Показати повну версію : Допоможіть розробити стратегію просування магазину фірмового одягу
Допоможіть розробити стратегію просування магазину фірмового одягу датської ТМ "HUMMEL" (www.hummel.dk)
Будуть цікаві ідеї щодо медіа супроводу, PR-акцій, ідей просування бренду
може Вам порадити маркетолога хорошого?
може Вам порадити маркетолога хорошого?
якщо дійсно хороший, тоді так
Redhotchilly
22.01.2008, 10:56
Підтримаю тут Ольгу повністю, для стратегії вам потрібен професійний маркетолог
Щоб розробити стратегію - достатьо кілька днів посидіти в неті та розібратись які вони взагалі на ринку є - розглянути приклади стратегій закордонних відомих брендів. Бо хороший маркетолог Вам коштуватиме від 1,5 тисячі умовних н амісяць. Самій стало цікаво, але буду відвертою - для відкриття одного магазинчику - це зайве. Думаю раз займаєтесь підприємницькою діяльністю, значить маєте хист і з стратегією однієї точки самі впораєтесь.
На тему розкручування точки - завжди думала чому в нас при невисоких заробітках і амбіціях моделей ще ніхто не додумався по прикладу закордонних магазинів - поселити на вітрині парочку гламурних дівиць, яка б одягалась у одяг бренду. Ну і придумати їм стиль життя за шклом. Народ би ходив до магазину як по святу воду (враховуючи всенародну любов допідглядання) і захід розрекламували би безкоштовно ті, хто б це тільки побачив. Ну звісно кілька релізів здалось би кинути та на форумах розписати:).
Народ би ходив до магазину як по святу воду
а ще б відразу зявилася маса протестуючих пікетувальників :)
Щоб розробити стратегію - достатьо кілька днів посидіти в неті та розібратись які вони взагалі на ринку є - розглянути приклади стратегій закордонних відомих брендів. Бо хороший маркетолог Вам коштуватиме від 1,5 тисячі умовних н амісяць. Самій стало цікаво, але буду відвертою - для відкриття одного магазинчику - це зайве. Думаю раз займаєтесь підприємницькою діяльністю, значить маєте хист і з стратегією однієї точки самі впораєтесь.
На тему розкручування точки - завжди думала чому в нас при невисоких заробітках і амбіціях моделей ще ніхто не додумався по прикладу закордонних магазинів - поселити на вітрині парочку гламурних дівиць, яка б одягалась у одяг бренду. Ну і придумати їм стиль життя за шклом. Народ би ходив до магазину як по святу воду (враховуючи всенародну любов допідглядання) і захід розрекламували би безкоштовно ті, хто б це тільки побачив. Ну звісно кілька релізів здалось би кинути та на форумах розписати:).
дякую за допис!!!
це не останній магазин...планую цього року ще 2...
demetris
26.01.2008, 16:48
Тре ше добре людей навчити. Якість обслуговування - одна з основних конкурентних переваг.
Розробити корпоративний стандарт для праціівників:
-менеджерів
-продавців
-адміністратор ТЗ
-охоронців
-прибиральниць тощо
також правила обслуговуваня в розрізі посад.
Місія компанії має бути зрозуміло викладена в простих правилах. тоді народ буде знати за що йому платять, а за що - виженуть.
Тільки добре думайте кого кликати тренером, бо в нас тут специфіка ;)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008