КПК

Показати повну версію : " Дом-2 "- обговоримо?!

Альона
23.11.2007, 18:10
Майже усі мої подруги дивляться цей проект. Це супер :y: , чи ідіотизм :n: ?
Я майже пів року переконувала їх що друге, але не можу не погодитись що це реаліті-шоу, як і всі інші, "затягує".

levandivka
23.11.2007, 18:37
Шкода, Ви не вказали у профілі вік... :)
ТАК легше поставити діагноз (супер/ідіотизм).

ZOOM
23.11.2007, 18:40
Я майже пів року переконувала їх що друге, але не можу не погодитись що це реаліті-шоу, як і всі інші, "затягує".
Дом 2...Це серпентарій?

New Shrek
23.11.2007, 18:50
ідіотизм Ви сказали....І єнто правильна.То ше гірше ніж "Окна" з Нагієвим

Гелена
23.11.2007, 18:51

це суперідіотизм
часом клацаю канали і можу 5 хв подивитися
це ж яке тре мати лицемірство (і нездорові амбіції) щоб "строить свою любовь" на шоу :suicide:

nirvanka
23.11.2007, 19:03
Не можу дивитись ні Дом, ні Окна, ні тому подібне.. :n:

Альона
23.11.2007, 19:07
"це суперідіотизм
часом клацаю канали і можу 5 хв подивитися
це ж яке тре мати лицемірство (і нездорові амбіції) щоб "строить свою любовь" на шоу"
Абсолютно згідна. Але ж рейтинг передачі прямо зашкалює, "Дом-2"- це одна з 6 проектів, на яких тримається канал ТЕТ. Та і не будемо сперечатись, що це єдине реаліті-шоу, яке не вилітає в трубу вже 4 роки (ОРТ)
Так цей ідіотизм все-таки хтось дивиться, причому масово!:) :agree:

Ома
23.11.2007, 19:15
Так цей ідіотизм все-таки хтось дивиться, причому масово!

Загубленное поколение!
Анекдот в тему:
Активисты движения Greenpeace сломали забор вокруг проекта "Дом-2" и требуют прекратить эксперименты над животными.

Гелена
23.11.2007, 19:15
Так цей ідіотизм все-таки хтось дивиться, причому масово!:) :agree:

від того він не перестав бути ідіотизмом, нє? :)
а учасники?...

ZOOM
23.11.2007, 19:20
Але ж рейтинг передачі прямо зашкалює, "Дом-2"- це одна з 6 проектів, на яких тримається канал ТЕТ. Та і не будемо сперечатись, що це єдине реаліті-шоу, яке не вилітає в трубу вже 4 роки (ОРТ) Єдиний хороший висновок, який я змогла зробити з перегляду цього "серпентарія" є : "Боже! Щиро дякую, що у мене з цими людьми немає нічого спільного":D . А чому люди дивлятся його...На мій погляд робить свою справу "еффект комуналки". Завжди цікаво, що робиться у сусіда, за закритими дверима.:)

Альона
23.11.2007, 20:14
Що так - то так! Учасники "поважні люди". Заставила себе переглянути 3-4 "серії" щоб можна було обгрунтувати, що Дом-2 - для не зовсім здорових (маю на увазі здоров"я душевне). Мабуть, цим глядачам чогось бракує у житті, чи то бажання жити чужими емоціями? Не розумію

маюнка
23.11.2007, 20:19
ідіотизм - те, що телебачення загниває від морального падіння, а освітніх каналів в чистому вигляді взагалі не існує!!!
от і заповнюють ефір непотрібом. і що сіють, те і жнуть.

Meg
23.11.2007, 21:06
Хмм...дивна тема...Хіба тут є про шо говорити?Досить 3 хвилини змусити себе подивитися цю дурню...Хочу сказати,що MTVішні проекти Real world були набагато цікавіші і набагато кращі.Хоча це такий же дебілізм....
Не знаю жодної людини,яка би дивилася Дом-2....

Полковник
23.11.2007, 21:40

Да, я считаю, что это СУПЕР проект талантливой и общелюбимой в России неординарной и умной красавицы Ксении Собчак!
Ребята, которые "работают" в проекте очень талантливы.
Ведь эта передача раскрывает перед нами , я бы даже сказал - оголяет, те непростые взаимоотношения, которые складываются в молодежной среде.
Считаю, что со временем просмотр этой замечательной программы станет обязательным во всех учебных заведениях России (А может даже и Украины (чем черт не шутит?).
Удачи тебе, Ксюша.
А злопыхатели - они везде есть - и всё от зависти.
Альона, не слушайте дурно воспитанных д....!
Смотрите эту передачу!
Открывайте для себя тайны взаимоотношений между разнополыми полами!
Учите цитаты из высказываний Героев проекта!
Удачи ВАМ!

Romko
23.11.2007, 21:44
Так цей ідіотизм все-таки хтось дивиться, причому масово!
Масова деградація "наліцо"...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Meg
23.11.2007, 21:51
Гм..дивно...Ото прочитала допис Полковника...Це типу жарт?Чи я не доганяю?

Mattilainen
23.11.2007, 22:06
Гм..дивно...Ото прочитала допис Полковника...Це типу жарт?Чи я не доганяю?
Який там жарт, Мег!
Открытие тайн взаимоотношений между разнополыми полами - это очень серьезно.

Meg
23.11.2007, 22:14
о_О Ииии....Вав...гм...а де таке в реалі є?То хіба в шоу...
Зрештою,просто в будь-який гуртожиток зайдіть,подивіться-от там життя і проблеми,а нє то во шо показують якусь маячню....

Додано через 1 хвилину
До речі,Матті,хто на аватарі-Мет Деймон?:)

Romko
23.11.2007, 22:27
Да, я считаю, что это СУПЕР проект талантливой и общелюбимой в России неординарной и умной красавицы Ксении Собчак!
Я ж то думаю,яке то істинне "ліцо" Росії?
Ксения Собчак (http://www.nudecelebs.ru/celeb/610/)
Результаты поиска по запросу Собчак (http://www.google.com/search?client=opera&rls=ru&q=%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D1%87%D0%B0%D0%BA&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8)
От тільки не розумію,і нащо нам то "ліцо"?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif

Полковник
23.11.2007, 22:34
Я ж то думаю,яке то істинне "ліцо" Росії?
Ксения Собчак (http://www.nudecelebs.ru/celeb/610/)
Результаты поиска по запросу Собчак (http://www.google.com/search?client=opera&rls=ru&q=%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D1%87%D0%B0%D0%BA&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8)
От тільки не розумію,і нащо нам то "ліцо"?

Вам - не знаю!
Никто и не навязывает!
А для нас это именно тот "ЛУЧ" в тёмном царстве Путинского Режима.
Это глоток чистого воздуха в затхлой атмосфере Путинского зловония.
ОНА ведёт нас за собой.
И МЫ, как один, ГОТОВЫ.....

Mattilainen
23.11.2007, 22:36
...показують якусь маячню....
Маячню завжди показували, показують та й показуватимуть, поки існує відповідна "цільова аудиторія", імхо. :)

Чомусь згадалося мегапопулярне напівреаліті-шоу "Jackass" на МТV. :) :) :)
До речі,Матті,хто на аватарі-Мет Деймон?
Впізнала. :) Він самий. :)

Meg
23.11.2007, 22:40
Та вона ж кобила і дурепа до того!Невже в Росії не має юбільш симпатичніших і розумніших "лучів"???Не вірю!

Полковник
23.11.2007, 22:41
Та вона ж кобила і дурепа до того!Невже в Росії не має юбільш симпатичніших і розумніших "лучів"???Не вірю!

Есть - Повалий!
НО, она из Украины.
Увы!

Meg
23.11.2007, 22:43
Чомусь згадалося мегапопулярне напівреаліті-шоу "Jackass" на МТV. :) :) :)
О!Джекес...зараз модно брати з них приклад...:scare: :)
Зразу нагадаю і Wild boys....

Додано через 1 хвилину
Ииии...ну а крім Повалій?Подумайте-є ж красивіші і розумніші!

Romko
23.11.2007, 22:45
ОНА ведёт нас за собой.
И МЫ, как один, ГОТОВЫ...
"Бабла" не вистарчить...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Полковник
23.11.2007, 22:56
Ииии...ну а крім Повалій?Подумайте-є ж красивіші і розумніші!

:shy: дальше в моём списке идёт МЕГ:shy:

Mattilainen
23.11.2007, 22:58
дальше в моём списке идёт МЕГ
Но она тоже из Украины. :)

Полковник
23.11.2007, 23:00
Но она тоже из Украины. :)

Всё пропало!
Короче, как говорит Ксюша Собчак - ЖОПА!:cowboy:

Альона
23.11.2007, 23:09
Хмм...дивна тема...Хіба тут є про шо говорити?

Як бачиш говоримо:)

Додано через 6 хвилин
Чоловіки дивляться Дом-2 ?!?!?!

Romko
23.11.2007, 23:18
ЖОПА
ЖОПА,то по українськи озаддя?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_oehhhhhm.gif

Полковник
23.11.2007, 23:19
ЖОПА,то по українськи озаддя?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_oehhhhhm.gif

И что?
Меняется СУТЬ предмета?

MARTINI
23.11.2007, 23:24
Реаліті шоу дуже популярні у всьому світі. Нічого особливого в рейтингах Дома-2 нема. Але Д2 , наскільки знаю, це найдовше реаліті шоу в історії телебачення. Людиська живуть в телевізорі вже декілька років, а інші декілька років за ними спостерігають. По моєму то клініка. Ще трохи і Ксюша Сапчак з Д2 виховає ціле покоління, яке без Романа з Бузовой не знатиме як дійсно побудувати кохання. Так що не треба применшувати значущості цієї особи :)

Альона
23.11.2007, 23:36
Всё пропало!
Короче, как говорит Ксюша Собчак - ЖОПА!:cowboy:

Фі!
Полковнику а за кого з учасників ви вболіваєте? Мені цікава думка сильної половини:clapping:
P.S. і що, не пропускаєте жодної серії?

MARTINI
23.11.2007, 23:51
о, на теті дом 2 показують :)

Якась цицкаста тьотка балакає по телефону про якусь маячню

Альона
23.11.2007, 23:52
Ще трохи і Ксюша Сапчак з Д2 виховає ціле покоління, яке без Романа з Бузовой не знатиме як дійсно побудувати кохання. Так що не треба применшувати значущості цієї особи :)

Ого! Пішли імена учасників! А пам"ятаєте як починалась тема? Нагадую- це будо типу жах, непотріб, клініка...
А далі крім реклами ведучої і герої пішли, скоро будемо обговорювати їхні стосунки ( А Бузова йому... а Роман їй, а потім...) :dance:

Ну то що, поїхали?!

MARTINI
23.11.2007, 23:57
Роман з Бузовой третій рік в телевізорі, як не знати :)

nirvanka
24.11.2007, 00:02
Може там вона і якась нормальна ведуча, не знаю, але бачила її на відео "Незолотая молодеж", де її поведінка була просто аморальна.
Отже, просто в різних людей різне почуття моралі.. От і все.

Полковник
24.11.2007, 00:15
Може там вона і якась нормальна ведуча, не знаю, але бачила її на відео "Незолотая молодеж", де її поведінка була просто аморальна.
Вы правы!
Я просто не представляю Ксюшу в ТРУСАХ!

Romko
24.11.2007, 00:20

Вы правы!
Я просто не представляю Ксюшу в ТРУСАХ!
"Ксения Собчак

Конек: звезда телеэкрана.

Кто у нас папочка? Покойный Анатолий Собчак, в прошлом – мэр Санкт-Петербурга и начальник Владимира Путина.

Ведущая российского реалити-шоу "Дом-2" Ксения Собчак известна как "московская Пэрис Хилтон". Ни одна вечеринка в столице России не может считаться удавшейся, если не присутствовала Собчак.

Ксения, которая встречалась с несколькими миллионерами, и не пытается оправдываться по поводу своего образа жизни: "Есть некий уровень, ниже которого я никогда не опущусь. Поэтому мой круг общения состоит только из состоятельных людей".

Нет ей особого дела и до тех, кто завидует ее роскошному образу жизни: "Это вполне понятно, особенно в России, где так много бедных".

5 баллов по "шкале избалованности".
в стране, где каждый четвертый живет за чертой бедности, такие причуды вызывают глубокое возмущение.

"Рядовые россияне сравнивают этих девушек с избалованными дочерьми царских аристократов, которые распаляли чувство зависти, давшеее начало большевистской революции 1917 года."
Знакомьтесь: избалованные девчонки – дочери российских олигархов (http://inopressa.ru/dailymail/2007/11/05/12:33:52/girls)

Мих
24.11.2007, 00:22
Ну добре, добре, полковнику, а окна з Наглєєвим як Ви оцінюєте? Глоток поганого воздуха, чи на фоні путінівського режиму і ця програма нічо?

Полковник
24.11.2007, 00:22
Фі!
Полковнику а за кого з учасників ви вболіваєте? Мені цікава думка сильної половини:clapping:
P.S. і що, не пропускаєте жодної серії?
Есть такое ощущение что над Надей мужчины ее только и делают что издеваются. Миша в конец обнаглел, встав в позу по поводу Чуева ( а ведь она была тогда свободна) , еще и ” посвящение” устроили идиотское, мало девочке стресса было что-ли… Да и Чуев со своим приездом и дурацкими разводами.. Может Надя сама напрашивается? или так специально задумано, чтоб не заскучали?

Мих
24.11.2007, 00:25
"Ксения Собчак

я б дав років під 40....

Полковник
24.11.2007, 00:26
Ну добре, добре, полковнику, а окна з Наглєєвим як Ви оцінюєте? Глоток поганого воздуха, чи на фоні путінівського режиму і ця програма нічо?

Окна Нагиева - это зеркало современной России.
Я, как убежденный монархист, на Выборах 2 декабря отдам свой голос партии Нагиева - "За свободу с чистой совестью".
Нагиев - НАШ Президент! ИМХО.

Romko
24.11.2007, 00:27
я б дав років під 40....
и не пытается оправдываться по поводу своего образа жизни:

Додано через 4 хвилини
Я, как убежденный монархист, на Выборах 2 декабря отдам свой голос партии Нагиева - "За свободу с чистой совестью".
Нагиев - НАШ Президент! ИМХО.
Нормальный у нас ПРЕЗ!
Ещё хотим!
Я тоже!
Тс-с-с!А,як Путін дізнається?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_psst.gif

Альона
24.11.2007, 00:39
http://casa-latina.ru/s/s/icon_psst.gif[/IMG]

Тоді труба! Закриють нафіг Львівський форум! :(
Полковнику, швидко пишіть, що ви пожартували, а ми підтвердимо!

Полковник
24.11.2007, 00:42
Додано через 4 хвилини

http://casa-latina.ru/s/s/icon_psst.gif
Если Вы не заложете, то не дизнается!
Пост был рассчитан ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на порядочность форумчан.
П.С. Если кто-то хочет поквитаться со мной, то может смело отнести распечатку в Посольство либо Консульство РФ в Вашем населённом пункте.
Не делайте ЭТОГО, Панове и Панночки!
Пожалейте москалика!

Romko
24.11.2007, 00:44

Тоді труба! Закриють нафіг Львівський форум!
Полковнику, швидко пишіть, що ви пожартували, а ми підтвердимо!
Ну,нє!Руки в нього до нас короткі.
А,Полковнику може бути "взисканіє".
http://casa-latina.ru/s/s/icon_traurig.gif

Полковник
24.11.2007, 00:47
А,Полковнику може бути "взисканіє".

О!
Так и знал!
Проси - не проси.....

Альона
24.11.2007, 00:58
Полковнику, більшість Львів"ян дивляться Дом-2 по ТЕТу- реаліті-шоу лише 2 роки. Чуєв є а от бідна Надя ще не прийшла. Ви ,мабуть, по РТР дивитесь?

Romko
24.11.2007, 00:59
О!
Так и знал!
Проси - не проси.....
Я ніц нікому не казав...Але "всєвідящеє око"ФСБ не спить...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_65.gif

lulu
24.11.2007, 01:08
Полковнику, більшість Львів"ян дивляться Дом-2 по ТЕТу- реаліті-шоу лише 2 роки. Чуєв є а от бідна Надя ще не прийшла. Ви ,мабуть, по РТР дивитесь?

:p :p нині чуєва вигнали:crazy: :crazy: :crazy: вже нема:D :D :D

Альона
24.11.2007, 01:18
Я ніц нікому не казав...

І я! І я!!!

Додано через 6 хвилин
:p :p нині чуєва вигнали:crazy: :crazy: :crazy: вже нема:D :D :D

Ага! Він пішов хіба провітритись, скоро буде! Ти про Надю, над якою іздіваються чула? А полковник чув. І біля неї Чуєв крутиться (полковник казав, а він у нас в авторитеті). Значить повернеться ваш Чуєв. Так, полковник, правду кажу, нє?

ZOOM
24.11.2007, 01:58
Нє, тут для таких цілей є канал, по співзвучності схожий до українського, ТНТ називається, рожево-гламурий:suicide: . Не знаю чому обрали офіційним кольором "гламурності" саме рожевий:cowboy: , в мене цей колір чомусь з поросятами ассоціюється...:D

пупер
24.11.2007, 02:07
Хмм...дивна тема...Хіба тут є про шо говорити?Досить 3 хвилини змусити себе подивитися цю дурню...Хочу сказати,що MTVішні проекти Real world були набагато цікавіші і набагато кращі.Хоча це такий же дебілізм....
Не знаю жодної людини,яка би дивилася Дом-2....
я знаю одну...
дивиться "дум2", бо там є "сонце", яка схожа на земфіру....
це моя племінниця....

Mattilainen
24.11.2007, 11:50
Есть такое ощущение что над Надей мужчины ее только и делают что издеваются. Миша в конец обнаглел, встав в позу по поводу Чуева ( а ведь она была тогда свободна) , еще и ” посвящение” устроили идиотское, мало девочке стресса было что-ли… Да и Чуев со своим приездом и дурацкими разводами.. Может Надя сама напрашивается? или так специально задумано, чтоб не заскучали?
Eversti, Вам следует учесть, что в Украине "Дом-2" транслирует телеканал "ТЕТ" с отставанием от российского канала "ТНТ" примерно в один год. :) Здесь еще не знают, кто такие Надя и Миша. Здесь еще Абрикосов на проекте живех-здоровенек. :D

Meg
24.11.2007, 11:55
я знаю одну...
дивиться "дум2", бо там є "сонце", яка схожа на земфіру....
це моя племінниця....
:D :D :D :D :D

Альона
24.11.2007, 12:10
Здесь еще не знают, кто такие Надя и Миша. Здесь еще Абрикосов на проекте живех-здоровенек.

Meg
24.11.2007, 12:15
Вав!Мене,до речі,Абрикосов там найбільше нервує...Та й зрештою...вони всі там...гммм...Чогось ті їхні відносини мені жах як нагадують моїх однокласнимць і однокласників.Навіть манера сваритися,нє,тобто,з"ясовувати стосунки якась схожа...

Полковник
24.11.2007, 13:52
Eversti, Вам следует учесть, что в Украине "Дом-2" транслирует телеканал "ТЕТ" с отставанием от российского канала "ТНТ" примерно в один год. :) Здесь еще не знают, кто такие Надя и Миша. Здесь еще Абрикосов на проекте живех-здоровенек. :D

О! Блин!
Значит не с того форума топик спёр!
Позор на мою голову!:mad:

П.С. Для всех, кто что-то соображает в этой байде - http://www.dom2.ru/

Alias
24.11.2007, 14:58
У нас цей ДурДом транслює ТНТ з самого початку.Маразм натуральний.
Дивитися Дом2 - себе не поважати.та в них на каналі майже всі проекти такі дурнуваті.

Mattilainen
24.11.2007, 15:15
та в них на каналі майже всі проекти такі дурнуваті.
Канал ТНТ - типичный развлекательный канал, продукт своего времени, слизывающий все стандарты с подобного телевидения западного образца.
То реалити-шоу бесконечные, то стэнд-ап комедии ("Comedy Club"), то прямая адаптация американских комедийных телесериалов ("Счастливы вместе").
А чего хотеть от развлекательного канала? Интеллектуального содержимого? Гггг.... :)

Alias
24.11.2007, 15:20
А чего хотеть от развлекательного канала? Интеллектуального содержимого?
ну не полнейшего же дибелизма!Неужели нельзя совместить мозги и смех?...ну хоть немного.Наверное если смотреть только канал ТНТ можно в скором времени деградировать.:)

ZOOM
24.11.2007, 15:22
ну не полнейшего же дибелизма!Неужели нельзя совместить мозги и смех?...ну хоть немного.Наверное если смотреть только канал ТНТ можно в скором времени деградировать.:)
Так, топаем на канал "Культура"...:D

Додано через 9 хвилин
До речі, мені здавалося що вікова категорія тих хто дивиться Дом 2, рідко зашкалює за 14 років. А потім виявилося що у мене на роботі дорослі тітки дивляться його, в інеті обговорюють, ще й сваряться:D

Альона
24.11.2007, 16:42
До речі, мені здавалося що вікова категорія тих хто дивиться Дом 2, рідко зашкалює за 14 років. А потім виявилося що у мене на роботі дорослі тітки дивляться його, в інеті обговорюють, ще й сваряться:D

Тепер бачиш як помилявся? Шо ти там кажеш за дорослих тьоток? Пройдись по всіх постах в цій темі і побачиш шо найбільші прихильники і найуважніші глядачі- це ще доросліші вуйки!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nadijka
24.11.2007, 16:45
помилявся
ПОМИЛЯЛАСЬ

Альона
24.11.2007, 17:17
ПОМИЛЯЛАСЬ

:shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: :shy:
Оце халепа!
Вибачте, більше так не буду!
Видно коли писала- думала про вуйків.:no:

Meg
24.11.2007, 17:29
Та то взагалі дивно,як хтось таке дивиться-цьотка чи вуйко-яка різниця?!

ZOOM
24.11.2007, 17:40
Та то взагалі дивно,як хтось таке дивиться Я питалась у своїх, нафік їм той зоопарк, тітки кажуть що їх діти вже надто дорослі, внуки ще дуже малі, а приймати участь в чиємусь житті ду-у-у-у-же хочеться. Ось і знайшли собі "цацку".:D

Альона
24.11.2007, 17:49
Та то взагалі дивно,як хтось таке дивиться-цьотка чи вуйко-яка різниця?!

А як на мене- то різниця є! Якщо цьотки- то на то ше можна очі закрити, а вже як і вуйки (та ше лідирують)- то вже біда чорна і невидима!!!

Meg
24.11.2007, 17:54
В нас колись така мода на "Буремний шлях" була...Пам"ятаю,хлопці і дівчата приходили зранку до школи і сідали обговорювати шо там і як там...отоді дивно було.А в інших школах народ ше й вставав в 6-й перед школою шоб повтор подивитися...Зате,це була тема,на яку завше можна було поговорити)))))Добре,шо мені скоро набридло,а то я би ше наклейки збирала!)))Фууух!

Альона
25.11.2007, 01:07
В нас колись така мода на "Буремний шлях" була...

Що таке "Буремний шлях" ?

Nadijka
25.11.2007, 01:09
Серіал такий,моя сестра його дивилась.Там про пілітків і про їхню любов показували...

Альона
25.11.2007, 01:26
Не пам'ятаю такого серіалу. Я колись дивилась Беверлі-хілз. Те що треба для підлітків. :)
Згідна?

Nadijka
25.11.2007, 01:31
Я колись дивилась Беверлі-хілз. Те що треба для підлітків.
Згідна?
Я його близько трьох разів передивилась,правда в різному віці і кожного разу сприймала його по новому. Ну так Беверлі-хіллз явно краще ніж Дом-2,бо його я взагалі терпіти не можу!

lulu
25.11.2007, 01:52
нє ну тоді вже краще...
елєн і ребята (і там та джоанна і крі-крі-ніколи не забуду!!!)
або перші цьомки
:)
а взагалі найкращі серіали то секс і місто і леся+рома
але мене вже понесло тобто пооффтопило:):):)

пупер
25.11.2007, 01:56
я беверлі хілз дивився!!!....
суперовий серіал, порівняно з усіма іншими від спелінга....
у кожній серії -- якийсь урок для молоді....
це як підручник!...
симпатичні актори, гарна українська -- що ще треба?....

Альона
25.11.2007, 02:07
[QUOTE=пупер;179051]я беверлі хілз дивився!!!..../QUOTE]

А ще я люблю "Друзі" !!! Оце клас! Гумор, актори супер, настрій піднімає 100%!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

пупер
25.11.2007, 05:01
А ще я люблю "Друзі" !!! Оце клас! Гумор, актори супер, настрій піднімає 100%!

добре, добре....
не будемо відхилятися від теми гілки....
ато я знову почну про "загублених", згадаю "секс і місто" і так далі...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Patrick
25.11.2007, 09:09
А "Сопранос" в Україні йде?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SCR/624A~Sopranos-Posters.jpg http://imagecache2.allposters.com/images/pic/46/025_541~The-Sopranos-Posters.jpg

MARTINI
25.11.2007, 09:40
Йшло, але в якийсь дуже незручий час, я його не дивився

Mattilainen
25.11.2007, 12:12
Просьба не оффтопить. :)
Про сериалы тут:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20359

Здесь про реалити-шоу. :)

a.ilchenko
25.11.2007, 12:38
99,99(9) % ефіру сучасних телекомпаній - як модно говорити - "фтопку".

Особисто я по дуроскопу дивлюсь тільки новини і футбол. Іноді - хокей.

Альона
25.11.2007, 15:46
Просьба не оффтопить. :)
Про сериалы тут:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20359

Здесь про реалити-шоу. :)

А ми можемо і туди сходити! :beee:
А ти так і не розказав, що там з Абрикосовим сталось! ( в тему, нє? )

MARTINI
25.11.2007, 16:05
Я бачив якийсь концерт по ящику, у Абрикосова дуже непогані пісні. Може б навіть собі скачав, якби хто лінком кинув

ZOOM
25.11.2007, 16:16
А ми можемо і туди сходити! :beee:
А ти так і не розказав, що там з Абрикосовим сталось! ( в тему, нє? )
Вигнали його...

Альона
25.11.2007, 16:38
Вигнали його...

ZOOM, ти аватар змінила! КЛАС, мені подобається :y:

а ти дивишся "Дом2" ?

ZOOM
25.11.2007, 16:44
ZOOM, ти аватар змінила! КЛАС, мені подобається :y:

а ти дивишся "Дом2" ?
Дома ні, а на роботі доводиться:D

Meg
25.11.2007, 16:45
Ну,серіал такий був...По "Новому" колись транслювали...Там типу елітна гімназія,кохання,батьки,друзі...Та фігня дика...Але всі дивилися...

пупер
25.11.2007, 18:08
Ну,серіал такий був...По "Новому" колись транслювали...Там типу елітна гімназія,кохання,батьки,друзі...Та фігня дика...Але всі дивилися...
я не дивився, і навіть не уявляю про що кіно...
хіба -- з твоїх слів...

Meg
25.11.2007, 18:13
Добре,шо не дивився-маячня!)))Для маленьких дівчаток!

Mattilainen
25.11.2007, 18:23
Я бачив якийсь концерт по ящику, у Абрикосова дуже непогані пісні. Може б навіть собі скачав, якби хто лінком кинув
На зайцах две песни лежат:

Май абрикосов (дом2) - Мне не хватает
Май абрикосов (дом2) - Спрячь меня

Не слушал. Качнуть стоит, нє?

Альона
25.11.2007, 23:22

Так цей кучерявий блондин ще й співає?!

ZOOM
25.11.2007, 23:28
Так цей кучерявий блондин ще й співає?!
Не тільки, він ще якусь маячню веде по телебаченню...Щось типу "Окна", тільки з ухилом в містику, зреготатися можна....:D

Альона
26.11.2007, 00:25
він ще якусь маячню веде по телебаченню...Щось типу "Окна", тільки з ухилом в містику, зреготатися можна....
Здуріти можна!
Це тільки він така "звєзда", чи усі учасники?

MARTINI
26.11.2007, 01:03
Я так розумію, продюсери проекту розкручують учасників, а потім на них заробляють гроші, продаючи їх як ведучих, співаків, акторів, моделей чи що там ще. Хоча, може я помиляюся... Але інакше, який їм сенс нахаляву їх піарити, щоб потім нічого з того не мати...

Alias
26.11.2007, 11:54
Он Водонаєва вже в групі співає, здається "Параграф" називається.
Їм би з Собчак краще на іподромі підійшло б:)

Альона
26.11.2007, 12:03
Он Водонаєва вже в групі співає, здається "Параграф" називається.

Чому вони не назвали групу " Закрий вуха" ?
"Параграф"- це для них занадто інтелектуально.

ZOOM
26.11.2007, 15:26
Здуріти можна! Це тільки він така "звєзда", чи усі учасники? Всі. Пару днів назад зайшла в книжковий магазин, щоб купити собі щось почитати, так прямо "ахнула" біля прилавків. Вони щей книжки виявляється пишуть:8: , і так плодовито...:download: Стівен Кінг віддихає...

Лідія Тьомная
26.11.2007, 15:52
Всі. Пару днів назад зайшла в книжковий магазин, щоб купити собі щось почитати, так прямо "ахнула" біля прилавків. Вони щей книжки виявляється пишуть:8: , і так плодовито...:download: Стівен Кінг віддихає...

Я теж недавно була у книжковому-шукала книгу по анатомїї для художників..Очима провожу по стеллажах-їїїї кічушка,рожево-поросяча обгортка..ні..то Дом-2!Книжки..Про себе аж матюкнулась..Думаю "Куди ж котиться світ і вид людина-розумна...."

ZOOM
26.11.2007, 16:08
рожево-поросяча :y: :y: :y: Це точно !!!:D

Лідія Тьомная
26.11.2007, 17:35
:y: :y: :y: Це точно !!!:D

Так, ДурДом-2 сам такий рожево-поросячий:D ..Взагалі то сумно спостерігати за тим,як молоде покоління деградує, навіть майже немає з ким поговорити..Виросли ж на такому як Дом-2 і інших програмазх та концертах в такому дусі..Взагалі то я недолюблюб реаліті шоу будь-які..Таке враження, що людям, які туди йдуть не хватає єлементарної уваги, або ж немає чим виділитись, а хочеться...

ZOOM
26.11.2007, 17:49
Так, ДурДом-2 сам такий рожево-поросячий:D ..Взагалі то сумно спостерігати за тим,як молоде покоління деградує, навіть майже немає з ким поговорити..Виросли ж на такому як Дом-2 і інших програмазх та концертах в такому дусі..Взагалі то я недолюблюб реаліті шоу будь-які..Таке враження, що людям, які туди йдуть не хватає єлементарної уваги, або ж немає чим виділитись, а хочеться...
Десь читала, що учасникам всяких реаліті шоу, після їх завершення потребується психологічна допомога. Людей які йдуть туди, я не звинувачую, вони як сороки, кидаються на все блискуче і гарне...А ось організатори, які втілюють такі проекти в життя, ніколи не несуть відповідальність за наслідки таких експериментів. Їм начхати, що у людей "їде дах"...

Альона
27.11.2007, 11:01
Десь читала, що учасникам всяких реаліті шоу, після їх завершення потребується психологічна допомога... Їм начхати, що у людей "їде дах"...

Цих учасників там ніхто не тримає! Навпаки, вони готові перегризти горло одне одному, щоб якнайдовше там залишитись. І дах, який у них їде- мене зовсім не хвилює!

Гелена
27.11.2007, 11:55
Десь читала, що учасникам всяких реаліті шоу, після їх завершення потребується психологічна допомога. Людей які йдуть туди, я не звинувачую, вони як сороки, кидаються на все блискуче і гарне...А ось організатори, які втілюють такі проекти в життя, ніколи не несуть відповідальність за наслідки таких експериментів. Їм начхати, що у людей "їде дах"...

в таких проектах участь беруть дорослі люди, якщо вони не думають про свій дах, то чого ж інші мають за них думати?

ZOOM
27.11.2007, 12:03
в таких проектах участь беруть дорослі люди, якщо вони не думають про свій дах, то чого ж інші мають за них думати?
Я про підлітків.

Гелена
27.11.2007, 12:40
Я про підлітків.

... про сиріт? сироти навряд чи потрапляють на проекти як учасники :rolleyes: думаю так вік до уваги береться і менше 18-ти років туди не беруть. чи беруть?
якщо беруть, то де ж їхні батьки? ;)

Капітан
27.11.2007, 13:35
106 постов в ветке, но при этом никто не смотрит эту передачу ;) Матти, поделитесь попкорном?

Mattilainen
27.11.2007, 14:32
Матти, поделитесь попкорном?
Конечно, Кэп. :) Присаживайтесь поудобнее, здесь не так завораживающе как в "Салуне", но тоже есть чего почитать. :)

ZOOM
27.11.2007, 15:00
... про сиріт? сироти навряд чи потрапляють на проекти як учасники :rolleyes: думаю так вік до уваги береться і менше 18-ти років туди не беруть. чи беруть?
якщо беруть, то де ж їхні батьки? ;)
Не знаю, чи беруть туди учасників, яким ще не виповнилось 18. Але і 18-річна особа не завжди є дорослою і самостійною.;) Та і деякі батьки, не завжди усвідомлюють, що роблять, коли дають "добро" на участь в таких проектах.

Гелена
27.11.2007, 16:46
106 постов в ветке, но при этом никто не смотрит эту передачу ;) Матти, поделитесь попкорном?

тут більшість просто знають про передачу
дивляться регулярно ті, хто знає учасників по іменах :)

lulu
28.11.2007, 01:03
106 постов в ветке, но при этом никто не смотрит эту передачу Матти, поделитесь попкорном?
чого це ніхто???
по-перше має бути в людини хоч один недолік (не враховуюси аськи форуму і жж:D )
по-друге інколи хочеться тупо поржать:crazy: :crazy: :crazy:

Alias
28.11.2007, 11:49
У мене найменша сестра частенько дивиться і при тому цілком адекватно реагує на той ДУРДом.мені от цікаво. як батьки реагують на поведінку своїх чад, які прославляються на все СНД? Моя мама каже, що такого б позору не пережила :)

по-друге інколи хочеться тупо поржать
а я тупо ржу від Камеді клабу і Наша раша:))

Espert
28.11.2007, 11:53
В мене молодша сестра теж на тому Домі зациклина, ніяк не можна відірвати, а мене від нього в прямому смислі слова тошнить, ну що там такого цікавого - не розумію! Кожен день сварки, крики, плачі, мати, тупі приколи! Короче кажучи не ДОМ-2, а справжній ДУРДОМ-2!

Альона
28.11.2007, 12:03
У мене найменша сестра частенько дивиться і при тому цілком адекватно реагує на той ДУРДом.

Якщо адекватно реагувати- то дивитись можна все (або майже все). Нічого зазарного не бачу у тому щоб дивитись "Дом2" за умови, що вмієш це критикувати, розрізняти тупість, лицемірство, а ще краще робити висновки "як не треба робити".
Проблема у тому, що багато підлітків фанатіють від проекту і учасників. Вони не розуміють, що на екрані не зірки, а звичайні люди. Навіть не так- люди з бубою в голові.

Мих
28.11.2007, 15:24
Ну а як дивитися на про граму "окна"? Я не уявляю ХТО таке може дивитися?

Альона
28.11.2007, 16:15

Не знаю. Мабуть пенсіонери. Сядуть перед телевізором і приговорюють : " Видиш, шо ся робить? За наших часів такого не було! Нє! " :D

ZOOM
28.11.2007, 16:48
А чого?:D Зате всіх ідіотів в лице знати будем...:crazy:

Альона
29.11.2007, 00:05
А чого? Зате всіх ідіотів в лице знати будем...
Ну тоді і "Дом2" корисно дивитись! :)

MARTINI
29.11.2007, 00:06
Спеціально для Миха - симбіоз програми Окна і Дом-2

Один із учасників Д2 , професійний актор, знімався в Окнах ще до Д2

F5ycFOPaV3c

Romko
29.11.2007, 00:14
Моя теща...А ще "Полє чудєс","Без табу"(у-у-у,вампірська передача),і серіал про циганів...

Alias
29.11.2007, 17:12
Как узнать, что это Дом 2 на ТНТ :

1. Количество озабоченных идиотов, считающих себя принцами, равно количеству проституток, считающих себя принцессами.

2. Из телевизора торчит конский хвост и копыта.

3. Вам кажется, что вы уже видели это год назад.

4. Вы не помните когда видели это в первый раз.

5. Вас тошнит.

6. Вам постоянно предлагают закачать какую-то непонятную х%"ню на свой мобильник.

7. Вас опять тошнит.8. Вы надеетесь, что сейчас будет порно.

9. Вы переключаете на Сельский Час и вам интересно.10.

Вы не понимаете куда катится мир.11. Вы не понимаете кому интересна эта х%"ня, хотя сами смотрите это.

12. Вы впервые рады рекламе.

13. Вас не перестаёт тошнить.

14. Если там делают всё: женятся, разводятся, еб%"ся, ссорятся, мирятся, опять еб%"ся, обсуждают как вчера поссорились, помирились, а потом еб%"ись, устраивают идиотские конкурсы, но только не строят дом.

15. Если это точно не фильм про индейцев аппачей, а героев зовут Май и Солнце.

16. Если это точно не сельский час, а главный персонаж - лошадь.

17. Если каждый озабоченный идиот считает, что его яйца круче, чем у остальных озабоченных идиотов.

18. Вас всё таки стошнило!

Альона
29.11.2007, 18:40
Ні-ні! Це про "В темноте" на ТЕТ ! :suicide:

шахрай
29.11.2007, 19:39
Це супер , чи ідіотизм ?
Ідіотизм:n:

Альона
03.12.2007, 19:04
Сьогодні дивилась рейтинги проектів, так от- "Дом2" зайняв друге місце після "Танці з зірками" ! Його дивляться близько 1 700 000 глядачів.
Ну і як після цього назвати "Дом2" ідіотизмом ( по-моєму це означає, що 1 700 000 українців- ідіоти ) ?
:) :) :) :) :) :) :)

lulu
03.12.2007, 23:49
Сьогодні дивилась рейтинги проектів, так от- "Дом2" зайняв друге місце після "Танці з зірками" ! Його дивляться близько 1 700 000 глядачів.
Ну і як після цього назвати "Дом2" ідіотизмом ( по-моєму це означає, що 1 700 000 українців- ідіоти ) ? :) :) :) :) :) :)
все банально...
ЦЕ-ШОУ-БІЗНЕС!!!:crazy:
при чому хороший і правильно професійно зроблений
ефектно тривало підтримує цікавість інтригує що буде далі...
скільки операторів в домі-2 працює...потім вибирають...комплектують..а в танцях-стільки фактично гладки прямих ефірів-та це вишак в світі професіоналізму...перший український крок до чогось...;)
хочеться процитувати редакторку гламурного журнальчика з останнього фільму кончаловського "глянець":
"розумні люди глянець не читають-вони його роблять!!!!"
так само і тут!!!!!!
пригадую треба було писати любовні історійки до газети...і щоб "набратися теоретичного досвіду" :) я читала лубовненькі рамани...різні і давні і перші і ті шо класикою стали і тупу папсу і багато!!!!
але це не заваджало мені паралельно і В КАЙФ почитувати ніцше:) (молода тоді ще була:)):cowboy:
я вважаю навіть папса має бути професійною-тоді в ній з"являється хоч якась суть...а це вже не зле...
головне щоб в тому всьому було якнайменше бруду або щоб його не було принаймні видно тим ще зеленим підліткам:cowboy:;)

ladybagira
12.12.2007, 11:19
Не хочеться називати проект ідіотизмом, бо не вважаю своїх сестру і маму ідіотами, але це однозначно на любителя і я до цих любителів не відношуся.... Коли по телевізору включають "Дом 2", я заглиблююсь в інтернет, причому одягаю навушники, шоб того і не чути.;)

Городецький
25.01.2008, 14:39
Я не маю телевізора, тому й не переймаюся тими зомбо-передачами. Але за оповданнями рідних, мами зокрема, маю деяке уявлення про це.

Моя думка: люди, що "споживають" такі шоу, просто вгамовують свій потяг до вуаєризму - задоволення від підглядання за кимось. Як на мене, то це огидно.
Такого я еще не видел, правда качество подводит…
Здається там здоровий глузд підводить, нє?

Alias
25.01.2008, 15:01
Я не знаю як кому, а мені завжди соромно за поведінку учасників, наче сама брудом замастилась.Тому я його не дивлюсь

Xevik
28.01.2008, 07:09
Мордобой (самая большая массовка):
www.uploading.com/ru/files/7AZ3CJ2W/draka_2008_3_.3gp.html
www.uploading.com/ru/files/5Y6DSDZX/draka_2008_3_.rar.html

Солнце на клемах:
www.uploading.com/ru/files/VHMA4KJK/_2_..._2_Newsland_.html

фотки участниц ДД (в том числе и интимные) :
Алена Водонаева:
www.uploading.com/ru/files/GKB6UIDU/_____________________________.rar.html
Виктория Боня:
www.uploading.com/ru/files/216I0I4U/_________________________.rar.html
Виктория Карасева:
www.uploading.com/ru/files/7SS5VWD3/_________________________________.rar.html
Настя Дашко:
www.uploading.com/ru/files/RFUD4OAD/_____________________.rar.html
Солнце:
www.uploading.com/ru/files/4X1FPMO9/____________.rar.html

В таком ракурсе Степу мало кто видел…
www.uploading.com/ru/files/PY20HKHE/5721.jpg.html

Групповая песенка участников Дома 2:
www.uploading.com/ru/files/O89FNNVY/pesnja2008.3gp.html

Rusalka
04.02.2008, 11:26
А звідки такий рейтинг? Я особисто чула від експертів укр медіа простору що програми типу Big Brother не користуються популярністю в Україні (чим дуже пишалась). Талант-шоу типу шанс - то, звісно, інша справа.
Взагалі я згодна з думкою що подібні біг бразери -це відображення суспільства, що "біситься від жиру" - люди лінуються розбудовувати власне життя і в них з"являється бажання жити чужим. Не можеш пліткувати про власних сусідів бо не знайомий з ними (як це зараз часто буває) ? Читай жовті таблойди та дивись Дом!

samvexler
17.02.2008, 23:06
ДОМ 2

Це не ідіотизм, а ПОВНИЙ ІДІОТИЗМ.
Дурдом!!!!!!!

Ліпше вже Нагієва "Окна" дивитись ))))), якщо немає чим страдати. )))

Adriana
22.02.2008, 11:08
Я вважаю не правильно називати людей ідіотами чи іншими образливими словами, бо ми живемо в демократичній країні, кому що подобається, то і хаває. Сам вислів ДОМ 2 - то ідіотизм? Але я не хочу нікого образити, та люди, які зайшли сюди, 100% дивилися Дом один, а то й більше разів (в тому числі і я), бо щоб критикувати, треба подивитися і тоді критикувати.Так що висновок напрошується сам - всі ми тут .... :( Дом2 у всіх так на вустах, тому що вже занадто довго він йде, пора канторку закривати, бо це вже не смішно:(

Soloмія
22.02.2008, 16:44
Повна фігня! Я б нікому не радила дарма витрачати час на подібну російську попсу-бізнес.

samvexler
22.02.2008, 18:47
Adriana
Мені вистачило 15 хв., щоб визначити рівень програми і інтелектуальний розвиток учасників. Тому повторюся: повний ідіотизм, а не передача :)

Niemand
23.02.2008, 16:07
Ненавиджу Дім-2...Вони всі там,неначе клоуни..Залишилось лиш обличчя розмалювати..Немає ніякого сенсу..Інколи навіть здається,що там все награно та продумано..Незнаю..Це лише моя думка..Можливо в чомусь і є помилковою..Але таким є моєвідношення до цього реаліті-шоу..Просто знущання над психікою людей.І більшість знає,що це даремна трата часу,але всеодно відірватись від нього неможуть..Проводячи час біля більшості цих телепрограм та деяких сереалів ми починаємо тупіти..Так само,як і постійно тратячи свій час на комп*ютер...Треба щосьролбити..Чомусь навчатись..

natkanetka
24.02.2008, 04:35
в мене схожа проблема. подруга дивиться ДОМ-2. коли я до неї приходжу вона дивиться це "убоге" шоу(ну, я зразу переключаю на свої улюблені німецькі мультики). для мене воно дууууже банальне. А якшо коротко, то навіщо думати про чужі трабли? хіба своїх не вистачає?