КПК

Показати повну версію : Хітмен (2007) / Hitman

Deus igrok
04.12.2007, 17:12
http://www.multikino.com/img/films/f_2287/fotos/tn_poster.jpg
Хітмен (2007)
Hitman

Жанр: Екшн, Триллер
Тривалість: 120 хв.
Країна: Франція, США
Прем'єра в Україні: 2007-11-29
Режисер: Ксав`єр Генс

В Ролях:
Тімоті Оліфант ...... Агент 47
Доугрей Скотт ...... Майк
Роберт Кнеппер ...... Юрій
Ольга Куриленко ...... Ніка
Ульрих Томсен

Сюжет фільму
Хітмен був навчений, як високо професійний вбивця, чия наймогутніша зброя — це холоднокровність і безмірна гордість за свою роботу. 47 — це дві останні цифри на штріх-коді, витатуйованому на його потилиці, а також його єдине ім'я.

Але мисливець стає здобиччю, коли 47-й виявляється втягнутим у політичні інтриги. Інтерпол і російські військові починають полювання на кіллера по всій східній Європі, тоді як він сам намагається зрозуміти, хто його підставив і чому вони намагаються вивести його з гри. Але найбільшу загрозу для 47-го представляє хвилювання його совісті та незнайомі емоції, які прокинулися в ньому після зустрічі з прекрасною дівчиною...

Додано через 7 хвилин
При перегляді трейлера, згадав "ВІйни безсметрних" .. такий же стиль операторської роботи. Ще подумав - лайно буде. Не помилився.

Якщо Дум ще тримав глядача в напрузі. То тут абсолютно ні.
Хаотична сюжетна лінія.
Жалюгідна стилізація під Росію - "Поща, ВелькиЙ Тъорт...." ...
На двієчку.

Короткий опис. Є убивця, його посилаються в Росію - вбити президента. Він робить постріл зі снайперки і влучає в обличчя. На наступний день в новинах - президента лише легко ранили. Клон. Замовник відмовляється оплачувати роботу, окільки та нібито не виконана. І починаєтсья полювання на відьм. По ходу фільму з'являється повія, коханка Клона. Демонстручуючи свій зад і груди, вона намагається розвести 47 на секс. Але до кінця фільм так їй цього і не вдалося.

Моя оцінка 2. Не рекомендую гаяти час. Ну хіба ви фанат забавки.

syavych
05.12.2007, 08:52
Демонстручуючи свій зад і груди, вона намагається розвести 47 на секс. Але до кінця фільм так їй цього і не вдалося.
А ще кажете фільм не тримає глядача в напрузі? :) Всі ж чекають коли нарешті розведе на секс. А взагалі - фільм лайно...

leon kuz
06.12.2007, 17:02
я не бачив ще !!

sanya
06.12.2007, 18:01
Моя оцінка 3 бали . Фільм не дуже !!!!

KruNdiK
06.12.2007, 21:06
А взагалі - фільм лайно...
Повністю згоден. Жахливі неправильні надписи:"Ф)Б"ПОЩТА". Екранізувати гру не вдалося. Адже в грі потрібно бути максимально обережним по кількості вистрілів і взагалі кожен лишній патрон шкодить репутації. Актор просто жах , бо у грі в 47 холодне , беземоційне лице і він не кривиться./Згадайте момент , коли 47 душить ше одного, як він... Жах Великим планом показують перекошене лице Тімоті Оліфанта /
Я поставив 3 тільки чурез повагу до людей , що знімали і співчуття людям котрі просадили гроші на вітер...

JoSamB
07.12.2007, 23:06
А Неппер як? Мені цей актор подобається дуже. Я не бачила фільму, але була зацікавлена. Аж поки тут не прочитала ваших дописів ;) То дивитись, чи ні?

пупер
08.12.2007, 05:34
То дивитись, чи ні?
джосамб, по-моєму, написано абсолютно однозначно: "ге"... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif