КПК

Показати повну версію : ЛДАУ

Lilu_Lutsk
01.12.2007, 23:46
Вот думаю п0ступати у ваш ЛДАУ.Хто там вчіться? Як там ? Може хтось живе там у гуртожитку ? Розкажіть будь-ласка все що знаєте.

vasili
01.12.2007, 23:56
Вот думаю пуступати у ваш ЛДАУ.Хто там вчіться? Як там ? Може хтось живе там у гуртожитку ? Розкажіть будь-ласка все що знаєте.
ЛДАУ надо ехать там можно увидеть истинное лицо науки, а особенно факультет ПГС, все там с тобою на ты, в переносном смысле, кстати отрываться там негде, разве что с русско язычными панками с тусуетесь...

Додано через 1 хвилину
и еще у меня осталось впечатление что этот университет для сельских парней

Lilu_Lutsk
02.12.2007, 00:09
Гг...Хочеш сказати шо там не буде де розвіятись і т.д.? .. :-(

vasili
02.12.2007, 00:13
ну разве что с собой возьмешь, може панки уже по заканчивали учебу их там мало было

Lilu_Lutsk
02.12.2007, 00:14
Та какие панки)) Я уверина что там есть и будут такие как Я )) :p

vasili
02.12.2007, 00:22
Я уверина что там есть и будут такие как Я
Желаю удачи в ЛДАУ, единственное прошу поступать на Промышленное и гражданское строительство с ректором Снетинским ВВ, кстати если у вас фамилия русская то поступать не рекомендую

Lilu_Lutsk
02.12.2007, 00:24
кстати если у вас фамилия русская то поступать не рекомендую

Що ти маєш на увазі ? о_0 (в мене не рус. фам.)))

А ти що там вчівся? Я планую на архітектора... :)

vasili
02.12.2007, 00:36
Там учился Степан Бандера в связи с этим у них там в кухне такого рода витает напряжение что москаль обалдеет, кстати со мной учился такой, потом после дипломной сидели с ним на завалинке возле корпуса економистов, курили, он мне говорит Вась знаешь че они меня так не любят, я ему говорю Олег пойми твой дед с ними воевал и победил, поэтому ты с ними изза твоего деда по разные стороны барикат, понимаешь Лилу с города Люцка, а на самом дуле Олег ведь родину не выбирал, правда ведь?

Lilu_Lutsk
02.12.2007, 19:21
Там учился Степан Бандера в связи с этим у них там в кухне такого рода витает напряжение что москаль обалдеет, кстати со мной учился такой, потом после дипломной сидели с ним на завалинке возле корпуса економистов, курили, он мне говорит Вась знаешь че они меня так не любят, я ему говорю Олег пойми твой дед с ними воевал и победил, поэтому ты с ними изза твоего деда по разные стороны барикат, понимаешь Лилу с города Люцка, а на самом дуле Олег ведь родину не выбирал, правда ведь?

Ага.Він не винен.Нелюблю такіх людей...що так осуждають...!

Dr. Shutup
05.12.2007, 03:51
Ага.Він не винен.Нелюблю такіх людей...що так осуждають...!
Лілу, ти знаєш, що у тебе такий же акцент, як у Леді Ю. А чим тобі не подобається Луцький політех?

Lilu_Lutsk
05.12.2007, 08:04
Лілу, ти знаєш, що у тебе такий же акцент, як у Леді Ю. А чим тобі не подобається Луцький політех?

Нормальний в мене акцент :beee: ... В Луцькому вчиться пів Луцька... .І найти роботу коли на кожному кроці людина з такою ж спеціальністю....НЕ РЕАЛЬНо...))

levandivka
05.12.2007, 08:30
нИ рІально?

vasili
05.12.2007, 08:39
І найти роботу коли на кожному кроці людина з такою ж спеціальністю....НЕ РЕАЛЬНо...))
Це класно коли навкруги одні колєги, рівень знань, фахова професійність, кон"юнктурність - це запорука успіху...

Lilu_Lutsk
05.12.2007, 16:48
нИ рІально?

Щось тобі не подобається ?

New Shrek
05.12.2007, 16:59
Вот думаю п0ступати у ваш ЛДАУ Щоразу як читаю ,ум за разум заходить. З якої сторони інститут в Луцьку до теми Львівський форум > Наше місто > Життя міста Львова

KabMiner
05.12.2007, 17:12
В Луцькому вчиться пів Луцька... .І найти роботу коли на кожному кроці людина з такою ж спеціальністю....НЕ РЕАЛЬНо...))
Ага, а от найти роботу архітєктора-випускника непарнокопитного ВУЗу буде простіше-простого.
Дєвушка, якщо ви виросли в Луцьку, то в ЛДАУ можете піти вчитися в тому випадку якщо любите коли вас беруть грубо...то напевно єдина реальна причина чого вам туди йти, бо інших причин не бачу в упор:D

New Shrek
05.12.2007, 17:21
ЛЬВІВСЬКий ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ (ЛДАУ) http://www.lday.lviv.ua/ua/index.html?PHPSESSID=c234a1f8f4bbc9d69609459dcb0a4 9a7
ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ(ЛДАУ) http://www.lnau.lg.ua/un_024.htm Який ідіот двомрізним учбовим закладам одну і ту ж абревіатуру присвоїв

Додано через 1 хвилину
якщо любите коли вас беруть грубо то ще з тих часів. як першокурсниці конячого інституту віддавались за три брежнєвських рубля?

Lilu_Lutsk
05.12.2007, 17:27
якщо ви виросли в Луцьку, то в ЛДАУ можете піти вчитися в тому випадку якщо любите коли вас беруть грубо...то напевно єдина реальна причина чого вам туди йти, бо інших причин не бачу в упор:D

Яка різниця звідки я ?
І я хочу мати спеціальність,вивчитись....))

Тіріон
05.12.2007, 17:58
Яка різниця звідки я ?

Поступайте в Могилянку.

New Shrek
05.12.2007, 18:25
І я хочу мати спеціальність,вивчитись.. Головне вдало вискочити заміж....

Додано через 1 хвилину
найдете лоха і будете до пенсії на ньому їздити

KabMiner
06.12.2007, 09:22
Яка різниця звідки я ?
Прекрасно, але для чого ж йти в с\г інститут? маєте схильність до сільського господарства? Сумніваюсь.
Хочете бути архітектором - є ж різні політехи, поступайте і вчіться. Зрештою, в Львівській академії мистецтв є промислова графіка і проектування інтерєрів, можна туди піти...

vasili
06.12.2007, 10:27
які сильні образи, Фауст (гете)...
ЗІ : я вже подумав що ви все життя на своїй дружині їздите.

Додано через 16 хвилин
ЛДАУ, дає хороші знання, я закінчивши цей вуз, працюю по спеціальності, викладачі приємні люди, в містечку Дубляни як раз можна вчитись, там спокій чисте повітря, можна піти у ліщину почитати підручник, а не шлятись Львовом, шукати на кому зависнути ...

KabMiner
06.12.2007, 11:47
Та я не проти цього ВУЗу впринципі, я просто вважаю, що дівчині, яка виросла в Луцьку і хоче стати архітектором не місце в Львівському аграрному

vasili
06.12.2007, 12:05
яка виросла в Луцьку і хоче стати архітектором не місце в Львівському аграрному
чому ви той вуз знаєте?
викладають тама не якісно?
географічно не вигідно?
дорого?
не львів?
Чи шо?
ЗІ : з розвалом ферм та савхозів, колхозів, універ преображається,проресує, збірний залізобетон не актуальний, то викладачі акцентують увагу на моноліті...і. д. і т. п.

KabMiner
06.12.2007, 14:07
просто підозрюю, що в політесі готують кращих архітекторів, аніж в аграрному

vasili
06.12.2007, 14:58
просто підозрюю, що в політесі готують кращих архітекторів, аніж в аграрному
архітектор це людина творча, художник, має бути талант, а якщо його немає, то де б не вчився все рівно не вийде втлимачити...взагалі то університет то таке, головне практика!!!

Lilu_Lutsk
13.12.2007, 10:28
Цитата:
Головне вдало вискочити заміж....

Додано через 1 хвилину

Не згідна.Я вважаю що жінка в першу чергу повинна себе хочаб могти обезпечити.Тому що буває різні ситуації...розводи,сваркі і т.д...І що далі?До батьків жити??

А лохі - не для мене)))

Прекрасно, але для чого ж йти в с\г інститут? маєте схильність до сільського господарства? Сумніваюсь.
Хочете бути архітектором - є ж різні політехи, поступайте і вчіться. Зрештою, в Львівській академії мистецтв є промислова графіка і проектування інтерєрів, можна туди піти...

Я хочу здобути спеціальність,але не у галузі с/г ... Тим більше саме цей інститут ,у нього легше поступити....він простіший...))

KabMiner
13.12.2007, 13:53
Я хочу здобути спеціальність,але не у галузі с/г ... Тим більше саме цей інститут ,у нього легше поступити....він простіший...))
Простіший? Ну, це дивлячись як ви збираєтеся поступати:o

Lilu_Lutsk
14.12.2007, 08:28
Простіший? Ну, це дивлячись як ви збираєтеся поступати:o

В мене буде 2 екзамени.Якщо справді захотіли їх можна здати.Зараз і стараюсь підтянути знання ... Вот так і збираюсь:p

Molv
23.12.2007, 00:28
Спеціальність архітектора можна отримати принаймні у трьох львівських вузах: Львівській політехніці, Академії мистецтв і в Аграрному університеті, тому з працевлаштуванням теж можуть бути проблеми.
Ви приїдьте до Львова, відвідайте потрібні Вам факультети, подивіться, поговоріть із студентами, а тоді самі вирішуйте.

Lilu_Lutsk
23.12.2007, 10:00
Спеціальність архітектора можна отримати принаймні у трьох львівських вузах: Львівській політехніці, Академії мистецтв і в Аграрному університеті, тому з працевлаштуванням теж можуть бути проблеми.

Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там))

тому з працевлаштуванням теж можуть бути проблеми.

Чому ? Я збираюсь роботу шукати у м.Луцьку..А там цієї спеціальності зовсім немає.. .

Molv
23.12.2007, 10:37
[QUOTE =Lilu_Lutsk;200544] Я знаю, і вибрала ЛДАУ тому що він простіший...легше там))

Ви хочете отримати спеціальність чи диплом?

Вирішувати Вам.
Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.

Lilu_Lutsk
26.12.2007, 17:27
Ви хочете отримати спеціальність чи диплом?

Вирішувати Вам.
Я ж волію спочатку подивитись на те, що збираюсь придбати.[/QUOTE]

І то ,і то хочу отримати))