Показати повну версію : Підкажіть будь-ласка
Затримка 7 днів, презервативом не користуємось, остерігаємось...відомим всім способом...тест показав негативний результат. Чи може тест помилятись?
Затримка 7 днів, презервативом не користуємось, остерігаємось...відомим всім способом...тест показав негативний результат. Чи може тест помилятись?
Можна здати аналіз крові
Дякую, правда ще треба знайти час, бо зранку до вечора на роботі
levandivka
10.12.2007, 18:32
Для початку, заспокойтеся. І не треба постити однакове в різні столики.
А навіщо тем то стільки створювати? Якщо є сумніви - сходіть до лікаря.
Може. Візміть інший тест і знайдіть час щоб звернутися до лікаря. В різних жінок по різному але затримка на сім днів, особливо коли особа знаходиться бід стресом не рідкість. Може бути і 14 а може бути і більше (дуже багато різних відмінностей в конкретних випадках щоб узагальнювати). Такщо не панікуйте.
New Shrek
10.12.2007, 19:27
Опапа.... маєте шанс стати жіночим улюбленцем.Близькї до гінекології?
Може. Треба купити кілька тестів (і не самі дешеві). Перевіряйте зранку, на вечір не вживавши ні чаю, ні алкоголю і поменше води.
Бажаю Вам (якщо все ж таки доведеиться...) у гінеколога не почули "Обов"язково народжувати!".;)
ц.ш.маємо віднестися до цього з розумінням: нерви!
Близькї до гінекології?
Нє. Деякі із моїх підспеціальностей були: психолоґія, анатомія та фізіолоґія. Але я медицину яко лікар не вчив. Все з життєвого досвіду, а життє то найліпший вчитель. Такщо нє не близький. )
Liliyah Romanova
11.12.2007, 04:22
Все з життєвого досвіду, а життє то найліпший вчитель. Такщо нє не близький.
У пана Шрека теж життєвий досвід, тільки троха з іншого боку. :D:D:D
Чи може тест помилятись?
Однозначно що може. Якщо тест показав позитивний результат- 99% що ви вагітні, а якщо негативний- тут 50%/50%.
Раджу тест "ЕХТRA" і "ВВ". Лише зранку і 2 дні підряд.
P.S. Була б рада бачити Вашу гілку "Ура! Я стану матусею!!!"
Може. Треба купити кілька тестів (і не самі дешеві). Перевіряйте зранку, на вечір не вживавши ні чаю, ні алкоголю і поменше води.
наскільки я знаю, вартість тесту не свідчить про його якість
тести за вартістю тести показують вагітність приблизно однаково
мені лікарка сказала, що тести можуть помилятися і щодо вагітності і щодо її відсутності
якщо лікарка все-таки правду сказала, то тест може показати вагітність навіть якщо опустити його в чай чи воду, отака весела реакція :)
звучить не дуже правдоподібно, але я того не перевіряла
з іншого боку - якщо рівень гормону не дуже високий, то на ранньому терміні вагітності тест може нічого не показати, але це не значить, що вагітності нема, це значить, що термін дуже ранній
найкращий спосіб перевірити, імхо, сходити на УЗД. показує вже від 7-10 днів від можливого заплідення, якщо вагітність є :)
наскільки я знаю, вартість тесту не свідчить про його якість
тести за вартістю тести показують вагітність приблизно однакові
Справа в тому, що власне мені із такою проблемою ще не доводилось зустрічатись.
Але однієї літньої ночі зателефонувала одна моя подружка, яка нічого, крізь сльози, путнього сказати не могла. Довелося викликати таксі і їхати до неї. В себе дома, вона трохи заспокоївшись розповіла, що купила тест(...здається гривень за 7-8), і він "повідомив": вагітна! Всю ту ніч бідолаху заспокоювала, бо інакше вона погрожувала "стрибнути під метро". Наступного дня я пішла в аптеку і придбала 2 різних тести вдвічі-тричі дорожчі (один був німецький, називався "Фрау тест"). Потім відправила подружку в туалет, а сама за цікавості вичитала в інструкції про "алкоголь", "воду", "чай" і "ранок".
І результат був негативний (це ж так називається?:) ).
А ще якось. Одна подружка дуже хотіла завагітніти, але ну не виходило! З чоловіком так намагалися зачати ту дитину - ніяк! Через кілька місяців: "ось воно! Затримка! Не хочу казати своєму коханому. Прошу, дуже прошу: підем зі мною на УЗД. Я дуже потребуюся в підтримці!". Приїхали в приватну клініку. Я лишилася за дверима. А потім такі "мурахи бігали" від її криків. Коли вийшла, сказала мені: "ВАГІТНА! Але було дуже боляче це певно взнати". Виявляється, той стержень їй сунули в піхву, а не проводили по низу живота. Звідти і біль.
Liliyah Romanova
11.12.2007, 18:10
Виявляється, той стержень їй сунули в піхву, а не проводили по низу живота. Звідти і біль.
Внутрішньовагінальний - а як же інакше виявити на такому ранньому терміні? Але от аби воно аж так боліло, то дивно. Може, то наші спеціялісти такі матолки, що не знають як то робити нормально?
А потім такі "мурахи бігали" від її криків. Коли вийшла, сказала мені: "ВАГІТНА! Але було дуже боляче це певно взнати". Виявляється, той стержень їй сунули в піхву, а не проводили по низу живота. Звідти і біль.
:eek: якесь таке
мені теж робили вагінальне УЗД, але боляче не було
один раз я думала, що вагітна і купила дорогий тест (бо думала якщо дорогий то кращий) і він показав вагітність
пішла відразу на УЗД, сказали, що нема вагітності :(
кажу ну як же так? я купила хороший дорогий тест, показує, що вагітна, тоді мені лікарка пояснила, що тести і дорогі і дешеві часто помиляються і краще пересвідчитись на УЗД
наступного разу, коли знов подумала, що вагітна купила два дешеві тести, один на ранок, а другий ще ввечері хотілося подивитися, то той тест ввечері відразу показав дві яксраві полоски :)
навіть не пам’ятаю чи зранку робила тест повторно, але пішла знов на УЗД
так і є - вагітність 4 тижні. на такому терміні тест вже мабуть відразу показує і вдень і ввечері :)
Гелена
Можливо. Хиба завжди може бути.:)
Згадалось...
Хтось знає який відсоток від безпечного сексу з презирвативом? Близько 95 начебто?
Мені розповідали історію, як молода жінка завагітніла (під час курортного роману) після презирватива Лайф Стайлс. Такий сумнів охопив, але клялись і божились: "БУЛО!" :)
Під відсоток, навіть незначний обов"язково хтось потрапляє...
Liliyah Romanova
11.12.2007, 18:46
Хтось знає який відсоток від безпечного сексу з презирвативом? Близько 95 начебто?
Мій гінеколог мені казав, що всі методи (включно з натуральним) дають 99%. Жоден не дає 100%. Ну, хіба стерилізація. Але то не метод, то вже каліцтво.
Ну, хіба стерилізація. Але то не метод, то вже каліцтво.
Мою матір якось поклали в німецьку лікарню. Поки там перебувала, наслухалась німок і була шокована. Виявляється в Німеччині жінки після 35-40 дуже часто стерилізовуються. В них це нормально.
Взагалі, цікавий там народ! (даруйте, що пишу в цю гілку) Окрім себе, вони ще мучать бідних тваринок. Дуже важко знайти песика чи котика, які є плодоносні.
Начиталась тут у вас..... сумніви огортають.... В мене останнім часом величезні затримки..... перед останніми "червоними днями в календарі" зробила тес -- негативний. для врегулювання циклу почала пити Новінет (після ЯРИНИ самопочуття страшенно погіршувалось). мене цікавить, яка імовірність вагітності, якщо менструація все таки є....
В мене останнім часом величезні затримки.....
на дієтах не полюбляєте сидіти?
ні, не сиджу на дієтах... мене мої 50 кг цілком влаштовують. Але остання затримка налякала не на жарт
Начиталась тут у вас..... сумніви огортають.... В мене останнім часом величезні затримки..... перед останніми "червоними днями в календарі" зробила тес -- негативний. для врегулювання циклу почала пити Новінет (після ЯРИНИ самопочуття страшенно погіршувалось). мене цікавить, яка імовірність вагітності, якщо менструація все таки є....
Причиною таких затримок може бути стрес, або міг змінитися гормональний фон. А новінет це ОК? Самі собі їх прописали?
Взагалі-то ОК варто лише з призначення лікаря приймати, бо вони різні і кожній жінці треба індивідуально підбирати.
НУ і ще... пити новінет для врегулювання циклу... Хм.... Щось я не розумію такого.
До лікаря б краще сходили, зробили узі, він і порадив би вам що робити і як все владнати.
А менструація інколи є ще пару місяців коли вже є вагітність.
Я була на узі 2 міс. тому... І саме лікар порадила поприймати такі ліки для врегулювання. Для початку була ЯРИНА (за словами лікарки -- найкраща із малодозованих горм. препаратів ). але через жахливе самопочуття перейшла на Новінет (знову ж таки за порадою лікарки).... :(
А самолікуванням , та ще й такими ліками, не займаюсь...:shutup:
Я була на узі 2 міс. тому... І саме лікар порадила поприймати такі ліки для врегулювання. Для початку була ЯРИНА (за словами лікарки -- найкраща із малодозованих горм. препаратів ). але через жахливе самопочуття перейшла на Новінет (знову ж таки за порадою лікарки).... :(
А самолікуванням , та ще й такими ліками, не займаюсь...:shutup:
Ну якщо 2 місяці тому були на узі і прописали саме такі препарати, то лікарю краще знати. А за 2 місяці цикл ще не встиг врегулюватись. Так що, швидше всього, перейматись сильно не варто. Та й якщо приймаєте ОК, то ймовірність вагітності досить мала. Тим більше, зовсім недавно на узі ще не бачили узі.
А менструація інколи є ще пару місяців коли вже є вагітність
Моя знайома взнала, що вагітна, коли вже дитина рухатися почала. а менструація була до 5-го місяця
сходити на УЗД. показує вже від 7-10 днів від можливого заплідення, якщо вагітність є
Або кісту яєчника.
Додано через 5 годин 32 хвилини
Це я не так просто сказав.Таке буває дуже часто,так що треба сходити на УЗД і проконсультуватися з своїм гінекологом.
Продовження обговорення теми шукайте на Дівочих посиденьках (http://posydenky.lvivport.com/)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008