Показати повну версію : як ви почали зустрічатися з вашою другою половинкою
давайте поділимося спогадами як ми знайшли свою другу половинку і як воно у вас розвивалося. Спочатку (переважно) люди знайомляться, потім хтось комусь починає подобатися, а далі ... . От розкажіть як ви перешли з просто знайомих на більш більш близький рівень. Може ви чи вам зізнавались у кохані і офіційно пропонували перейти на більш близькі стосунки, а може ви просто були знайомами а потім самі незамітили як стали парою, а може .... . Може заради вас чинили якісь неймовірні і героїчні вчинки, чи у вас це було просто особливо, чи звами може туді трапився якись кумедний випадок. Поділіться спогадами:)
New Shrek
16.01.2008, 08:38
самі незамітили як стали парою Оригінально! А я то тебя на себе и не заметила....
Додано через 1 хвилину
де ми знайшли свою другу половинку Де? де ? в ліжку звичайно!
Оригінально! А я то тебя на себе и не заметила....
Додано через 1 хвилину
Де? де ? в ліжку звичайно!
Але до ліжка у вас ж були якісь маневри в сторону того хто у вас в ліжку появився.
Мені здається , що ця тема-клон теми "Як я знайшла свою любов", там вже писали хто кого і як завойовували своє кохання
Leopolis
16.01.2008, 09:44
Мені здається , що ця тема-клон теми "Як я знайшла свою любов", там вже писали хто кого і як завойовували своє коханняТак, ця тема по змісту дублюється з раніше-створеною.
New Shrek
16.01.2008, 10:10
ця тема-клон теми ні ця кращіща і розділі "ПРО ЦЕ... "можна хоч щось сказати .бо в "посиденьках" зразу пельку закриють...
Додано через 2 хвилини
Але до ліжка у вас ж були якісь маневри в сторону того хто у вас в ліжку появився. та які манєври,"с аллюра да в галопп", ювелірний магазин -лужко-ЗАГС
ні ця кращіща і розділі "ПРО ЦЕ... "можна хоч щось сказати .бо в "посиденьках" зразу пельку закриють...
ну якщо тут будуть обговорювати зустічі в ліжку. то....мені тут нема чого робити.
а пельку й тут можуть закрити:))))))
New Shrek
16.01.2008, 10:39
обговорювати зустічі в ліжку розділ ж ПРО ЦЕ ....
Додано через 5 хвилин
ювелірний магазин -лужко-ЗАГСлучшие друзья девушек-бриллианты...
Гарна тема! Я б може і поділилась з вами, але ви тут тему зганили, то нема сенсу!
Гарна тема! Я б може і поділилась з вами, але ви тут тему зганили, то нема сенсу!
А ви зайдіть в тему "Як я знайшла свою любов" там багато дописів , то й про своє розкажете, наші почитаєте
New Shrek
16.01.2008, 12:52
ви тут тему зганилиВас Про це.... турбує? давайте поговорим...
Вас Про це.... турбує? давайте поговорим...
Шреку, Ви думаєте що Олюн напише щось таке ж цікаве, як і Олюнечка ?:D
ага, зараз так всі й почнуть розповідати як хто кого зустрів...у ліжку:))))))))
ага, зараз так всі й почнуть розповідати як хто кого зустрів...у ліжку
Зараз розповімо. Одну з найкращих своїх половинок я зустрів коли був на виїзді з Ню-Йорку в Філадельфію. Мій друг тоді відрив філіал своєї ґалереї там. В шестій ми приїхали. О десєтій я вже напився до безпамятства. Десь коло другої я прийшов до памяті: в машині, на якійсь трасі посеред лісу зате з дуже красивою кобітою. І я почав її цілувати. Потім вона довезла до моєї квартири в Ню-Йорку і ми опинились в ліжку. Через те що я був трішки п´яний, то після кожного акту я забував як її звуть і мусів перепитуватись. Потім вона мені розповіла пре те що я виробляв коли був пяний. А з нею я опинивсь коли ми всі пішли в ресторан а опісля коли мене мої приятелі хотіли забрати назад в Н.Й. то я вперто відмовлявся і казав що залишусь з нею (я навіть коли пєний до чортів; всеодно ніхто не може по мені сказати же я такий пєний).
Опісля ми зустрічались якийсь час. Дуже гарна дівчина. А так одягати панчохи як кобіти одягають у Філадельфії не вміють ні де... Париж можливо єдине місце, але там їх одягають в стилі "Вниз"; у Філадельфії в "Верх". "Верх","Вниз" я мав наувазі не фізичне а емоційне.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008