Показати повну версію : Знову там когось банять...
Когось забанили за "ідіотський нік". А іншого - з формулюванням "Хочеться спокою"; то чи не ідіотське це формулювання?..
Deus igrok
19.01.2008, 21:20
Ого =) Від Вас не очікував =)
levandivka
19.01.2008, 21:26
Хронічний захист уніженних і оско(р)пльонних дається взнаки..? :)
Ето банят, кого надо, банят...
А формулювання... цілком зрозуміле для учасників-користувачів. Не переймайтеся.
Deus igrok
19.01.2008, 21:30
Хронічний захист уніженних і оско(р)пльонних дається взнаки...
Ви про позицію, щодо гомосексуалізма, у ДМ ?
А Полковник Кетріса , якраз назвав представником гомосексуалістів.
Кетріса забанили, бо він гомосексуаліст ?
P.S. Особисто Кетріса гомосексуалістом не вважаю, покрайній мірі нічого гомосексуального в його дописав не помітив.
Але адміністрації видніше.
levandivka
19.01.2008, 21:33
Покарання конкретних користувачів обговорюється у конкретних гілках.
New Shrek
19.01.2008, 22:13
spm1950 Знову...
levandivka
20.01.2008, 10:06
Когось забанили за "ідіотський нік". А іншого - з формулюванням
spm1950 Знову...
На Форумі діють досить зрозумілі Правила. Наприклад:
4. Використання псевдонімів (ніків)
4.1. Не дозволяється використовувати псевдо, що містять у собі нецензурні слова чи вислови. Не використовуйте нік, який неможливо запам’ятати, зокрема беззмістовний і важкий для прочитання набір символів
4.2 У форумі заборонено використання двох і більше ніків одним користувачем. Виявлені адміністратором ніки-клони блокуються без попередження.
4.3 Кінцеве рішення про прийнятність псевдо приймає адміністрація. Обговоренню таке рішення не підлягає.
СПМ попав у Баню за черговий флуд.
І ТАКі чіткі (конкретні) "статті" є за кожним покаранням. Якщо хтось їх не розуміє - не означає безпідставності.
Помилково видані покарання скасовуються.
ДМ, читайте правила, і не будете задавати ідіотських запитань
Internati
20.01.2008, 15:33
Ніки, вислови, дописи... давайте щось оригінальнішого, - ось мене, наприклад, постійно банять за аватар. :-)
До забанювання за нік не маю претензій. Я просто навів приклад, співзвучний зі словами, які вжив після цього.
ДМ, читайте правила, і не будете задавати ідіотських запитань
Правила я колись читав. От чого я не читаю, так це більшості розділів форуму, мені кількох вистачає; може, тому й не в курсі, кого за що забанили. Але, на мою думку, якщо вже пишеться причина, то вона повинна писатися зрозуміло, і щоб для розуміння не було потреби переглядати купу гілок.
Висловлю, до речі, ще кілька пропозицій щодо правил та практики їх застосування:
1. Там щось написано про штрафні очки, але, здається, як правило, важко відслідкувати, хто скільки їх має; до того ж, нема конкретних правил, за що скільки очків нараховується. Варто було б конкретизувати ці нюанси.
2. Варто, щоб чітко розрізнялися між собою три речі: закінчення строку покарання, помилування, реабілітація. По тому, що в мене написано про моє колишнє забанювання, не зрозуміло, як саме це трактується.
3. Забанювати слід не повністю, а залишати для забанених спеціальний розділ, який може бути схожим на суд. Інакше виходить, що людину одразу і повністю позбавляють можливості оскаржувати власне покарання; навіть заведення нового ніка при цьому трактується як клон, який теж баниться.
4. Вважаю нелогічним, що російська мова має на форумі переваги над англійською.
ось мене, наприклад, постійно банять за аватар. :-)
Ви б ще на аватарі написали "адміністратор форуму" :cowboy:
ось мене, наприклад, постійно банять за аватар. :-)
Мене от одне цікавить: чому у вас в першому рядку тільки 2 філіжанки кави? :)
New Shrek
20.01.2008, 22:20
2 філіжанки кави http://forum.lvivport.com/member.php?u=921
Мене от одне цікавить: чому у вас в першому рядку тільки 2 філіжанки кави?
Мало каші їв...е-е-е...кави випив...
levandivka
20.01.2008, 22:38
чому у вас в першому рядку тільки 2 філіжанки кави?
ТАК написав:
мене, наприклад, постійно банять за аватар.
Не встигає більше...
ДМ, у мене таке враження, що Ви на форумі для того, щоб Вас банили, так відстоюєте права і свободи забанених :). І розділ для них зроби, оскаржувати дай можливість... По-моєму, найкраще - поводитися пристойно і в бан не потрапляти. Тоді і оскаржувати нічого не треба буде.
Модератор банить, вказуючи причину ту, яку вважає за потрібне. Аналогічно зі штрафами. В кожному випадку модератор визначає скільки очків і на який термін призначати. Люди, які стали тут модераторами, стали ними тому, що заслуговують на довіру і адекватність їх рішень здебільшого сумнівів не викликає.
Аналогічно із мовами, адміністрація вирішила, що саме такий варіант є оптимальним для цього форуму.
Все виписати в правилах є неможливо, передбачити всі ситуації ніхто не може. Дуже довгий час цей форум взагалі працював без сторінки із викладеними по пунктах правилами, як це є зараз. Просто при реєстрації учаснику нагадували, що поводитися треба пристойно. І забанених тоді було значно менше , ніж зараз :)
По-моєму, найкраще - поводитися пристойно і в бан не потрапляти. Тоді і оскаржувати нічого не треба буде.
Я знаю ще кращий спосіб, але Ви не погодитесь. На мою думку, взагалі нікого не треба банити, крім спамерів. А нік забороняти лише тоді, коли він дуже схожий на прізвище відомої людини або на нік іншого учасника форуму. Ну, от, припустимо, хтось якісь дурниці пише, тіпа ображає когось. Ну то й що? Він цим показує, який він поганий. І яка ж користь від того, що його забанити? Не бачу ніякої користі.
В кожному випадку модератор визначає скільки очків і на який термін призначати.
То нехай хоча б публічно оголошують кількість очків. Може, десь це пишеться, але я не помічав.
Аналогічно із мовами, адміністрація вирішила, що саме такий варіант є оптимальним для цього форуму.
Це ми і так у правилах бачимо, що адміністрація так вирішила. А я висловив свою думку, от і все.
Liliyah Romanova
21.01.2008, 20:06
Я знаю ще кращий спосіб, але Ви не погодитесь. На мою думку, взагалі нікого не треба банити, крім спамерів. А нік забороняти лише тоді, коли він дуже схожий на прізвище відомої людини або на нік іншого учасника форуму. Ну, от, припустимо, хтось якісь дурниці пише, тіпа ображає когось. Ну то й що? Він цим показує, який він поганий. І яка ж користь від того, що його забанити? Не бачу ніякої користі.
А я думала, то я одна на всі питання маю відповіді. :D
На деякі мої пропозиції так і не було аргументованих заперечень. Хочу звернути особливу увагу на пропозицію про окремий розділ для забанених. Замість цього можу запропонувати ще такий варіант: кожне забанювання обов'язково обговорювати перед здійсненням; і за результатами публічної дискусії остаточно вирішувати, чи справді варто забанити даного учасника.
ДМ, у мене таке враження, що Ви на форумі для того, щоб Вас банили, так відстоюєте права і свободи забанених . І розділ для них зроби, оскаржувати дай можливість... По-моєму, найкраще - поводитися пристойно і в бан не потрапляти. Тоді і оскаржувати нічого не треба буде.
Уявіть собі, що у відповідь на думку про те, що звинувачений у злочині повинен мати право на самозахист, звучали б такі міркування:
"У мене таке враження, що Ви в суспільстві для того, щоб Вас садили у в'язницю, так відстоюєте права і свободи ув'язнених. По-моєму, найкраще поводитися пристойно і у в'язницю не потрапляти. Тоді і оскаржувати нічого не треба буде."
Помилково видані покарання скасовуються.
Помітити помилку набагато легше, якщо постраждалий має можливість сам звернути на неї увагу.
Можливо, я пропоную щось таке, чого нема на жодному форумі. Тоді тим краще: цей форум має шанс прославитися як перший, де запровадили такі демократичні новації. Життя форумів має поступово вдосконалюватись, аналогічно до суспільного життя.
Додано через 9 хвилин
P.S. Я вже помітив, що є такий "Передбанник". Але тоді треба, щоб обов'язково ВСІХ перед забанюванням обговорювали там.
Liliyah Romanova
24.01.2008, 05:19
Можливо, я пропоную щось таке, чого нема на жодному форумі. Тоді тим краще: цей форум має шанс прославитися як перший, де запровадили такі демократичні новації. Життя форумів має поступово вдосконалюватись, аналогічно до суспільного життя.
Маю до вас дві пропозиції.
1. Пропоную вам створити власний форум.
2. Пропоную перечитати вислів про свій устав та чужий монастир.
пропоную тимчасову баню назвати чистилищем...
Boris_Kiev
24.01.2008, 12:00
кожне забанювання обов'язково обговорювати перед здійсненням; і за результатами публічної дискусії остаточно вирішувати, чи справді варто забанити даного учасника.
D.M.,
а коли серед ночі злісний флудер пише один і той же лайливий допис до всіх гілок - Ви будете "обговорювати" ?
Чи банити усю сітку класу С ?
levandivka
24.01.2008, 13:05
Пропоную гілку перейменувати у "Знову мозги парять". ТАК точніше буде.
Пропоную вам створити власний форум.
Я про це трохи думав. Але це офтоп, ми обговорюємо forum.lvivport.com .
Пропоную перечитати вислів про свій устав та чужий монастир.
Чи означає ця приказка, що рядовому учаснику форуму не варто висловлювати власні пропозиції щодо правил форуму? Якщо так, то я з цією приказкою не згоден. Якщо ні, поясніть, будь ласка, конкретніше, що вона означає в даному контексті.
Додано через 1 хвилину
а коли серед ночі злісний флудер пише один і той же лайливий допис до всіх гілок - Ви будете "обговорювати" ?
Так.
Невже лайливі дописи так сильно заважають?
От даремно Ви свій форум не створили. Якби Ви мали хоч мінімальне уявлення про те, про що тут кажете, то не пропонували б такі бздури. Лайка може Вам не заваджає, але мені і більшості форумлян заваджає. Треба мати клепку в голові, щоб розрізняти, де лайка буде доречною, а де ні. Львівський форум - це не Удафф.ком для матюків і порнухи. Якщо в кав"ярню заходить п"яне хамло, у якого уявлення про відпочинок і спілкування інші, ніж у решти аудиторії, то його беруть за комір і викидають геть, виправдання і запрошення адвоката тут ролі не грають.
Якщо в кав"ярню заходить п"яне хамло, у якого уявлення про відпочинок і спілкування інші, ніж у решти аудиторії, то його беруть за комір і викидають геть, виправдання і запрошення адвоката тут ролі не грають.
Грають. Хамло може поскаржитись, і суд вирішить, чи правильно його взяли і чи правильно викинули.
Boris_Kiev
24.01.2008, 20:37
Хамло може поскаржитись, і суд вирішить, чи правильно його взяли і чи правильно викинули.
А тут ПРИВАТНА кав"ярня. І тільки власнику та адмінперсоналу вирішувати, чи потрібні краватки і чи припустимі "ірокези".
Liliyah Romanova
24.01.2008, 20:42
Але це офтоп, ми обговорюємо forum.lvivport.com
Хто ми? Це ж ви накидаєтеся зі своїм уставом.
Створіть власний форум, а тоді приходьте і діліться досвідом.
І подивіться у словнику значення слів "обговорювати" та "накидатися".
New Shrek
24.01.2008, 20:52
І тільки власнику
Хто з цих посадових осіб власник?
Редакція: http://www.gazeta.lviv.ua/info/progazetu/
Ігор Гулик (головний редактор
Ігор Берчак (випусковий редактор
Вікторія Петрущак
Ярослав Іваночко
Катерина Сліпченко
Гліб Ваколюк
Олександра Баландюх
Андрій Кононов
Микола Шабалін
Марічка Ільїна
Олег Слюсарчук
Ігор Мартинів
що ми?
На даний час lvivport.com виступив засновником або співзасновником таких проектів:
Львівський портал
Один із найпопулярніших львівських інформаційних порталів із багатьма сервісами
Новини України
Провідна українська автоматизована система моніторингу новин.
Львівський форум
Один із найпопулярніших форумів не лише у Львові, але й у всій Україні і за її межами
RELAX
Всі розваги Львова. Сайт розповідає про місця, де можна провести вільний час у Львові, або під Львовом. Це розважальні заклади, бази відпочинку, ресторани, клуби, кав'ярні тощо.
Новини інтернету.
Інформаційний сайт про події в українському та зокрема львівському інтернеті.
Жовті сторінки.
Каталог львівських сайтів. Наше завдання - зібрати якнайповніший реєстр місцевих інтернет-ресурсів.
Окрім тогоlvivport.com реалізував два успішних проекти спільно з "Львівською газетою"
Львівська газета
Сайт газети нажаль прізвищ там нема http://www.lvivport.com/
:) При чому тут Львівська газета взагалі?
Грають. Хамло може поскаржитись, і суд вирішить, чи правильно його взяли і чи правильно викинули.Чомусь ніхто із забанених поки що на модераторів до суду не подавав, значить банимо за діло :)
Liliyah Romanova
24.01.2008, 21:27
Хто з цих посадових осіб власник?
Подивіться, хто власник lvivport.com.
http://www.who.is/
New Shrek
24.01.2008, 21:41
цей сайт http://www.who.is/whois-com/ip-address/lvivport.com/ шукає на кого зареєстроване доменне ім"я (Registry Whois Domain Name: lvivport.com),але нічого не говорить нам про власника порталу
Liliyah Romanova
24.01.2008, 21:51
але нічого не говорить нам про власника порталу
А як думаєте, якщо хтось реєструє домен на себе, то він не є власником?
Ділюсь досвідом - створив свій форум, пару місяців помучився... і закрив(((
Тут аналогія з приватною кав’ярнею дуже доречна, не вистача рук-ніг бруд вичищати...
New Shrek
24.01.2008, 21:55
хтось реєструє домен на себе, то він не є власником
Не обовязково,то може входити в службові обов"язки найманого працівника ,який діє за дорученням власника ,або безпосереднього керівника
levandivka
24.01.2008, 21:56
ТАК, тепер Torro бавиться в КГБ?..
А тема транформувалася у "Знову тут хтось тошнить".
Не обовязково,то може входити в службові обов"язки найманого працівника ,який діє за дорученням власника ,або безпосереднього керівника Такого власника і керівника можна назвати недалекоглядним :) Найманий працівник завжди може звільнитися і забрати доменне ім"я із собою. Так було із 5tv.com.ua наприклад. Скрипін пішов із 5 каналу і просто зробив на розкрученій адресі власний сайт і керівництво каналу нічого не змогло вдіяти бо домен було зареєстровано на приватну особу.
New Shrek
24.01.2008, 22:05
В Україні відкрите інформаційне суспільство я гадаю
(З А К О Н У К Р А Ї Н И Про інформацію http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2657-12
Liliyah Romanova
24.01.2008, 22:41
Ну, наша фірма, наприклад, працює лише і виключно з власниками саме доменів. Якщо ім"я не сходиться, співпраця тоді радше неможлива. :)
А тут ПРИВАТНА кав"ярня. І тільки власнику та адмінперсоналу вирішувати, чи потрібні краватки і чи припустимі "ірокези".
Отож бо й воно, тому до реального суду ніхто не подає (а не тому, що завжди "за діло банять"). Але хочеться, щоб власник був якомога більше схожим на демократичного правителя і якомога менше на тирана. Це справа власника, але я висловлюю свої побажання.
Хто ми? Це ж ви накидаєтеся зі своїм уставом.
І подивіться у словнику значення слів "обговорювати" та "накидатися".
Слово "накидатися" виражає деяке емоційне забарвлення. Я спокійно обговорюю, а Ви сприйняли це так, що назвали словом "накидатися". "Свого уставу" в мене нема, я висловлюю окремі пропозиції щодо вдосконалення правил цього форуму. Якраз у ситуації, якби я створив свій форум, було б щось схоже на "свій устав". Хоча в обох випадках не зрозуміло, що в цьому поганого. Я повноправний дописувач forum.lvivport.com (навіть маю 4 філіжанки). З якого дива я не можу висловити якісь пропозиції щодо правил цього форуму? Це ж лише пропозиції, адміністрація все одно зробить як захоче. Я ж не хакер, не зламую систему для впровадження своїх правил.
Додано через 6 хвилин
Лайка може Вам не заваджає, але мені і більшості форумлян заваджає.
Ще можна так: лайку видалити, а з забаненням зачекати. Зверніть увагу, що хам швидше забодається лаятися, ніж модератори забодаються видаляти. Адже видалити повідомлення, я думаю, швидше, ніж написати.
У мене виникла ще одна пропозиція щодо того, як банити (компромісна між попередніми пропозиціями та чинною практикою). Може, потім напишу, коли тут охолонуть від надмірної емоційності.
Ще можна так: лайку видалити, а з забаненням зачекатиЯ впевнений, що тоді б Ви підняли хай, що видаляти також не можна без рішення суду :)
Взагалі ще можна купити матюгальнику велосипед, щоб він став добрішим, як Пєчкін. Або обігріти, нагодувати, напоїти і спати вкласти зі своєю дружиною.
Ви, звичайно, як будь-який дописувач можете висловлювати власні пропозиції, багато хто так і робить. От тільки Ваші зауваження вже носять характер не пропозицій, а нав"язливих ідей. Ті самі нісенітниці повторюєте по вісім разів і не зважаєте на те, що Вам відповідають. Так само як правила дорожнього руху виписані кров"ю, так і тут правила "вимучені" форумом за декілька років і вони такі як є зовсім не випадково і не тому, що так захотіла ліва п"ятка адміна. Вам чітко сказано, що ваші ідеї і аргументи неприйнятні, що ще не зрозуміло?
Liliyah Romanova
26.01.2008, 07:00
Ви, звичайно, як будь-який дописувач можете висловлювати власні пропозиції, багато хто так і робить. От тільки Ваші зауваження вже носять характер не пропозицій, а нав"язливих ідей. Ті самі нісенітниці повторюєте по вісім разів і не зважаєте на те, що Вам відповідають.
І в мене нав'язлива ідея з'явилася. :ninja:
Ще трохи і почну Полковника цитувати. :crazy:
Додано через 3 хвилини
Може, потім напишу, коли тут охолонуть від надмірної емоційності.
Не охолонуть.
Хіба як у вас ідеї закінчаться. :p
levandivka
26.01.2008, 09:46
І в мене нав'язлива ідея з'явилася.
Як!? І у Вас?..
В мене теж. Нав'язлива. Пісня. Гр. Діскотєка Аварія ... :)
Я впевнений, що тоді б Ви підняли хай, що видаляти також не можна без рішення суду
Навряд чи. Я взагалі рідко піднімаю організаційні питання на цьому форумі.
Взагалі ще можна купити матюгальнику велосипед, щоб він став добрішим, як Пєчкін. Або обігріти, нагодувати, напоїти і спати вкласти зі своєю дружиною.
Теж іноді допомагає, але не може бути рекомендовано як звична практика.
От тільки Ваші зауваження вже носять характер не пропозицій, а нав"язливих ідей. Ті самі нісенітниці повторюєте по вісім разів
Процитуйте, будь ласка, де я щось повторюю хоча б 2 рази.
не зважаєте на те, що Вам відповідають.
Звідки Ви таке взяли?
Так само як правила дорожнього руху виписані кров"ю, так і тут правила "вимучені" форумом за декілька років і вони такі як є зовсім не випадково і не тому, що так захотіла ліва п"ятка адміна.
Вірю. Але це не виключає, що в чомусь їх можна змінити. Якщо виникає пропозиція, треба обговорювати цю пропозицію, а не витрачати енергію на обговорення супутніх речей, як, наприклад, яке слово більше підходить для характеристики пропозиції ("напад", "нав'язлива ідея").
Вам чітко сказано, що ваші ідеї і аргументи неприйнятні, що ще не зрозуміло?
Уже достатньо чітко, а дехто навіть уже непогано це аргументував. Може, я вже встиг би повністю з Вами погодитись, якби Ви вели дискусію по даному питанню спокійно та уважно.
Не охолонуть.
Тоді не скажу.
Boris_Kiev
26.01.2008, 19:51
D.M.,
цитую зі сторінки "Баня":
А тепер трохи статистики. Зараз в Бані миються : 203
І з усіх 203-х мені шкода тільки двох - Кертіса і (як не дивно) - Колобка. Останній добре на автомобілях розуміється.
Ой! Глянув глибше - а там значиться...
D.M. -|- Антисоціальна позиція -|- 30.08.2007 -|- Нема -|- New Shrek
Liliyah Romanova
26.01.2008, 19:58
Навряд чи. Я взагалі рідко піднімаю організаційні питання на цьому форумі.
Зрідка, але зразу багато. За всі пропущені рази. ;)
Тоді не скажу.
Дякую! :)
levandivka
26.01.2008, 21:28
Ой! Глянув глибше - а там значиться...
D.M. -|- Антисоціальна позиція -|- 30.08.2007 -|- Нема -
Видите? Тоді "відсудився", а зараз ..?
Зрідка, але зразу багато.
Я нарахував 8. Може, їх просто не встигають переварити. Можливо, це достатньо поважна причина для того, щоб ставитися до них неуважно; в адміністрації може не вистачати часу.
Додано через 3 хвилини
D.M. -|- Антисоціальна позиція -|- 30.08.2007 -|- Нема -|- New Shrek
І в мене досі написано, що я маю 30 штрафних очків, але разом з тим "відмінено". Крім того, в моїх же настройках висить інформація про мій забанений клон, у якого теж 30 очків.
levandivka
27.01.2008, 19:20
Може, їх просто не встигають переварити.
Як казав Дід Ковпак, "від великого подиву - дрисня буває"...
Не все можна переварити.
в моїх же настройках висить інформація про мій забанений клон, у якого теж 30 очків.
Я завжди кажу, що аватар має велике значення.
Я завжди кажу, що аватар має велике значення.
О, виявляється, дописи мого клона вже значаться як мої. А я не знав. А що, в мого клона був аватар? Я не пам'ятаю.
Виникла ще одна думка, яка, можливо, не викликатиме заперечень.
Якщо деякий забанений не полінувався зареєструватися під іншим ім'ям і під цим ім'ям обговорює лише, чи правильно його забанили, ніскільки не продовжуючи тієї діяльності, за яку його забанили, то, думається, що зовсім неправильно забанювати його знову, бюрократично оголошуючи "клоном".
Якщо деякий забанений не полінувався зареєструватися під іншим ім'ям і під цим ім'ям обговорює лише, чи правильно його забанили, ніскільки не продовжуючи тієї діяльності, за яку його забанили, то, думається, що зовсім неправильно забанювати його знову, бюрократично оголошуючи "клоном".
клон і є, незалежно "якими благими ділами прикривається".....
Я не знаю як кому , а мені дуже подобається коли мене банять, навіть коли не має для цього ніяких причин, так як це мені краще дає зрозуміти з ким я маю справу.СЛАВА УКРАЇНІ!
клон і є, незалежно "якими благими ділами прикривається".....
Ну, клон. Але забанювати нащо? Що благого в такому забанюванні?
Ну, клон. Але забанювати нащо? Що благого в такому забанюванні?
1. дії модераторів не обговорюються, це наш львівський форум є ліберальним, і це частково допускається....
2. клон == бан.
3. хочете апелювати: пишіть в асю, на імейл тощо.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008