Показати повну версію : МАРТИНИ играет в КГБ?????
Читатель_Обкома
13.01.2008, 15:13
Захожу сегодня на форум..а ко мне допрос с пристрастием!!!!:mad:
Это что еще за новости?Кому какое дело до моих детей,моего хоботка,моей работы???Адреса?
Может еще и ключи от квартиры отдать?И пин-код карточки написать????
:mad: :mad: :mad:
Степаныч
13.01.2008, 15:16
Это что еще за новости?Кому какое дело до моих детей,моего хоботка,моей работы???Адреса?
:mad: :mad: :mad:Не. Это необязательные для заполнения поля, как я понял. Я только о какой-то карте написал "так". Хотя не понял, что это.
New Shrek
13.01.2008, 15:38
Не. Это необязательные для заполнения поля, как я понял. Я только о какой-то карте написал "так". Хотя не понял, что это. Відзначаємося на карті http://forum.lvivport.com/vbgooglemapme.php
Boris_Kiev
13.01.2008, 16:36
моего хоботка
Цікаво, цікаво. Чого це у Вас прохопилося ?
New Shrek
13.01.2008, 16:49
Цікаво, цікаво. Створюючи маркер, ви гарантуєте його показ, а також маєте всі необхідні права на текст, посилання, зображення, фото чи інший графічний матеріал, що міститься в маркері.
Не зловживайте правами секретності будь-якого місцезнаходження людей, відзначених на карті.
Про зловживання буде повідомлено куди слід. http://forum.lvivport.com/vbgooglemapme.php?do=showabout
Моя радість від перебування на форумі, це те, що я можу залишити собі певну міру "інкогніто". Не те, що таємницю, але не афішувати надміру "свою персону".
Мене влаштовує те, що я переважно не знаю із ким спілкуюся. Тоді не зважаєш на чинник віку, статусу і т.п. і вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник.
Існують форуми, і я на нах теж реєструвався, на яких слід було ВІДРАЗУ вказати свої особисті дані, своє фото, місце роботи...
Але подібним чином, слід було сподіватися, поступали ВСІ учасники форуму.
отож, за умови обов'язковості вказання надміру інфи - доведеться із форумом прощатися.
:mad: :mad: :mad:
Уважаемый Читатель - идёт всемирная борьба с терроризмом!Понимать надо! Исходя из текущих реалий,так сказать...
И львовский мирный форум это не могло не обойти!:)
Deus igrok
13.01.2008, 19:46
всемирная борьба с терроризмом!
Це ви про : Гуантанамо-Бэй, Абу-Грейб - місця де сини великої і демократичної Гамерики перевиховують "не правильне мислення" аборигенів.
Особливо цікаві моменти , як "демократять" знімають на відео і вішають у свої блогах.
http://www.podrobnosti.ua/img/upload/clipart/403/3667.jpg
Може і ми колись пізнаємо всі тонкості демократії.
Може і ми колись пізнаємо всі тонкості демократії.
Боже упаси!
New Shrek
13.01.2008, 20:57
- доведеться із форумом прощатися.гиги...це перший Ваш допис що я прочитяв
Читатель_Обкома
13.01.2008, 21:10
Я только о какой-то карте написал "так". Хотя не понял, что это.
А я написал "нет".....:8: :8: :8:
Что мне за это будет????:no:
levandivka
13.01.2008, 22:01
Что мне за это будет????
Боїтеся, що в Перм вишлють?
Боїтеся, що в Перм вишлють?
Шо за біда?
Я несвідомо ввів в оману адміністрацію.
Хтів показати на карті Рясне,а тикнув кудись в ліс.
Boris_Kiev
13.01.2008, 22:06
Боїтеся, що в Перм вишлють? Боїться. Бо там живе колишня наша форумлянка (до речі, пристойно володіє українською), яка іноді світиться на "Кавказцентрі".
Ой, поганає вона Читателя по плацу !
New Shrek
13.01.2008, 22:08
тикнув кудись в ліс. там можна поміняти маркер
Додано через 1 хвилину
але щось того лісу не видко.....
Відзначаємося на карті http://forum.lvivport.com/vbgooglemapme.php
трабли з кодуванням...
Кому какое дело до моего хоботка???
Впевнений, що Мартіні це питання не цікавить. Але ж є тут багато форумлянок, яких це питання може зацікавити. Хто зна, хто зна...:shy:
New Shrek
14.01.2008, 08:55
трабли з кодуванням...Можна маркери латинськими літерами підписувати....
Але ж є тут багато форумлянок, яких це питання може зацікавити.
"Скворчіхі на скворцов сєрьозно так глядят"...;):)З пісні "Любе", по радіо чув сьогодні. От москалі, шляк трафляє, всі частоти позаймали.:)
Моя радість від перебування на форумі, це те, що я можу залишити собі певну міру "інкогніто". Не те, що таємницю, але не афішувати надміру "свою персону". Мене влаштовує те, що я переважно не знаю із ким спілкуюся. Тоді не зважаєш на чинник віку, статусу і т.п. і вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник. Існують форуми, і я на нах теж реєструвався, на яких слід було ВІДРАЗУ вказати свої особисті дані, своє фото, місце роботи... Але подібним чином, слід було сподіватися, поступали ВСІ учасники форуму. отож, за умови обов'язковості вказання надміру інфи - доведеться із форумом прощатися. Яку саме інформацію Ви вважаєте надмірною? В принципі все заповнювати не обов"язково, не розумію, у чому проблема.
Кому какое дело до моих детей,моего хоботка,моей работы???Адреса? Мені - ніяке. Форумляни внесли пропозицію , я як міг, втілив. Маєте інші пропозиції - розглянемо, тільки навіщо на рівному місці параноїдальні кіпіші влаштовувати?
В звязку з тим що я приймаю участь в багатьох форумах і не тільки України , мене дуже дивує тільки одне питання, чому на цьому форумі такий сильний контроль зі сторони силових структур що до висловлення особистої думки, це мені напоминає добрі сталінські часи,і навіть чимось подобається( ще не так, це ме можна, не туди попали іт.д.).СЛАВА УКРАЇНІ!
чому на цьому форумі такий сильний контроль зі сторони силових структур що до висловлення особистої думки
Та шо ви не кажете? http://s9.rimg.info/0b3914955a677919a6215fcb07180302.gif
New Shrek
14.01.2008, 17:41
мене дуже дивує тільки одне питання а мене дуже дивує друге питання. як Вам вдається виходити з Бані сухим вже впяте ...
що до висловлення особистої думки
А Ви в тих особистих думках не хаміть хоч))
гиги...це перший Ваш допис що я прочитяв
це не моя проблема...
Але мене навіть читати не пустило поки не тикнув відповідні клавішки.
чому на цьому форумі такий сильний контроль зі сторони силових структур
так так якийсь особливий захист відчувається.
ви знаєте ловлю себе на думці, що перебуваючи на форумі і дописуючи певні пости в певних гілочках знаю що писати можна, а що не варто. дописав собі скромненько (так тихіше водички, нижче травички) і очки не вліплять штрафні і "по голові погладять" кармочкою...
ви знаєте ловлю себе на думці, що перебуваючи на форумі і дописуючи певні пости в певних гілочках знаю що писати можна, а що не варто. дописав собі скромненько (так тихіше водички, нижче травички) і очки не вліплять штрафні і "по голові погладять" кармочкою...
Ну,ні фіга собі?
І в яких то темах таке з вами відбувається?
У всіх?Чи через одну?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
І в яких то темах таке з вами відбувається?
У всіх?Чи через одну?
та йой, та не дивуйтеся п. Ромку. та шо ото я проти ночі пишу... то деколи, якби сказав п. пупер, нечистий щось нашіптує.
та в принципі так жарти в мене деколи виглядають, що я потім довго чухаю голову і що то там смішного мало бути? :)
та йой, та не дивуйтеся п. Ромку. та шо ото я проти ночі пишу... то деколи, якби сказав п. пупер, нечистий щось нашіптує.
та в принципі так жарти в мене деколи виглядають, що я потім довго чухаю голову і що то там смішного мало бути?
То ви в другий раз підкреслюйте в тих місцях,де треба сміятися...
ЗІ.ГИ-ги-ги...
New Shrek
16.01.2008, 08:15
та в принципі так жарти в мене деколи виглядають А де жарт то був , я вирішив, що то слушна думка,ви знаєте ловлю себе на думці, що перебуваючи на форумі і дописуючи певні пости в певних гілочках знаю що писати можна, а що не варто навіть кармочкою погладив
Степаныч
16.01.2008, 08:46
Фігня.
New Shrek
16.01.2008, 08:52
Странно, психиатры отрицают присутствие тонких материй на Форуме ! Что скажите и супердух не бродит меж столиков...off-line
Нікому! Може хіба мені! :p
А во я нічого не написала і мене живою лишили. :) А Вам, Читатель, дали строк до якого всі дані задекларувати, бо інакше буде, або пан, або пропав? :)
П.С. Щось мені видається, що Ви не тих за КГБ, Читатель, сприймаєте...;) Зі справжніми кгб-істами Ви радше в "друззях ходітє"...;)
Степаныч
16.01.2008, 13:28
Странно, психиатры отрицают присутствие тонких материй на Форуме ! Что скажите и супердух не бродит меж столиков...off-lineНу почему же! И "тонкие" материи признаем, и "дух"...;)
Як довго на нашому форумі буде діяти цензура партійних органів і КГБ?
Як довго на нашому форумі буде діяти цензура партійних органів і КГБ?
Партійних органів якої партії?
Список всех 126 официально зарегистрированных партий на конец 2005 года. (http://ru.wikipedia.org/wiki/Политические_партии_Украины)
А КГБ - то де?
В порівняні з "західними" форумами цей форум дуже ліберальний. В порівняні з деякими немодерованими форумами в Україні ні. Еле також на "заході" не має такої кількості відвідувачів з лайном. В той же час правила набагато строгіші чим тут. Взагалі дякуйте що я тут не адміністратор... :)
дякуйте
дякуємо!
З.І. той мій пост прошу розглядати як жарт із долею жарту :)
дякуємо!
З.І. той мій пост прошу розглядати як жарт із долею жарту
http://casa-latina.ru/s/s/icon_angst.gif
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008