КПК

Показати повну версію : Iнтернет-магазини

MARTINI
07.02.2007, 04:53
Комп"ютери, комплектуючі, оргтехніка, телефони, диски, книги, меблі, побутова техніка, автозапчастини, різні послуги тощо - з часом спектр товарів, які можна замовити у Львові через інтернет зростає, так само зростає кількість людей, які такими сайтами користуються.

Щоправда наразі більшість інтернет-магазинів - це лише вітрина на веб-сайті. Замовляєш товар, тобі його приносять, платиш готівкою кур"єрові. Або й взагалі, доставка - самовивозом зі складу :)

На щастя, напрямок електронної комерції розвивається, росте конкуренція і рівень проектів. Прошу сюди подавати адреси львівських інтернет-магазинів. Насамперед тих, у яких можна здійснити оплату прямо на сайті через електронні платіжні системи і замовити товар додому чи на роботу з безкоштовною доставкою. Тобто повноцінні інтернет-магазини.

Velomax
07.02.2007, 21:35
Я молчу. У меня интернет-магазин неполноценный...

MARTINI
08.02.2007, 02:45
Знайшов такий www.for.lviv.ua (http://www.for.lviv.ua)

Але менеджер в ICQ чогось не відповідає. Щоб щось спитати, проконсультуватися, то треба телефонувати. А це вже вихід в оффлайн, а значить це виходить вже не зовсім інтернет-магазин :)

Velomax
08.02.2007, 19:07
Мартини, Львов пока что не готов к использованию таких интернет-магазинов, о которых ты говоришь. Ты сам может быть и готов, а "необходимый" минимум львовян-клиентов - нет.

Ольга
09.02.2007, 23:44
Дуже скоро буде працювати для львівських батьків http://ymka.com.ua/ -
Інтернет-магазин товарів для дітей!

Velomax
10.02.2007, 15:52
Інтернет-магазин это глухарь, по-моему.
Любой инет-магазин во Львове скорее используется как онлайн-каталог, просто, чтобы не лазить по городу - времени-то нету в будние дни. А карточки у большинства только зарплатные - в банкоматах наличку получать. Большинство тех, кто пользуется инетом во Львове - молодежь, а они еще пока не доработались до того, чтобы завести себе карточку, которой можно было бы платить в онлайне. Им проще прийти ногами, рассчитаться и забрать вещь.
Если работник магазина не отвечает в аську - он лопух, потому что скорее всего он и есть владелец. Зачем было выкладывать номер аськи, если некому отвечать?
А из тех магазинов, которые подходят под все требования Мартини - это, пожалуй, только Горганы-Уа, не сочтите за рекламу.

New Shrek
10.02.2007, 21:33
........ Большинство тех, кто пользуется инетом во Львове - молодежь, а они еще пока не доработались до того, чтобы завести себе карточку, которой можно было бы платить в онлайн

не точная инфа ,уже три года бесплатно сын пользуется .
[QUOTEАкция: одновременно с ISIC/Maestro БЕСПЛАТНО предоставляется карточка «Гроші Онлайн» для безопасных расчетов в сети Интернет за товары и услуги;[/QUOTE] http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20777

Velomax
11.02.2007, 03:06
Ваш сын скорее исключение, чем правило - я делаю вывод исходя из своих наблюдений.
А вот за линк большое спасибо - выложу у себя.
(ЗЫ: каждый раз, когда моя дочка замечает Вашу аватарку, она заставляет меня включать мультик про Шрека - невозможно работать ! :))

oleksijt
14.02.2007, 00:55
...платиш готівкою кур"єрові...
Можу запевнити, що саме такий спосіб оплати обирають 90% покупців в магазинах, де є можливість оплатити карткою. Навіть у Києві.

oleksijt
14.02.2007, 00:58
Дуже скоро буде працювати для львівських батьків http://ymka.com.ua/ -
Інтернет-магазин товарів для дітей!

Вже працює :)
Заходьте.
Доставка по Україні в руки.
Оплата картками поки не приймається, але це справа попиту.

oleksijt
14.02.2007, 01:00
Горганы-Уа
Точніше - gorgany.com ;)

MARTINI
04.03.2007, 12:46
Ну що ж, спробую щось купити. На сайті пише, що оплатити можна через інтернет. Подивимося :)

MARTINI
04.03.2007, 12:48
ееее! А принтерів то вони не продають :(

yarst
05.03.2007, 21:32
Шановні учасники форуму.Мене звати Володимир.Я Головний менеджер роекту ЗАТ"ЯРСТ"- Львівський інтернет-магазин Ярст.Якщо у вас є пропозиції щодо вдосконалення нашого інтернет магазину (www.yarst-dodomu.com.ua) пишіть на мою скриньку.Скоро буде оплата картками (служба безпеки банку вже провіряє 2 тижні) а так все готово. Не подумайте ,що це реклама,я реально випадково наткнувся на цей форум.І наш www вже тут висів.Мені дуже приємно читати відгуки про наш проект.А скептиків , що у Львові мало користувачів таких послуг,я запевняю---це не так!!!!

MARTINI
06.03.2007, 02:33
Так! Я вірив у це :)

Ілонка
06.03.2007, 19:50
я от побувала на одному з львівський інтернет магазинів(www.for.lviv.ua) і мені здається що там ціни дорожчі ніж у реальних магазинах з технікою..

New Shrek
06.03.2007, 20:07
я от побувала на одному з львівський інтернет магазинів(www.for.lviv.ua) і мені здається що там ціни дорожчі ніж у реальних магазинах з технікою..За то є розрахунок через нет"
WebMoney Transfer
Оплата замовлення можлива через систему WebMoney. Після узгодження з менеджером замовлення, переведіть на гаманець WMZ необхідну суму" І принтери для
MARTINI

yarst
06.03.2007, 21:06
Не може такого бути, щоб ціни були вищі!!!

Ілонка
06.03.2007, 22:23
Не може такого бути, щоб ціни були вищі!!!

можуть..наприклад нателефони Нокіа вищі..

MARTINI
07.03.2007, 04:01
Купив у Ярсті МФП принтер-сканер-копір фірми "Ксерокс". Ціною задоволений, оплатив вебманями, доставили швидко на роботу.

yarst
07.03.2007, 10:48
можуть..наприклад нателефони Нокіа вищі..
А на нашому сайті дивилися,(www.yarst-dodomu.com.ua)

Ілонка
07.03.2007, 13:59
:confused: а яка функція у цифрової фото-рамки?

New Shrek
07.03.2007, 15:25
:confused: а яка функція у цифрової фото-рамки?Милуватись електронним фото коханого, ще трохи і з ним можна буде говорити....Віват віртуальна реальність!

New Shrek
07.03.2007, 15:28
Купив у Ярсті МФП принтер-сканер-копір фірми "Ксерокс". Ціною задоволений, оплатив вебманями, доставили швидко на роботу.
Скіко коштує і чи є функція "Автономна робота" тобто без під"єднання до компа?

Ілонка
07.03.2007, 15:34
Милуватись електронним фото коханого, ще трохи і з ним можна буде говорити....Віват віртуальна реальність!

я все таки надаю перевагу традиційним фото рамкам;)

kastorskiy
18.04.2007, 12:24
Недавно открылся магазин футболок и атрибутики сайта http://extreme.lviv.ua/
Собственно, он наверно будет интересен только узкой категории людей экстремалов. Магазин ещё в разработке, но уже функционирует и в нём уже можно совершать покупки. В данный момент там предстатвлена только пара футболок, но ассортимент планируется расширять. В том числе не только за счёт одежды, но и стропорезы, высотомеры и т.п.
Адрес магазина: http://shop.extreme.lviv.ua/

Cherepashka
25.04.2007, 12:47
Є ще чудовий Інтернет-магазин http://izona.com.ua/ брав там монітор, флешку і акустику, зв'язуюсь постійно з менеджером через аську 342901313

Тетянка
25.04.2007, 14:07
Мартіні, дуже цікаву тему Ви зачепили! Львівськими інтернет-магазинами цікавлюсь давно, знала тільки за 220.соm.ua, та emark.com.ua.
Це питання дуже актуальне для мене - хочу придбати масу всього (холодильник, газову поверхню, духову шафу. витяжку та уцпу іншого), але стикнулась з проблемою доставки, або дуже малим вибором товару. Можна замовляти через ктївські магазини, але страшно - вимагають 100% передоплату....

Ksani
25.06.2007, 13:39
http://www.topcom.net.ua/
Що тут є: тонометри, пульсоміри, туристичні годинники, крокоміри, велорації, велокомп'ютери, ручні рації, дект-телефони та ін.
Офіційний інтернет-магазин бельгійського виробника Торсоm.

Ksani
25.06.2007, 13:55
Товари для дому, здоров"я та спорту:
http://www.topcom.net.ua/
тонометри, пульсоміри, туристичні годинники, крокоміри, велорації, велокомп'ютери, ручні рації, дект-телефони.
І ще скоро будуть домашні метеостанції National Geografic :)

Boris_Kiev
25.06.2007, 13:58
крокоміри,
До речі: крокомір, причеплений до поясу - в часи мого студентства був прикольним весільним подарунком нареченому. :)

Ksani
25.06.2007, 14:07
До речі: крокомір, причеплений до поясу - в часи мого студентства був прикольним весільним подарунком нареченому.
А чому ?:)

пупер
25.06.2007, 16:17
як це: чому?....
рахували..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Boris_Kiev
25.06.2007, 16:26
наказували почепити на себе у першу шлюбну ніч і подивитися результати.

Поясню: крокомір діє за принципом маятника.
Одне качання вгору-вниз = 1 крок.

New Shrek
25.06.2007, 16:26
Можна замовляти через ктївські магазини, але страшно - вимагають 100% передоплату....Сусідці доставили з Києва дитячий візок літній за 700 грн без передоплати ,замовляла по нету

New Shrek
25.06.2007, 16:31
Одне качання вгору-вниз = 1 крок.
Вдалось йому довести число фрикций за один подход до 81?

Ksani
25.06.2007, 22:49
:D :D :D
а той тонометр ще й повідомляє кількість пройдених кроків...

АндрійК
05.07.2007, 16:09
А хто бачив мої прохання про допомогу?
…де придбати картку WebMoney…
Сходив на каву і все кудись вилетіло, чи полетіло у вирій, хоча до осені ще далеко.

bora
05.07.2007, 16:11
А хто бачив мої прохання про допомогу?
…де придбати картку WebMoney…
Сходив на каву і все кудись вилетіло, чи полетіло у вирій, хоча до осені ще далеко.

Див. тута http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25686

АндрійК
05.07.2007, 16:19
О, це я розумію форум.
Дякую.

New Shrek
05.07.2007, 17:11
дякую і Вам на доброму слові

New Shrek
20.08.2007, 12:38
Санрайз-Про предлагает в аренду настраиваемый Интернет-магазин с подключением к складским ресурсам гипермаркета.
Вы хотите начать свое дело и сразу иметь в ассортименте более 20000 наименований компьютерной, цифровой и бытовой техники? Вы хотите иметь самые выгодные условия поставки, гарантированное наличие товара на складе? Нет ничего проще! Вы платите всего 500$ в месяц и получаете готовый бизнес с продуманной логистической системой. Ваша задача – только организовать доставку товара покупателю http://pro.sunrise.ru/newstext.asp?reg=30&type=RN&id=10666

Samojlovu4
30.09.2007, 22:14
Користується хтось?
Які враження, досвід?:)

EntOther
30.09.2007, 22:33
Користується хтось?
Які враження, досвід?:)

Купува футбольний м'яч для свого класу....Враження так собі непогано.Все є .Майже.Чуть - чуть.МожеюТипу:crazy: :crazy: :crazy:

syavych
30.09.2007, 22:44
Купува футбольний м'яч для свого класу
З підписом Пелє? бо звичайний думаю вигідніше в магазині купити

coolzak
01.10.2007, 01:01
купляю інструмент .запчастини-виходить половина ціни магазину

New Shrek
01.10.2007, 06:59
купляю інструмент .запчастини-виходить половина ціни магазину навчіть товариство,будь ласка

syavych
01.10.2007, 08:45
купляю інструмент .запчастини-виходить половина ціни магазину
Вам то файно - доставка дешево коштує, тому виходить і дешевше. А вот пересилка з Гамерики в Україну (+мито в нас) виходять явно не дешево.

Додано через 6 хвилин
навчіть товариство,будь ласка
Чого тут вчити? Відкриваєте PayPal, поповняєте його кредиткою, заходите в єбей (негарно якось по-нашому звучить ;) ), шукаєте товар, дивитесь відгуки про продавця (якщо хоч пару негативних - слід задуматись), ставите свою ставку (і піднімаєте щоразу коли хтось ставить вищу), коли час аукціону закінчується - домовляєтесь з продавцем за спосіб доставки, оплачуєте і отримуєте товар. Все просто:bazar:

New Shrek
01.10.2007, 09:06
А вот пересилка з Гамерики в Україну (+мито в нас)
я не пробував,але колєга каже що дешевше на 30% ніж в українській реальній крамниці

syavych
01.10.2007, 09:37
я не пробував,але колєга каже що дешевше на 30% ніж в українській реальній крамниці
Залежить від типу товару. Якщо сам товар відносно дорогий і невеликий за розміром - тоді вигідніше.

coolzak
01.10.2007, 10:45
можна money orderom теж платити і з продавцем можна домовитись щоб проставляв ціну при пересилці малу в документах і писав що це подарунок(дпя митниці)

Samojlovu4
01.10.2007, 11:32
Сам я також вже давно в нім. "eBay" купую... не дуже часто, так - час від часу. Наразі задоволений, ще ніразу не було ніяких проблем. Важливо звертати увагу на рейтинг і відгуки в продавця. Таки дійсно дешевше виходить, в залежності від товару звичайно...

syavych
01.10.2007, 12:04
з продавцем можна домовитись щоб проставляв ціну при пересилці малу в документах і писав що це подарунок(дпя митниці)
ТАК домовитись можна хіба з приватниками, але я як правило купую в сурйозних хвірм, в яких все "по бумажках", тому домовитись важко.

Додано через 6 хвилин
Сам я також вже давно в нім. "eBay" купую... не дуже часто, так - час від часу. Наразі задоволений, ще ніразу не було ніяких проблем. Важливо звертати увагу на рейтинг і відгуки в продавця. Таки дійсно дешевше виходить, в залежності від товару звичайно...
З нім. пересилка таки дешевше ніж з гамерики, хоча і ціни відповідно вищі (хоча теж залежить від товару).

П.С. А які товари найчастіше купуєте? Які на Вашу думку є вигідніше купувати через єбей?

Samojlovu4
01.10.2007, 12:12
Ми от переїжджати збираємось, то я до вбудованих кухонь в "іБеї" приглядаюсь... і ще до багатьох інших дрібниць...

Додано через 21 хвилину
Різне купував: ровери, собі і малому, дитяче сідало в машину, до кумпутера всяку біду - від наліпок на клавіатуру до "робочого склєрозу", до авта всякі фінтіклюшкі, книги, ДВД(ще до того, як відкрив прекрасний світ скачування...:download: ), до хати дещо, батареї до мобілки і т. д. і т. п. Ніколи не купував одягу і продуктів.
Якщо якусь техніку - то виключно фірмову, нехай і старшу, і в продавців з 95-100% рейтингом. Бажано в хвірм з ярликом "першокласного продавця іБей"...
Часто виходить дешевше, і то відчутно, якщо якась серйозніша річ то і на кілька десятків євро. В приватників часто якусь корисну річ можна за дурничку взяти - це якщо людина в "іБей" не заробляти вийшла продажом, а зайвого позбутися. :) Але треба вважати, помітив: деякі під шумок намагаються дорожче як в склепі товар впихнути...;)

EntOther
02.10.2007, 22:10
З підписом Пелє? бо звичайний думаю вигідніше в магазині купити

Я купував нормальний м"яч....А такий м'яч який я вважаю нормальним знайти важко в магазині а на Ebay це легко та швидко.

sselev
07.11.2007, 19:56
На щастя, напрямок електронної комерції розвивається, росте конкуренція і рівень проектів. Прошу сюди подавати адреси львівських інтернет-магазинів. Насамперед тих, у яких можна здійснити оплату прямо на сайті через електронні платіжні системи і замовити товар додому чи на роботу з безкоштовною доставкою. Тобто повноцінні інтернет-магазини.

http://photo-start.com.ua

Стосовно оплати онлайн. В любому випадку необхідно попереднє узгодження замовлення. Товару може тимчасово не бути на складі, а особисто ми в таких випадках не практикуємо брати повну оплату.

Оплата онлайн вебманями річ корисна, але постає питання: чи багато у нас є людей, які ними користуються?
Оплата банківськими картками робиться просто, але тут є один момент. Банк бере певний відсоток з продавця за кожну операцію. Торгуючи цифровою технікою є велика імовірність нічого не заробити, а то й продати в мінус.

New Shrek
19.11.2007, 14:25
Psihov Market - это информационный некоммерческий ресурс. Мы не перепродаём технику - мы всего лишь помогаем нашим клиентам покупать товар по оптовым ценам со склада официальных поставщиков известных производителей техники
http://market.psihov.net.ua/

Bazooka
30.11.2007, 14:33
Поділіться, будь ласка, своїм досвідом купівлі будь-чого в Інтернеті!

Зокрема цікавлять Інтернет-магазини Європи і Америки... Яким чином ви розраховувалися і як здійснюється доставка в Україну?

Наперед вдячна! :)

Redhotchilly
30.11.2007, 14:43
я купую майже все по інтернету.
Раджу відкрити собі рахунок в www.paypal.com

New Shrek
30.11.2007, 14:50
Але спочатку тре мати картку не нижче МастерКард,і туть на Форумі казали що
PayPal з Україною погано працює, а як в Нідерландах?

Руда Кішка
30.11.2007, 14:54
Але спочатку тре мати картку не нижче МастерКард,і туть на Форумі казали що
PayPal З україною погано працює
Нормально працює. В мене чоловік мало не щотижня щось на e-bay купує, користуючись PayPal. Карточка Visa Classic спеціальна для розрахунків в інеті

syavych
30.11.2007, 15:00
Нормально працює.
Не нормально. На український PayPal рахунок НЕ можна перерахувати гроші.

Руда Кішка
30.11.2007, 15:04
Не нормально. На український PayPal рахунок НЕ можна перерахувати гроші.

так мова йшла про покупки в Інеті, а не продажі.
Продавати дійсно через PayPal поки що проблематично (якщо взагалі можна). А для того, щоб купити річ і інеті не треба, щоб на твій рахунок перераховували гроші!

syavych
30.11.2007, 15:20
так мова йшла про покупки в Інеті, а не продажі.
Продавати дійсно через PayPal поки що проблематично (якщо взагалі можна). А для того, щоб купити річ і інеті не треба, щоб на твій рахунок перераховували гроші!
Добре, уявіть ситуацію що Ви купили товар через е-бай (звучить якось так не по-дитячому :)), отримали, а він - бракований/не такий/і т.д. Більшість продавців працюють з MoneyBack (якщо не працюють то не раджу купувати щось в них), то як вони мають повернути Вам гроші?

New Shrek
30.11.2007, 15:29
Карточка Visa ClassicСкільки вона зара коштує ,колись я платив $50 на рік

Redhotchilly
30.11.2007, 15:30
Добре, уявіть ситуацію що Ви купили товар через е-бай (звучить якось так не по-дитячому ), отримали, а він - бракований/не такий/і т.д. Більшість продавців працюють з MoneyBack (якщо не працюють то не раджу купувати щось в них), то як вони мають повернути Вам гроші?

я купую і продаю речі на ebay.
кілька років тому, там було багато різних шахраїв, але зараз все набагато строгіше.
по кількості позитивних відгуків і при перевірці, що продавець продавав можна визначити, чи він надійний чи ні.

Деякі навіть дають гарантію на 1 рік. Мені повертали гроші, і я повертала.
Треба читати уважно умови продажу товару і все буде добре.

New Shrek
30.11.2007, 15:31
Visa Classic спеціальна для розрахунків в інеті є дешевший варіант карточка Райфайзену"Гроші он-лайн" $5 за рік

Додано через 38 секунд
З Нідерландів,а ми говорим про Львів

Bazooka
30.11.2007, 15:43
На ebay.de чи на ebay.com? (перепрошую, я мало розуміюся на тому). Як відбувається оплата (маю інет-картку Visa)? Як з доставкою (шлють кур"єром чи звиклою поштою)?

Додано через 1 хвилину
З Нідерландів,а ми говорим про Львів
Ні, до Нідерландів, на жаль, нам ше далеко... :)

Руда Кішка
30.11.2007, 15:50
Добре, уявіть ситуацію що Ви купили товар через е-бай (звучить якось так не по-дитячому :)), отримали, а він - бракований/не такий/і т.д. Більшість продавців працюють з MoneyBack (якщо не працюють то не раджу купувати щось в них), то як вони мають повернути Вам гроші?
PayPal після всіх процедур повертає гроші на Ваш екаунт. Тобто ви ці гроші з екаунту на свою карточку перевести і зняти їх не можете, але використати для іншої покупки через PayPal можете

Redhotchilly
30.11.2007, 15:52
На ebay.de чи на ebay.com? (перепрошую, я мало розуміюся на тому). Як відбувається оплата (маю інет-картку Visa)? Як з доставкою (шлють кур"єром чи звиклою поштою)?

я купую на ebay.co.uk i ebay.com.
якшо дешева річ, то пересилають проштою поштою.
Якшо дорoга- то курєром або я сама їздила забирати.
кілька разів платила чеком, a так переважно Paypal або Visa

Руда Кішка
30.11.2007, 15:52
Скільки вона зара коштує ,колись я платив $50 на рік
та що в чоловіка - 15 грн за відкриття рахунку і 10 гривень обслуговування на рік

New Shrek
30.11.2007, 16:22
я купую на ebay.co.uk .... я сама їздила забирати.та не поїде Bazooka зі Львова в Великобританію забирати свою покупку

Redhotchilly
30.11.2007, 16:38
та не поїде Bazooka зі Львова в Великобританію забирати свою покупку

то залежить, що ви купуєте- машину чи флешку?
я відповіла на питання просто :)

Руда Кішка
30.11.2007, 16:58
там ще ньюанс з митницею. Покупку до $200 можна не декларувати

Bazooka
30.11.2007, 17:15
там ще ньюанс з митницею. Покупку до $200 можна не декларувати
Це стосується лише нашої держпошти (і їхньої відповідно), а курьєрські служби розмитнюють :(

syavych
30.11.2007, 19:21
кілька років тому, там було багато різних шахраїв, але зараз все набагато строгіше.
по кількості позитивних відгуків і при перевірці, що продавець продавав можна визначити, чи він надійний чи ні.

Деякі навіть дають гарантію на 1 рік. Мені повертали гроші, і я повертала.
Треба читати уважно умови продажу товару і все буде добре.
Redhotchilly, та не про це мова. Біда не в шахраях, а в тому що PayPal забив на Україну, а це призводить до того, що нам ніяк не вберегтись від них (шахраїв), бо не зможем отримати ні копійки на свій рахунок.

Руда Кішка
30.11.2007, 19:22
Redhotchilly, та не про це мова. Біда не в шахраях, а в тому що PayPal забив на Україну, а це призводить до того, що нам ніяк не вберегтись від них (шахраїв), бо не зможем отримати ні копійки на свій рахунок.

Можна. Я вище написала

syavych
30.11.2007, 19:23
PayPal після всіх процедур повертає гроші на Ваш екаунт. Тобто ви ці гроші з екаунту на свою карточку перевести і зняти їх не можете, але використати для іншої покупки через PayPal можете
Не повертає... Перевіряв...

Руда Кішка
30.11.2007, 19:26
Не повертає... Перевіряв...

Дивно. В нас повертали і знайомим також.

Grek
30.11.2007, 19:29
Нажаль більшість гамериканських продавців не висилають товари до України, як варіант можна шукати посередників (наші співвічизники, які живуть там та можуть переправити товар до нас), але ціна таких послуг переважно зводить до мінімуму економію.

syavych
30.11.2007, 19:29
Можна. Я вище написала
Пориюсь в листах може знайду відповідь від ПейПелу, але приблизно звучала так: Селлер такий-то хоче переказати Вам таку-то суму грошей, але Ваш рахунок знаходиться в зоні недовіри ПейПелу, і отримання грошей заборонене. Просимо вибачення за незручності. :)
Дивно. В нас повертали і знайомим також.
Гроші повертаються тільки у випадку анулювання транзакції ПейПелу, але 99% продавців просто перекидають гроші на Ваш рахунок.

Руда Кішка
30.11.2007, 20:58
Нажаль більшість гамериканських продавців не висилають товари до України, як варіант можна шукати посередників (наші співвічизники, які живуть там та можуть переправити товар до нас), але ціна таких послуг переважно зводить до мінімуму економію.

Висилають. Нам приходили багато посилок з Америки, з Англыъ, з Китаю

Redhotchilly
30.11.2007, 21:15

треба дивитись на тих, хто висилає
я завжди вказую, куду висилаю..
один раз висилала в Зімбабве, але я попередила покупця, що не беру на себе відповідальності, якшо посилка загубиться... то він сказав, шо згідний. Все дійшло.

З Україною інші заморочки- наша митниця

Bazooka
30.11.2007, 21:17
Висилають. Нам приходили багато посилок з Америки, з Англыъ, з Китаю
А в яких Інтернет-магазинах є така можливість доставки в Україну ? (Америка і Англія цікавлять) поділіться, будь ласка ;)

Руда Кішка
01.12.2007, 13:23
А в яких Інтернет-магазинах є така можливість доставки в Україну ? (Америка і Англія цікавлять) поділіться, будь ласка ;)

Наскільки мені відомо чоловік купує все через e-bay, тому якісь інет-магазини не пораджу. Та й дивлячись, що ви збираєтесь купувати, можливо у нас різні інтереси :) Інет-магазини також частенько продають свій товар через e-bay

New Shrek
01.12.2007, 15:11
Цікава примочка для Лисиці http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
Special Editions

Mozilla Firefox - eBay Edition
Be a better bidder. Download now.

Bazooka
01.12.2007, 16:02
Наскільки мені відомо чоловік купує все через e-bay, тому якісь інет-магазини не пораджу. Та й дивлячись, що ви збираєтесь купувати, можливо у нас різні інтереси :) Інет-магазини також частенько продають свій товар через e-bay
Гаразд, дякую :) Вчора дещо купила на amazon.de - сьогодні вже написали, що вислали :radist: німецькою держпоштою - чекати десь днів 20...

New Shrek
01.12.2007, 16:28
Bazooka перший постріл і вдалий,якщо не секрет, що ж то за лігуміни такі ,шо ві Львові нема

Руда Кішка
01.12.2007, 17:50
Гаразд, дякую :) Вчора дещо купила на amazon.de - сьогодні вже написали, що вислали :radist: німецькою держпоштою - чекати десь днів 20...

З почином :)
У нас на пошті так радіють, коли чоловік заходить :) Вчора зайшов, а вони "ой добре, що ви зайшли, а то ми вже за вами заскучили :)" і відгрузили 7 посилок :crazy:

sselev
02.12.2007, 16:49

Замовляв в Adorama. Доставили UPS'ом, але довелось розмитнювати - ціна стала більша на 21%.

Redhotchilly
02.12.2007, 17:59
Замовляв в Adorama. Доставили UPS'ом, але довелось розмитнювати - ціна стала більша на 21%.

от про те і мова...
коли висилати офіційно UPS або DHL.
розмитнення- задороге задоволення:8:

Bazooka
02.12.2007, 19:24
Bazooka перший постріл і вдалий,якщо не секрет, що ж то за лігуміни такі ,шо ві Львові нема
Замовила перші сезони серіалу "Швидка допомога" ("ER") - хочу мову підтягнути (схиблена :) ), сподіваюся англійською теж можна буде дивитися...

Додано через 2 хвилини

Дякую! Мені навіть казали, що ціна зростає десь до 40% від вартості замовлення:8: ...

sselev
02.12.2007, 20:06
Дякую! Мені навіть казали, що ціна зростає десь до 40% від вартості замовлення:8: ...

Залежить від типу товару. Завжди стягується ПДВ (20%) + митні збори + митна ставка залежно від виду товару (до 30%).
В моєму випадку ставка була 1%. Повезло :)

Митники дуже хитрі і перевіряють відповідність задекларованої вартості в інвойсі дійсності. Чорт би їх побрав...

Redhotchilly
02.12.2007, 20:07
Залежить від типу товару. Завжди стягується ПДВ (20%) + митні збори + митна ставка залежно від виду товару (до 30%).
В моєму випадку ставка була 1%. Повезло :)

Митники дуже хитрі і перевіряють відповідність задекларованої вартості в інвойсі дійсності. Чорт би їх побрав...

купуйте до 200євро і не мучтесь ;)

New Shrek
02.12.2007, 20:17
упуйте до 200євро іа ПДВ ж як

Redhotchilly
02.12.2007, 20:32
а ПДВ ж як
я коли вказувала ціну посилки в Україну до 200євро... висилала DHL, на митниці не відкривали нічого

proffi-k
12.12.2007, 19:20
Тут можна придбати різні товари від дитячих речей до спортивного мотоциклу !!! відвідайте www.proffi-k

Marlen
16.12.2007, 02:44
Знайшов такий www.for.lviv.ua (http://www.for.lviv.ua)

Але менеджер в ICQ чогось не відповідає. Щоб щось спитати, проконсультуватися, то треба телефонувати. А це вже вихід в оффлайн, а значить це виходить вже не зовсім інтернет-магазин :)

і правильно, що не відповідає. з їхніми цінами давно пора закриватися... неадекватно дорого

Ksani
17.12.2007, 11:51
а чого тут у нас змішалися коні-люди? Пости і з теми львівські інтернет-магазини, і з теми покупки через інтернет і eBay... все на купу

New Shrek
15.01.2008, 13:36
USB-Вентиляторы | USB-Лампочки | Манипуляторы | Полезные устройства | Сувениры | Туть (http://www.rozetka.com.ua/ru/products/procategory/154/index.html)

sselev
17.01.2008, 19:36
Яким боком розетка.уа до Львова? Це ж київська контора...

USB-Вентиляторы | USB-Лампочки | Манипуляторы | Полезные устройства | Сувениры | Туть (http://www.rozetka.com.ua/ru/products/procategory/154/index.html)

MARTINI
17.01.2008, 21:00
Шрек, справді навіщо все мішати докупи? Ще й тему переіменовувати. Люди вже звикли, як вона називається, шукати стануть - нескоро знайдуть (с) :)

Samojlovu4
29.01.2008, 12:52
О, от і перша проблемка в eBay намалювалась... правда не знаю ще точно, чи дійсно проблемка...

Тиждень тому книжку купив, 19€ перерахував... досі не прийшла... Як завтра не прийде, то буду до продавця даватися чути...

Samojlovu4
01.02.2008, 12:00
Ну що, проблемки не вийшло...

Прийшла вчора книжка, все Ок. Всередині було ще 5€ вкладено... буцім за затримку, а ще записка, що вона просто впала з рук і трохи надбила кутик(хоча я це нерозгледів).

Отже наразі на eBay без проблем...

Пересічний
18.02.2008, 07:57
користуйтеся пошуком www.hotline.ua . Я придбав собі монітор і фотоапарат... економія майже 400гривень:radist:

Kamilla
28.02.2008, 13:06
Deshevshe.net.ua - тут були? Це київський інтернет-магазин, але є представництво у Львові на Франка. Ціни -бомба. Вибір теж хороший. Брали там мобільний та фотоапарат. На мобільному зекономила 200грн, на фотоапараті 320. Шкода лише що доставки вони не роблять, обіцяли щоскоро буде.

sselev
28.02.2008, 13:32
Перш ніж туди йти раджу почитати відгуки клієнтів, як наших так і київських

http://deshevshe.net.ua/guestbook/

Deshevshe.net.ua - тут були? Це київський інтернет-магазин, але є представництво у Львові на Франка. Ціни -бомба. Вибір теж хороший. Брали там мобільний та фотоапарат. На мобільному зекономила 200грн, на фотоапараті 320. Шкода лише що доставки вони не роблять, обіцяли щоскоро буде.

Kamilla
29.02.2008, 17:04
Перш ніж туди йти раджу почитати відгуки клієнтів, як наших так і київських
перш ніж вірити цьому, потрібно переконатись. Це може бути як антиреклама, так і випадок "всім не догодиш". Звичайно що у цьому світі все не ідеально. Доречі поганих відгуків про львівський магазин не знайшла!

sselev
29.02.2008, 17:57
Мій товариш вирішив перевірити коли підійшов час купити новий мобільний і зіткнувся з хамством. Купив на 50 грн дорожче в сусідньому магазині, для смартфона 50 грн це невелика різниця.

перш ніж вірити цьому, потрібно переконатись. Це може бути як антиреклама, так і випадок "всім не догодиш". Звичайно що у цьому світі все не ідеально. Доречі поганих відгуків про львівський магазин не знайшла!

Kamilla
04.03.2008, 11:25
Мій товариш вирішив перевірити коли підійшов час купити новий мобільний і зіткнувся з хамством. Купив на 50 грн дорожче в сусідньому магазині, для смартфона 50 грн це невелика різниця.
Що ви маєте на увазі під словом "хамство"? Його наматюкали і вигнали?

sselev
05.03.2008, 03:03
Він по ICQ консультувався, ми ж про інет-магазини говорим.

Що ви маєте на увазі під словом "хамство"? Його наматюкали і вигнали?

Kamilla
05.03.2008, 16:50
Він по ICQ консультувався, ми ж про інет-магазини говорим.
В них просто є магазин, в який можна прийти і замовити. А коли це було і яким чином хамство проявлялось, якщо не секрет?

sselev
07.03.2008, 00:22
То ще осінню було. Його здається відфутболили на якийсь сайт замість того щоб дати відповідь на питання (цікавились смартфоном).
Ми обговорюємо інет-магазини. :) Ну нема в мого товариша часу ходити по магазинах, якщо можна проконсультуватись онлайн!

В них просто є магазин, в який можна прийти і замовити. А коли це було і яким чином хамство проявлялось, якщо не секрет?

lotr_an
07.03.2008, 01:00
Ваш сын скорее исключение, чем правило - я делаю вывод исходя из своих наблюдений.

кгм. зара у більшості студентів повноцінні платіжні карточки VISA Electron.

Poster
20.03.2008, 21:48
VISA Electron до розрахунку в нетi не приймається.

lotr_an
20.03.2008, 22:02
VISA Electron до розрахунку в нетi не приймається.

цікаво, як мені вийшло? :) можливо її не скрізь приймають - то так. але Visa Electron є дебетною платіжною карткою і розробленою спеціально для розрахунків через Інтернет, адже Maestro, яка також дебетна ПК, не приймається для розрахунків в Інтернеті.

Poster
23.03.2008, 09:12
цікаво, як мені вийшло? :) можливо її не скрізь приймають - то так. але Visa Electron є дебетною платіжною карткою і розробленою спеціально для розрахунків через Інтернет, адже Maestro, яка також дебетна ПК, не приймається для розрахунків в Інтернеті.

Є Visa Electron i є Visa Classic, яка дорожча. Visa Classic має крiм pin коду ще код CCV2, який часто необхiдно ввести для завершення покупки, а на Visa Electron такого коду щось не видко...

Крiм того банки пропонують вiртуальнi картки для розрахунку в iнтернет, якi можна оформити за 10 грн, i видадуть картонну iмiтацiї картки :-)

P.S. Можливо якийсь банк i пропонує такi картки Electron, якими можна розраховуватись в мережi. Але бiльшiсть банкiв виключає таку можливiсть, подiляючи клiєнтiв банку на "свiдомих" (тi що готовi платити вiд $20) за картку та "несвiдомих" (дешевi картки), таким чином страхується вiд ризикiв.

Цi слова нi в якому разi не є образою когось чи чогось - просто висновки з роботи самих банкiв, та з досвiду з картками.

Dr.F@ust
08.05.2008, 09:47
Ще один хороший магазин www.lvivmarket.com

Nadijka
08.05.2008, 16:14
А скажіть, як на вашу думку, що потрібно для того шоб створити свій інтернет магазин?
І чи може інтернет-магазин бути головним заробітком?

Ольга
08.05.2008, 17:45
звичайно, що може бути, тільки от що саме продавати треба добряче продумати...

sselev
08.05.2008, 21:35
1. Придумати назву. Визначитись з асортиментом товарів, цільовою аудиторією, постачальниками, ціновою політикою. Скласти бізнес-план та вивчити конкурентів, можна попробувати поторгувати через оголошення в газеті.

2. Зареєструвати і створити сайт. Сайт можна писати вручну або використати вже готові "скелети" і наповнити розділами та товарами. Зробити початкову розкрутку сайту.

3. Зареєструвати СПД або юрособу, це обов'язково якщо при продажі необхідно заповнювати гарантійні талони. На цьому етапі має бути чітке уявлення про то як все буде працювати.

Жити за рахунок інтернет-магазину можна, за умови серйозного ставлення до цієї справи.

А скажіть, як на вашу думку, що потрібно для того шоб створити свій інтернет магазин?

Dr.F@ust
10.05.2008, 11:25
щодо інтернет-магазинів у еас то тут виникає ще одна маленька проблема, в нас ще люди не привикли купляти через інтернет. Тому сподівтись на великі прибутки одразу не варто розраховувати.

Кася
10.05.2008, 11:42
а що відомо про так званий Google Checkout? Воно надійне?

sselev
10.05.2008, 16:14
Про цю "проблему" я чув ще 1,5 роки тому, коли починав працювати в цій сфері. У Києві інет-магазини популярні, тому що інет більше розповсюджений та в людей просто нема часу їздити по місту. До нас це прийде трохи пізніше.

щодо інтернет-магазинів у еас то тут виникає ще одна маленька проблема, в нас ще люди не привикли купляти через інтернет. Тому сподівтись на великі прибутки одразу не варто розраховувати.

Додано через 5 хвилин
Чув ще 2 роки тому, це система прийому платежів через інет. Виглядає як надійне, але сам не користувався.

а що відомо про так званий Google Checkout? Воно надійне?

Кася
10.05.2008, 17:36
Чув ще 2 роки тому, це система прийому платежів через інет. Виглядає як надійне, але сам не користувався.
ну та я теж чула :). але цікаво чи хтось на практиці переконався яке воно і чи не має з ним проблем, як от з paypal.

пупер
10.05.2008, 17:47
чи не має з ним проблем, як от з paypal.
а які проблеми з "палкою"?.. http://levus.info/smile/smile.gif
що вам заважає оплатити?...

Кася
10.05.2008, 17:51
що вам заважає оплатити?...
неможливість приймати заважає.

пупер
10.05.2008, 19:23
неможливість приймати заважає.
дивно, я оплачував.... http://levus.info/smile/scratch_one-s_head.gif
вони приймають оплату....
тільки ти не можеш отримати гроші....

Кася
10.05.2008, 19:52
тільки ти не можеш отримати гроші....
ну це я й маю на увазі.

пупер
10.05.2008, 20:35
ну це я й маю на увазі.
як варіант -- користуватися обмінником для поповнення рахунку...
юзати гаманець якогось буржуя...

Кася
10.05.2008, 20:51
користуватися обмінником для поповнення рахунку...
ніц не зрозуміла...а подетальніше?

пупер
10.05.2008, 21:08
ніц не зрозуміла...а подетальніше?
інтернет-обмінник дозволяє переказати кошти, наприклад, з вебмані на "палку"....
якщо маєте друга, який живе в європі\америці -- він може отримувати ваші платежі і повертати їх у вигляді вебмані....

якщо потрібно саме оплатити чиїсь послуги -- у більшості випадків можна скористатися валютною платіжною карткою...

Dr.F@ust
13.05.2008, 13:21
Google Checkout?

Вона надійна але поки що працює не в багатьох країнах навіть Європи, досі працювала лише в США і недано дозволили кажись у Британії.

А щодо прийому платежів то в нас є свої системи які дозволяють приймати кредитні картки, наприклад Portmone.

sselev
13.05.2008, 14:31
Взагалі інтернет-магазини і кредитні картки в наших умовах не дуже сумісні речі.
Є випадки коли треба писати в банк заяву щоб можна було робити онлайн платежі, інакше вони не будуть проходити. Для клієнта може бути дуже незручно.
При оплаті кредиткою з продавця товару знімається комісія 3-5%. Якщо магазин по одягу чи по книжках, де накрутка складає 20-50% - така комісія припустима.
Якщо продаються мобілки чи побутова техніка, з 10-15% (а то й менше) накрутки віддати комісію невигідно.

А щодо прийому платежів то в нас є свої системи які дозволяють приймати кредитні картки, наприклад Portmone.

Dr.F@ust
14.05.2008, 18:15
ssele:

Цілком згідний про комісію, але в тому і смисл покупки через інтернет, щоб заплатити і тобі товар привезли.

А про блокування карточки банками то така проблема в основному з Приватбанком. Потрібно брати карточки з нормальнмих банків.

1h0r
02.06.2008, 12:50
PeyPal рахунок поповнити в Україні неможливо?
Припустимо, я створив собі рахунок, хочу внести на нього гроші. Яким макаром?
Знайшов обмінник на українські аккаунти PeyPal також не хочуть вносити гроші.

Samojlovu4
02.06.2008, 13:05

Переводьте пеньонзи мені, я вам звідси поповню... :)

Жарти, звичайно, але частина правди в тому може і є...

Додано через 7 хвилин
А взагалі-то я з eBay трохи наколовся...
Дивлюся, шось останні кілька аукцонів пролітаю... Думаю собі, шо за холєра?! Цілком взлостився, коли не купив дуже потрібну мені книжку, причому вона пішла комусь по нижчій ціні, ніж я готовий був заплатити. Глянув, і от халепа: програма для купівлі в eBay чомусь заглючила і зовсім не вступала в аукціон, зараза...
Довелось переінстальовувати, але шкода, що рідкісна книжка вже тю-тю... хтозна, коли наступний раз з"явиться... :(

syavych
02.06.2008, 14:08
Можливо, але тільки з картки (з іншого рахунку рр ніззя)

Припустимо, я створив собі рахунок, хочу внести на нього гроші. Яким макаром?
Оформляєте Візу і поповнюєте нею свій рахунок

Poster
15.07.2008, 16:47
Мій одногрупник відкрив інтернет-магазин, оплата там по факту доставки. Та й тема дуже цікава - продукти харчування. Якщо комусь впадло стояти перед новим роком в чергах арсену...
http://dobre.lviv.ua

sselev
18.07.2008, 02:22
В нас люди не дуже охоче сприймають доставку товару, цікаво чому так?.

ssele:
Цілком згідний про комісію, але в тому і смисл покупки через інтернет, щоб заплатити і тобі товар привезли.

Poster
19.07.2008, 15:35
Так дуже часто в інтернет магазині ціни нижчі ніж у звичайном + доставка = маємо те саме, тільки не виходячи з хати

sselev
27.07.2008, 23:37
Так дуже часто в інтернет магазині ціни нижчі ніж у звичайном + доставка = маємо те саме, тільки не виходячи з хати

Річ в тому що люди ще не звикли "не виходити з хати", їм конче треба приїхати. Навіть якщо треба їхати в інше місто...
Цікаво чому так.

Nadusha
29.07.2008, 01:18
Насколько я знаю украинский PayPal аккаунт пополнить очень легко (перевод с любой интернет карты), зато принимать платежи на такой счет пока еще проблематично.
А на счет интернет магазинов - открывать можно, конечно, но люди все равно предпочитают сначала вещь пощупать, посмотреть на нее "вживую", а тогда уже и заказывать. В основном это касается крупной бытовой техники, мебели (хотя есть несколько примеров on-line продажи мебели - минингитов не оберешься). А мелочевку типа постельного белья, игрушек, дисков можно заказывают не выходя из дома.

1h0r
29.07.2008, 11:37
Річ в тому що люди ще не звикли "не виходити з хати", їм конче треба приїхати.
ну якщо отримувати товар треба в автолюксі, який знаходиться там "де чорт добраніч каже" то всетаки звик чи не звик а з хати виходити треба

Dr.F@ust
29.07.2008, 11:49
ну якщо отримувати товар треба в автолюксі, який знаходиться там "де чорт добраніч каже" то всетаки звик чи не звик а з хати виходити треба

Їхати треба якщо замовляєш товар в інтерент-магазині з іншого міста. Пред замовленням треба уважно прочитати спосіб доставки і оплати.
Якщо магазин у Львові і доставка по Львову то в більшості доставляють додому БЕЗКОШТОВНО, і оплатити можна коли ви "пощупаєте" товар.

Анута
30.07.2008, 14:24
Добре, уявіть ситуацію що Ви купили товар через е-бай (звучить якось так не по-дитячому ), отримали, а він - бракований/не такий/і т.д. Більшість продавців працюють з MoneyBack (якщо не працюють то не раджу купувати щось в них), то як вони мають повернути Вам гроші?
Привіт, наразі тільки читаю дану темку, тому не знаю - може вже хтось відповів.
Довелось стикнутись з поверненням коштів за бракований товар. все значно простіше, аніж здавалось. Хоч і на ПейПал рахунок український гроші перевести не можна, але гроші приходять вам одразу ж на карточку! і жодних проблем :)

Visa Classic
Скільки вона зара коштує ,колись я платив $50 на рік
я маю в ПриватБанку - 100 грн в рік.

Додано через 1 хвилину
Це стосується лише нашої держпошти (і їхньої відповідно), а курьєрські служби розмитнюють
однозначно! і вийде в три-дорого... тому краще відправляти поштою :)

Додано через 8 хвилин
або відправлять до незалежного експерта, якщо їм ціна не сподобається

andi
30.07.2008, 14:54
Мій одногрупник відкрив інтернет-магазин, оплата там по факту доставки. Та й тема дуже цікава - продукти харчування. Якщо комусь впадло стояти перед новим роком в чергах арсену... http://dobre.lviv.ua
заглянув я у той магазин з продуктами харчування...
знаєте, ідея хороша однозначно, але сайт сам містить просто ГОРУ помилок, розділи переплутані, очевидно ніхто за цим не слідкує та не модерує,

а от коли поглянув на ціни, то чомусь подумалось, що Мій одногрупник
з глузду з'їхав!!!
наприклад: сік виноградно-яблучний (Берегово) 1л - 6,87 грн!!!:eek:йогурт злаки Галичина 300 г (взагалі-то вага якась дивна:ninja:) - 7.26!!! :no:
:8:
а потім я побачив ОЦЕ:
Сума оплати послуги залежить від суми Вашого замовлення.

Якщо ціна Вашого замовлення не перевищує 300 грн. - ціна доставки 30 грн.

Збільшення суми замовлення на 50 грн збільшить оплату за доставку на 5 грн.
Ви скажете, чому так, якщо я більше замовляю, тоді вартість оплати за доставку збільшується?
Ми не беремо з нашого клієнта ніякої націнки на товар.
Перейшовши на гуртові ціни, Ви отримуєте знижку в середньому на 12 % (на деякі товари вона може досягати 30 %).
Вартість доставки - 10%.
Доставка за межі міста - + 2.5 грн. за кілометр.

:suicide:
і вже не знаю, чи :D, а чи :(

Анута
30.07.2008, 14:56
А про блокування карточки банками то така проблема в основному з Приватбанком. Потрібно брати карточки з нормальнмих банків.
я вже теж на Приватбанк косо дивлюсь. Єдине чому зробила картку саме в них - відділення біля дому (дуже зручно)

Додано через 3 хвилини
Річ в тому що люди ще не звикли "не виходити з хати", їм конче треба приїхати. Навіть якщо треба їхати в інше місто...
Цікаво чому так.
а "пащупать"?? :)))) в руках повертіти? ми ж не довіряємо, а вдруг щось "втюхають??"

andi
30.07.2008, 15:17
я маю в ПриватБанку - 100 грн в рік.

гм, я у червні зробив картку ВІЗА Класична Приватбанк - то у мене нема щорічної оплати ніякої, ну хіба мобі-банкінг підключено 3 грн/міс.
а VIZA Gold - з щорічною платою зараз приблизно 330 грн/рік

Анута
30.07.2008, 15:19
залізла в свою добірку магазинів
книжки http://books.lviv.ua/ (від Комплексу)
в них ще був cd-dvd.lviv.ua але з дисками вони здається зав"язали. більше уваги зараз іде на auction.ua (теж їхній проект)

неодноразово друкувала фотки і не тульки фотки через даний ресурс http://superphoto.com.ua/ якщо оплатити карткою - приходиш на пошту і забираєш. дуже зручно!

є ще такий http://www.ts.lviv.ua/
але тут все дуже банально. в офісі сидить хлопчина за компом і по вашому замовленню шукає десь і потім доставлять вам (якщо знайдуть).

ще була зустріла один магазин побутової техніки і пр. там було дорожче ніж у київських, але гріло що це львівський. нажаль інтернет-адреса не збереглась. а так вони (по пам"яті) десь в районі цитаделі.

Додано через 1 хвилину
я у червні
можливо вони змінили тарифи або ще щось, я давніше робила

Додано через 34 хвилини
львівська фабрика Мальви
http://www.malvy.com.ua/ (за доставку ні слова і взагалі враження, що наразі в стані розробки і тестування)

ще одні меблі http://mebli.lviv.ua/ вибір наразі (надіюсь) не великий, доставка 20 грн по місту.

може комусь і такий магазинчик потрібен буде ;) http://zhuir.com.ua/index.php доставка по місту безкоштовна

побутова техніка http://technoray.com.ua/ вибір не великий, але надіюсь все попереду ;)

Інтернет магазин побутової техніки, та цифрової техніки
http://www.buy.net.ua/

книжки http://timofei.com/index.php (але за достаку якось дивно....)

диски http://sidyuchok.com.ua/ (але забирати всетаки в їхньому магазині)

фото-відео техніка http://www.photo-tech.com.ua/index.html

оригінальні футболки і бейсболки http://www.futbolka.lviv.ua/ :)

туристичне спорядження http://www.gorgany.com/

доставка квітів і букетів http://www.florist.lviv.ua/index.html

досить загадковий інтернет магазин http://shop.lviv.net/ (напевно треба дзвонити і взнавати)

техніка http://www.umapalata.lviv.ua/index.php

ще раз книжки http://runy.lviv.ua/

музична апаратура http://muzsweet.com/ доставка по місту безкоштовна

академічна книгарня http://www.akbooks.com.ua

sselev
31.07.2008, 21:20
фото-відео техніка http://www.photo-tech.com.ua/index.html

Ганьба плагіаторам! Вони майже всі описи/ціни злизали з нашого Фото-Старту (www.photo-start.com.ua).

Анута
31.07.2008, 23:07
Ганьба плагіаторам! Вони майже всі описи/ціни злизали з нашого Фото-Старту (www.photo-start.com.ua).
кому на що фантазії хватає :(

Dendy
10.08.2008, 18:40
http://www.cddoma.com.ua Інтернет-магазин, де замовлення можна зробити як через інтернет, так і через телефон. Доставка по всій Україні. Можна також отримати товар за допомогою Укрпошти (що я вважаю досить зручно).
І саме основне - офіс знаходиться у Львові. Тому, можна товар забрати прямо з офісу самому. В такому разі ви сплачуєте лише вартість товару.
Ціни досить нормальні.
Я наприклад купив у них ліцензійну Counter-Strike на ДВД (разом з CS: Source) за 42 грн.
Після оформлення заказу на е-мейл через 2 дні прийшло повідомлення, що товар вже є і його можна забрати.

Анута
16.08.2008, 10:28
то навіщо ше через і-нет замовляти,якщо в супермаркеті є? я вважала,що то коли не маєш можливості ходити по магазинам-купується в інеті. чи як? шось я то не второпаю... інет,кльова штука коли з ляльою мацьопкою сидиш і можливості не маєш шастати по магазинам.,чи поясніть мені
через інет купувати деякою мірою вигідно, плюс зручно.
наприклад я купувала через інет комбайн (я правда чітко знала який хочу). з доставкою він вийшов на 300 грн дешевше ніж в Супермаркеті.
плюс, ні один продавець не розповість вам стільки інфи про якийсь прибамбас (прилад, тощо) скільки ви знайдете в детальному описі через пошук і почитаєете вдома в спокійній атмосфері.
якщо не знаєте, що конкретно хочете - інтернет допоможе визначитись і час не підганяє :)

Dendy
17.08.2008, 09:56
Хочу додати до вищенаписаного, що дуже допомагають також відгуки тих, хто придбав вже цей товар. Завжди звертаю на них увагу... Можна дізнатись різні плюси та мінуси товару.

Chortenia
20.08.2008, 15:39
Я си тащу від інтернет-магазину фокстрот.
Ціни такі самі, як і у фізичних магазинах. Який понт тоді з інтернет-магазину?

bora
20.08.2008, 15:43
Я си тащу від інтернет-магазину фокстрот.
Цікаво хто в них маркетинг-директор. Певно в неті зовсім не шарить. Мо запропонуйте їм свою допомогу за $ ?;)

Ksani
20.08.2008, 15:58
Ціни такі самі, як і у фізичних магазинах. Який понт тоді з інтернет-магазину?
Економія часу? Можна сидячи вдома вибрати те, що потрібно.

bora
20.08.2008, 16:10
Для інтернет-магазину не потрібні ні склади, ні купа консультантів з з/п, ні площі під магазини. Так працюють і-м, перепродують з гуртовень. Це усвідомлюють інтернет-користувачі і бачачи роздрібні ціни Фокстрота в неті почувають себе ошуканими. На решта сайтах - ціни все ж гуртові. Отожбо - або не робіть посміховиська або поясніть чим Ви кращі за інші інтернет-магазини, що гнете таку ціну - придумайте унікальні опції, назвіть це інакше і т.д.
Думаю ефективність даного магазину нульова, нє - мінусова, бо хтось його розробляв, кошти вкладені - а насправді сайт виконує функцію не продажу а муляжа- бо ціни неконкурентоздатні. Очевидно маркетинг-директор сам жодного разу не купував з нету. А дарма) треба знати ринок на який сунешся.

ГГГГ. http://foxtrot.com.ua/VacancyDetail.aspx?VacancyID=138 Вони таки шукають людину яка б шарила:)))
Нє. ну дають..продажі таки нікудишні - судячи з відкритої вакансії керівника і-магазину:) http://foxtrot.com.ua/VacancyDetail.aspx?VacancyID=144

Маркетинг-директора тре змінювати, а не виконавців дурної ідеї:))

Анута
20.08.2008, 16:16
треба ще економію коштів. я вже не одноразово купувала техніку через київські інет-магазини. різниця суттєва. єдиний "мінус" треба їхати в офіс транспортної компанії, щоб отримати, але це не так складно ;)

bora
20.08.2008, 16:19
треба їхати в офіс транспортної компанії, щоб отримати, але це не так складно
В інтернет-магазинах львівських не треба. В тому і плюс.

Анута
20.08.2008, 16:26
В інтернет-магазинах львівських не треба
шкода лише, що їх одиниці :(

bora
20.08.2008, 16:28
шкода лише, що їх одиниці :(

Колись і до нас дійде прогрес:)

Ksani
20.08.2008, 16:47
Для інтернет-магазину не потрібні ні склади,
А де ж зберігається продукція??? Площа під магазин - так, не потрібна. Але під склад - дуже навіть потрібна.
Консультантів так багато, як в онлайн-магазині - так, не треба, але кілько осіб "онлайн" мають бути. А ще, щоб сайт нормально функціонував, додатково потрібен тех. суппорт.

Додано через 2 хвилини
Так працюють і-м, перепродують з гуртовень.
На гуртовні одну штуку товару не купиш.
А партію треба десь зберігати. Отже, потрібен склад і всі витрати, що з цим повязані.

Додано через 3 хвилини
На решта сайтах - ціни все ж гуртові.
Це на яких? Я не захищаю "фокстрот", мені справді цікаво.

Яруська
20.08.2008, 16:57
Прекрасна штука інтернет-магазин.Мій чоловік вчора замовив хард, то сьогодні вже привезли і ще й економніше вийшло на 500 грн.Правда це в Києві доставка безкоштовна, а у Львові я не знаю...:y:

bora
20.08.2008, 17:02
Це на яких? Я не захищаю "фокстрот", мені справді цікаво.

Прошу:
ціни на одну з позицій в надцятьох інтернет-магазинах (тут портал порівняння цін в неті)
http://nadavi.com.ua/prc/122/nokia-n95-8gb/prc-39.php

і у фокстроті
http://foxtrot.com.ua/Catalog.aspx?CatalogID=11&ClassID=60&CityID=

різниця 150 баксів легко. Немаю часу далі робити роботу замість їх працівників.

Ksani
20.08.2008, 17:08
ціни на одну з позицій в надцятьох інтернет-магазинах (тут портал порівняння цін в неті)
Я мала наувазі з Львівських мереж побутової техніки...?
бо з Київськими порівнювати некоректно. Крфм того, не завжди позиції, заявлені на "надаві" фізично присутні у Київських магазинах. Переважно, Вам скажуть, що за такою ціною товар закінчився, но "вмєсто етого ми вам можем прєдложить..."

bora
20.08.2008, 17:12
"вмєсто етого ми вам можем прєдложить..."
Не було таких випадків зі свого досвіду.

бо з Київськими порівнювати некоректно
А фокстротівський - не київський?;) Може мені його з магазинами Бобруйська порівняти ще?)

Я мала наувазі з Львівських мереж побутової техніки...?
Вам потрібні побутова техніка по гуртовим цінам - пишіть в приват. Є люди які працюють на гуртовнях, Львів очевидно ними і обходиться наразі.) Фокстроту нема що протиставити їм. Хтось гарно витратив гроші на сайт з якого жодної користі.

Ksani
20.08.2008, 17:33
Не було таких випадків зі свого досвіду.
А у мене були, ноутбук хотіли купити.
А Фокстротівський - не Київський? Може мені його з Бобруйськом порівняти ще?)
А починався у Львові :) Ок, я мала наувазі з магазинів, які представлені у Львові. Бо про ті, що у "надаві" (110ua, pro100r) я нічого не знаю і навряд чи купуватиму у них.

Додано через 33 секунди
Вам потрібні побутова техніка по гуртовим цінам - пишіть в приват. Є люди які працюють на гуртовнях, Львів очевидно ними і обходиться)
дякую:)

Protskiv
20.08.2008, 17:34
Я заходила на сайт www.parfumy.lviv.ua це інтернет-магазин парфумів. Замовила парфуми за однією ціною, а через кілька хвилин виявилося, що вони вже коштують на 7 грн більше. Доставила мені їх молоденька панянка, плату взяла, як написана нова ціна. Треба було відмовитися принципово від покупки, бо не можна так ціну міняти. Ну і пізніше взнала, що ті парфуми - то підробка, бо таких давно не виготовляють. ОБИДНО:(

bora
20.08.2008, 17:37
А починався у Львові
Ну, але при тому внизу біля ціни написано - Інтернет-магазин у Києві:)

з магазинів, які представлені у Львові
Не ставила собі за мету такі шукати просто. Може як буде час пориюсь в неті. та то Ви і без мене зробите. Я завжди коли знаходила потрібний товар - просто оплачувала ще його доставку. Все одно вийде дешевше. І до речі - магазини постійно змінювала - бо просто шукаю не їх, а товар.

Додано через 1 хвилину
ноутбук хотіли купити.
Можу сказати скільки через моїх знайомих це буде коштувати. Яка модель?

Ksani
20.08.2008, 17:53
Можу сказати скільки через моїх знайомих це буде коштувати. Яка модель?
Як визначусь - напишу в приват :)

Chortenia
20.08.2008, 18:20
Усе одно, коли купляєш техніку через і-нет, ходиш по магазинах, придивляєшся, потрогаєш, зручно- не зручно.

Купляла газову поверхню, електродуховку, бойлер і мийку в кухню через інет магазини. Київські. Набагато дешевше, ніж в фізичних магазинах. З києва передавали сюди (знаючи як їздить Автолюкс не ризикую, щоб техніку надсилали через них).
Але холодильник і пралка - занадто великі для таких передавань.
Холодильник купляли в і-нет магазині Шок, на кількасот гривень дешевше.
Та ж сама пралка в інет-магазині фоксмарту коштує дешевше, ніж в інет магазині фокстроту (хоч це одна контора, наскільки я розумію).

Є львівські і-нет магазини, технорай, техносвіт, і ще хтось давав телефон складу в іншій гілці, є ще ярст. Це стосоно побутової техніки. А , ну і шок, там дешевше на 150 грн, ніж в інет-магазині фокстроту.

Зараз чекаємо поставки з техносвіту, бо на складі немає, наступного тижня поставка. В них дешевше на 250 грн. Що не кажіть, але гроші.

Анута
20.08.2008, 23:33
Бо про ті, що у "надаві" (110ua, pro100r) я нічого не знаю і навряд чи купуватиму у них.
перший раз купували фотік, різниця в 200 баксів легко. і хоч ми той магазин теж не знали, але тепер знаємо :) і ноут у них брали - теж різниця вийшла суттєва.
перший раз страшно, а потім адаптуєшся :) весь світ так живе

Aster
22.08.2008, 00:01
коли висилати офіційно UPS або DHL.
розмитнення- задороге задоволення

я коли вказувала ціну посилки в Україну до 200євро... висилала DHL, на митниці не відкривали нічого

То, все-таки, беруть ПДВ і митний збір з посилки (надісланої інет-магазином з Америки курєрською поштою) чи не беруть? Хтось може точно сказати? Хочу зробити замовлення на 100 баксів в одному з інет-магазинів США.

syavych
22.08.2008, 08:44
То, все-таки, беруть ПДВ і митний збір з посилки (надісланої інет-магазином з Америки курєрською поштою) чи не беруть? Хтось може точно сказати? Хочу зробити замовлення на 100 баксів в одному з інет-магазинів США.
До 200 єврих стандартними службами доставки (UPS, Registered Airmail, EMS і т.д.) розмитнення немає. Але проблема в тому, що частенько митниця не довіряє інвойсу, вкладеному в посилці (бо бувають випадки свідомого заниження ціни щоб оминути збори). Тому мають право відкрити посилку, глянути що там і прикинути свою вартість (як здогадуєтесь вона може стати більшою 200є :)). Тому рекомендації дві: 1. старатись не закуповуватись впритул до 200є; 2. якщо митниця переоцінила за 200, не полінуватись прийти до них (бажано мати роздруківку оплати лоту з магазину, чи у випадку е-буя номер лота). Хлопаки на митниці шустрі - одразу залізуть в нет і глянуть ціну лота на е-буї.

У випадку з кур'єрськими доставками (DHL тощо) то в ціну послуг служби вже входить розмитнення, незалежно від суми товару.

Анута
22.08.2008, 12:17
До 200 єврих стандартними службами доставки UPS
на рахунок UPS я б не була така певна, бо вони так само відвідують митницю як і DHL.
Забула ще один ньюансик: згідно з нашими законами вартість пересилки приплюсовується до декларованої вартості посилки. Якщо вартість транспортування не буде зазначена на інвойсі тощо, то варіант 1 - пройде і так; варіант 2 - попросять у транспортної компанії "Калькуляцію транспортних витрат", а тут вже або їх просити написати не реальну ціну, або навіть не знаю. В нас (DHL) митниця просила надати їм роздруківку наших тарифів, щоб вони могли самі приплюсовувати вартість до всіх посилок. Найдешевше відправлення в районі 50 дол.

Хочу зробити замовлення на 100 баксів в одному з інет-магазинів США.
якщо вирішите замовляти: ні в якому разі не відправляйте кур"єрськими службами, просто поштою. Можна застрахувати, але поштою. Відрізнити в принципі не складно: кур"єрськими службами термін доставки в середньому до тижня (в кого як), а поштою буде тижні 2-3 (10-14 робочих днів).

syavych
22.08.2008, 12:31
на рахунок UPS я б не була така певна, бо вони так само відвідують митницю як і DHL.
Вибачєюсь, там очепятка. Я про USPS :)

sselev
22.08.2008, 22:52
Цитата:
Допис від bora Переглянути допис
В інтернет-магазинах львівських не треба
шкода лише, що їх одиниці

Тут bora пропонує купувати техніку по гуртових цінах через якихось знайомих. Якщо майже всі так купують, тоді питається для чого відкривати якісь інет магазини?

Додано через 24 хвилини
Цитата:
Допис від Ksani Переглянути допис
Для інтернет-магазину не потрібні ні склади, ні купа консультантів з з/п, ні площі під магазини.

Консультанти потрібні, приміщення під офіс напевно теж, розміщення прайс-листів та мінімальна реклама в інеті це теж витрати.

Так працюють і-м, перепродують з гуртовень. Це усвідомлюють інтернет-користувачі і бачачи роздрібні ціни Фокстрота в неті почувають себе ошуканими. На решта сайтах - ціни все ж гуртові.

Продавати вроздріб по гуртових цінах - це повний маразм. Якщо і-м бере товар по 1000 у.о., а вам продає по 1010 у.о. то і сервіс може бути на відповідному рівні.

Купляла газову поверхню, електродуховку, бойлер і мийку в кухню через інет магазини. Київські. Набагато дешевше, ніж в фізичних магазинах.

Роздрібні ціни в Києві часто бувають нижчі ніж львівські гуртові. Ще один аргумент проти розвитку інет-торгівлі у Львові.

Олюська
03.09.2008, 13:44
Мамусі, які купували товари через УМКУ, напишіть, будь ласка:
1. Як відбуваються розрахунки (післяоплата/передоплата,на пошті/кредиткою/на розрах.рах.).
2. Чи довго треба чекати на товар (ми хочемо замовити автокрісло)
3. Як вони посилають його (поштою чи як).
Дякую:)

Ная
03.09.2008, 13:57
Мамусі, які купували товари через УМКУ, напишіть, будь ласка
1. післяоплата
2. один-два дні
3. привезуть додому.

Олюська
03.09.2008, 14:19
1. післяоплата
2. один-два дні
3. привезуть додому.
Дуже дякую за відповідь:) Забула запитати, чи треба платити за доставку?

Ная
03.09.2008, 14:32
Забула запитати
Читайте тут (http://www.ymka.com.ua/shipping.php?osCsid=856ee187a1603993e5f701d022c27c 2c)

Parfumy.lviv.ua
16.10.2008, 16:48
Доброго дня, шановні любителі парфумів!
Після прочитаної на гілках форуму брехні та чорного піару, щодо нашого магазину, ми вирішили зареєструватись також і надати Вам можливість вести з нами прямий діалог. Всі запитання Ви можете задавати на цьому форумі і ми відкрито для всіх будемо на них відповідати.

Почнемо з шановної п. Protskiv:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=370690
Описаного вами випадку в процесі нашої діяльності не зафіксовано. Коли робиться замовлення до клієнта на мейл приходить лист в якому зазначена ціна до оплати. Невже хтось може припустити, що заради 7 грн варто ризикувати іміджем надійної і стабільної компанії? А саме на цьому ми і акцентуємо у своїй роботі. З початку роботи нашого магазину було 2 випадки в яких клієнт не був задоволений отриманим товаром. В обидвох випадках на наступний день товар був повернутий нашому кур'єру, а оплачена сума повернута клієнтові. Подібна схема працює навіть у спірних випадках: разове повернення компенсується повагою клієнтів в майбутньому. Будь ласка, вкажіть дату купівлі і назву парфумів і якщо цей факт мав місце з вини кур’єра – будуть прийняті відповідні міри, вам надана знижка на наступне замовлення і компенсовано 7 грн.

Також коротко підкреслимо оригінальність товару: спеціально на сайті створено окремий розділ голландської ліцензії, в який винесені неоригінальні парфуми. У всіх решті розділах знаходяться тільки оригінальні парфуми, які постачаються в Україну тими самими дистриб’юторами, що й у великі магазини нашого міста. Стосовно дешевизни цін нашого магазину - просимо ознайомитись з розділом "Чому дешевше" на сайті.

Дякуємо всім нашим клієнтам за довіру, а також всім хто не довіряє чорному піару не чистих на руку конкурентів!

Прошу модераторів не вважати це повідомлення рекламою, так як воно продубльовано з "Дівочих посиденьок". Просто і на цій гілці згадують наш інтернет магазин. Дякую

Wertyn
20.10.2008, 16:12
Звідки ви берете такі ціни?о_О Я облазив всі інтернет-магазини Львова (Ярст, Львівмаркет, Топшоп Львів, Технорай, Фоксмарт, Фокстрот і т.д.) і ніде не знайшов таку економію, про яку тут дехто пише. Вибір товару слабенький та й різниця в ціні з звичайним магазином максимум 20-30грн. на тисячу. Як то у вас виходить економити по 300-400грн.?:unknown:

Dr.F@ust
20.10.2008, 18:41
ніде не знайшов таку економію, про яку тут дехто пише. Вибір товару слабенький та й різниця в ціні з звичайним магазином максимум 20-30грн. на тисячу.

Плюси інтернет-магазинів в тому що ви економити свій час. І в більшості магазиінв доставка мо місту БЕЗКОШТОВНА.
Тому без зайвої біганини по магазинах чи базарах Вам доставлють товар до дому і лише тоді ви за нього оплачуєте.

sselev
20.10.2008, 20:45
Звідки ви берете такі ціни?о_О Я облазив всі інтернет-магазини Львова (Ярст, Львівмаркет, Топшоп Львів, Технорай, Фоксмарт, Фокстрот і т.д.) і ніде не знайшов таку економію, про яку тут дехто пише. Вибір товару слабенький та й різниця в ціні з звичайним магазином максимум 20-30грн. на тисячу. Як то у вас виходить економити по 300-400грн.?:unknown:

На ринку техніки велика конкуренція, все котиться до того що звичайні магазини ставлять низькі націнки. В інет-магазинів клієнтів набагато менше, ніж в звичайних відповідно треба мати більший прибуток з одиниці товару.
Самі розумієте, якщо з телевізора з врахуванням витрат на доставку (водій + консультант) фірма отримує 50 грн - то можна лиш побажати успіхів у їх мегаприбутковому бізнесі.