Показати повну версію : Як нас дурять в супермаркеті
Не знаю чи писали вже - але в Арсені якась нездорова штука з чергами. Ходять чутки, що касири позвільнялися, бо зарплатня мала і на них списують недостачі. Повсюди принаймні висять оголошення про набір студіків на ироботу.
Менше з тим - я давно перекинулась на Сільпо, а тут в понеділок на Чорновола заскочила в Арсен - такі черги хіба перед Новим роком бачила! Абзац. Кажуть знайомі, що так там постійно. Більше на "весь вечір в черзі" я не підпишусь.
На рахунок касирів то мені здається що то є біда всіх супермаркетів. Адже прослідковується прямий звязок кількість працюючих кас - кількість напрацьованих годин касиром - зарплата касира - кількість касирів.
У найближчому Барвінку постійно на дверях висить оголошення про вакансії касирів, і там дійсно щораз нові люди.
Не знаю чи писали вже - але в Арсені якась нездорова штука з чергами. Ходять чутки, що касири позвільнялися, бо зарплатня мала і на них списують недостачі. Повсюди принаймні висять оголошення про набір студіків на ироботу.
Менше з тим - я давно перекинулась на Сільпо, а тут в понеділок на Чорновола заскочила в Арсен - такі черги хіба перед Новим роком бачила! Абзац. Кажуть знайомі, що так там постійно. Більше на "весь вечір в черзі" я не підпишусь.
На Сихові було те саме в Арсені місяць тому, тепер ніби все ОК, черги не дуже. А Сільпо мені чомусь менше подобається, і ціни там трохи вищі. Взяла в них (Сільпо) морозиво "Баунті" називається на ціннику 2,5, а на касі 11грн. Якби брала б багато то б не помітила, а то за молоко і морозиво вийшло 18грн.:)
Я власне досліджувала що в Сільпо дешевше:girl_crazy:
Але морозиво в розрахунок не брала - а кінцеві тижневі закупи - і на 100 грн дешевше виходило. А от тепер мені не подобається їхня перестановка - таке враження склалось, що врізали асортимент .
Wild gucul
01.10.2008, 15:37
а мені фактично у всіх супермаркетах попадалися паскудні йогурти - не те щоб протерміновані, але якісь скисші чи що. потім я від них тааак бекав... при чому до кінця терміну придатності було, анприклад, тиждень часу. тепер не беру йогуртів, які виготовлені більш ніж три дні тому. хай самі жруть... з цього випливаж, що аналізу продукції на придатність до споживання у суперах нема взагалі.
Касири дуже мудро роблять, питаючи чи маєте якісь копійки, тим самим вибиваючи з колії - дуже легко втюхати іншу суму на здачу
Один знайомий купував колись у Сільпо Чіпси вартістю 2,50, а на касі йому пробили за самі тільки чіпси 24 грн!!! :eek: Добре, що він помітив, бо брав лише чіпси, а якби брав багато товару та ще й коли черга і позаду тебе нервово чекають люди, коли ти нарешті позбираєш свою здачу і попакуєш покупки в кульки.. Касир сказала, що може то така ціна на чіпси, але ж було видно, що то звичайні чіпси Лейз чи то Люкс(не пам'ятаю). Покликали адміністратора і виявилось, що то неправильно запрорамовано в касовому апараті. Я собі уявляю, скільки людей до того купили ці чіпси за 24 грн. і не помітили цього..
Dr. Shutup
01.10.2008, 23:06
Типово
До речі, про нелюдські умови роботи касирів в Арсені чув від багатьох. Кажуть, що їм навіть в туалет забороняють вийти...Та й зарплати там смішні.
Wild gucul
01.10.2008, 23:29
все що кажуть про Арсени правда.і зарплата мала, і умови не людські. тому й висять оголошення, про те, що на вихідні студіків на каси можуть брати. подейкують, що Інтермаркет з будівництвом Леополісу вліз у страшенні борги. відтак має намір продавати Барвінки та Арсени і сконцентруватися лише на Леополісі.
Dr. Shutup
01.10.2008, 23:44
Свіжий факт: вибираю сьогодні оселедець, серед більш-менш свіжих упаковок на очі потрапляє такий "продукт": у пожовклій олії проглядалися напівзруйновані філе:bad:, і лежить та краса першою, на видному місці. Добре, що в мене із зором все добре, а якщо те "матьє" візьме якась бабця ? Повідбивав би руки отим комерсантам, що на нашому здоров'ї заробляють.:ireful:
Wild gucul
01.10.2008, 23:48
Свіжий факт: а де то було?
Dr. Shutup
02.10.2008, 00:01
а де то було?
Це було в Луцьку:)
Koza-Dereza
02.10.2008, 00:07
Таке враження що нiде нормальних продуктiв нема, нi на базарi, нi в супермаркетi.
А розкажiть що це таке з камерами сховку. Що треба всi сумки складати кудись? I так всюди чи тiльки в деяких. Скажiть де, то я туди не пiду.
Wild gucul
02.10.2008, 00:19
з камерами схову у супермаркетах завше проблеми - їх не вистчає. одного разу в Арсені на Чорновола стою в черзі до тих камер схову і бачу таку картину: приходить хлопець з дівчиною до своєї камери, відчиняють її, а речей там нема... хтось спіонерив. я після цього до супермаркетів ходжу без сумок, тобто з порожніми руками :-)
Dr. Shutup
02.10.2008, 00:24
А розкажiть що це таке з камерами сховку
В луцькому Там Тамі немає камер-є тітка, яка по типу гардеробниці видає Вам речі за номерком. В неї вже точно нічого не пропаде.
В луцькому Там Тамі немає камер-є тітка, яка по типу гардеробниці видає Вам речі за номерком. В неї вже точно нічого не пропаде.
ага, це ще невідомо. бо позаминулого тижня бачила таку картину: у Сільпо на вул.Науковій теж тітка за номерками видає сумки. Так от - приходить жіночка за своїми сумками, дає номерок, а та тьотя їй каже: "Вже забрали, полиця пуста. Приходили люди з таким самим номерком і забрали". Жіночка в шоці: "Як таке може бути? Як то такий самий номерок?Напевно то так підстроєно!!" Зійшлися на тому, що може "добрі люди" помітять, що взяли не свої речі і вернуться. І та бідна жіночка так і стояла там біля камери схову з надією і в очікуванні дива. А я пішла, тому не знаю чим все скінчилося. А ви кажете...
Мені подобається напис при вході в торговий зал "фуршету" - вхід з товаром купленим у інших магазинах - не рекомендований
Але категоричної заборони нема.
в Арсені на Сихові 1 ключик підходить до багатьох шафок. Одного разу ми з подружкою закрили свої речі в шафку. Коли вернулись, то помітили, що на ключику немає номера (вчасно не замітили, коли скриньку закривали) :unknown: По-пам'яті почали шукати нашу скриньку - пам'ятали приблизно певний квадрат , пробували відкривати різні шафки, думаємо - якщо наша, то ключик підійде. І що ви думаєте: ключик підійшов до 5 шафок, які просто були розміщені через 1-ну або 2, і в тих скриньках були речі людей, але не наші!!!! Довелось просити допомоги охоронця, він по рації попросив, щоб на запису на відео інші охоронці подивились, куди ми клали свої речі(перед тим ми звичайно сказали, що там має бути), нас на відео знайшли, сказали йому номер, він підійшов і відкрив нашу скриньку (нарешті!). Але сам факт!!!Мало того що немає номерів на всіх ключах,так ті ключики ще й такі мацюпусінькі,що легко загубити. Та ще й 1 ключ на декілька скриньок. І як тут бути спокійним за свої речі???Цим і користуються крадії..
в Арсені на Сихові 1 ключик підходить до багатьох шафок.
Не знала, але б те ж поексперементувала, але боюся по вухах отримати:). А взагалі в супермаркети стараємся йти з дому, щоб не було потреби щось-кудись класти.
Koza-Dereza
02.10.2008, 17:19
Все зрозумiла. А з вiзками дитячими можна так? Ми тоже тодi будем старатись ходити з дому, щоб не прийшлось сперечатись з "владою".
Сьогодні став свідком у "Фуршеті":
Передімною на касі стоїть дівчина з невеликою кількістю товару, за касою сидить СТАЖЕР, а поруч стоїть продаваць і контолює дії стажера.
Стажер пробиває товар, в кінці запитує чи має вона картку не знижку, дівчина відповідає що ні. В той же час КАСИР використовує свою картку (фактично надає знижку покупцю).
У мене зразу синикає питання - навіщо це їй, а потім згадую про напис на Дсконтній картці "Власник дисконтної картки може збільшити розмір знижки шляхом накопичення на картку суми покупок ..."
Клієнти купують - продавці збільшують знижку на своїх картках з 3 до 7 %.
Deus igrok
03.10.2008, 23:26
Клієнти купують - продавці збільшують знижку на своїх картках з 3 до 7 %.
) Та то вже якась жаба вас дусить ) Чи ви гадаєте, там у касирів високо оплачений курорт із соц.пакетом ? ) Вона ж запитала чи є картка .
Та то вже якась жаба вас дусить ) Чи ви гадаєте, там у касирів високо оплачений курорт із соц.пакетом ? ) Вона ж запитала чи є картка .
Та й дівчина за знижкою проплатила. Задоволені лишились всі.
Kristin_Daae
06.10.2008, 10:59
Згадала історію з Барвінком. Десь за тиждень після Паски (минулого року) пішли ми з чоловіком таритися в Барвінок, полиці напів порожні, бардак у залі, товар лежить не під цінниками... Одним словом - звична для Барвінку ситуація.
Я покупець вредний - в цінники вчитуюсь уважно, вибираю довго. Взяли нарешті ковбасу, лоток яєць і ще якийсь товар, відстояли чергу біля каси. Касирка, пробиваючи ковбасу каже, що ціна на ковбасу змінилася на приблизно 5 грн (у вищий бік...). Ми з чоловіком переглянулися, та, думаємо, вже беремо - по вазі різниця вийде невелика. Чоловік жартує:"Щось у вас так ціни швидко змінюються..." Касирка:"Хіба це швидко, цю ковбасу ще до Паски завезли..." Одним словом, лишили ми цю нещасну ковбасу, нехай самі гамають.
А вдома виявилось, що куплені там яйця були тухлі... Такий сморід в хаті стояв, довелося одразу ж виносити.
Ще довго не виникало бажання ходити у той "хлів". Цього року зробили там ремонт, став "Новий Барвінок". Перші враження були доволі приємні, чистенько, нові стелажі, цінники під товаром, асортимент ширший... За місяць усе стало по старому...
Була в Барвінку в Червонограді, якось там поприємніше... Чи то в нашому районі лише така краса? Може люди якісь не такі працюють?
А вдома виявилось, що куплені там яйця були тухлі... Такий сморід в хаті стояв, довелося одразу ж виносити.
мали подібну ситуацію, але в СІЛЬПО :( . Мама купила яйця, а коли дома розбила то всередині воно було просто чорне-чорнісіньке о_О, ну звичайно, вдягнулися і разом пішли на рецепцію (рядом живемо). Приходимо, показали і кажемо тож потруїтися можна як таке продавати, дівчинка взяла чек, гроші віддала 5 грн, та попросила упаковку, щоб знати якого виробника продукцію вилучати ( то ми потім донесли) . На другий день того виробника продукції не було :nea:.
щодо шафок камер -зберігання, то хочу сказати в ДЦ 100 % ключі всі однакові ( я тихенько перевірила :pardon: кілька пустих шафок). Десь читала статейку, що не має в законі Про захист з прав споживачів вимоги залишати свої речі в шафках, адже адміністрація відповідальності НЕ НЕСЕ :scratch_one-s_head:. Тому не залишаю ні в ДЦ, ні в Антошці, Літері питаю на підставі чого? одного разу охоронець каже мов, викличу адміністрацію і тд. кажу давай, де закон , стаття і т.д , вибачився і пропустив мене з пакунком, прада ходив по всьому залу за мною :mocking:
Deus igrok
07.10.2008, 15:40
Десь читала статейку, що не має в законі Про захист з прав споживачів вимоги залишати свої речі в шафках, адже адміністрація відповідальності НЕ НЕСЕ
Неса , згідно цивільного кодексу. Розділ про зберігання...
Так багато сьогодні взнала про сучасні супермаркети. Як нас бідних дурять. За "Барвінок" правильно кажете: ХЛІВ. В мене таке враження, що у Львові всі супермаркети поділені згідно достатку львівян. А дурять всюди однаково. Хіба не так?
Неса , згідно цивільного кодексу. Розділ про зберігання...
дякі, гляну :)
1. За договором зберігання одна сторона (зберігач) зобов'язується зберігати річ, яка передана їй другою стороною (поклажодавцем), і повернути її поклажодавцеві у схоронності.
3. Договір зберігання є публічним, якщо зберігання речей здійснюється суб'єктом підприємницької діяльності на складах (у камерах, приміщеннях) загального користування.
3. Прийняття речі на зберігання може підтверджуватися видачею поклажодавцеві номерного жетона, іншого знака, що посвідчує прийняття речі на зберігання, якщо це встановлено законом, іншими актами цивільного законодавства або є звичним для цього виду зберігання.
1. Зберігач зобов'язаний вживати усіх заходів, встановлених договором, законом, іншими актами цивільного законодавства, для забезпечення схоронності речі.
2. Якщо зберігання здійснюється безоплатно, зберігач зобов'язаний піклуватися про річ, як про свою власну.
із цивільного кодексу
Бойцовая Рыбка
10.10.2008, 15:52
А коли вам дають здачу більшу ніж потрібно, ви повертаєте ? Я -завжди:)
:nea:Хм... Такой радости ещё никогда не было. Наоборот, иногда не додают.
Больше всего меня раздражает то, что бывает цена написана одна, а потом выбивают другую
Бойцовая Рыбка
10.10.2008, 16:01
Так багато сьогодні взнала про сучасні супермаркети. Як нас бідних дурять. За "Барвінок" правильно кажете: ХЛІВ. В мене таке враження, що у Львові всі супермаркети поділені згідно достатку львівян. А дурять всюди однаково. Хіба не так?
Это как-в одном икра чёрная, а в другом колбаса докторская без мяса?
вчора в Сільпо (південний) купляла дрібнички печиво, шоколад і т.д та одну шт актимель. На касі мені сказали суму, а я після податкової голова не варить, даю гроші. І по звичці заглядаю в чек і шо мені вибили замість 1 шт актімель цілу упаковку! о_О, касир каже, а в мене так вибиває, правда після мого скандалу, прийшла адміністратор і мені віддали гроші за лишні йогурти. Не приємно так:(, так що уважно дивіться ЩО вам пробиває касир! :yes:
За мною в черзі дідусь був акція при покупці 2-х упаковок сиру - сметана в подарунок і шо йому вибивають сметану по повній цініо_О, він також виясняв, але я вже пішла......
В мене виникло питання щодо збереження речей в камерах схову:
За законом ви маєте право не здавати речі до камери схову, а охоронець не має права переглядати ваші речі, бо це можуть робити лише працівники правоохоронних органів при підозрі крадіжки.
А чи може охоронець (або хто інший з працівників супермаркету) не пропустити вас до середини через те, що ваша сумка не в камері схову ?
Чи мають вони таке право ?
Wild gucul
21.10.2008, 17:35
права може й не мають, але незважаючи на це все одно не пропустять. мовляв, не подобається - ідіть в інший супермаркет. та й усе...а щось доказувати їм про свої права... у нас не правова держава.
Пропустити всередину зобов'язані, але от при виході мають право обшукати:(
Я заходжу в Арсен з сумкою, візочком, і залишаю в скриньці тільки товар, який є в Арсені. Поки що охоронці претензій не мали.
Чоловікові зимою в Арсені кульок з апельсинами з скриньки вкрали. То віддали йому тих апельсинів 6 кілограм, з відсотками :), а якщо б вкрали якусь дорогу річ ... сумніваюсь що так скоренько і з вибаченнями це б компенсували.
Пропустити всередину зобов'язані, але от при виході мають право обшукати:(
в тому то й справа, що обшукувати права не мають:nea:
В мене такого випадку не було, але в моєї знайомої була одна ситуація:
Купляла вона парфуми, прийшла додому відкриває а там МИЛО!!!!:pardon:
В мене виникло питання щодо збереження речей в камерах схову:
За законом ви маєте право не здавати речі до камери схову, а охоронець не має права переглядати ваші речі, бо це можуть робити лише працівники правоохоронних органів при підозрі крадіжки.
А чи може охоронець (або хто інший з працівників супермаркету) не пропустити вас до середини через те, що ваша сумка не в камері схову ?
Чи мають вони таке право ?
права не мають ( писала вже), але також дуже хитро "зроблено" :pardon: ключики однакові і адміністрація відповідальності не несе о_О принаймі так пише :sorry:. Так, можна речі не здавати, але деколи такий хамовитий охоронець попадеться, що вже ні здавати речі, ні купляти не хочеться......:unknown:
Свіжий випадок: в ДЦ зайшла жінка з дочкою в неї велика сумка ( модні нині дуже такі :good:) , а охоронець не пропустив, казав здати в камеру ( де ключі однакові!), вони кажуть в нас там гроші, ключі і всі речі, це ж СУМКА жіноча, а він ні і все :nea:, так вийшли вони ображено так і нічого не купляли. Охоронець їм ше й нахамив, каже шо від них одних оборотів менше не стане, хіба то нормальне ставлення до покупців?
nirvanka
21.10.2008, 23:24
хіба то нормальне ставлення до покупців?
Звісно, що ненормальне. Але не треба забувати і про крадіїв. А вони таки є, напевно, якщо нас змушують здавати сумки. Супермаркет просто перестраховується. Їм же краще, щоб хтось не закупився, ніж би хтось накрав..
Малесенька
21.10.2008, 23:47
Їм же краще, щоб хтось не закупився, ніж би хтось накрав
коли у супермаркеті працювала то з кімнати спостереження (де монітори від камер все пишуть) в основному крали старші люди. принцип: заходить з пустими руками, кошика не бере, спираючись на те що її важко нести, дістає з кишені чорний кульок і туди спаковує всі продукти. коли приходить на касу, половина товару в кульку, а половина на касі, та ще й скандал може вчинити, що це найгірший маркет у всьому світі, обслуга тут ніяка зі злодійку її вважають (захисна реакція). а потім Ой! я забула
Малесенька
21.10.2008, 23:48
або крали люди які дорого одіті, так би мовити, пани. Ой як вони любили краденими пластиковими картками розраховуватись))))
Бойцовая Рыбка
22.10.2008, 08:08
В мене такого випадку не було, але в моєї знайомої була одна ситуація:
Купляла вона парфуми, прийшла додому відкриває а там МИЛО!!!!:pardon:
Вывод:граждане, смотрите, что в коробке! А чем мы хуже продавцов? Они ведь проверяют на кассе коробки с дорогим алкоголем или духами!
В суботу пішли з татом у Велику кишеню.Планів на великі закупи не було, купили хліба, ковбасу , горошок і ще там якісь дрібниці.Поки дійшли до каси, тато вже й суму підрахував.А на касі вийшла зовсім друга сума!На гривень п"ять більше.Почали розбиратись, касирка каже , що не знає чому така сума і і неї пробиває зовсімне таку ціну як на цінниках.Визвалаи адміністратора, а та каже, що ціна змінилася і вони не встигли її змінити.Був невеличкий скандал, але гроші не повернули.
Малесенька
22.10.2008, 20:17
ціна змінилася і вони не встигли її змінити
вони вічно не встигають ціни міняти. памятаю коли працьвала зав.відділом то завжди на цю тему з продавцями сварилась. адже це проста лінь і халатність продавців до своєї роботи
Deus igrok
22.10.2008, 20:42
Барвінки продали.
Арсени купив Вопак-Трейд - волиняки...
Інфа інсайдерська...
P.S.
от така от *** малята(с)
а та каже, що ціна змінилася і вони не встигли її змінити.Був невеличкий скандал, але гроші не повернулитреба знати свої права - кожен має права вимагати продати товар за ціною, вказаною на ціннику - закон про захист споживачів. От я його знаю і інколи користуюся. Останнім разом в Фокс-марті купив акумулятори за ціною батарейок :)
треба знати свої права -
Та ото ж...:shy:
Барвінки продали. Арсени купив Вопак-Трейд - волиняки...
це типу вони нас так кинули? тобто надурили? о_О :pardon:
я була нині в Арсені (Патона) там товару практично не має, на полицях пустенько.... невже продали? для мене то був найкращий супермаркет :scratch_one-s_head:
Барвінки продали.
Арсени купив Вопак-Трейд - волиняки...
Інфа інсайдерська...
P.S.
от така от *** малята(с)
А може є інфа інсайдерська як то вплине на "пересічного" покупця
Princess
24.10.2008, 13:28
в Арсені на Сихові хотіла вчора слоїчку купити, в хлібному відділі. але крім того, що прочекала там, так і ніхто з продавців не підійшов, але за той час побачила як мухи по тих слоїчках повзають... звісно купувати перехотілось...
Deus igrok
24.10.2008, 14:17
Зміна власника - зміна менеджерів - зміна асортименту. Є виробники які були представлені в одній мережі, та абсолютно не представлені в іншій)
Малесенька
24.10.2008, 14:20
ага... а яка представленість товару на даний момент в супермаркетах???
адже вони жили на одних кредитах....
ніхто не помітив, що асортимент стає все менший і менший???
а що буде далі?
На жаль, немає варіанту який мене дратує - черги на касах. Не знаю, як у Львові, але в Києві завжди у супермаркетах працює максимум половина кас. Черги здоровенні, люди злющі, жах.
На жаль, немає варіанту який мене дратує - черги на касах
відмічайте "Штовханина візками" :),
а якщо серйозно, то мене черги теж дратують - рідко буває щоб передімною було менше 6 покупців.
Samojlovu4
26.10.2008, 00:00
Черги їх відітілі дратують...
В савєцькому союзі не жили, чи забулись-те просто?!
Бойцовая Рыбка
26.10.2008, 07:38
Одни из самых опасных продуктов-те, которые готовятся в супермаркете, например, салаты. Ведь нет гарантии, что ВСЕ продукты, из которых они сделаны, были свежими. Зачастую супермаркеты так и используют просроченные продукты, чтобы не потерять прибыль.
Черги їх відітілі дратують...
В савєцькому союзі не жили, чи забулись-те просто?!
було діло ...
Звідки Ви: здалека
а чого ж ви такий недратівливий поїхали с того союзу ? :)
ми тоже хочем цивілізації, але тут.
Koza-Dereza
27.10.2008, 23:06
О! I я вже була в супермаркетi Львiвському. Була в Арсенi на Сиховi бiля церкви i десь на Зеленiй.
Значить нiхто кажись мене не надурив. Курка гриль була ДУЖЕ ДУЖЕ смачна! Салатик олiв'є скис на другий же день, але то таке... шокували цiни на ковбаси та сири та м'ясо ВАУ!!!!!!! Як ви живете з такими цiнами????????
О! I щодо свiжостi - допустим запечатану ковбасу чи м'ясо тяжко сказати на око чи свiжа чи нi, але сир то видно чи з плiсiнню чи нi. От половина сирiв на вiтринi була з плiсiнню. I це не французька фiрмова плiсiнь, а натуральна а ля "зiпсований продукт якому вже давно пора на смiтник" плiсiнь. Просто треба уважно придивлятись. Трошка попала в просак з кульками, бо як не було свого, то я не зрозумiла що треба купувати їхнiй, але на другий раз вже знала. I ще дорога апаратура. Я пiшла в Фокс Маркет (чи Март?) i фотоапарати - О МАМА! за простенький самсунг мене хотiли розвести на $300. Всякi блендери i кухонна апаратура теж дорога, особливо тi гiгантськi м'ясорубки з 20 швидкостями (кого молоти в нiй???)
А ще хотiла вiдкрити бонусну (чи як там її) картку в Арсенi. Касир менi щось розповiдала правила 5хв, я нiчого не зрозумiла, i пiшла звiдти. Зато вiдкрила знижкову картку в магазинi "Бiла Ворона" просто все, накупив на певну сумму i дали картку на -3%.
I ще можна я тут скажу про базари. От на базарi напевно не варто купувати побутовi речi. Я купила пiдгузнички на базарi. Позарилась на рiзницю в 15 грн. 85грн на базарi - а в Бiлiй Воронi 100грн. I шо? I в дитинки на одному мiсцi вискочили прищики якi чесались. Нiчого iнакшого не робилось, не їлось, тiльки трусики з базару - Лiберо. Я кляла все на свiтi. Вже не жала грошi пiсля того i чемно брала памперси у Бiлiй Воронi. А подружка (лiкар) взагалi казала такi речi купувати в аптецi. То я вже пiсля того й мокрi серветки в аптецi брала. От таке буває.
Chortenia
29.10.2008, 09:29
Купив мені чоловік місяць назад у Київському Цумі капелюшок. За 80 грн.
Заходжу вчора в метро, ті самі капелюшки - за 100 грн о_О.
Це як у гуртовому магазині у Львові може коштувати дорожче, ніж в центральному в Києві?
Wild gucul
29.10.2008, 10:25
от що не кажи, а цікаво слухати такі речі людей з закордону, які приїхали в Україну і бачать все що у нас відбувається по-іншому, по-людському. так, як це має бути у цивілізованому світі... ех.. Україна рідна мати...
Bavarlok
29.10.2008, 22:15
ну, в якості пяти копійок вставлю таку крамольну мислю, що з усіх львівських маркетів приємно шось купувати хіба в арсені, а решта - особливо барвінки, вопаки і сільпи - то шось типу стайні. бруд, антисанітарія, хамське обслуговування на касі... звісно, і в арсені не все в порядку - є речі, які ліпше купувати на базарі. для кожного товару - своє місце купівлі.
ну, в якості пяти копійок вставлю таку крамольну мислю, що з усіх львівських маркетів приємно шось купувати хіба в арсені, а решта - особливо барвінки, вопаки і сільпи - то шось типу стайні. бруд, антисанітарія, хамське обслуговування на касі... звісно, і в арсені не все в порядку - є речі, які ліпше купувати на базарі. для кожного товару - своє місце купівлі. Після деяких столичних мереж Арсен то свинюшник. А ще тиждень тому виїзджав до Карпат, заїхав у Арсен і не знайшов там кукурудзи Бондюель, не було жодної банки Сардин а також була відсутня свиняча тушівка. Це ж найширпотребніші товари...
Арсен то свинюшник
а також була відсутня свиняча тушівка.
Форесте, не приколюйтеся, га?
От половина сирiв на вiтринi була з плiсiнню. I це не французька фiрмова плiсiнь, а натуральна
Кізонько, а в нас всьо натуральне... натурпродукт - то здоровлє, нє?
Форесте, не приколюйтеся, га? ну чому, в свинюшнику свинячої тушівки не буває. Свині не каннібали і не торгівці органами!
Арсени зараз мають дуже великі борги перед багатьма компаніями за куплену у них продукцію, тому останньої їм просто не завозять, поки Арсени не повернуть борг. Полиці в Арсенах майже пусті, немає багато чого в наявності.
гiгантськi м'ясорубки з 20 швидкостями (кого молоти в нiй???)
Чоловіка, як буде нечемний. :lol:
Закуповуюсь в основному в Арсені. Ніц нема в світі досконалого, але все пізнається в порівнянні. В порівнянні з Барвінками та Вопаками Арсен виграє.
франц-йосип
06.11.2008, 12:08
В порівнянні з Барвінками та Вопаками Арсен виграє.
Достеменно невідомо що то є Вопак а от назва "арсен" дуже якось приваблива для продуктового супермаркету,адже Як вільний Арсен, так і всі його сполуки – сильні отрути. Смертельна доза для людини Аs2O3 0,1 г (білий миш’як).
При отруєнні виникає порушення нервової системи, загальна слабкість, параліч, в результаті наступає смерть. При легкому отруєнні – рвота , діарея, сильні болі в животі.
Певно хімію не вчили власники тої мережі....це ж звичайний миш"як хімічна назва.
Може тоді і дітей не називати Арсенами?
"Арсен" назвали на честь сина власника - Арсена. Колись було відкриття одного з Арсенів,і таке питання задавали.
франц-йосип
06.11.2008, 14:09
Може тоді і дітей не називати Арсенами?
та чому ж звичайне чоловіче ім"я-Арсеній,Арсентій,а для торгівлі протермінованими продуктами-"арсен"))))всьо чотко
А коли вам дають здачу більшу ніж потрібно, ви повертаєте ? Я -завжди:)
Аякже! Якщо перерахую відразу і помічу, що мені забагато дали...
Малесенька
20.11.2008, 23:00
а я коли ше касиром працювала, то під кінець моєї зміни передала жіночці 100грн. це було ше у році 2005. то вона вже з дверей повернулась і віддала гроші. так приємно було, я не могла їй надякуватись. а от у моєї напарниці випадок був: вона жінці передала 50грн. та їх поклала у гаманець і каже: ви мені передали 50грн., але я вам їх не поверну, шоб на другий раз були обережніші.
шо тут скажеш, люди різні бувають
Мені си здає жи помилитиси може любий. Не раз в тім самім Арсені мені давали і більше здачі ніж положено, а леколи недодавали. Як дают більше, то віддаю, а як обрахуют, то прошу перерахувати. Насильніший випадок був, коли дав 100 гривень, а здачі дали сто з лишним. Просто замість того шоб 100 гривень покласти до касу, касир дала мені їх назад і здачу з них. В віддов все назад.
вирішила написати в даній гілці, так як аптека то і є великий супермаркет, без рецепту можна купити майже все.... нині купувала бабусі ліки в Сімейній , а мені все спакували в величезний пакет ( як в сільпо), скрутили, чек дали, а за мною вже черга, всі спішать.... пакет не розвернула, на дворі сніг мокрий, я з парасолькою....дома виявила нестачу одного флакону :( замовляла 3, а дали 2.... йти по такій погоді назад до гаптеки не хотілось, та і ціна невеличка, але настрій попсовано був :scratch_one-s_head:. Тому раджу все таки перевіряти ліки, хоч біля прилавку або в аптеці, бо вже і тут дурять....
Adriasia
24.12.2008, 15:33
Щодо аптеки у мене також був курйоз.
Рік тому в мами було запалення легень і виписали цілу купу-купезну препаратів (звісно що половину я викреслила через їх недоцільність та токсичність), ну а решту таки мусіла купувати бо запалення без антибіотиків не вилікуєш... Потьопала я у Колобок (аптека біля Іскри на Сихові) і протягнула їм рецепт. Навпроти того шо мені було потрібне стояв ПЛЮСИК (такий жирний і червоною ручкою) і я тричі наголосила шо мені слід дати тільки те, що з ПЛЮСИКОМ. Чи вони там глухі, чи вони там тупі... не знаю... Напакувала мені тітонька (формацефтом язик назвати не повертається і клава згорит коли назву) всього шо треба і не треба і називає захмарну суму... Я вочі витріщила і давай виясняти за що такі гроші.... І вже голосніше їй говорю, що мені тра тільки то шо з ПЛЮСИКОМ... тут до неї доходить і вона починає на мене лаяти за те, що я їй зразу не сказала... а я ж казала і то тричі... КАжу щоб виймала зайве і рахувала тільки то шо мені тра. :insane: Ура!!! Заплаптила тоді шось 250грн і пішла до хати... дома відкриваю той кульок і вижу шо там таки є то шо мені не треба і в чеку воно пробите ДВІЧІ... :insane: Тут мене трафило... :diablo: беру той кульок і знову йду в ту аптеку з рецептом, чеком і тим шо вона понадавала....
Довелося трішки поскандалити. :ireful::ireful::ireful: І де вони таких тупих продавців набирають? Правда після того випадку я тої продавщиці більше не виділа і курйозів таких в мене не було.
в барвінку соки продають пачками по три однолітрових пакета різних смаків.
отже вдома помічаю термін придатності:
1-й сік - свіженький
2-й сік - 3 місяці до закінчення терміну
3-й сік (апельсиновий) - до поточного місяця придатний )))))
аналогічно із сирами. купляєш запакований кусочок загорунтий в плівку, промаркований вагою і ціною. вдома розгортаю - під обгорткою гарна бірюзова пліснява. прям рокфор у всій красі )))))
минулого року готувався купити телевізор в передноворічні знижки. звичайно побродив по маркетах до.. після вивішення знижок помітив, що ціна трошки виросла. от той телевізор що я хотів купити, до знижок коштував 1450 грн. коли вивісили знижку - 1750 перекреслено і нова ціна - 1490 грн ))))))))))))))))))
так що в нашій країні краще купувати колись улітку, коли немає знижок і малий попит на товари.
після вивішення знижок помітив, що ціна трошки виросла. от той телевізор що я хотів купити, до знижок коштував 1450 грн. коли вивісили знижку - 1750 перекреслено і нова ціна - 1490 грн ))))))))))))))))))
ага,я таке саме спостерігала в магазинах одягу, а конкретніше - знижки на шуби - стара ціна видавалась за нову знижену, а поруч стояла нібито колишня ціна, набагато вища. Нема дурних..
хм..зайшла в Кишеню.Акція на ананаси в банках.на полицях ціна 9 гр з коп., акційні серед залу 11 з копійками..
беру той кульок і знову йду в ту аптеку з рецептом, чеком і тим шо вона понадавала....
Довелося трішки поскандалити. І де вони таких тупих продавців набирають? Правда після того випадку я тої продавщиці більше не виділа і курйозів таких в мене не було.
а гроші вам повернули? бо ліки не приймають.....
я не знаю де тих аптекарок беруть, але біля мене в гаптеці постійно висить оголошення, що треба аптекарку.....
Adriasia
26.12.2008, 00:48
а гроші вам повернули? бо ліки не приймають.....
І гроші повернули і ліки забрали ті що мені не були потрібними.... і вибачилися
Я пояснила що дала рецепт у якому ЗАЗНАЧИЛА що мені слід дати, те що аптекарка не помітила ЧЕРВОНИХ ЖИРНИХ плюсиків не мої проблєми... хай йде в оптику і там їй допоможуть.
Довелося трішки поспілкуватися на підвищених тонах, але мене зрозуміли лише після того як я сказала шо скаржитимусь і відділ Захисту прав споживачів....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008