КПК

Показати повну версію : Чому львівський форум одразу блокує опонентів?

Все она же...
12.01.2008, 15:00
Чому Львівський,Помаранчовий, Біло-сердешний(БЮТ) та інші форуми одразу блокують опонентів?????

Alias
12.01.2008, 15:05
Чому Львівський,
Бо це Львівський форум, а не політичний

New Shrek
12.01.2008, 15:07
Помаранчовий, Біло-сердешний Я Вам не раскажу за всю Адессу ....Але прикиньте ,якщо Ви зі своїм уставом та в чужий монастир....

bonapart
12.01.2008, 15:14
А хто їх блокує? Просто треба читати уважно правила форуму.. от помітив, що біло-голубі, червоні та які там ще - рожеві вроді, роблять все по-свому і закон (читай правила) для них не писаний!!!!! А ми ще маємо вислуховувати від них образи і терпіти, не банити і т. д., бо це наші опненти, так чи що? Перше навчіться поводитися, обговорюючі теми і не перходити на образи.
Як казав Тернопільський Сірий:
Москаль, як спавжній старший брат. Приходить бухий, б"є в морду, обзиває хохлом, а ти його за це напої, нагодуй і ще й дєвок на Твєрську постав...
Так що, шановні опоненти, культуризуйтеся!!!!

Все она же...
12.01.2008, 15:16
Бо це Львівський форум, а не політичний

Невже....А тема здається "ПОЛІТИКА,,,," і погляди у людей різні...... )))) і це потрібно враховувати....

New Shrek
12.01.2008, 15:22
і погляди у людей різні. шукайте форум однодумців або створіть свій

Romko
12.01.2008, 15:24
Не міг стриматися,щоб ше раз не запостити:

Боже! Боже! Боже!
Які ми демократи! Які ми гуманісти! Які ми людолюби!
Та хіба якийсь інший народ зміг би, тікаючи з палаючої тюрми, винести на своїй покатованій спині тих, хто його у цю тюрму заганяв, тих, хто його у цій тюрмі неволив, тих, хто його у цій тюрмі катував?
Лише ми, українці, здатні на таку суперфілантропію...
І ми не тільки винесли. Ми занесли усіх цих шубравців до своєї хати. Впустили їх у найкращі світлиці. Виділили їм найкращі місця. Годуємо. Поїмо. Розважаємо. Пошановуємо їх, як "героїв". Спілкуємося з ними лише на "общєпонятном" - бо ж лише одну клепку мають. Не дай, Боже, не так зрозуміють. І єдина думка у наших демократичних головах, і єдиний трепет у нашій супергуманній душі: "Аби не образити"...
Ну похуліганить у кровавих колонах.
Оплюють нашу історію, нашу Державу, нашого Президента, нас із вами-посміємося: "Хворі ж..." Не будемо ми їх розстрілювати, як вони нас.
І не дикуни ж ми, щоб "зуба за зуба". Прецінь у центрі Європи живемо. Та християнську мудрість сповідуємо: "Хтось у тебе каменем - ти в нього хлібом". Та й не чужі ж ніби...
І перебираємось у сіни. Щоб тюремщикам не заважати. Своєю мовою їх не дражнити.
Прапорами своїми їм червоні очі не муляти. Пересидимо й у сінях. Не надворі ж...
І тішимося, що на волі. Що маємо свою хату. Що ця хата має древню історію. Що жиди у цій хаті славні лицарі. Що ми достойні сини могутнього народу. І тримаємо напоготові... відра з водою. Бо із світлиці пахне соленим. П’яні тюремщики з вогнем граються.
На всі заставки репетують, що ми "бандити". Що нас "надо под суд". Що з нами їм наша хата не подобається. І погрожують: "Ми на зло усем буржуям мировой пожар раздуем..."
Будь-який інший народ показав би таким шубравцям на двері. Виставив би їх далеко-далеко.
Але ми не такі. Ми, якщо треба... покинемо й сіни.
Переберемося у сарайчик. Чи під повітку. Усе ж таки на своєму подвір'ї... Бо ми демократи.
Ми гуманісти. Ми - суперфілантропи.
УКРАЇНЦІ МОЇ, УКРАЇНЦІ... (http://ukrlife.org/main/minerva/dudar.htm)

Тіріон
12.01.2008, 15:26
Чому Львівський,Помаранчовий, Біло-сердешний(БЮТ) та інші форуми одразу блокують опонентів?????

Тому що в опонентів не витримують нерви під час аргументованої дискусії - переходять до образ. Втримались лише одиниці зі сталевими нервами та почуттям гумору. Правда-правда :)

New Shrek
12.01.2008, 16:07
Втримались лише одиниці зі сталевими нервами та почуттям гуморуЗолоті слова,іщо головне правдиві.Опоненти слабаки...

kYula
12.01.2008, 16:21
На Севастопільський форум - там знайдете підтримку! Там тільки українськомовних "бандерівців" блокують! Ви ж до таких не відноситесь...

А насправді, просто шануйте правила і думку інших форумлян та ніхто нікого не блокуватиме.

Liliyah Romanova
12.01.2008, 16:26
Нє, то не опонентів, то тих, хто переплутав форум як місце культурального спілкування із "общєственним туалєтом".
Якщо я вам плюну в лице, чи ви будете вважати на мої політичні уподобання чи просто виставите мене геть за недостойну поведінку? Чи може повитираєтеся і подякуєте?

levandivka
12.01.2008, 16:26

Свои всє дома сидят, тєлєвізор смотрют... (с)

Напевне, "циганський синдром" у зальотних: дома вони гарні і чемні, а на чужій території воювати починають.

Є на ЛФ і нормальні східняки опоненти, є й свої "павлики морозови".
Але правила не порушують, от і живуть в своє задоволення.

Liliyah Romanova
12.01.2008, 16:28
А тема здається "ПОЛІТИКА,,,," і погляди у людей різні...... ))))
Так тема і є політика, а не свинарник...
Не знаю, як у кого, але у мене вчора було відчуття, ніби доводиться купу гною вивозити з форуму. Кому то приємно? Думаєте, модератори від того задоволення отримують??

levandivka
12.01.2008, 16:33
Думаєте, модератори від того задоволення отримують??
Хотів скаламбурити, утримаюся, напишу культурно: під кінець "виносу" - буває задоволення...

Наспівуючи:
Вжик, вжик, вжик -
уноси готовенького
Вжик, вжик, вжик -
кто на новенького
Кто на новенького,
кто на новенького
На опасных поворотах т
рудно нам как на войне ...

kYula
12.01.2008, 16:38
Думаєте, модератори від того задоволення отримують??

Не було б тут демократії, не було б так! :)

kertis
12.01.2008, 16:40
Я Вам не раскажу за всю Адессу ....Але прикиньте ,якщо Ви зі своїм уставом та в чужий монастир....
за "Адэссу"! пасть порву... блин. Терпеть не могу когда каверкают название моего города.:mad:

Liliyah Romanova
12.01.2008, 16:42
Не було б тут демократії, не було б так!
От власне подумала, що "пусти свиню під стіл..."

sem41
12.01.2008, 16:56
Чому львівський форум одразу блокує опонентів?

Цьому учаснику сподобався допис Все она же...:Полковник*(Нині)

Мені сподобався перший пост. Тут і питання і відповідь.Полковник не помаранчевий,і не біло-сердешний. Мабуть вміє заперечувати не ображаючи опонента. Вчорашній день не рахується.А що було раніше не знаю,недавно я тут. А загалом,як бачити,ярий опонент практично по кожному політичному питанні спілкується,опонує і ніхто його не блокує

levandivka
12.01.2008, 17:11
Полковник не помаранчевий,і не біло-сердешний. Мабуть вміє заперечувати не ображаючи опонента.
Ой, не вречіть...
Нині субота....

Все она же...
12.01.2008, 17:12
Золоті слова,іщо головне правдиві.Опоненти слабаки...

Да??? Слабаки??? Докажи....!!!!///

І ЩЕ.....Я попрошу поваги....Я розмовляю з Вами на укр. мові-поважаю Вас... Будь ласка ставтесь до мене так само....Добре?

Liliyah Romanova
12.01.2008, 17:13
.Я розмовляю з Вами на укр. мові
УкраїнськОЮ мовОЮ.
Як поважаєте, то вже до кінця. :)

Все она же...
12.01.2008, 17:15
Нє, то не опонентів, то тих, хто переплутав форум як місце культурального спілкування із "общєственним туалєтом".
Якщо я вам плюну в лице, чи ви будете вважати на мої політичні уподобання чи просто виставите мене геть за недостойну поведінку? Чи може повитираєтеся і подякуєте?

Мені здається в обличчя Я вам не плювала.... /// Давайте розглянемо ситуацію- Мабуть усі з Вас бачили теледебати та інші політ програми- так там присутні 2 сторони.... і мені хотілось би поспілкуватися з опонентами.... Ось так))))

kertis
12.01.2008, 17:21
Ну а чо... регионалы тоже человеки как ни странно)
Вы можете поговорить со мной по русски. Я Из Одессы. Очень приятно.

Liliyah Romanova
12.01.2008, 17:22
Мені здається в обличчя Я вам не плювала....
Ви питаєте загально, то я вам і відповіла загально. То був приклад. Ті, хто плювали, уже в бані.

і мені хотілось би поспілкуватися з опонентами....
То ви й спілкуєтеся. А декотрі тільки (за перепрошенням) свинять і ніц більше.

Romko
12.01.2008, 17:23
регионалы тоже человеки как ни странно)
Но не всі!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Полковник
12.01.2008, 17:24
Хм, вроде я ТУТ что-то УЖЕ отвечал....
А НЕМА!!!!
Так почему же ЛФ одразу блокує опонентів ?????

Степаныч
12.01.2008, 17:25

Не знаю з приводу "Помаранчового, Біло-сердешного" форумів, але на ЛФ я вже більше року. Не скажу, що я такий вже прихильник ПР. Але те, що проти "помаранчових та біло-сердешних" - однозначно. Вже майже півтора року дискутуємо. Не я один. Просто знайдіть стиль і мову. Переконати не переконаєте нікого, але, запевняю, друзів зустрінете. Навіть з іншою точкою зору. А якщо ще б і за пивом...;)

Полковник
12.01.2008, 17:26
УкраїнськОЮ мовОЮ.
Як поважаєте, то вже до кінця. :)

Да, Да!
Это ОЧЕНЬ ПРИНЦИПИАЛЬНОЕ требование!

Liliyah Romanova
12.01.2008, 17:28
А хто тут дістав манію слідити? ;)

Romko
12.01.2008, 17:28
Шо всіх?:eek:
Відразу?:eek:
Тоталітаризм однако...

MARTINI
12.01.2008, 17:30
Полковник мабуть про якийсь інший ЛФ питає

Все она же...
12.01.2008, 17:30
Но не всі!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Шановний, а це вже образа!!!!

Додано через 1 хвилину
Хм, вроде я ТУТ что-то УЖЕ отвечал....
А НЕМА!!!!

Респект...))) Я сама удивляюсь...что меня еще не заблокировали))))

Додано через 2 хвилини
Поверніть АЛЬФА та Донбаса!!!!

Romko
12.01.2008, 17:33
Шановний, а це вже образа!!!!
В чому?
Тоді,нехай вся ВР подає на мене в суд.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=213938&postcount=617

Полковник
12.01.2008, 17:34
Шо всіх?:eek:
Відразу?:eek:
Тоталітаризм однако...

Ромко, как Вы считаете?
При тоталитаризме 30-х - 50-х, при полном контроле над КАЖДЫМ гражданином - возможны ли были преступления по МАССОВОМУ изнасилованию немецких женщин в 1945 году?

MARTINI
12.01.2008, 17:35
Поверніть АЛЬФА та Донбаса!!!!Боюся, не вийде... ПРостіше Вас до них відправити.

Тіріон
12.01.2008, 17:37
Респект...))) Я сама удивляюсь...что меня еще заблокировали))))

Погано стараєтесь. Тужтесь сильніше.

Romko
12.01.2008, 17:39
Ромко, как Вы считаете?
При тоталитаризме 30-х - 50-х, при полном контроле над КАЖДЫМ гражданином - возможны ли были преступления по МАССОВОМУ изнасилованию немецких женщин в 1945 году?
Це була "мєсть".Фашистам.
Але,якщо в ісорії ссср того не пише,значицця того не було,нє?

Все она же...

а ты мне не указывай,ясно???? не Вам было написано!!!!

Полковник
ХАМ!!!!
А меня тут НЕКОТОРЫЕ.....

Romko
12.01.2008, 17:40
Перепрошую,до Вас тикають?

Все она же...
12.01.2008, 17:40
Боюся, не вийде... ПРостіше Вас до них відправити.

Почему Вы так боитесь оппонентов??? Блокировка альфа,Донбасса,Курта и т.д этому ПОДТВЕРЖДЕНИЯ!!!!!

MARTINI
12.01.2008, 17:41
Я сама удивляюсь...что меня еще заблокировали))))З чого Ви взяли, що Вас заблокували? Заблоковані користувачі не можуть дописувати на форумі, так що не брешіть. Коли побачите себе тут (http://forum.lvivport.com/ban.php), от тоді будете питати, чому Вас опонентів блокують на ЛФ. Наразі жодних підстав для таких тверджень нема.

Все она же...
12.01.2008, 17:42
Перепрошую,до Вас тикають?

Но ТАКОГО ОТНОШЕНИЯ К СЕБЕ Я ТЕРПЕТЬ НЕ БУДУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Степаныч
Баня. Без вариантов. В лучшем случае просто подросток, эмоций немеряно. Перерастет. В худшем - дурак (дура). Но баня и только баня.

Тіріон
ХАМ!!!!
А меня тут НЕКОТОРЫЕ.....

Визнаю. Просто намагаюсь направити на правильний шлях. Схоже, допомогло :)

Та я ж по-доброму :). Згідний навіть перейти на "ти" :)

Полковник
12.01.2008, 17:43
Це була "мєсть".Фашистам.
Але,якщо в ісорії ссср того не пише,значицця того не було,нє?
Ромко.
Вы можете ПРОСТО РАССУЖДАТЬ....А?
С одной стороны НКВД, СМЕРШ, Политотдеды, Стукачи, Информаторы, Комсомольцы, Коммунисты, Идея, Идеология, Устав, Закон, Порядок на насилии и т.д.
И с другой стороны - ИЗНАСИЛОВАНИЕ ЖЕНЩИН НА ВИДУ У СОЮЗНИКОВ.....

Стыкуется?????????????????????

Все она же...
12.01.2008, 17:44
З чого Ви взяли, що Вас заблокували? Заблоковані користувачі не можуть дописувати на форумі, так що не брешіть. Коли побачите себе тут (http://forum.lvivport.com/ban.php), от тоді будете питати, чому Вас опонентів блокують на ЛФ. Наразі жодних підстав для таких тверджень нема.

где вы такое увидели????

Romko
12.01.2008, 17:44
Почему Вы так боитесь оппонентов??? Блокировка альфа,Донбасса,Курта и т.д этому ПОДТВЕРЖДЕНИЯ!!!
То не опоненти.які зразу переходять в позу "Сам дурак!",причому хамлять.
Якщо не вмієш довести свою думку аргументами,то для чого взагалі встрягати в дискусії?

Додано через 1 хвилину
Ромко.
Вы можете ПРОСТО РАССУЖДАТЬ....А?
С одной стороны НКВД, СМЕРШ, Политотдеды, Стукачи, Информаторы, Комсомольцы, Коммунисты, Идея, Идеология, Устав, Закон, Порядок на насилии и т.д.
И с другой стороны - ИЗНАСИЛОВАНИЕ ЖЕНЩИН НА ВИДУ У СОЮЗНИКОВ.....

Стыкуется?????????????????????
Вам вже відповіла людина,котра живе в Німеччині. Те ж саме вони робили і тут,на ЗУ.

Все она же...
12.01.2008, 17:50
[QUOTE=Romko;216495]То не опоненти.які зразу переходять в позу "Сам дурак!",причому хамлять.
Якщо не вмієш довести свою думку аргументами,то для чого взагалі встрягати в дискусі

))))) А вы приведите пожалста аргументы.... кроме Янукович проФФесор вор и т.д:D :D

MARTINI
12.01.2008, 17:51
Почему Вы так боитесь оппонентов??? Блокировка альфа,Донбасса,Курта и т.д этому ПОДТВЕРЖДЕНИЯ!!!!!Мені нема жодної причини, щоб боятися Вас чи когось із перерахованих користувачів. Просто хамів і провокаторів ми відправляємо в баню. Ви - якраз і є провокатор і хам. Тому допобачення.

Полковник
12.01.2008, 17:51
Вам вже відповіла людина,котра живе в Німеччині. Те ж саме вони робили і тут,на ЗУ.

Я Вашего ответа жду.
Вы считаете, что это МОГЛО БЫТЬ ВОЗМОЖНЫМ?????
А Военная прокуратура?
А политорганы?
А НКВД?
Вместе с начальниками разных степеней солдатня трахала немок на площадях Берлина и Дрездена?
Так у Ваших ревизионистов получается?
ВЫ, лично ВЫ с ЭТИМ согласны?