Показати повну версію : Вышел из тюрьмы. Куда податься?
Полковник
13.01.2008, 14:44
Вопрос конкретный.
Мой братан (двоюродный), 1967 года рождения в очередной раз вышел из тюрьмы в Славном городе Львове. Опять сел на шею моей тетки, которой 72 года.
Говорит (в очередной раз), что со старым (криминальным) завязал....
Может кто возьмет на работу? Львовяне!
Вопрос конкретный.
Мой братан (двоюродный), 1967 года рождения в очередной раз вышел из тюрьмы в Славном городе Львове. Опять сел на шею моей тетки, которой 72 года.
Говорит (в очередной раз), что со старым (криминальным) завязал....
Яка ходка?
Есть у меня друг, Олег. Когда я еще работал в уголке, то задержал одного наркомана (за хранение ширки). Нарик оказался братом Олега. Отпустили.
Потом был второй раз, и третий... Когда нарик попался в 4-й или 5-й раз, Олег подошел ко мне и сам попросил - посади его, сил моих больше нету.
...украл, выпил, в тюрьму... Романтика! (с)
Полковник
13.01.2008, 14:54
Яка ходка?
Вроде....., не знаю.
Короче первая была в 18 лет..., а далее на свободе не менее 2-х мясяцев...
Нет, нет, мужики, я всё понимаю.
А вдруг?
А?
Вроде....., не знаю.
Короче первая была в 18 лет..., а далее на свободе не менее 2-х мясяцев...
Нет, нет, мужики, я всё понимаю.
А вдруг?
А?
Хіба чудо.
Полковник
13.01.2008, 14:58
А за что он сидел?
Кражи, наркота...
Кражи, наркота...
Скажу честно (да наверняка вы и сами это понимаете) - трудоустроить его на хорошую фирму - нереально. С таким прошлым.
Единственный выход для него - это либо госучреждения/рынки, на склады грузчиком, либо в секты а-ля свидетели Иеговы.
Полковник
13.01.2008, 15:16
Скажу честно (да наверняка вы и сами это понимаете) - трудоустроить его на хорошую фирму - нереально. С таким прошлым.
Единственный выход для него - это либо госучреждения/рынки, на склады грузчиком, либо в секты а-ля свидетели Иеговы.
Капитан, понимашь, ОН же не может "по понятиям" кому-то прислуживать.
Звонил - говорю:" Витя, давай куплю тебе машину - будешь бомбить, хоть какие бабы".
"Нет-отвечает-это же под кого-то ложиться, нет, мне не ПОЛОЖЕНО!!!!"
Капитан, понимашь, ОН же не может "по понятиям" кому-то прислуживать.
Звонил - говорю:" Витя, давай куплю тебе машину - будешь бомбить, хоть какие бабы".
"Нет-отвечает-это же под кого-то ложиться, нет, мне не ПОЛОЖЕНО!!!!"
Так,"по понятіях" і на роботу "в западло" йти.
Полковник
13.01.2008, 15:21
Именно так, Уважаемый!
Степаныч
13.01.2008, 15:22
ОН же не может "по понятиям" кому-то прислуживать.
Плюньте. Он сам выбрал свой жизненный путь. Ничем Вы не поможете. Разве что у себя в квартире одну комнату под тюрьму оборудовать.
Именно так, Уважаемый!
Про що тоді мова?
Единственный выход для него - это либо госучреждения/рынки, на склады грузчиком,
так, та личаківській був знайомий з кількома внтажниками, які були після довго строку....
либо в секты а-ля свидетели Иеговы.
це хіба робота?
це хіба робота?
Нет, но зато по понятиям.
Читатель_Обкома
13.01.2008, 21:06
Когда я еще работал в уголке,
либо в секты а-ля свидетели Иеговы.
Нет, но зато по понятиям.
:D :D :D :D
Boris_Kiev
13.01.2008, 21:42
13.01.2008 Допис видалено 21:39 Liliyah Romanova
А червону картку П-ку ?
Полковник
13.01.2008, 21:45
13.01.2008 Допис видалено 21:39 Liliyah Romanova
А червону картку П-ку ?
И станет Борису ХОРОШО?
А за что карточку?
За то что Вас мудаком по делу назвал?
Liliyah Romanova
13.01.2008, 21:51
А червону картку П-ку ?
А не вам ? За провокації.
Boris_Kiev
13.01.2008, 21:57
А не вам ? За провокації.
Ліліє, я не Степанич. І не Джізус Крайст.
Яке запитання в топіку - така й відповідь.
Як сказав мій колега на заняттях з англ. мови -
I cannot give the FULL answer to the FOOL's question !
Liliyah Romanova
13.01.2008, 22:10
Яке запитання в топіку - така й відповідь.
Чомусь така відповідь лише у вас.
Мені вже набридли перегавкування. Якщо я буду червону давати чи банити, то обох.
levandivka
13.01.2008, 22:13
Якщо я буду червону давати чи банити, то обох.
Всьо!
Пора заводити гілку "Не баньте Полковника і Бориса!". :)
Полковник
13.01.2008, 22:20
Всьо!
Пора заводити гілку "Не баньте Полковника і Бориса!". :)
Может ли кто-то из Львовян сказать что-либо по теме ветки?
Кыуеьйлян прошу ТУТ не отмечаться - не актуально.
Может ли кто-то из Львовян сказать что-либо по теме ветки?
Кыуеьйлян прошу ТУТ не отмечаться - не актуально.
ІМХО.Полковнику,Ваша тітка може спати спокійно.Через місяць,максимум він буде там же,звідки прийшов(відкинувся).
Просто знаю таких людей.
ЗІ.А,якщо ще й наркотики,то капєц.
Boris_Kiev
13.01.2008, 22:28
Чомусь така відповідь лише у вас.
Мені вже набридли перегавкування. Якщо я буду червону давати чи банити, то обох.
Ліліє, я не розумію, ДЕ Ви бачите провокації з мого боку ?
1. У мене нарки винесли з хати унікальну High End апаратуру, комп з проектами “на закордон” і фамільне срібло.
Коли я бачу на ринку нарка, який вештається рядами, шукаючи жертву, мені хочеться полити його акумуляторним електролітом.
2. Пригадайте, скільки злочинців з України знайшли притулок в Росії ?
3. Тепер що, я кожний свій допис на ЛФ мушу виважувати з точки зору “а чи не образиться північний сусід” ? ТАКОГО не буде, даруйте.
Полковник
13.01.2008, 22:30
Ліліє, я не розумію, ДЕ Ви бачите провокації з мого боку ?
1. У мене нарки винесли з хати унікальну High End апаратуру, комп з проектами “на закордон” і фамільне срібло.
Коли я бачу на ринку нарка, який вештається рядами, шукаючи жертву, мені хочеться полити його акумуляторним електролітом.
2. Пригадайте, скільки злочинців з України знайшли притулок в Росії ?
3. Тепер що, я кожний свій допис на ЛФ мушу виважувати з точки зору “а чи не образиться північний сусід” ? ТАКОГО не буде, даруйте.
Так!
... иди
levandivka
13.01.2008, 22:41
не розумію, ДЕ Ви бачите провокації з мого боку ?
Борисе!
Про злодіїв - всі погодяться.
Але ж топік про родича. Воно може боліти.
Ну не ведеться нині Полковник на жарти\підколки.
Луччє зупинитися...
Нє?
Boris_Kiev
13.01.2008, 22:50
Але ж топік про родича. Воно може боліти.
У мене теж болить за заподіяну мені матеріальну та моральну шкоду. Які тут жарти ?
Я тут бачу тільки неповагу до українців (в цьому випадку до Львів"ян) в суті топікового звернення.
До організації ветеранів ВОВ або до колективу російського консульства у Львові автор чомусь не звертається, зверніть увагу.
Liliyah Romanova
13.01.2008, 23:15
Я тут бачу тільки неповагу до українців (в цьому випадку до Львів"ян) в суті топікового звернення.
Якщо я правильно зрозуміла, то родич у Львові. Де образа?
Boris_Kiev
13.01.2008, 23:27
Плюньте. Он сам выбрал свой жизненный путь. Ничем Вы не поможете. Разве что у себя в квартире одну комнату под тюрьму оборудовать.
Ось найкраща відповідь мудрої людини.
---------------------------
Де образа?
Тут стерли мій допис. Частково повторю:
коли під час розшуку я брав участь в обшуку у вірогідного подільника злодіїв, його матінка (прийнявши мене за цивільного експерта в комп"ютерній справі), набралася нахабства сказати "а чи не прилаштуєте мого синка (злісного хакера та перекупника ноутюуків) на роботу ?".
Я попросив оперів на дві хвилини вийти і прочитав їй популярну лекцію на тему "класового антагонізму в сучасному суспільстві".
Вопрос конкретный.
Мой братан (двоюродный), 1967 года рождения в очередной раз вышел из тюрьмы в Славном городе Львове. Опять сел на шею моей тетки, которой 72 года.Говорит (в очередной раз), что со старым (криминальным) завязал....
"Нет-отвечает-это же под кого-то ложиться, нет, мне не ПОЛОЖЕНО!!!"
Молодому, здоровому мужику сидіти на пенсії своєї 72 річної матері - це "па тягє" - все нормально.
А бути "ваділай - таксістам" , помогти собі і матері - "це западло".
І куда в зоні його сматрящі дивилися.... :suicide:
Liliyah Romanova
14.01.2008, 06:35
Молодому, здоровому мужику сидіти на пенсії своєї 72 річної матері - це "па тягє" - все нормально.
А бути "ваділай - таксістам" , помогти собі і матері - "це западло".А в фільмах завжди показують, що матір найбільшу повагу від них має. А чого тут не так?
цікавий момент. мужик вийшов з тюрми. Треба, щоб пішов на роботу... але пішов на роботу так, щоб не під кого нє ложиться.... Тяжолий случай.... можна хіба посаду президента запропонувати.... або хіба до нього на роботу піти... варіантів нема....
Самий короткий шлях це податися в депутати на слідуючих виборах.
Самий короткий шлях це податися в депутати на слідуючих виборах.
Выше берите - сразу в президенты.
горбатого могила виправить......
серйозні ПОНЯТІЯ....жити на шиї свої матері, тітки.... а на роботу в западло.. цікава позиція...
йому на будівлю треба щоб пару тижнів цеглу погрузив... тобі можливо понятія пропадуть......
коли за ті гроші які ти заробив ніхто тобі ніякого слова не скаже...... .
йому на будівлю треба щоб пару тижнів цеглу погрузив...
він би з радістю, але не може....
братва не зрозуміє..... :bazar:
братва не зрозуміє.....
ну да.... він не зможе в очі дивитися, коли повернеться туди....
ну да.... він не зможе в очі дивитися, коли повернеться туди....
Зараз такі усі продвинуті,
Полковник , раз Ви на цьому форумі, очевидно у хаті у Вас
є комп з інтернетом , можна десь і у сітці пошукати,
ЗаГуглити , наприклад , або тут :
WWW.rabota.ua/lviv
Але Ви у нього хочаб запитували , є у нього бажання
працювати чи ні (на благо -неньки України)
або на своє благо та власної матусі ,
Ще варіант , женитися "УДАЧНО" , ось і робота !:cowboy:
Полковник, есть такая поговорка- пока ты индеец, то вокруг тебя одни индейцы; стал ковбойцем- ковбойцы.
Так что сначала выбор за ним, а потом может появится и "А вдруг?"
Удачи ему, мамина шея долго не выдержит..
Natalina
03.04.2008, 14:32
А бути "ваділай - таксістам" , помогти собі і матері - "це западло".
І куда в зоні його сматрящі дивилися.... :suicide:
О, то точно як про брата мого чоловіка. Як з хати щось вкрасти і маму обматюкати так він перший. А як менти злапають чи в лікарню попаде то матінка в нього найкраща і найліпша, тільки б витягнула його з халепи. Пройде місяць часу і далі крадіжки, наркотики, бійки ну і таке. ... І бідолаха незнає собі місця: на роботу в "западло", і світ білий йому без бійок немилий, з тюрми вже три раза "витягли", а він все туди ж мітить. А свекруху шкода.:(
KabMiner
03.04.2008, 14:51
1967 року народження? і тільки крадіжки і наркотики?
Ну, в його віці час зайнятися чимось серйознішим, пора би вже рекетиром стати, або хоча б гопником, ніяких інших професій при його біографії він не освоїть. Якщо має таланти - кіллер непогана професія, прибуткова і почесна.
New Shrek
03.04.2008, 15:14
KabMiner кіллер непогана професія На свежем воздухе ,и с людьми...
Natalina
03.04.2008, 15:20
[quote=Torro;282727]На свежем воздухе ,и с людьми...[/quo
Певно людей на всіх кіллєрів невистачить- вимруть як динозаври.
KabMiner
03.04.2008, 17:15
Певно людей на всіх кіллєрів невистачить- вимруть як динозаври.
Треба освоювати зовніші ринки послуг:naci:
Треба освоювати зовніші ринки послуг
Та тут і в Україні роботи багато....
консультант
05.04.2008, 12:09
Та тут і в Україні роботи багато....
Правда у Львові напевно вже потрібно скорочувати штат, а то скоро на кожній вулиці перестрілки почнуться. Звідки в людей стільки нарізної зброї, якщо для того, щоб придбати газовий пістолет, потрібно хмару інстанцій обійти...?
якщо для того, щоб придбати газовий пістолет, потрібно хмару інстанцій обійти...?
Сі купляє....
Що ж ви так, людина відсиділа а ви його зразу й на роботу загнати хочете, неінтєрєсно аднака. Світа Божого не бачив і далі не побачить. Йому б погуляти, пожити .... на роботах нехай лохи працюють... а ви б його до себе наприклад взяли, на екскурсії поводили ....
Boris_Kiev
07.04.2008, 18:06
до себе наприклад взяли, на екскурсії поводили ....Так. Бо вже весна, пройшов сезон для цікавих робіт: наприклад, на автостоянці прогрівати двигуни клієнтам. В Москві, звичайно.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008