КПК

Показати повну версію : Фондовий ринок України

Krystyna
22.11.2007, 11:01
Хтось інвестував гроші у цінні папери????

Крісті
22.11.2007, 11:05
Хтось інвестував гроші у цінні папери????

Так. я цікавлюсь фондовим ринком.:agree: як інвестиційними сертифікатами так і акціями різних емітентів (товариств):y:

New Shrek
22.11.2007, 11:09
І яка реальна прибутковість на 1000 вбитих єнотів на рік? вище- нажче депозитної процентної ставки кредитних спілок?

Krystyna
22.11.2007, 11:13
На кожну 1000 єнотів на 1 рік приблизно 1000 єнотів, якщо фонд закритого типу

New Shrek
22.11.2007, 11:18
фонд закритого типу
Ги! а хто ж продаст акції ЗАТ,якщо і продасть одна акція неподільна ,а її вартість десь напевно 50-100 тисяч доларів США

Крісті
22.11.2007, 11:18
Депозити на сьогоднішній день це не вигідні інвестиції
Якщо хоча б один раз попробуєш пограти на біржі або купити якісь інвестиційні сертифікати то в банк вже не понесеш гроші !!!!:p

Krystyna
22.11.2007, 11:20
Ги! а хто ж продаст акції ЗАТ,якщо і продасть одна акція неподільна ,а її вартість десь напевно 50-100 тисяч доларів США
Я говорю не про Закриті акціонерні товариства а про Закриті інвестиційні фонди, а це дві великі різниці

Крісті
22.11.2007, 11:23
Купи інвестиційний сертифікат і Спи спокійно!!!!!!!:y:

New Shrek
22.11.2007, 11:25
ну не тре придиратись ,якщо знаєте краще то просвітіть,на то ми тут і збираємося.То хто пустить мені в закритий інвестиційний фонд ,не обідравши мене як липку.Відомо же, що сир в мишколапці.

Додано через 1 хвилину
Спи спокійно!!!
Дякую,я і без сертифіката вже скоро туди збираюсь.Св.Петро сертифікати перевіряти не буде.Там всіх приймають.

Крісті
22.11.2007, 11:30
Народ зараз Українська біржа класно розвивається. На фоні цього і фонди які продають інвестиційні сертифікати. Якщо ти купуєш інвестиційний сертифікат то за його дохідністю ти можеш дивитись кожного дня на сайтах цього фонду- це справді реальні дані. (я вже як рік цим цікавлюсь):p

Krystyna
22.11.2007, 11:33
ну не тре придиратись ,якщо знаєте краще то просвітіть,на то ми тут і збираємося.То хто пустить мені в закритий інвестиційний фонд ,не обідравши мене як липкуВвідоможе, що сир в мишколапці.

В Україні існує три види інвестиційних фондів:відкриті, закрити, інтервальні

Відкриті інвестфонди- це фонди сертифікати яких можна продати і купити в будь-який день (вони найменш дохідні)
Інтервальні фонди- це фонди сертифікати яких можна придбати у будь-який день, але продати тільки у певний період, через певний інтервал (місяць, квартал,рік...), у цей період фонд зобов"язаний його у тебе викупити.
Закриті фонди - створються на певний період, сертифікат можна продати лише після закінчення терміну існування фонду, наприклад 3-5 роки, лише через цей період фонд зобов"язаний викупити сертифікат
Всі ці фонди вкадають гроші у акції і облігаці

New Shrek
22.11.2007, 11:34
Народ
Список фондів і сайти в студію будь ласка.... А слово "народ"свідчить що Вам років 19-ть десь від роду

Додано через 2 хвилини
наприклад 3-5 роки, лише через цей період фонд зобов"язаний викупити сертифікат Черговий розвод,десь ми то вже обговорювали ,треба по "пошуку"поритись у Форумі

Krystyna
22.11.2007, 11:40
[QUOTE=New Shrek;176861]Список фондів і сайти в студію будь ласка.... А слово "народ"свідчить що Вам років 19-ть десь від роду

Додано через 2 хвилини
Черговий розвод,десь ми то вже обговорювали ,треба по "пошуку"поритись у Форумі[/QU
Ви можете назва хоч один фонд який розвів людей, після виходу закону про Інститути спільного інвестування????????

Крісті
22.11.2007, 11:45
[QUOTE=New Shrek;176861]Список фондів і сайти в студію будь ласка.... А слово "народ"свідчить що Вам років 19-ть десь від роду

Дякую за комплімент:p

New Shrek
22.11.2007, 11:45
,десь ми то вже обговорювали ,треба по "пошуку"поритись у Форумі quote]

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23259

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23259[/http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=29120
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=27523
2.3 Забороняється створювати однакові теми в різних розділах форуму. Такі теми будуть видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження

Додано через 1 хвилину
[quote=Крісті;176869]Дякую за комплімент повірте ,той гандж швидко проходить

Крісті
22.11.2007, 11:48
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=29120 2.3 Забороняється створювати однакові теми в різних розділах форуму. Такі теми будуть видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження

Додано через 1 хвилину
повірте ,той гандж швидко проходить

а це зовсім інша тема. Це загалом про ринок Цінних паперів:agree: :clapping:

Додано через 1 хвилину
Є хтось хто грає на Фондовій біржі???? в нас це ПФТС:clapping:

Додано через 4 хвилини
Є люди які працюють в цій сфері і мають уявлення як купляти і продавати ЦП в нас в Україні ????:ninja:

New Shrek
22.11.2007, 11:54
Однозначно треба скрипт, бо з 05.04.2007, 16:31 http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23259 вже створнто пять таких же тем.Модери за тим не слідкують.може скрипт буде слідкувати

Руда Кішка
22.11.2007, 12:21
В одному з наших видань є такий проект: 5 людей вже третій рік вкладають по $2000 на рік в різні інвестиційні інструменти - гра на Форексі, інвестфонді, депозити в гривнях, депозити у золоті і депозити в валюті.

По результатам дохідності у 2005 році було:
Інвестисертифікати + $832
Депозит в золоті + $513
Депозит у гривні + $438
Форекс (віддав в управління Укрсоцбанку) + $162
Депозит у валюті (доллари) + $68,28

По результатам дохідності у 2006 році було:
Форекс (віддав в управління ділеру) + $603,61
Депозит у гривні в кредитному союзі + $377
Інвестисертифікати + $348
Депозит в золоті + $339
Депозит у валюті (рублі) + $132,33

По результатам дохідності за 8 місяців цього року (проект з березня по березень) було:
Форекс (віддав в управління ділеру) + $622,28
Інвестисертифікати + $651,3 (ще не віднімали видатки на податки, які виникають під час продажу сертифікатів)
Депозит у гривні в кредитному союзі + $310
Депозит у валюті (євро) + $213,5
Депозит в золоті + $170

New Shrek
22.11.2007, 12:38
Інвестисертифікати
В Україні існує вичерпний список ЦП, до якого входять: акції, облігації внутрішньої державної та місцевої позики, облігації підприємств, казначейські зобов’язання, депозитні сертифікати, векселі та приватизаційні цінні папери.Питання :Де Інвестисертифікати?
Українська фондова біржа має 29 регіональних центрів та філіалів, 155 зареєстрованих брокерських контор, Центральний депозитарій, систему електронного обігу ЦП.

Додано через 2 хвилини
По результатам дохідності у 2006 році було:
Форекс (віддав в управління ділеру) + $603,61
Депозит у гривні в кредитному союзі + $377
Інвестисертифікати + $348
Депозит в золоті + $339
Депозит у валюті (рублі) + $132,33 Ну на вскидку 19,55 річних? А тут нам мозги 1000% річних пудрять

Руда Кішка
22.11.2007, 12:43
Питання :Де Інвестисертифікати?

Інвестсертифікати продають інвестфонди.
У 2005 вкладались у фонд "Кінто".
В 2006 у "Парекс Український збалансований фонд" і "Класичний" (керуюча компанія "Кінто")
У 2007 в "Парітет" і "АРТ-Капітал"

Додано через 3 хвилини
Ну на вскидку 19,55 річних? А тут нам мозги 1000% річних пудрять
про 100% - однозначно пудрять. Минулий рік був дуже не здалий для інвестсертифікатів. В позаминулому році вийшло майже 40%. В цьому році ситуація поки що (адже сертифікати ще можуть здешевшати) теж дохідність пристійна, як буде так триматися то буде понад 30% річних
----------------------------------------------------------
це зареєструвалися тут щоб щось порекламувати :) Але от що? ;) Якийсь фонд? То чо мовчать? Злякалися? :)

Krystyna
22.11.2007, 13:39
Інвестсертифікати продають інвестфонди.
У 2005 вкладались у фонд "Кінто".
В 2006 у "Парекс Український збалансований фонд" і "Класичний" (керуюча компанія "Кінто")
У 2007 в "Парітет" і "АРТ-Капітал"

Додано через 3 хвилини

про 100% - однозначно пудрять. Минулий рік був дуже не здалий для інвестсертифікатів. В позаминулому році вийшло майже 40%. В цьому році ситуація поки що (адже сертифікати ще можуть здешевшати) теж дохідність пристійна, як буде так триматися то буде понад 30% річних
----------------------------------------------------------
це зареєструвалися тут щоб щось порекламувати :) Але от що? ;) Якийсь фонд? То чо мовчать? Злякалися? :)

Ви подивіться на показники тих фондів які написали, і хто тут пудрить мозги ????? http://www.kinto.com.ua/funds/synergy3/performance.html

Додано через 1 хвилину
Ви подивіться на показники тих фондів які написали, і хто тут пудрить мозги ????? http://www.kinto.com.ua/funds/synergy3/performance.html

Ви купляли якісь фонди або акціїї????

Крісті
22.11.2007, 13:42
я сама купую інвестиційні сертифікати :) і акції на біржі:cowboy:

Додано через 23 хвилини
Я бачу шо мало спеціалістів в області фондового ринку:bazar:

Руда Кішка
22.11.2007, 14:31
[QUOTE=Krystyna;176954]Ви подивіться на показники тих фондів які написали, і хто тут пудрить мозги ????? QUOTE]

Подивилась показники "Класичного" за 2006 рік щось ніяких там надто великих прибутків не знайшла.
Не забувайте ще розказати, що з прибутку від продажу інвестсертифікатів ще треба буде сплатити прибутковий податок державі :)

Думаю, Вам наврядчи вдасться зацікавити тут когось :) Тому не витрачайте час на розмальовування в рожевий колір інфестфондів на цьому форумі :)

Крісті
22.11.2007, 14:38
[QUOTE=Krystyna;176954]Ви подивіться на показники тих фондів які написали, і хто тут пудрить мозги ????? QUOTE]

Подивилась показники "Класичного" за 2006 рік щось ніяких там надто великих прибутків не знайшла.
Не забувайте ще розказати, що з прибутку від продажу інвестсертифікатів ще треба буде сплатити прибутковий податок державі :)

Думаю, Вам наврядчи вдасться зацікавити тут когось :) Тому не витрачайте час на розмальовування в рожевий колір інфестфондів на цьому форумі :)

Ніхто тут нічого не розмальовує!!!!
А на рахунок 15% податку це і так зрозуміло , бо люди які в бізнесі то знають податкові ставки.

:bazar: :cowboy:

а хто вміє рахувати то якщо порівняти доходи від депозитів і від фондів (навіть якщо сплатити 15% податку)

то в будь-якому випадку вигідно вкладати у фонд . Завжди можна мати 3-6% чистого доходу в місяць

Додано через 1 хвилину
А ти, Руда Кішка, в якій сфері працюєш????

Руда Кішка
22.11.2007, 14:44
то в будь-якому випадку вигідно вкладати у фонд . Завжди можна мати 3-6% чистого доходу в місяць
Ага. Або втратити :) Зараз це малоймовірно, але все буває. Тому слово "завжди" наврядчи тут варто вживати.

журналістика. Всеукраїнський діловий тижневик та видання для приватних осіб про те як вигідніше розпоряджатися своїми грошима.

New Shrek
22.11.2007, 15:05
це зареєструвалися тут щоб щось порекламувати
брокери-початківці ....ну нічо ми їм туть крила гуртом швидко обламаєм.....

Додано через 1 хвилину

Ви купляли якісь фонди або акціїї????[/quote]

Krystyna цитує Krystyna .Мабуть так перейнялась нашим благополучям що навіть не зауважила ляпсусу

Додано через 7 хвилин

Руда Кішка
журналістика. Всеукраїнський діловий тижневик та видання для приватних осіб про те як вигідніше розпоряджатися своїми грошима. Упппс! Крісті ....облом!!!!!!!

Redhotchilly
22.11.2007, 15:17
фондовий ринок України...
анегдот від Глюк ФМ... :D

p.s. Крісті/Кристина- 100% одна і та ж особа))

Руда Кішка
22.11.2007, 15:22

ото скажіть, це нормально коли людина сама з собою розмовляє? :D
Аж якось прикро, що люди так непрофесійно до справи підходять :( Хоть би ніки абсолютно різні взяла і не "тикала" в поважному товаристі, вперше туди прийшовши :) Я мовчу про мистецтво маскування, а то ж з перших дописів ясно все як божий день...

New Shrek
22.11.2007, 15:25
Ви купляли якісь фонди
Скільки приблизна вартість ? але я так розумію що Фонд не можна купити, його можна створити А потім вже продавати акції новоствореного фонду.
Я бачу шо мало спеціалістів в області фондового ринку

Додано через 2 хвилини
коли людина сама з собою розмовляє
Навіть мене перевершила,я просто писав від свого ніку дописи підряд,ага ще в розділі "Газета" є один такий кадр

Крісті
23.11.2007, 10:27
фондовий ринок України...
анегдот від Глюк ФМ... :D

Слухай ти умнік з банальним нікоммм.
а якщо ти не зустрічав людей з однаковими іменами то я тобі співчуваю. виходь частіше в люди:agree: :p

New Shrek
23.11.2007, 10:41
умнік з банальним
у нас туть полюбляють банити

Додано через 5 хвилин
Redhotchilly ти умнікRedhotchilly Sex:
girl

Руда Кішка
23.11.2007, 10:48
у нас туть полюбляють банити

Новоявленим молодим фінансистам явно пора помитися...

New Shrek
23.11.2007, 10:51
Так у Драйзера Фінансист(Френк Каупервуд) теж з мила починав!!!!
Класика.

Крісті
23.11.2007, 11:24
Новоявленим молодим фінансистам явно пора помитися...

слухай журналіска. писати статті може кожен а якщо не розбираєшся шо таке фондова біржа то звернись до спеціалістів.:bazar:

ця тема для обговорення для людей хто на фондовому ринку працює або хоче взнати як вигідно вкладати інвестиції а не всяким шрайберам статтей :cowboy:

Lavazza
23.11.2007, 11:59
Слухай ти умнік

слухай журналіска
Ну, спеціалістка дає...
Гаряча дівчина, пора остудитись!

Redhotchilly
23.11.2007, 12:05
Слухай ти умнік з банальним нікоммм.
а якщо ти не зустрічав людей з однаковими іменами то я тобі співчуваю. виходь частіше в люди:agree: :p

:crazy: не нервуйтеся так

Додано через 2 хвилини
слухай журналіска. писати статті може кожен а якщо не розбираєшся шо таке фондова біржа то звернись до спеціалістів.:bazar:

ця тема для обговорення для людей хто на фондовому ринку працює або хоче взнати як вигідно вкладати інвестиції а не всяким шрайберам статтей :cowboy:

В Україні фондового ринку немає, є суцільний лохотрон. :D

розповідайте краще про NYSE або LSE...

Руда Кішка
23.11.2007, 12:12
пропонується залишити Крісті та Кристина спілкуватися тут наодинці доки не прийде злобий адмін (оскільки не бачу хто модератор цього розділу) і не відправить цю особу митися.

Krystyna
23.11.2007, 12:49

Додано через 2 хвилини

А що по вашом таке ПФТС ??? Як можна говорити про те що в Украіні не має фондової біржі. У літку цього року ріст індексу ПФТС був на першому місці у світі випередивши Китайську.

Додано через 2 хвилини

Додано через 2 хвилини

Навіщо розповідати про NYSE, якщо вона на даний час недосяжна. А на ПФТС цілком реально заробляти гроші.

Крісті
23.11.2007, 13:15
пропонується залишити Крісті та Кристина спілкуватися тут наодинці доки не прийде злобий адмін (оскільки не бачу хто модератор цього розділу) і не відправить цю особу митися.

Вас ніхто і не просив сюди залазити , бо нічорта не розумієте:clapping:

New Shrek
23.11.2007, 13:24
ПФТС
За 12 років існування Позабіржової Фондової Торговельної Системи ми про неї ні слухом ні духом ....Навіть Krystyna не знала ,що означає та абреавітура.... та тепер буде знати

Крісті
23.11.2007, 13:29
За 12 років існування Позабіржової Фондової Торговельної Системи ми про неї ні слухом ні духом ....Навіть Krystyna не знала ,що означає та абреавітура.... та тепер буде знати

Читай :clapping: http://www.pfts.com/uk/

Krystyna
23.11.2007, 13:29

http://www.pfts.com/ukr як це не має біржі???

Крісті
23.11.2007, 13:32
Мені стидно що люди в Україні не зають шо в нас є нормальна фондова біржа,
навіть іноземці знають шо у нас вона діюча і купують на нашій біржі і продають цінні папери :mad:

New Shrek
23.11.2007, 13:36
в нас є нормальна фондова біржа

ПФТС-Позабіржова Фондова Торговельна Система. Да.....слово "абревіатура "виявилось заскладним

Крісті
23.11.2007, 13:43
ПФТС-Позабіржова Фондова Торговельна Система. Да.....слово "абревіатура "виявилось заскладним

Ти тормозззззз

Зараз ПФТС це перша фондова торгівельна система:clapping:

New Shrek
23.11.2007, 13:43
а якщо ти не зустрічав людей з однаковими іменами то я тобі співчуваю

Допис від Redhotchilly

.
Штрафні очки для Krystyna: Клон
Користувач: Krystyna
Покарання: Клон
Очки: 30

Додано через 1 хвилину
[quote=Крісті;177700]Ти тормозззззз[/quote ]Баня адназначна

levandivka
23.11.2007, 13:45
ми їм туть крила гуртом швидко обламаєм.....
Пропоную начистити.
Ломать - нє строіть...

Крісті
23.11.2007, 13:45
тупим і не освідченим краще не писати

і взагалі я бачу шо тут позбирались якісь ........... навіть нема слів

вам краще писати у свої темах :aggressive: ВАЛІТЬ ТУДИИИИ
:aggressive: :aggressive: :aggressive: :p :p :p :p :p :p

Додано через 1 хвилину
Штрафні очки для Krystyna: Клон
Користувач: Krystyna
Покарання: Клон
Очки: 30

Додано через 1 хвилину
[quote=Крісті;177700]Ти тормозззззз[/quote ]Баня адназначна

Ти ДИБІЛЛЛ КОНЧЕНИЙ
це інша дівчина
мені навіть тут не цікаво в мене вже нема терпіння
просто пишите всяку чушшш
А по темі ніфігааа:clapping:

Masik
23.11.2007, 13:51
всім привіт..... читаю ваші маразми - і чесне слово....СМІШНО )))):p

Додано через 2 хвилини

шановний Шрек))) а ти в нас виявляється спеціаліст на фондовому ринку...навіть знаєш як пфтс розшифровується))) насправді не позабіржова, як ти писав, а ПЕРША фондова система

New Shrek
23.11.2007, 14:06
ще один клон?

Додано через 2 хвилини
насправді не позабіржова, як ти писав, а ПЕРША фондова система Червень 2006 рік — відбулися Загальні Збори ПФТС, рішеннями яких внесено зміни до Статуту ДП «Технічний центр ПФТС», згідно з якими ДП «Технічний центр ПФТС» перейменовано в ДП «Фондова біржа ПФТС» http://www.pfts.com/uk/history/ Відчуйте різницю.Фондовою біржею є дочірнє підприємство

levandivka
23.11.2007, 14:09
ще один клон?
був...

Крісті2
23.11.2007, 14:14
ще один клон?

Додано через 2 хвилини
Червень 2006 рік — відбулися Загальні Збори ПФТС, рішеннями яких внесено зміни до Статуту ДП «Технічний центр ПФТС», згідно з якими ДП «Технічний центр ПФТС» перейменовано в ДП «Фондова біржа ПФТС» http://www.pfts.com/uk/history/ Відчуйте різницю.Фондовою біржею є дочірнє підприємство

Народ привіт..

Я шось не можу зрозуміти про шо ви спорите чи є біржа на Україні чи нема.

Чи ви хочете вияснити шо таке абревіатура і як вона розшифровується????

Взагалі хочу сказати БІРЖА В УКРАЇНІ Є це ПФТС.:bazar:

dArt
23.11.2007, 14:15
Помнится, в те далекие начало 90х когда мне было лет, наверно столько же, сколько автору темы теперь был период повальной маклеризации.
Все друг другу что то продавали, при чем вагонами и составами. Ходил даже анекдот такой:
Встретились 2 маклера:
1й. Продам состав леса. Цена - 1000 000.
2й. Покупаю.
Так и разошлись искать состав леса, второй миллион.
Правда в те времена старшим вроде бы так не хамили, а если хамили, то по мозгам за это получали. Интернета то не было, все в реале :)
В общем, бан по IP будет, думаю, в самый раз.
А деньги в недвижимости я храню. И рост неплохой, да и безопасней как то. Чего и Вам желаю.

levandivka
23.11.2007, 14:18
А деньги в недвижимости я храню.
А я думаю, чо' це ТАК ціни підскочили...
д'Арт весь центр скупив... :)

New Shrek
23.11.2007, 14:21
.Фондовою біржею є дочірнє підприємство_Червень 2006 р — Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку України видала ДП «Фондова біржа ПФТС» ліцензію на здійснення професійної діяльності по організації торгівлі на ринку цінних паперів. http://www.pfts.com/uk/history/

dArt
23.11.2007, 15:30
А я думаю, чо' це ТАК ціни підскочили...
д'Арт весь центр скупив... :)

(скромно потупив взгляд) Ну... не весь... Но работаем в этом направлении. :)

levandivka
23.11.2007, 15:40
Ратушу залиште львів'янам. Добре? :)
З верхотури файні фоти виходять...

dArt
23.11.2007, 15:42
Ратушу залиште львів'янам. Добре? :)

А я что не Львовянин что ли?
С удовольствием прикупил бы и там пару метров, на смотровой площадке :)
Не переживайте, Вас буду пускать беспладно по старой дружбе, а с Ваших конкурентов буду драть нечеловеческую аренду. :)

levandivka
23.11.2007, 15:43
я что не Львовянин что ли?
(скромно потупив взгляд) Не знаю-не знаю... :o
А як же Гасконь?

dArt
23.11.2007, 15:47
А Гасконь это состояние души :)
В общем разобью там виноградник и посажу березку. :)

matvs
18.01.2008, 15:15
Я в грудні 2007 р. вклав 3000 грн. в ПІФ "Конкорд Ассет Менеджмент". (є представництво у Львові). Думаю, що український фондовий ринок буде зростати, якщо Юлька діл не натворить.:)