Показати повну версію : gorodok.lviv.ua -неофіційний сайт Городка
Запрошую переглянути сайт мого рідного Городка - http://gorodok.lviv.ua/
Прошу оцінити, покритикувати, але не сильно, враховуючи, що я не спеціаліст веб-програмування, а початківець-любитель.
Запрошую переглянути сайт мого рідного Городка - http://gorodok.lviv.ua/
Прошу оцінити, покритикувати, але не сильно, враховуючи, що я не спеціаліст веб-програмування, а початківець-любитель.
Жовтий колір міняємо однозначно :). Решта не дивився.
може маєте знайомого дизайнера? Попросіть його намалювати дизайн для сайту бо він виглядає жахливо. Городок такого не заслужив
Коректніше було б horodok, a нe gorodok.
Коректніше було б horodok
Знаю але провівши невеличке соцопитування вирішив всетаки назвати так.
підприємства та підприємців коли поповните? цікаво...
підприємства та підприємців коли поповните? цікаво...
Та поки не зголошуються бізнесові кола... чекаю.
Бажаю всіляких успіхів сайту. Я особа зацікавлена. Моя бабця переселилася в Черлянське Передмістя Городка під час операції "Вісла".
Бажаю всіляких успіхів сайту. Я особа зацікавлена. Моя бабця переселилася в Черлянське Передмістя Городка під час операції "Вісла".
Дякую. Щодо переселенців, то в Городку щорічно восени проходить пісенний фестиваль депортованих українців з Лемківщини, Надсяння, Підляшшя та Любачівщини "Пісні незабутого краю". Деякі фотографії з цьогорічного фестивалю можна подивитись в фотогалереї сайту.
bonapart
12.01.2008, 02:01
Дуже радий, що є хоч якийсь сайт Городка, на якому можна почитати по Городок, про його новини, поспілкуватися з людьми на форумі!!! Велике вам спасибі!!!!!!!
З.І. Я там часто буває, тож теж особа зацікавлена))))
Крім кольору та дизайну є ще проблема із гальмами, якось латентність не та, покищо при скролінгу сторінки вгору чи вниз(можливо із-за сніжинок). Та взагалі при перегляді пригальмовує.
Та поки не зголошуються бізнесові кола... чекаю.
може забагато грошей просите? скільки це у Вас коштує?
може забагато грошей просите? скільки це у Вас коштує?
А скільки дасте?:) Не в грошах щастя...
Щось в вас при редагуванню профілю і не тільки видає помилку
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 15811 bytes) in /sata1/home/users/gorodok2/www/www.gorodok.lviv.ua/components/com_smf/smf.class.php on line 340
Щось в вас при редагуванню профілю і не тільки видає помилку
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 15811 bytes) in
Це означає, що на сервері не вистачає пам"яті під скрипти. Сьогодні хостер пообіцяв збільшити. Побачимо...
Еее... Кольорова гамма - жахлива. Багато погодяться. Але ж то легко виправити ;)
Сайт непоганий. Приємно, що є люди, які так люблять свої рідні містечка.
Так тримати! Успіхів!
Leopolis
06.05.2008, 01:32
Сайт непоганий. Приємно, що є люди, які так люблять свої рідні містечка. Так тримати! Успіхів!Погоджуюсь. Прохань, рекомендацій, критики... всього цього може бути багато, якщо є що обговорювати та оцінювати, гірше - якщо у тому чи іншому напрямку ніхто нічого не створює самотужки та з власної ініціативи. Якість, подача, як і наповнення веб-контенту, сторінки, проекту, порталу тощо, приходить з досвідом - на помилках ми вчимось, постійно вивчаючи при цьому індивідуальне та загальне бачення відвідувачів цілістності нового веб-ресурсу. Створіть ще і ще сторінки про Городок (як і про інші міста) - покажіть результат! Приємно, коли є можливість вибору - шануйте першопрохідців, не "вбиваючи" у них творчої наснаги. Бажаю успіхів!
Степаныч
06.05.2008, 09:07
А мені сайт сподобався.
Markijan
22.08.2008, 11:02
Прошу надати інформацію, щодо можливості високошвидкісного підключення до інтернет в Городку для приватних користувачів (домашні мережі, АДСЛ, кабельне, та ін.). Буду дуже вдячний
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008