Показати повну версію : Що краще продавати сьогодні?
Як на вашу думку що краще продавати сьогодні в м. Львові, за чим попит існує, чи за чим буде в недалекому майбутньому. Давайте поділимось думками?
levandivka
21.01.2008, 12:56
що краще продавати сьогодні в м. Львові
Як завжди, хліб... :)
Як завжди, хліб...
Не погоджуюсь)) Інакше наші маєткарі так швидко не збували б заводи)). Правда можна ще пекти у гаражі як часто в нас роблять - тоді так, прибутково:).
Продавати завжди вигідно послуги- бо це гроші з повітря, чи не так? Принаймні купити хлібозавод і повісити на себе зобов"язання перед державою чомусь не піднімати ціни - це не кожному вистарчить грошей та нервів:)
Redhotchilly
21.01.2008, 13:18
але питання....
це навіть в докторській всього не напишеш. :)
ви хоча б якісь стартові дані сказали: капітал, на яких споживачів розраховуєте етс
Я вже продавав хліб, досить довго, на ньому капіталу не заробиш.
Додано через 4 хвилини
В мене кіоск 12 квадратів, дістався від батька по спадку. Я довгий час продавав продукти харчування (солодощі, пиво, вода, хліб і.т.д). Та прийшли скрутні часи. Зараз його закрив. Основною причиною звісно втрата виручки, як на мене дякуючи супермаркетам. І зараз в роздумах що з ним робити.
levandivka
21.01.2008, 13:25
вже продавав хліб, досить довго, на ньому капіталу не заробиш
А-а-а...
ТАК би і казали... :)
Кажуть, найприбутковішим є продаж зброї і наркоти... :)
Samojlovu4
21.01.2008, 13:31
А-а-а...
ТАК би і казали... :)
Кажуть, найприбутковішим є продаж зброї і наркоти... :)
Любов, любов здавна попитом користувалася! Як же ж ви забули?!;)
Цікава пропозиція нарахунок наркотиків і зброї, я подумаю, але як альтеннатива повинно бути ще щось прибуткове
Додано через 33 хвилини
Де ви Всі поділись!? Як ви думаєте чи вигідно продавати готові морожені напівфабрикати?
levandivka
21.01.2008, 14:10
Цікава пропозиція нарахунок наркотиків і зброї, я подумаю,
Навіть не думайте! :)
І не пропозиція це... Чуєте?
Цікава пропозиція нарахунок наркотиків і зброї, я подумаю, але як альтеннатива повинно бути ще щось прибуткове
Додано через 33 хвилини
Де ви Всі поділись!? Як ви думаєте чи вигідно продавати готові морожені напівфабрикати?
Якщо файні - то так.
levandivka
21.01.2008, 14:23
Як ви думаєте чи вигідно продавати готові морожені напівфабрикати?
Даруйте.
Топ-питання подібне до "що краще: 1 кг цвяхів, чи 1 кг цукру".
Дайте максимально конкретне запитання - отримаєте (дасть Бог) конкретну відповідь.
А для простого талапання більше пасує "курилка" (на головній сторінці).
levandivka
21.01.2008, 14:33
мозги! (не курячі)
Хм-м-м...
грибні місця ховаєте? Нє, шоб похвалитися прибутками від тонометрів... :)
грибні місця ховаєте? Нє похвалитися прибутками від тонометрів...
хехе, які ціни - такі і прибутки :p
Інша справа- мозги. Їх я оцінюю дуже високо! У потенційних покупців просто щелепа відвисає :D Тому і доводиться самій у себе купляти.
В мене конкретна питання: Що доцільно продавати (які види товару) в теперішній ситуації в кіосках які спеціалізуються на продуктах харчування, а під ситуацією що склалася я розумію конкуренцію з боку супермаркетів (олігархів) і ще крім того хто не знає кіоскам дали дозвіл торгувати до кінця 2008 року. А що потім буде це тільки загадка? Мене цікавить думка громадськості на яку альтернативу можна перейти. В мене є декілька варіантів, але повторюсь що мені дуже важлива думка громадськості. Підприємців які опинилися в такій ситуації я думаю багато. Може тут є підприємці що вони думають з цього приводу.
Вигідно - поняття для кожного своє.. По-моєму окупність вкладених грошей - три місяці. Знайомі задіяні в такому проекті. Мабуть, все гуд, тому що кількість точок зростає дуже швидко, і щось не чула про те, щоб наразі закривались. Ринок не достатньо насичений. Але багато залежить від місця розташування кіоска - чи біля шкіл, інститутів, офісних центрів, супермаркетів і т.д. Можу дати телефон, щоб по цифрам, умовам розповіли.
KabMiner
21.01.2008, 19:42
Дивлячись де стоїть кіоск. Якщо в центрі - то я б запікав сосиски в тісті і продавав би з кетчупом і Живчиком, або і без.
А якщо в спальнику - то переходьте на цигарки і презервативи.:)
Актуально якщо це цілодобово і поруч нема супермаркета або іншої конкуруючої точки. Недоліки: касовий апарат і загальна система оподаткування.
Я помітив що в супермаркетах пиво коштує дешевше ніж в звичайних кіосках/магазинах.
Тютюн та алкоголь
Я вже продавав хліб, досить довго, на ньому капіталу не заробиш.
Додано через 4 хвилини
В мене кіоск 12 квадратів, дістався від батька по спадку. Я довгий час продавав продукти харчування (солодощі, пиво, вода, хліб і.т.д). Та прийшли скрутні часи. Зараз його закрив. Основною причиною звісно втрата виручки, як на мене дякуючи супермаркетам. І зараз в роздумах що з ним робити. А зробить з нього майстерню по ремонту або черевиків, парасолей, ремонт одягу, ксерокс, фотографія. Можна ще довідкову зробити...
майстерню по ремонту або черевиків, парасолей, ремонт одягу
о це дуже актуальне, бо крім айболита я не знаю де у львові зремонтують тобі сумки і парасолі... але для цього тре золоті руки і трохи мізків...
а будматеріали як продаються тепер?
во Львове можно продать всё. Нужно только создать максимально удобные условия и цены для покупателей, не боятся держать весь ассортимент, особенно если торговая точка специализируется на однородной группе товаров ( спецкондитер например, или бытовая химия).
Як на вашу думку що краще продавати сьогодні в м. Львові, за чим попит існує, чи за чим буде в недалекому майбутньому. Давайте поділимось думками?
владу.... сьогодні найкраще і найефективніше продавати владу. Допустимо вам дали посаду митника і ви спокійно торгуєте свої становищем, щоб вас не викинули і при тому самому маєте непоганий дохід. або ви санітарний лікар - захотіли - закрили цілий завод, а не захотілі - не закрили... ви можете продавати своє хочу/нехочу і воно не дешево коштує. у нас все регулюється не законом, а хочу/нехочу чиновника.....
Я помітив що в супермаркетах пиво коштує дешевше ніж в звичайних кіосках/магазинах.
Я помітив, що в супермаркетах величезні черги :).
New Shrek
22.01.2008, 12:05
Що краще продавати сьогодні? доступ до інтернету
Redhotchilly
22.01.2008, 12:46
:D ринкова економіка
доступ до інтернету
з кіоску?
чому не люблю купувати продукти в кіосках, бо продукти там часто прострочені, а якщо і ні то зіпсовані, бо неналежно зберігались. В супермаркетах звичайно те ж саме буває, але маючи чек товар можна повернути:)
хоча недалеко від дому де живу є кіоск де постійно черги, тому що там кожен день новий завіз і товар нормальної якості...
(я про продукти)
В мене кіоск 12 квадратів, дістався від батька по спадку. Я довгий час продавав продукти харчування (солодощі, пиво, вода, хліб і.т.д). Та прийшли скрутні часи. Зараз його закрив. Основною причиною звісно втрата виручки, як на мене дякуючи супермаркетам. І зараз в роздумах що з ним робити.
А проведіть власне маркетингове дослідження райончику де знаходиться ваше приміщення,
бо гадати що вигідно не вигідно, можна довго,
Бо що користуєтся попитом в одному районі, в другому може бути просто непотрібним.
New Shrek
24.01.2008, 12:40
маркетингове дослідження райончику Це походити по точкам.... зрозуміою мовою
Це походити по точкам.... зрозуміою мовою
не тільки)))
New Shrek
25.01.2008, 09:33
Що краще продавати сьогодні? Міжнародні телефонні переговори
А зробить з нього майстерню по ремонту або черевиків, парасолей, ремонт одягу, ксерокс, фотографія. Можна ще довідкову зробити...
А что? Это идея!Такой себе маленький GOOGLE в масштабе Львова и Львовской области. Продавать информацию о наличии стройматериалов, продуктов, билетов на самолеты поезда и автобусы, наличие рабочиx мест, погода, автосервис и продажа новыx авто, иx ожидаемое поступление и т.д.
Все это конечно уже существует, но.. раздельно. Идея в том, что бы клиент позвонил к Вам в "киоск" и получил информацию он наличия мест ремонта обуви до котировок на бирже.
Задача сложная, но только на первый взгляд. Если применить всю славянскую смекалистость, то Вы будете завалены как потребителями информации, так и продавцами услуг.
Повторю: Гвоздь этой идеи - все сконцентрировано в ОДНОМ месте.
Удачи! :)
New Shrek
25.01.2008, 16:37
в ОДНОМ месте. Тоді кіоск треба ставити ось туть http://i015.radikal.ru/0801/d4/3fa94e3a22d9t.jpg (http://radikal.ru/F/i015.radikal.ru/0801/d4/3fa94e3a22d9.jpg.html)
А что? Это идея!Такой себе маленький GOOGLE в масштабе Львова и Львовской области. Продавать информацию о наличии стройматериалов, продуктов, билетов на самолеты поезда и автобусы, наличие рабочиx мест, погода, автосервис и продажа новыx авто, иx ожидаемое поступление и т.д.
Була свідком кількох таких проектів. Збитково або просто ніяк. То не заробіток. В нас такий менталітет - люди не звикли платити за інформацію-консультації. ПОдібні проекти так і залишились кишеньковими проектами газет і т.д. Такі як довідка.львів.уа, телефонна довідка 089 тощо
Була свідком кількох таких проектів. Збитково або просто ніяк. То не заробіток. В нас такий менталітет - люди не звикли платити за інформацію-консультації. ПОдібні проекти так і залишились кишеньковими проектами газет і т.д. Такі як довідка.львів.уа, телефонна довідка 089 тощо
Мдаа.. значит, я не первый в этом ноу-хау..жаль. А по поводу менталитета вы правы, люди не привыкли платить за информацию..
Ладно! Забираю свою идею назад. Звыняйте..
Не! Все таки еще с одной идеей влезу. У меня в соседнем районе один школьник создал интернет сайт для работы для школьников. На нем располагаются предложения от работодателей и школьник выбирает, куда ему пойти подработать. Помогала ему в этом - школа.
:rolleyes:
Додано через 1 хвилину
Работа именно для ШКОЛьНИКОВ! Там мусор убрать, снег убрать, почту разнести и т.д.
New Shrek
26.01.2008, 15:34
ПОдібні проекти так і залишились кишеньковими проектами В результаті ніде розмістити оглошення в неті про продажу,у всіх обласних центрах є ,у Львові окрім дубового "Вашого магазину " нема,а на форумах зразу барабанять.Чисто українська риса- і сам не гам і другому не дам.
Redhotchilly
26.01.2008, 15:59
В результаті ніде розмістити оглошення в неті про продажу,у всіх обласних центрах є ,у Львові окрім дубового "Вашого магазину " нема,а на форумах зразу барабанять.Чисто українська риса- і сам не гам і другому не дам.
залежно на яку аудиторію ви рораховуєте...
багато оголошень можна знайти в інтернеті, на форумах і livejournal, наприклад
New Shrek
26.01.2008, 17:20
залежно на яку аудиторію ви рораховуєте... на ту яка має доступ до інтернету, після годинного серфінгу знайшов http://www.lviv7.com/ogoloshennja.php ,але хто буде годину шукати....
Мені здається операторів і так вже достатньо.
Міжнародні телефонні переговори
Додано через 2 хвилини
Причому тут менталітет. Кінцевий споживач не буде платити за інформацію, якщо її можна отримати безкоштовно.
Якщо по темі, то є для автора ідейка...
http://fornetti.com.ua/fornetti/system/home_page/
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008