КПК

Показати повну версію : Вітаміни

Текіла
16.12.2007, 00:06
Ви приймаєте вітаміни? Як часто? І які?
Я періодично приймаю вітаміни у вигляді таблеток.
Зараз приймаю Вітрум.
До того були Активал - мої улюблені.
Приймаю в середньому три рази на рік.

Тіріон
16.12.2007, 00:22
Приймаю бета-каротин, вітаміни А, Д3, Е, аскорбінову кислоту, Д-біотин, фолієву кислоту, В1, В2, нікотинамід, В6, В12, Д-пантотенат кальцію двічі на день. Тритижневі комплекси, перерва - 1-2 місяці.

Deus igrok
16.12.2007, 00:51
Вітру раз в день і дріжджі тричі вденю і черніку форте.

coolzak
16.12.2007, 00:52
а я їм фрукти,овочі,п"ю соки і не буду ту хімію жувати.для профілактики достатньо а при хворобі то треба буде лікаря питатись

Мих
16.12.2007, 02:16
Один мудрий лікар мені повідав: надлишкові вітаміни для організму значно гірше, нід їх недостаток. Можна тим шкоди собі наробити. То є раз. Друге, натуральні вітаміни засвоюються нашим організмом згідно принципу: скільки треба організму - решту "далой". Штучні вітаміни не виводяться організмом так добре, як натуральні. Звідси висновок.

Romko
16.12.2007, 04:45
а я їм фрукти,овочі,п"ю соки і не буду ту хімію жувати
Я також волію з’їсти ябко.або якусь мандарину.А хімію(спазмалгон) їм,коли сильно голова болить...

Мих
16.12.2007, 10:16
Доречі, натуральний вітамін, навіть якщо він витягнутий з натурального продукту зберігається не більше декількох годин, а потім, це вже не є натуральний вітамін у повному розумінні цього слова. Натуральний вітамін не стійка субстанція.

Текіла
16.12.2007, 12:14
п"ю соки
як на мене ці всі соки. звичайно якщо не фреші, і є сама справжня хімія.

Додано через 1 хвилину
і дріжджі тричі вденю

а дріжджі вони для чого?

dArt
16.12.2007, 12:27
Съедаю по упаковке Центрума 2 раза в год.
Витамины вещь необходимая, однако перед их принятием, думаю следует сдать анализы и проконсультироватся с врачем. Одна из причин долголетия и хорошей формы в старости - правильный прием витаминов.

levandivka
16.12.2007, 12:42
Одна из причин долголетия и хорошей формы в старости - правильный прием витаминов.
Ви не сказали і про необхідність "правильно їх виводити" потім (очищувати від шлаків :) ) :
Штучні вітаміни не виводяться організмом так добре, як натуральні. Звідси висновок.

A_Stella
16.12.2007, 12:45
Зараз щоранку приймаю кальцій вітрум, спіруліну і йод. З того часу як почала- не хворію. Вперше за зиму. Тьху тьху. ..Хоча може я своє перехворіла на початку осені. Лежала місяць і щоранку штрикали уколами для того щоб організм почав боротись. Мабуть нашпигували наперед. :-)

coolzak
16.12.2007, 16:10
з прийомом різних прибамбасів треба вважати-в людей часто поправляється самопочуття на основі ефекту плацебо а не тому що дійсно корисно.збалансована дієта,фізичні навантаження в міру ,багато свіжого повітря і про багато недомогань можна буде забути

пупер
16.12.2007, 16:41
З того часу як почала- не хворію.
я коли літом обливаюся холодною водою (холодний душ) -- зимою на застуду не хворію....

lanka
16.12.2007, 17:18
п"ю соки
мені лікар сочки не радив пити, так само як і негазовну воду. За його словами, сочки - суцільна хімія, а до негазованої мінералки додають слабкі антибіотики, щоб вона довго зберігалася. Радив купувати газовану воду, випускати газ і тоді пити

Deus igrok
16.12.2007, 17:39
а до негазованої мінералки додають слабкі антибіотики, щоб вона довго зберігалася. Радив купувати газовану воду, випускати газ і тоді пити
Вперше чую
Чув про хлорування, зміну гратки, і окиснення.
А про антибіотики - вперше.

lanka
16.12.2007, 17:41
Вперше чую
я теж недавно почула вперше, інформація ще не перевірена, але я її почула з вуст медика-професора

Deus igrok
16.12.2007, 17:46
але я її почула з вуст медика-професора
А я від виробників мінеральної води ) Зокрема Поляни Квасової. =)

Michel
16.12.2007, 17:56
Вітаміни. (http://www.aif.ru/health/article_prmid_dta117512.html)

Redhotchilly
16.12.2007, 18:06
Вперше чую

соки стараюсь пити, але "домашнього виробництва" розбавлені водою.
Я навпаки пю негазовану мінеральну воду.

coolzak
16.12.2007, 18:16
мішель то все туфта бо якщо тому вірити то до моменту коли винайшли і почали приймати синтетичні вітаміни то здорових людей не було.не претендую на професора медицини але натуральні речі з моєї точки зору по любе краще як синтетика.99% всіх "наукових"досліджень про шкідливість або корисність різних додатків,продуктів і суплементів фінансуються компаніями виробниками і результати відповідні.

Deus igrok
16.12.2007, 18:22
то до моменту коли винайшли і почали приймати синтетичні вітаміни то здорових людей не було.
Були , але не було електро станцій, транспорту - і взагалі важкої промисловості.

Redhotchilly
16.12.2007, 18:27
я вітаміни не приймаю. Їм лимони, мед.

Michel
16.12.2007, 18:32
мішель то все туфта бо якщо тому вірити то до моменту коли винайшли і почали приймати синтетичні вітаміни то здорових людей не було.не претендую на професора медицини але натуральні речі з моєї точки зору по любе краще як синтетика.99% всіх "наукових"досліджень про шкідливість або корисність різних додатків,продуктів і суплементів фінансуються компаніями виробниками і результати відповідні.
Знаю.
В принципі - то всі знають.

P.S. Але є і спейіалізовані сайти, на яких серйозні люди (спеціалісти) пишуть.
http://www.medportal.ru/enc/ophthalmology/myopia/5/
http://www.medportal.ru/enc/nutrition/vitamine/10/
http://www.medportal.ru/enc/nutrition/vitamine/12/
http://www.medportal.ru/enc/nutrition/vitamine/18/

Додано через 32 хвилини
Натуральна "віагра".
http://news.online.ua/2007/12/04/1056544630.php

Zoryanazirka
17.12.2007, 18:50
А я приймаю вітаміни для годуючих, бо годую малого. Спробувала зробити перерву відразу шкіра стала суха і тріскала аж до крові, в темноті в очах "зіпсутий телевізор" і постійна втома. Це до того що я дуже добре зараз харчуюся.

Chortenia
20.06.2008, 11:51
Знайшла от таку цікаву інфу.

Препарати, що викликають вітамінну недостатність (http://www.vitaminov.net/rus-25735-29434-0-230.html)

mamatu
20.06.2008, 12:36
а я всю вагітність та до сих пір, з невеличкими перервами, приймаю "Вітрум пренатал форте".

Dr. Alex
22.06.2008, 00:41
В сегодняшней жизни, с ее напряженным ритмом люди во всем мире тратят громадные деньги на витаминные добавки, которые, по их мнению, способны предотвратить и даже излечить самые страшные заболевания. Каждый день миллионы людей бездумно принимают витамины, убежденные в том, что это полезно для здоровья… Но все больше ученых считают, что привычка людей принимать огромные дозы некоторых витаминных добавок может иметь разные последствия. В лучшем случае это напрасная трата денег, в худшем - серьезный ущерб здоровью.
Стоит зайти в любую аптеку и осмотреться, более 80% витаминно-минеральных комплексов синтезированны химически, а значит в лучшем случае проходят транзитом, а в худшем - цирроз печени, воспаленные почки.. вплоть до изменения состава крови..
Нужно знать, что в рот ложиш (хотя бы состав и в каких пропорциях)..
Закон в жизни: незнание правил, не освообждает от ответственности.. То же самое и к здоровью, не знание и не компетентность, не освообждает от последствий описанных выше..:cool:

levandivka
22.06.2008, 00:43
Каждый день миллионы людей бездумно принимают витамины, убежденные в том, что это полезно для здоровья…
Йой! І не кажіть!
А скільки приймають БАДи!?.

Dr. Alex
22.06.2008, 00:45
:) Виктор.. ну что за кайф выдергивать предложения из текста.. Там вроде написано слово "бездумно"... Или вы его спецом не замечаете??

Мих
22.06.2008, 00:45
Перебор вітамінів - набагато гірше, ніж їх недостача.

levandivka
22.06.2008, 00:47
написано слово "бездумно"... Или вы его спецом не замечаете??
Все я помічаю.
Але не став уточнювати, що вітаміни\БАДи приймають і "с умним відом" (версія- "думним" (пол.)).
Результат - аналогічний.

ЗІ: не хотів акцентувати на цій думності, щоб не ображати. Примусили...

Romko
22.06.2008, 00:51
Йой,які глупства видают ніби недурні люди...
Їжте трускавки,вишні,ябка і буде вам щастя!

Dr. Alex
22.06.2008, 00:54
Все я помічаю.
Але не став уточнювати, що вітаміни\БАДи приймають і "с умним відом" (версія- "думним" (пол.)).
Результат - аналогічний.

Кому что.. Вон люди даже обливаются холодной водой с умным видом..
И даже колются наркотой с умным видом..
вот приходи ко мне на тестирование, тогда твои издевки мож как то обходить меня будут ...:)

levandivka
22.06.2008, 00:56
ко мне на тестирование, тогда твои издевки мож как то обходить меня будут
Грошей шкода. :)
На пиво - запросто!

Dr. Alex
22.06.2008, 11:24
Грошей шкода. :)
На пиво - запросто!

Ну вот.. пейте пиво с умным видом.. ;)

levandivka
22.06.2008, 12:18
ТАК я і п'ю, пиво (увечері).
Кажуть, оно луччє за "вітаміни", і за ...
(ну, Ви пойняли... :) )