Показати повну версію : чому ми засмучені?..
питання просте: чому?..
я знаю -- чому, чи знаєте ви, чому зажурені?..
Liliyah Romanova
04.12.2007, 06:59
І я знаю чому...
Нічого собі питаннячка о пів на п'яту ранку.....
Нічого собі питаннячка о пів на п'яту ранку.....
такі питаннячка в такий час і з’являються....
nirvanka
04.12.2007, 17:34
Я дуже засмучена.. У керівника диплому горе і йому не до мене.. :(
якась таємнича переписка... всі все знають, крім мене :no:
якась таємнича переписка... всі все знають, крім мене :no:
а ви чимось зажурені?..
nirvanka
04.12.2007, 18:50
якась таємнича переписка... всі все знають, крім мене
Просто кожен про своє сумує і шифрується :ninja:
а ви чимось зажурені?..
ні :o випадково зайшла сюди
більше не заходитиму, якщо не буду в зажурі :rolleyes:
Додано через 1 хвилину
Просто кожен про своє сумує і шифрується :ninja:
та де ж - в перших постах писали, що знають хто чому сумує :)
чи то кожен про себе писав? ну що за тема :)
чим більше пізнаю людей, тим більше я люблю собак
якась таємнича переписка... всі все знають, крім мене
Угу...Я знаю,що ти знаєш,що я знаю,що ти знаєш,що я знаю.
Але ми про це нікому-у-у не скажемо...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_oehhhhhm.gif
Якась дурна тема.Що таке засмучені?
Засмученим можна бути день від сили,ну,довше,коли якесь горе...А насправді,то все самонавіювання!!!То навіщо себе мучити?Тупа фраза,але якби там не було,не варто журитися....
От я не зажурена!Кожен день розбавляю чимось.Виходить,мої фарби закінчуться,а залишуться заляпані полотна.Але мені подобається ляпати!Так шо мені весело!
чим більше пізнаю людей, тим більше я люблю собак
гітлера цитувати не варто...
а я засмучена, бо не знаю...блін
То був Геббельс...
То був Геббельс...
та ні, пане, ці слова "приписують" гітлеру....
... а Ніцше можна?
я колись ним зачитувалася, трохи в пам’яті лишилося, при нагоді можу щось процитувати :p
п.с. "а дышать, можно?" (с)
а що лишається робити коли настрій препаскудний...
люди у цьому винні?.....
треба його піднімати!
мені допомагає музика, коли щось не так
здається, то Ніцше казав, що "музыка вносит расстройство в чистое мышление", але, на відміну від нього, я думаю, що то добре :)
виберіть музику, яка викличе позитивні емоції і справу зроблено :)
А Гітлер,до речі,не дурак був...
Чому б його не цитувати?
люди у цьому винні?.....
а що "коні винні"? (с) певно, що люди :(
Додано через 1 хвилину
А Гітлер,до речі,не дурак був...
Чому б його не цитувати?
розумний був виродок...
а що "коні винні"? (с) певно, що люди :(
розумний був виродок...
а "забити" тре на таких людей.....
хоч і важко, але найліпші ліки.....
спілкуйтеся з тими людьми, які вас люблять.....
От,я знаю чого Пупер так каже....
Я знаю,чого я в нього в ігнорі...
Але мене то не засмучає ні трошки...
Не буду я собі дурницями голову забивати...
...от секретна тема :8:
Допис від Meg Переглянути допис
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
хто в ігнорі?!...
я чи ти?...
Батя звонив ввечері з Чернівців і засмутив мене,чи напитись?
нє не тра бо мусорок назве тебе "подвьіпивший молдаванин"
Чому засмучена... Бо на вулиці ЗИМА, холодно, незатишно, не рятує навіть гаряча кава. Хочеться весни, тепла і сонця...
васілі, у тебе нині поганий день?...
якщо ні -- чого до бані просишся?..
nirvanka
04.12.2007, 22:24
Чому засмучена... Бо на вулиці ЗИМА, холодно, незатишно, не рятує навіть гаряча кава. Хочеться весни, тепла і сонця...
А мене засмучує "незимова зима".. Болото, холодно, темно.. Хочу снігу снігу снігу і сонечка, щоб сніг поблискував іскринками :)
васілі, у тебе нині поганий день?...
якщо ні -- чого до бані просишся?..
Дякую за розуміння, день не зрозумілий, баню не хочу, якби хтів, то від учора був би там,- це просто жарт...:)
ЗІ : у тому пості смайл не завадило б вмастити.;)
А шо,багатий досвід підказує?
Сумно, бо за вікном дощ вже другу добу періщить.
А шо,багатий досвід підказує?
УГУ, :)
Підказує я їхнього брата ниркоу чую!
УГУ,
Підказує я їхнього брата ниркоу чую!
Як я тебе розумію...
А мене засмучує "незимова зима".. Болото, холодно, темно.. Хочу снігу снігу снігу і сонечка, щоб сніг поблискував іскринками :)
Тіко що подивилась, в мене також за вікном дощить....Ще гірше стало. Що за життя...:suicide:
Прочитав я цю тему і відчув що мені також сумно. Подумав чому і згадав що давно не їв. Пішов на вулицю за два квартали до знайомого цигана замовив смажену картоплю. Ще один циган на підпіпитку там стояв з першим томом книжки Солженіцина "Архіпелаґ Ґулаґ" і почав зі мною дискусію на ту тему. Тягнув мене до бару з ним бухати але я відмовився бо пити не хотілось. Вернувсь додому поїв картоплю і весь смуток пройшов. :)
Ще один циган на підпіпитку там стояв з першим томом книжки Солженіцина "Архіпелаґ Ґулаґ" і почав зі мною дискусію на ту тему.
Вот это да, Гулаг 1-3, - это сплошноя депрессия, люди не выдерживают и напиваются, что б, забыть прочитанное, особа вредна такая литература одиноким существам.
Вот это да, Гулаг 1-3, - это сплошноя депрессия, люди не выдерживают и напиваются, что б, забыть прочитанное, особа вредна такая литература одиноким существам.
Навіть казки сумно читати...
Колобка бідного з’їли,яйце мишка розбила(а золоте,то обіцянки-цяцянки)...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaheul.gif
Навіть казки сумно читати...
Колобка бідного з’їли,яйце мишка розбила(а золоте,то обіцянки-цяцянки)...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaheul.gif
Над казками плачуть тільке Емо, а дорослі плачуть над Гулагом,
до речі вам як львівянину, в стані смутку, депресії, хіба не хочеться сльозу проронити, Львів місто ж смурне!
Над казками плачуть тільке Емо, а дорослі плачуть над Гулагом,
до речі вам як львівянину, в стані смутку, депресії, хіба не хочеться сльозу проронити, Львів місто ж смурне!
В мене депресія,то перманентний стан.Просто я відношуся до того з гумором.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
В мене депресія,то перманентний стан.Просто я відношуся до того з гумором.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
ліпше з іронією, гумор може ще не свідчити про розум, улыбайтесь господа, улыбайтесь!::)
ліпше з іронією, гумор може ще не свідчити про розум, улыбайтесь господа, улыбайтесь!::)
а що розум тре постійно демонструвати? :D
а що розум тре постійно демонструвати? :D
:) я думаю его ум, включать, изредка просто необходимо, а вас это удивляет, мэм?
:) я думаю его ум, включать, изредка просто необходимо, а вас это удивляет, мэм?
я думаю часом його просто необхідно відключати, щоб перепочив :D
вас це дивує, сер?
я думаю часом його просто необхідно відключати, щоб перепочив :D
вас це дивує, сер?
ця субстанція на відміну деякої іншої :D не потребує перепочинку...ну хіба що у деяких патологічних випадках цей стан може бути повністю нереалістичним, і містити маячню величі та невразливості, маніакально рівної активності.
Циган якраз був в гуморі і тільки підгулявшим. Не думаю що в нього бувають депресії. Хандра - можливо.
vasili а чому Ви в цій темі то про Капітана то про депресію. Тема: "чому ми засмучені?.." зветься. Нє? ;)
а що розум тре постійно демонструвати?
іноді дуже допомагає побути блондинкою
іншими словами "включати дурака".....
так, допомагає в житті....
іншими словами "включати дурака".....
так, допомагає в житті....
це деколи так настрій піднімає :D
треба ще тему створити: "чому ми веселі?" :)
vasili а чому Ви в цій темі то про Капітана то про депресію. Тема: "чому ми засмучені?.." зветься. Нє?
не правда я в своих постах если кого то и "имею" в "виду" то не конкретную особу, а скорее образ, вот...
для меня смуток наступает тогда когда я нахожусь в одиночестве, думаю у многих аналогично!
це деколи так настрій піднімає :D
треба ще тему створити: "чому ми веселі?" :)
я вже передбачаю які можуть бути дописи: бо накурений, бо п’яний, бо кіно дивлюся.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я вже передбачаю які можуть бути дописи: бо накурений, бо п’яний, бо кіно дивлюся.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
... бо на форумі сиджу
ця субстанція на відміну деякої іншої не потребує перепочинку...ну хіба що у деяких патологічних випадках цей стан може бути повністю нереалістичним, і містити маячню величі та невразливості, маніакально рівної активності.
Здається сумував,але Vasili підняв настрій,бо в його дописі я знову ніхт ферштейн
Здається сумував,але Vasili підняв настрій,бо в його дописі я знову ніхт ферштейн
Я також,але коли подивився на це з точки зору банальної ерудиції (http://p81.jino-net.ru/library/terms_ua.htm) ,то все просто -субстанція Василя потребувала перепочинку ...
ця субстанція на відміну деякої іншої не потребує перепочинку...
Не Ви одні!:8: ;)
Допис vasili не сподобався:
Meg (Нині)
цікава думка Мед чому ви сі пані засмучуєте мене, тіко шо сі розвеселив се, а ви мені сі не файне робите?
Я не МеД!!!
Я?!тобі?!Та воно мені треба?!Тьху!
для меня смуток наступает тогда когда я нахожусь в одиночестве, думаю у многих аналогично!
у мене наступає радість, що нарешті нікому нічого не треба і можна зайнятись собою=)))
у мене наступає радість, що нарешті нікому нічого не треба і можна зайнятись собою=)))
это ведь прекрасно, видите вы абсолютно другой человек, но выглядите так как тот же самый!
А я люблю самотність1Я тоді така рада і така щаслива!!!Саме від того,шо нікого не бачу,не чую...Голова тоді по іншому думає,забувається буденність...
Люди дуже часто ховаються в натовпі. компаніїї від самих себе. Коли поруч інші люди, то ми не чуємо себе, не прислуховуємось до почуттів, думок і т.д.
можливо тому часто люди не люблять/бояться самотності?
Угу...Може,вони просто себе бояться,бояться себе таких,які є насправді?
Ех,шо про людей говорити....
А я люблю самотність1Я тоді така рада і така щаслива!!!Саме від того,шо нікого не бачу,не чую...Голова тоді по іншому думає,забувається буденність...
А як взагалі нікого немає кілька днів,то я в неті сиджу доти,аж поки очі не злипаються...
та це ж про мене! :)...і ніякого суму
доречі, гілка про сум:))
я сумую, коли сонячного світла не видно, а таке неприємне воно крізь хмари заливає у кімнату. тоді завішую всі вікна, запалюю ароматичну паличку і вмикаю улюблену музику або ж беру до рук книгу.
а ще я сумую, коли не знаю чого хочу. або знаю, чого, але це щось є просто недосяжним.оце, мабуть основна причина суму для мене.
nirvanka
05.12.2007, 23:56
Як я тебе розумію.
А як я Вас обох розумію! Раніше я теж жила в квартирі з купою народу і різними світоглядами 3х поколінь, які далеко не сумісні.. Сумувала засинаючи з мріями про власне житло..
Потім взяла себе в руки, влаштувалась на роботу і живу окремо і роблю, що хочу!! :) Хеппі енд!
цікава думка Мед чому ви сі пані засмучуєте мене, тіко шо сі розвеселив се, а ви мені сі не файне робите?
гмм....
антикомплімент?...
"пані"?....
я думав, що ще незаміжня панна.....
ой, текілочко!...
коли від мене нікому ніц не тре -- я просто надзвичайно щасливий!..
Маруся-мама
06.12.2007, 06:10
коли від мене нікому ніц не тре -- я просто надзвичайно щасливий!..
Я вас прекрасно розумію. Від мене вічно комусь шось тра і це в основному гроші. Що не день то якийсь рахунок приходит. Здуріти можна:suicide:
Я вас прекрасно розумію. Від мене вічно комусь шось тра і це в основному гроші. Що не день то якийсь рахунок приходит. Здуріти можна:suicide:
"спочатку витрачаємо троє, а потім кожен своє" -- хороша приказка моєї бабці....
дивно, і звідки моя дружина знала мою бабцю?!!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/rolleyes.gif
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
nirvanka
06.12.2007, 15:59
"спочатку витрачаємо троє, а потім кожен своє" -- хороша приказка моєї бабці....
А я чула "Спочатку з'їмо Ваше, а потім кожен своє" :D
А я чула "Спочатку з'їмо Ваше, а потім кожен своє" :D
саме так.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
я маю на увазі суть приказки....
гмм....
антикомплімент?...
"пані"?....
я думав, що ще незаміжня панна.....
да точно панна, але "пані", так вживане, що знаєш як буває заговорився, але якщо Мед, мені не робила зауважень, то все нормально, видко скоро буде пані, дай Бог їй доброго чоловіка, шоби чічки дарував, шоби вона їздила на ньому все життя.:D :D (шрек)
nirvanka
06.12.2007, 16:42
але якщо Мед,
Це, звісно, не моя справа, але чому Ви називаєте не Мег, а Мед?
але якщо Мед
А Ви до неї такий не байдужий....;)
от я засмучена. а чому, млін не знаю(
nirvanka
06.12.2007, 16:59
А Ви до неї такий не байдужий....
Це ж майже як "солоденька" (мед - honey - солоденька) :shy:
Це, звісно, не моя справа, але чому Ви називаєте не Мег, а Мед?
чисто прикольнійше то у пості звучить, тим більше дійсно у неї на аватарі написано Мeg. знаю людину яка так і називає...
А Ви до неї такий не байдужий....
Чесно не займані дівчата іноді так імпозантно себе презентують, що нічого не лишається як грати вар"ята...
Це ж майже як "солоденька" (мед - honey - солоденька)
Нірванка ви мені більше подобаєтесь ніж Мег
Додано через 35 секунд
от я засмучена. а чому, млін не знаю(
сім"я задовбала?
nirvanka
06.12.2007, 17:23
Нірванка ви мені більше подобаєтесь ніж Мег
:shy: І чим же, якщо не секрет?
(Ви мене аж засмутили, коли назвали Мег як Мед, бо не люблю, коли не правильно називають людей.. А тепер я просто катуляюсь від Вашої відповіді :D)
І чим же, якщо не секрет?
в всім, у мед це все також є але, але, але
ЗІ: у вас забобонів меньше й ваша сім"я так романтично створилась це взагалі варто пера письменника, я тоді читав і плакав від того...:)
nirvanka
06.12.2007, 17:45
в всім, у мед це все також є але, але, але
Дякую, приємно :shy: Та все ж я б не стала порівнювати двох таких різних дівчат, хоча я відчуваю, що маю з Мег досить багато спільного..
ЗІ: у вас забобонів меньше й ваша сім"я так романтично створилась це взагалі варто пера письменника, я тоді читав і плакав від того...
Ще раз дякую за приємні слова :)
Не кажімо "Гоп, поки".. Мег є цікавою і неординарною особистістю і її історія кохання може бути ще цікавіша за нас всіх разом! ;)
П.С. Мег, то нічо, що ми тут про тебе базікаєм?.. :shy:
Додано через 42 секунди
ваша сім"я так романтично створилась це взагалі варто пера письменника,
Я мрію зняти про це фільм.. :)
Я мрію зняти про це фільм..:)
можна буде зіграти рагуля на тій дискотеці?
Думаю моя участь у тому фільмі тільки укріпила вплив сюжету на глядачів, Нірванко, художній фільм з але цікаво яку назву ви плануєте?
Додано через 2 хвилини
Мег є цікавою і неординарною особистістю і її історія кохання може бути ще цікавіша за нас всіх разом!
Мені здається такі особи не закохуються, скоріше привязуються, неординарність то дуже небезпечна річ...
nirvanka
06.12.2007, 17:58
можна буде зіграти рагуля на тій дискотеці?
Думаю моя участь у тому фільмі тільки укріпила вплив сюжету на глядачів, Нірванко, художній фільм з але цікаво яку назву ви плануєте?
:D :D :D Гілка про сум, а Ви смішите і смішите :) Дякую, Ви так мені настрій підняли! :y:
Щодо назви і так далі я ще серйозно не думала, адже нема грошей.. А от коли дороблюсь до багатства, то обов'язково Вас запрошу зіграти якусь роль, якщо Ви не будете проти :)
П.С. На роль рагуля Ви не підійдете, вибачайте.. Треба ж когось, щоб реально був схожим.. А Ви зовсім не схожі..
Додано через 16 хвилин
Мені здається такі особи не закохуються, скоріше привязуються, неординарність то дуже небезпечна річ...
Ще й як закохуються!! :) І, мабуть, в таких самих неординарних людей.
чисто прикольнійше то у пості звучить, тим більше дійсно у неї на аватарі написано Мeg. знаю людину яка так і називає...
Чесно не займані дівчата іноді так імпозантно себе презентують, що нічого не лишається як грати вар"ята...
По-перше,мій нік латинськими буквами і прошу читати правильно,не перекручувати.
По-друге,ти впевнений,що я незаймана?!Як би там не було,це некоректно
і гарно.Ні з мого боку про це назагал говорити,тим бульше з твого боку...
нічого не лишається як грати вар"ята...
"хто добре грає вар’ята, той добрий вар’ят" (с) :D
сім"я задовбала?
та ніби ні.
просто чимось засмучена. от власне це слово добре підходить. але от чим? не знаю навіть....
та це просто погода так діє
просто чимось засмучена.
может как раз время пойти в церковь помолится Матушке Божьей?
ЗЫ : ну не в ночной же клюб идти пора вам
Додано через 20 хвилин
Допис vasili не сподобався:
Meg (Нині)
не понял Мег чем я вам не угодил, снова?
ЗЫ : ну не в ночной же клюб идти пора вам
)))))))))))))))))))))
вже не засмучена))
вже весело.
(помолилась)))))
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif кому, кому?!...
nirvanka
07.12.2007, 11:30
По-друге,ти впевнений,що я незаймана?!
То він мав на увазі Alias, наскільки я зрозуміла..
та він вже й сам заплутався кого мав на увазі.:)
nirvanka
07.12.2007, 11:36
У будь-якому разі то було не гарно так писати..
Привильно Нірванка нірванка каже.
Зрештою,яке кому діло-це некультурно.
яке кому діло-це некультурно.
я знаю що у молодої особи незайманість має бути певним гонором, а тут така хвилююча реакція, шо аш за живе місце бере!
Додано через 1 хвилину
Привильно Нірванка нірванка каже.
Мег ви така експресивна ви лякаєте
Ну,та,кого що хвилює,правда,Василю?
nirvanka
07.12.2007, 12:20
я знаю що у молодої особи незайманість має бути певним гонором, а тут така хвилююча реакція, шо аш за живе місце бере!
Vasili, а Вам не здається, що акцентувати увагу, та навіть просто згадувати про незайманість, це є інтимна справа, яку не обговорюють на форумі?
І не вар'ята треба грати, а поважати людину, якою б вона не була (хіба незайманість - то неповноцінність якась чи що?)
Нірванко,звідки йому знати,що можна говорити а що ні,якщо його ця тема "аш за жаве місце бере"!
Vasili, а Вам не здається, що акцентувати увагу, та навіть просто згадувати про незайманість, це є інтимна справа, яку не обговорюють на форумі?
я просто запропонував обговорити за кавою, а відповідати на питання навіть як виражаєтесь інтимного характеру то є справа смаку та настрою...
Нірванко особисто я поважаю Мег, і те що я сказав що ви мені більше подобаєтесь це не значить що Мег я не ціную...
Мег не парся я тебе - респект і уважуха!
Додано через 1 хвилину
І не вар'ята треба грати, а поважати людину, якою б вона не була (хіба незайманість - то неповноцінність якась чи що?)
незайманість - це філософія дитинства!
nirvanka
07.12.2007, 12:35
я просто запропонував обговорити за кавою,
А де там про каву було?.. Менше з тим.. Щось я взагалі вже заплуталась у Ваших словах..:8:
Додано через 1 хвилину
Одним словом "мир, мир на всегда, кто поссориться - свинья!" :)
За кавою можете обговорювати в темі ПРО ЦЕ.
питання просте: чому?..
мене може засмутити тільки нездоров*я моїх рідних та близьких. Все інше то втома
Додано через 2 хвилини
незайманість - це філософія дитинства!
незайманість - це аномалія!
Скажи, хто тебе засмутив і я скажу, хто ти
Скажи, хто тебе засмутив і я скажу, хто ти
мене засмутила мег?
мене засмутила мег?
Так,це була Мег!
Вона злааа!
http://i021.radikal.ru/0712/ba/ace37e56b9a3.gif
Бугага!
http://i031.radikal.ru/0712/71/3340abb32253.gif
Так,це була Мег!
Вона злааа!
насправді ти дуже добра......
скільки би ти не кривлялася....
насправді ти дуже добра......
скільки би ти не кривлялася....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Мені сумно.... Мої внутрішні акумулятори розрядились, а підзарядити нема де і нема як....
Мені сумно.... Мої внутрішні акумулятори розрядились, а підзарядити нема де і нема як....
шкода, але в цей час і на форумі нікому це зробити..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
що сталося?...
може це всього-на-всього робота?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
А замінити?
Мені сьогодні дуже сумно. Я вперше буду ночувати дома одна. Чоловік поїхав в Київ, ще й скучати за ним доведеться. А до батьків сьогодні поїхати не вдалось. Страшно одній бути дома, хоч не знаю чого саме я боюся. Маю надію що форумчани сьогодні спати скоро не підуть і я зможу якнайдовше бути тут, з вами ( в ідеалі до ранку :) ).
Світло скрізь повключала бо ненавиджу темряву коли я сама і сподіваюсь Life з його Гігою не будуть тормозити.
Маю надію що форумчани сьогодні спати скоро не підуть і я зможу якнайдовше бути тут, з вами ( в ідеалі до ранку ).
Світло скрізь повключала бо ненавиджу темряву коли я сама і сподіваюсь Life з його Гігою не будуть тормозити.
до якої години вам не набридне моя присутність?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
до якої години вам не набридне моя присутність?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
Дякую за підтримку! Якщо вже не будем знати шо писати- зустрінемось в курилці :cowboy:
P.S. Пупере, і що б без вас робив Львівський форум ?
Дякую за підтримку! Якщо вже не будем знати шо писати- зустрінемось в курилці
P.S. Пупере, і що б без вас робив Львівський форум ?
львівський форум?!...
без мене?!!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
навіть не уявляю такого.....
львівський форум?!...
без мене?!!..
навіть не уявляю такого.....
не ви один:)
мені сумно, що свята закінчились
так було добре нічого не робити...
А мені не сумно, бо завтра, схоже, легкий день на роботі. Може навіть буде час в інет залісти :).
а я би ще трохи байдики побила :)
а я би ще трохи байдики побила
а що про це думає той японець? :)
а мені сумно бо немає снігу, все таке сіре...
а мені сьогодні не сумно зовсім. хоч я і сіла готуватись до іспитів (перший - 16 січня...)
і сонечко надворі усміхається:)
і навіть міжнародні конвенції не вганяють мене в паніку. їх треба за пару днів вивчити штук 20(це ще без законів)...
єдине чого трошечки сумно - так це те, що я купила новий йогурт - Галичина( зараз ще нова реклама - така гарнюня по тб показується, українська така, гарна реклама), а йогурт - ненатуральний якийсь. ніби з порошку:(
не всі йогурти корисні:)))
egoistka
08.01.2008, 15:43
А ось я зараз засмучена, через те, що подружка з Донецьку вислала мені плюшеву мишку на Новий рік... в мишки за хвостик тягнеш і вона бігає... забавна така іграшка...а чоловік бавився і відірвав їй хвіст:( прийдеться пришивати
мене може засмутити тільки нездоров*я моїх рідних та близьких. Все інше то втома
Це найрозумніші і найправильніші слова! Я теж вважаю що більше ніщо не варте мого суму, ну хіба на хвилинку!
Додано через 3 хвилини
новий йогурт - Галичина( зараз ще нова реклама - така гарнюня по тб показується, українська така, гарна реклама), а йогурт - ненатуральний якийсь. ніби з порошку
Єдине що в того йогурта добре, то лише реклама. Не радила б ним захоплюватись... :-X
а що про це думає той японець? :)
:D а чи мені не всеодно, що він про це думає?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008