

ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Время защитного действия при нагрузке средней тяжести, мин. не менее 60
Габаритные размеры, мм 254х134х134
Сопротивление дыханию, мм вод. ст. не более 980 Па
Температура на вдохе, oC не более 60
Температурный диапазон эксплуатации, oC -20...+40
Гарантийный срок хранения 5
Масса , кг, не более 3

Додано через 46 секунд
Респиратор защищает от пыли, но не от газа

Romko
29.01.2008, 14:25
Самоспасатель шахтный изолирующий ШСС-1М
А... намордник де?
Респиратор защищает от пыли, но не от газа
Нє,для Львова не піде.Заслабий...
Чули,шо сі в нас робе’?
велика загазованість - немає чим дихати на вулицях.

matvs
29.01.2008, 14:31
Самоспасатель представляет собой изолирующий дыхательный аппарат разового применения с химически связанным кислородом и маятниковой схемой дыхания.
Не годиться . Він же одноразовий. А мені на роботу щодня треба йти 40 хвилин, з яких я як мінімум 20 хвилин іду по загазованій вулиці де багато автомобілів.

Тим22
29.01.2008, 14:34
А... намордник де?

А намордника нет. Вскрываете этот термос, достаете шо то типа грелки, к которой присобачен гофрированный шланг с загубником и зажимом для носа. Делаете выдох, в грелке насыпан порошок, в соединении с углекислым газом начинается реакция и вы дышите кислородом.

Додано через 3 хвилини
Не годиться . Він же одноразовий. А мені на роботу щодня треба йти 40 хвилин, з яких я як мінімум 20 хвилин іду по загазованій вулиці де багато автомобілів.

Да не подойдет, самоспасатель стоит гривен 250. Тогда акваланг или ранец горноспасателя с кислородными баллонами

Romko
29.01.2008, 14:39
Може таке підійде?

http://www.computerra.ru/upload/aai.jpg

matvs
29.01.2008, 14:54
хватить жартувати. давайте реальні пропозиції

Romko
29.01.2008, 15:18
Мокру марлю на рот і ніс,і короткими перебіжками.
Іншого виходу нема...

Alexey Titievsk
29.01.2008, 15:23

Сменить страну проживания или взять за душу украинские природоохранительные ведомства? Не отвечайте.. Самому грустно. :mad:

Тим22
29.01.2008, 15:48
взять за душу украинские природоохранительные ведомства

Возьмешь их а как же. Вот зашел на сайт минэкологии, выбрал кнопку СТАН ДОВКІЛЛЯ В УКРАЇНІ, а информации никакой нет. Я понимаю Джарты лучше разбирался в дерибане бюджета, чем в экологии, ну а что остальные делают. Может у нового министра получится.
Экологические службы занимаются только фиксированием происшествий, и то если это стало достоянием обществености, а не предупреждением их.
А вам matvs могу только рекомедовать побольше овощей и фруктов, особенно с повышенным содержанием железа, т.к. от выхлопных газов страдает гемоглобин и почаще бывайте за городом, тем более у вас далеко ехать не надо

lotr_an
29.01.2008, 16:29
Хто порадить, як захиститись від загазованості?

тю, а може то після виборів душок лишився? ви в якому районі пішки ходите?

lotr_an
30.01.2008, 00:48
хватить жартувати.

matvs, а що ж ви хочете, у Львові нехай припустимо 1 млн. людей з них 999 999 будуть ходити без масок, распіраторів, хімзахисту і ви один з якоюсь бідою на лиці. ну звичайно що ви тут серйозних порад не побачите.

маюнка
30.01.2008, 00:50
подихайте київським повітрям, і зрозумієте, що у Львові не все так погано...

Romko
30.01.2008, 01:00
подихайте київським повітрям, і зрозумієте, що у Львові не все так погано...
Маюнко,а Ви який тип протигазу "прєдпочітаєте"?

matvs
30.01.2008, 11:27
почаще бывайте за городом, тем более у вас далеко ехать не надо
більш ніж раз в тиждень не виходить. Треба ж якось на роботу ходити.

в якому районі пішки ходите?
Ось мій маршрут:

http://www.uportal.com.ua/SixiVNLviv.JPG

Стараюсь частину шляху іти лісом щоб менше дихати вихлопними газами, але все одно велику частину шляху (біля Нового Львова) іду по трасі де багато автомобілів.

EURO-2012
30.01.2008, 11:29
більш ніж раз в тиждень не виходить. Треба ж якось на роботу ходити.

Ось мій маршрут:

http://www.uportal.com.ua/SixiVNLviv.JPG

Стараюсь частину шляху іти лісом щоб менше дихати вихлопними газами, але все одно велику частину шляху (біля Нового Львова) іду по трасі де багато автомобілів.

На форумі була чодова тема: Львів - велосипедне місто... чудово скоротить час вдихання газів..:clapping:

syavych
30.01.2008, 12:13
Львів - велосипедне місто... чудово скоротить час вдихання газів..
Воно то скоротить, але де взяти ті велосипедні доріжки? Бо про трасі ганяти і небезпечно, і газів наїшся :)

маюнка
30.01.2008, 12:26
Маюнко,а Ви який тип протигазу "прєдпочітаєте"?
у мене імунітет вже.не потребую протигазу:)

stoune
30.01.2008, 15:48
Пропоною пішу ходу-протест громадян міста Львова в протигазах. Протестуватимемо проти маленьких львівських маршруток.

EURO-2012
30.01.2008, 16:09
Пропоною пішу ходу-протест громадян міста Львова в протигазах. Протестуватимемо проти маленьких львівських маршруток.

А де протигазів набрати??? Такий протест збире тисячі людей??? :(

lotr_an
30.01.2008, 20:59
чудово скоротить час вдихання газів..

а інтенсивність вдихання збільшить

Тим22
30.01.2008, 21:11
А де протигазів набрати??? Такий протест збире тисячі людей??? :(

Конечно в МНС. У них сотни тысяч противогазов. Ну может быть придется раскошелиться

kYula
30.01.2008, 21:53
Хто порадить, як захиститись від загазованості? Маю 4 протигази. Але не наваджуюсь в них ходити по вулиці, бо боюсь що в псіхлікарню заберуть.
Можливо хтось порадить альтернативний варіант?

В Карпати, там де стоять поодинокі хатини, там де нема доріг - туди! (Є таке місце - в новинах показували!

Тим22
31.01.2008, 12:04
В Карпати, там де стоять поодинокі хатини, там де нема доріг - туди! (Є таке місце - в новинах показували!

Хатинка в Карпатах это супер. Я сам присматривал, думал выйду на пенсию и прикуплю. Но жизнь там не сахар, мне доктор наук в Трускавце рассказал, что продолжительность жизни в Карпатах невысокая. Но воздух настоянный на смереках, альпийских лугах это сказка

matvs
31.01.2008, 12:15

А гроші де брати щоб жити? В карпатах грошей багато не заробиш.

kYula
01.02.2008, 20:33
что продолжительность жизни в Карпатах невысокая

та не тільки там. Проблема медицинської допомоги є в інших селах.

А гроші де брати щоб жити? В карпатах грошей багато не заробиш.

От. Забула про це написати. Місцеві кажуть що тими грошима рідко користуються : "Ми маємо все своє" (//вони вирощують, виготовляють самі -авт.//)
В Карпатах насправді не заробиш, проте люди там щасливі. І кажуть, що ні про Київ, ні про інші великі міста навіть і не мріють.

Chortenia
08.02.2008, 11:11
На форумі була чодова тема: Львів - велосипедне місто... чудово скоротить час вдихання газів..:clapping:

Та ну?
1. Вдихаєш тих газів в енну кількість разів більше, ніж як ідеш машиною чи маршруткою.
2. Де їхати? Їдеш по дорозі - тебе з понтом ніхто не помічає я к учасника дорожнього руху, таке враження, що кожна ск... намагається якщо не збити, то нерви попсувати.
Минулого року двічі проїхалася на роботу велосипедом, і подумала, що все ж таки життя і здоровя мені дороге!

Tony
16.02.2008, 18:07
Та нічого тут незробиш - це проблема всіх міст.
Доречі у детройті на виставці цього року більшість машин шо були на показі були вже на біодизелі (біопальне)... І в США вжа на багатьох заправках є окрема колонка де можна заправитися біопальним.
Хоча поки до України дойде......

Boris_Kiev
16.02.2008, 19:19
А де протигазів набрати??? Такий протест збире тисячі людей???

Ось тому краще застосовувати не дефіцитні протигази (які в армії називали "Іздєліє №1"), але теж армійські "Іздєлія №2" (Баковського заводу рєзіноіздєлій).
Ось тільки КУДИ їх надягати під час флеш-мобу (щоби публіка бачила) - подумайте самі! :)