Показати повну версію : водій застрелив пішохода, який переходив дорогу в забороненому місці
Redhotchilly
21.11.2007, 13:29
В Киеве водитель застрелил пешехода за переход в неположенном месте
Во вторник в 17:30 в Дарницком районе Киева 25-летний водитель выстрелил в грудь из пистолета пешеходу, который нарушил правила перехода улицы. От ранения пострадавший скончался в больнице.
Представители ЦОС ГУ МВД в Киеве сообщили, что вчера в 17:30 на Харьковском шоссе, 52-54 возник конфликт между водителем 1981 г.р. и пешеходом 1974 г.р. (жителем Киевской области).
"Автомобиль Daewoo Sens ехал в сторону Ленинградской площади. Вдруг на перекрестке дорогу начали переходить парень с девушкой", - сообщили в Дарницком районном управления милиции.
В результате конфликта, вызванного по предварительным данным нарушением пешеходом ПДД, водитель из устройства для стрельбы резиновыми пулями выстрелил пешеходу в грудь с близкого расстояния. Потерпевший вскоре после инцидента умер в больнице.
В 18:30 стрелявший был задержан правоохранителями и до сегодня находится в Дарницком райуправлении милиции Киева. Ему инкриминируется Умышленное убийство (по этой статье Криминального кодекса Украины можно получить 15 лет лишения свободы).
В ЦОС уточнили, что возбужденное уголовное дело может быть переквалифицировано по статье Убийство по неосторожности, поскольку обстоятельства трагического инцидента еще выясняются.
сам був у такій ситуації, їдеш кругом корки тіки вирваєся з Лєненградської площі, міст з/д клятий вузький, і масив житловий повно шпани які і послати можуть, ну й не витримав чоловік пальнув...всяке буває...
Redhotchilly
21.11.2007, 13:47
нічого собі!!! всяке буває???
чи в нас вже ремонт машини важливіший від життя людини...
в мене слів нема просто
В Киеве водитель застрелил пешехода за переход в неположенном месте.....
В результате конфликта, вызванного по предварительным данным нарушением пешеходом ПДД, водитель из устройства для стрельбы резиновыми пулями выстрелил пешеходу в грудь с близкого расстояния. Потерпевший вскоре после инцидента умер в больнице.
В 18:30 стрелявший был задержан правоохранителями и до сегодня находится в Дарницком райуправлении милиции Киева. Ему инкриминируется Умышленное убийство (по этой статье Криминального кодекса Украины можно получить 15 лет лишения свободы).
В ЦОС уточнили, что возбужденное уголовное дело может быть переквалифицировано по статье Убийство по неосторожности, поскольку обстоятельства трагического инцидента еще выясняются.
И БУДЕТ переквалифицировано, 100%
По-перше, натяк вже є. По-друге, якщо звинувачуваний володіє зброєю законно, то він:
а) мент
б) СБУшник чи працівник якої-небудь спецслжби (охорони)
в) митник
г) синок якогось цабе "со звьездами"
д) журналіст (що малоймовірно, бо стріляти б не став).
Коротше, представник еліти. А еліта за вчинки не відповідає, бо ж - еліта.
Якщо володіє незаконно, то можливо й сяде, але про це повідомили б ( про незаконне володіння)- а це ще одна стаття.
ну й не витримав чоловік пальнув...всяке буває...
Оригінальне виправдання вбивства
От,я кажу,що завжди переходжу вулицю на зелене світло....щоб не підстрілили...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Коротше, представник еліти. А еліта за вчинки не відповідає, бо ж - еліта.
На то подібно...
нічого собі!!! всяке буває???
ви ж не їздити по Києву на Деу, як би ви знали шо то таке то б розуміли водія, він же його кулею гумовою вбив, а не цинковою, тобто хотів провчити як ся тра порядок поважати, мій дід у 30-х бачив як на центр. пляці людям давали по 50 буків за недотримання порядків у місті, тоді все було нормально, чистенько...
чи в нас вже ремонт машини важливіший від життя людини... Ну якщо людина не цінує сама своє життя, то чому воно водієві має бути дорожче за ремонт свого авта? :)
До речі, тема серйозна. Я, коли без авта, то стараюся ставити себе на місце тих, хто за кермом. Влітку ще можна собі дозволити внаглу виходити на пішохідний перехід, не озираючись особливо на дорогу. Але зимою навіть на пішохідний перехід треба виходити обережно, оскільки я розумію, що на слизькій дорозі гальмування значно менш ефективне і навіть небезпечне і фізично водій мене може не встигнути пропустити.
А ще ніч. Можеш переходити дорогу, а водій тебе НЕ БАЧИТЬ бо назустріч їде інша машина і сліпить його фарами. Пішохід мусить це враховувати також.
Варто було б проводити якесь інформування людей про те, як поводитися на вулиці, щоб не спровокувати ДТП.
Redhotchilly
21.11.2007, 13:55
На то подібно...
еліта на таких машинах не їздить
і вистрілив гомовою кулею...
"Федя, дичь"(c)
Оригінальне виправдання вбивства
не оригінальне а справедливе, але не вбивство, а покарання. Вбити він не хотів, хотів провчити.
він же його кулею гумовою вбив, а не цинковою
ну от яка різниця?
Redhotchilly
21.11.2007, 13:58
не оригінальне а справедливе, але не вбивство, а покарання. Вбити він не хотів, хотів провчити.
яка тут справедливість???
знаєте, я також їжджу на машині... Пішохід завжди має перевагу, бо він беззахисний порівняно з водієм у машині
ви ж не їздити по Києву на Деу, як би ви знали шо то таке то б розуміли водія, він же його кулею гумовою вбив, а не цинковою, тобто хотів провчити як ся тра порядок поважати, мій дід у 30-х бачив як на центр. пляці людям давали по 50 буків за недотримання порядків у місті, тоді все було нормально, чистенько...
Василю,ну клас!Як я вас розумію...
Але буки то одне,а застрелити людину,що тебе понерувала - зовсім інше!Нехай і гумовою кулею.
Redhotchilly
21.11.2007, 14:01
ааааа, люди...
я їжджу по Лондону, тут машин в 100 раз більше ніж в Києві...
але є правила, а є просто здоровий глузд...
гумова куля так само вбиває, якшо постріл здійснений з малої відстані
ну от яка різниця? Лавазза пише:
не ображайтесь але в машині я маю зброю, і якщо мені не правий переходжий дороги у грубій формі пояснюватиме що він розумний а я ні, то він на ранок шкодуватиме про це...
а ви не шкодуватимете?
Redhotchilly
21.11.2007, 14:05
не ображайтесь але в машині я маю зброю, і якщо мені не правий переходжий дороги у грубій формі пояснюватиме що він розумний а я ні, то він на ранок шкодуватиме про це...
йде мова не про факт порушення правил пішоходом- я його не виправдовую!
але такі методи- це дикість
ааааа, люди...
Так то в Лондоні,а тут:
Око за око,зуб за зуб...
завжди переходжу вулицю на зелене світло
Коли йдеш вулицею-пішоходом,то всі водії-козли,де їм тільки ті права видавали?!:D А коли їдеш в машині-які ж ті пішоходи вівці!!!:D Сама по собі знаю,що іноді хочеться "намилити рильце" то пішоходам,то водіям...:aggressive:
Мене коли з малечею з роддому забирали,то чоловік їхав всю дорогу зі швидкістю максимум 40-50 км за годину(знаю,що інших водіїв то нервувало,але інакше не могли,бо в мене ітак все боліло,сидіти ще не можна було,прийшлось напівлежачи мордуватись),і в самий неочікуваний момент прямо нам під колеса вийшла з-за маршрутки жінка...Добре,що швидкість була не велика,і затормозити встигли сантиментрів 10 від неї...Ми всі в машині шок дістали,я тільки і могла,що малечу до себе притискати,чоловік в прямому значенні слова позеленів,а мама побагровіла...Стільки життєвих моментів згадалося в той момент...А та "хороша" пішоходка (і не маленька ж ,років 40-50) поглянула на нас,усміхнулась невинно :8: і потусувала далі...:suicide: Що зробиш?-Пішоход завжди правий...:suicide:А тоді хотілось зробити з нею те ж саме що і той київський водій...
Пішохід завжди має перевагу, бо він беззахисний порівняно з водієм у машині
С меня хватит! (1993) ... з Майклом Дугласом бачили...
Але буки то одне,а застрелити людину,що тебе понерувала - зовсім інше!Нехай і гумовою кулею.
навмисне вбивство не виправдовується, нічим - це аксіома!
але того там не було так се стало!
Я Льондоні не бував, але думаю з культурою дорожнього руху там краще ніж у Кийові, й камер повно, рагуля знімут у кталашку швидше ніж він на дорогу вийде, і не у кількісті автівок річ а у вині хлопця, який свідомо вийшов на проїзджу частину, це те саме шо на колію метро вийти....
Додано через 1 хвилину
а ви не шкодуватимете?
можливо й шкодуватиму, але чого я повинен на знайомих злобу опреділяти, краще рагуль хай зранку посидить подумає...
ааааа, люди...
І що, теж стріляють в пішоходів?
От, блін, розвелося ж їх, - машині проїхати немає де!
але є правила, а є просто здоровий глузд...
гумова куля так само вбиває, якшо постріл здійснений з малої відстані
А той чувак того не знав? А як він отримав зброю без інструктажу? Це- його зброя, він її власник?
такі методи- це дикість
дикість але й іншими методами такого ефекту не добєсся
Redhotchilly
21.11.2007, 14:14
Я Льондоні не бував, але думаю з культурою дорожнього руху там краще ніж у Кийові, й камер повно, рагуля знімут у кталашку швидше ніж він на дорогу вийде, і не у кількісті автівок річ а у вині хлопця, який свідомо вийшов на проїзджу частину, це те саме шо на колію метро вийти....
а я вам скажу, що тут завжди пріоритет має ПІШОХІД... немає різниці чи він переходив дорогу на переході чи ні.
мене у Львові на зебрі кілька-раз чуть не збили???- де тут культура водіння...
ше й кричав :" Шо лізеш під колеса!"... бо він спішив...
demetris
21.11.2007, 14:14
Ні... провчити - то два зуби вибити чи ноги поламати, астріляти впритул в груди - то це вже "состояніє афєкта". Він (може несвідомо) хотів його завалити, от і завалив.
шкода... обох.
ну от яка різниця?
Лавазза пише:
Redhotchilly
21.11.2007, 14:17
І що, теж стріляють в пішоходів?
От, блін, розвелося ж їх, - машині проїхати немає де!
і машини, і автобуси, і скутери, і велосипеди... і місцеві,і туристи...
всі стоять в пробках і пропускають людей...
консультант
21.11.2007, 14:18
На даний час на жаль "борзих" розвелось дуже багато. На мою думку, якби пішохід був вибачився або хоч промовчав, то більш ніж впевнений, що ніхто в нього ніколи ли б не стріляв. А в даній ситуації, на жаль вже покійний пішохід, був з дівчиною. Видно хотів показати наскільки він крутий, от і скрутила його куля... Що зробиш ? Зате він можливо врятував життя багатьом іншим пішоходам, які вже не будуть відважуватись відкривати хавальник, коли не праві...
Допис від vasili
він же його кулею гумовою вбив, а не цинковою
ну от яка різниця
Різниця така, що ніхто не планував його вбивати.
а я вам скажу, що тут завжди пріоритет має ПІШОХІД... немає різниці чи він переходив дорогу на переході чи ні.
мене у Львові на зебрі кілька-раз чуть не збили???- де тут культура водіння...
ше й кричав :" Шо лізеш під колеса!"... бо він спішив...
І воно так і є, колись в правилах так і було написано. Тільки деякі водії правил не читали.
Пішохід завжди має перевагу Безумовно це так. Але якщо є мозок в голові, то треба враховувати об"єктивні чинники, які я навів у дописі вище. Як опинишся на пару місяців на лікарняному ліжку чи в труні, а водій у борговій ямі чи тюрмі і клястиме тебе, то чи сильно тебе буде тішити твоя "перевага"?
Безумовно це так. Але якщо є мозок в голові, то треба враховувати об"єктивні чинники, які я навів у дописі вище. Як опинишся на пару місяців на лікарняному ліжку чи в труні, а водій у борговій ямі чи тюрмі і клястиме тебе, то чи сильно тебе буде тішити твоя "перевага"?
Я,щось не зрозумів...То,коли пішохід перебігає дорогу перед Вашим авто,Ви теж витягуєте пістолет і стріляєте?
Безумовно це так. Але якщо є мозок в голові, то треба враховувати об"єктивні чинники, які я навів у дописі вище. Як опинишся на пару місяців на лікарняному ліжку чи в труні, а водій у борговій ямі чи тюрмі і клястиме тебе, то чи сильно тебе буде тішити твоя "перевага"?
І водії, і пішоходи є учасниками дорожнього руху, тому вони самі відповідають за свої вчинки. Але пішоходи мають перевагу, бо за рівних обставин вони страждають більше, про це вже було сказано. Крім того, відстрілювати за порушення ПДР - це вже нонсенс. Давайте тоді зайців в транспорті - теж одразу до стінки, боржників комунальних послуг -теж...
Redhotchilly
21.11.2007, 14:26
Мартіні, погодьтесь... шо коли ви отримуєте права і сідаєте за кермо, ви усвідомлюєте, що керуєте засобом підвищеного ризику.
Ми живемо в реальному світі...
так, культура водіння в нас низька, половина, якшо не більше людей покупляли права і стали страшними "шумахерами"...
але є ше інші цінності...
машина -то метал!
Різниця така, що ніхто не планував його вбивати.
Тобто, людина мала зброю для самозахисту. Ви вважаєте, це якраз випадок самозахисту?
консультант
21.11.2007, 14:38
так, культура водіння в нас низька, половина, якшо не більше людей покупляли права і стали страшними "шумахерами"...
Якщо культура водіння низька, то про культуру пішоходів взагалі нема що говорити. Переходить де заманеться ще й нахамити може, будучи з похмілля або накурившись різного непотребу. Колись хоч в школах уроки проводились і практичні заняття, тепер щось не бачу на вулицях таких міропреємств. Ходять, як корови по дорозі, ні пішоходні переходи, ні світлофори для деяких не існують. Водій змушений вважати на свою машину, на чужу та ще й на своєрідних камікадзе, які чуть не кидаються під колеса авта. Не потрібно стріляти. В машині потрібно мати файну гумову палицю і пару палиць всипати одному і другому так, щоб зад затерп, то буде знав, що можна, що не можна...!
Нерви у людей зараз на межі. Але зі своєю агресією треба боротися і подавляти у собі бажання на комусь відігратися, тим паче фізично.
Хотів би провчити - дав в би в морду. А так дибіл явний, в ситуації коли життю нічого не загрожує за зброю хапатись....
А взагалі то так як деякі водії їздять, плювавщи на червоне світло дорожні правила, то теж непогано було б якби когось "провчили".
консультант
21.11.2007, 14:49
Тобто, людина мала зброю для самозахисту. Ви вважаєте, це якраз випадок самозахисту?
Я вважаю, що пішохід крім порушення правил пішохода мусів ще й хамити, як в більшості роблять. По роках видно, що пішохід був старшим, значить можливо фізично сильнішим і скоріш за все думав застосувати свою силу, от тому так і вийшло. Що там зараз вже говорити, винуватий той, хто залишився живий, а хто спровокував цей інцендент - впав, як герой на полі бою. Так воно і є в житті. Набив би морду пішохід водієві і втік, це було б просто хуліганство, яке ніхто і ніколи б не розкривав. Пішохід ходив би орлом, а водів думав би, чому в нас такий бардак на дорогах...
Redhotchilly
21.11.2007, 14:50
Водій змушений вважати на свою машину, на чужу та ще й на своєрідних камікадзе, які чуть не кидаються під колеса авта.
так, на все це має вважати водій.
і в правилах так і написано.
p.s.в кожного є нерви... я так само можу висловлюватись не злим, тихим словом...
але переходжу на зелене світло... і де гарантія, що якись водій може не зупинитись і мене вбити???
Ну ви уявляєте собі, що буде, якщо кожен буде використовувати такі методи? А завтра ваша дитина м"ячем виб"є комусь шкло і за це треба буде
пару палиць всипати одному і другому так, щоб зад затерп, то буде знав, що можна, що не можна
Я ж не проте говорю, що пішохід правий, а водій ні. ПДР ще ніхто не відміняв, але де ті, хто мають слідкувати за їх дотриманням? Інспектор ДАІ мав би штрафувати і такого пішохода теж. Але їм не до того, вони в інших місцях пасуться.
Redhotchilly
21.11.2007, 14:52
Я вважаю, що пішохід крім порушення правил пішохода мусів ще й хамити, як в більшості роблять. По роках видно, що пішохід був старшим, значить можливо фізично сильнішим і скоріш за все думав застосувати свою силу, от тому так і вийшло. Що там зараз вже говорити, винуватий той, хто залишився живий, а хто спровокував цей інцендент - впав, як герой на полі бою. Так воно і є в житті. Набив би морду пішохід водієві і втік, це було б просто хуліганство, яке ніхто і ніколи б не розкривав. Пішохід ходив би орлом, а водів думав би, чому в нас такий бардак на дорогах...
я би ненадумувала нічого...
виправдання, як на мене, немає
А взагалі то так як деякі водії їздять, плювавщи на червоне світло дорожні правила, то теж непогано було б якби когось "провчили".
шановний дороги водіям - тротуари пішоходам, а як є зебра один-одному мають зробити реверанс порядку...і все, шляк би їх трафе!!!
New Shrek
21.11.2007, 14:54
ше й кричав :" Шо лізеш під колеса!".
А таки лізуть ... таки хочеться сказати:"дэвушка ,дэвушка! ,машина не ........,а давит"
Пересвет
21.11.2007, 14:55
В Москве неоднократно были подобные случаи. Правда водители стреляли по пешеходам из травматического оружия. А здесь из огнестрельного.
Без сомнения водитель должен понести наказание за совершенное преступление.
шановний дороги водіям - тротуари пішоходам
Дійсно: крок вправо, крок вліво - розстріл на місці.
консультант
21.11.2007, 14:57
Ну ви уявляєте собі, що буде, якщо кожен буде використовувати такі методи? А завтра ваша дитина м"ячем виб"є комусь шкло і за це треба буде
Цитата:
Допис від Консультант
пару палиць всипати одному і другому так, щоб зад затерп, то буде знав, що можна, що не можна
Я ж не проте говорю, що пішохід правий, а водій ні. ПДР ще ніхто не відміняв, але де ті, хто мають слідкувати за їх дотриманням? Інспектор ДАІ мав би штрафувати і такого пішохода теж. Але їм не до того, вони в інших місцях пасуться.
Дитина - це зовсім інше але за збите м"ячем вікно па перший раз попередження, а на другий раз і пару ремнів не помішає...
Redhotchilly
21.11.2007, 14:58
А таки лізуть ... таки хочеться сказати:"дэвушка ,дэвушка! ,машина не ........,а давит"
на зебрі?
Дійсно: крок вправо, крок вліво - розстріл на місці.
вас пішоходів тре запугати, аби ви не лізли у з@#%у.
Дитина - це зовсім інше але за збите м"ячем вікно па перший раз попередження, а на другий раз і пару ремнів не помішає...
А на третій, четвертий? Всяке ж буває, але є межа, коли потрібне покарання чи дитині від вас, чи пішоходові від держави (хотіла б сказати від держави, бо йдеться про прушення правил, смішно звучить, але так мало би бути). Доречним тут є застосування зброї?
вас пішоходів тре запугати, аби ви не лізли у з@#%у
Я якраз належу до вас, водіїв. І усвідомлюю свою відповідальність на дорозі і за себе, і за дитину в машині, і за придурка на дорозі чи тротуарі теж. А людям з неврівноваженою психікою не те що зброю, а й водійські права давати не можна.
консультант
21.11.2007, 15:03
я би ненадумувала нічого...
виправдання, як на мене, немає
Порущення звичайно є ! Але водій не стріляв ні з того, ні з сього, бо йому так захотілось...! Взагалі, пора продавати не тільки спецзасоби \газові та резинові патрони і зброю до них\, пора продавати вогнепальну бойову зброю давно і люди тоді більше б поважали одне одного...!
Redhotchilly
21.11.2007, 15:06
вас пішоходів тре запугати, аби ви не лізли у з@#%у.
та страшне... пан вже взагалі пішки не ходить... я би порадила пройтись кілька раз і тоді писати
http://www.pravda.com.ua/news/2007/11/21/67131.htm
...розповіла прес-офіцер Дарницького районного управління міліції Інна Гомелюк, повідомляє "Комсомольська правда в Україні" (http://www.kp.kiev.ua/daily/211107/14127/).За її словами, автомобіль "Деу-Сенс" їхав убік Ленінградської площі, зненацька на перехресті дорогу почали переходити хлопець з дівчиною.
"Там не було ні світлофора, ні зебри, але всі машини пригальмували. А водій "Деу" не захотів пропускати пішоходів і ледь не влетів у відбійник", - відзначила Гомелюк.
За її словами, це його страшно розлютило. Вийшовши з машини, хлопець влаштував розборки. Коли ж посипалися лайки на адресу дівчини, супутник спробував її захистити. Водій "Деу" побіг до машини і повернувся з пістолетом марки "ВІЙ".
"Він вистрілив хлопцю в груди. Очевидно, думав налякати - адже цей пістолет призначений для стрільби гумовими кулями. Після цього сів у машину і поїхав", - розповіла Гомелюк.
Однак, за її словами, гумова куля пробила хлопцю зимову куртку, светр, сорочку і застрягла в грудній клітці, пошкодивши легеню.
За кілька хвилин прибула "швидка", але врятувати хлопця медикам не вдалося: не приходячи у свідомість, він помер у реанімації.
...........................
Як виявилося, зброя, з якої він стріляв, дійсно травматична і має реєстрацію. Також відомо, що водію 25 років і він працює в одній із приватних охоронних фірм, тому мав право носити зброю.
По ідеї мав би знати що з близької відстані можна вбити з цієї зброї, але начхав на це. Ще питання чи він часом не був "випимши" з такими от "нервами".
Додано через 5 хвилин
Порущення звичайно є ! Але водій не стріляв ні з того, ні з сього, бо йому так захотілось...!
А з якої радості він стріляв????? ви справді вважаєте що адекватною відповіддю на слово є зброя????
Вкрай "вбивство по необережності" і то,якщо начальник не підмаже...
Легкий переляк....
Дійсно, часом дуже жалію,що у нас не діють закони Старого Завіту:
12. Хто вдарить людину, і вона вмре, той конче буде забитий.
23. А якщо станеться нещастя, то даси душу за душу,
24. око за око, зуба за зуба, руку за руку, ногу за ногу.
25. опарення за опарення, рану за рану, синяка за синяка.
консультант
21.11.2007, 15:26
Я якраз належу до вас, водіїв. І усвідомлюю свою відповідальність на дорозі і за себе, і за дитину в машині, і за придурка на дорозі чи тротуарі теж. А людям з неврівноваженою психікою не те що зброю, а й водійські права давати не можна.
Повністю поділяю Вашу думку але більша половина людей на даний час спалахує навіть при появі іскри. Слово по слові і почалась потасовка...
Я не збираюсь захищати водія, звичайно з нервами в нього не все гаразд. Я сам 6 років мав газовий пістолет і ні разу не застосував, через що прийшлось продати. Хто його знає в якому настрої перебував водій, куди, чи звідки їхав і чи не дістав вже його цей бардак в державі...? Пішохід видно був тією краплею, яка якраз доповнила його чашу агресії до країв, от він і вилив її ...
В Москве неоднократно были подобные случаи. Правда водители стреляли по пешеходам из травматического оружия. А здесь из огнестрельного.
Без сомнения водитель должен понести наказание за совершенное преступление.
Не передергивайте, именно из травматического, с близкого расстояния валит не меньше. Но - результат тот же.
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/11/20/38971.htm
Шановне товариство, та тут діло навіть не в тому за що вбив, правий чи не правий! А в тому, що не дай Боже, завтра ось таке дуркувате людисько всадить в когось кусок гуми за те, що його ненароком штовхнули, чи наступили на ногу, чи ще якась біда...
А ось кого водій провчив, так це себе. ІМХО...
По роках видно, що пішохід був старшим, значить можливо фізично сильнішим і скоріш за все думав застосувати свою силу, от тому так і вийшло. Що там зараз вже говорити, винуватий той, хто залишився живий, а хто спровокував цей інцендент - впав, як герой на полі бою. Так воно і є в житті. Набив би морду пішохід водієві і втік, це було б просто хуліганство, яке ніхто і ніколи б не розкривав. Пішохід ходив би орлом, а водів думав би, чому в нас такий бардак на дорогах...
Ну, я би так не сказав... Дурна смерть. До чого тут героїзм.
Повністю поділяю Вашу думку але більша половина людей на даний час спалахує навіть при появі іскри. Слово по слові і почалась потасовка...
Я не збираюсь захищати водія, звичайно з нервами в нього не все гаразд. Я сам 6 років мав газовий пістолет і ні разу не застосував, через що прийшлось продати. Хто його знає в якому настрої перебував водій, куди, чи звідки їхав і чи не дістав вже його цей бардак в державі...? Пішохід видно був тією краплею, яка якраз доповнила його чашу агресії до країв, от він і вилив її ...
Якби він пам’ятав,що за таке він отримає адекватну відповідь тут же,без судової тяганини,він би сто разів подумав,а чи варто?
Redhotchilly
21.11.2007, 15:31
"Повністю поділяю Вашу думку але більша половина людей на даний час спалахує навіть при появі іскри"...
Таким неврівноваженим водіям до психіатра треба... а не зборю в руки давати... в 25 років
За її словами, це його страшно розлютило. Вийшовши з машини, хлопець влаштував розборки. Коли ж посипалися лайки на адресу дівчини, супутник спробував її захистити. Водій "Деу" побіг до машини і повернувся з пістолетом марки "ВІЙ".
Консультанте, Ви вважаєте це самозахистом? Ні один юрист це не визнає.
Тобто, "клієнтові" ніщо не загрожувало, він міг сісти і поїхати.
Дурна смерть. До чого тут героїзм.
"жил грешно - умер спешно", а водитель тоже кадр, девченку в свидетелях оставил!:crazy:
Також відомо, що водію 25 років і він працює в одній із приватних охоронних фірм, тому мав право носити зброю.
А що я казав? Відповідно, і мав би знати, що тримає в руках, і як з тим поводитися. Все-таки, мабуть, сяде. Чи відкупиться?..
Додано через 2 хвилини
"жил грешно - умер спешно", а водитель тоже кадр, девченку в свидетелях оставил!:crazy:
Ага, мачить всєх! :D :D
До речі, пригадую, пару років тому був у Львові епізод, коли малєнько випивший працівник міліції підстрелив мужчину у маршрутці, теж з "гумового" пістолета, коли той зробив йому зауваження. Ну, а потім почались розборки, маршрутку зупинили, почали того шумливого виставляти, і він вистрелив. Нічого йому за це не було, наскільки я пам"ятаю. Ще й кваліфікували як напад на працівника міліції.
а водитель тоже кадр, девченку в свидетелях оставил! Василю...Який ви кровожерливий...:shutup:
"жил грешно - умер спешно", а водитель тоже кадр, девченку в свидетелях оставил!
Та там,ще купа очевидців було,"ВІЙ",то замало..."Мачіть",то "мачіть" всіх!
Вас,би,Василю,вкупі з Бандерівцем,то ви б собі раду дали...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_superschnute.gif
консультант
21.11.2007, 15:55
Консультанте, Ви вважаєте це самозахистом? Ні один юрист це не визнає.
Тобто, "клієнтові" ніщо не загрожувало, він міг сісти і поїхати.
Абсолютно ніякий самозахист. Першою бузю відкрила видно дівчина, деякі з них також соєрідні "Мерлін Монро", за неї вступився кавалєр, більш ніж впевнений ше й ображав водія, замість того, щоб сказати: "Вибачте, що ми тут переходимо". От нерви і здали на жаль, я писав про це в попередньому дописі. Оправдати його ніхто не оправдає але скосити скосять за порушення правил пішоходного переходу, яке спровокувало агресію водія, плюс моральні збитки в словесних образах. Від 3 до 5- ти сяде. А як має добру касу, то получить умовно або вийне достроково -УДЗ.
Додано через 7 хвилин
"жил грешно - умер спешно", а водитель тоже кадр, девченку в свидетелях оставил!
Ви, як справжній термінатор, пане Василю !:D :D :D :crazy:
Додано через 9 хвилин
Василю...Який ви кровожерливий...
Не кровожерливий, а прикольний. Це класична фраза з чорного гумору...!:D :D :D :D :D
Не кровожерливий, а прикольний. Це класична фраза з чорного гумору...! Та я не така дурна...Як здаюсь...:D
Все-таки, мабуть, сяде. Чи відкупиться?..
Швидше за все відкупиться, судячи з того який він борзий - чийсь "отприск".
Оправдати його ніхто не оправдає але скосити скосять за порушення правил пішоходного переходу, яке спровокувало агресію водія, плюс моральні збитки в словесних образах. Від 3 до 5- ти сяде. А як має добру касу, то получить умовно або вийне достроково -УДЗ.
От як би він збив пішохода машиною - тоді було б за шо скостити (пішоход порушив правила). А так він застрелив з зброї, яку використав не за призначенням, перевищив повноваження, як не крути немає за що скидки робити. Хоча на практиці по повній напевне таки не отримає.
Першою бузю відкрила видно дівчина, деякі з них також соєрідні "Мерлін Монро", за неї вступився кавалєр, більш ніж впевнений ше й ображав водія, замість того, щоб сказати: "Вибачте, що ми тут переходимо".
Хто б першим не відкрив бузю - це не привід стріляти. Виправдати такий вчинок не можливо. Так будь-який злочин можна списати на важке дитинство, насилля в сім"ї і хворі нерви.
пора продавати вогнепальну бойову зброю давно і люди тоді більше б поважали одне одного...! Дуже добре...Було би два трупи, а може і три...
Завжди казала: проживання у великому місті-дуже віддається на нервах!:crazy:
важке дитинство, насилля в сім"ї і хворі нерви.
Слизькі підвіконники,деревянні іграшки,задавнений спермотоксикоз,брак вітамінів,вплив генетично модифікованих продуктів...
То вже ніц не поможе,медицина безсила...Пристрілити,щоб не мучився.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
консультант
21.11.2007, 16:16
Хто б першим не відкрив бузю - це не привід стріляти. Виправдати такий вчинок не можливо. Так будь-який злочин можна списати на важке дитинство, насилля в сім"ї і хворі нерви.
Якщо знаходяться гроші, то для виправдання чіпаються за будь-що...
Абсолютно ніякий самозахист. Першою бузю відкрила видно дівчина, деякі з них також соєрідні "Мерлін Монро", за неї вступився кавалєр, більш ніж впевнений ше й ображав водія,
Як в анекдоті, "дєвушка вінавата".
І все-таки, якщо ті хлопець з дівчиною мали б зброю, - ото б було мочілво...
Додано через 8 хвилин
Дуже добре...Було би два трупи, а може і три...
Як я вже писав, було б меньше на два дурні.
Додано через 10 хвилин
Слизькі підвіконники,деревянні іграшки,задавнений спермотоксикоз,брак вітамінів,вплив генетично модифікованих продуктів...
То вже ніц не поможе,медицина безсила...Пристрілити,щоб не мучився.
Особливо мені сподобалося "брак вітамінів" Присудити йому, хай з"їсть 10 кг цибулі разом з лимонами і медом. Ах, будєт знать, каналья, как резиновими пулямі разбрасиваться!
консультант
21.11.2007, 17:35
І все-таки, якщо ті хлопець з дівчиною мали б зброю, - ото б було мочілво...
Правильно, він навіть і не біг би до машини .
Провчив...
І вбив...
По справедливості.
Давайте кожному водiю дозволимо стрiляти в нечемних пiшоходiв, а пiшоходам дамо по гранатомету, тодi всi будуть дотримуватись ПДР, якшо ше хтось живий лишиться. :cowboy:
Абсолютно правельне рішення , і відносно водіїв зі сторони пішеходів треба приймати таке саме рішення , тільки піся цього люди почнуть поважати один одного.
Абсолютно правельне рішення , і відносно водіїв зі сторони пішеходів треба приймати таке саме рішення , тільки піся цього люди почнуть поважати один одного.
Не плутайте "поважати" і "боятись". А якщо дитина перейде не там де треба, що будете робити? Розмажете голову по шоссе? Чи як?
Redhotchilly
21.11.2007, 20:08
назад до первіснообщинного ладу?
консультант
21.11.2007, 22:58
назад до первіснообщинного ладу?
Будемо бігати і ходити кому куди заманеться, навіщо правил...?http://casa-latina.ru/s/s/icon_76.gif
New Shrek
22.11.2007, 10:07
"дєвушка вінавата".Адназначна...
Цитата:
Допис від volk
"дєвушка вінавата".
Адназначна...
Починаючи від Єлени Троянської...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Не плутайте "поважати" і "боятись". А якщо дитина перейде не там де треба, що будете робити? Розмажете голову по шоссе? Чи як?
Правильно! Діти, інваліди, немічні і мами з дітьми повинні мати право переходити вулицю там, де їм хочеться.
Відстрілювати вже не потрібно.
Redhotchilly
22.11.2007, 11:44
Одна девочка получила смертельные травмы на глазах у отца, две другие потеряли память. Водителя джипа допросили и тут же ... отпустили
В среду утром джип "Мицубиси" на полной скорости пролетел "лежачих полицейских" и на пешеходном переходе сбил 9-летнюю девочку Диану Кришталь, шедшую в школу. После удара, вылетев на тротуар, машина подмяла под себя еще двух школьниц — 12-летнюю Юлю и ее 6-летнюю сестру Янину. Диана скончалась от травм, не приходя в сознание, в Институте нейрохирургии. Две другие девочки потеряли память.
Трагическое ДТП произошло около 8.30 в поселке Петропавловская Борщаговка под Киевом на улице Ленина возле местной школы, куда девочки торопились на уроки. Джип сбил Диану на глазах ее отца. Как сообщили "Сегодня" в пресс-службе УГАИ МВД Киевской области, мужчина привез дочь в школу на своих "Жигулях", остановился и ждал, пока ребенок перейдет дорогу. После удара девочка потеряла сознание. С черепно-мозговой травмой, ушибом мозга и грудной клетки ее увезли в Институт нейрохирургии... Медики сказали "Сегодня", что ее травмы были несовместимы с жизнью.
Машина зарегистрирована на один из столичных банков, который сдал ее в аренду местному предприятию. Возбуждено уголовное дело. После допроса водитель не был задержан — его отпустили на подписку.
"ЯНОЧКА НАС НЕ УЗНАЕТ" Сестрички Юля и Янина Дворник, которых джип настиг на тротуаре, госпитализированы. Старшая находится в Охматдете с травмами головы и сломанной рукой. Ее тетя рассказала, что девочка ее не узнала и ничего не помнит.
Аналогичная ситуация с ее младшей сестренкой, которая лежит в Институте нейрохирургии. "Яночка нас не узнает, она в шоке, — заявила сквозь слезы мама. — Не может вспомнить ничего". У нее огромные гематомы в области глаз, нос практически полностью отсутствует — от удара все хрящики и переносица сломаны. Чтобы девочка могла дышать, ей вставили пластиковые протезы в нос. Рот и носоглотка перевязаны марлей. Яна находится в шоковом состоянии. "Сейчас она еще не отошла от наркоза, — рассказала мама пострадавшей Наталья Дворник. — Удар пришелся на лицо, когда я ее увидела впервые после аварии, вместо носа у нее был лишь хрящик. Она не помнит, как все произошло. Только шепчет: "Я шла по улице и попала в аварию". Семья Яны намерена подавать в суд на водителя джипа и требовать компенсации. "Неизвестно, что будет с Яночкой дальше, ей понадобиться помощь пластического хирурга", — говорить Наталья.
Додано через 1 хвилину
хворе суспільство...
повний бєспєдєл..
консультант
22.11.2007, 11:58
Правильно! Діти, інваліди, немічні і мами з дітьми повинні мати право переходити вулицю там, де їм хочеться.
Повна "демократія"...http://www.doodoo.ru/smiles/yel/s01.gif
Deus igrok
22.11.2007, 12:56
В среду утром джип "Мицубиси" на полной скорости пролетел "лежачих полицейских" и на пешеходном переходе сбил 9-летнюю девочку Диану Кришталь,
Уже зранку по радіо передали.
Впринципі ...
Redhotchilly
22.11.2007, 15:49
Уже зранку по радіо передали.
Впринципі ...
і ви вважаєте, що того водія відпустили - це нормально?
і ви вважаєте, що того водія відпустили - це нормально?
Звичайно.Він на "джипі",відповідно при грошах,значить - потенційний "кормілєц".Хіба такого можна затримувати?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif
demetris
22.11.2007, 17:13
от його я б не проти гумовими кулями... (спаси і сохрани)
консультант
22.11.2007, 17:17
от його я б не проти гумовими кулями... (спаси і сохрани)http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif
от його я б не проти гумовими кулями...
Кулями то негуманно.Патиками.І довго-довго.
demetris
22.11.2007, 17:53
ну яж не на смерть... (згадайте початок гілки...)
так по ногах... чи просто полякати.
Додано через 53 секунди
Кулями то негуманно.Патиками.І довго-довго.
Читала сьогодні в газеті, що той "стрєлок" виявляється працював свого часу в правоохоронних органах, а пульнув в громадянина Росії, який не мав ПМЖ в Україні.
demetris
26.11.2007, 18:26
яке прикре самогубство
Для пішоходів немае правових покарань. Правила перходу вулиці на світофорі, на зебрі, просто перехлду - є. Покрань для камікадзе - нема, тількі пом'якшуючі обставини для водіїв.
Є шумахери, є понтові, але ж багато і звичайних водіїв, які зроблять все можливе і розіб'ють машину, (якщо встигнуть зреагувати) щоб не зачепити "тіло", що виріщило попросити закурити у знайомого на іншій стороні вулиці.
Дійсно, з власника залізних тисяч є що доїти. А ви десь бачили, щоб ДАІшник хоча б зробив зауваження пішоходу?
Дійсно, машин багато, а перейти треба вже. Елементарна взаємна вічливість і 5 секунд на роздуми - більше ніж достатньо.
Якщо ти встиг затормозити, а тебе ще й вважають винним в тому, що по дорозі дозволили рухатись авто, намагаються начистити пику чи залишити автограф на капоті - дійсно, постріл може здатися цілком прийнятною відповіддю. Але знаючи що може зробити твоя зброя нанести мінімальну шкоду з максимальним виховним впливом.
А от звертатись до зброї як за аргументом у сварці...
Boris_Kiev
16.02.2008, 22:17
... пішоходи бувають двох видів:
1. шустрі
2. мертві...
Принаймні, так вчив мене інструктор.
Samojlovu4
17.02.2008, 12:37
Читала сьогодні в газеті, що той "стрєлок" виявляється працював свого часу в правоохоронних органах, а пульнув в громадянина Росії, який не мав ПМЖ в Україні.
Аааа, ну так би зразу і сказали...
Порозводилось тут різних пішоходів, бідному чоловіку і проїхатись нема як...
Полковник
17.02.2008, 12:48
Вот оно как!
Тогда ВСЁ НОРМАЛЬНО!
Дивіться сьогодні на "Пєрвом каналє" в ітоговой программє "Врємя":
На кієвскіх уліцах по пріказу Ющенко фашиствующіє молодчікі давят "запорожцамі" на тротуарах русскіх граждан , а кто вижил - расстрєлівают на мєстє!
Дивіться сьогодні на "Пєрвом каналє" в ітоговой программє "Врємя":
На кієвскіх уліцах по пріказу Ющенко фашиствующіє молодчікі давят "запорожцамі" на тротуарах русскіх граждан , а кто вижил - расстрєлівают на мєстє!
Тєма барсча с крові русскоязичних младєнцев нє раскрита
У нас тут один мужчинка через дорогу в 7 смуг так розкішно перебігав недавно, помежи машинами вишиваючи. Водії офігіли, пропустили. Я собі подумала, а, може, той чоловік львів'янином був?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008