Показати повну версію : Подружжя після Зради
все життя жити, точно знаючи, що твій чоловік- єдиний, котрий не зраджував, жити, точно знаючи і вірячи в те, що сім"я ідеальна, а тут, на старості років таке дізнатися...
Це тому що Ви для себе переконані, що головне - щоб нікого більше не любив і не зігрівав теплом окрім Вас. Тоді все ідеально, і саме відсутність іншої - то найбільше щастя. Тому для Вас було б горе коли б Ваш коханий одного разу зрадив багато років тому..
А для мене було б горе, коли б він мене не любив серцем все довге життя і я це кожного дня відчувала... І втіхи мені було б з того, що більш нікого крім мене не любив і ні з ким не мав жодних стосунків.. я від цього щасливіша не стала б, бо хіба почуття власності (він був завжди, змолоду і до пенсії, тільки і винятково мій, соррі, у ліжку) зігріє душу у зрілому віці більше аніж щира любов і турбота, яку відчуваєш серцем всі довгі роки?
Хіба довгі роки щастя не важать більше аніж одна-єдина помилка в минулому, за яку розкаюються?
Я чомусь ніколи не боялася зрад.. Душевного холоду тільки. "Ідеальна сім'я" - то по-суті прагнення "виглядати красиво". А слухати людину, яку любиш, треба серцем.. і відчувати: любить вона Вас вією душею зараз, всі ці роки, чи ні. Це головне як на мене.. а не ідеальність. Радості з тої ідеальності..
Я чомусь ніколи не боялася зрад.. Душевного холоду тільки. "Ідеальна сім'я" - то по-суті прагнення "виглядати красиво". А слухати людину, яку любиш, треба серцем.. і відчувати: любить вона Вас вією душею зараз, всі ці роки, чи ні. Це головне як на мене.. а не ідеальність. Радості з тої ідеальності..
Бо на щастя не мали можливості відчути її або бачити тих людей, які її відчули. Сказати про зразу в молодості на старості літ - це перекреслити всі позитивні враження від минулого. Не раджу експерементувати над таким. Якщо моя дружина зраджувала мені, але усвідомила свою провину і в душі кається про зроблене, краще хай не говорить мені цього, щоб мене не мучило сумління, а вона в моїх думках залишиться чистою і відданою лише мені, очистивши сама себе. Бог їй суддя. а не я...
Душевного холоду тільки.
... угу ... бррр аж холодом повіяло....
А слухати людину, яку любиш, треба серцем..
На всі сто відсотків ...
Бо на щастя не мали можливості відчути її або бачити тих людей, які її відчули.
Може й мала. В минулому, де моє сімейне життя залишилося. Мені подруга казала що там бачила чоловіка з кимось колись розмовляв і ще щось.. питала чи я впевнена що він мені не зраджує.. а мене це не цікавило і мені не це боліло. Ні тоді ні пізніше. Він МЕНЕ не любив, не поважав, не жалів.. яка мені різниця був у нього там ще хтось чи ні? Егоїстка мабуть, більш за все собою переймаюся.
Може, якби була щаслива - боліло би більше і непокоїло би..
Розумію, що трохи "випадаю" із загальної думки.. ну але що ж - можуть бути різні думки і кожен будує свої стосунки виходячи з системи власних цінностей і пережитого досвіду.
Якщо моя дружина зраджувала мені, але усвідомила свою провину і в душі кається про зроблене, краще хай не говорить мені цього, щоб мене не мучило сумління, а вона в моїх думках залишиться чистою і відданою лише мені, очистивши сама себе. Бог їй суддя. а не я...
Я одразу зазначила, що (з трудом але) можу уявити зраду мужчини, випадкову і єдину у молодому віці.. дах зірвало в обставинах, які інколи як навмисне провокують.. Систематичних не уявляю, і не про них мова була. І - як вже казала - для жінки теж не уявляю.. Вони переважно люблять серцем найперше.. тому коли зраджують - то вже якась "зрада серцем" виходить.. Ну або такий рівень самої жінки низький..
Ні, з жінками я пас - не уявляю. :)
Може, якби була щаслива - боліло би більше і непокоїло би..може саме тут причина вашого випадіння з загальної опінії?
я себе зловила на наївній думці, що, сподіваюся, мене таке не торкнеться. думаю багато з тих, кого зраджували, думали саме так.
знаю одну веселу сімейку, де чоловік неодноразово зраджував дружину, вона йому ні ( ну, принаймні, наскільки мені відомо). і кожен раз закінчувався тим, що чоловік провертав дружину з дітками і зі спакованими валізами, просив пробачення і казав, що ті коханки- то так, а по-справжньому кохає лише її. І так вони живуть вже 10 років, вона вагітна четвертою дитинкою. сім"я виглядає просто ідеально- я іноді жила в них тижнями-місяцями. Так як він любить дружину і діток- їм можна просто щиро позаздрити.
хоча я б мабуть не простила. вміння прощати- великий Дар
Так як він любить дружину і діток- їм можна просто щиро позаздрити.
..може, це одна з причин чому дружина йому не раз прощала? (ну і з безвиході теж.. в душу її ж ніхто не зазирне, - бо що вона з дітьми робитиме сама в житті без підтримки чоловіка..)
Підсумовуючи: виявляється, що відсутність зради ще не означає що є кохання. А наявність зради ще не означає, що людина не є хорошим батьком і турботливим чоловіком.
Ги.. :) Весело навіть звучить.. особливо для тих, хто не в ситуації.
Думаю все ж таки, що "помилка гарячої молодості" і систематичні "помилки" у зрілому віці - то різні речі.
..може, це одна з причин чому дружина йому не раз прощала? (ну і з безвиході теж.. в душу її ж ніхто не зазирне, - бо що вона з дітьми робитиме сама в житті без підтримки чоловіка..) та власне, що матеріально вона від нього абсолютно не залежна- там ще не відомо в кого крутіший бізнес. вона має власного шофера, 3 готелі, ресторани.... дітей доглядають няньки.
вона просто неймовірно любить свого чоловіка...чи така вона, справжня любов?
та власне, що матеріально вона від нього абсолютно не залежна- там ще не відомо в кого крутіший бізнес. вона має власного шофера, 3 готелі, ресторани.... дітей доглядають няньки.
вона просто неймовірно любить свого чоловіка...чи така вона, справжня любов?
Хтозна. Важко судити. Може, це таки вона - справжня, але не надто взаємна (судячи з неодноразовості пригод чоловіка) любов жінки... до того мужчини, а не до його незламної вірності її..
Коли хтось полюбив тебе, то це свідчить не про те, що ти маєш якісь особливості переж кимось, але про красу душі того, хто тебе полюбив.
Василь Голобородько
Малесенька
06.11.2008, 13:48
особисто мене не зраджував кохоний (а може я про це просто не знаю), але з моэю інтуіціэю важко сказати. але якщо дійсно кохаєш людину, коли у вас багато спільного, прожито кільканадцять щасливих років.... я б пробачила.... ніхто не каже що це буде легко і шо все зразу стане на свої місця... на мою думку пробачати повинен вміти кожен, адже ніхто не знає що буде завтра...
Liliyah Romanova
06.11.2008, 16:13
Всі ми віримо в любов свого партнера і вибачаємо тому що любимо, але буває таке що краще не знати .
Це якщо особа стала ідолом, якщо жінка стає залежною від чоловіка, а властиво зробила себе цілковито залежною. Жодна людина не може таке довго витримати. І зрада в таких випадках є просто бажанням відчути свободу, вивільнитися. Немудрий спосіб, болючий, але хто як може, так і діє...
Бачу порядну людину, яка не обманює саму себе, а каже проте, що засіло глибоко в душі, що буває у більшості людей.
У чому ж тут порядність? У тому, що непробачила?
Як на мене, це мінус. :)
Ну, але мінусами теж треба вміти хвалитися.
Гармоні, у вас дуже недозрілі дописи чомусь. Не дивно, що ви у тесті на розбещеність 100% заробили. :)))
Мені тут найбільше сподобалися дописи Малесенької й Зануди.
Дозрілі жінки вміють любити і прощати. Інфантильні - все життя ображатися, як маленька дитина... А потім стають озлобленими на весь світ бабульками. :bad:
Якщо кажеш, що любиш, то покажи це на ділі. А робити із себе мучеників не варто. Того ніхто не оцінить. Тільки жовчі назбирається мішечок.
Є цілий гимн Правдивій любові і тому, яка вона має бути. Чи є там щось про те, що любов злостива, повна жовчі, озлобленості і гніву? Чи може, що любов повна образи, а може, про те, що ніколи не прощає? Чи може, про те, що прощає, коли вже пізно?
Це не любов. Це просто егоїзм і гордість. От дивися, яка я чудова, як я тебе люблю, хоч ти цього не вартий... Ні, це зовсім не любов.
Чого найбільше не любила ніколи, то це коли жінка сама із себе робила жертву й мученицю. Не розуміла того ніколи, і не зрозумію. Бо це просто замилування власним егоїзмом. До нічого доброго це ще не доводило, окрім ламання та псування життів навколишнім...
Можна трохи пожалітися, поплакатися. Але ж не все життя! Треба вставати і брати себе в руки. Інакше життя потрачене намарне, на жаління себе бідолашної, себе такої нещасної мучениці... А що зробила, аби бути іншою?
Гармоні, у вас дуже недозрілі дописи чомусь.
Видно знову брешу, а може я ще просто хлопець...?:scratch_one-s_head:
Цілком вас підтримую harmony. Коли ти людину справді кохаєш і дізнаєшся про зраду для тебе це шок і пропадає все відчуття довіри до неї. Навіть якщо ніби вибачиш і ви будете разом, в житті буде багато моментів недовіри, сліз, переживань. Проста ситуація, ви телефонуєте йому чи їй, а він чи вона не бере трубки до зради ви б подумал що не чує, а після зради - він з нею чи вона з ним. Навіть в таких дрібницях ваша підсвідомість буде працювати лише в один бік, якби ви не старалися повернути свої думки в інший бік. Відчуття не довіри залишається на все життя.
підтримую все на всі 100%
з власного досвіду, перевірено на практиці :(
перший раз вибачила, на словах, але не забула і "душа щеміла"
з'явилась недовіра. і залишилась...
потім ще декілька разів робила вигляд, що все забула і все пробачила :(
але будь-яке людське терпіння має межі.
Liliyah Romanova
06.11.2008, 20:36
Видно знову брешу, а може я ще просто хлопець...?
Нє, або провокація, або наївність.
але будь-яке людське терпіння має межі.
Скажімо так, якщо зрада помилка, то вона стається раз. Якщо вона статична, то вас мають за ніщо. Тоді це вже діягноз.
Нє, або провокація, або наївність.
От якраз ні перше, ні друге, а те що думаю і знаю, і те що може врятувати людину, а не зробити її жертвою її ж власної помилки...
Liliyah Romanova
06.11.2008, 20:40
От якраз ні перше, ні друге, а те що думаю і знаю, і те що може врятувати людину, а не зробити її жертвою її ж власної помилки...
У мене воно так не працює.
І якщо ви за брехню, то що ж то у вас за релігія така?
Бога перепрошу і далі брехати піду? Брехня і обман будує стіну в сім"ї. Поки правди нема, ви лишаєтеся одним тілом із тією, з ким зрадили.
Бо на щастя не мали можливості відчути її або бачити тих людей, які її відчули. Сказати про зразу в молодості на старості літ - це перекреслити всі позитивні враження від минулого. Не раджу експерементувати над таким. Якщо моя дружина зраджувала мені, але усвідомила свою провину і в душі кається про зроблене, краще хай не говорить мені цього, щоб мене не мучило сумління, а вона в моїх думках залишиться чистою і відданою лише мені, очистивши сама себе. Бог їй суддя. а не я...
Мдя...
нагадався анігдот...як дідо бабу по писку - хлясь!
- За що?!!!
- Як згадаю,що не дівкою взяв - шлячки ясні трафляють!!!!!!
Бога перепрошу і далі брехати піду? Брехня і обман будує стіну в сім"ї. Поки правди нема, ви лишаєтеся одним тілом із тією, з ким зрадили.
Бога перепрошу, що допустив гріх і постараюсь більше не грішити, а дружині не скажу правди тільки через те, що мені шкода її, вона не винесе зради і я все-таки люблю її. Для чого піддувати вогонь, чи знову розпалювати, якщо він вже погас. Думаю, що Бог розсудить мене правильно, зваживши де більше зла, чи добра: в моїй правді про зраду, що буде ударом для дружини, чи в моєму покаянні і любові до дружини без признання про зраду.
Liliyah Romanova
06.11.2008, 21:46
Думаю, що Бог розсудить мене правильно, зваживши де більше зла, чи добра: в моїй правді про зраду, що буде ударом для дружини, чи в моєму покаянні і любові до дружини без признання про зраду.
Я вважаю, що поки немає правди, то є так, як написано: чоловік стає одним тілом із тією, з якою зрадив. Поки не стане одним тілом зі своєю дружиною. А через обман це точно неможливо. Та і в таку буцімто "любов" я не вірю, що вам так шкода її бідну, бо вона такого поганого покохала, ну, то ви далі будете прикидатися білим та пухнастим, і фактично мати її за дурну. Я би такого в житті не хотіла. Якщо ви не можете розповісти, значить не довіряєте, а це теж про щось свідчить.
Навіть уявити собі не можу... але найгірше для мене, однозначно, було би дізнатись про зраду згодом і відчути себе обманутою дурепою.
Не знаю, чи пробачила, би зраду, але обман - точно ніколи. Гидливість була би, а кохання би вмерло.
Ось у мене теж питання: я знаю про зраду чоловіка своєї подруги. Це була прикра помилка "по пьяні", одноразово та давно. Ми ще тоді незнайомі були. Ось я і думаю, чи повинна я про це, як подруга розповісти, чи не псувати відносини в сім"ї, яка вже стільки років разом і з дитиною.
Liliyah Romanova
06.11.2008, 22:11
Коли ти людину справді кохаєш і дізнаєшся про зраду для тебе це шок і пропадає все відчуття довіри до неї.
І якщо втрачаєш довіру, то значить, що не пройшов іспит, яке життя поставило. А можна було перейти на інший, дозріліший рівень відносин. Але переступити через свою гордість дуже і дуже важко. І якщо сім"я розпадається після того, як хтось сам признався, то це дуже сумно. Значить, той, хто непробачив, недозрілий та егоїстичний. Оправданим може бути хіба гнів на довгий обман та приховування. Але саме тому краще знати про все на самому початку, відразу. Чим довше затаювати гірку правду, тим болючішою вона стає.
Ось я і думаю, чи повинна я про це, як подруга розповісти, чи не псувати відносини в сім"ї, яка вже стільки років разом і з дитиною.
Не робіть ведмежої послуги і не пхайтесь в чужу сім"ю. Вони можливо і помиряться з часом, але ви станете серйозним ворогом. Взагалі не розумію сенсу в цьому признанні... У вас, що своїх проблем не вистачає?
Liliyah Romanova
06.11.2008, 22:14
Не знаю, чи пробачила, би зраду, але обман - точно ніколи.
О, і я про це кажу. Найбільше довіру вбиває не сам факт зради, а те, що людина це приховила. А ви ж начебто найрідніші люди. Принаймні в ідеалі.
Ось я і думаю, чи повинна я про це, як подруга розповісти, чи не псувати відносини в сім"ї, яка вже стільки років разом і з дитиною.
Вас, як подруги, це не стосується, імхо. Нащо вам такий тягар на себе брати? Ви ж потім і винною вийдете. "де двоє б"ються, третій не мішається".
Вас, як подруги, це не стосується, імхо. Нащо вам такий тягар на себе брати? Ви ж потім і винною вийдете. "де двоє б"ються, третій не мішається".
А чому ? Навіщо носити цей тягар все життя?:cool: Так подруга й померти може, а правди не взнає...:cry:Яка ж вона подруга тоді. якщо протягом всього життя знала і мовчала, як на це подивиться Бог...?:scratch_one-s_head:
Liliyah Romanova
06.11.2008, 22:26
А чому ? Навіщо носити цей тягар все життя?
Гармоні, те що я писала, стосувалося ВИКЛЮЧНО чоловіка і жінки, тобто подружжя.
У вас все в один мішок? Не розрізняєте, де подружжя, а де вже інтриги?
Та я й не збиралась розповідати. просто цікаво, чи повинна в принципі так чинити подруга. Отак на себе приміряю таку ситуацію і моторошно стає.
Liliyah Romanova
06.11.2008, 22:50
Та я й не збиралась розповідати. просто цікаво, чи повинна в принципі так чинити подруга. Отак на себе приміряю таку ситуацію і моторошно стає.
Якби зрадили подругу ви, то так, мали би розповісти. Про чужі вчинки - ні, бо це інтрига. Могли би говорити із тим, хто зрадив, але лише за його ініціятиви.
Я теж знаю різні історії своїх друзів та подруг. Але ніколи би цього нікому не розказувала, бо то не моя справа. Правду має розповісти той, хто живе з коханою особою в брехні.
Третя особа - це завжди третя особа.
Не хотіла би взнати про "це" від подруги...О ні!
У чому ж тут порядність? У тому, що непробачила?
Як на мене, це мінус.
Ну, але мінусами теж треба вміти хвалитися.
Не думаю що це мінус, чи вміння хвалитися, це просто її правда. З часом забувається біль, але відчуття недовіри залишається десь на підсвідомості. І не кожна людина може приглушити цей голос. І я важаю порядністю коли ти говориш правду, що не можеш нічого із собою зробити, і свідомо не мучишся все життя. А й людину яку ти кохаєш. У мене подруга розвелася із чоловіком, через його зраду. Вона його кохала і вибачила, вона не тримала на нього зла, але оте відчутя не довіри добивало її. Зараз у них чудові відносини, вони дружать сімями.
Гармоні, те що я писала, стосувалося ВИКЛЮЧНО чоловіка і жінки, тобто подружжя.
У вас все в один мішок? Не розрізняєте, де подружжя, а де вже інтриги?
А яка різниця ? От розкаже колись чоловік про те, що було в нього з подружкою і втратить вона свою довіру і подругу. Давайте тоді будемо відходити від чоловіка...
Чому він мовчить ? Хіба це правильно ? Де правда між подружжям ?
P.S. Mamatu, вибачайте, це вас не стосується, вам однозначно потрібно мовчати і навіть якщо чоловік щось бовкне, то найкраще для вас заперечувати. Мене просто цікавить відповідь Лілі.
Mavpysuk
07.11.2008, 09:59
а дружині не скажу правди тільки через те, що мені шкода її, вона не винесе зради і я все-таки люблю її.
А під час зради думки в голову нелізуть, як Вам її шкода і що вона не винесе того....і що Ви ВСЕТАКИ любите її....Чому ж половина людей спочатку робить, а потім дума???????
Mavpysuk
07.11.2008, 10:01
Значить, той, хто непробачив, недозрілий та егоїстичний.
Умение прощать - свойство сильных. Слабые не прощают.
Яка ж вона подруга тоді. якщо протягом всього життя знала і мовчала, як на це подивиться Бог...?
Гдє мандат?
особо уполномочєного речника Божих помислів?
Попрошу пред’явити!:feminist:
А під час зради думки в голову нелізуть, як Вам її шкода і що вона не винесе того....і що Ви ВСЕТАКИ любите її....Чому ж половина людей спочатку робить, а потім дума???????
Мавпусику, поки що в мене такого не було - це перше, а друге - різне буває в житті: дорога, втомлений, почуття самотності, одинокості і все інше, від чого стає сумно в житті, а тут на тобі - вона... Струнка, симпатична, сексульно приваблива і без комплексів. От і бере верх основний інстинкт, який глушить все, що раніше називалось моральними цінностями... Правда потім напевно наступає глибоке розчарування в собі, починаєш себе картати за те, що не втримався пішов на поводу спокусі, яку можна було без проблем оминути... Кругом одні спокуси та каяття і будь мудрий. знай, що робити... Хочеш того, чи ні, потрібно працювати над собою для того, щоб виглядати людиною хоч би в своїх очах, не кажучи про очі людей і близьких. які живуть поряд. Тому при розмові з особами протилежної статі будь-які думки про секс відкидаю ще на старті і спілкуюсь просто, як з рідною сестрою, намагаючись максимально вислухати і зрозуміти її.
Mavpysuk
07.11.2008, 10:19
Хочу написати з власного досвіду...
Хоча ми не були одружені з моїм колишнім коханим, але ми жили як сімя...І я на собі відчула, що таке зрада...Після зради змінюються обоє - той хто зрадив і кого зрадили...У мому випадку зрадили мене...Чи це жіноча інтуіція, чи це просто я його так добре знала, але я відчула відразу що щось не так...Після зради (про яку я ще не знала!!!) він став іншою людиною.....інші слова....інші вчинки...інший поцілунок...інший погляд...інше життя....Він - постійно чимось знервований, якийсь закритий і тривожний....Після того як дізналася про все - людина стала для мене настільки чужою і не рідною, що мені навіть важко було сказати до нього слово....Ми розійшлися...і аж після цього я його пробачила...пробачила і відпустила...Не знаю, як би склалися обставини якби були діти.....
Навіть уявити собі не можу... але найгірше для мене, однозначно, було би дізнатись про зраду згодом і відчути себе обманутою дурепою. Не знаю, чи пробачила, би зраду, але обман - точно ніколи. Гидливість була би, а кохання би вмерло.
Була в мене колись одна жінка яка колись була одруженою десь десять років і жила в Парижі тому що була парижанкою. Але як це деколи буває зрадила вона йому хоч про це і не сказала. А він взнав і застрелився. Що там було гірше зрада чи обман ми так і не взнаєм. Я не маю ніяких моральних суджень на цю історію. Але деколи обман не допомагає а робить гірше.
Багато років вона мучилась тим всім, в чому її тяжко звинувачувати. Хоч через якийсь час їй то перейшло...
Зрештою це справа кожного чи пробачити чі ні. Ситуації в житті бувають дуже різними. Сексуальну зраду ще можна пробачити (якщо є в обох бажання), є гірше чим це.
Mavpysuk
07.11.2008, 10:23
Хочеш того, чи ні, потрібно працювати над собою для того, щоб виглядати людиною хоч би в своїх очах
Щоб виглядати людиною в своїх очах, насамперед треба мати мужність визнати перед собою свої помилки, а не виправдовувати себе, списавши все на те, що то була спокуса від якої не втримався...і опинився не в тому місці не в той час...
Гдє мандат?
особо уполномочєного речника Божих помислів?
Попрошу пред’явити!
Досить серйозна пред"ява... Якщо щось таке мены пишуть дівчата або жінки, я ще можу зрозуміти, чи перевести на жарт, але якщо це мужчини, то мені це не дуже подобається...
Досить серйозна пред"ява... Якщо щось таке мены пишуть дівчата або жінки, я ще можу зрозуміти, чи перевести на жарт, але якщо це мужчини, то мені це не дуже подобається...
Відверто скажу...
Ота правильність...
і всезнайство...дістали...
Я теж таким був...
Все це до пори,до часу..
Помилятись — це не всім дається.
Можна б і не схибити ніде.
Хто стоїть — ніколи не спіткнеться,
Хто лежить — ніколи не впаде.
Щодо правди.
Є така відома сентенція: брешуть тому, кому правду сказати небезпечно.
Поки жінкам буде небезпечно розповісти правду (бо вони реагуватимуть на неї.. страшно) - доти їх і будуть обманювати в разі помилки чи при інших обставинах.
Поки мужчинам буде небезпечно розповідати правду - доти їх обманюватимуть жінки (чи то приховуючи і складаючи зароблені гроші на свою власну таємну "заначку" - на випадок чого, чи то своє захоплення співробітником чи випадковий дорожній роман чи ще щось). І нічого з цим не вдієш, люди мусять або не робити так як їх коханим не подобається, або приховувати це - бо бояться їх реакцій і бояться їх втратити. Для довіри повинне бути відчуття надійності і безпеки, впевненості що тебе любитимуть і прийматимуть що б ти не накоїв, що б не сталося, що ти все можеш розповісти і тебе любитимуть все одно! Але такий рівень любові важко забезпечити всім - і мужчинам і жінкам, бо проти цього людська природа, бо отак "приймати і любити яким є", не відвернутися ніколи (хоч і осуджувати за негідні вчинки) - може хіба тільки мати по віношенню до дитини. Між жінкою і мужчиною таке майже неможливе.
Тому й обман. Дрібний, великий.. Був і буде.. на жаль. По суті, якщо вдуматися - через наші реакції на правду.
Я не виправдовую негідні нечесні вчинки людей. Я тільки хочу зазначити, що якщо ми прагнемо правди - то треба бути завжди готовими її спокійно і навіть з любов'ю приймати. А що, всі на таке готові?
Якщо зрада в сім'ї сталась, напевно є провина обох... Якщо з людиною добре, тепло і затишно почуваєшся, навіщо зраджувати? Жінки інколи вважають, що для власного чоловіка можна вже не прибиратись, а ходити вічно по дому в задрипаному халаті і бігудях, та ще й із злосним виразом обличчя, завжди чимось незадоволеною... То є велика помилка, треба виглядати так, щоб чоловік завжди тебе хотів. :) А ще й "голова болись" сім днів на тижні. А потім такі жінки дивуються, чого чоловік їм зраджує. Те ж саме і чоловіків стосується. Несвіжі шкарпетки чи ще шось в такому плані навряд чи викличуть сексуальне бажання дружини. :)
Щоправда є такі суб'єкти на прізвище Кобелліно, то вони напевно виняток становлять. :biggrin: Ніц не вдієш :)
ще й "голова болись" сім днів на тижні.
А може "болить", бо чоловік виглядає так, що його "не хочеться"? Прийшов з роботи напідпитку, в смердючих шкарпетках, злий, голодний, поїв підсунуте під ніс і завалився на дивані з газетою? Чомусь ніхто не каже, що чоловік має зробити для того, аби жінка хотіла, і голова її не боліла... Так що Ваше зауваження про чоловіків фактично одиничне, рідко доводиться бачити. Зате на практиці мабуть куди актуальніше жіночих бігудів.
а взагалі то, я не феміністка. мабуть, тому, що маю чоловіка, а не "споживача моїх послуг".
А може "болить", бо чоловік виглядає так, що його "не хочеться"?
Так я ж і писала, що обоє мають старатись. :smile: Чоловіки мають слідкувати за своїм зовнішнім виглядом, не менше, ніж жінки. Звісно, якщо припхається додому якесь п'яне і злосне, то голова розболиться. Шлюб - це праця обох, одна із сторін самотужки не витягне однозначно.
Якщо є правдива любов між подружжям, то ніяка зрада її не вб"є. Спокуса може кожного здолати. Всі можуть помиляються. Для чого зразу відкидати людину, гидувати нею і непрощати. Якщо хтось кохає то все простить. Ображена гординя не найкращий порадник.
Ображена гординя не найкращий порадник
А якщо не гординя, а втрата довіри?
Для мене взаємна довіра - от основа подружніх стосунків. І руйнація цієї довіри рівнозначна руйнації стосунків. Бо жити з людиною, котрій я не довіряю, я змогла б лише з примусу, скажімо, заради дітей. Але то би було просто співіснування. не більше.
Я змогла би, мабуть, простити зраду. не тримати образу чи зло, зрозуміти врешті-решт. Але знову почати довіряти - до такого себе не змусиш.
так, довіра то основа. Я говорю по те що не треба ставити на людині хрест. Почати знову довіряти-це прийде з часом. Любов все переможе і недовіру теж.
Відверто скажу...
Ота правильність...
і всезнайство...дістали...
Я теж таким був...
Все це до пори,до часу..
Ромку, якби колись були таким як є я, ви ніколи б не палили гарячку і не показували мені таблицю з пенісами...Бог вам суддя, шановний.
не показували мені таблицю з пенісами.
Точна цитата.
Де?
Коли?
Якщо ви так сприйняли мою пропозицію (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=388680&postcount=1414)(півжартома) помірятись,хто зазнав більше лиха...
що ж...я в вас не помилився..
Це прекрасно вас характеризує.
У всьому бачити лише пеніси...
Тьфу!
Точна цитата.
Де?
Коли?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=403340&postcount=282
Мдя...
ще й почуття гумору підкачує...
акцент на пенісах...
ще й у смайлі цілу таблицю побачити...
капець...
Liliyah Romanova
07.11.2008, 20:06
Не хотіла би взнати про "це" від подруги...О ні!
А я хіба казала протилежне? о_О
А яка різниця ? От розкаже колись чоловік про те, що було в нього з подружкою і втратить вона свою довіру і подругу. Давайте тоді будемо відходити від чоловіка...
А відки знаєте, що він мовчить? Мамату ж знає лише його і свою сторону. Вона не знає, чи чоловік про це розповів чи мовчить. Принаймні із допису не випливає ніц. Вона знає про факт зради. А подруга, може, теж знає, але ж не буде вона це афішувати.
А подругу, яка знала, але не розказала, я би особисто не карала. Якби впхалася - навпаки.
Це ви про слабку чи про сильну половину? ;) :)))
Мдя...
ще й почуття гумору підкачує...
акцент на пенісах...
ще й у смайлі цілу таблицю побачити...
капець...
Ну, а я чому кажу, що недолюбили. :))))
Mavpysuk
07.11.2008, 20:09
Це ви про слабку чи про сильну половину?
Тут я в загальному.....як про слабку так і про сильну.......
Liliyah Romanova
07.11.2008, 20:19
Тут я в загальному.....як про слабку так і про сильну.......
То був жарт... :blush:
Mavpysuk
07.11.2008, 20:20
То був жарт...
Та я так і зрорзуміла :))
Liliyah Romanova
07.11.2008, 20:39
різне буває в житті: дорога, втомлений, почуття самотності, одинокості і все інше, від чого стає сумно в житті, а тут на тобі - вона... Струнка, симпатична, сексульно приваблива і без комплексів. От і бере верх основний інстинкт, який глушить все, що раніше називалось моральними цінностями...
Який голівудський сценарій... Так у житті не буває... У житті простіше й банальніше.
Чи це жіноча інтуіція, чи це просто я його так добре знала, але я відчула відразу що щось не так...Після зради (про яку я ще не знала!!!) він став іншою людиною....
Правильно, бо жінка від природи має дар "читати" іншу людину. Вона одразу ж помічає найменші зміни настрою, поведінки. Тому вона є берегинею і виховницею дітей. Ну, не сховаєшся...
Ми розійшлися...
Ви раніше писали, що він до іншої пішов. Перепрошую за болючі питання, але чи правильно я зрозуміла?
Ми розійшлися...і аж після цього я його пробачила...пробачила і відпустила.
Ви молодець! :good: :give_rose:Так швидко. Зазвичай людині треба для такого більше часу. Бо рани глибокі.
а взагалі то, я не феміністка. мабуть, тому, що маю чоловіка, а не "споживача моїх послуг".
:good: :good: :good:
А феміністки лише в протилежному випадку бувають, чи й у схожих до вашого також? :blush:
А якщо не гординя, а втрата довіри?
Втрачається через біль і гординю. Але можна відбудувати, знову ж таки, тільки силою обох сторін. Тут із боку чоловіка тоді багато треба, але відбудувати реально.
Mavpysuk
07.11.2008, 20:45
Ви раніше писали, що він до іншої пішов. Перепрошую за болючі питання, але чи правильно я зрозуміла?
Так Лілю, правильно зрозуміли...
Liliyah Romanova
07.11.2008, 20:48
Так Лілю, правильно зрозуміли...
Ну, тоді ви двічі молодець! :good: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
Mavpysuk
07.11.2008, 20:51
Ну, тоді ви двічі молодець!
Дякую за потужну підтримку.....
Samojlovu4
07.11.2008, 20:51
Видно я багато пропустив, щось ніяк не втямлю, чого ви всім садочком так на гармоні вз"їлися...
А раз не доганяю, то й в диспути не встряваю.
А феміністки лише в протилежному випадку бувають, чи й у схожих до вашого також? не знаю. з тих, кого я зустрічала, випадок був протилежний.
Я оце зараз подумала, може, я не феміністка якраз тому, що в мене чоловік "фемініст"?
Але можна відбудувати, знову ж таки, тільки силою обох сторін.
маю сумніви. Хоча, імовірно, і помиляюся. Дякувати Богу, досвіду нема. І не хочу.
Liliyah Romanova
07.11.2008, 20:54
Видно я багато пропустив, щось ніяк не втямлю, чого ви всім садочком так на гармоні вз"їлися...
Але хоч пофлуджу зі солідарності. :)))
Ромка розпитай. ;)
Я оце зараз подумала, може, я не феміністка якраз тому, що в мене чоловік "фемініст"?
Ну, феміністки різні бувають. І не конче тому, що їм жити погано...
Я себе вважаю феміністкою. Але вдома я не феміністка, удома я королева. :blush:
маю сумніви. Хоча, імовірно, і помиляюся. Дякувати Богу, досвіду нема. І не хочу.
А якщо я вам скажу, що в Бога все можливо, і якщо просити його про чудо, то він його дасть? ;)
Аби знав.:wink:
Mavpysuk
07.11.2008, 21:36
Бажаю щиро, кожному з Вас, не відчути, що таке зрада коханої людини....
Liliyah Romanova
07.11.2008, 21:39
Аби знав.
Що ж ви, Ромку, такий... несолідарний? ;)
:)))) :)))) :))))
Що ж ви, Ромку, такий... несолідарний?
Я...тойво...почав працювати над собою...:sorry:
Liliyah Romanova
07.11.2008, 21:53
Я...тойво...почав працювати над собою...
А як же Самойлович?... А як же солідарність?... Гармоні врешті-решт... ;)
:)))) :)))) :))))
А як же Самойлович?... А як же солідарність?... Гармоні врешті-решт...
Ну...
Самойлович в звичайному смайлику не видит ЦІЛУ ТАБЛИЦЮ з пенісами..
Йому ще теж треба попрацювати...
над собою...
... і тема "Подружжя після зради" поступово переростає в обговорення пенісів... :) Нє, ну та десь воно і логічно напевно :biggrin:
Я...тойво...почав працювати над собою...
Дай Бог, щоб воно вам помогло...
. і тема "Подружжя після зради" поступово переростає в обговорення пенісів... Нє, ну та десь воно і логічно напевно
А пеніси і є однією з причин зради. Якби не пеніси керували деякими людьми, то в більшості випадків не було б і зради Ця гілка скоро стане хітом форуму. Чомусь тема про зраду збудила людей, хоч особливого ніхто нічого не писав.:scratch_one-s_head:
Якби не пеніси керували деякими людьми, то в більшості випадків не було б і зради
Ну та, ну та... :) Членистоногі... куди член - туди і ноги (с) :)
Найбільше довіру вбиває не сам факт зради, а те, що людина це приховила. А ви ж начебто найрідніші люди. Принаймні в ідеалі.
В принципі так,але все рівно,мені здається,що якщо вже так сталося,і кохана людина тобі зрадила(зауважте я не кажу хто це-чоловік чи жінка)я б не хотів про це знати.Тобто це однозначно погано, але я б не міг вже нормально жити,якби вона мені призналася.Коли Тобі говорить про це хтось,ти до останнього надієшся,що це неправда,а коли вже вона сама тобі призналася-це вже все-кінець сімейній ідилії.Так що для мене краще,хай ніколи не признається.Розумом розумію,що це неправильно,що це можливо егоїзм,але душа каже не треба.
Маруся-мама
10.11.2008, 04:17
smeet, а ви знаєте, коли вам жінка зрадить то вам нічого казати і не треба буде, ви самі все зауважите і зрозумієте.
Я свому чоловіку нічого не казала, спочатку, але він здогадався і йому було дуже боляче. Тоді він мені просто не говорив про свої почуття, так як старається це робити сьогодні. Але власне в ті дні і роки його еґоїзм мене штовхнув на те чого я не хотіла, тай штовхнув мене в руки людини якій я не була потрібна аж ніяк. Але постійні безпідставні докори вбивали моє бажання робити будь що з моїм чоловіком, ба навіть дивитись в його сторону.
Коли я дізналась чисто випадково що рік після моїх походзеньок чоловік мав віртуальні відносини з іншою жінкою яка була в такій самій ситуації як я, я просто вимагала від нього пояснень і аби все розказав. Я просто хотіла аби між нами більше ніколи не постав обман і думка чи бажання скочити в гречку через недомовки між нами.
Тепер ми обоє розповіли один одному всю правду. Вона була неприємна але я зуміла з цього всього зробити сміхи і згладити, хоча повірте навіть з тими сміхами ми зрозуміли скільки болю ми завдали один одному тим що шукали самоутвердження десь в комусь чужому.
Чи можна будь що відбудувати після зради? Можна, треба працювати над собою і не думати лишень про пеніси, часами можна книжки почитати. :lol:
Чи можна будь що відбудувати після зради? Можна, треба працювати над собою і не думати лишень про пеніси, часами можна книжки почитати.
Працюй, не працюй над собою, іноді природа бере верх. Кругом одні спокуси, хоч бере і ходи із зав"язаними очима. Подивився, мову віднімає та очі сліпить, пішов по наклонній, а коли зупинився, бачиш вже й зрадив. Важке життя в чоловіків....:smile:
P.S. Mamatu, вибачайте, це вас не стосується, вам однозначно потрібно мовчати і навіть якщо чоловік щось бовкне, то найкраще для вас заперечувати. Мене просто цікавить відповідь Лілі.
Ви щось сильно наплутали :nea:
я нікого не зраджувала і не збиралась. :unknown:
про те, що мою подругу зрадив чоловік я дізналась від свого чоловіка, якому сам винуватець розповів "по п"яні". і було це, ЯК Я ВЖЕ КАЗАЛА, задовго до нашого з ними знайомства.
Маруся-мама
10.11.2008, 18:44
Працюй, не працюй над собою, іноді природа бере верх. Кругом одні спокуси, хоч бере і ходи із зав"язаними очима. Подивився, мову віднімає та очі сліпить, пішов по наклонній, а коли зупинився, бачиш вже й зрадив. Важке життя в чоловіків....:smile:
А в жінок? Чому ви відкидаєте що у жінки є такий самінький інстинкт вхопити хлопа за файну дупу або і того краще ... ;)
Я он вчора дивилась з чоловіком американський футбол і не кажіть мені що це не сексуальна гра. Вони всі були одягнені в гарні сподні в обтяжку і було файно видно в кого де накачані сильні ноги і файнюча дупця. Це ж також видовище. Правда одні рахують там скільки їм ярдів треба пробігти а інші милуються гарними споднями в обтяжку.
А в жінок? Чому ви відкидаєте що у жінки є такий самінький інстинкт вхопити хлопа за файну дупу або і того краще ... ;)
Я он вчора дивилась з чоловіком американський футбол і не кажіть мені що це не сексуальна гра. Вони всі були одягнені в гарні сподні в обтяжку і було файно видно в кого де накачані сильні ноги і файнюча дупця. Це ж також видовище. Правда одні рахують там скільки їм ярдів треба пробігти а інші милуються гарними споднями в обтяжку.
Ой :lol::lol::lol:(жаль що нема смайлика який під столом валяється).
Теж дивилась, але він мене не цікавить, тепер буду дивитись так як Маруся-мама, то може зацікавить:good:
А в жінок? Чому ви відкидаєте що у жінки є такий самінький інстинкт вхопити хлопа за файну дупу або і того краще ... Я он вчора дивилась з чоловіком американський футбол і не кажіть мені що це не сексуальна гра. Вони всі були одягнені в гарні сподні в обтяжку і було файно видно в кого де накачані сильні ноги і файнюча дупця. Це ж також видовище. Правда одні рахують там скільки їм ярдів треба пробігти а інші милуються гарними споднями в обтяжку.
Шановна, ви так пишете, що мені здалось ніби мене за дупу тримаєте. Ну і фантазія у вас...:cool:
Samojlovu4
11.11.2008, 14:54
Я он вчора дивилась з чоловіком американський футбол і не кажіть мені що це не сексуальна гра. Вони всі були одягнені в гарні сподні в обтяжку і було файно видно в кого де накачані сильні ноги і файнюча дупця.
тепер буду дивитись так як Маруся-мама, то може зацікавить
Ну правильно, людський гідний європейський фусбаль вам нецікаво дивитись...
Там гравці, як в стінку стають, то найцікавіше для жінок долонями закривають... :)
Логіка!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
ні, нажаль це не логіка. Є люди в яких інтуїція дуже сильно розвинена, ото вона і не дає жити спокійно.
Маруся-мама
11.11.2008, 16:31
Ну правильно, людський гідний європейський фусбаль вам нецікаво дивитись...
Там гравці, як в стінку стають, то найцікавіше для жінок долонями закривають... :)
Та просто в нас не так багато європейського хутболу показують. А я американський футбол ніколи не сприймала як гру а тут хоч знайшла чим зацікавитись. Як муж дивиться футбол - то поважна справа і цикати каналом не будеш якщо жити хочеш, ну а як хочеш при нім сидіти то мусиш пристосовуватись. У всьому треба шукати для себе задоволення :mocking:
Samojlovu4
11.11.2008, 16:42
Та просто в нас не так багато європейського хутболу показують.
Це одна з причин, яка мене від спроб еміграції в Америку відлякувала... :mocking:
Маруся-мама
11.11.2008, 16:47
Це одна з причин, яка мене від спроб еміграції в Америку відлякувала... :mocking:
О... а я завжди хотіла вивчити дойч мову. Треба буде зробити обмєн мнєніями :biggrin:
Samojlovu4
11.11.2008, 16:54
О... а я завжди хотіла вивчити дойч мову.
Шикарна мова. Жива розмовна - зовсім не маршировочна і по своєму милозвучна. І взагалі мало відповідає стереотипам, в нас про неї поширеним. Просто в нас так її викладають. Як, напевно, і англійську...
А що багата, то я вже і мовчу. В українській, російській хмара германізмів, про які ми навіть вже і не здогадуємось, що вони насправді германізми...
Маруся-мама
11.11.2008, 16:57
В українській, російській хмара германізмів, про які ми навіть вже і не здогадуємось, що вони насправді германізми...
наприклад - шромцір :good:
Там гравці, як в стінку стають, то найцікавіше для жінок долонями закривають...
А в кінці гри футболки знімають... :rolleyes:
Samojlovu4
11.11.2008, 17:19
наприклад - шромцір :good:
На свій сором мушу визнати, що мені не відоме українське значення цього слова.
Також не маю поняття, що би то нім. мало означати, хоча звучить досить по тевтонськи.
Маруся-мама
11.11.2008, 18:10
На свій сором мушу визнати, що мені не відоме українське значення цього слова.
Також не маю поняття, що би то нім. мало означати, хоча звучить досить по тевтонськи.
встид і ганьба, бо мій тато казали же старі люди так кажуть на викрутку.
А в кінці гри футболки знімають... :rolleyes:
це буде цікавіше мужчинам коли жіночі команди між собою грають, але ось щось вони не дуже дотримуються того стандарту - не розбираються на футбольнім полі. :scratch_one-s_head::nea:
Samojlovu4
11.11.2008, 18:23
встид і ганьба, бо мій тато казали же старі люди так кажуть на викрутку.
Чесно, не чув"єм... ганьба...
Але то і не дуже по тевтонськи... "шраубенцієр" - так звучить германською...
це буде цікавіше мужчинам коли жіночі команди між собою грають, але ось щось вони не дуже дотримуються того стандарту - не розбираються на футбольнім полі.
Маруся-мама, а Вам то нащо, щоб жінки розбирались? :) А взагалі жіночий футбол - то не те. Нє, ну може чоловіки мають іншу думку. Але жіноча форма нічим не відрізняється від чоловічої, там жінку від чоловіка хіба по зачісці відрізниш... От якби шортики вкоротили, а футболочки зробили троха теж коротшими і вужчими, то може я б і сама почала в футбол грати. :crazy:
Samojlovu4
11.11.2008, 19:12
Маруся-мама, а Вам то нащо, щоб жінки розбирались? :) А взагалі жіночий футбол - то не те. Нє, ну може чоловіки мають іншу думку. Але жіноча форма нічим не відрізняється від чоловічої, там жінку від чоловіка хіба по зачісці відрізниш... От якби шортики вкоротили, а футболочки зробили троха теж коротшими і вужчими, то може я б і сама почала в футбол грати. :crazy:
Спідничка, спідничка - ось шлях до популярності жіночого футболу. Збірна голадії вже вроді грає в спідницях.
І хоча під ними - пристойні спортивні труляля, як в тенісі, але ніщо не переможе природнього, підсвідомого, викоханого віками бажання чоловіків заглянути під спідничку.
ніщо не переможе природнього, підсвідомого, викоханого віками бажання чоловіків заглянути під спідничку.
:))):))) Влучно сказано
Маруся-мама
11.11.2008, 20:10
Самойлович, мій чоловік вас підтримує в бажанні заглядати під спідниці. Зауважив що зрушення в цьому напрямку вже проводиться :lol:
Samojlovu4
11.11.2008, 20:21
О-о-о, ви сєбє не пгедставляєтє, яка то насолода для хлопових очей... мініспідничка...
Вона ніби промовляє "агов! Глянь, є можливість побачити найбільш цікаве і сокровенне!". І навіть якщо там фсьо чьотко і під контролем, грайлива відкритість заворожує....
Особливо в наші часи, коли кожна перша дєвушка в штанах...
Яке там може бути життя пiсля зради,коли вiн тебе жадае навiть у критичнi днi,а потiм виявляеться що у нього е громадянська жiнка та ще й з дитиною?!Доречi як Ви вiдноситесь до громадянського шлюбу?
Liliyah Romanova
11.11.2008, 21:42
Типова безвідповідальність і невміння відповідати за вчинки. Ви ще докиньте стереотип про те, що чоловіки візуали, а жінки вухами люблять...
Зазвичай легше спихнути на щось третє. "ой, мене пеніс на нечисту справу потягнув... а я що? я лиш тіло і мозок, у якого недокрів"я, коли думати починає інша голова..." :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
О-о-о, ви сєбє не пгедставляєтє, яка то насолода для хлопових очей... мініспідничка...
Ой... Самойловичу, не був ти в гамериці... Тут не кожда мініспідничка несе насолоду... :))) Хоча очі від здивування теж вилазять. :))))
Ой... Самойловичу, не був ти в гамериці... Тут не кожда мініспідничка несе насолоду... Хоча очі від здивування теж вилазять.
у вас нечоловічі очі... ви не можете знати....
Доречi як Ви вiдноситесь до громадянського шлюбу? а шо то таке?
Liliyah Romanova
11.11.2008, 21:55
Але як візуал візуала зрозуміти можу. :blush:
Маруся-мама
11.11.2008, 22:14
в нас то очі не чоловічі але що ви куме не кажіть а деякі ноги треба ховати під довгими спідницями :biggrin:
а шо то таке?
а хрен його знае:(Тiко нервiв попсували менi добре
Ukrainer
02.12.2008, 09:40
нєє, коли хоть каже про зраду - щось у стосунках іде на дно, якась частина - далі так вже не буде, як було
в нас то очі не чоловічі але що ви куме не кажіть а деякі ноги треба ховати під довгими спідницями
Нашо ховати? То навіть дуже добре виглядає і заохочує чоловіків до своїх жінок.
Особа в короткій спідници то як магніт шо піднімає залізо.
Lady_Opium
02.12.2008, 12:16
То навіть дуже добре виглядає і заохочує чоловіків до своїх жінок.
Особа в короткій спідници то як магніт шо піднімає залізо.
більшості жінок вже не тре того "заліза", якшо воно "підняте" не на них:unknown:
більшості жінок вже не тре того "заліза", якшо воно "підняте" не на них
Може і буде тре, як зобачит нормальне "залізо".
Ascorbinka
02.12.2008, 13:19
Якби зрадили подругу ви, то так, мали би розповісти. Про чужі вчинки - ні, бо це інтрига. Могли би говорити із тим, хто зрадив, але лише за його ініціятиви.
Я теж знаю різні історії своїх друзів та подруг. Але ніколи би цього нікому не розказувала, бо то не моя справа. Правду має розповісти той, хто живе з коханою особою в брехні.
в ситуації Мамату напевне краще забути що та зрада колись була... "кто старое помянет..."
Але як вам така ситуція... припустим ваша подруга скаржиться, що з чоловіком напружені стосунки, не ладиться, з кожним днем все гірше, але зраду не розглядає як першопричину негараздів...
ви знаєте, що чоловік на стадії флірту з іншою або вже навіть має її за коханку,що тоді робити?
Перше що приходить на ум, то розмова з невірним чоловіком... чи в такій ситуації теж третій лишній?
або, припустим, вже всі знають про коханку (до якої чоловік збирається втікти, от тільки деякі справи налагодить), а жінка не здогадується?
Liliyah Romanova
02.12.2008, 18:46
ви знаєте, що чоловік на стадії флірту з іншою або вже навіть має її за коханку,що тоді робити?
Я тоді намагаюся навести жінку на те, щоби вона задумалася, що не так у ній.
Ніколи не буду як третя особа викривати зраду, бо це не моя справа. Це справа тих двох, які одружені. Українці народ вчителів, медиків, порадників і полюбляють пхатися в несвої відносини. Особливо це роблять ті, які вже одні подружні відносини зіпсували - свої (я не про вас, Аскорбінко, не подумайте, я про батьків, родичів тощо).
Головне правило у розмовах з іншою людиною про її подружжя чи просто відносини із коханим: НЕ ЗАШКОДЬ!
От цього правила я й стараюся дотримуватися. І в розмовах багато-що замовчую, хоч і тягне сказати. Стримуюся, бо власне моя точка зору не має значення. Я стараюся дивитися на ситуацію відсторонено, а якщо мене щось розізлило, то я потім це в думках вилаю, але ніколи не скажу подрузі щось типу "скотина ж він, а не чоловік". Вона може так сказати, бо це її чоловік, але я не маю на таке права взагалі. І на такі вислови дуже часто віджартовуюся, або серйозно питаю "справді так думаєш? глибоко в серці справді ТАК думаєш?" Найчастіше не думає, просто так викидає свій біль.
Перше що приходить на ум, то розмова з невірним чоловіком... чи в такій ситуації теж третій лишній?
Залежить, які відносини із чоловіком. Можете зашкодити, бо чоловік подумає, що жінка підіслала. А це зробить лише гірше.
або, припустим, вже всі знають про коханку (до якої чоловік збирається втікти, от тільки деякі справи налагодить), а жінка не здогадується?
Тут взагалі між молотом і ковадлом.
Ну, от ви розкажете. І що це змінить?
Вони посваряться, викричаться і вийде тільки гірше. Чоловік лише утвердиться в думці, що правильно зробив.
Я би просто старалася бути підтримкою подрузі. А чоловік може й до розуму вернутися, якщо побачить, що болю завдав. Подрузі поставила би лише одне запитання: "чи хоче вона його повернення?" Але в часі кризи і болю відповідь не буде адекватною. І тоді я завжди кажу, що не можна зараз приймати рішення. Треба почекати. Піти чи розірвати шлюб завжди встигнеш, куди поспішати?
припустим, вже всі знають про коханку (до якої чоловік збирається втікти, от тільки деякі справи налагодить), а жінка не здогадується?
Скоріше за все вона просто удає, що нічого не знає... І має надію, що все якось минеться, пройде і все буде добре...
Стосунки двох це настільки делікатна справа, що важко давати поради. І всі ми дуже різні, по різному стивимося до зради:
- одні прощають, інші простити не зможуть і самі розривають стосунки, а хтось відплачує тією ж монетою... І чоловіки різні...
Моя подруга в такій ситуації прийшла за порадою до матері, а та їй сказала : "Это только твоя война. Сможешь жить с этим - живи, нет - уходи. Найдешь другой выход - поделись со мной."
А хто такі всі? І що вони справді знають?
1. Що стається з сімейною парою після зради?.. Неважливо чиєї.
Зрозуміла, що фізіологічна зрада це ніщо (якщо без букетних подарунків), якщо емоційно і духовно він зі мною, то в чому проблема? Так сприйняла це з першим чоловіком. Як сприйму якщо станеться зара?! Не знаю, мабуть так само..., але буде болячіше ніж тоді...
2. Чи можливо (/варто) якось далі жити разом?..
А чому б ні? Погуляв - вернувся - вибір зроблений, навіщо руйнувати, якщо він вернувся не тому, щоб таки піти...
3. Чи варто засвічувати свою зраду (/задавнену зраду)?
Не бачу сенсу...
4. Чи можливо взагалі пробачити зраду? Чи можливо (/варто) забути про заподіяний біль? Чи можливо його пережити?..
Пережити можливо все, варто тільки заходіти і не жити жалістю до себе. Спробувати зрозуміти причини і виправити помилки. Пробачити - так, забути - ні, просто з часом це все інакше сприймаєш...
5. Як жити далі після зради?.. Старатися знову відновити втрачене чи просто розбігтися в різні сторони кожен зі своїм...болем/мозолем?
Не зациклюватись власне на цьому питанню і не займатись самоїдством. Тоді не буде нічого втраченого, а якщо визначити проблему і вирішити її, то ще гляди все буде краще ніж раніше...
В будь-якому випадку, в таких ситуаціх розлучаються через шкодування себе і пошуків відповіді на питання "Як можна було мене таку/такого і отак...".
А хто такі всі? І що вони справді знають?
"Дорога родина" і "щирі сусіди";) завжди вкурсі всіх собитій. Це тут, нікого нічого відносно тебе не обходить:)
зраду можна пережити, та шлюбу після зради немає
зраду можна пробачити, але не забути і чим більше часу спливає, рубець в душі віддаляє людей
Liliyah Romanova
18.12.2008, 06:20
зраду можна пережити, та шлюбу після зради немає
зраду можна пробачити, але не забути і чим більше часу спливає, рубець в душі віддаляє людейВід людей залежить. Від їх мудрості, сили чи слабкості...
Коли стається зрада, раптом виявляється, що собі самому пробачати таки легше... Собі, але не іншому комусь...
НАТКА З РОГАТКИ
20.12.2008, 18:20
Я вважаю, що ніякого подружжя після зради бути й неможе. Якщо людина кохає, то вона неможе зрадити, а якщо зрадить, то виходить що не кохає... Тоді нашо такому подружжю існувати...!?,,, Не розумію тих, що зраджують, не хочу розуміти, можливо тому, що сама ніколи не зраджувала, та й мені також ніхто!!! дурь то всьо!!!!!!!!
Якщо людина кохає, то вона неможе зрадити, а якщо зрадить, то виходить що не кохає... Тоді нашо такому подружжю існувати...!?,,,
Золоті слова!
Респект!:good:
НАТКА З РОГАТКИ
20.12.2008, 20:38
О, ТАКІ ЧОЛОВІКИ МАЮТЬ БУТИ!!!!!!!!
Lady_Opium
21.12.2008, 02:16
якщо зрадить, то виходить що не кохає
а з чого це випливає?
Тоді нашо такому подружжю існувати...!?
а що подружжя існує виключно для того, аби одне одному не зраджувати?
аби посадити когось на ланцюг і не "пускати від буди":unknown:
О, ТАКІ ЧОЛОВІКИ МАЮТЬ БУТИ!!!!!!!!
Коли любиш..зрада неможлива...і все...
НАТКА З РОГАТКИ
21.12.2008, 07:49
а з чого це випливає?
а що подружжя існує виключно для того, аби одне одному не зраджувати?
аби посадити когось на ланцюг і не "пускати від буди":unknown:
Я думаю, що вже Ромко точно відповів! Тільки б замість любиш я б написала : ЯКЩО КОХАЄШ, ТО ПРО ЗРАДУ НЕ МОЖЕ БУТИ Й МОВИ!!!!!!!! А при чому тут ланцюг........:unknown:
Lady_Opium
22.12.2008, 03:32
ЯКЩО КОХАЄШ, ТО ПРО ЗРАДУ НЕ МОЖЕ БУТИ Й МОВИ!!!!
а які ще слова не можна вимовляти, коли кохаєш?
А при чому тут ланцюг........
Я вважаю, що ніякого подружжя після зради бути й неможе. Якщо людина кохає, то вона неможе зрадити, а якщо зрадить, то виходить що не кохає... Тоді нашо такому подружжю існувати...!?,,, Не розумію тих, що зраджують, не хочу розуміти, можливо тому, що сама ніколи не зраджувала, та й мені також ніхто!!! дурь то всьо!!!!!!!!
Маруся-мама
22.12.2008, 04:01
"Дорога родина" і "щирі сусіди";) завжди вкурсі всіх собитій. Це тут, нікого нічого відносно тебе не обходить:)
Кохана дейзі, це де тут нікого нічого не обходить в ваших стосунках з коханим? В діаспорі? Та ВИ СО!!!
Ви он хоча б Ворона запитайтесь його думку про наших співвітчизників на семій вулиці, то гірше бабців з сємушками, але зате які вони всі гонорові і як ся несуть як ідуть в шубах до церкви.
Завжди знайдеться хтось кому буде конче діло до вашої родини. Це так би мовити український феномен:tongue::))):)))
Кохана дейзі, це де тут нікого нічого не обходить в ваших стосунках з коханим? В діаспорі? Та ВИ СО!!!
Ви он хоча б Ворона запитайтесь його думку про наших співвітчизників на семій вулиці, то гірше бабців з сємушками, але зате які вони всі гонорові і як ся несуть як ідуть в шубах до церкви.
Завжди знайдеться хтось кому буде конче діло до вашої родини. Це так би мовити український феномен:tongue::))):)))
Марусю, та я не мала наувазі наших спiввідчизників, вони шо там, шо тут, а звичайних американців:). Просто ми переїхали від наших, там де їх нема і маємо спокій:good:. Живемо сьомий рік, на нашій вулиці навіть нема двадцять будинків і ми сусідів незнаємо, з тими що через дорогу і через пліт тільки: гай і бай. А для наших як йдуть до церкви, то важне не то що в церкві, а то що після коло церкви- всіх обговорити:crazyman:. А шуба норкова до землі, то має бути, а якщо заробляєте на доляра більше від них, ну то тут вже слів немао_О. Та самі знаєте;)
НАТКА З РОГАТКИ
22.12.2008, 07:03
а які ще слова не можна вимовляти, коли кохаєш?
Це моя думка, якшо вона вам не подобається, то ви просто її НЕ ЧИТАЙТЕ, НЕ ЗВЕРТАЙТЕ НА НЕЇ УВАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І нетреба слова перекручувати!
Це моя думка, якшо вона вам не подобається, то ви просто її НЕ ЧИТАЙТЕ, НЕ ЗВЕРТАЙТЕ НА НЕЇ УВАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Життя часто влаштовує несподіванки і не завжди приємні:pardon:
Життя часто влаштовує несподіванки і не завжди приємні:pardon:
А не приємні несподіванки це як, коли в кінці застукали.
Adriasia
22.12.2008, 11:23
Якщо зраду розцінити як помилку за яку вибачаться і в якій покаються то так - подружжя існує.
І чи варто руйнувати сім*ю через те що один з "стрибнув у гречку"? А якщо вже є діти? Чи варто позбавляти їх сім*ї?
Звичайно що після зради стосунки довгий час доведеться відновлювати, повертати довіру і т. д.
Але то все індивідуально і залежить від першопричин зради, вміння вибачати і вибачатися.
Lady_Opium
22.12.2008, 11:40
дякую за пораду, та я волію знати, а не не знати;)
подобається мені чи ні Ваша думка-то моя справа особиста, форум знатиме про неї лише в тому випадку, якшо в когось буде "-"
Якщо Ви не хочете обгрунтовувати свою думку-так і заявіть
НАТКА З РОГАТКИ
22.12.2008, 11:48
Я вважаю, що я її ітак добре обгрунтувала в попередніх дописах, а якщо хтось її не зрозумів, то прошу ще раз перечитати дописи!!!!!!!!.................................... . Дякую,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,
А не приємні несподіванки це як, коли в кінці застукали.
Це коли ми кохаємо, віримо що нам незраджують, а одного разу ось така несподіванка, неприємна:(. Всі мужчини сво... так що проживши 3-6 років це ще не показник. Кохаєш то зраджувати не можеш, але коли кохають одну, через якийсь час другу, третю... то звичайно що до певного часу не зраджують, бо ж в цей час кохають. А скільки тих кохань в їхньому житті:unknown:, хоч для більшості дружина, сім'я -це святе.
ой... я напр. дуже недовірлива.. по 90% мужчин видно, що вони здатні до зради... просто багато жінок сприймають це як чоловічу загадковість, несерйозно сприймають їх "невинний" флірт з іншими жінками...
egoistka
22.12.2008, 19:42
Якщо людина кохає, то вона неможе зрадити, а якщо зрадить, то виходить що не кохає...
з цим висловлюванням я категорично не згодна... переконалася на власному досвіді... і колись була такою ж категоричною, як і ви...але повірте життя все розставить на свої місця... щиро вам бажаю ніколи не бути зрадженою:)))...
Життя часто влаштовує несподіванки і не завжди приємні
Це правда, нажаль.
Если есть возможность простить, то лучше простить и забыть... Если нет возможности забыть, то прийдется расстаться, но это, как правило, ни к чему хорошему не приводит...
А насчет о возможности или невозможности измены при наличии любви, то "за одного битого 2-х небитых дают.."... Бывает и при отличных отношениях при встрече профессионалки/ профессионала всякое бывает...
НАТКА З РОГАТКИ
23.12.2008, 01:12
СПІВЧУВАЮ........:unknown:
Sensatyv
23.12.2008, 10:33
Ніхто нікого не зраджує. Кохати можна тільки одну людину, всіх решта можна просто любити, незалежно, чи це були інтимні стосунки, чи ще якийсь інший вид сексу. Причин для любові на стороні може бути безліч, не мені вам розповідати, але кохання завзди залишиться одне-однісіньке.:)
з цим висловлюванням я категорично не згодна... переконалася на власному досвіді... і колись була такою ж категоричною, як і ви...але повірте життя все розставить на свої місця... щиро вам бажаю ніколи не бути зрадженою...
погоджусь, що в житті всяке буває... я теж думала, що як кохаю, то ніц ми ніхто не зробить... так говорить та, що ніколи не стикалась з професіоналом, або яку не хотів чужий мужчина настільки сильно, що на все був готовий...
була в мене ситуація в житті, коли запудрили мені мозги до неможливості... і якби не наробили помилок, якби я не побачила хитрості в їхніх маневрах, то точно би здалася, а потім би жаліла страшно... такі випробування лише зміцнюють стосунки.. принаймі тоді, коли до зради не дійшло!
Ніхто нікого не зраджує. Кохати можна тільки одну людину, всіх решта можна просто любити, незалежно, чи це були інтимні стосунки, чи ще якийсь інший вид сексу. Причин для любові на стороні може бути безліч, не мені вам розповідати, але кохання завзди залишиться одне-однісіньке.:)
А інший вид сексу, це спортивний інтерес?:unknown:
Ніхто нікого не зраджує. Кохати можна тільки одну людину, всіх решта можна просто любити, незалежно, чи це були інтимні стосунки, чи ще якийсь інший вид сексу. Причин для любові на стороні може бути безліч, не мені вам розповідати, але кохання завзди залишиться одне-однісіньке.
кохання дійсно одне... і дурненькі ті, які думають, що кохали двічі, тричі...
вони скоріше за все взагалі ще не кохали...
Mavpysuk
23.12.2008, 18:13
Підтримую...Кохання-це назавжди....його завжди плутають з закоханісттю,яка дійсно може пройти...
НАТКА З РОГАТКИ
23.12.2008, 18:14
І Я ПІДТРИМУЮЮЮЮ!!!!!!!!
Sensatyv
23.12.2008, 19:11
А інший вид сексу, це спортивний інтерес?
Може не цілком так, але при деяких захворюваннях секс дає непогані результати в оздоровленні.
Може не цілком так, але при деяких захворюваннях секс дає непогані результати в оздоровленні.
Непогані результати в оздоровленні, то це треба волочитись по-бабах наліво, направо:crazyman:. A дружина для лікування ніяк не годиться?о_О
І хвороби теж непогані дає. А ланцюг то продовжується.........
Sensatyv
24.12.2008, 09:53
Непогані результати в оздоровленні, то це треба волочитись по-бабах наліво, направо. A дружина для лікування ніяк не годиться?
Власне про то і мова, але в житті буває різне. А ви знаєте, що запальні процеси, доброякісні пухлини та новоутворення досить швидко зникають при регулярному статевому житті ? :sorry:
І хвороби теж непогані дає. А ланцюг то продовжується.........
Хвороби дає тим, хто не дружить з головою, а з чимось іншим. Не треба міняти партнерів, як шкарпетки і все буде в нормі.:)
Lady_Opium
24.12.2008, 13:53
А ви знаєте, що запальні процеси, доброякісні пухлини та новоутворення досить швидко зникають при регулярному статевому житті ?
а до чого тут зрада?
якщо ви стверджуєте, що мона лікуватись тільки з чужими жінками - :n:
якшо хочете висловити свою аргументовану думку - пошукайте для цього відповіднішу тему:give_rose:
якщо ви стверджуєте, що мона лікуватись тільки з чужими жінками -
та вроді якраз навпаки... йшлося про постійного партнера..)
Власне про то і мова, але в житті буває різне. А ви знаєте, що запальні процеси, доброякісні пухлини та новоутворення досить швидко зникають при регулярному статевому житті ?
то тільки щодо статев их органів чи організму в цілому???:blush:
Lady_Opium
24.12.2008, 19:40
то тільки щодо статев их органів чи організму в цілому???
я хоч і не модератор, але чого ви, голубонько-Багірко, флудите у Зраді?:))))
НАТКА З РОГАТКИ
24.12.2008, 20:26
1.Власне про то і мова, але в житті буває різне. А ви знаєте, що запальні процеси, доброякісні пухлини та новоутворення досить швидко зникають при регулярному статевому житті ? :sorry:
2.Хвороби дає тим, хто не дружить з головою, а з чимось іншим. Не треба міняти партнерів, як шкарпетки і все буде в нормі.:)
1.та ну...!? А перевірено........?:blush:
2.А з цим згодна!!!
я хоч і не модератор, але чого ви, голубонько-Багірко, флудите у Зраді?
:))) та э шось...
Вам, Леді, у модератори б податись.. а то навіть з повідомлень видно модераторську жилку :banned: :)))
але ж повідомлення має безпосередню відношення до теми... вплив зради на статеве здоровля... во! :tongue:
:give_rose:
Мені здається, що подружжя вже немає, коли є зрада. Це прсто вибачення одного партнера іншому заради чогось, наприклад дітей. А пережити таке важко. Сама не знаю, але знаю людину, яка з таким стикнулась. Це все просто жах. І про який секс може йти мова?
Знаю реальну історію, на дуже відомому сайті по телефонах... засідала пожружня пара, вони з Санкт-Петербургу. І от в якийсь момент у жінки починається віртуальний роман, дізнається чоловік.Роман переростає в реал, дитину жінка забрала з собою.... йде мова про розлучення, через пів року мадам схаменулась бо розчарувалась в новому бойфренді. Вернулась додому.... чоловік весь цей час чекав на неї, поговорили, обсудили, зараз доробили ремонт,купили машину, планують ще дитину......
Питаю його, ти в душі все простив чи жевеш з цим?
Каже шо все простив, дитину обожнює, жінку любить.
Тобто все можливо.... бо залежить від людей,ситуацій, бажань, уміння простити і попросити вибачення....і головне не повторювати більше такого.
Lady_Opium
25.12.2008, 14:15
Мені здається, що подружжя вже немає, коли є зрада. Це прсто вибачення одного партнера іншому заради чогось, наприклад дітей. А пережити таке важко. Сама не знаю, але знаю людину, яка з таким стикнулась. Це все просто жах. І про який секс може йти мова?
маю наглядний приклад, коли чоловік після народження дитини став зраджувати жінці, бо вона його задовільнити не могла:bad:
колиж вона уже "все могла" сама пустилась "ва всє тяжкіє"
отак і живуть: протягом 9 років зраджують одне одному, а потім ще й сплять разом:bad:
Sensatyv
25.12.2008, 17:05
а до чого тут зрада?
1.та ну...!? А перевірено........?
До того, що знаю випадок, коли одна жінка мала статеві стосунки з чоловіком своєї подруги тільки через те, що в неї була фіброма, а операція була протипоказана через серцеву недостатність і високий тиск. За два роки інтиму тиск стабілізувався і фіброма розсмокталась. Хто не вірить, справа ваша.
якщо ви стверджуєте, що мона лікуватись тільки з чужими жінками -
Я вважаю, що можна, якщо в силу різних обставин з дружиною ніяк не виходить вирішити це питання. А що, ви пропонуєте помирати від аденоми простати, чи все життя ходити з трубкою в сечовому каналі. Особисто для мене зрада - це зрада на духовно-душевному рівні, тобто, кохаючи дружину. покохав ще чиюсь дружину, чи дівчину, а інтимні стосунки без почуття кохання не вважаю зрадою. Причин для таких стосунків море і всі ми про це знаємо.
якшо хочете висловити свою аргументовану думку - пошукайте для цього відповіднішу тему
Дякую за пораду, врахую.
то тільки щодо статев их органів чи організму в цілому???
І для органів і для організму в цілому. Без статевого життя жінки стають надмірно нервово збуджені, порушується загальний психічний стан, а чоловіки тупіють і багато інших негативних речей виникає в процесі життя. Тому ніж чекати на якусь патологію, то напевно краще вже зраджувати і почувати себе фізично здоровим.
Lady_Opium
25.12.2008, 17:31
знаю випадок, коли одна жінка мала статеві стосунки з чоловіком своєї подруги тільки через те, що в неї була фіброма
я не заперечуватиму "магічних" властивостей сексу
про то є купа макалутури, яку я в свій час гортала
але приклад ви навели несуразний - жінка спить з чоловіком своєї подруги, а шо піпіська незаміжнього чоловіка її не влаштовувала?
при тому, що
За два роки інтиму
це ж яка мала бути файна подружка, шоб дати свого чоловіка на користування аж на 2 роки!!!
Я вважаю, що можна, якщо в силу різних обставин з дружиною ніяк не виходить вирішити це питання.
А я вважаю, що не можна. і ще я вважаю, що без сексу також сутужно. і тут або відмовлятись від типового задоволення через неспроможність партнера, або шукати словесного компромісу у духовному співжитті
А що, ви пропонуєте помирати від аденоми простати, чи все життя ходити з трубкою в сечовому каналі.
якби я могла пропонувати подібне-сиділа б зараз не на орумі, а десь у вищій канцелярії і записувала у великій книжці хто буде ходити з трубкою, а кому цеглина на голову впаде
Особисто для мене зрада - це зрада на духовно-душевному рівні, тобто, кохаючи дружину. покохав ще чиюсь дружину, чи дівчину, а інтимні стосунки без почуття кохання не вважаю зрадою.
О! "покохав" у сенсі сексу чи на "духовно-душевному рівні"?
Тому ніж чекати на якусь патологію, то напевно краще вже зраджувати і почувати себе фізично здоровим.
оце так дилема: чекати невідомо чого і кохатись з дружиною чи вірити у власну непокараність і "кохати" чужих дружин..
Sensatyv
25.12.2008, 17:47
це ж яка мала бути файна подружка, шоб дати свого чоловіка на користування аж на 2 роки!!!
Все набагато складніше... Там інша трагедія в сім"ї, не маю морального права таке описувати, ця справа мене не стосується.
Zoryanka
25.12.2008, 19:45
Я знаю, що чоловік мені зраджує, все ж таки ми вже два роки не разом. Хоча не розлучені, проте надія завжди якась була. Але я б напевне не змогла йому пробачити... Може тому, що я йому не зраджувала, а чекала на нього. І зараз я дивлюся на нього, а він - зовсім інша людина. Інші манери поведінки, інше все...
Я знаю, що чоловік мені зраджує
фізично?..
Zoryanka
25.12.2008, 19:53
фізично?..
так...:cry:
так...
вибачте, але є думка, що жінки скоріше вважають за зраду моральну (емоційну) зраду, а не фізичну...
може це "просто секс"?
Zoryanka
26.12.2008, 22:22
В тому то і справа, що не просто... Хоча я бачу, що він жаліє про це, але... Міг би принаймі подумати про нашу дитину, свого сина. Це дуже боляче, коли тобі зрадили і не один раз. Все таки в нас були почуття один до одного, любов... Хоча я не раз собі задавала таке питання, чи б пробачила я йому, напевно так. Але не знаю і не впевнена, чи варто...
Пробачати варто завжди. Але не давіть на нього дитиною, вона при любому розкладі тут ні до чого. Можливо спробуйте змінити щось у собі: поведінку, манери, одяг, деякі погляди на життя, тощо, загалом те, щоб змусило вашого чоловіка подивитися на вас по іншому. Цілком ймовірно що щось зміниться на краще...
Маруся-мама
28.12.2008, 02:19
Можливо спробуйте змінити щось у собі: поведінку, манери, одяг, деякі погляди на життя, тощо, загалом те, щоб змусило вашого чоловіка подивитися на вас по іншому. Цілком ймовірно що щось зміниться на краще...
Цікаво, а чоловіки б змінили щось у собі аби відвоювати жінку?
Зорянко, у вашому випадку не думаю що зміна щось виправить, тай чи потрібно воно вам? Якщо ви хочете відбудувати сім*ю тоді це одна справа а якщо лишень з погляду що образливо бо він зраджував, то треба просто відпустити.
НАТКА З РОГАТКИ
28.12.2008, 10:22
Зорянко, у вашому випадку не думаю що зміна щось виправить, тай чи потрібно воно вам? Якщо ви хочете відбудувати сім*ю тоді це одна справа а якщо лишень з погляду що образливо бо він зраджував, то треба просто відпустити.
я повністю погоджуюсь з цим дописом, на всі 100%!!!!!!!!:good:
Zoryanka
28.12.2008, 10:27
Два роки я живу з цим болем, страюсь його відпустити, забути , але не можу.
Sensatyv
28.12.2008, 16:49
Два роки я живу з цим болем, страюсь його відпустити, забути , але не можу.
Просто не зустріли того, хто зміг би погасити спогади минулого.
Zoryanka
28.12.2008, 17:42
Тепер мені не так легко буде зустріти таку людину.
Маруся-мама
29.12.2008, 02:24
Тепер мені не так легко буде зустріти таку людину.
Це все у вас в голові. Я так бачу що ви просто перестали вірити в себе і зациклились на тій людині. А він цього явно не заслуговує. Шкода що ви так зациклені на ньому і не можете пробачити навіть після двох років.
Шкода що ви так зациклені на ньому і не можете пробачити навіть після двох років.
зациклюватись на мужчині то справа недобра, невдячна і провальна... знаю жінок що не менше десятка років зациклені на мужчині, який давно десь далеко, живе своїм життям.. не відпустили і самі собі винуваті...
Liliyah Romanova
06.01.2009, 05:36
Це коли ми кохаємо, віримо що нам незраджують, а одного разу ось така несподіванка, неприємна. Всі мужчини сво...
А жінки святі? Не зраджують ніколи?
Тобто, якщо перше кохання втратив, то вже все? фертик?
Як на мене, то досить наївна думка. :pardon:
Підтримую...Кохання-це назавжди....його завжди плутають з закоханісттю,яка дійсно може пройти...
Ех, молодість, наївність... http://s14.rimg.info/3f7eb1cdde844f311fad6dc9653fb032.gifhttp://s12.rimg.info/cbb2b0b3e47fc8038b2fee7b56ef09c5.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif
Це прсто вибачення одного партнера іншому заради чогось, наприклад дітей.
Або наприклад любові. ;)
Все залежить від міри чи надміру егоїзму.
Тобто все можливо.... бо залежить від людей,ситуацій, бажань, уміння простити і попросити вибачення....і головне не повторювати більше такого.
Ну власне. Так що тут ще варто додати, що все залежить і від дозрілості партнерів. А в нас женяться діти фактично, а потому на ту ж саму зелену голову десь скачуть, розходяться... а думають років через 10 і тільки тоді свою дурість і розуміють. Тільки якщо щось поломав, то тоді вже лагодити пізно. Лагодити треба зразу.
Можливо спробуйте змінити щось у собі: поведінку, манери, одяг, деякі погляди на життя, тощо, загалом те, щоб змусило вашого чоловіка подивитися на вас по іншому. Цілком ймовірно що щось зміниться на краще...
О ні, таке нізащо. Хіба для того, аби показати, ЩО він втратив і більше ніколи не отримає. А якщо хоче вертатися - най приймає таку, яка є.
Мені смішно інше: коли жінки замість того, аби змінитися внутрішньо, стати для свого чоловіка домом, займаються своєю зовнішністю, що не така вже й важлива... Оцього я не розумію. Особливо, якщо зовні ніц не бракує.
То залежить від чоловіків, деякі міняють. Ну, але в жінки більша схильність до жертовності, для чоловіків то рідкість. На жаль.
зациклюватись на мужчині то справа недобра, невдячна і провальна... знаю жінок що не менше деста років зациклені на мужчині, який давно десь далеко, живе своїм життям.. не відпустили і самі собі винуваті...
Знаю жінку, якій уже за 70, її колишній чоловік давно помер, а вона досі дітям розповідає про те, що він, коли виїжджав, забрав степлер, який вона собі купила. :)))
Найсумніше, коли мама не дає дітям бачитися з татом після такого, наговорює... Це несправедливо в стосунку до дітей. :nea:
КОЛЯ З РОГАТКИ
06.01.2009, 06:37
На мою думку ніякого спільного житття після зради бути не може....
Liliyah Romanova
06.01.2009, 06:58
На мою думку ніякого спільного житття після зради бути не може....
Ваша справа.
Такі випадки є і будуть.
Деякі люди іншу особу цінують більше, ніж власну гордість.
Та і про любов відомо, що кажуть.
Що ж то за любов, що не прощає? Хіба то любов?
КОЛЯ З РОГАТКИ
06.01.2009, 14:09
Ваша справа.
Такі випадки є і будуть.
Деякі люди іншу особу цінують більше, ніж власну гордість.
Та і про любов відомо, що кажуть.
Що ж то за любов, що не прощає? Хіба то любов?
А що ж за любов, якщо зраджує!?:unknown:
Для чого жити з такою людиною спиш чи сидиш на роботі... І думаєш чи хтось її сьогодні "лапав" чи ні!?...
Я б наприклад збожеволів постійно думати ПРО ЦЕ!!!
Liliyah Romanova
06.01.2009, 17:02
А що ж за любов, якщо зраджує!?
Людині властиво помилятися, хіба ні?
Зрада, як і життя, чорно-біла не буває...
Там уже Зета писала про таке.
Якщо в когось усе чорно-біле, а сіре не існує, вже не кажучи про інші кольори, тоді нема про що говорити.
Для чого жити з такою людиною спиш чи сидиш на роботі... І думаєш чи хтось її сьогодні "лапав" чи ні!?...
Я б наприклад збожеволів постійно думати ПРО ЦЕ!!!
Ну, я ж кажу, що все залежить від міри егоїзму і від тієї ж дозрілості, про яку вже згадувалося. :)
Тобто, якщо перше кохання втратив, то вже все? фертик?
Як на мене, то досить наївна думка.
а хто казав що це було справжнє кохання??? в мене теж було перше кохання дуже і дуже сильним.. але я була ще мала і не представляла собі, що ця людина буде поруч все життя... і ми не були настільки духовно близькі... і коли розійшлися пройшло багато часу суму і туги, але я була готова до нового життя трохи згодом...
справжнє і єдине кохання то тоді, коли ти навіть втратив цю людину, то іншої не шукаєш... або так як буває - стараються знайти хорошу людину-батька\матір для своїх дітей, щоб не бути самотнім і тп.. але про дійсно духовну близькість і справжнє кохання мова йти не може, бо серце вже віддано єдиному\єдиній..
як співає Гайтана:
"На землі й на небі
Відшукаю тебе
Ти - Єдиний
Іншого нема..."
Liliyah Romanova
08.01.2009, 20:59
а хто казав що це було справжнє кохання?
А хто сказав, що несправжнє?
Я всі свої кохання вважаю справжніми. Просто є різні обставини в житті.
Я розумію, що українська культура така, що часто виходить лише одне кохання, але це не універсально, як на мене.
справжнє і єдине кохання то тоді, коли ти навіть втратив цю людину, то іншої не шукаєш...
Це залежить від окремої людини. Є такі, що можуть більше й не шукати. А є такі, що в самотності можуть з розуму зійти.
До речі, якраз нині читала, що дослідження вчених показали, що кожна 10 пара зберігає кохання й романтичні відносини до глибокої старості, тобто до самої смерті. :)
Як на мене, то життя не є таке прямолінійне й просте. Кожна людина інша. Що справдиться в одного, те заперечить собою інший.
як співає Гайтана:
"На землі й на небі
Відшукаю тебе
Ти - Єдиний
Іншого нема..."
Того й співає, що це ідеал. ;)
А хто сказав, що несправжнє?
Я всі свої кохання вважаю справжніми. Просто є різні обставини в житті.
ну я мала на увазі, що найчастіше це просто закоханості... обставини дійсно різні... я про таке кохання як у "Титаніку", що через все життя пронесла і не хотіла нікого другого...чи як у фільмі "Реальна Любов" в того маленького хлопчика :)
ясно, що це індивідуально...
Я розумію, що українська культура така, що часто виходить лише одне кохання, але це не універсально, як на мене.
тому я собі погано представляю, що кохаю іноземця.. тобто людину з культури, де часто міняють партнерів через обставини... бо він вроді мій і не мій...
Лілю, ви якось казали чому вирішили одружитися... не процитую, але наскільки памятаю ви сказали, що..." просто розлука кожного дня ставала нестерпною і я зрозуміла що з цією людиною хочу йти до Спасіння"... оце я і маю на увазі...
Liliyah Romanova
08.01.2009, 21:47
ну я мала на увазі, що найчастіше це просто закоханості...
Ой, якби я рахувала всі закоханості, дня би не вистачило. :)))
Кохання то зовсім інше. І види кохання теж бувають різні. Не треба їх порівнювати, бо не можна їх порівнювати.
я про таке кохання як у "Титаніку", що через все життя пронесла і не хотіла нікого другого...чи як у фільмі "Реальна Любов" в того маленького хлопчика
Такой большой, а в сказки вериш? ;)
Такі фільми - то солодкаві романтичні казочки, відірвані від реальності. І сорі, але то не кохання, то далека від життя пародія. У таких фільмах кохання не розвивається, а залишається на примітивному рожевому рівні... Таке от кохання якраз зради не пробачить, бо воно примітивне в своїх судженнях, як мала дитина.
Справжнє кохання росте й дозріває разом із закоханими, і міняється разом з ними. Це не короткі штанці, що ви ростете й вони вже тиснути починають... Ні, це як один із органів, що росте разом з вами. ;)
Лілю, ви якось казали чому вирішили одружитися... не процитую, але наскільки памятаю ви сказали, що..." просто розлука кожного дня ставала нестерпною і я зрозуміла що з цією людиною хочу йти до Спасіння"... оце я і маю на увазі...
Ну, це відчуття того, що хтось є твоєю Половинкою.
А кохання в мене було не лише одне. А закоханостей взагалі - турма.
тому я собі погано представляю, що кохаю іноземця.. тобто людину з культури, де часто міняють партнерів через обставини... бо він вроді мій і не мій...
О, ну тут я взагалі мала щось інше на увазі.
Я мала на увазі, що в нас женяться зеленими, розлучаються зеленими, а потім вже добре думають головою, що роблять.
Такой большой, а в сказки вериш?
звичайно вірю... так мене виховали.. в атмосфері казки і радості, оптимізму і щирості... оберігали від всього поганого... і коли я потім стикнулась з реальністю, то вона не розбила мої погляди.. навіть на неї не впливала.. і досі не впливає...
лише страхи і жорстокість оточення "підмивають береги", а так...
Справжнє кохання росте й дозріває разом із закоханими, і міняється разом з ними. Це не короткі штанці, що ви ростете й вони вже тиснути починають... Ні, це як один із органів, що росте разом з вами.
це теж індивідуально! мене кохання кардинально змінило ще тоді, коли зявилося.. перетворило зполігамної на моногамну.. любов-біль перейшла в любов-милосердя, -добро, -альтруїзм, -єдність, -житибезтебенеможу, -бутипоручзавжди, -спокій, -радість і тп... звичайно що почуття розтуть і кріпнуть, але час не завжди визначальний... можна за місяць прожити і відчути все життя... (з власного досвіду - то шкідливо для здоровя :))) :( )
люди настільки різні що і кохання їхні не підпадають під єдину формулу...
Ну, це відчуття того, що хтось є твоєю Половинкою.
ну от кохання зі своєю Половинкою і є справжнім для мене...
Я мала на увазі, що в нас женяться зеленими, розлучаються зеленими, а потім вже добре думають головою, що роблять.
а я мала на увазі, що закордоном вроді і 100 раз думають а всерівно як не розлучаються, то живуть окремо.. довголітніх сімей дуже мало і як правило - саме в провінції.. а в нас(принаймі якщо брати сімї розумні) то прощають і терплять багато своїй половині( з того, що дійсно треба стерпіти, а не капризувати)
Liliyah Romanova
08.01.2009, 23:53
звичайно вірю... так мене виховали.. в атмосфері казки і радості, оптимізму і щирості... оберігали від всього поганого... і коли я потім стикнулась з реальністю, то вона не розбила мої погляди.. навіть на неї не впливала.. і досі не впливає...
Я не про ті казки. Є казки творені народом, а є...
Он казку про червону шапочку, що курить, п"є і матюкається, читали? ;)
Голівудщина - то не казки, то побрехеньки. Мені шкода кобіт, котрі ті всі відчеканені в дублях почуття проєктують на своє життя. Це не про вас звичайно, але то так, думка. Такі люди в хмарах живуть, втрачають всю красу життя й часто дуже боляче забиваються, коли падають з висот на землю...
ну от кохання зі своєю Половинкою і є справжнім для мене...
Най буде. Любите чорно-білі фільми. :) У них теж свій шарм.
а я мала на увазі, що закордоном вроді і 100 раз думають а всерівно як не розлучаються, то живуть окремо.. довголітніх сімей дуже мало і як правило - саме в провінції..
Це не стереотип бува? Із тих же романтичних фільмів... Чи ви десь статистику читали?
а в нас(принаймі якщо брати сімї розумні) то прощають і терплять багато своїй половині( з того, що дійсно треба стерпіти, а не капризувати)
І ще один стереотип. Тепер уже з художньої літератури.
Українська статистика не така весела. А саме така, що кожна друга сім"я розпадається.
Я то колись на newsru читала, зараз лінк знайти не можу, але ось
http://news2000.org.ua/print?a=%2Fweekend%2F12211
http://news.e-ratings.com.ua/show/1277.html
Це не стереотип бува? Із тих же романтичних фільмів... Чи ви десь статистику читали?
ну це практично всі мої знайомі і друзі, що поодружувалися закордоном... особливо чоловіки... жінки, як їм добре, то тримають сімю і бережуть... а я як ні, то йдуть далі...
а українські сімї, що туди виїхали - живуть дружненько...
а статистика дійсно невтішна всюди... але ще слід врахувати, що є багато сімей, які проживають у фактичних шлюбних віносинах мало не все життя... може в Україні то не так поширено, але наприклад в Польщі я говорила з представником їхньої гміни... казав, що за рік було зареєстровано лише один шлюб.. всі живуть на віру...
Liliyah Romanova
09.01.2009, 20:15
ну це практично всі мої знайомі і друзі, що поодружувалися закордоном... особливо чоловіки... жінки, як їм добре, то тримають сімю і бережуть... а я як ні, то йдуть далі...
а українські сімї, що туди виїхали - живуть дружненько...
Це не статистика. :tongue:
Думаю, багато залежить від того, хто і чого одружився. ;)
А наші, коли звідси туди сім'єю виїждають (з України за кордон тобто), то мають проти чого згуртуватися. Так що тут все просто. Є спільний ворог.
може в Україні то не так поширено, але наприклад в Польщі я говорила з представником їхньої гміни... казав, що за рік було зареєстровано лише один шлюб.. всі живуть на віру...
Цікава річ. Цікаво, скільки на Польщу таких. Зрештою, в Польщі шлюб в церкві визнається державою. Забула мудре слово на це явище. :)
Zoryanka
09.01.2009, 21:21
звичайно вірю... так мене виховали.. в атмосфері казки і радості, оптимізму і щирості... оберігали від всього поганого...
От мене батьки виховували у казці. Бо моя сім'я - це для мене казка. А тут я "вляпалася" в таку казку, що мало не покажеться. В кінці кінців я опинилася в такому пеклі, що ледве виносила свою дитинку. Хоча батьки мене підтримували до останнього, і прийняли той вибір, який я зробила. Тепер життя для мене далеке від казки.
Liliyah Romanova
09.01.2009, 21:29
От мене батьки виховували у казці. Бо моя сім'я - це для мене казка. А тут я "вляпалася" в таку казку, що мало не покажеться. В кінці кінців я опинилася в такому пеклі, що ледве виносила свою дитинку. Хоча батьки мене підтримували до останнього, і прийняли той вибір, який я зробила. Тепер життя для мене далеке від казки.
Ну, крайності то також недобре.
У нашої сім'ї було два приклади: моїх батьків і його батьків. Коли наша сім'я стала схожою на сім'ю його батьків, ми ледь не розлучилися. Зараз усе чудово, бо ми стали схожими на сім'ю моїх батьків. У людини завжди є вибір в один чи інший бік. Важливо, куди вона його схилить.
Так що, думаю, ви ще знайдете свою золоту серединку. ;)
Zoryanka
09.01.2009, 21:45
У нашої сім'ї було два приклади: моїх батьків і його батьків. Коли наша сім'я стала схожою на сім'ю його батьків, ми ледь не розлучилися. Зараз усе чудово, бо ми стали схожими на сім'ю моїх батьків. У людини завжди є вибір в один чи інший бік. Важливо, куди вона його схилить.
Ви схилили у правильний бік, хтось мав поступитися, хтось мав важкий вибір. Але ви зберегли сім'ю. А мене старалися перетягнути у свою сім'ю. І я б нічого не мала проти, коли побачила, що то за сім'я. В мене сім'я культурна, спокійна, мама вчителька, так що можете собі уявити, яке в мене виховання. А там... повна протилежність. Я собі не можу уявити, чи б взагалі я стала такою, якою мене старалися зробити? Ви можете запитатися, де я була раніше? Чесно кажучи, або я настільки була засліплена почуттями, або настільки малолітньою, вибачте, дурою, що не побачила, куда я "попала". Або вони прикидалися, бо їм підходила така невістка...
Liliyah Romanova
09.01.2009, 21:49
В мене сім'я культурна, спокійна, мама вчителька, так що можете собі уявити, яке в мене виховання.
Можу. :)))
У мене обоє вчителі. :blush:
І у мене обоє,і в моєї дружини обоє,а ми з дружиною слава богу ні.І так важко було жити в атмосфері постійної школи.Жарт звісно.Але ми зробили хитріше,ми жили окремо,а в школу,тобто до батьків тільки в гості ходили.:):):)
Samojlovu4
09.01.2009, 22:50
Мда...
Сто пардонів, але вчителі - то дуже часто тяжкий трафунок.
Хоч не завжди.
Мда...
Хоч не завжди.
У нас інколи лікарі між собою жартують:"Вчитель то не професія а діагноз."Не зі зла.Але зазвичай коли вчитель приходить до лікаря на прийом він зразу начинає вчити лікаря, як той його має лічити.І потрібно мати дуже велике терпіння, щоб витримати всі вчительські розмови.:pardon:
Samojlovu4
09.01.2009, 23:05
Ой, прошу пана, мені то можете не розказувати...
В мене тещо викладачка потомственна... :suicide:
Zoryanka
09.01.2009, 23:05
Ні, ну в мене мама вже не така фанатичка-вчителька. Вона працює з маленькими дітками, що дуже добре відображається на моєму малому. Та й вдома вона зовсім не вчителька. А мама. Правда мій тато інколи любить з неї по-жартувати, особливо з вчительської зарплати...
Ой, прошу пана, мені то можете не розказувати...
В мене тещо викладачка потомственна... :suicide:
Тепер модно створювати клуби за інтересами.Прийдеться нп ЛФ створити клуб вчительських дітей.:cry:
Liliyah Romanova
09.01.2009, 23:35
Хоч не завжди.
Це типу хотів образити? Ти вважай, бо я теж можу з розгону і в... помогти коротше. :)))
В мене тещо викладачка потомственна...
А-а-а, тоді з тобою все ясно.
Ні, мені пощастило в тому плані.
От свекор - це так, як сміт пише. :crazyman:
Ні, ну в мене мама вже не така фанатичка-вчителька. Вона працює з маленькими дітками, що дуже добре відображається на моєму малому. Та й вдома вона зовсім не вчителька. А мама. Правда мій тато інколи любить з неї по-жартувати, особливо з вчительської зарплати...
Зорянко Вам дуже повезло з мамою.:good:А щодо зарплати то татова турбота має бути.А мамі її зарплати повинно хватати на косметику і колготи.:)
Zoryanka
09.01.2009, 23:43
Зорянко Вам дуже повезло з мамою.
Дякую:)
А щодо зарплати то татова турбота має бути.
Тато так і робить:)
Дякую:)
Тато так і робить:)
У ВАс дуже порядна сім"я.:):):)
Liliyah Romanova
10.01.2009, 00:17
А там... повна протилежність. Я собі не можу уявити, чи б взагалі я стала такою, якою мене старалися зробити? Ви можете запитатися, де я була раніше? Чесно кажучи, або я настільки була засліплена почуттями, або настільки малолітньою, вибачте, дурою, що не побачила, куда я "попала". Або вони прикидалися, бо їм підходила така невістка...
У них там не повна протилежність, але суттєво бракує поваги до жінки. Я то постійно гостро відчувала там, будучи в гостях. Відчути на своїй шкірі, як то раптом почало проростати в нашу сім'ю, було страшнувато. Ціле щастя, що Господь зіслав грім з неба і все стало на свої місця...
Я б не змогла простити,а як би це був i ще довготривалий роман....ото взагалi капець: дуру з мене робив би!!!
поперше:вiн мене обманював(думаю непризнався якби незастукала нагарячому)
подруге:в очах iнших людей принижував(люди бачили i чули)Можливо навiть друзi,знайомi,сусiди знали!Як скажiть ,безсорому, потiм спiлкуватися з ними?!I щоб ще бути з ним.......Однозначно,це не для мене
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008