КПК

Показати повну версію : Чоловік чи хлопчик???

demetris
28.11.2007, 14:16
Маскулінна гілка про незайманість чоловіків...
а то якась діскрімінация вийшла...

Гелена
29.11.2007, 19:51
... і ніхто другий день не знає що б то таке відповісти :crazy:

Liliyah Romanova
29.11.2007, 19:56
Дід чи баба? :D:D:D

Lavazza
30.11.2007, 11:11
... і ніхто другий день не знає що б то таке відповісти
бо нам таки все одно!

demetris
30.11.2007, 11:20
бо нам таки все одно!
чесно? шось не віристься. Бо нам таки залежить ;)

Додано через 35 секунд
якась діскрімінация вийшла...

Lavazza
30.11.2007, 11:33
чесно?
чесно ;)
але за всіх не розписуюся

lulu
30.11.2007, 13:51
:clapping: :clapping: хлопчики ау-у-у:clapping: :clapping: :clapping:
:D :D :D

Кася
30.11.2007, 13:53
знаєте,я з того трагедії не роблю..секс є частиною розвитку відносин,але були вони в чоловіка до тебе,чи не були..це неважливо...головне - ваш спільний досвід.

Mythabor
30.11.2007, 15:13
І що у вашому розумінні, чоловік тільки тоді коли займався сексом...???
То є куча таких що і займались, а от коли настає скрутне становище, одразу гірше дитини, пінікують, не можуть ради дати, на допомогу не прийдуть.
І навпаки хлопчина який в екстремальній ситуації знайде вихід, і допоможе....
Токого з них можна назвати словом Чоловік, а кого хлопчик...???

volk
30.11.2007, 15:34
І що у вашому розумінні, чоловік тільки тоді коли займався сексом...???
То є куча таких що і займались, а от коли настає скрутне становище, одразу гірше дитини, пінікують, не можуть ради дати, на допомогу не прийдуть.
І навпаки хлопчина який в екстремальній ситуації знайде вихід, і допоможе....
Токого з них можна назвати словом Чоловік, а кого хлопчик...???

Абсолютно згідний. Одне з іншим майже не мають нічого спільного. Це поняття "чоловік" в тому розумінні, в якому тут обговорюються, на мою думку, придумали ті жінки, які, як і при виборі того чи іншого товару, роздумують над тим, на що можна розраховувати, обираючи ту чи іншу "особь мужского пола". Один поведе в ресторан, - О! це чоловік. Другий добре виграє - О! це чоловік! А той, що в маршрутці не дасть гаманець з кішені витягти, - та там якийсь пацан...
Це щось на кшталт параної в дівчат, як щвидше позбутися незайманості. І що Вам то дає?
Коротше, "чоловік чи хлопчик" нагадує мені старий анекдот про "чоловіка і самця". Дурна тема, ИМХО.

Mythabor
30.11.2007, 16:49
Анегдот в тему...
Слушай Кацо у мєня жєну в армию забрали...:(
А что у тєбя жена мужчина...???
Какой мужчина, малчик совсем... :)

Liliyah Romanova
30.11.2007, 19:34
Опитування без сенсу. Бо лише для чоловіків.
А саме питання, як до зрілої жінки. Типу "що вам подати, мадам". :D

Погоджуюся з Mythabor, що сексуальний досвід не визначає чоловік хтось чи ні.

пупер
01.12.2007, 00:52
ага, щось я сумніваюся, що хтось правду напише.....

Deus igrok
01.12.2007, 11:15
Не губите молодость, ребятушки!
Не влюбляйтесь в девок с юных лет.
Помните заветы родной матушки:
Берегите молодость навек!

Я молодость потратил не жалеючи,
Я слишком очень рано полюбил,
И теперь я плачу, сожалеючи,
Белый свет становится не мил.

Раз осенней тихой, ясной ноченькой
С неба мелкий дождик моросил.
Шел я с пьянки пьяною походочкой,
Тихо плакал и о ней грустил.

В переулке пара показалася,
Не поверил я своим глазам:
Шла она, к другому прижималася,
И уста тянулися к устам.

Мигом хмель покинул мне головушку,
Из кармана вынул я наган,
Выстрелил семь раз в свою зазнобушку,
А в ответ услышал: "Хулиган!"

Эх, зачем былое вспоминается!
Эх, зачем тоска волнует грудь!
Пой, гитара, плачь, гитара милая.
Что было - того уж не вернуть...

Расшифровка фонограммы в исп. Б. Рубашкина (Конец 1960-х гг.)

Гелена
01.12.2007, 14:02
... з чисто фізіологічної точки зору (а з психологічної мабуть теж) мені дивно, що є чоловіки, які довго лишаються незайманими :)
якщо не вдаватися в те, що це з релігійних переконань і т.п., то це мабуть через невпевненість в собі або якісь комплекси
в нас все-таки прийнято, щоб чоловік робив перший крок
секс дуже важливий для психічного і фізіологічного здоров’я і я не вірю, що хтось з чоловіків лишається незайманим принципово (хіба, що малесенький відсоток) :)

Додано через 2 хвилини
п.с. це дівчат в нас виховують, що честь треба берегти, а хлопців наче ні, швидше навпаки, то ж навряд чи річ в переконаннях :)

Зів'ялий мозок
01.12.2007, 14:35
... з чисто фізіологічної точки зору (а з психологічної мабуть теж) мені дивно, що є чоловіки, які довго лишаються незайманими :)
якщо не вдаватися в те, що це з релігійних переконань і т.п., то це мабуть через невпевненість в собі або якісь комплекси
секс дуже важливий для психічного і фізіологічного здоров’я і я не вірю, що хтось з чоловіків лишається незайманим принципово (хіба, що малесенький відсоток) :)

Додано через 2 хвилини
п.с. це дівчат в нас виховують, що честь треба берегти, а хлопців наче ні, швидше навпаки, то ж навряд чи річ в переконаннях :)

При розгляді даного питання "Чоловік чи хлопчик?" з точки зору статевих стосунків слід ще враховувати мастурбацію (онанізм і т. д.) Адже якщо все ж таки чоловіків, які "зберегли цноту" до шлюбу в принципі можна знайти, то тих, які ніколи не займалися мастурбацією, принаймі у підлітковому віці, значно важче. А до якої категорії їх відносити до чоловіків чи до хлопчиків я цього не знаю?

volk
01.12.2007, 16:23

Скажу неприємну для Вас річ, але не всім хлопцям конче бракує сексу. Кому немає чим зайнятися, або щось в голові не на місці, - то так! Але ДУЖЕ великий відсоток молоді зайняті цікавими для них справами в кар"єрному плані, в плані якихось захоплень, і ви, дами, в них зовсім не на першому місці, як Вам здавалося б. А враховуючи всі аспекти високого і чистого в сучасному світі, ДАЛЕКО не на першому. ...Хіба що в плані тесту, як батончик баунті, спробувати. Так і дівчатам теж... Я зрозумів так, що Ви симпатизуєте хлопцям, для яких близькі стосунки - це спорт, і однолітки - учасники забігу, ціль - хто більше. Який в Цьому зміст? Кількість переходить в якість, чи ні? Скажіть так, чи ні, і я скажу, чи Ви хочете мати глибокі і романтичні стосунки, чи секс по вівторкам і п"ятницям.

І ця збережена честь - як вино, " с годами только крєпчє"? І що є ця честь?
Мене ніхто не виховував, що чим більше - тим краще... Але це було 30 років тому...

New Shrek
01.12.2007, 16:43
.Скажу неприємну для Вас річ,......і ви, дами, в них зовсім не на першому місці,... як Вам здавалося б враховуючи всі аспекти високого і чистого в сучасному світі, ДАЛЕКО не на першому та вони вважають що в житті мужчини нічого іньшого нема ,ніж їм служити і слухати їх бздури бздурянські Але ше умудряються переконати в тому окремих олухів

Deus igrok
01.12.2007, 16:49
393439 [ + 647 − ] [:||||:] [обсудить] approved by DarkRider, 2007-12-01 12:43
xxx: Поднимаюсь по лестнице домой.
xxx: Поворачиваю ключ - дверь не заперта. А обычно на 2 замка.
xxx: Захожу. Вроде ничего не тронуто.
xxx: Вспоминаю, что вечером звонил брат и просил ключи от хаты - типа свидание у него, а пойти некуда.
xxx: Захожу в спальню и начинаю дико ржать.
xxx: Картина: туловище далеко не трезвого брата лежит на кровати в полуспущенных трусах, а на спине надпись помадой - "НЕ ВСТАЛ!!!".

Liliyah Romanova
01.12.2007, 17:31
ага, щось я сумніваюся, що хтось правду напише...
Я можу написати. Хто повірить?

Додано через 2 хвилини
А до якої категорії їх відносити до чоловіків чи до хлопчиків я цього не знаю?До особливої. Вже не хлопчик, ще не чоловік. :D:D:D

Додано через 4 хвилини
та вони вважають що в житті мужчини нічого іньшого нема ,ніж їм служити і слухати їх бздури бздурянські Але ше умудряються переконати в тому окремих олухів
Та ми вже зрозуміли, що ви ніколи ні їй не пробачите, ні собі. ;)

Гелена
01.12.2007, 17:44
Скажу неприємну для Вас річ, але не всім хлопцям конче бракує сексу.

:D а мені то чого має бути неприємно?

Кому немає чим зайнятися, або щось в голові не на місці, - то так!
ну про що ви говорите? зайняті чоловіки не мають ні з ким близьких стосунків? не закохуються? не хочуть займатися коханням з коханою жінкою?

Але ДУЖЕ великий відсоток молоді зайняті цікавими для них справами в кар"єрному плані, в плані якихось захоплень, і ви, дами, в них зовсім не на першому місці, як Вам здавалося б. А враховуючи всі аспекти високого і чистого в сучасному світі, ДАЛЕКО не на першому.

а...займатися сексом чи коханням то "невисоке і нечисте" ?
в вас секс що взагалі відразу викликає?
і річ не про те яке місце займає секс - він просто теж є в житті і все
я не знаю в кого на якому місці, то тре спеціальні дослідження проводити щоб знати :D

Я зрозумів так, що Ви симпатизуєте хлопцям, для яких близькі стосунки - це спорт, і однолітки - учасники забігу, ціль - хто більше
хіба я говорила про такі крайнощі? це ви говорите :)
ви якось дуже негативно говорите про секс взагалі

І ця збережена честь - як вино, " с годами только крєпчє"? І що є ця честь?
Мене ніхто не виховував, що чим більше - тим краще... Але це було 30 років тому...

ви не дівчина, якщо не помиляюся :) батьки, що мають дівчат хвилюються за те що ті десь гуляти не почали. ну але то до пори до часу, дорослі дівчата самі собі вибирають як їм поводитись

та й до чого тут принципове збереження честі? треба жити повноцінним життя і робити так як хочеться. все що в житті відбувається має відбувати без напрягу для того з ким відбувається

Додано через 6 хвилин
п.с. от частіше займалися б люди сексом не були б такі злі і нервові :D :D :D

Капітан
01.12.2007, 18:49
от частіше займалися б люди сексом не були б такі злі і нервові
Значит, когда я злой - то просто голоден? :)
А вообще - согласен на все 100%, а иногда даже на 200 ;)

Гелена
01.12.2007, 19:02
Значит, когда я злой - то просто голоден? :)

ну вам видніше :shy:

я просто намагалася пояснити свою думку:
якщо чоловік дуже довго не хоче сексу, то мабуть в нього щось не в порядку з фізіологією
якщо дуже довго хоче сексу, але ним не займається, то мабуть в нього щось не в порядку з психологією

ну але може я не знаю ще якихось варіантів, я спеціально над цим питанням не роздумувала :)

Капітан
01.12.2007, 19:06
Есть еще один вариант - если мужчина очень долго хочет секса, им в принципе занимается довольно часто, но не с той. Физиология в порядке, а сексуальный голод остается

Ksani
01.12.2007, 19:41
Есть еще один вариант - если мужчина очень долго хочет секса, им в принципе занимается довольно часто, но не с той. Физиология в порядке, а сексуальный голод остается
а як щодо такого варіанту: хоче сексу, але принципово не займається, бо поруч - не та (єдина)?

Капітан
01.12.2007, 19:45
а як щодо такого варіанту: хоче сексу, але принципово не займається, бо поруч - не та (єдина)?
Жадина? :)

Ksani
01.12.2007, 19:46
Жадина?
гадіна

Гелена
01.12.2007, 19:50
... а тема розвивається :D

Капітан
01.12.2007, 19:53
гадіна

... а тема розвивається
Да, я давно заметил - на форуме любые темы в результате переходят либо в горячий спор насчет того - у кого длиннее - русских или украинцев, либо выводу что все мужики сволочи :)
Кажись сейчас второй вариант будетЪ.

Liliyah Romanova
01.12.2007, 19:57
Все залежить від того, з ким не займається, а хто не та. ;) :D:D:D

Ksani
01.12.2007, 20:00
Да, я давно заметил - на форуме любые темы в результате переходят либо в горячий спор насчет того - у кого длиннее - русских или украинцев, либо выводу что все мужики сволочи Кажись сейчас второй вариант будетЪ.
та прі чом тут "жадіна", Капітане ?
Хіба секс керує чоловіком ? Чи навпаки ?

Додано через 2 хвилини
Все залежить від того, з ким не займається, а хто не та.
що саме залежить? я щось не рубаю тєму

Liliyah Romanova
01.12.2007, 20:02
Ксані, просто ви не всі дописи Капітана читали. ;)

Капітан
01.12.2007, 20:03
Хіба секс керує чоловіком ? Чи навпаки ?

Секс - мужчиной. Скажу Вам честно - если было бы наоборот, человечество давно бы вымерло. Это основной инстинкт.
А теперь давайте сделаем вид что ничего этого не слышали и не видели, главное для нас это моральность, одухотворенность, бла-бла-бла... :)

Romko
01.12.2007, 20:09
Жадина?

гадіна
З анекдоту:
На лекції:
- Значить ми вже вияснили,що мужчина,яки й хоче,але не може,то імпотент.Переходим до наступного питання:як називається мужчина,який може,але не хоче?
з задніх рядів хор дівчачих голосів:
- Та сволоч він!!!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaboese.gif

Ksani
01.12.2007, 20:24
А теперь давайте сделаем вид что ничего этого не слышали и не видели, главное для нас это моральность, одухотворенность, бла-бла-бла...
як казав дідусь омар хаям "....голодним лучше будь, чем что попало єсть/ і лучше будь одін, чєм вмєстє с кєм попало"

Капітан
01.12.2007, 20:34
як казав дідусь омар хаям "....голодним лучше будь, чем что попало єсть/ і лучше будь одін, чєм вмєстє с кєм попало"
Умнейший был человек.

Deus igrok
01.12.2007, 20:54
Триши - Лунная ночь

В эту лунную ночь я твоя
Эта лунная ночь для тебя
В эту лунную ночь все девчонки страны
Для любимых мужчин рождены

Блики скользят по крышам
Ты теперь другой, другая и я
Кто-то тихонько дышит
Лёд растает в сердце, шепчет любя

В эту лунную ночь я твоя
Эта лунная ночь для тебя
В эту лунную ночь все девчонки страны
Для любимых мужчин рождены

Панянки так багато знають про секс з ким треба і з ким не треба ? Багато досвіду, є с чим/ким порівнювати ?

Гелена
01.12.2007, 21:02
Deus igrok, ви поки всю попсу на форум не закинете не заспокоїтесь? ;)

Liliyah Romanova
01.12.2007, 21:03
Панянки так багато знають про секс з ким треба і з ким не треба ? Багато досвіду, є с чим/ким порівнювати ?Ой, ви мені пригадали одну розмову.

Мене одна з моїх твоюрідних сестер переконувала, що треба мати тільки досвідченого чоловіка, бо з іншими нецікаво. І що берегти свою цноту не варто, бо от деякі її подруги берегли, а тепер шкодують. І згадані подруги дружньо махали головою, що "так-так, так-так". І тоді ті, котрі не берегли цноту почали говорити, що от у них пошлюбна ніч не була кошмаром, а була чудовою ніччю кохання, і т.д., і т.п. :D:D:D
Так що одна панянка без досвіду може порозмовляти з кількома із досвідом і довідатися дуууже багато. :)

Ksani
01.12.2007, 21:07
Панянки так багато знають про секс з ким треба і з ким не треба ? Багато досвіду, є с чим/ким порівнювати ?

щоб стати гурманом, не обов'язково ставати шеф-поваром

Deus igrok
01.12.2007, 21:08
Deus igrok, ви поки всю попсу на форум не закинете не заспокоїтесь?
Дякую, що відписали по темі топа. Без Вашого допису, я б не втяв віри у чоловічу незайманіст у шлюбну ніч.

Додано через 1 хвилину
щоб стати гурманом, не обов'язково ставати шеф-поваром
Еее... а значення слова гурман Вам відоме ? Ну, що б не загружати мозок інформацією - це людина, котра смакує ... багато смакує і порівнює....
А шеф-кухар в даній темі- це ваші і його батьки.

Ksani
01.12.2007, 21:13
Еее... а значення слова гурман Вам відоме ? Ну, що б не загружати мозок інформацією
ее.ее.ее. а що таке алегорія - вам відомо ? обісняю.
щоб бути гурманом - не обовязково бути шеф-поваром.
щоб знати про секс багато - не обовязково мати досвід з багатьма партнерами.

Капітан
01.12.2007, 21:17
...неожиданно возвращаясь к теме ветки (дань уважения к ее шеф-повару ;) ) - лично я не знаю :)

Deus igrok
01.12.2007, 21:19
ее.ее.ее. а що таке алегорія - вам відомо ? обісняю.
щоб бути гурманом - не обовязково бути шеф-поваром.
щоб знати про секс багато - не обовязково мати досвід з багатьма партнерами.
Колосально !!! Щоб бути хорошим фахівцем - не треба практики, достатньо теорії ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Дякую, продовжили мені життя на годину.

Liliyah Romanova
01.12.2007, 21:22
Мені би важко було прийняти те, що людина мала вже багатьох партнерок і я - лише "одна з" чи "чергова". Той досвід же все одно хвостом буде тягнутися, буде спокуса порівнювати.

Гелена
01.12.2007, 21:24
Дякую, що відписали по темі топа.
ну, сорі. просто пісенька абсолютно дурнувата ;)

Без Вашого допису, я б не втяв віри у чоловічу незайманіст у шлюбну ніч.
як-як? :eek:

Додано через 4 хвилини
Мені би важко було прийняти те, що людина мала вже багатьох партнерок і я - лише "одна з" чи "чергова".

може не так головне бути першою, як стати єдиною? тою, через яку чоловік не буде журитися, що вона в нього остання, бо не схоче більше іншої, крім неї? :)

Ksani
01.12.2007, 21:31
Колосально !!! Щоб бути хорошим фахівцем - не треба практики, достатньо теорії ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а хто казав про відсутність практики ???
хіба ви мали наувазі "фахівця широкого профілю" - то йому практика потрібна ееее різностороння
Дякую, продовжили мені життя на годину. на здоров'я :)

Гелена
01.12.2007, 21:36
"фахівця широкого профілю"
... на вузькій дорозі :D :D :D

Liliyah Romanova
01.12.2007, 21:50
може не так головне бути першою, як стати єдиною?
Я це розумію. Просто мені завжди видавалося, що для такого чоловіка скочити "наліво" найпростіше. Але я, звичайно, можу помилятися. :)

Гелена
01.12.2007, 21:57
а мені здається чоловікові легше скочити "наліво" як не нагулявся - ну хоча б з цікавості, а як буде з іншими жінками?
іноді краще помилятися :)

Liliyah Romanova
01.12.2007, 22:00
іноді краще помилятися
Теж правда. :)

Deus igrok
01.12.2007, 22:21
Жінка хоче багато - і все від одного.
А чоловік одного - але від багатьох. (с)

Liliyah Romanova
01.12.2007, 22:29
Якби було навпаки, чоловіки би один одного перебили з ревнощів. :D:D:D

Ворон
01.12.2007, 22:44
Я це розумію. Просто мені завжди видавалося, що для такого чоловіка скочити "наліво" найпростіше. Але я, звичайно, можу помилятися.

Помиляєтесь, бажання "скакати на ліво" як у жінки так і у чоловіка не обумовлені їхнім сексуальним досвідом. Клептоманік завжди буде красти, навіть без причини. Звичайно я не буду осуджувати тих що крадуть з голоду, як наприклад Д.Рівера в якого жінка після катастрофи втратила можливість.

Текіла
01.12.2007, 23:10
особисто таких не знаю.
проте для мене це не має значення, що стосується незайманості чужих чоловіків

lulu
05.12.2007, 21:02
простіть за абсолютно нагле самоцитування але воно тут умісне!!!!;) :cowboy:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=169669&postcount=13

Bear
06.12.2007, 10:35
Так, сам такий. (Хоч з маленькою неточністю: все ж таки до весілля, але з майбутньою дружиною :shy: ).

І не думайте, дружина форум не читає, тому не "рисуюсь"...
Хоча думаю їй все одно б було, головне - це те, що зараз, а не в минулому...;)

Liliyah Romanova
11.12.2007, 02:47
Помиляєтесь, бажання "скакати на ліво" як у жінки так і у чоловіка не обумовлені їхнім сексуальним досвідом.
Може, і не залежить. Але той, хто звик до жіночої уваги, звик підкорювати, мати одну жінку, іншу, навряд чи зможе коли-небудь зупинитися, змінитися і ніколи не повертатися до попереднього стилю життя. Мисливесь назавжди залишиться мисливцем.

Ворон
11.12.2007, 16:20
Може, і не залежить. Але той, хто звик до жіночої уваги, звик підкорювати, мати одну жінку, іншу, навряд чи зможе коли-небудь зупинитися, змінитися і ніколи не повертатися до попереднього стилю життя. Мисливесь назавжди залишиться мисливцем.

"Вор всегда останется вором". :)

"Мисливець" понятя надто збірне. Люди можуть часто міняти партнерів від різних причин: недостатній досвід, пошук когось хто близький, неспроможність мати інтимні стосунки з будь ким, власне збагачення, природжена цікавість (особливо в молодому віці), ненавість до протилежного полу, економічна або\і соціальна не влаштованість, "соціальні забобони" (тиск найближчого оточення), комбінації з вищеперечислених причин, і інше.

Якщо залишити явну паталоґію в стороні, "мисливець" може бути станом тимчасовим і перехідним або станом постійним. Якщо особа не може знайти собі "пару" через соціальну або психолоґічну відокремленність цей стан буде постійним. Якщо ця особа зможе знайти таку "пару" вона зміниться. В випадках психолоґічної не спроможності (якщо така не є тимчасового характеру, від духовної травми наприклад) цей стан може бути постійним.

Властиво що я хотів сказати: різні "мисливці" бувають і "мисливчарки" також, ой які різні. :)

Mythabor
17.12.2007, 23:16
хіба ви мали наувазі "фахівця широкого профілю" - то йому практика потрібна ееее різностороння

Просто мені завжди видавалося, що для такого чоловіка скочити "наліво" найпростіше.

"Хорошему спорцмену разминка, не нужна, а плохому она уже не поможет" ....:)) Шютка

Ворон
29.12.2007, 11:02
Ось, шукав за чимсь іншим але натрапив випадково. Дещо підходить до теми. :)

Шекспір
Сонети

144

Прийшли мені на горе і на страх
Любові дві в супутники щоденні.
Юнак блакитноокий — добрий геній,
І жінка — демон з мороком в очах.

Щоб чисту душу в пекло заманити,
Збиває демон ангела на гріх
І хоче силою очей своїх
Слугу небес дияволом зробити.

Та я не впевнений, чи ангел мій
Зберіг незайманість, чи вже пропащий,
Він друг мені, тож завжди він при ній,
За крок один від пеклової пащі.

І я живу й чекаю кожну мить,
Що праведник до пекла полетить.

Mafija
29.12.2007, 15:15

Та Вам, дівчатам, тільки натякни, так одразу почнеться: "Ой, все мужики одинаковые, вам нужно только одно".

D.M.
31.12.2007, 22:22
В опитуванні явно не вистачає кількох опцій. Наприклад: "Сам такий, але шкодую", "Знаю і ставлюся нейтрально".

demetris
02.01.2008, 12:08
В опитуванні явно не вистачає кількох опцій. Наприклад: "Сам такий, але шкодую",
таких ду-у-уже мало.
"Знаю і ставлюся нейтрально".
згоден.
Але суть не в тому. Узагальнено: 6 до 21!!!

Туся
02.01.2008, 16:48
Та Вам, дівчатам, тільки натякни, так одразу почнеться: "Ой, все мужики одинаковые, вам нужно только одно".

:D В мене був період в житті коли я відразу рвала стосунки з хлопцями, через їх наполегливість в тому плані. Ну рано мені ще було тоді.Неготова. Тай дійсно вважала що всі мужики однакові.
Через певний час познайомилася з хлопцем, який на відміну від всіх попередніх вів себе стримано і не проявляв якоїсь наглої нетерплячки..
І шо ви думаєте? За 3 тижні я сама його звабила.Зробила перший крок.
От який він хитрий виявився.
Тепер мій чоловік. :p

demetris
02.01.2008, 17:10
Тепер мій чоловік.
то ще хто хитріший не зрозуміло ;)

Mafija
03.01.2008, 12:30
:D В мене був період в житті коли я відразу рвала стосунки з хлопцями, через їх наполегливість в тому плані. Ну рано мені ще було тоді.Неготова. Тай дійсно вважала що всі мужики однакові.
Через певний час познайомилася з хлопцем, який на відміну від всіх попередніх вів себе стримано і не проявляв якоїсь наглої нетерплячки..
І шо ви думаєте? За 3 тижні я сама його звабила.Зробила перший крок.
Тепер мій чоловік. :p

Правильно робить. Не треба квапитись.
"Иногда лучше пол часа помолчать, чем всю ночь упрашивать":)

Туся
04.01.2008, 12:36
то ще хто хитріший не зрозуміло ;)

Та це нам тоді було по 16, про заміжжя навіть приблизно не думалося. Я взагалі не думала що ми довго прозустрічаємся. А життя нас звело. І одружилися через 4 роки
Це якби таке зробити з ціллю одружити.. Але таким не займаюся - не мої способи :8:

demetris
04.01.2008, 14:40
Це якби таке зробити з ціллю одружити.. Але таким не займаюся - не мої способи
тоді респект