КПК

Показати повну версію : САЙТ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ

КОМ
18.11.2007, 14:30
Якщо ви вчитель інформатики - то цей сайт саме для вас.
Нещодавно відкрився новий форум вчителів інформатики, на якому обговорюються теми, пов'язані з методикою викладання інформатики, проблемами розвитку інформатики в школі.
Запрошуємо відвідати форум та стати його учасником.
Адреса: http://informatics.at.ua
На даний момент форум на початковій стадії розвитку, але стабільно просувається вгору.:bazar:

New Shrek
18.11.2007, 14:39
КОМ як відноситесь до дистанційного навчання в середній школі через інтернет,чи вчителі того не потягнуть?

MARTINI
18.11.2007, 15:27
Якимось архаїчним видається слово "інформатика", нє?

Ольга
18.11.2007, 15:45
сайт напевне корисний, але не знаю який % вчителів можуть сидіти на форумі...

Princess
18.11.2007, 17:40
дистанційного навчання в середній школі через інтернет,чи вчителі того не потягнуть?
поки не оплачуватиметься - не потягнуть. це я з реального досвіду у цій справі кажу.

який % вчителів можуть сидіти на форумі
ну вчителі ж - інформатики :) це , як то кажуть , зобов*язує :)

Якимось архаїчним видається слово "інформатика", нє?
а яке краще? комп*ютерні науки? інформаційні технології? програмування?

Boris_Kiev
18.11.2007, 19:31
Шановні автори сайту !
На титульній сторінці Всеукраїнського форуму подається
контактна адреса kom-udpu@mail.ru

Невже важко було завести скриньку на ukr.net ?
Це ж, можна сказати обличчя добровільного проекту!

КОМ
19.11.2007, 19:48
Шановні автори сайту !
На титульній сторінці Всеукраїнського форуму подається
контактна адреса kom-udpu@mail.ru

Невже важко було завести скриньку на ukr.net ?
Це ж, можна сказати обличчя добровільного проекту!

Дякую за зауваження. Чесно кажучи, ніколи не задумувався над скринькою і над тим, що вона грає якусь роль. Від того, що я її зміню в інформатиці (шкільні) гармонія не настане і проблеми не вирішуться. А скринькою на mail.ru користуюсь вже давно, тому просто звик до неї. Мета нашого форуму - об’єднати вчителів інформатики з різних куточків України і разом вирішувати проблеми, а їх у інформатиці, повірте мені, найбільше серед всіх шкільних наук разом взятих. Частково причиною цього є ігнорування владою на всіх рівнях цього перспективного предмету, а також те, що багато вчителів інформатики не дуже добре володіють методикою викладання інформатики та мають посередні знання з інформаційних технології та програмування. То ж ми і стараємось вирішувати наші спільні проблеми разом.

New Shrek
19.11.2007, 19:56
чи знайомий Вам цей курс дистанційного навчання інформатики http://194.44.251.218/

Додано через 7 хвилин
гармонія не настане і проблеми не вирішуться скринькою на mail.ruЗ таких дрібниць і починаються проблеми

ігнорування владою на всіх рівнях цього перспективного предмету
як зрозуміти Ваше твердження? Чому Сихівській гімназії влада не заваджала укласти угоду з Львівською політехнікою про навчання своїх учнів інформатики

Додано через 12 хвилин
важко було завести скриньку на ukr.net ?
посиланнячко на сайтик дайте будь-ласочка

КОМ
19.11.2007, 23:22
чи знайомий Вам цей курс дистанційного навчання інформатики http://194.44.251.218/
Знайомий і що? Сайт хороший, корисний, цікавий. Матеріалів по-більше потрібно.
З таких дрібниць і починаються проблеми
Та це взагалі не варте обговорення. Ви противник mail.ru?
Створили ми нормальний форум, стараємось його підтримувати, розвивати. А ви надумали вчити. Так давайте поради корисні, а не до пошти чіпляйтесь, а то аж смішно робиться. Ніколи флудити не любив, але ж заставляють.
як зрозуміти Ваше твердження?
Я не в глобальному розумінні. Точніше, бувають і винятки.
Не хочу приводити конкретні приклади, для цього сторінки не вистачить.

New Shrek
19.11.2007, 23:38
посиланнячко на сайтик дайте будь-ласочка http://new.ukr.net/2007111909/q/signup

Princess
20.11.2007, 16:01
Чому Сихівській гімназії влада не заваджала укласти угоду з Львівською політехнікою про навчання своїх учнів інформатики

ігнорування владою на всіх рівнях цього перспективного предмету
Ви обидвоє праві. принамні в тому, що той проект -не завдяки, а всупереч.
досягнути чогось - складно, але можливо. але СКЛАДНО. з іншого боку - ніде нема просто, всюди свої нюанси. :crazy:
тому подібні починання потребують підтримки - якщо не можна підтримати матеріально ( :) :o ), то підійде і допомога "навчання жити" (поради, просто слова підтримки)

навчання інформатики http://194.44.251.218/
Знайомий і що? Сайт хороший, корисний, цікавий. Матеріалів по-більше потрібно.
Матеріали просто не всім доступні :p Хоча погоджусь, в будь-якому разі їх треба побільше :)

New Shrek
20.11.2007, 16:47
я навів цей приклад тому, що то діючий проект ,з якого скористав мій син.І тре віддати належне Директрисі Г.І Путій ,що вона тягне на собі той проект. На рекламованому ж Форумі я не побачив адміністраторів,а тільки ентузіастів своєї справи.Гроші шановні тре шукати,гроші .....

Princess
20.11.2007, 17:40
І тре віддати належне Директрисі
по-секрету скажу, що якби всюди адміністрація була настільки ж розуміюча і прогресивна - справи були б зовсім інакші :)
проте на жаль, і це не завжди є вирішальним. грошима розпоряджаються не директори, навіть найпрогресивніші...

а щодо згаданого форуму - так, можливо там нема присутніх директорів і іже з ними, але подібний майданчик дуже допомагає самим вчителям у відстоюванні своїх поглядів перед менш "продвинутими" диреторами і управлінцями. зазвичай вчитель інформатики у школі один, при цьому з 4-8 годинами (10-11 клас по 1-2 годині), тобто не надто авторитетний працівник, щоби на нього особливо зважали при прийнятті рішень. а ще й якщо він не особливо в курсі як це відбувається в інших школах, то ситуація може виявитись для нього надто невтішною. думаю, що такий форум - хороше місце для таких (і не таких) вчителів. удачі їм (тобто нам :))!