КПК

Показати повну версію : Весілля

Espert
06.12.2007, 14:55
Не знаю чи туди вклинив ту гілку, але... Склалася така ситуація і треба поради... Я зустрічаюся зі старшою на 2 роки дівчиною. Зустрічаємося 3-й рік. Мені 19. І останнім часом в нас йде все трохи не так, якби хотілося мені. Вона все частіше натякає мені про весілля... А я не хочу, та й можливості на разі немає... Лишати - не хочу...Я її люблю!!!

Текіла
06.12.2007, 15:10
))
ну дівчина мабуть просто науявляла собіромантичне весілля. казкове подружнє життя і т.д.
Поверніть її до реальності, зокрема обговоріть практичні питання - на що робити весілля, на що жити, де жити....

Espert
06.12.2007, 15:15
))
ну дівчина мабуть просто науявляла собіромантичне весілля. казкове подружнє життя і т.д.
Поверніть її до реальності, зокрема обговоріть практичні питання - на що робити весілля, на що жити, де жити....
Знаєте, свою роль ще грає її мама...

bora
06.12.2007, 15:15
Вона все частіше натякає мені про весілля...
В такій ситуації кожен з Вас правий. І щоб ми не порадили все залежить від того як ВИ обоє все ж порозумієтеся. 21 рік це не вік, хоча знаю пари які в 19 одружилися і живуть прекрасно вже 9 років. Не було в них ні кола, ні двора, а разом доробилися до квартири, машини, виховують чудового сина. І головне - не втратили розуміння один одного. Тому кожна історія індивідуальна і так "здалеку" більше нічого про Вас не знаючи було б однобоко радити.

New Shrek
06.12.2007, 15:16
на що робити весілля, на що жити, де жити....брось ты штуки эти, Нет, ни за что на свете. Дети вдруг пойдут у нас на грех с тобой! Нет, ни за что на свете....Нет, нет!" - сказал Espert

Додано через 3 хвилини
ще грає її мама. подалы від потенційної тещі,мнімізувати вплив на подругу,саме краще їх посварити ,до кінця життя будете мати спокій

Текіла
06.12.2007, 15:20

оооо)))))) дуже вам співчуваю.
Найгірше коли пхаються батьки.
з цього нічого доброго не вийде.
Ви мусите пояснити своїй дівчині, що ви з нею зустрічаєтесь, і її любите, і хочете бути з нею.
Просте на вашу думку зараз рано, неможливо, недоречно, поспішно робити весілля.

Liliya
06.12.2007, 15:52
А я не хочу, та й можливості на разі немає...
Так їй і поясніть. Що, мов, шалено кохаєте, життя без неї не уявляєте та ще не "созрел" для серйозних відносин. Не думаю, що дівчина "предпочтет" насильне заміжжя Вашому колись щирому і обдуманому бажанню.

nirvanka
06.12.2007, 16:26
Вона все частіше натякає мені про весілля... А я не хочу, та й можливості на разі немає... Лишати - не хочу...Я її люблю!!!
А ви обоє не натяками спілкуйтесь, а відверто поговоріть і висловіть свої бажання і плани на майбутнє. Поясни, що Ти ще не став на ноги і не хочеш залежати від батьків чи інші свої причини і вона зрозуміє. Якщо дівчині не пояснити все до кінця з дрібницями, то вона сама собі пояснить, тобто понавигадує тисячу і одну причину чому Ти не хочеш одружуватись (типу "а він не планує зі мною будувати сім'ю", "він мене не любить", "в нього інші плани, інша дівчина" і т.д.)..

Можете почати жити разом, якщо обоє цього хочете.. А одружитись завжди встигнете ;)

Alias
06.12.2007, 16:39
Вона все частіше натякає мені про весілля.
Якщо вона натякає, то я так розумію, що ви з нею про це не говорили.Треба , як сказала, нірванка, дівчині все пояснити,обговорити, щоб не залишилось у неї ніякого сумніву щодо вашого кохання і бажання бути з нею разом.
PS.По собі знаю:))

Liliyah Romanova
06.12.2007, 18:13
З цим треба зразу розбиратися. Мамі треба показати, що вона має свою сім"ю, а в справи дітей пхатися не повинна. Інакше може бути дуже зле. І якщо перше пожалієте маму, то потім будете гірко каятися і жаліти себе. Тільки дівчина мусить це теж усвідомлювати.

львівянин
06.12.2007, 19:01
Зустрічаємося 3-й рік. ... натякає мені Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки. А одного рецепту для усіх немає - у кожної людини це по різному, просто запитайте своє серце, воно завжди говорить правду.

New Shrek
06.12.2007, 19:05
запитайте своє серцеЩо його питати.... Коли ... твердий ,воно м"яке.

Liliyah Romanova
06.12.2007, 19:14
Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки.
У нас один родич ходить з дівчиною вже не знаю скільки років, 8 чи 9. І не одружується. Називається і "нести важко, і кинути шкода". Може, якби дівчина наполягла, то би щось було. А так, вона не наполягає, і він нікуди не рветься. :) Зате мами мають широке поле до діяльності. :D:D:D

львівянин
06.12.2007, 19:25
Називається і "нести важко, і кинути шкода". Як чудово, що в нашій мові є два різних поняття любові: ЛЮБОВ і КОХАННЯ. Ті хто кохав, чудово знають яка між ними різниця. Коли кохаєш, існує єдине бажання - "Бути з цією людиною ЗАВЖДИ", а усе інше втрачає значення. На мій погляд у Ваш родич любить, але не кохає. Проте я можу помилятися :o. І як часто ми просто ЛЮБИМО, але не кохаємо, іноді навіть любов хочемо сприймати як СПРАВЖНЄ КОХАННЯ.

Liliyah Romanova
06.12.2007, 19:36
На мій погляд у Ваш родич любить, але не кохає.Та я вже давно кажу, що йому то лишити треба. З таких ситуацій щасливе подружжя не виходить. Ніяк. І в родині теж є приклади. Якщо доходить до питання "женитися чи розхидитися?", відповідь однозначна: розходитися!

Гелена
06.12.2007, 20:14
Не знаю чи туди вклинив ту гілку, але...

швидше не так назвав :) йдеться ж не про весілля як церемонію, а про бажання чи не бажання одружуватися...

Espert
07.12.2007, 14:24
Можете почати жити разом, якщо обоє цього хочете.. А одружитись завжди встигнете
Ага, пожити разом! Принципи в неї не такі, точніше мами, вона їй забороняє зі мною жити, скільки вже було розмов щодо цього. Можна так сказати, що майже всі проблеми зараз вирішує штамп в паспорті, якого я не хочу.

Додано через 1 хвилину
Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки. А одного рецепту для усіх немає - у кожної людини це по різному, просто запитайте своє серце, воно завжди говорить правду.
Мною вже багато разів було сказано все прямо...

nirvanka
07.12.2007, 14:39
Ага, пожити разом! Принципи в неї не такі, точніше мами, вона їй забороняє зі мною жити, скільки вже було розмов щодо цього. Можна так сказати, що майже всі проблеми зараз вирішує штамп в паспорті, якого я не хочу.
Явно видно вашу проблему.. Мама.. Задумайтесь..

Alias
07.12.2007, 14:49
якого я не хочу.
А може ключеве слово "не хочу"?
Не розумію, до чого тут мама? Дівчина в такому віці, що може вже все сама вирішувати і не питати дозволу у мами.Якби зараз моя мама заборонила мені зустрічатись з Максом, думаєте я б її послухала?
Проблема, здається, набагато глибше сидить ніж те, що Ви бачите

New Shrek
07.12.2007, 14:50
Явно видно вашу проблему.. Мама.
біжи хлопако світ за очі ,ти ще штамп не поставив, а теща вже тобою керує

Додано через 2 хвилини
Проблема, здається, набагато глибше сидить
що гадаєте що обраниця на два роки старша? на мій погляд не критично.Хоч бажано молодшу шукати

nirvanka
07.12.2007, 14:53
А дівчина погоджується з мамою, бо сама так вважає, мабуть.. Що їй заважає жити разом? Боїться з мамою посваритись? Ну і нехай.. Мама з часом все сама зрозуміє.. А якщо так все життя слухати її і робити так, як вона хоче, то не буде спокою Вашій сім'ї..

Додано через 3 хвилини
Цьому учаснику сподобався допис nirvanka:
New Shrek (Нині)
Бачу, Шреку, Ви теж проти вмішування тещ в життя подружжя. Може поділитесь конкретними порадами, що хлопцеві зробити, щоб він не був залежним від тещі?

(тікати від коханої - це не вихід)

FeRmatta
07.12.2007, 15:07
і до того ж, дуже часто життя підкидує приклади,коли щасливі кілька років пари так і не одружуються, а лише розходяться. я маю на увазі відоме твердження в народі: якщо зустрічаються більше 2 років і не одружуються - то не одружаться ніколи. а причини на те різні бувають. навіть і ті, коли дівчина власними руками руйнує стосунки бажаючи вийти заміж до певного віку

Олена_ua
07.12.2007, 15:10
Не розумію при чому тут наголошення на тому, що дівчина на 2 роки старша.:agree: Моя мама старша на 4 роки і що? Жодних проблем. Можливо ви психологічно не готові взяти на себе відповідальність за сім’ю не залежно чи зі штампом у паспорті чи без.
Просто самі розберіться у собі...;)
За вас ваше життя ніхто не проживе...

lanka
07.12.2007, 15:13
НЕ просіть поради у сторонніх людей, попросіть її у вашої коханої. Ось так, щиро і відверто, так як пишете тут. Тоді вона замислиться, чи хоче виходити заміж за чоловіка, який до цього не готовий.:suicide:

Alias
07.12.2007, 15:14
що гадаєте що обраниця на два роки старша?
та ні, до чого тут вік?складається враження, що сама дівчина ПРОСТО ХОЧЕ ЗАМІЖ,а мама тим спекулює..женишся -будеш жити (спати), ні- то й ні.
Слухайте, а в дівчини є характер? а у Вас?Чому має хтось вирішувати Вашу долю?

Espert
07.12.2007, 15:20
Характер то є! АЛЕ ЯК ТО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЇЇ НІ ЗАСМУЧУВАТИ, НІ РОБИТИ БОЛЯЧЕ...

lanka
07.12.2007, 15:23
АЛЕ ЯК ТО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЇЇ НІ ЗАСМУЧУВАТИ, НІ РОБИТИ БОЛЯЧЕ...
Чоловіки мусять вміти приймати рішення

Espert
07.12.2007, 15:26
Чоловіки мусять вміти приймати рішення
Ти права! Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...

nirvanka
07.12.2007, 15:29
Ти права! Рішення мною вже прийняте, просто то дуже не легко зробити! Але треба!
Про яке рішення йде мова, якщо не секрет?

lanka
07.12.2007, 15:31
Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...
ось бачиш, а ти просиш пораду

Espert
07.12.2007, 15:32
Про яке рішення йде мова, якщо не секрет?
Рішення... Рішення... Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!

Додано через 46 секунд
ось бачиш, а ти просиш пораду
Йому тільки йде 20 година!

lanka
07.12.2007, 15:35
Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!
МУшу тебе підтримати, це не найгірше рішення, тепер слово за нею.

Alias
07.12.2007, 15:42
Ну то не тягни, чим скоріше все вирішиться, тим краще для вас обох

lanka
07.12.2007, 15:45
Хоч бажано молодшу шукати
Кохання не шукають, воно само знаходиться

New Shrek
07.12.2007, 15:47
рішення вірне, тільки якщо подати в такій редакції,результат непрогнозуємий

nirvanka
07.12.2007, 15:48
Рішення... Рішення... Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми.. А якщо ти змиришся з цим, то значить, що і твої почуття не є справжніми, бо люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом.

Гелена
07.12.2007, 16:27
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми.. А якщо ти змиришся з цим, то значить, що і твої почуття не є справжніми, бо люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом.

+ 1000

bora
07.12.2007, 17:39
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми..
Повністю з Вами згідна... Але мабуть Ви на свої стосунки цю розмову екстраполюєте, а у Вас все гуд;). Тобто, залежить яким тоном і Що основне буде винесено ним на перший план в розмові. Якщо так як тут сказано - чекай або розсходимось - це образливо. Треба ж і в становище дівчини війти - з одного боку мама довбає, з іншого - хлопець безапеляційно керує. Хтозна як на емоціях вона то сприйме.
Як на мене то краще було б не говорити на ту болючу тему. Я б хотіла щоб у такому випадку хлопець запитав в мене - "а як ти думаєш, як можемо мамі довести, що я хочу бути з тобою? А штамп ми обов"язково поставимо як тільки зможемо самостійно без допомоги і втручання батьків самі фундамент своєї сім"ї закладувати". Може якраз достатньо символічну обручку подарувати чи що (в кожній сім"ї воно по-своєму, доки не спитаєш - не знатимеш.) І річ не в тому щоб тещі потурати - а допомогти дівчині яку кохаєш, та й бути врешті хитрішим за тещу.
Оце слова людини яка любить. Бо уявляю - я натякаю мило, натякаю, а тут коханий приходить і каже - ти або переставай вже натякати або розсходимось..нє. не добре.

Тобто так він в очах дівчини мав би краще за маму виглядати вже, й вона можливо перейде на його сторону.

Natalya
07.12.2007, 17:51
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми..
...А якщо вирішить чекати, то потім може пожаліти за втраченим часом
люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом
зізнайся просто, що ти її не настільки вже й кохаєш... напевно

Espert
10.12.2007, 13:00
Усе, народ, все вирішилося якнайкраще! Ми залишаємося разом! І я такий щасливий від цього! І всім дякую за поради!

Текіла
10.12.2007, 13:06
Ти права! Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...

хм. а по-моєму рішення повинен приймати н ечоловік.
а повинні приймати обоє. Бо це не його стосунки, а їхні.

nirvanka
10.12.2007, 15:54
Усе, народ, все вирішилося якнайкраще! Ми залишаємося разом! І я такий щасливий від цього! І всім дякую за поради!
А можна детальніше? ;) Весілля буде?

Текіла
10.12.2007, 16:20
А можна детальніше? Весілля буде?

а нас запрошено, як вірних друзів та дорадчиків?=))))

Espert
11.12.2007, 14:57
А можна детальніше? Весілля буде?
Як все буде ок, то через роки 2-3!

Додано через 42 секунди
а нас запрошено, як вірних друзів та дорадчиків?=))))
Як тільки буде визначена дата і час, то вам буде повідомлено!