Показати повну версію : Подорож та Новий Рік у Львові - враження
a.ilchenko
10.01.2008, 10:36
Як і планували, прибули до Львова літаком Аерофлоту Ростов-Момква-Київ і Аеросвіту Київ-Львів.
Вилетіли з Києва з запізненням, у Львові були о 24 годині 30 грудня.
На таксі за 80 грвень доїхали до Жоржа. Там мешкали в чудовому номері. Замовили новорічне свято там же в ресторані, остались два місця. Було дуже чудово! Потім пішли на площу Міцкевича, святкували з народом :)
Дуже вразило те, що 1 січня на вулицях не було сміття! Це плюс :)
Дружині теж все сподобалось. Погуляли ще по різним місцям, в Арсеналі були, накупили сувенірів (ну це як водиться) :)
Телефонував в Криївку - кажуть, все до 14 числа заброньоване - популярнй ресторан же ж :) Втім, запросили прийти просто так і до когось підсісти. Отже, пішов десь о 12 годині 1 січня, приєднався до однієї компанії, потім запросив дружину:) Відмітили День нарождення Бандери :)
До Ростова дістались на поїзді, бо не було квитків Київ-Москва, теж гарно :)
Взагалі дуже сподобалось. І відношення, і люди, і місто.
Плануємо завітати ще раз, але навесні!
На таксі за 80 грвень доїхали до Жоржа.
:eek: здуріти просто...
Шановні гості міста Львова - користуйтесь радіо-таксі, тоді поїздки в центр Вам коштуватимуть 15-30 грн в залежності від відстані, але не більше.
Два різні оператори:
050 4317114
067 7699909
New Shrek
10.01.2008, 12:16
Вночі з автовокзалу з під рейсового автобуса з заїздом в нічний магазин 20 грн
a.ilchenko
10.01.2008, 12:19
користуйтесь радіо-таксі
Ніяка дисптчерська таксі не буде телефонувати пасажиру на мобільний 8-10-7-903-...
До речі, від Міцкевича до залізничного вокзалу доїхали за 25 грн, піймавши таксі
Можливо. особливо вночі. А вдень купуєте у будь-якому кіоску за 15-25 грн стартовий пакет на мобільний і вже дешевше вийде. ВАм всеодно захочетьсвя бути на зв"язку.
До речі, від Міцкевича до залізничного вокзалу доїхали за 25 грн, піймавши таксі
А якби подзвонили - заплатили б 15 грн. Або й 13.
a.ilchenko
10.01.2008, 12:43
Можливо. особливо вночі. А вдень купуєте у будь-якому кіоску за 15-25 грн стартовий пакет на мобільний і вже дешевше вийде. ВАм всеодно захочетьсвя бути на зв"язку.
Ну от Вам і різниця :) 15-25 грн пакет і таксі :)
А що ми все про таксі та зв'язок.. Я кажу, що Львів сподобався, а тут все про якусь бухгалтерію :)
А якби подзвонили - заплатили б 15 грн. Або й 13.
останнім часом таксі подорожчало, хоча телефоном дійсно дешевше
New Shrek
10.01.2008, 12:47
до залізничного вокзалу доїхали за 25 грн, піймавши таксі по російськи розмовляли?
a.ilchenko
10.01.2008, 12:55
по російськи розмовляли?
Ні.
Додано через 6 хвилин
хоча телефоном дійсно дешевше
Це я знаю, але заради економії 10 гривень купувати сім-карту, якою все одно б не користувався надалі... дві чи три Сім-Сім п'ятирічної давності вдома валяються...
А що ми все про таксі та зв'язок.. Я кажу, що Львів сподобався, а тут все про якусь бухгалтерію
Ваш допис оцінили форумляни. А форум - не імені a.ilchenko, щоб звертатись тільки до Вас). Може ця інформація згодиться гостюючим яким залежить в 50 гривнях.
Зрештою чим менше гості міста побачать негативу тим приємніші спогади і дописи залишиться. Ми ж цього хочемо;)
Deus igrok
10.01.2008, 13:14
=) Хехе ... 80 грн ... мене на 300 злотих у Варшаві від автовокзалу до Ж/Д вокзалу прокатали =) Вперше було так стидно, що розвели жорстоко =)
Логічне пояснення , ніч в старому поламаному Ікарусі 30-річної давності пробудила в мене о 6 ранку оджне бажання - спокою і мягкого купе в поїзді =)
Головне, що людині місто Лева сподобалось!
Мені, як львів"янину, приємно таке чути. Приїздіть до нас ще!
a.ilchenko
28.04.2008, 14:34
@Alex, дякую. Обов'язково приїдемо ще. Тільки влітку!
Re:Story
14.09.2008, 20:48
Я тоже была на зимних каникулах у вас во Львове. Впечатления - потрясающие. Эти узенькие улочки, аромат кофе, теплые кофейни и какая-то очень домашняя атмосфера. Короче, хочу снова к вам! Я четыре дня ходила в центре Львова, но когда я пошла с экскурсией обнаружила, что кое-где вообще не была. Хотя расположено это было рядом с центром! :) Оперный - вообще слов нет, красота... Но еще больше меня поразило другое. На Рождество у вас ВСЕ кофейни были закрыты. Я все понимаю, праздник... Но людям же хочется где-то посидеть. Крым все лето пашет. Праздники - не праздники. У них туристы - они работают. А вы? Честно говорю, я была в шоке.
П.С. Надеюсь в ближайшем будущем снова к вам приехать.
levandivka
14.09.2008, 21:12
Но людям же хочется где-то посидеть. Крым все лето пашет
На Різдво "піво піть і вотку жрать"?!. З родИною дома, і колядувати! (вивчивши попередньо державну мову і колядки).
Ми ж не татари кримські. Свято...
Нє? :)
Крым все лето пашет. Праздники - не праздники. У них туристы - они работают. А вы? Честно говорю, я была в шоке.
Ну, во первых Крым пашет всё лето отнюдь не из-за любви к туристам :)
А Рождество - большой церковный праздник, почитаемый верующими людьми. Праздник семейный, домашний, древний и более уютный чем открытая кафешка.
14.09.2008, 21:55
На Різдво "піво піть і вотку жрать"?!. З родИною дома, і колядувати! (вивчивши попередньо державну мову і колядки).
Ми ж не татари кримські. Свято...
Нє? :)
Неа! Просто кофе попить! Холодно же подряд 5 часов на улице бродить! -16 все-таки! Я знаю украинский. Само-собой, у вас говорила на украинском. Непривычно так было))) Я понимаю, вы празднуете, но мы, как туристы, не знаем куда деться. И Рождество у нас почти не празднуется.
Ну, во первых Крым пашет всё лето отнюдь не из-за любви к туристам :)
А Рождество - большой церковный праздник, почитаемый верующими людьми. Праздник семейный, домашний, древний и более уютный чем открытая кафешка.
Согласна. Но все же, там можно найти, где посидеть и чем заняться. Да, праздник это домашний. Но я находилась не дома! Как мне праздновать? Да, в итоге, мы все-таки нашли сильпо, скупились и перекусили в номере. НО было не сильно приятно.
НО было не сильно приятно.
Сочувствую, но во Львове такое бывает только на Рождество :)
Сочувствую, но во Львове такое бывает только на Рождество :)
Від Романа по Йордан - український Рамадан....
Який плавно переходить у Великдень(включаючи 8-ме березня, польський,наш,1-ше травня,9-те травня).:cowboy:
14.09.2008, 22:22
Від Романа по Йордан - український Рамадан....
Який плавно переходить у Великдень(включаючи 8-мн березня, польський,наш,1-ше травня,9-те травня).:cowboy:
Эх... Значит, к вам надо приезжать до Нового года.
Я четыре дня ходила в центре Львова, но когда я пошла с экскурсией обнаружила, что кое-где вообще не была.
Ню, хоч я і народився ві Львові і прожив там пів життя (тут є банда злодюг і жуліків які це опротестують) до цих пір не можу сказати що всюди був. :)
15.09.2008, 20:11
Ню, хоч я і народився ві Львові і прожив там пів життя (тут є банда злодюг і жуліків які це опротестують) до цих пір не можу сказати що всюди був. :)
Тогда я могу не волноваться. Значит, буду ездить и узнавать все больше и больше :)
Радість)))
18.09.2008, 01:15
прочитала, тепер теж хочу так Новий рік відсвяткувати... романтика))
Wild gucul
18.09.2008, 13:55
а я вважаю, що найзатишніше і найприємніше Новий Рік, а надто Різдво святкувати у Карпатах. там дух українських традицій... такого більше ніде немає.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008