Показати повну версію : Весілля
Не знаю чи туди вклинив ту гілку, але... Склалася така ситуація і треба поради... Я зустрічаюся зі старшою на 2 роки дівчиною. Зустрічаємося 3-й рік. Мені 19. І останнім часом в нас йде все трохи не так, якби хотілося мені. Вона все частіше натякає мені про весілля... А я не хочу, та й можливості на разі немає... Лишати - не хочу...Я її люблю!!!
))
ну дівчина мабуть просто науявляла собіромантичне весілля. казкове подружнє життя і т.д.
Поверніть її до реальності, зокрема обговоріть практичні питання - на що робити весілля, на що жити, де жити....
))
ну дівчина мабуть просто науявляла собіромантичне весілля. казкове подружнє життя і т.д.
Поверніть її до реальності, зокрема обговоріть практичні питання - на що робити весілля, на що жити, де жити....
Знаєте, свою роль ще грає її мама...
Вона все частіше натякає мені про весілля...
В такій ситуації кожен з Вас правий. І щоб ми не порадили все залежить від того як ВИ обоє все ж порозумієтеся. 21 рік це не вік, хоча знаю пари які в 19 одружилися і живуть прекрасно вже 9 років. Не було в них ні кола, ні двора, а разом доробилися до квартири, машини, виховують чудового сина. І головне - не втратили розуміння один одного. Тому кожна історія індивідуальна і так "здалеку" більше нічого про Вас не знаючи було б однобоко радити.
New Shrek
06.12.2007, 15:16
на що робити весілля, на що жити, де жити....брось ты штуки эти, Нет, ни за что на свете. Дети вдруг пойдут у нас на грех с тобой! Нет, ни за что на свете....Нет, нет!" - сказал Espert
Додано через 3 хвилини
ще грає її мама. подалы від потенційної тещі,мнімізувати вплив на подругу,саме краще їх посварити ,до кінця життя будете мати спокій
оооо)))))) дуже вам співчуваю.
Найгірше коли пхаються батьки.
з цього нічого доброго не вийде.
Ви мусите пояснити своїй дівчині, що ви з нею зустрічаєтесь, і її любите, і хочете бути з нею.
Просте на вашу думку зараз рано, неможливо, недоречно, поспішно робити весілля.
А я не хочу, та й можливості на разі немає...
Так їй і поясніть. Що, мов, шалено кохаєте, життя без неї не уявляєте та ще не "созрел" для серйозних відносин. Не думаю, що дівчина "предпочтет" насильне заміжжя Вашому колись щирому і обдуманому бажанню.
nirvanka
06.12.2007, 16:26
Вона все частіше натякає мені про весілля... А я не хочу, та й можливості на разі немає... Лишати - не хочу...Я її люблю!!!
А ви обоє не натяками спілкуйтесь, а відверто поговоріть і висловіть свої бажання і плани на майбутнє. Поясни, що Ти ще не став на ноги і не хочеш залежати від батьків чи інші свої причини і вона зрозуміє. Якщо дівчині не пояснити все до кінця з дрібницями, то вона сама собі пояснить, тобто понавигадує тисячу і одну причину чому Ти не хочеш одружуватись (типу "а він не планує зі мною будувати сім'ю", "він мене не любить", "в нього інші плани, інша дівчина" і т.д.)..
Можете почати жити разом, якщо обоє цього хочете.. А одружитись завжди встигнете ;)
Вона все частіше натякає мені про весілля.
Якщо вона натякає, то я так розумію, що ви з нею про це не говорили.Треба , як сказала, нірванка, дівчині все пояснити,обговорити, щоб не залишилось у неї ніякого сумніву щодо вашого кохання і бажання бути з нею разом.
PS.По собі знаю:))
Liliyah Romanova
06.12.2007, 18:13
З цим треба зразу розбиратися. Мамі треба показати, що вона має свою сім"ю, а в справи дітей пхатися не повинна. Інакше може бути дуже зле. І якщо перше пожалієте маму, то потім будете гірко каятися і жаліти себе. Тільки дівчина мусить це теж усвідомлювати.
львівянин
06.12.2007, 19:01
Зустрічаємося 3-й рік. ... натякає мені Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки. А одного рецепту для усіх немає - у кожної людини це по різному, просто запитайте своє серце, воно завжди говорить правду.
New Shrek
06.12.2007, 19:05
запитайте своє серцеЩо його питати.... Коли ... твердий ,воно м"яке.
Liliyah Romanova
06.12.2007, 19:14
Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки.
У нас один родич ходить з дівчиною вже не знаю скільки років, 8 чи 9. І не одружується. Називається і "нести важко, і кинути шкода". Може, якби дівчина наполягла, то би щось було. А так, вона не наполягає, і він нікуди не рветься. :) Зате мами мають широке поле до діяльності. :D:D:D
львівянин
06.12.2007, 19:25
Називається і "нести важко, і кинути шкода". Як чудово, що в нашій мові є два різних поняття любові: ЛЮБОВ і КОХАННЯ. Ті хто кохав, чудово знають яка між ними різниця. Коли кохаєш, існує єдине бажання - "Бути з цією людиною ЗАВЖДИ", а усе інше втрачає значення. На мій погляд у Ваш родич любить, але не кохає. Проте я можу помилятися :o. І як часто ми просто ЛЮБИМО, але не кохаємо, іноді навіть любов хочемо сприймати як СПРАВЖНЄ КОХАННЯ.
Liliyah Romanova
06.12.2007, 19:36
На мій погляд у Ваш родич любить, але не кохає.Та я вже давно кажу, що йому то лишити треба. З таких ситуацій щасливе подружжя не виходить. Ніяк. І в родині теж є приклади. Якщо доходить до питання "женитися чи розхидитися?", відповідь однозначна: розходитися!
Не знаю чи туди вклинив ту гілку, але...
швидше не так назвав :) йдеться ж не про весілля як церемонію, а про бажання чи не бажання одружуватися...
Можете почати жити разом, якщо обоє цього хочете.. А одружитись завжди встигнете
Ага, пожити разом! Принципи в неї не такі, точніше мами, вона їй забороняє зі мною жити, скільки вже було розмов щодо цього. Можна так сказати, що майже всі проблеми зараз вирішує штамп в паспорті, якого я не хочу.
Додано через 1 хвилину
Якщо після 3-х років ви говорите натяками - то потрібно ще 3 роки. А одного рецепту для усіх немає - у кожної людини це по різному, просто запитайте своє серце, воно завжди говорить правду.
Мною вже багато разів було сказано все прямо...
nirvanka
07.12.2007, 14:39
Ага, пожити разом! Принципи в неї не такі, точніше мами, вона їй забороняє зі мною жити, скільки вже було розмов щодо цього. Можна так сказати, що майже всі проблеми зараз вирішує штамп в паспорті, якого я не хочу.
Явно видно вашу проблему.. Мама.. Задумайтесь..
якого я не хочу.
А може ключеве слово "не хочу"?
Не розумію, до чого тут мама? Дівчина в такому віці, що може вже все сама вирішувати і не питати дозволу у мами.Якби зараз моя мама заборонила мені зустрічатись з Максом, думаєте я б її послухала?
Проблема, здається, набагато глибше сидить ніж те, що Ви бачите
New Shrek
07.12.2007, 14:50
Явно видно вашу проблему.. Мама.
біжи хлопако світ за очі ,ти ще штамп не поставив, а теща вже тобою керує
Додано через 2 хвилини
Проблема, здається, набагато глибше сидить
що гадаєте що обраниця на два роки старша? на мій погляд не критично.Хоч бажано молодшу шукати
nirvanka
07.12.2007, 14:53
А дівчина погоджується з мамою, бо сама так вважає, мабуть.. Що їй заважає жити разом? Боїться з мамою посваритись? Ну і нехай.. Мама з часом все сама зрозуміє.. А якщо так все життя слухати її і робити так, як вона хоче, то не буде спокою Вашій сім'ї..
Додано через 3 хвилини
Цьому учаснику сподобався допис nirvanka:
New Shrek (Нині)
Бачу, Шреку, Ви теж проти вмішування тещ в життя подружжя. Може поділитесь конкретними порадами, що хлопцеві зробити, щоб він не був залежним від тещі?
(тікати від коханої - це не вихід)
FeRmatta
07.12.2007, 15:07
і до того ж, дуже часто життя підкидує приклади,коли щасливі кілька років пари так і не одружуються, а лише розходяться. я маю на увазі відоме твердження в народі: якщо зустрічаються більше 2 років і не одружуються - то не одружаться ніколи. а причини на те різні бувають. навіть і ті, коли дівчина власними руками руйнує стосунки бажаючи вийти заміж до певного віку
Олена_ua
07.12.2007, 15:10
Не розумію при чому тут наголошення на тому, що дівчина на 2 роки старша.:agree: Моя мама старша на 4 роки і що? Жодних проблем. Можливо ви психологічно не готові взяти на себе відповідальність за сім’ю не залежно чи зі штампом у паспорті чи без.
Просто самі розберіться у собі...;)
За вас ваше життя ніхто не проживе...
НЕ просіть поради у сторонніх людей, попросіть її у вашої коханої. Ось так, щиро і відверто, так як пишете тут. Тоді вона замислиться, чи хоче виходити заміж за чоловіка, який до цього не готовий.:suicide:
що гадаєте що обраниця на два роки старша?
та ні, до чого тут вік?складається враження, що сама дівчина ПРОСТО ХОЧЕ ЗАМІЖ,а мама тим спекулює..женишся -будеш жити (спати), ні- то й ні.
Слухайте, а в дівчини є характер? а у Вас?Чому має хтось вирішувати Вашу долю?
Характер то є! АЛЕ ЯК ТО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЇЇ НІ ЗАСМУЧУВАТИ, НІ РОБИТИ БОЛЯЧЕ...
АЛЕ ЯК ТО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЇЇ НІ ЗАСМУЧУВАТИ, НІ РОБИТИ БОЛЯЧЕ...
Чоловіки мусять вміти приймати рішення
Чоловіки мусять вміти приймати рішення
Ти права! Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...
nirvanka
07.12.2007, 15:29
Ти права! Рішення мною вже прийняте, просто то дуже не легко зробити! Але треба!
Про яке рішення йде мова, якщо не секрет?
Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...
ось бачиш, а ти просиш пораду
Про яке рішення йде мова, якщо не секрет?
Рішення... Рішення... Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!
Додано через 46 секунд
ось бачиш, а ти просиш пораду
Йому тільки йде 20 година!
Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!
МУшу тебе підтримати, це не найгірше рішення, тепер слово за нею.
Ну то не тягни, чим скоріше все вирішиться, тим краще для вас обох
Хоч бажано молодшу шукати
Кохання не шукають, воно само знаходиться
New Shrek
07.12.2007, 15:47
рішення вірне, тільки якщо подати в такій редакції,результат непрогнозуємий
nirvanka
07.12.2007, 15:48
Рішення... Рішення... Я хочу їй сказати прямо, що раніше ніж через роки 2 в нас нічого не вийде з весіллям. Як вона згідна чекати, то ми залишаємося разом, а як ні, ну то значить не судьба нам бути разом!
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми.. А якщо ти змиришся з цим, то значить, що і твої почуття не є справжніми, бо люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом.
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми.. А якщо ти змиришся з цим, то значить, що і твої почуття не є справжніми, бо люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом.
+ 1000
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми..
Повністю з Вами згідна... Але мабуть Ви на свої стосунки цю розмову екстраполюєте, а у Вас все гуд;). Тобто, залежить яким тоном і Що основне буде винесено ним на перший план в розмові. Якщо так як тут сказано - чекай або розсходимось - це образливо. Треба ж і в становище дівчини війти - з одного боку мама довбає, з іншого - хлопець безапеляційно керує. Хтозна як на емоціях вона то сприйме.
Як на мене то краще було б не говорити на ту болючу тему. Я б хотіла щоб у такому випадку хлопець запитав в мене - "а як ти думаєш, як можемо мамі довести, що я хочу бути з тобою? А штамп ми обов"язково поставимо як тільки зможемо самостійно без допомоги і втручання батьків самі фундамент своєї сім"ї закладувати". Може якраз достатньо символічну обручку подарувати чи що (в кожній сім"ї воно по-своєму, доки не спитаєш - не знатимеш.) І річ не в тому щоб тещі потурати - а допомогти дівчині яку кохаєш, та й бути врешті хитрішим за тещу.
Оце слова людини яка любить. Бо уявляю - я натякаю мило, натякаю, а тут коханий приходить і каже - ти або переставай вже натякати або розсходимось..нє. не добре.
Тобто так він в очах дівчини мав би краще за маму виглядати вже, й вона можливо перейде на його сторону.
Якщо вона вирішить не чекати, то значить, що її почуття не є справжніми..
...А якщо вирішить чекати, то потім може пожаліти за втраченим часом
люди, які кохають, всіма силами намагаються зберегти стосунки і бути разом
зізнайся просто, що ти її не настільки вже й кохаєш... напевно
Усе, народ, все вирішилося якнайкраще! Ми залишаємося разом! І я такий щасливий від цього! І всім дякую за поради!
Ти права! Тай рішення мною вже прийняте, просто сказати про нього для мене дуже тяжко! Але мушу...
хм. а по-моєму рішення повинен приймати н ечоловік.
а повинні приймати обоє. Бо це не його стосунки, а їхні.
nirvanka
10.12.2007, 15:54
Усе, народ, все вирішилося якнайкраще! Ми залишаємося разом! І я такий щасливий від цього! І всім дякую за поради!
А можна детальніше? ;) Весілля буде?
А можна детальніше? Весілля буде?
а нас запрошено, як вірних друзів та дорадчиків?=))))
А можна детальніше? Весілля буде?
Як все буде ок, то через роки 2-3!
Додано через 42 секунди
а нас запрошено, як вірних друзів та дорадчиків?=))))
Як тільки буде визначена дата і час, то вам буде повідомлено!
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008