Показати повну версію : Пропоную фін. консультації
Надаю послуги зі:
складання особистого фінансового плану.
рекомендації щодо того як швидше розплатитися з боргами.
рекомендації щодо того куди і як інвестувати гроші.
рекомендації щодо того як сформувати резервний капітал на випадок втрати роботи, раптової хвороби й іншого.
Допоможу правильно взяти кредит (на хороших умовах й у хорошому банку).
надаю послуги? ...заробляю собі гроші з повітря :)
Із допомогою Львівського форуму... Треба ділитися, нє? :)
Із допомогою Львівського форуму... Треба ділитися, нє? :)
Більшість консультацій безплатні.
Платними є тільки ті, які потребують грунтовного аналізу ситуації і розроблення певних індивідуальних рішень.
Додано через 16 хвилин
надаю послуги? ...заробляю собі гроші з повітря :)
точніше помагаю іншим примножувати їхній капітал, а розмір винагороди визначає клієнт...
Більшість консультацій безплатні.
хм... а своїм клієнтам ви теж радите працювати безоплатно? ;)
як це допомагає примножити їхній капітал?
як на мене, кожна робота має оплачуватись, особливо та, що час забирає
точніше помагаю іншим примножувати їхній капітал, а розмір винагороди визначає клієнт...
то ви навіть не знаєте скільки отримаєте за роботу?
так тяжко фінансово щось планувати. дивний підхід до роботи :)
ви радите клієнтам одне, а самі працюєте по-іншому, чи як?
хороший радник, в першу чергу, має сам робити як вчить, інакше довіри до нього мало буде ;)
New Shrek
12.01.2008, 10:38
Гелена хороший радник,(на приеме в логопеда)-Боже ,так он же половину букв не выговаривает!---Хороший педагог не должен уметь,он должен знать!
(на приеме в логопеда)-Боже ,так он же половину букв не выговаривает!---Хороший педагог не должен уметь,он должен знать!
а я думаю: "бросай того учителя, который сам не делает то чему учит" :)
знати штука нехитра, а от робити... то ой-йой-йой...
Гелено, усуваєте конкурентів? :)
Гелено, усуваєте конкурентів? :)
нє, просто мені трохи нудно і треба до когось вчепитися
а тут така нагода :)
хм... а своїм клієнтам ви теж радите працювати безоплатно? ;)
як це допомагає примножити їхній капітал?
як на мене, кожна робота має оплачуватись, особливо та, що час забирає
то ви навіть не знаєте скільки отримаєте за роботу?
так тяжко фінансово щось планувати. дивний підхід до роботи :)
ви радите клієнтам одне, а самі працюєте по-іншому, чи як?
хороший радник, в першу чергу, має сам робити як вчить, інакше довіри до нього мало буде ;)
дякую за дописи!
Своїм клієнтам я завжди раджу як розпорядитись своїми коштами так, щоб отримати додатковий дохід.
А щодо вашої репліки про те, чи я знаю скільки отримую і чи я планую, то хотів би зауважити, що консультування це далеко не єдине джерело мого доходу і кошти, які я отримую за нього, в основному, використовують ся на особистий професійний розвиток.
Я ніколи не раджу клієнтам того, чого сам не перевірив(не спробував)!!!
чи можна називати клієнтом того, з кого не береш грошей... Ось я наприклад не називаю Вас своїм клієнтом бо не беру з Вас грошей за користування форумом.
Взагалі, якщо Ви такий альтруїст, то можете в розділі Бізнес створювати гілки із відповідними порадами , буде дуже корисно багатьом людям і не треба буде Вам витрачати кожного разу час аби відповідати на ті ж самі запитання.
New Shrek
13.01.2008, 08:52
До речі на деяких Форумах таке зустрічав,і відповідають по суті, правда юридичні консультації,а то ще дорожче, ніж пятлесять на пятдесять фінансові і чекати до пенсії.Пан напевне з Аліко,якщо задатись цілью можна його вичислити
До речі на деяких Форумах таке зустрічав,і відповідають по суті, правда юридичні консультації,а то ще дорожче, ніж пятлесять на пятдесять фінансові і чекати до пенсії.Пан напевне з Аліко,якщо задатись цілью можна його вичислити
на щастя немаю до Аліко ніякого відношення. не люблю МЛМ
Додано через 2 хвилини
чи можна називати клієнтом того, з кого не береш грошей... Ось я наприклад не називаю Вас своїм клієнтом бо не беру з Вас грошей за користування форумом.
Взагалі, якщо Ви такий альтруїст, то можете в розділі Бізнес створювати гілки із відповідними порадами , буде дуже корисно багатьом людям і не треба буде Вам витрачати кожного разу час аби відповідати на ті ж самі запитання.
я подумаю на рахунок гілки форуму.
треба визначити які питання найакуальніші для форумчан.
New Shrek
13.01.2008, 09:28
треба визначити які питання найакуальніші для форумчан. А Ви вв"яжіться в розмову, питаннями завалять Тільки запасіться нервами, а то до Бані може дискусія дійти
Олюнечка
13.01.2008, 09:33
Ну допустим є 10000 долярів, куди і як їх інвестувати ?
New Shrek
13.01.2008, 09:39
То дуже прошу панєнку до кабінету!
Ну допустим є 10000 долярів, куди і як їх інвестувати ?
Мені потрібно ще знати ціль для інвестування (купівля авто, нерухомості, формування резервного фонду). Для чого мені знання цілі?... щоб визначити терміни, а виходячи з термінів - інвестиційні інструменти.
New Shrek
14.01.2008, 09:22
(купівля авто, нерухомості, формування резервного фонду Цікаві у Вас цілі інвестуваня, що Олюнечка на авто "бомбити" по вечорам буде,а так машина то бляшанка ,марно викинуті кошти.Будинок і так ясно ,що вигідно будувати ,хоч гроші не пропадуть ,якщо не згорить звичайно. А оть з резервним фондом Ви мозги завернули,напевне термін з Гамериканських тренінгів Флетчера,до речі сидить в українській тюрязі, чи вже відкупився?
Цікаві у Вас цілі інвестуваня, що Олюнечка на авто "бомбити" по вечорам буде,а так машина то бляшанка ,марно викинуті кошти.Будинок і так ясно ,що вигідно будувати ,хоч гроші не пропадуть ,якщо не згорить звичайно. А оть з резервним фондом Ви мозги завернули,напевне термін з Гамериканських тренінгів Флетчера,до речі сидить в українській тюрязі, чи вже відкупився?
по моїм даним Флетчера відпустили....але я б посадив....нема чого на підробленому паспорті їздити....
Цілі я перераховував ті, за якими найчастіше до мене звертаються клієнти...
Олюнечка
14.01.2008, 14:12
Авґусте, що значи цілі інвестування??? У москалів цілі, в нас мета. А вам нашо гроші, з якою ціллю вони ше у вас цілі?
А то як про КІНТО - то кинь то, а як шось порадити, то ні від вас, ні від Журналістки нічо сі не дочекаєш. :(
Зелений чоловік каже халупу вибудувати - за 10 тисяч?? :p
New Shrek
14.01.2008, 14:41
Зелений чоловік каже халупу вибудувати - за 10 тисяч?
ціль для інвестування (, нерухомості,
.Будинок і так ясно ,що вигідно будувати ,хоч гроші не пропадут
Разніцу чувствутє...перший варіант-викинути гроші на вітер. другий лишається будинок. 10тонн вистачить на земельний план .взятки і первинне обслуговання кредиту банку .Ну а через пів- року новий кредит під нєзавєршонку... перший вже на продаж мона виставити і дивись через пару років всі цілюють паню Олюнечку в руцю
Авґусте, що значи цілі інвестування??? У москалів цілі, в нас мета. А вам нашо гроші, з якою ціллю вони ше у вас цілі?
А то як про КІНТО - то кинь то, а як шось порадити, то ні від вас, ні від Журналістки нічо сі не дочекаєш. :(
Зелений чоловік каже халупу вибудувати - за 10 тисяч?? :p
Вибачте, з 10000$ можна зробити за рів 15-20 тис. мертвих американських президентів... яким чином? дивіться пораду "зеленого чоловічка"... якщо ви хочете примножувати гроші аби їх просто ставало більше, то виникає питання на який термін ви хочете інвестувати.... з цього і виплеве куди вкласти і яким портфелем
Олюнечка
14.01.2008, 15:43
Шо виплеве? Земельний плян під забудову коло львова ( 30 км) коштує не менше 25 тис. Якшо менше, значи брак чогось - газу, світла, людей, школи, дороги, дурнів...
Авґусте, раз ви ту радите, то розкажіт, де купити недорогий плян піді львовом? з тими цінами - а буде ше дорожче най поцьомают мене в друге місце. :beee:
Шо виплеве? Земельний плян під забудову коло львова ( 30 км) коштує не менше 25 тис. Якшо менше, значи брак чогось - газу, світла, людей, школи, дороги, дурнів...
Авґусте, раз ви ту радите, то розкажіт, де купити недорогий плян піді львовом? з тими цінами - а буде ше дорожче най поцьомают мене в друге місце. :beee:
перш за все про план... знаходите хорошу земельну ділянку(за ціною 40-50тис.),....обираєте банк...оформляєне кредит(перший внесок макс 6750$ + 500$ оформлення)....решту коштів пасивно інвестуєте під 3% і більше відсотків місячних... докладаєте по 100$-200$ і закриваєте кредит. Через рік продаєте ділянку за 60-80тис.$ ....прибуток виходить цікавий
Олюнечка
14.01.2008, 18:21
А легко продати пляц за 60-80тис.$? :download: ві львові хіба шо...
Мені сі здає, авґустійший, же ви не поради даєте, а банк реклямуєте... кажди хто має клепку в голові знає, шо єдине шо напевно подорожчає, то земля. можна купити кеш і не морочити собі голову банком, а зеленому чоловічку вашою банею. :feminist:
А легко продати пляц за 60-80тис.$? :download: ві львові хіба шо...
Мені сі здає, авґустійший, же ви не поради даєте, а банк реклямуєте... кажди хто має клепку в голові знає, шо єдине шо напевно подорожчає, то земля. можна купити кеш і не морочити собі голову банком, а зеленому чоловічку вашою банею. :feminist:
якщо Ви маєте відповіді на всі запитання, то Вам непотрібні поради.
Leopolis
15.01.2008, 09:39
Через рік продаєте ділянку за 60-80тис.$ ....прибуток виходить цікавийОт саме завдяки таким рекомендаціям, інвестиціям, спекуляціям, прямим і непрямим діям, ви вцілому і привели ринок нерухомості до такого плачевного стану - сотні і тисячі мешканців просто невзмозі дозволити собі придбати бодай будь-яку площу або житло за свої заощаждення! Батьки мудрують і виходять з себе, аби якось допомогти своїм дітям, їх майбутнім сім'ям мати дах над головою, продають все, що можна продати, у тому числі і себе у якості раба за кордоном (( А ви продовжуйте бавитись у купівлю-перепродаж, втішаючись маржею за рахунок чужого поту. Ганьба!
От саме завдяки таким рекомендаціям, інвестиціям, спекуляціям, прямим і непрямим діям, ви вцілому і привели ринок нерухомості до такого плачевного стану - сотні і тисячі мешканців просто невзмозі дозволити собі придбати бодай будь-яку площу або житло за свої заощаждення! Батьки мудрують і виходять з себе, аби якось допомогти своїм дітям, їх майбутнім сім'ям мати дах над головою, продають все, що можна продати, у тому числі і себе у якості раба за кордоном (( А ви продовжуйте бавитись у купівлю-перепродаж, втішаючись маржею за рахунок чужого поту. Ганьба!
хтось живе з маржі на продтоварах, а хтось на нерухомості. Бізнес є бізнес. Нічого особистого.
New Shrek
15.01.2008, 14:19
Сусідка в під"зді відкрила продуктовий магазин,то скуповує самий дешевий товар по всьому Львову і ставить націнку таку, що ціна перевищує "Арсен" .Нерухомості мені не тре, а кушать хотся всегда,воть де ГАНЬБА!.І ніхто не слідкує за допустимою рентабельністю.
Олюнечка
15.01.2008, 14:59
22 грудня 2007 17:47 Продається земельна ділянка 0,16га по проспекті В.Чорновола р-н госпіталю .Ціна 1190000у.о. http://www.realty.lviv.net/php/guestbook.php
Кільо там нулів, Авґусте - можна незле заробити! і так дістанете перший внесок макс 6750$ + 500$ оформлення. :cowboy:
New Shrek
15.01.2008, 15:20
Продається земельна ділянкаце вже з десятих рук,а що нереально і чи існуюче законодавство хоча теоретично дозволяє отримати ділянку(план під будинок) , в территоріальних межах юрисдикції міськРади, в оренду на 99 років для зведення приватного житлового будинку.Де наша маюнка?
Додано через 4 хвилини
0,16га по проспекті В.Чорновола р-н госпіталю .Ціна 1190000у.о$74375за сотку?????? По-моєму то Ви в нуликах змилились ,така ціна сотки хіба що на Красной площе біля Кремльовської стіни
Олюнечка
15.01.2008, 15:41
а на тім самім лінку:
28 грудня 2007 13:06 ПРОДАЭТЬСЯ Земельна ділянка, Брюховичі (вокзал), "під будівництво та обслуговування бази відпочинку" пл. 25 сот, ц. 550 000 у.о.
і там само:
14 січня 2008 14:12 Продается элитный дом в Праге. Дом полностью укомплектован, двухэтажный с балконом, зимним садом, большим участком и двориком с системой автоматического полива, прачечная, гараж, сауна, ванна-джакузи и душ. В верхней части – большая спальня, связана с кабинетом и две комнаты поменьше с лоджиями. Цена - 550 000 USD
22 грудня 2007 17:47 Продається земельна ділянка 0,16га по проспекті В.Чорновола р-н госпіталю .Ціна 1190000у.о. http://www.realty.lviv.net/php/guestbook.php
Кільо там нулів, Авґусте - можна незле заробити! і так дістанете перший внесок макс 6750$ + 500$ оформлення. :cowboy:
я думаю що ця ділянка з дозволом на зведення багатоповерхівки. тому і такий порядок цін.
Додано через 2 хвилини
а на тім самім лінку:
28 грудня 2007 13:06 ПРОДАЭТЬСЯ Земельна ділянка, Брюховичі (вокзал), "під будівництво та обслуговування бази відпочинку" пл. 25 сот, ц. 550 000 у.о.
і там само:
14 січня 2008 14:12 Продается элитный дом в Праге. Дом полностью укомплектован, двухэтажный с балконом, зимним садом, большим участком и двориком с системой автоматического полива, прачечная, гараж, сауна, ванна-джакузи и душ. В верхней части – большая спальня, связана с кабинетом и две комнаты поменьше с лоджиями. Цена - 550 000 USD
я бачу, що ви гарно констатуєте факти, але нічогісінько не робите щоб їх використати. Якщо Ви будете шукати проблему, а не шлях її вирішення....так і залишаться у Вас 10000 мертвих американських президентів, яких потроху їсть інфляція.........
В мене є гроші в одному з іноземних банків біля 500000 дол. і куди я іх можу інвестувати , і хто які дає гарантії.Порнтібні конкретні пропозиції з гарантією держави.
В мене є гроші в одному з іноземних банків біля 500000 дол. і куди я іх можу інвестувати , і хто які дає гарантії.Порнтібні конкретні пропозиції з гарантією держави.
що Ви розумієте під держ.гарантією? гарантію уряду?
На яку прибутковість Ви розраховуєте, хоча як я розумію Вам важливішим є мінімізація ризику.
New Shrek
15.01.2008, 16:18
я думаю що ця ділянка з дозволом на зведення багатоповерхівки. тому і такий порядок цін.
є порядок переуступленння проектно -кошторисної документації?..Дозвіл то був виданий кокретному суб"єкту господарюваня з наявністю конкренноі ліцензії на провадження будівництва....
чи маєте змогу брати участь в управлінні конкретного проекту.
New Shrek
15.01.2008, 16:25
чи маєте змогу брати участь в управлінні конкретного проекту. дивіться ПП
дякую за дописи!
Своїм клієнтам я завжди раджу як розпорядитись своїми коштами так, щоб отримати додатковий дохід.
хм... мене не було аж три дні, чого ж ви досі жодної поради нікому не дали? ;)
ну наведіть хоча б приклад як ви комусь дали пораду і що з того вийшло
чогось я не бачу вас як фінансового консультанта, все що ви кажете і я можу сказати, це швидше з області загальних знань, принаймі наразі :)
От саме завдяки таким рекомендаціям, інвестиціям, спекуляціям, прямим і непрямим діям, ви вцілому і привели ринок нерухомості до такого плачевного стану - сотні і тисячі мешканців просто невзмозі дозволити собі придбати бодай будь-яку площу або житло за свої заощаждення! Батьки мудрують і виходять з себе, аби якось допомогти своїм дітям, їх майбутнім сім'ям мати дах над головою, продають все, що можна продати, у тому числі і себе у якості раба за кордоном (( А ви продовжуйте бавитись у купівлю-перепродаж, втішаючись маржею за рахунок чужого поту. Ганьба!
Сучасний ринок нерухомості в Україні - всього лише наслідок монополії, корупції, перепон на вході. В будь-якій вільній економіці операції з нерухомістю - одні з найприбутковіших (посередництво - дуже важлива ніша в економіці), при цьому ціни на нерухомість там - значно нижчі українських.
До того ж, шануйте працю підприємців. Будь-який самостійний вид діяльності - це величезний ризик (особливо в сучасних умовах).
А мій мінус спричинений безапеляційністю вашого допису.
Leopolis
16.01.2008, 02:09
В будь-якій вільній економіці операції з нерухомістю - одні з найприбутковіших (посередництво - дуже важлива ніша в економіці)Так, посередництво, як послуга, має чимале значення у розвиненому суспільстві - це ж ті самі функції чи операції, на які є попит (відповідно, ціна), що встановлюється на відповідному ринку. Я за посередництво на засадах прозорості, а не штучних взаємодомовленостей по узгодженню ціни у бік зростання, з метою отримання прибутків будь-якою ціною.
...при цьому ціни на нерухомість там - значно нижчі українських.Про яке порівняння може йти мова, беручи до уваги доходи наших громадян? Мова не про тих, хто важкою працею заробивши кошти за кордоном, старається кудись їх інвестувати на теренах України, аби попри сумніви і вагання не втратити напрацьоване. Тому і не рахуються ні з чим, скуповуючи нерухомість за штучно підвищені розцінки.
А мій мінус спричинений безапеляційністю вашого допису.Навчіться читати поміж рядками, вловивши суть проблеми. Концепція, як і погляди існують завжди.
New Shrek
16.01.2008, 08:02
Навчіться читати поміж рядками, вловивши суть проблеми. . Молоді то не вміють ,та й не потрібно їм то. Хоча майстри жанру на Форумі є, хоч при совку не жили...
хм... мене не було аж три дні, чого ж ви досі жодної поради нікому не дали? ;)
ну наведіть хоча б приклад як ви комусь дали пораду і що з того вийшло
чогось я не бачу вас як фінансового консультанта, все що ви кажете і я можу сказати, це швидше з області загальних знань, принаймі наразі :)
а ніхто навіть і питав....
demetris
16.01.2008, 13:34
Питаю.
Маю 5 тис долярів - хочу з них зробити десь під 15-20 на добру машину (ну, то так умовно назвем "добру" ;)).
що робити?
термін - якнайскорше (машину хочу вже!!!)
Я думав взяти на решту кредит - але якщо є кращі шляхи? (тобто я згоден почекати 2-3 роки і купити одразу, ніж платити кредит 5-7 років).
То як?
Питаю.
Маю 5 тис долярів - хочу з них зробити десь під 15-20 на добру машину (ну, то так умовно назвем "добру" ;)).
що робити?
Я думав взяти на решту кредит - але якщо є кращі шляхи? (тобто я згоден почекати 2-3 роки і купити одразу, ніж платити кредит 5-7 років).
То як?
якщо б Ви брали кредит, то який місячний платіж Ви б могли платити. Ця інформація мені потрібно для визначення можливості накопичення або поповнення.
Додано через 13 хвилин
Питаю.
що робити?
То як?
якщо б Ви брали кредит, то який місячний платіж Ви б могли платити. Ця інформація мені потрібно для визначення можливості накопичення або поповнення.
demetris
16.01.2008, 17:43
то все залежить від мотивації. Тобто якщо вже їздити на машині - то 200-300 баксів, а якщо чекати 1-3 роки то по 100-150 :)
якщо серйозно - то це залежить від степені ризику. Хай буде 150 у.о./міс. терміном до 5 років
то все залежить від мотивації. Тобто якщо вже їздити на машині - то 200-300 баксів, а якщо чекати 1-3 роки то по 100-150 :)
якщо серйозно - то це залежить від степені ризику. Хай буде 150 у.о./міс. терміном до 5 років
Вважаю оптимально буде придбати авто на наступний рік в кредит, тобто 5000$ розміщуємо, як депозит в кредитному союзі чи інвест компанії з дохідністю від 24%річних і більше, плюс треба відкрити вклад з поповненням і щомісячно вносити 150$.
В результі вийде:
доходи від розміщення 5000$ = 1200 $ і більше(може становити до 5000)
від депозиту з поповненням ~ 1880$
Після чого береться кредит, кошти з депозиту витрачаються на офрмлення(страхування, ДАІ, і т.д.), решта доходу вхоситься як перший внесок.
demetris
17.01.2008, 13:16
Красно дякую, але, щось то мені не виходить так.
5000$ розміщуємо, як депозит в кредитному союзі чи інвест компанії з дохідністю від 24%річних і більше
то де таке є можете щось конкретне назвати???
доходи від розміщення 5000$ = 1200 $
якщо 24% - то таквиходить, але
від депозиту з поповненням ~ 1880$
150*12=1800 (це при накопиченні "під подушку"), а за все решта тільки 80 баксів???
Чого я пінюся! БО для мене основним заробітком (посавним) був депозит (і залишається), а ви його ТАК не дооцінили. А ті фонди - то щось мені ризиковано виглядає. Ви ж кажете їм все віддати.
Крім того треба чекати рік, щоб потім взяти кредит... фігня! Я ж казав, що якщо брати кредит - то машину хочу вже. Але то таке.
Ну до слова, дякую за увагу до мене і моїх грошей, але якось си пораджу сам.
Наразі.
Підкажіть що то за депозит, на якому можна заробляти гроші.
Чого я пінюся! БО для мене основним заробітком (посавним) був депозит (і залишається), а ви його ТАК не дооцінили. А ті фонди - то щось мені ризиковано виглядає. Ви ж кажете їм все віддати.
Крім того треба чекати рік, щоб потім взяти кредит... фігня! Я ж казав, що якщо брати кредит - то машину хочу вже. Але то таке.
Красно дякую, але, щось то мені не виходить так.
то де таке є можете щось конкретне назвати???
якщо 24% - то таквиходить, але
150*12=1800 (це при накопиченні "під подушку"), а за все решта тільки 80 баксів???
Ну до слова, дякую за увагу до мене і моїх грошей, але якось си пораджу сам.
Наразі.
якби я робив так:
вклав 5000$ в інвесткомпанію(яку можу в лічку написати) під 48 річних, і вклад в банк з накопиченням. і в результаті 2400$+5000$+1880$= 9280$
Якщо зараз брати машину за 15000$, ти береш кредит на 12000$, а через рік, а через рік - 7720$
demetris
17.01.2008, 15:23
Якщо зараз брати машину за 15000$, ти береш кредит на 12000$, а через рік, а через рік - 7720$
то так би й написали... але ж я вже рік буду їздити на машині (прокат порахувати? ;))
А скільки треба часу чекати "заробляючи", щоб не брати кредит?
яку можу в лічку написати)
написати-написати.
Підкажіть що то за депозит, на якому можна заробляти гроші.
в родоводі "карнавал" - 16,5 % з поповненням (можливим, не обов"язковим). Того року, навіть інфляція не з"їла (ну там 0,02 - то не рахується :))
Звісно як заробіток то "з нятяжкою" сказано, але...
Коротше кажучи: пишіть в ПП, або сюди де то такі хфірми, що дають 24-48%/рік???
Deus igrok
17.01.2008, 16:04
Коротше кажучи: пишіть в ПП, або сюди де то такі хфірми, що дають 24-48%/рік???
http://img172.imageshack.us/img172/1647/42511460bf3.jpg
30/11/2007 останній раз вносив. Сумарно на депозиті стало 80,21$
http://img142.imageshack.us/img142/5818/26734275ns8.jpg
Сьогодні 17/01/2008. На рахунку вже є 144,02$
Отож, за 47 днів у мене +63,81$ ~= + 76%
Дохідних інвест проектів в неті багато. Тре шукати, читати тематичні сайти, цікавитися тим. Перші депозити у мене були "комом", а потім краще.
Треба дивитись правді в очі. Гроші зберегли свою купівельну спроможність в результаті їх зберіганні на депозитному рахунку - ось висновок на оптмістичній ноті.
в родоводі "карнавал" - 16,5 % з поповненням (можливим, не обов"язковим). Того року, навіть інфляція не з"їла (ну там 0,02 - то не рахується :))
Звісно як заробіток то "з нятяжкою" сказано, але...
demetris
18.01.2008, 09:23
Треба дивитись правді в очі. Гроші зберегли свою купівельну спроможність в результаті їх зберіганні на депозитному рахунку - ось висновок на оптмістичній ноті.
То тільки через нашу довбану інфляцію. В нормі вона не більше 4-5% десь, ні?
депозитні теж би знизились, але... до 7-9 не нижче. Але маємо те, що маємо (с) Кравчук Л.Д.
http://img172.imageshack.us/img172/1647/42511460bf3.jpg
30/11/2007 останній раз вносив. Сумарно на депозиті стало 80,21$
http://img142.imageshack.us/img142/5818/26734275ns8.jpg
Сьогодні 17/01/2008. На рахунку вже є 144,02$
Отож, за 47 днів у мене +63,81$ ~= + 76%
Дохідних інвест проектів в неті багато. Тре шукати, читати тематичні сайти, цікавитися тим. Перші депозити у мене були "комом", а потім краще.
Я думаю, що це піраміда. Більш ніж ще рік не проживе.
demetris
29.01.2008, 14:21
Я думаю, що це піраміда.
і кому вірити??? Я теж вважаю, що якби все було аж так просто - то давно би депозити повсир*лися, але ж ні...
щось там не те
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008