КПК

Показати повну версію : Біовульф (2007)

Deus igrok
23.11.2007, 13:30
http://www.multikino.com/img/films/f_1972/fotos/tn_poster.jpg
Біовульф (2007)
Beowulf

Жанр: Драма, Мультфільм, Пригодницький, Фентезі
Тривалість: 113 хв.
Країна: США
Прем'єра в Україні: 2007-11-22

ТВОРЦІ ФІЛЬМУ
Режисер: Роберт Земекіс

В Ролях:
Ентоні Хопкінс ...... Король Хротгар
Анджеліна Джолі ...... мати Грендель (голос)
Рей Уінстон ...... Біовульф
Шарісс Бейкер-Бернард ...... Хільд
Кріспін Гловер ...... Грендель

Сюжет фільму
За наказом короля Хротгара, народний улюбленець лорд Біовульф із загоном хоробрих воїнів поплив через море, звільнити жителів васального села від мародерствуючого чудовиська Гренделя. Грендель не породження магічних сил, він складається з плоті і крові, але він величезний і повний люті.

Прибувши на місце, Біовульф починає сумніватися, що у всьому винен злобний троль, коли дізнається про таємну змову короля Хортгара. Будучи воїном і підданим він коливається, а його дружба з відьмою Сельмою вносить ще більшу плутанину до того, що відбувається. І встромити меч в смердючого звіра виявляється не найпростішим завданням.

Додано через 16 хвилин
Це повністю 3D-фільм. А простіше кажуче - мультик.
Хм, описувати важко.
Починається все з залу короля Хротгара. Всі присутні на бенкети пячуть, лапають дівок, випорожняються в канаві - при цьому обговорюючи християнство. На екрані зявляється сам король - хмільний і хтивий. Туніка з нього падає і всім показують королівську дупу на весь екран.Виголошується маленька промова - і оргія продовжується далі.
Тим часом ... в печері ... вхід в яку нагадує жіночу ееее.... той-во саме... мучається чудовисько. Якогось біса, звуки з зали переносять в його помешкання і резонують в повітрі. Далі оператор детально показав , як потвора роздирає собі шкіру на голові. ... Коротко кажучи, чудовисько мчиться в покої короля і починає всіх кромсати ... тут теж треба відзначити роботу програмерів ... глядачу детально показують ці сцени.
Пропускаєм лірику..
Король обіцяє половину скрині, тому хто здолає потвору.
На сцені зявляється герой - БЕовульф. Яким макаром, на український він став БІофульфом я не збагну.
Він приїжає. Знову оргія. Кінець оргії. Він скидає з себе одяг і наказує солдатам співати. Солдати співаюсь пісень про шльондр. Знову екшен. Чудовисько, покромсані солдати і голий герой вовтузяться. Герою вдається стрибнути потворі на спину, пробити кулалокм мембрану вуха, знову таки тре відзначити детальну роботу аніматорів, відірвати лапу і тим самим прогнати її з королівства. Знову оргія...
На ранок усі солдати в залі мертві, то мати троля - помстилася. Наш герой вирушає на пошуки матері потвори, щоб знищити її. Але замість цього - він з нею ...еее ... і тут теж оргія.
Посля ...еее ... стосунків з монстром , наш герой стає безсмертним, а старий король викидається з балкона. "Король умер. Да здраствует король." Знову оргія ..навіть багато... таки тут аніматори вирішили зекономити людино-годин.
Наш герой вже у старості. Він розуміє, що бути безсмертним то нудно. І тут бац, на село нападає дракон. Далі відбувається битва за всі законами гамериканський бойовиків. У фінальному епізоді, герой відрубує собі руку, іншою рукою позбавляє серця величезного ящура. Все. Кінець. Припускається, що далі теж була оргія.

Цитати-уривки:
-Ну давай, давай...мій дружок тебе задовільнить як ніхто
- Ні, вже темно.
-Ну може губками ?

-Клянусь, у нього нема члена.
-Точно, нема члена.

-Вона така гаряча, що якби їй туди засунути айсберг, вона б і не відчула.

Ну воно ніби, анімація гарна. І сюжетна є. Але якесь воно ... ніби 2 години свого життя злив в каналізацію.
Моя оцінка 3.

пупер
24.11.2007, 03:27
ніби правильно "беовульф" -- казковий герой в німечині...
вже був такий фільм з крістофом ламбертом...

sanya
25.11.2007, 19:40
Бачив це фільм , фільм мені не дуже сподобався !!

пупер
25.11.2007, 20:15
Бачив це фільм , фільм мені не дуже сподобався !!
можна поцікавитися -- чому?...

Маруся-мама
26.11.2007, 05:41
Мені цікаво який ж буде фільм... Мені він виглядає занадто компютеризований, хоча це не мусить бути йому мінуспм.
Читала саму книжку. Трохи тяжка але цікава міфологія.

sanya
26.11.2007, 13:06
-- чому?...

KruNdiK
26.11.2007, 21:16
Фільм жахливий не раджу дивитися, Мені абсолютно не сподобався