КПК

Показати повну версію : Допоможіть знайти книжку!

Dr. Shutup
13.12.2007, 03:10
Вже декілька місяців шукаю книжку Ірини Львової "Мій чоловік-пінгвін". Обійшов всі Букви, Літери, питав в переходах-безрезультатно. Сестра обриває телефон, просить дістати. Читав рецензію в одному журналі- мені сподобалось. Може хтось знає, де можна дістати того пінгвіна? Може відгукнеться сама авторка (вона-журналіст Експресу).
Допоможіть!

пупер
13.12.2007, 03:17
класна тема!!!

шукаю: микола далекий (всі твори)......

viltis
13.12.2007, 09:08
Вже декілька місяців шукаю книжку Ірини Львової "Мій чоловік-пінгвін". Обійшов всі Букви, Літери, питав в переходах-безрезультатно. Сестра обриває телефон, просить дістати. Читав рецензію в одному журналі- мені сподобалось. Може хтось знає, де можна дістати того пінгвіна? Може відгукнеться сама авторка (вона-журналіст Експресу).
Допоможіть!

В мене та книжечка десь має бути. За годинку подивлюсь, можу дати почитати, або просто обміняти на якусь іншу книжечку.

Точно, є в мене та книжечка. Я вам напишу свій номер телефону, подзвоните)))

Гелена
17.12.2007, 19:25
допоможіть, будь-ласка, знайти Ю.Мороза "Реклама? Нет ничего проще!"
хочу купити, а нема в Львові :(

Додано через 51 секунду
п.с. і в інтернеті нема

Кася
17.12.2007, 20:57
Гелено,а яке видавництво?

Гелена
18.12.2007, 14:42
Гелено,а яке видавництво?

здається, що Ростов-на-Дону, "Фенікс"
але можу і помилятися ;)

Danilo
04.01.2008, 15:15
Шукаю в електронному вигляді книгу Сергія Плачинди „ Лебедія ( Як і коли виникла Україна)”. Мо, хтось бачив?

Маю лише кавалок з тексту.

Дещо про племя лісових москалів.

Всі почалось з Аттили.
До нас дійшло чотири документи — угоди Аттили з Візантією. Укладалися вони так... Як тільки кляті ромеї переставали платити данину могутній Антії, Аттила погрожував війною. Одразу приїздили посли з щедрими дарами, і монарх Антії диктував угоду. Перший пункт в усих чотирьох документах звучав однаково: «Повернути всіх скіфських (гуннсь-ких) утікачів».
Останній пункт був також стереотипним: «Не давати притулку втікачам скіфським (гуннським)».
Аттила завів суворий закон: украв — смертна кара. Убив будь-кого — голова з плеч. Вчинив розбій, пограбував — те ж саме.
Від смертної кари бандити втікали в далекі північні ліси. До Москви-ріки (слово «москва» по-удмуртському — «ведмежа вода», тобто — ведмежий закуток, глухомань). Туди рука Аттили не діставала.
Так гуртувалася чоловіча община русів-утікачів. Женилися вони на удмуртках, марійках, естках, фінських дівчатах і про синів їхніх казали: руський удмурт, руський фінн... Ось таким чином і з'явився «загадковий» прикметник РУСЬКИЙ (РУССКИЙ). Відтоді почала формуватися нова войовнича нація -нація — жорстоких, злих, агресивних, вельми ледачих (звикли не працювати, а вбивати, грабувати) — бандитів, для яких не існувало відчуття совісті.
Формування се йшло кілька століть.
Вперше москалі заявили про себе 8 березня 1169 року, коли вже утворили Московсько-суздальським князівством і мали свого вождя Андрія, що його за іронією долі називали Боголюб-ським, хоча йому більше пристало б ім'я — Сатанинський. З юних літ сліпо ненавидів Український народ за його віль-нолюбність і розум. Тож, як тільки став князем Суздальським, привів свої полки під Київ, зненацька захопив його і влаштував небачену за всю історію різню та розбій. Три дні і ночі москалі, сп'янілі від крові, вирізували дітей, жінок, старих; грабували, ґвалтували, палили. Три доби над Києвом стояв крик, зойк, ґвалт.

lanka
04.01.2008, 15:23
Може хтось знає, де можна дістати того пінгвіна? Може відгукнеться сама авторка (вона-журналіст Експресу).
То чому б вам не задзвонити в Експрес? Там і авторку знайдете. А книжка дісйно смішнюча і правдива

levandivka
04.01.2008, 15:38
задзвонити в Експрес? Там і авторку знайдете. А книжка дісйно смішнюча і правдива
Не вірю! (с)
Експрес з правдою не дружить. :)

Тим22
04.01.2008, 15:45
Я нашел в Мариуполе, оказывается издательство "Піраміда", Львів. Эта книга у них есть в продаже
http://www.piramidabook.com/?cont=catalogue&catalogue_action=browse&catalogue_page=4

lanka
04.01.2008, 15:59
Не вірю! (с)
Експрес з правдою не дружить.
Одразу видно, що ви не читали книжку

nirvanka
04.01.2008, 18:07
Вже декілька місяців шукаю книжку Ірини Львової "Мій чоловік-пінгвін".
Я теж довго шукала ту книжку, бо колись мені її подарувала подруга з Франківська і я хотіла теж своїй подрузі подарувати.. Але не знайшла :(
Можу дати почитати ;)
А книжка - супер! Рекомендую почитати на дозвіллі ;)

sem41
04.01.2008, 18:43
Шукаю книжку. Ощадну. З нульовим балансом не пропонувати.:rolleyes:

New Shrek
04.01.2008, 19:29
Шукаю в електронному вигляді книгу Сергія Плачинди „ Лебедія ( Як і коли виникла Україна)”. Мо, хтось бачив?

Цього тексту немає у мережі Інтернет у вільному доступі.
Дешевше всього ця книга продається у видавництві

СВАРОГ http://www.svarga.kiev.ua/knyga3.htm

Додано через 2 хвилини
Лебедія
Сергій Плачинда

В пошуках відповідей на запитання "Як і коли виникла Україна? Ким були наші далекі предки?" автор, відомий український письменник-патріот, лінгвіст, етнограф проходить складний дослідницький шлях довжиною в сім тисяч років, по крихтах складаючи мозаїку історії стародавньої України з позицій нової сучасної наукової концепції. К.: Видавничий дім "Калита", 2006. - 160 с. М'яка обкладинка http://i030.radikal.ru/0801/39/5a2cf224529d.jpg
Гуртова ціна - 11
Дрібногуртова ціна - 12
Роздрібна ціна - 15

New Shrek
05.01.2008, 08:35
Щоб зробити замовлення, необхідно надіслати
Ваші ПІБ та точну поштову адресу.
Оплата – при отриманні у поштовому відділенні.
Адреса: м. Київ, вул. Виборзька, 84, к 25
Тел: (044) 2235747, 8050 3395747
Електронна адреса: veda@cdmaua.com
www.svaroh.info, www.svarga.kiev.ua

Полковник
05.01.2008, 08:41
Срочно нужен 41-й том ПСС В.И. Ленина.
Или хотя бы стр.437 из этого тома.
СРОЧНО!!!!

Оля
05.01.2008, 09:35
Срочно нужен 41-й том ПСС В.И. Ленина.
Или хотя бы стр.437 из этого тома.
СРОЧНО!!!!

Свят, свят, свят!:scare: Полковнику! Видно, що Ви цілу ніч не спали. ;) Йдіть додому спати, може вже Вам чогось іншого захочеться, крім Лєніна! :p

Тим22
10.01.2008, 16:02
Получил книгу "Мій чоловік-пінгвін". Не успел в руки взять, женсовет фирмы отобрал, а теперь никакой работы. Читают хором, рыдают от смеха, вообщем книга видно бальзам для женской души, пребывающей замужем

matvs
23.01.2008, 15:56
Допоможіть!

Цікаво ви придумали прорекламувати свою книжку.:)
Класний маркетинговий хід. :radist:
Коли напишу свою книгу, буду теж просити на форумах пошукати її мені.:)

Samojlovu4
23.01.2008, 16:19
Шукаю книжку:

Das Schiff. Ілюстрації Stephen Biesty(Стівен Бісті)

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51XFY285KKL._SS500_.jpg

Або її аналог по русски чи українською...

Ніде не можу знайти, вже 2 місяці eBay відслідковую - нема (ще м такого немав, би на eBay чогось не було...) Є один б/у екземплярчик на Amazon.de, але ціна в 307€ не дуже мене влаштовує...:beee:

Тиждень тому бачив в одного лікаря, в праксісі, в кімнаті очікування... але банально стибзяти якось не наважуюсь...:)

Гелена
22.02.2008, 03:53

прочитала уривок, захотілося всю прочитати :)
а що ще так і не знайшли в електронному варіанті?