Показати повну версію : Касперський і іже с нім
Boris_Kiev
08.01.2008, 17:29
1. Касперський видав попередження про Exploit
2. mySQL error: Too many connections
mySQL error code:
Date: Tuesday 08th of January 2008 10:26:29 AM
Касперський видав
доречі, зайшов коли-то на сайт чеипіон.ком.юа, і у комп мій зразу пригнуло дві програмки з назвами 45678123.ехе і приблизно ще одна десь з такою назвою. Касперський повідомив, але сказав, що відкат зробити не може. Я зайшов у папку, де ті файли (схована область віндовз) і попробував видалити, але зузьки... сказало, що видалити не можу, тоді я взяв і перетягнув їх на робочий стіл і перейменував на НЕ ехе-файл, але вони все одно не хотіли витиратися. Тоді я перзавантажив вікна, після цього файли спокійно піддалися витиранню. Ось такі діла. Зайшов знову на цей сайт.... історія повторилася....
мені підійшов би антивірус, який має в собі фаєрвол. Без тої стіни якось не дуже...
сказало, що видалити не можу
перезавантажуєте у безпечному режимі (Ф6 або Ф8) -- і видалити можна все, що завгодно....
Мені взагалі припав до душі Kaspersky Work Space Security. Ресурсів їсть менше звичайного KAV (чого б це?), має хороший набір компонент: антивір, антиспам, антишпіон, антихакер. Прекрасно блокує банери (швидко і непомітно :)). От тілько одна проблема - не можу знайти ключики :(. Якщо хто надибає - поділіться ;)
Касперський, навіть із оновленими базами, серйозно пропускає віруси.
у мене дуже глибоко заліз вірусяка "semo". Виловив лише NODом.
у мене кілька років стояв каспер......
з пляжа!...
кілька місяців стояв нод....
така штука оригінальна!....
поставив ключ, минуло дві години -- ключ почервонів, ще три години -- знову став зелений.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
замахало, вчора перевстановив систему, поставив симантек.....
тепер чекаю....
поставив ключ, минуло дві години -- ключ почервонів, ще три години -- знову став зелений
від чого?
Зніс Касперкого,поставив НОД.
Тішуся,як слон.Стільки ресурсів звільнилося.
А Касперським користувався років 5...
Хочу також НОД. Має файервол?
New Shrek
19.01.2008, 10:12
Має файервол?
Що Ви з тими фаерволами робите?
Хочу також НОД.
Що він має всередині - заглядав не надто.
Чи то кожен антивірус має таку стіну?!
Чи то мається на увазі конкретна опція?!
Антивірус сам тестує машину, автозапуск, всі файли, що відкриваються - може це маєте на увазі?
Заархівована програма займає 12 МБ. У принципі, можу Вам якось переслати, хоча це 12 Мб :-), а воно завжди більше, ніж 10 Мб, які стандартно пускає пошта.
Хочу також НОД. Має файервол?
якщо Ви володієте англійською або німецькою,то рекомендую AlarmZone -там і антивірус і фаєрвол в одному http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_12999416.html
New Shrek
19.01.2008, 21:14
а воно завжди більше, ніж 10 Мб, які стандартно пускає пошта. в Gmail є можливість пересилати файли до 2 гігабайт в сумі до 6Гбайт GMail Drive
Що Ви з тими фаерволами робите?
не пропускає бяку в он-лайні з інтернету... шо ше може стіна робити?
samvexler
13.02.2008, 22:31
Я звичайно вибачаюсь, але Касперський - повне Г.
Ще гіршого антивіруса москалі не могли придумати. Пяні роблять чи що??? :)
Вірусів пропускає що піпець. Нові бази, ключі - розвод для бєдних.
Крім того, комп гробить той Ксперський так, що погано стає. Віндовс запороти ним - не питання. Короче такого г ще треба пошукати. Доктор Веб теж далеко не втік. Теж москалі родили :)
Я от це говорю не з бухти-барахти, а з власного і не власного досвіду, провівши порівняння, прочитавши безліч джерел, вислухавши авторитетних людей......
Вже більше 2 років юзаю тільки такі антивіруси:
Спочатку юзав УКРАЇНСЬКИЙ UNA (ukrainian national antivirus)!!!!
Памяті вобще не забиває. Його (антивіруса) постійну клопітливу роботу майже не замітно. Вірусів знає дуже багато. Короче українцям-розробникам за цей мегапродукт - RESPECT!!!!
Офіціфно UNA (боксований походу) купити для дому можна всього за 50грн. Так, що хто може - хай підтримує нац. програмерів :)
В неті звісно скачати теж можна.
Але потім якось пересів на Avast (www.avast.com). Друг порекомендував і був правий. Вірусів знає дуже багато, бази постійно і РЕАЛЬНО обновляються (чого не скажеш про Кашпіровського), комп не нагружає, але постійно проводить перевірку і ніяку вірусню, червяків, троянів.... не пропусте.
Я особисто, активно юзаючи нет, завдяки ньому неодноразово рятувався від заражених сайтів і файлів. Avast миттєво мене попередив, запропонував заблокувати зєднання і швидко матати з того сайту :) Що я й робив.
Тому AVAST/ UNA рулять!!!!
П.С. NOD казали теж непогана вєщіца, сам я його ще не тестив, тому нічого сказати не можу, але люди кажуть, що річ непогана.
Касперський/ Доктор Веб - Г
Нод без фаєрволу неможливо юзати. перевірено.
зате перевірено іншу штуку фаєрвол без антивірусів нормально працює :) просто дістав Кашперський, який постійно торочив про ключ в чорному списку (в чорній чорній кімніті, в чорному чорному будинку...) - зніс. Стоїть Агнітум Аутпост Фаєрвол - ніби нічого не пропускає.
Стоїть Агнітум Аутпост Фаєрвол - ніби нічого не пропускає.
А я тільки що його зніс.Видно в настройках щось не то...
Перестало показувати половину аватарів,а найголовніше - мій.
Сперли мою кавусю!
Неподобство...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
Бачу тут багато прихильників Ноду, теж до нещодавна ним користувався! Але з часом розчарувався! Він пропускає майже всі авторановські віруси, а також багатенько троянів! Бачив це, бо зразу після нього Касперський їх виловив! Використовую в себе роботі Касперський Інтернет Секюриті 7.0.1.321!
Бачу тут багато прихильників Ноду, теж до нещодавна ним користувався! Але з часом розчарувався! Він пропускає майже всі авторановські віруси, а також багатенько троянів! Бачив це, бо зразу після нього Касперський їх виловив! Використовую в себе роботі Касперський Інтернет Секюриті 7.0.1.321!
у мене ситуація навпаки. стояв касперський, казав, що все океу, поставив нод, виявив 6 вірусів, один з який я удаляв вручну, бо нод не міг. я так собі подумав, може і вірусів ніяких й нема, просто програма показує, що щось знайшла(це ж просто робиться).
Бачу тут багато прихильників Ноду
То точно не про мене :)
у мене ситуація навпаки
Тут багато залежить від версій того самого каспера. В нас на роботі вже n років стоїть корпоративний каспер (зараз називається Work Space Security) - жодного вірусу не пропустив (перевіряю в середньому раз в півроку іншими антивірусами). Вдома стояв звичайний KAV 6.0 (потім 7.0) - деколи міг і пропустити пару вірусняків, але серйозних проблем не було.
у мене ситуація навпаки. стояв касперський, казав, що все океу, поставив нод, виявив 6 вірусів, один з який я удаляв вручну, бо нод не міг. я так собі подумав, може і вірусів ніяких й нема, просто програма показує, що щось знайшла(це ж просто робиться).
syavych каже правду, все залежить від версії! Касперський Інтернет Секюриті поки що мене не підводив!
Касперський, навіть із оновленими базами, серйозно пропускає віруси.
у мене дуже глибоко заліз вірусяка "semo". Виловив лише NODом.
Можливо і піратський пропускає, я купив AVP 7.0, поки що проблем не було, і ресурсів не багато їсть...
Максим Великий
21.02.2008, 16:24
NOD32 + Agnitum Outpost Firewall - проблем 0 :radist:
C самого початку був Касперський (3 версії)... Стояв собі, іноді віруси знаходив.. потім наступні версії. Потім був Нортон, але на довго не затримався... щось інтерфейс не сподобався та тріал закінчився, більш не відновив я його роботу у себе. Знову на Касперського перейшов. Вже нові версії почали якісь атаки блокувати. Програми підозрілі піддавати перевірці (іноді зовсім безпечні)... і мої нерви. Поставив NOD32. Мовчун мовчуном... тихенько собі працює, нізчого не репетує.. Здалося мені це мовчання підозрілим. Після нього поставив знов Каспа (6 верс.).. Так з ним після НОДУ сусіди мої думали. що свинарник я в себе завів. Таке верещання було. Більш НОД я не ставив.. небезпечно це - подумалося... Шостим Каспом задоволений був. Так, іноді безпечні проги визивають в нього підозри і він турбує мене цім... але то тіьки при перевстановленні Віновз. Ігнор лист Каспа щодо програм швидко наповнюється і все іде потім нормально... Щодо ресурсів.. так, жере... але не стільки, щоб сильно дошкуляти. ОТ 3-й пам'ятаю - то була повна жо..а. А тепер навчилися звільняти ресурси. І так він вже мені подобається, той Касп, що вже купив офіціальну версію, сьому. Поки не підводив. Але ресурси піджерає більше ніж шостий. То в нього еврістичний аналізатор... але його можна відключити.
Додано через 9 хвилин
А той.. як його.. тест де НОД всі призи повигравав.. писали в газетах про це.
Перед покупкою Каспа розглядав різні варіанти щодо вартості... Знайшов на сайті НОДу, про перемогу в конкурсі... І думаю собі.. може нафіг той Касп??? Ось вже НОД крутий, на світовій арені номер 1... думаю, дай знайду той конкурс, цікаво,яке ж місце Касп зайняв.. та й інші... з сайту ссилок нема, знайшов окольними шляхами.
Дивлюсь - правда 1-е місце в НОДа... Потім придивився... А Есет (виробник НОДу) - то головний, чи генеральний спонсор конкурсу!!!! І все стало зрозуміло.. Отак от... Коментувати далі, мабуть, не треба. ..
Додано через 12 хвилин
Згадав! "Вирус Бюлетень" той конкурс називається!
Додано через 15 хвилин
А от і ссилки:
http://www.virusbtn.com/conference/vb2008/index.xml
http://www.virusbtn.com/conference/vb2007/index.xml
http://www.virusbtn.com/conference/vb2006/index.xml
Ну як же.. все ж таки Платінум спонсор...
Городецький
25.02.2008, 13:55
:o я купив AVP 7.0
Перед покупкою Каспа розглядав різні варіанти щодо вартості
Нарешті я знаю людей, що купляють ліцезійне ПЗ!!!!! Це обов'язково треба запити ....
Вибачте, прохопилося ... :o
Нарешті я знаю людей, що купляють ліцезійне ПЗ!!!!! Це обов'язково треба запити ....
http://casa-latina.ru/s/s/icon_kringeln.gif
:o
Дійсно потрібно )) це перший ліцензійни продукт який я купив і стоїть у мене на компі ))) хоч щось ліцензійне тепер є )))
Жоден антивірус не забезпечує 100% захисту, ІМХО.
Колись переставляв різні антивіруси один за одним для цікавості... кожен наступний за попередником знаходить нові віруси:-)
Причому не залежить від того платний/безплатний...
А тести - всі вони проплачені як не одним спонсором то іншим;-)
bonapart
13.03.2008, 06:26
А в мене вже доить давно стоїть НОД. До ечі, без фаєрвола він попускає троха всякої бяки, але колись давно стояв Каспер - те саме було. Кілька місяців вже користуюся комбінацією НОД32+Агнітум Аутпост Фаєрвол Про версії 6.0.2172... За цей час - жодну бяку не пропутило (місяці 4). Єдина проблема - ключик до фаєрвола, знайшов робочий, але на обмежений термін, на 300 днів...((( До речі, Каспер - це штука для тих, кому не шкода ресурсів компа, НОД жре в кілька разів менше, і навіть вкупі зі стіною вони все одно жруть менше ніж один Каспер. До антивіруса полюбе тре ставити фаєрвол, бо толку мало буде.
П. С. Ромко, він ті аваторки мабуть блокував як банери)))) В мене іноді теж малюнки блокує))) Та то не смертельно, там в настройках мабуть то діло поравляєтья;-)))
До антивіруса полюбе тре ставити фаєрвол, бо толку мало буде.
Ну так можна все в одному :) (див. нижче)
Каспер - це штука для тих, кому не шкода ресурсів компа, НОД жре в кілька разів менше, і навіть вкупі зі стіною вони все одно жруть менше ніж один Каспер.
Не заперечу, бо не пробував скільки жруть НОД+фаєрвол, але 10М на Kaspersky Work Space Security з вбудованими Анти-Шпіоном (Анти-Фішинг, Анти-Реклама, Анти-Банер), Анти-Хакером (він же фаєрвол), Анти-Спамом (справляється з спамом на ура, а в мене на роботі 10 поштових скриньок з середнім обсягом 100 листів в день на 1 скриньку) мені не шкода :)
http://img410.imageshack.us/img410/2199/28517686fj3.png
Для порівняння стояли анти-банер AdMunch + Аутпост Фаєрвол + якийсь анти-спам (не памятаю :)) = 20М жерли (без антивіруса).
Boris_Kiev
13.03.2008, 09:19
Ось нещодавно НОД вилаявся на трояна (Small Nar), я позначив "блокувати загрозу".
Комп почало лихоманити.
Зніс НОД, поставив Каспера.
Той показав, які екзешники асоціюються з тим трояном і стер їх. Все одно комп то гальмував, то перезавантажувався.
( http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=262335&postcount=231
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=262688&postcount=54 )
Тільки коли вручну пройшовся через Regedit і поприбивав усі посилання на ті екзешники, комп став нормально працювати. Але Windows Media Player не запускається. Проапгрейдив 9-й до 11-го - все одно.
Треба буде пройтися інсталятором винди.
Але Windows Media Player не запускається. Проапгрейдив 9-й до 11-го - все одно.
А не простіше інший плеєр використовувати? ;)
levandivka
13.03.2008, 09:46
От з цього можна було починати! :padonak:
Boris_Kiev
13.03.2008, 20:47
От з цього можна було починати! :padonak:Не завжди. На моєму офісному компі якійсь троян так побив усе, що стосується мережевих налаштувань, що 2 адміни ледве змогли змінити адреси ДНС і шлюзу. А потім все одно довелося робити Clear install винди. Деякі проги було втрачено.
Максиме, а це що за програма Agnitum Outpost Firewall?
Мені говорили, що бажано не тримати більше одного антивірусу.
Максиме, а це що за програма Agnitum Outpost Firewall?
Мені говорили, що бажано не тримати більше одного антивірусу.
То дуже файний фаєрбол.
Але потрібно добре його настроїти.
Я тепер відкрив для себе Оперу АС.до чого класна штука!
Всьо вкупі і фаєрбол,і перекладач(з любої мови).Правда,на російську.Але я колись її в школі вчив(ги-ги,Степаничу:D :D :D ).
А його десь можна скачати чи купувати треба?
Качати тут (http://www.opera-ac.com/).
А,почитати про неї тут (http://www.liveinternet.ru/users/owasephiroth/post59410476/).То про Оперу АС
А про Agnitum Outpost Firewall,то пошукайте тут (http://www.google.ru/search?complete=1&hl=ru&lr=&newwindow=1&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=+Agnitum+Outpost+Firewall%2B%D0%BA%D1%80%D1%8F%D 0%BA&spell=1)
аутпост -- платний, має 30 днів тріалу......
bonapart
14.03.2008, 01:43
аутпост -- платний, має 30 днів тріалу......
Пупере, я зі свого тріального тридцятиденного зробив нормальний, щоправда ключик обмежений 300-ми днями, тоді був не знайшов іншого, бо мав одну з найновіших версій, але вже щось... ну і перерити мені довелось дуууже багацько всього, поки знайшов те, що тре, але ж знайшов!!! а через 300 днів ще якийь ключик знайдеться))) Гугл рулить!!))))
Додано через 4 хвилини
Агнітум аутпост можу вам закинути, але з ключиком на 300 днів... і ще, якщо маєте пошту на гмайлі, і вам не шкода трафіку, бо в інсталяха має майже 20 мегабайт. пишіть в приват, або в асю.
Leopolis
14.03.2008, 01:51
Kaspersky Collection
http://funkyimg.com/u/72294897d2db03684.jpg
Сборник продуктов лаборатории Касперского... В комплект входит (144 метров):
Kaspersky Internet Security 7.0.1.323-but Real version: 7.0.1.325 Final
Kaspersky Anti-Hacker 1.9 Patch
Kaspersky Emergency CD 2008(BartPE with KIS6)
KAV Mobile Edition (Symbian)
Kaspersky AntiVirus v7.0.1.321-but Real version: 7.0.1.325 Final
KIS Trial Reseter
http://depositfiles.com/files/4052437
http://depositfiles.com/files/4051714
http://letitbit.net/download/9bdc79920061/kaspersky-collection.part1.rar.html
http://letitbit.net/download/5917ba317654/kaspersky-collection.part2.rar.html
bonapart
14.03.2008, 01:57
Ага, а потім от спробуйте до того ключик робочий знайти))))
парабеллум
14.03.2008, 15:19
Ага, а потім от спробуйте до того ключик робочий знайти))))
Користувався я цим шизофренічним Каспером секюріті.Так як він мені жоден антивір+фаєрвол не грузили систему. Зараз НОД юзаю.
Заходіть на мій сайт там NOD і Оутпост з кряками є . Всі працюючі .
Стоїть Каспер 6-тий.. впринципі нарікань немає. Багато хто хвалить НОД, але я причин небачу поки міняти поки все працює гано. Доречі читав десь шо то шо находить Нод ніби віруси чи ворми шо насправді то якісь файли різних утіліт чи програм старих і ніякої шкоди вони не несуть.
Як на мене оптимальний варіант SAV
ніяких проблем, ніяких ключів, бази без проблем поновлюються користуюсь, щоб не збрехати, вже 3 роки (ну 2,5 точно). Вимоги до ресурсів мінімальні (принаймі не відчутні, так як в Касперського, якого колись також пробував і в інших людей бачив). На чужих флешках хардах час від часу ловить віруси (тобто працює ефективно)
В якості файрволу Оутпост, працює також вже довгий час, нових версій не качаю, ключів не просить, колись давно встановив. Заглянув тільки що раді інтересу в Справка->про програму пише що термін підписки кінчився. Не знаю до чого воно, як працювало так і працює.
Boris_Kiev
24.03.2008, 12:09
находить Нод ніби віруси чи ворми шо насправді то якісь файли різних утіліт
А в старі, ДОСівські часи, антивіруси лаялися на драйвери кирилівки для відеокарти та принтера :)
В якості файрволу Оутпост, працює також вже довгий час, нових версій не качаю, ключів не просить, колись давно встановив. Заглянув тільки що раді інтересу в Справка->про програму пише що термін підписки кінчився. Не знаю до чого воно, як працювало так і працює.
А вмене Аутпост після закінчення терміну ліцензії заглючив. І став шалено тормозити. Прийшлося перейти на інший, фрішний.
Колись юзав Нортон,- не сподобався, а Панда взагалі вилізала синім екраном.
Зараз маю цілий "віник" з фрішних файерволів, досліджую...
Стоїть Каспер 6-тий.. впринципі нарікань немає. Багато хто хвалить НОД, але я причин небачу поки міняти поки все працює гано. Доречі читав десь шо то шо находить Нод ніби віруси чи ворми шо насправді то якісь файли різних утіліт чи програм старих і ніякої шкоди вони не несуть.
Нод32 - фе! Випробував. Викинув. А викинув чому? НОД немає файерволу, або має, але слабонький. До мене в комп заліз хробак і заблокував вихід в інтернет. Двічі перевіряв весь комп (глибокий аналіз), НОД32 сказав, що все нормально. Поставив Касперського - виявив 9 хробаків, після чого інтернет став доступним.
НОД32 я викинув....
консультант
08.04.2008, 15:59
В мене стояв Avast, коли поставив Касперский 6.0, той зразу виявив 18 вірусів, про яких Avast мовчав. Поставив Nortona - зразу все конкретно зависло, тим самим закінчилось з Pandоu. Тепер вже більше року стоїть Касперский 6.0 і не бачу ніяких проблем, а то раніше що 2 місяці тільки те й робив, що зносив всю систему і по-новому ставив. Не хочу більше експериментів, краще за цей час чимось другим займусь.
Поставив Nortona - зразу все конкретно зависло, тим самим закінчилось з Pandоu.
бо Касперський не любить інших антивірусів.
консультант
08.04.2008, 16:41
бо Касперський не любить інших антивірусів.
Я видаляв перед тим Касперского, хіба реєстр добре не почистив. Правильно казав Пупер, найкраща чистка в безпечному режимі.
Нод32 - фе! Випробував. Викинув. А викинув чому? НОД немає файерволу, або має, але слабонький. До мене в комп заліз хробак і заблокував вихід в інтернет. Двічі перевіряв весь комп (глибокий аналіз), НОД32 сказав, що все нормально. Поставив Касперського - виявив 9 хробаків, після чого інтернет став доступним.
НОД32 я викинув....
бо антивірус -- це тільки антивірус....
додатково тре ставити фаєрвол, і час-від-часу перевіряти троян ремувером....
А про шпионские программы похоже никто и не думал.Их не вычисляют антивирусы и они нередко просачиваются через фаерволл. Кому надо, вот прямая ссылка на скачку бесплатной AntiSpy программки:http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_auswahl_15805925.html?t=1207670556&v=3600&
Она абсолютно бесплатна и там можно выставить украинский или русский интерфейс.
А про шпионские программы похоже никто и не думал.Их не вычисляют антивирусы и они нередко просачиваются через фаерволл. Кому надо, вот прямая ссылка на скачку бесплатной AntiSpy программки:http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_auswahl_15805925.html?t=1207670556&v=3600&
Она абсолютно бесплатна и там можно выставить украинский или русский интерфейс.
Додано через 1 хвилину
Аутпост має в собі вбудований модуль для провірки на SpyWare, думаю інші файрволи також мають.
Всі ці Антиспай програмки, це, на мою думку, для тих користувачів як не можуть собі позволити встановити (купити) нормальний файервол і користуються стандартним віндосовським (брандмаєром? ).
Але ми ж не такі ми можемо собі встановити будь який найкрутіший файрвол :)
Панове, вчора ключик на моєму каспері закінчився :( Скиньте будь-ласка щось свіже!
Панове, вчора ключик на моєму каспері закінчився Скиньте будь-ласка щось свіже!
завтра скину... але куди?
Какое счастье,что лично я пользуюсь не виндовским фаерволом и тем самым не отношусь дотих користувачів як не можуть собі позволити встановити (купити) нормальний файервол і користуються стандартним віндосовським (брандмаєром? )....
А то быть "белой вороной" в таком принципиальном вопросе явный позор!Правда, 1hOr ?
А то быть "белой вороной" в таком принципиальном вопросе явный позор!Правда, 1hOr ?
Та чому позор?
Просто вже так склалося що "наші люди" успішно користуються "безплатно платним" ПО. Це напевно не є добре з різних точок зору але як є так вже є...
Додано через 3 хвилини
Я про інше. Зайві програмки, зайві проблеми...
-------------
мав можливість одного разу "чистити систему" (та що тут чистити її взагалі перевстановити вартувало) яку до мене чистили за допомогою подібних програмок...
мав можливість одного разу "чистити систему" (та що тут чистити її взагалі перевстановити вартувало) яку до мене чистили за допомогою подібних програмок...
ну так бы сразу и сказали,что нэ можэтэ даты соби рады с такими программами - у меня всё например функционирует отлично, а для чистки жёстких дисков могу порекомендовать CCleaner- извините,что тоже бесплатная, но попробуйте - программа очень неплохая.
Недавно поставив Online Armor, фрішний, ;) Весь час чогось не вистачає, (після Аутпосту).
Але працює. Я вже про його наявність забувати почав, що, суб'єктивно, є зле.:borat:
З антивіруса - Mcffee. Ще до нього SpyBot. Джентельменський набір, тєскать...
ну так бы сразу и сказали,что нэ можэтэ даты соби рады с такими программами - у меня всё например функционирует отлично, а для чистки жёстких дисков могу порекомендовать CCleaner- извините,что тоже бесплатная, но попробуйте - программа очень неплохая.
Я за вас радий. І за безплатний софт також радий. І "можу даты соби рады" не переживайте
Ви мене напевно з самого початку не зрозуміли. власне переважна більшість людей користується крякнутими платними програмами, і щоб ви не казали але платні програми є або більш функціональними, або більш сумісними ... тобто в якійсь мірі кращими. Щодо правильності використання таких програм це окрема дискусія
Додано через 7 хвилин
CCleaner- извините,что тоже бесплатная
Щодо власне цієї програми, якщо комп"ютер нормально налаштований то вона впринципі зайва.
Читаю на сайті що ця прога може.
1)Opera
Temporary files, URL history, cookies.
2)Windows
Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files.
3)Registry cleaner
Advanced features to remove unused and old entries, including ....
4)Third-party applications
Removes temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including
Щоб очистити Смітник треба спеціальну програмку? А не можна просто права клавіша і очистити? Те саме з папками TEMP, TMP і подібними (Shift+Del), з Куками і з Хісторі (їх взагалі можна не зберігати якщо не потрібно, відповідно налаштувавши Оперу, чи хто там чим користується) Наслідком такого автоматичного чищення наприклад може бути що вам прийдеться згадувати (або відновлювати) пароль до улюбленого форуму...
Додано через 14 хвилин
Отже 1,2 і 4 зайві функції, встановивши папку ТЕМП у "видне місце" наприклад в С:\ТЕМП, спокійно її чистимо без ніяких зайвих програм
цікавим може бути хіба що п 3. Хоча в мене чомусь склалось таке переконання що "добре засмічений реєстр" не здатна почистити жодна програма. Якщо комп"ютером користуються виключно по призначенню ,скажем офісний комп і ніхто на ньому ніяких експерементів з ПЗ не робить то й чистити його не треба, а якщол в комп. встановлювати все підряд та ще й чистити різними чистильщиками рано чи пізно прийдеться чистити комп від чистильщиків. Ех ... в більшості випадків простіше просто перевстановити систему
З анти-шпигунів рекомендую XoftSpySE. Швидко працює + також непогано ловить віруси. Використовую її як дотатковий антивірус.
ОТУТ (http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php#firewalls-ratings)є результати тестування різних фаєрволів і багато чого цікавого по нетворк секьюріті.
Крім того існує доволі велика кількість невеликих утиліт для перевірки як протікань(утєчєк) фаєрів, так і їх убиваємості. Напр. на ЦЬОМУ (http://www.firewallleaktester.com/) ресурсі.
З антивірусів користуюся макафі, і ним задоволений, - раз на тиждень оновлення, і все.
Всі проблеми зі шпигунами, а також для контролю за макафі, і підозрілими проблемами в реєстрі, використовую спай-бот. Нормальна прога. Крім Mcafee, все безкоштовне.
levandivka
04.08.2008, 17:32
Не знаю, як у інших, а мій НОД 32 2.7 з кінця липня відмовився оновлювати бази.
2 компи точно виявилися завірусяченими.
Інсталяція з нуля версії 2.7 не допомагає.
Поставив Аваст, дасця чути..?
thinkers
05.08.2008, 11:28
Не знаю, як у інших, а мій НОД 32 2.7 з кінця липня відмовився оновлювати бази.
2 компи точно виявилися завірусяченими.
Інсталяція з нуля версії 2.7 не допомагає.
Поставив Аваст, дасця чути..?
маю теж нод, але совість не гризе брати паролі для оновлення баз в і-неті. Один з варіантів - http://nod321.com/
Це не реклама, просто там ті паролі найшвидше з"являються
Юзав Др.Веб - шось ацтойне...
Аутпост.. не бачив шоб він шось робив..
НОД32 - більш менш але потім відмовився оновлятись...
то все я комбінував з Аутпостом...
Зараз все зніс і поставив Каспера 7... він мене харить тими оновленнями... день два не онови і вже пише про кінець світу..
доречі хтось знає чи треба до нього в комплект окремо фаєрвола? бо помоєму то лиш даремна трата ресурсів..
Доречі каспер теж "прікаліст"... мені показало шо ключ мертвий.. пробував підставити інші ключі - не бере.. клацнув пару раз на оновлення баз... шось не оновляло а потім само оновило і ключик виздоровів))) шо за йопт)))
доречі хтось знає чи треба до нього в комплект окремо фаєрвола? бо помоєму то лиш даремна трата ресурсів..
Якщо звичайний каспер, то треба окремо фаєрвол, якщо з серії Open Space Security, то там в комплекті є все: фаєрвол, анти-спам і т.д.
Стосовно того чи треба фаєрвол взагалі, то тут імхо залежить від того який і-нет: якщо adsl - можна обійтись (в крайньому випадку практично всі модеми мають вбудований), мережа (типу airbytes) - бажано таки поставити, а то задрючать прищаві кульхацкери.
Наше Літо
10.08.2008, 19:25
знайомий програміст казав, що нинішній Касперський надто слабкий, щоб ловити і знищувати віруси. поставити Касперського - зробити тільки видимість захисту.
у мене НОД 32. поки задоволена. за три міс. упіймав 8 вірусів, я їх не видаляла (всі трояни були в карантині) і ПК почав сильно зависати. як видалила - всі проблеми зникли.
знайомий програміст казав
А не пробували запитати знайомого програміста на основі яких даних він дає таку інформацію? Просто цікаво...
знайомий програміст казав, що нинішній Касперський надто слабкий, щоб ловити і знищувати віруси. поставити Касперського - зробити тільки видимість захисту.
у мене НОД 32. поки задоволена. за три міс. упіймав 8 вірусів, я їх не видаляла (всі трояни були в карантині) і ПК почав сильно зависати. як видалила - всі проблеми зникли.
А у мене так само, лише навпаки. Нод гірше Касперського.
каспер -- руль....
враховуючи те, що бесплатно!..
а з нодом -- вічний гемор з ключами...
враховуючи те, що бесплатно!..
а з нодом -- вічний гемор з ключами...
Хм, з ключами я думав завжди що навпаки :)
----------
Стосовно попередньої фрази ("думки знайомого програміста") то тут не все так очевидно. В питанні пошуку вірусів суттєвої різниці між нодом і каспером я за всю свою практику не побачив. Бази вірусів в них практично ідентичні (є підозра що хтось в когось краде :), а ще імовірніше обидва юзають якусь загальну базу). Просто один і той же вірус віднаходиться в різний час. Деколи каспер скоріше ловить, деколи нод. Це і пояснює різні відгуки про них: в одних нод після каспера знаходить віруси, в інших - навпаки. Але менше з тим - то не суттєво. А от в знищенні вірусів імхо нод таки троха недотягує. Каспер краще інтегровується в систему (можливо тому і тормозить більше). Для прикладу зустрічались віруськи, які прописувались в реєстрі під так званими embedded-null characters. Нод їх не міг видалити, а просив витерти вручну через regedit. Але проблєма якраз в тому, що regedit також їх не може знищити (треба спец.прогу (http://technet.microsoft.com/uk-ua/sysinternals/bb897448(en-us).aspx)). А от каспер видаляв http://www.kolobok.us/smiles/standart/pardon.gif
Хм, з ключами я думав завжди що навпаки
для ноду потрібен шаманський бубен....
я таких глюків ще ніколи не бачив....
годину -- ключ активний, дві години -- неактивний і навпаки... http://levus.info/smile/unknown.gif
і по китайцям полазив (у них щодо програмного забезпечення багато цікавого, наприклад, форум "дискуз", який віднещодавна став опенсурсний, але це все "між нами"), і все одне такі глюки з ключами...
а каспера зарядив пробну версію на місяць, після чого в неті взяв ключ і всі діла, або поставив бетку останню, а там ключі бесплатні....
щоправда щодо бетки я не надто впевнений...
і останнє: ліцензія на КІС -- 200 гривень на рік.....
grim.pill
11.08.2008, 14:24
для ноду потрібен шаманський бубен..
тут (http://www.for-ever.cn/nod32/) це краще (як на мене) ніж використовувати якийсь кряк. правда проблема в довговічності валідності - від доби до... ну незнаю, десь до місяця, а то й більше.
Ліцензія на NOD - 185 гр...
Ліцензія на NOD - 185 гр...
ліцензія тільки на анивірь?...
бо у каспера 200 грн -- і антивірь і фаєрвол...
grim.pill
11.08.2008, 23:55
ліцензія тільки на анивірь?...
Ціна власне на NOD32 Antivirus - тільки антивірус. Просто вздрів колись в Техніці для Бізнесу, навіть виникло бажання купити, але якось поступово зникло, само по собі... :) А орієнтовні ціни на продукти ESET NOD32 можна глянути, наприклад, тут (http://www.cddoma.com.ua/275/0/Antivirus_NOD32/) Наприклад антивірус + фаєрвол (ESET NOD32 Smart Security Home) коштує ~ 300 гр.
Якщо і буду купляти ліцензію (мо' колись) то певно NOD. ))
P.S. Правда ніц поганого про теперішні продукти Касперського сказати не можу. Остання версія , яку юзав, певно 5-а, а потім перейшов на НОД.
Я пользуюсь НОД 32 (Мне и триал периода хватит, он у меня - Remaining trial period: 15152 days :D) в связке с Outpost - все работает отлично и без глюков (и без лицензий :D).
Я пользуюсь НОД 32 (Мне и триал периода хватит, он у меня - Remaining trial period: 15152 days ) в связке с Outpost - все работает отлично и без глюков (и без лицензий ).
трояна тобі впарити, чи що зробити?....
Максим Великий
14.09.2008, 21:14
Хто знає як вбити урода http://s44.radikal.ru/i105/0809/d9/a4af55b21df6.jpg (http://www.radikal.ru)
Тупо видалити цей файл не дає
як вбити урода
Каспера поставити :)
Якщо серйозно, то гемору з тим уродом трохи є. Читай тут (http://virusinfo.info/showthread.php?t=14426) як позбутися.
Народ, а чи був би хтось ласкавий скинути діючий ключик на каспер? Мій сі скінчив, а в магазин ще не епоха ходити, поки вже не довго, то хочу насолодитися останніми піратськими роками.
А у мене через 3 дні закінчується дія пробного 30-денного ключа ((.
Ненавиджу лазити в неті і шукати діючий ключ, бо більше надивишся всілякої реклами і накачаєш єрунди ніж знйдеш щось по суті. Що буде якщо знести Касперського і поставити заново - новий пробний ключ дадуть? (також думаю що ні :) , хоча зустрічав якусь програму яка вбиває записи про ключ і дозволяє щомісяця качати офіційний ключ)
На крайній випадок буду користуватися зі старими базами - то вже невперше.
Максим Великий
16.09.2008, 15:16
Каспер 2009 вилікував цей вірус і ще декілька знайшов і вилікував
Во видите. Я вже давно про то казав: по пошуку вірусів нод, каспер і т.д. практично усі рівні. Але от з видаленням в нода (і інших) таки є проблеми...
А у мене через 3 дні закінчується дія пробного 30-денного ключа ((.
Ненавиджу лазити в неті і шукати діючий ключ, бо більше надивишся всілякої реклами і накачаєш єрунди ніж знйдеш щось по суті. Що буде якщо знести Касперського і поставити заново - новий пробний ключ дадуть? (також думаю що ні :) , хоча зустрічав якусь програму яка вбиває записи про ключ і дозволяє щомісяця качати офіційний ключ)
На крайній випадок буду користуватися зі старими базами - то вже невперше.
А лазити і шукати не потрібно! Просто знайди собі в неті прогу Kaspersky Key Finder і вона стягне всі найновіші ключі! Перевіряв - тулза робоча.
Городецький
26.09.2008, 17:57
Хто знає як вбити урода
Тупо видалити цей файл не дає
Тому, крім NODа у мене ще й Avast, який просто вміє сканувати диски без завантаження системи, тоді вражені системні файли лікуються (на 95% видаляються) не зважаючи на Вінду.
А лазити і шукати не потрібно! Просто знайди собі в неті прогу Kaspersky Key Finder і вона стягне всі найновіші ключі! Перевіряв - тулза робоча.
Пішов іншим шляхом.
Деінсталював касперського, убив хвости касепрського у реєстрі. Встановив заново, і знову скачав пробний 30-денний ключ з офіційного сайту. Часу пішло значно менше ніж на пошуки в неті новий ключ.
Хочете, що Windows Vista чи Windows XP став Windows 95 встановіть Касперського.
От я незнаю ... Я надаю перевагу перевірці на віруси в неті ... На мою думку ці всякі Касперскі, Авіри зайві на компі ))) То тіки моя думка)))
Ser tabu
29.09.2008, 12:48
От я незнаю ... Я надаю перевагу перевірці на віруси в неті ... На мою думку ці всякі Касперскі, Авіри зайві на компі ))) То тіки моя думка)))
сумніваюсь що ви в повній мірі праві.
Для тих, хто немає можливості придбати офіційну версію Касперського антивірусника пропонує більш простий вихід з ситуації, ніж деінстальовувати його раз в місяць. На сайті яндекса задайте пошук - Я.онлайн.
Після цього перейдіть на це посилання http://online.yandex.ru/?from=kaspersky
Там скачайте Я.онлайн з Бесплатная антивирусная защита Касперского для Я.Онлайн
Термін діїї півроку. Після цього продовжують ще на півроку ітак далі. Успіхів :)
Євген М.
29.09.2008, 14:10
Пішов іншим шляхом.
Деінсталював касперського, убив хвости касепрського у реєстрі...
Не обов'язково деінстальовувати.. достатньо просто закрити, вбити хвости в реєестрі і запустити знову.
Boris_Kiev
29.09.2008, 22:01
люди, ось впіймав мій НОД (після завантаження плагінів та софтин для відкриття автокадівських файлів):
http://img404.imageshack.us/img404/7762/vexezn4.gif
Начебто прибив. Чим це може загрожувати ?
Городецький
30.09.2008, 15:36
ssms.Vexe точно не потрібен для перегляду автокадівських файлів :)
А хтось пробував Avira Premium Security Suite? я вже 5 років користуюсь антивірусом цього виробника - ніколи не мав проблем з вірусами..
Гена Букин
02.10.2008, 02:32
А хтось пробував Avira Premium Security Suite? я вже 5 років користуюсь антивірусом цього виробника - ніколи не мав проблем з вірусами..
У меня Авира. Доволен. До этого был Каспер грузил ситему слишком.
У меня Авира. Доволен. До этого был Каспер грузил ситему слишком.
у мене КІС 2009, нічо систему не вантаже...
levandivka
02.10.2008, 09:02
нічо систему не вантаже...
ТАК у Вас, Пупере, підозрюю, і Система не російська..(?)
ТАК у Вас, Пупере, підозрюю, і Система не російська..(?)
:cry: російський інтерфейс........
Не обов'язково деінстальовувати.. достатньо просто закрити, вбити хвости в реєестрі і запустити знову.
Пробував, але так не пішло, бо не було в настройках "отримати 30 денний ключ".
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008