КПК

Показати повну версію : Шукаю фотостудію

Annjutka
06.12.2007, 12:36
Народ, підскажіть, де можна орендувати на пару годин фотостудію зі світлом. Камера і модель моя. Ще дуже цікавить "предметний столік" в студії. Щось в інтернеті не знайшла.

Annjutka
10.12.2007, 17:43
Невже немає студії де можна попрацювати (за певні кошти, звичайно) у нашому Львові, культурному центрі, який є осередком творчості та містом натхнення митців, художників і тд. і тп. Невірю!!!

levandivka
10.12.2007, 18:01
Є, звичайно є.
Але це питання лучче на фотосайтах вирішувати. :)
В те саме "Вище неба" подзвонити...

Annjutka
12.12.2007, 13:31
На рахунок "Вище неба" якась незрозуміла ситуація. Студія гарна, але не хочуть вони здавати ії. Незважаючи на те що я член клубу. З цим взагалі щось незрозуміле. Там якийсь мертвий сезон чи що? Нехочу нікого ображати, але руху ніякого, форум на сайті теж неживий. Я розчарувалася, хоча спочатку ніби сподобалось...

levandivka
12.12.2007, 13:42
не хочуть вони здавати ії.
форум на сайті теж неживий

Може то прикриття? а в дійсності, бізнес полягає у іншому? :)

Annjutka
12.12.2007, 14:05
Мій чоловік чомусь теж так каже, хто зна... Хоча в дійсності, мені наприклад, дуже потрібне місце, де можна поспілкуватись, показати свої роботи, почути критику, навіть разом вибратись на "фотохоту":rolleyes: Задумка в них дуже класна, тільки з організацією....

dimalozz
01.02.2008, 16:47
Студію навіть "Мрія", здається, дає в оренду. Треба в них уточнювати.
Предметний столик - доволі вузькоспеціалізована штука, більше раджу придбати лайткуб або і те, і те + пару спалахів чи прожекторів.
Ми колись знімали в студії агенції Окс-модельс. Там тоді було два софт-бокси з нормальними спалахами, лайт-диск і якісь саморобні фони (білий і чорний). Зараз (два роки минуло) вже мабуть "проапгрейдились" прошки :).
А яка зйомка планується?... якщо не секрет...
Просто якщо це не ню, то краще брати мобільне світло і знімати на вулиці, або ж, як варіант, різні музеї, оперний і тп можна використати. Це як запасний варіант, хоча для деяких сюжетів може бути і кращим.

StYura
01.02.2008, 17:06
Народ, підскажіть, де можна орендувати на пару годин фотостудію зі світлом. Камера і модель моя. Ще дуже цікавить "предметний столік" в студії. Щось в інтернеті не знайшла.
я как-то тож пытался выяснить этот вопрос, но ничего толкового так и не добился. Похожая ситуёвина и с фотоклубами

dimalozz
01.02.2008, 18:05
А ще у Львові нема де взяти фототехніку напрокат...
Хоча... серйозних досліджень я не робив.
Думаю, якщо б мав пару тисяч вільних - можна відкрити свою студію.
Плюс прокат фотообладнання (спалахи, фони, софтбокси, парасолі і тп)
Ну, наприклад, якомусь любителю треба фотосесію зробити на червоному фоні. То навіщо купувати для кількох годин роботи професійний фон 9х11 метрів за 65-100уо та то ще й поки замовиш... поки привезуть... а тоді виявиться що колір не такий як треба...
А так прийшов - побачив - покористувався :)

StYura
01.02.2008, 18:24
Думаю, якщо б мав пару тисяч вільних - можна відкрити свою студію.
пару тысяч свободных это вопрос решаемый, а вот аренда сожрет и прибыль и свободных пару тысяч, боюсь вопрос на порядок сложнее ;)

dimalozz
01.02.2008, 19:21
Я мав на увазі пару тисяч - це десь 50.000-200.000 Євро :cool:
.. і скільки тоді буде коштувати година оренди такої студії? :shutup:

StYura
01.02.2008, 19:32
Я мав на увазі пару тисяч - це десь 50.000-200.000 Євро
что-то мне так захотелось пару свободных тысяч... ;)

Annjutka
04.02.2008, 10:30
Народ, а даайте скинемся и арендуем однушку на всех. Я снимаю в основном предметку и поясные потреты. Это если дома. Пытаюсь работать с фотобанками. Насчёт "Вище Неба" - клуб заработал. Купила домой пару пых, зонтики, софтбокс и белый матвый оракал (плёнка) для фона. Вот что получается http://photofile.ru/users/annjutka/115026345/115922411/

StYura
04.02.2008, 11:56
Народ, а даайте скинемся и арендуем однушку на всех
Давай, тока детальнее объясни что ты имеешь ввиду?
Насчёт "Вище Неба" - клуб заработал
О, это тож интересно, что там слышно?
http://photofile.ru/users/annjutka/115026345/115922411/
Здорово

Annjutka
05.02.2008, 10:55
[QUOTE=StYura;235289]Давай, тока детальнее объясни что ты имеешь ввиду?

Собрать пару заинтересованных человек, арендовать одно на всех помещение - мансарду, сухой подвальчик. Каждый по мере возможности вносит посильную часть оборудования, фоны, стойки, свет. Каждый фотает своей камерой. Аренда в складчину (естественно). Вот как-то так.

Annjutka
05.02.2008, 11:01
О, это тож интересно, что там слышно?
Было первое собрание, собралось около десятка людей и как говорится пообщались в тёплой непринуждённой обстановке. Люди интересные, есть чему поучиться. интересы разные. Двухчасового общения оказлось мало. Собираются по пятницам вечером. Хотите - позвоните, а то занимаюсь тут рекламой ;)

Annjutka
05.02.2008, 11:13
Здорово
спасибо, стараюсь :) :) :)

New Shrek
05.02.2008, 11:14
Вот что получается а фото відредаговане ,чи мені треба окуляри?

StYura
05.02.2008, 11:34
около десятка людей и как говорится пообщались в тёплой непринуждённой обстановке
спасиб за инфо, надо бы присоедениться как-нить :)

Annjutka
05.02.2008, 12:31
а фото відредаговане ,чи мені треба окуляри?
есть немного, так куда ж без этого

Viktory
20.02.2008, 19:01
Вообщем такая ситуйовина. Узнавала я цены на оренду покупку и всякое такое... Вобщем однокомнатную квартиру не на 1этаже можно снимать от 150 до 300 баксов(это не потолок, я искала что-то доступное) если брать оренду комерческих помещений цена прыгает до 500 баксов в месяц+ там уже можно выбрать интересное предложение. Сейчас я занимаюсь поиском по знакомым маклерам и думаю будут интересные предложения по боль-мень доступной цене, если у кого-то остались желания занятся совмесной студией стукайте мне в аську есть ещё инфа ;) 362-692-841