Показати повну версію : Будьмо знайомі :)
Так як я вже зачастила на ЛФ, було б доречно з усіма вами познайомитись. Почну з себе. Звати мене Світлана, зараз живу в Києві, але більшу частину свого життя прожила на Львівщині. Батько військовий, тому об"їздили половину України :) Поки що в декреті по нагляду за донечкою, але дуже скоро вже виходжу на роботу :y: Сподіваюсь, більше ніхто не сумніватиметься в тому, що я не злісний спамер ;)
Було б дуже цікаво дізнатися про тутешніх "мешканців" :) Я так зрозуміла, тут багато хто живе закордоном? Як ви туди потрапили і чи не хочете повернутися?
Будьмо знайомі,я шахрай.
Живу в Донбасі:bazar: ,але не москаль.Родом з Буковини:cowboy: .
Дуже хочу додому повернутись:cowboy: .
Liliyah Romanova
17.11.2007, 16:48
Я так зрозуміла, тут багато хто живе закордоном? Як ви туди потрапили і чи не хочете повернутися?
http://forum.lvivport.com/showthread.php (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20177&highlight=%ED%EE%F1%F2%E0%EB%FC%E3%B3%FF)
http://forum.lvivport.com/showthread.php (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20177&highlight=%ED%EE%F1%F2%E0%EB%FC%E3%B3%FF)
і довго вам ще лишилося на чужині жити?
Додано через 31 секунду
Дуже хочу додому повернутись .
а що заважає? ;)
nirvanka
17.11.2007, 17:20
А я львів'янка Іра, студентка комп'ютерних наук, ось зараз закінчую магістратуру. Шалено закохана у чоловіка, Львів, лижі і фото :) Після новго року доля планує мене кудись закинути за кордон (чоловік - поляк), але я не хочу. Тут краще :)
Отже, будьмо знайомі! :)
А я львів'янка Іра, студентка комп'ютерних наук, ось зараз закінчую магістратуру. Шалено закохана у чоловіка, Львів, лижі і фото :) Після новго року доля планує мене кудись закинути за кордон (чоловік - поляк), але я не хочу. Тут краще :)
Отже, будьмо знайомі! :)
дуже приємно :) але швидше за все доведеться слідувати за чоловіком... як " жена декабриста" :D
Руда Кішка
17.11.2007, 17:30
Дуже приємно :D
Мене звати Аня. 24 роки прожила у Львові. 8 років тому переїхала у Київ через роботу чоловіка. Львів так і залишився для мене рідним містом, а Київ таким не став. Мрію колись таки повернутися жити до Львова, але судячи з усього це буде вже ближче до пенсії :(
У Львові залишилися батьки, свекруха, частина друзів (частина, бо багато також переїхали до Києва). Буваємо у Львові на свята і ще пару раз (десь близько 4 разів на рік).
Маю синочка 7-ми років :crazy:
Liliyah Romanova
17.11.2007, 17:36
і довго вам ще лишилося на чужині жити?
Ще 2-3 роки. Поки чоловік докторат не захистить. Додому хочу страшне.
Знимки Львова подивлюся, сиджу і плачу.
nirvanka
17.11.2007, 17:44
але швидше за все доведеться слідувати за чоловіком... як " жена декабриста"
Мабуть :) Хоча саме цікаве, що він так полюбив Львів, наших людей, продукти, що сам не хоче деінде жити :)) То може поїдемо заробимо копійчину і повернемось сюди :)
Дуже приємно
:D
Ще 2-3 роки. Поки чоловік докторат не захистить. Додому хочу страшне.
Знимки Львова подивлюся, сиджу і плачу.
напевно цього не зрозуміти, поки сам такого не переживеш.....
Мабуть Хоча саме цікаве, що він так полюбив Львів, наших людей, продукти, що сам не хоче деінде жити ) То може поїдемо заробимо копійчину і повернемось сюди
а може вам так там спдобається, що не захочете потім повертатись ;)
nirvanka
17.11.2007, 19:40
а може вам так там спдобається, що не захочете потім повертатись
Не виключено.. Але я не могла витримати 2 тижні в Польщі, а якщо поїдемо десь далі.. Не знаю.. У Львові є щось таке, що за гроші не купиш.. І цього більше ніде нема.. Може відчуття рідного, може люди, атмосфера..
:y: У Львові є щось таке, що за гроші не купиш.. І цього більше ніде нема..
правду кажете... А для мене Львів завжди асоціюється з кавою та оперним театром :) І перше, і друге просто обожнюю! Без кави просто жити не можу, а у Львові любила в якійсь затишній кав"ярні випити філіжанку смачнющої запашної кави..... Ех, ностальжі.....
Ну, а мене вже всі тут знають. :) Принаймі, де я живу, скільки мені років. Та це і в профайлі можна побачити. ;)
Але ще повторюся для тих, хто не знає. Я - Оля. Мені 47 років. На аватарі зараз моя реальна знимка. За освітою - філолог, але вже 18 років філологію не практикую. З 1992 року проживаю з родиною в США, в місті Сіетлі. Виїхали сюди всі зі статусом біженця за релігійними мотивами. Планів про повернення поки що нема. Хоча на околиці Львова стоїть будинок моїх батьків і я на даний час є його власницею. Маю 4-ро синів. Найстарший вже одружений. Але ще внуками мене не нагородили. Розлучена, але в найскорішому часі маю намір змінити цей статус. О! За професією на даний час - бізнеследі. Маю свій немаленький продуктовий магазин. Тут називають - "руский". :)
Ну, а мене вже всі тут знають. :) Принаймі, де я живу, скільки мені років. Та це в і профайлі можна побачити. ;)
Але ще повторюся для тих, хто не знає. Я - Оля. Мені 47 років. На аватарі зараз моя реальна знимка. За освітою - філолог, але вже 18 років філологію не практикую. З 1992 року проживаю з родиною в США, в місті Сіетлі. Виїхали сюди всі зі статусом біженця за релігійними мотивами. Планів про повернення поки що нема. Хоча на околиці Львова стоїть будинок моїх батьків і я на даний час є його власницею. Маю 4-ро синів. Найстарший вже одружений. Але ще внуками мене не нагородили. Розлучена, але в найскорішому часі маю намір змінити цей статус. О! За професією на даний час - бізнеследі. Маю свій немаленький продуктовий магазин. Тут називають - "руский". :)
дуже приємно :)
Боже, як же ж ви дали раду з чотирьма хлопцями??? :eek: Ви просто героїня :)
Полковник
18.11.2007, 01:35
Розлучена...........
Блин..............
Слов НЕТ!!!!
Одни буквы..........
И Я об ЭТОМ узнаю впервые после столького времени знакомства????????
Да как же???
А я????
А как же Я?
Да, если бы Я знал!
Блин........
Слов нет......
Одни буквы!!!!!!!!!!!!:mad:
Liliyah Romanova
18.11.2007, 01:40
И Я об ЭТОМ узнаю впервые после столького времени знакомства????????
Ви думаєте, пані Оля взяла би вас на виховання? ;)
Боже, як же ж ви дали раду з чотирьма хлопцями???
"Дурна" Америка, і ще як то? А! Піндосія, ненависна багатьом, допомогла! :) І вивчила, і дітей моїх всім забезпечила в тяжкі часи.....
Да, если бы Я знал!
Дон-Жуанів з мене, Полковнику, вже досить!:p
Полковник
18.11.2007, 01:42
Після новго року доля планує мене кудись закинути за кордон (чоловік - поляк), але я не хочу.
Вот, и правильно!
Жила тут на форуме симпатичная пророссийски настроенная девушка Соломия...
Потом за поляка замуж вышла, в Польшу укатила.
Там двоих деток народила (Дай Им Бог Здоровья!).
Только мы её и видели.....
Пропала с форума Соломиюшка! :ninja:
а шкода.....
мені бракує соломії на форумі, не знаю як іншим....
про себе:
я -- пупер....
Банду_таки_геть
18.11.2007, 07:02
...Виїхали сюди всі зі статусом біженця за релігійними мотивами...
Ось це цікаво, проясніть будь-ласка !
...Розлучена, але в найскорішому часі маю намір змінити цей статус...
За українця віддаєтесь чи за місцевого ?
...О! За професією на даний час - бізнеследі. Маю свій немаленький продуктовий магазин...
Я десь бачив по ТБ, що десь в Гамериці є магазин "Львів". І що його перевага у тому, що в ньому асортимент товарів нагадує наш. А у Вас ?
...Тут називають - "руский". :)
Ціхо, :ninja: бо Пересвєт побачит і зара буде тут оффтопити і флудити :8:
І Ви то терпите ? http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Вже принаймні після перемог Кличка і "помаранчевої еволюції" українцем бути престижно і можна цю увагу при бажанні конвертувати у цілком реальний приток клієнтів НЄ ? Он вже китайці поставили на поток виготовлення українських вишиванок !
Liliyah Romanova
18.11.2007, 07:05
І Ви то терпите ?
Тут задовго людям пояснювати.
То ми між собою кажемо український, польський, російський магазин. Місцевим нема коли над тим мізкувати, то вони усе те руським називають. :)
Звертати увагу не надто культурно, зрештою.
А щодо національностей, то в Канаді досить уважні. Особливо щодо українців. Тут із ким не познайомлюся, усі або напівукраїнці, або на четвертину, або просто мають близьких друзів українців. Українською знають в основному "ч'кай-ч'кай" та назви страв. :D
Вот, и правильно!
Жила тут на форуме симпатичная пророссийски настроенная девушка Соломия...
Потом за поляка замуж вышла, в Польшу укатила.
Там двоих деток народила (Дай Им Бог Здоровья!).
Все правильно , тільки не Польща , а Німеччина.
Привіт. Я Патрик.Або Марко.Це моє імя.Патрик , тому що моє день народження на St.Patrick's Day (17 березня).Живу в Канаді з 92р.
В Едмонтоні.Перед тим жив в Чікаґо , Торонто , Ванкувері.Жонатий, маю дочку 1,5р.
Додому ,до Львова, найближчим часом в планах повернення на постійно не передбачається.В гості до батьків приїзджаю часто.
На ЛФ давно , з часів Бориса і Олі.Але багато не пишу і буваю часто відсутній(робота така) . Останній раз на 8 місяців.
про себе:
я -- пупер....
нічого собі... Це ж треба, як лаконічно ;) Алеж хочеться більш детальної інформації про Вас, так що не "з"їжджайте", а хоч би щось про себе розкажіть :)
Банду_таки_геть
Нє, ну мені подобається!.. А про себе кілька слів сказати? :)
Привіт. Я Патрик.Або Марко.Це моє імя.Патрик , тому що моє день народження на St.Patrick's Day (17 березня).Живу в Канаді з 92р.
В Едмонтоні.Перед тим жив в Чікаґо , Торонто , Ванкувері.Жонатий, маю дочку 1,5р.
Додому ,до Львова, найближчим часом в планах повернення на постійно не передбачається.В гості до батьків приїзджаю часто.
На ЛФ давно , з часів Бориса і Олі.Але багато не пишу і буваю часто відсутній(робота така) . Останній раз на 8 місяців.
Дуже приємно :)
А що за робота така, що віднімає стільки часу (якщо не секрет, звичайно)?
А що за робота така, що віднімає стільки часу (якщо не секрет, звичайно)?
Геолого-розвідка , по сумісництву геодезія. мій офіс - це поле , або ліс з комарами.
Руда Кішка
18.11.2007, 09:56
Геолого-розвідка , по сумісництву геодезія. мій офіс - це поле , або ліс з комарами.
О! в мого тата обидвоє батьків були геологами. І обидвоє у відрядження частенько їздили. А двою хлопців самі собі раду в хаті пробували давали:8: Мама їх, правда, не так надовго їздила, як батько. А потім зайнялися "осідлою" геодезією:) Дідусь викладав в політесі на кафедрі геології.
levandivka
18.11.2007, 13:00
Привіт! :)
Мене звуть Віктор.
Тимчасово - злий модератор Салуну (для зайд... спамерів. Нє?). :bazar:
40, жінка-діти.
Фотографія і жертви війн, репресій.
а що заважає?
Москалі:8: тута не відпускають.
А я є Ромко.40 років.
http://img527.imageshack.us/img527/4131/28182207vq8.jpg (http://imageshack.us)
сергій...
львів’янин (корінний), батьки тут народилися....
30 років...
освіта: геодезія, редагування, громадські організації та дри....
а я Іра з Южноукраїнська. 18 років, маю сестру-близнючку і ще одну, навчаюсь в Кіровограді на дизайнера.Шаленно закохана в свого Макса і в місто моєї мрії - Львів.
На ЛФ недавно, але відчуваю, що "захворіла"і відчуваю, що надовго .:)
nirvanka
18.11.2007, 17:57
Пропала с форума Соломиюшка!
А я не така.. Думаю, якщо таки переїду, то ще більше часу буду проводити на форумі, адже саме з нудних днів на чужині почалось моє активне життя тут.. :)
Полковник
18.11.2007, 19:16
сергій...
30 років...
А чё национальность не указали?:ninja:
Було дуже приємно читати дописи! Всім від себе дякую!!! :)
Напишу кілька речень про себе.
Мене звати Юля. Киянка, студентка правового університету.
Мати - громадянка Німеччини вже рік , (хоча народилась в Україні).Татко -живе в Києві.
Намагалися і мене перетягнути закордон, але я не готова до того. Не покладаю всі надії на "гарне життя" в Україні. :)
Не маю дітей і не одружена (бо планую це зробити в 30 років).
Полковник
18.11.2007, 19:18
А я не така.. Думаю, якщо таки переїду, то ще більше часу буду проводити на форумі, адже саме з нудних днів на чужині почалось моє активне життя тут.. :)
Эээээ!
Не знаете Вы мужей-поляков....
Соломия по первости, наверное, тоже ТАК думала....
levandivka
18.11.2007, 19:18
А чё национальность не указали?
Віноват!
Українець, звільнений в запас у званні рядового СА.
nirvanka
18.11.2007, 19:23
Не знаете Вы мужей-поляков....
Та трохи вже знаю ;) Чоловік сам виділяє мені години на форум за його ноутбуком в Польщі, щоб я не нудилась :) Бо інакше я втікаю додому :)
Полковник
18.11.2007, 19:23
Віноват!
Українець, звільнений в запас у званні рядового СА.
Внимательнее надо быть!
Не Вас, рядовой, спрашивал!
;)
Привіт! :)
Мене звуть Віктор.
Тимчасово - злий модератор Салуну (для зайд... спамерів. Нє?). :bazar:
40, жінка-діти.
Фотографія і жертви війн, репресій.
Кажете, злий модератор?... Це напевно тому, що у вас велосипеда нема ;)
Полковник
18.11.2007, 19:29
Чоловік сам виділяє мені години на форум за його ноутбуком....
Соломиен Миша тоже по началу ВЫДЕЛЯЛ.
Даже вместе постили песенку про "комариков" (давно что-то не слышал её).
А потом....вот ТАКАЯ катавасия случилась....:mad:
Вашего-то как зовут?
Не Анджеем, случайно?
levandivka
18.11.2007, 19:32
Внимательнее надо быть!
Не Вас, рядовой, спрашивал!
ТАК я не став чекати, поки Ви стройовий смотр до мене доведете. :)
Додано через 2 хвилини
Кажете, злий модератор?... Це напевно тому, що у вас велосипеда нема
Та є! Аж 2 ровери. Але через клятих спамерів і проч. врєдітєлєй , нема часу покататися...
nirvanka
18.11.2007, 19:39
Соломиен Миша тоже по началу ВЫДЕЛЯЛ.
Ну не треба мене так лякати! :) Тим більше, коли переїдемо, то я свою бандуру перевезу із собою (і так на клавіатурі його ноутбука нема укр. букв!). Та і не такий він в мене вже і злобний поляк.. Сам пропонує мені підключитись там до кабельного з укр. каналами, щоб мені сумно не було.. Познайомив зі знайомою, яка знає рос. мову, щоб мені не було нудно серед поляків! :) Хороший в мене чоловік :)
Вашего-то как зовут?
Не Анджеем, случайно?
Піотр, але називаю Пітером.
ТАК я не став чекати, поки Ви стройовий смотр до мене доведете. :)
Додано через 2 хвилини
Та є! Аж 2 ровери. Але через клятих спамерів і проч. врєдітєлєй , нема часу покататися...
:D ой, чую так і закріпиться за мною клеймо спамера :D :D :D Але погодьтеся, не самого злісного ;)
Полковник
18.11.2007, 19:42
Хороший в мене чоловік
Піотр, але називаю Пітером.
Дай Бог вам СЧАСТЬЯ и ПРОЦВЕТАНИЯ!
Internati
18.11.2007, 19:46
Напишу-но і про себе пару слів.
Я Інтернаті, в миру просто Рома, з 2001 р. живу в Німеччині, спочатку у Франкфурті, що на Одері, потім в Ауґзбурґу, тепер під Франкфуртом, тим, що на Майні.
Зараз тимчасово працюю в Україні, хоча планів повернутись сюди на постійно не маю. Цікавлюсь історією, мовами, фотографією та туризмом.
в миру просто Рома, з 2001 р. живу в Німеччині,
Рома, з 2001 р...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megawahnsinnig.gif
А до того?
ЗІ.Бачу,любите каву....
http://forum.lvivport.com/image.php?u=921&dateline=1195403472
levandivka
18.11.2007, 19:53
Сам пропонує мені підключитись там до кабельного з укр. каналами, щоб мені сумно не було.. Познайомив зі знайомою, яка знає рос. мову, щоб мені не було нудно серед поляків!
То ТАК, як в "Алєнькому цвєточку"? :)
ой, чую так і закріпиться за мною клеймо спамера
Нормально!
Стартуєте топік з
Сподіваюсь, більше ніхто не сумніватиметься в тому, що я не злісний спамер, на аватар чорну кицьку.
І що ж Ви хотіли?.. :)
То ТАК, як в "Алєнькому цвєточку"? :)
Нормально!
Стартуєте топік з
, на аватар чорну кицьку.
І що ж Ви хотіли?.. :)
та чим вже вам кицька не вгодила? :D Нормальна кицька, з гарними оченятами :)
Ну... спамер - то й спамер. Аби війни не було ;)
levandivka
18.11.2007, 20:05
Чорна вона...
Маю певну неприязнь до чорноти... (крім монохромних фот).
Наспівуючи:
говорят, не повезёт
если чёрний кот дорогу перейдёт...
Чорна вона...
Маю певну неприязнь до чорноти... (крім монохромних фот).
Наспівуючи:
говорят, не повезёт
если чёрний кот дорогу перейдёт...
та то ви просто забобонний ;) В дитинстві мала чорну кицьку, ото була всім кицькам кицька! :) І розумна, і лагідна, і мишей ловила :y: Тож не все те погане, що чорне ;)
levandivka
18.11.2007, 20:13
не все те погане, що чорне
Аби не москаль... :) (с) Анекдот
Аби не москаль... :) (с) Анекдот
а во маєш тобі... тепер за "москальство" з недовірою ставитиметесь :(
Я ж кажу - аби війни не було :)
Internati
18.11.2007, 21:57
А до того?
а до того... Леополіс, той, котрий семпер фіделіс )))
сергій...
30 років...
А ви часом не в Політесі геодезію закінчували?
А чё национальность не указали?:ninja:
ПОлковнік, ну, як би я без вас!.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
гускій я, гускій...
Додано через 1 хвилину
А ви часом не в Політесі геодезію закінчували?
та ні....
хоч і пропонували продовжувати там навчання...
але випитої на практиці горілки було достатньо, щоб я вирішив змінити професію... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
гускій я, гускій...
Шо,савсєм гускій?І надії нема?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaschwester.gif
Шо,савсєм гускій?І надії нема?
надія завжди є..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
бармєцва я не робив.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Ну, а мене вже всі тут знають. :) ..... Розлучена, але в найскорішому часі маю намір змінити цей статус. :)
То це , Ви поідете до Обухова? Чи ,... Він до Сієтлу?:dance:
levandivka
19.11.2007, 09:43
студентка правового університету.
Ах вот ты какой, цветочек аленкий... (с) м/ф "Аленький цветочек"
А я - Волк, зубами щьолк! Дехто, правда, каже що вольк - на фашистській мові "народ", тож може, власним прикладом підніму авторитет як не України, то хоч Галичини.
Живу у Львові, мучуся разом зо всіма, і нікуди звідси їхати не хочу.
Зів'ялий мозок
19.11.2007, 11:04
Отже, мабуть варто трохи про себе розповісти.
Я є аспірантом-математиком ЛНУ ім. Івана Франка. Але проводжу півтижня у Львові й півтижня у рідному місті Івано-Франківську. Що ще додати?! Неодружений, дітей немаю. Захоплююся, крім власне математики, географією, історією, хімією, а також при нагоді й програмуванням. Полюбляю читати різноманітні літературні книжки, хоча всяке художнє чтиво (навіть того жанру, який я люблю) визнаю вартим уваги, але конкретизувати мої літературні уподобання є трохи проблематично, бо вони різносторонні. Але приблизно можна написати так - наукова фантастика, історичні романи, детективи, лірика, пригодницька література, хоча не все з цих жанрів перше ліпше читаю.
Що ще люблю - поблукати по Станіславу, по різних його глухих куточках, попрацювати на городі у селі, готувати різні повидла, джеми, варення із фруктів та ягід.
Ну, а насамкінець, додам, що також ЛЮБЛЮ БИТИ МОСКАЛІВ!:aggressive:
Прохання розуміти останнє у переносному значенні.
Зів'ялий мозок
Рецепти в студію...повидла, джемів,і т.д :)
Зів'ялий мозок
19.11.2007, 12:15
Зів'ялий мозок
Рецепти в студію...повидла, джемів,і т.д :)
Тобто в яку тему?
Можна сюди http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=538&page=22
І я хочу познайомитися ;)
Мені 24 роки, звати Наталя, народилася і живу в Червонограді. Одружена, маю доню трьохмісячну :) Так що зараз перебуваю в декретній відпустці. Працювала в соціальній сфері, держслужбовець. І цього року закінчила магістратуру УжНу.
Львівський форум недавно для себе відкрила, дуже подобається тут все, особливо форумчанки і форумчани. Хоч я тут нещодавно, а здається що давно-давно всіх знаю.
Лиш часу мало маю - дитя відбирає весь час :rolleyes:
Приємно познайомитися!!!
Зів'ялий мозок
19.11.2007, 12:56
Можна сюди http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=538&page=22
Красно дякую.:rolleyes: :radist: Сьогодні у вечір напишу деякі рецепти, якщо не забуду і не знайду повторень.
Всім привітик і від мене! Я Вітюк Ігор Вікторович, можна просто Ігор!!! Родом з міста Луцька, хоча й за паспортом зараз також з тих країв вже третій рік живу у місті Тернополі, де й гризу граніт науки Тернопільського національного економічного університету на факультеті комп'ютерних інформаційних технологій!
Де опинюся далі, незнаю... та й нічого не планую. Невдячна як на мене справа... Тут в Тернополі, знайшов другу половинку. З якою дуже щасливий!!! Так що... Народ шукайте і не зраджуйте цьому, цьому що ви любите!Бережіть його!!!
Всім раджу!!! Папа!!! Удачі!!!
Internati
19.11.2007, 18:53
Ну що ж, після того, як перезнайомились, пора йти пити пиво!
А може краще каву? (оскільки форум львівський) :)
nirvanka
19.11.2007, 18:59
А може краще каву? (оскільки форум львівський)
Ну Львів не лише кавою славиться ;)
Мене не треба в цьому переконувати!:) Кажу про напої. Ще у Вас роблять смачне пиво ("смачне" - мені так казали, бо сама не п"ю)
nirvanka
19.11.2007, 19:38
Ще у Вас роблять смачне пиво ("смачне" - мені так казали, бо сама не п"ю)
Я теж не пила, поки не спробувала :) :) :)
Руда Кішка
19.11.2007, 22:33
Я теж не пила, поки не спробувала :) :) :)
а я навіть запаху пива не переношу:scare:
а чоловік п*є першу броварню
Маруся-мама
19.11.2007, 23:42
Мене знають а може і не знають, але я всюди йду і до вас зайшла.
Називаюсь Марія. Народилась і виросла у Львові під Кайзервальдом. Закінчила Львівське Муз-Пед училище а з зими 1993 року живу в Америці. Приїхала сюди біженцем за релігійними мотивами. Приїхала сама з бабусею, вуйком, тетою і двойорідним братом. Спочатку ми жили у Ню-Йорку. Мені 34 роки. В 1998 повернулась в Україну знайти чоловіка. З того часу ми переїхали в інший штат - Ню Джерзі, де зараз і живемо і виховуємо 4-х діточок. Найстарший син 7 років буде в Грудні, і троє дівчаток.
Я працюю в компютерній сфері, але не програмістом. Також вчу в тутешній українській школі по-суботах. Я дуже люблю свої обидві роботи, дітей і чоловіка.
Koza-Dereza
20.11.2007, 00:38
Народилась і виросла у Львові під Кайзервальдом
Я теж :) Гарний район.
Маруся-мама
20.11.2007, 00:47
Кізонька, сусіди.
я теж в нашу спільну школу ходив 10 років.....
теж на кайзервальді уроки прогулював... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
Маруся-мама
20.11.2007, 00:58
я теж в нашу спільну школу ходив 10 років.....
теж на кайзервальді уроки прогулював... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
В нас просто були посилені заняття природознавства і ботаніки:D
В нас просто були посилені заняття природознавства і ботаніки:D
ага....
особливо любила калина федорівна....
15 хвилин йти в один бік і 15 хвилин -- назад....
15 хвилин лишалося на те, щоб у футбол пограти....
ми завше дивувалися: навіщо такі складнощі?...
адже за школою була "плофа"....
Liliyah Romanova
20.11.2007, 05:52
Народилась і виросла у Львові під Кайзервальдом.
Гм, а я на Ніжинській 22 роки прожила. :)
Кайзервальд - другий дім. :D:D:D
Мене знають а може і не знають, але я всюди йду і до вас зайшла.
Спочатку ми жили у Ню-Йорку. Мені 34 роки. В 1998 повернулась в Україну знайти чоловіка. З того часу ми переїхали в інший штат - Ню Джерзі,.....
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=150105&postcount=264
Не хочете назад до "Великого Яблука"?
В мене сестра в Newark NJ.
Маруся-мама
20.11.2007, 17:34
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=150105&postcount=264
Не хочете назад до "Великого Яблука"?
В мене сестра в Newark NJ.
Я ітак щодня в тому лябуку на роботі, а жити тут не хочу нізаякі гроші.
Прожила в Манхатані добрі 10 років. З мене вистарчить :)
Гм, а я на Ніжинській 22 роки прожила. :)
Кайзервальд - другий дім. :D:D:D
А я на Сагайдачного 14, коло садочку №132 ;)
Трішечки розповім про себе:p. Батьки мали "необережність" охрестити мене Варварою:D , цього завжди стидилась:ninja: . Вигадувала собі інші імена, тому більшість моїх знайомих знає мене як Юлю. На даний час живу в Росії, і якби не цей форум, то забула би українську мову начисто:no: . А так видається нагода тримати себе в "формі".
Так що будем знайомі.;)
Трішечки розповім про себе:p. Батьки мали "необережність" охрестити мене Варварою:D , цього завжди стидилась:ninja: . Вигадувала собі інші імена, тому більшість моїх знайомих знає мене як Юлю. На даний час живу в Росії, і якби не цей форум, то забула би українську мову начисто:no: . А так видається нагода тримати себе в "формі".
Так що будем знайомі.;)
Боже, як мені подобається ім"я Варвара!!! :radist: Навіть доньку так хотіла назвати, але чоловік не дозволив :beee: Так що даремно ви стидаєтесь цього імені. Дуже горде ім"я :y:
Боже, як мені подобається ім"я Варвара!!! :radist: Навіть доньку так хотіла назвати, але чоловік не дозволив :beee: Так що даремно ви стидаєтесь цього імені. Дуже горде ім"я :y:
Мій батько також не хотів:D , він відчував, що у мене згодом виникнуть проблеми з однолітками (блін, діти деколи такі жорстокі). Але мама тріснула кулаком по столі, і останнє слово залишилось за нею:bazar: :D . Зараз імені свого вже не стидаюсь, але по звичці всім називаюсь Юлею.
Мій батько також не хотів:D , він відчував, що у мене згодом виникнуть проблеми з однолітками (блін, діти деколи такі жорстокі). Але мама тріснула кулаком по столі, і останнє слово залишилось за нею:bazar: :D . Зараз імені свого вже не стидаюсь, але по звичці всім називаюсь Юлею.
А можна я вас буду називати Варя? :shy:
Мені б ваше ім"я - була б місцевою звЄздою :) А мамі вашій - величезний респектище :bazar: Поважаю таку непохитну позицію :y:
В мене знайома теж свою дитину Варею назвати хоче...Правда,її хлопець не дуже "за".Вирішили назвати Владою.
А можна я вас буду називати Варя? :shy:
Мені б ваше ім"я - була б місцевою звЄздою :) А мамі вашій - величезний респектище :bazar: Поважаю таку непохитну позицію :y:
Називайте:D , не проти.
Я Наталя, 31 рік. Народилась і живу у Львові в районі краківського базару. Одружена, дочці 4 роки. Працюю інженером, на роботі в проміжках між звітами і таблицями люблю вишивати... Обожнюю добрі комедії, коли можна просидіти дві години з дурною посмішкою і мокрими очима... А ще люблю читати жахи (це коли чоловік не бачить) :) .
a.ilchenko
25.11.2007, 14:09
О. Натрапив тему.
Народився в Ростові-на-Дону, до школи жив в Чернігівській області, потім знову в Ростові, у 2000 році перевіз батьків до Харкова, сам зостався в Ростові. Дядько перевівся в 90-х до Києва.
Часто їзджу до Харкова машиною, іноді - проїздом з Москви з відряджень.
Працюю в залізничному НДІ.
А я Kaff.
За ідеєю це майже Людовік 14, за формою - кава.
Проміжків між роботою не маю. Не сплю, не їм. :8:
Колись мешкав під іншим ніком на старому форумі.
А ще раніше – у тім же «районі Кайзервальду».
Маю друзів із ССШ № 37. Хоча – всі дещо старші за середньостатичних форумлян.
Французької не знаю. Вчився в іншій, дружній ССШ.
Біля Оперного – штири рази в день. На каві – двічі (один раз обов’язково о 12.00).
Цивільний.
Привіт. Мене звати Оля. Я з Ужгорода. Мені 29 років, заміжня.
Разом з чоловіком любимо подорожувати. Найбільше мені подобається відпочинок в горах, на природі. Зараз в нас синочок 7 місяців. Але навіть з ним виходили на природу. Я художник, але для творчості трохи бракує часу і можливостей, весь час іде на сина. Люблю робити сувеніри своїми руками а також в"зати і шити. А ще я колекціоную фігурки котиків. Нещодавно чоловік був у відрядженні у Львові - привіз класну кицьку.:)
Дуже рада, що знайшла цей форум.:dance: Значно розширилось коло спілкування. Для мене це дуже важливо, адже я вдекретній відпустці. Дуже задоволена спілкуванням. Багато приємних спібесідників.:rolleyes:
A_Stella
13.12.2007, 01:34
Щож наклікаю щось і про себе.
Я Аня, 21, навчаюсь у Києві, сама з Луцька. Нестача укр.спілкування дається взнаки. На форумі майже тиждень.
Обожнюю Львів. Як кажуть в деякі міста закохуєшся. :)
Маруся-мама
13.12.2007, 01:48
А я Kaff.
За ідеєю це майже Людовік 14, за формою - кава.
Проміжків між роботою не маю. Не сплю, не їм. :8:
Колись мешкав під іншим ніком на старому форумі.
А ще раніше – у тім же «районі Кайзервальду».
Маю друзів із ССШ № 37. Хоча – всі дещо старші за середньостатичних форумлян.
Французької не знаю. Вчився в іншій, дружній ССШ.
Біля Оперного – штири рази в день. На каві – двічі (один раз обов’язково о 12.00).
Цивільний.
А якого віку друзі? Набагато старші? І де коло Кайзервальдусьте жили?
Dr. Shutup
13.12.2007, 02:26
Привіт, мене звати Сергій, мені 22. А псевдо моє-перше, що прийшло до голови. Як в анекдоті:
До 6 років я думав, що мене звати "Заткнись!"
Я родом з Волині, та вже 6 рік живу у Львові, закінчую медуніверситет.
За цей час встиг полюбити Львів. Перейшов з розчинної кави на заварну, очистив свою мову від суржику,змінив погляд на життя. Не знаю, як буду жити без міста, в якому пройшли найкращі мої роки.:scare:
Чомусь думав, що на цьому форумі лише львівяни. Дуже помилявся.
Приємно, що тут є дописувачі з-за кордону.
А псевдо моє-перше, що прийшло до голови.
Головне,жи доктор...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Dr. Shutup
13.12.2007, 02:32
Щож наклікаю щось і про себе.
Я Аня, 21, навчаюсь у Києві, сама з Луцька. Нестача укр.спілкування дається взнаки. На форумі майже тиждень.
Обожнюю Львів. Як кажуть в деякі міста закохуєшся.
Ми не колеги?
Додано через 1 годину 8 хвилин
Батьки мали "необережність" охрестити мене Варварою , цього завжди стидилась .
Мою бабцю теж назвали ім'ям-Текля. Ну, правда це було 80 років тому. :shy: :shy: :shy: :shy: Не порівняти. Але вона теж соромилась, хотіла з настанням повноліття змінити, але всі вже звикли... Словом,не важливо, як тебе звати. Головне, щоб були люди, яким байдуже твоє ім'я, але не твоя сутність.
FeRmatta
13.12.2007, 14:15
а я звичайна собі дівчина, яка навчається на 3 курсі, староста групи з пірсингом у брові (ніяк не можу забути, як стирчала у кабінеті декана і запевняла, що не належу до готів, емо і так далі), намагаюся приймати участь у різних конференціях і світитися. на 1 курсі "досвітилася" до молодіжного депутатства у міській раді, але побувавши серед отих "депутатіків" самодискваліфіцировалася - себто,виключили мене звідти за моїм бажанням. зараз у політику не ногою. маю коханого в Києві, дуже люблю Львів і його вулиці і підземелля...
пірсингом у брові
а у мене під губою:)і сама більша закоханність це Львів і Максим!
malyatko
13.12.2007, 14:52
я валєра, мені 23 роки, працюю інженер-електроніком, навчаюсь в політесі на екстерні захоплююсь волейболом . жив, живу і буду жити у Львові. :-)
Твій підпис-це перше, що вдалось запам'ятати на парі з латинської.
Dum Spiro Spero
:) :) :) А ви юристи? Медики?
A_Stella
13.12.2007, 16:17
Твій підпис-це перше, що вдалось запам'ятати на парі з латинської.:) :) :)
Ех, де мій 1 курс:crazy:
Ми не колеги?
Додано через 1 годину 8 хвилин
Мою бабцю теж назвали ім'ям-Текля. Ну, правда це було 80 років тому. :shy: :shy: :shy: :shy: Не порівняти. Але вона теж соромилась, хотіла з настанням повноліття змінити, але всі вже звикли... Словом,не важливо, як тебе звати. Головне, щоб були люди, яким байдуже твоє ім'я, але не твоя сутність.
Я латинь навмисне не вивчала. Хоча подобається, багато чого можна висловити короткою фразою. Вислів подобається, відповідає теперішньому внутрішньому стану. ;)
Цитата:
Допис від A_Stella Переглянути допис
Dum Spiro Spero
А ви юристи? Медики?
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
книга: березняк -- "дум спіро сперо" (доки живу -- надіюся)....
A_Stella
13.12.2007, 16:20
:) :) :) А ви юристи? Медики?
Я політолог-аналітик. З латиною стикаюсь часто, книги. Дорочі березняка не читала:o , а от зарубіжна класика, книги по спеціальності і тд..
А якого віку друзі? Набагато старші? І де коло Кайзервальдусьте жили?
Базовий вік «колєґів із 37-ої» – сороківка.
«Біля Кайзервальду» – це дитячий майданчик на кутку Піскової і Харківської.
Трохи жив у пісочниці, а трохи на гойдалці із цільної залізної труби…
;)
І жив…
;)
Діоге-е-ен...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
книга: березняк -- "дум спіро сперо" (доки живу -- надіюся)....
Коли вперше на листі колоквіума побачила ту фразу, згадалася Лесi Українки "Contra spem spero!":)
Маруся-мама
13.12.2007, 20:25
Базовий вік «колєґів із 37-ої» – сороківка.
«Біля Кайзервальду» – це дитячий майданчик на кутку Піскової і Харківської.
;)
І жив…
;)
Таки трохи старші...
Та ми також коло пісочниці, але садкової. (ДитСадку) Пригадала собі, як ми ходили на атас в садочок і до сусідів і рвали черешні, грушки, сливки і ябка.
Извините, что я не представился, когда зашел на ваш форум. Зашел я случайно, когда в очередной раз собрался во Львов. Мне очень понравилось обсуждение кавярень и других львовских заведений. Я из Донецка, мой дед приехал в Донбасс из Курской губернии еще до Первой мировой, работал машинистом паровоза на заводе Унион, ныне Макеевский метзавод. Я уже лет десять езжу в Галичину и по делам и на отдых (Трускавец) и в Закарпатье (Поляна). Я объехал всю Западную Украину, приобрел хороших знакомых, подсадил моих друзей, мой друг из Харькова по первому свистку садится за руль и готов ехать со мной в самые глухие места. Моя жена (вторая) была покорена, когда я ее привез во Львов. Но я все равно остаюсь русским и мне не все нравится в нашей стране. Ну не могу я писать кипятком, если какой то деятель прикрываясь укрнационализмом, рвется к кормушке. Я никогда не голосовал за ПР, я слишком их хорошо знаю, и по той же причине я не голосую за БЮТ, те же уроды.
Мне нравится Ваш форум, львовяне так любят свой город, как никто в Украине
Boris_Kiev
13.12.2007, 22:57
Мне нравится Ваш форум, львовяне так любят свой город, как никто в Украине
Любіть Донецьк. Поважайте російську мову. Будьте поміркованим "центристом" :) Ми ж земляки в широкому розумінні, НЄ ?
Наша справа - не "гавкатися", а взаємодоповнювати одне одного!
Любіть Донецьк. Поважайте російську мову. Будьте поміркованим "центристом" :) Ми ж земляки в широкому розумінні, НЄ ?
Наша справа - не "гавкатися", а взаємодоповнювати одне одного!
Вы правы, я люблю Донецк и могу жить только здесь. Я уважаю свой язык как и украинский. У меня две полки заняты украинскими книгами. Мне нравится Андрухович, а Костенко любимая поэтесса. Я собираю книги о Львове, а моя любимая книга о Швейке на украинском языке. Очень уважаю Хеллера " Пастка на дурнив", у меня есть перевод на русском "Уловка 22", но она хуже. Я очень хочу чтобы наша страна процветала, я здесь родился и живу, но национализм это тупик.
И я всегда считал, что дончане и львовяне - земляки
Ого, тут, я бачу, всі посилено видають явки-паролі.
А я Ука, маю троє маленьких донечок і одного великого бородатого чоловіка.
Щось середнє між програмістом і перекладачем.
Сова-зануда і кавоманка.
Навіжена мама, котрій мало дітей і роботи, так вона ще й в якусь громадську роботу пхається...
Більше від Львова люблю лише Горгани, а більше від Горган - тільки Львів.
Boris_Kiev
13.12.2007, 23:50
Я очень хочу чтобы наша страна процветала, я здесь родился и живу, но национализм это тупик.
Тим22, я не хочу загострювати цю тему. Ми й так один одного розуміє.
Націонализм - це просто одна з граней нашого спільного Брильянта - України. Вам більше подобаються інші грані - так ніхто не забороняє саме ними милуватися. :)
Просто ... якби не було націоналізму, то люди в 1991 році просто би не знали, ЗА ЩО віддати голоси на референдумі.
Погодьтеся, важко було лідерам (справжнім, а не номенклатурним) пояснити народу, ЩО нас об"єднує і ЧИМ САМЕ ми хоча би теоретично більш-менш єдині і відрізняємося від оточення.
Більше від Львова люблю лише Горгани, а більше від Горган - тільки Львів.
Дійсно...
Коли на гори я дивлюсь
Думок нема
І слів нема
Я просто плачу і сміюсь...
Не знаю, за що їх так кохаю
Згадаю - і знов до них вертаю...
Більше від Львова люблю лише Горгани
Ука, Горгани это настолько красиво, что и Крым рядом не лежит
Всім доброго дня(вечора, ночі)! Я viltis ( мій нік ---це литовською Надія, як власне мене і звати). Мені 21 рік. Навчаюсь в ЛНУ Франка на популярній нині спеціальності --туризм, і заочно в Інфізі. Викладаю бальні танці для діточок, яких шалено люблю і хочу мати своїх 4))) . Наразі заручена, живу з коханим ( батьки дозволили, бабуся теж:))):shy: ).
Обожнюю подорожі, вивчати іноземні мови і читати) А найбільше --розумних людей)
і хочц мати своїх 4)))
Четверо? Так мало? :)
Четверо? Так мало? :)
Ну ...наразі зупинюсь на цій цифрі))а так, як Бог дасть)
Ука, Горгани это настолько красиво, что и Крым рядом не лежит
Не знаю, ніколи не була в Криму...
ніколи не була в Криму..
А я в Горганах
Горгани, то де?
Горгани, то де?
Карпати.
http://i.i.ua/photo/images/pic/2/3/30232_a5c525ef.jpg
По Горганам до войны проходила граница между Польшей и Чехословакией, сейчас между Закарпатской и Ив.-Франковской областями
Горгани, то де?
Найбільш дика і неходжена частина Карпат. В основному - Івано-Франківська область.
В мене мама з Рожнятова, я там проводила всі літні канікули. І в той час, як більшість львів'ян знайомиться з Карпатами зі сколівських Бескид, мене малою вивозили на прогульки в Осмолоду і Підлясся.
FeRmatta
14.12.2007, 16:49
а у мене під губоюі сама більша закоханність це Львів і Максим!
практично як у мене, тільки коханий має інше ім"я
Dr. Shutup
14.12.2007, 19:29
Відповідь: Будьмо знайомі :)
Цитата:
Допис від Dr. Shutup
Твій підпис-це перше, що вдалось запам'ятати на парі з латинської.
Цитата:
Допис від A_Stella
Dum Spiro Spero
А ви юристи? Медики?
Я студент-медик
Та ми також коло пісочниці, але садкової. (ДитСадку) Пригадала собі, як ми ходили на атас в садочок і до сусідів і рвали черешні, грушки, сливки і ябка.
Мене теж не минула «садкова доля». А оскільки батьки працювали, а «бабців-дідів» поблизу не було, то у садок я приходив першим, а йшов останнім. Не раз так було, що мене додому вела сама вихователька.
Звісно, виховательці було не найрадісніше – я чи не єдиний «сидів» у садочку до кінця.
Отож із садкового періоду пам’ятаю лише великі вікна, у яких, коли вже не було інших дітей, я сидів виглядаючи батьків.
Пам’ятаю також «город», який ми садили із одногрупниками. Звісно, що нічо не прийнялося.
Із холодком внизу живота згадую «утріннікі», «ш-Kaff-чікі», «полднікі», а також шортики, колготки, що морщилися на колінах, «тиху годину» і двох виховательок-мегер.
А на День Народження діти в альбомі малювали картінкі-побажання.
Panadolka
16.12.2007, 12:18
Не виключено.. Але я не могла витримати 2 тижні в Польщі, а якщо поїдемо десь далі.. Не знаю.. У Львові є щось таке, що за гроші не купиш.. І цього більше ніде нема.. Може відчуття рідного, може люди, атмосфера..
Батьківщина...
egoistka
16.12.2007, 18:42
Доброго вечора шановні форумчани, я новенька у вас і вирішила представитись :-)
мене звати Оленка, мені 23 роки тимчасово працюю палітурником :-) родом з Києва, але переїхале у ваше чудове місто за своїм коханим чоловіком. місто ваше дуже подобається, та за своїм також сумую ..
ось такий короткий екскурс про мене :-)
Привіт Егоїстка))))))))
Гарний підпис
Panadolka
16.12.2007, 23:31
Напишу і я про себе! Мене звати Таня мені 20 років. Народилася у Львові, де і нпдплі проживаю. 10 вересня 2005 року - вийшла заміж. Вчуся в Європейському університеті, але сиджу в декреті з синочком, який народився 5 жовтня 2006 року. Йому зараз 1 рік і 2 місяці. Це моє життя! Що ще добавити незнаю. Хто схоче запитає, а я відповім!
А на аватарі Ви,чи синочок?
Panadolka
17.12.2007, 00:50
А на аватарі Ви,чи синочок?
Ні, :D :D :D . Це мій синуля - моя гордість!!!
Вчуся в Європейському університеті, але сиджу в декреті з синочком, який народився 5 жовтня 2006 року. Йому зараз 1 рік і 2 місяці.
То, що сидите у декреті, це правильно.
Як би не хотілося продовжити «кар’єру», слід подбати за дитя – у цей час мама йому просто необхідна!!!
А фахова реалізація прийде обов’язково. І тоді вона буде ще солодшою.
a.ilchenko
18.12.2007, 10:58
з пірсингом у брові
А нащо?
Будьмо знайомі,я шахрай.
Живу в Донбасі:bazar: ,але не москаль.Родом з Буковини:cowboy: .
Дуже хочу додому повернутись:cowboy: .
Привіт! Я тут недавно. Не вмію ще ставити карми, але за допис 5+!!!!!!!!!!
(оцінка, а не бал)
Привіт! Я тут недавно. Не вмію ще ставити карми, але за допис 5+!!!!!!!!!!
(оцінка, а не бал)
та карма то не головне.Ви краще про себе розкажіть.Гілка ж називається "Будьмо знайомі" .
Chortenia
19.02.2008, 10:43
Скільки уже на форумі і от вперше побачила цю гілку.
Напишу кілька словечок про себе.
Звати мене Юля, 24 рочки. Батько військовий - отже трохи намоталися по Союзу. У Львові з 1992. Заміжня. Цього року плануємо вінчатися (от тільки ремонт закінчимо). Батьки в Києві, намагалися мене туди перетягнути, але наразі безуспішно (швидше я їх сюди згодом внуками заманю) :) За освітою перекладач, ним і працюю - у вечірній час, а в основному - менеджер з персоналу. Дуууже люблю хорошу музику, часто співаю (навіть на роботі), :shutup:
Люблю розумних самодостатніх людей, тому і подобається "сидіти" на цьому форумі.
Ну от ніби все....
Звати мене Юля, 24 рочки. Батько військовий - отже трохи намоталися по Союзу. У Львові з 1992. Заміжня. Цього року плануємо вінчатися (от тільки ремонт закінчимо). Батьки в Києві, намагалися мене туди перетягнути, але наразі безуспішно (швидше я їх сюди згодом внуками заманю) За освітою перекладач, ним і працюю - у вечірній час, а в основному - менеджер з персоналу. Дуууже люблю хорошу музику, часто співаю (навіть на роботі),
Цікаво то всі доньки військових вчаться в МА і потім на ін'язі ЛНУ чи то тілько ви з моєю дружиною змовилися? :)
та карма то не головне.Ви краще про себе розкажіть.Гілка ж називається "Будьмо знайомі" .
Мені 22 ( страшно подумати: через пару місяців буде 23!!!!!!!! ) Працюю юристом.
На даний момент кар"єра для мене - головне ( мабуть тому, що особисте життя не складається ).
Але я маю багато друзів, і цим дуже дорожу.
Цікаво то всі доньки військових вчаться в МА і потім на ін'язі ЛНУ чи то тілько ви з моєю дружиною змовилися? :)
ні, не всі :)
Chortenia
19.02.2008, 15:09
Відать, то ми такі одні.. Так що вам попався майже ексклюзив :)
Я з вами тут вже місяць, але ще про себе нічого не розповіла. Звати Іра, живу у Винниках ось вже 24 роки, але, як і всі винниківчани, Львів вважаю своїм рідним містом. Сенсом мого життя є коханий чоловік і доця Катруся. До народження донечки працювала літературним редактором у видавництві. Освіта філологічна. Зізнаюсь, не була найкращою студенткою(хоч і не найгіршою), червоного диплому не дали, але ЛНУ став дуже важливим етапом в моєму житті.
Обожнюю бальні танці, декілька років ними займалась, але, на жаль, довелось залишити. Вважаю це своєю найбільшою мрією, що не здійснена до кінця. Серед зацікавлень - психологія і педагогіка.
Інтернетом почала користуватись зовсім недавно, тому ще ношу горде звання ЧАЙНИК.
На форум потрапила випадково, але вже не можу з нього вибратись, жаль тільки часу бракує, щоб переглянути все, що було до мене. Актуальні розмови, цікаві люди - подобається мені ЛФ!
Коли вперше на листі колоквіума побачила ту фразу, згадалася Лесi Українки "Contra spem spero!"
а я навпаки.....
коли ми в школі почали читати цю книгу -- одразу вчительці "брякнув": дум спіро сперо.....
вона мені до того й так не любила.....
а після запитання: "ну, ви знаєте, що це означає", зненавиділа.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
От і я нарешті доповзла до цієї гілочки.розповім кілька слів про себе.
звати мене Наталя.мені 22 роки.я студентка Львівського національного університету ім.І.Франка,факультету іноземних мов,кафедри романської філології,спеціальність "іспанська мова та література"(магістр).цього року закінчую навчання.працюю вчителем іспанської мови в одній з львівських гімназій.100% романтик,який любить життя,пригоди,подорожі,нові цікаві знайомства, природу,Карпати,книги,музику,батьків,найкращих на світі друзів і Україну. одне з найбільших захоплень у житті -КВН.дуже активна і діяльна,не можу всидіти на місці. раніше активно займалася розвитком студентського самоврядування в університеті(зараз відійшла від тих справ,бо часу бракує).наразі активно займаюся реалізацією себеяк КВНщика і філолога.незаміжня.чекаю на свою половинку..
Ось так коротко про мене:) :) :)
і мені захотілось написати:)
звати мене Женя, живу в Стрию. мені 23, а вищої освіти так щей не здобула, ну щось не йде вона мені, тобто весь час щось стає на заваді.
але цього року отримую бакалавра(нарешті). вчусь в київському міжнародному університеті, тому Львова практично не знаю.
але судячи з форуму - люди там хороші:radist:
одружена, маю донечку.
а що ще для щастя потрібно:radist:
в київському міжнародному університеті
це якийсь стрийський філіал? Великий? Скільки студентів-педагогів? Які спеціальності?
це якийсь стрийський філіал? Великий? Скільки студентів-педагогів? Які спеціальності?
ні, я там, у місті герої Києві навчаюсь.
просто останній рік на заочне перевелась, донечка маму до Києва надовго відпускати не хоче:)
вчусь в київському міжнародному університеті
якщо я правильно зрозумів: ви на заочному, вчитеся в києві....
якщо я правильно зрозумів: ви на заочному, вчитеся в києві....
правильно правильно
yulichka
06.03.2008, 21:50
Запитання до НАДІЙКИ!!!!!!
Чи ви не були часом 6 березня близько 15 год. в ДЦ біля гот. "Львів"??????
Здається, що я вас бачила, коли виходила, а ви заходили в той момент!
"Показали своє личко" наживо мені сьогодні :) :) :)
Сподіваюсь, що я не помилилась.......
Тепер деякий час буду виглядати ось так... (ну поки волосся знову не відросте)
ой, яка ви гарна-а-а...
ви, коли сказали, що будете стригтися, я не змогла вас уявити зі стрижкою.
а вам так пасує!:)
Здається, що я вас бачила, коли виходила, а ви заходили в той момент!
"Показали своє личко" наживо мені сьогодні
Сподіваюсь, що я не помилилась.......
Не помилились!!! Ми ще стикнулись поглядами і я про себе думаю :"Звідки ж я знаю цю жіночку??? Може це хтось із форуму???" І тільки десь через пів-годинки дійшло шо то напевно Юлічка?!
Вибачайте шо не впізнала вас, я дуже поспішала...
ой, яка ви гарна-а-а...
ви, коли сказали, що будете стригтися, я не змогла вас уявити зі стрижкою.
а вам так пасує!
Дякую - дякую! Я себе також не могла уявити з чолочкою, але ... правда трохи важко до неї звикнути(десь років 7 її в мене не було), а ще сьогодні не могла її правильно вкласти, тому прийшлось іти в ДЦ купляти різні щітки, пінки,лаки і віск...
yulichka
06.03.2008, 23:18
Та я також з подружкою спішила, гнали їй за джинсами, бо вже діставала мене!!!
Було приємно побачити вас "в реальності"!!!!
Було приємно побачити вас "в реальності"!!!!
взаємно...
Уляночка
06.03.2008, 23:22
тому прийшлось іти в ДЦ купляти різні щітки, пінки,лаки і віск...
Надійко, а хіба ви не живете в районі Володимира Великого - Виговського, що в ДЦ так далеко їдете????????
Надійко, а хіба ви не живете в районі Володимира Великого - Виговського, що в ДЦ так далеко їдете????????
:D :D :D Але ж ти мене насмішила, та я туди спеціально в ДЦ не їздила!!!
Я була на Краківському, а в ДЦ по дорозі зайшла, доречі там якийсь прикольніший вибір ніж в ДЦ на Південному...
Уляночка
06.03.2008, 23:33
Але ж ти мене насмішила, та я туди спеціально в ДЦ не їздила!!!
Я була на Краківському, а в ДЦ по дорозі зайшла, доречі там якийсь прикольніший вибір ніж в ДЦ на Південному...
На "Провесінь" за джинсами, а в ЦУМ - в ДЦ:dance: :dance: :dance:
На "Провесінь" за джинсами, а в ЦУМ - в ДЦ
Я на Провесні буваю майже кожного тижня, а в ЦУМі ДЦ також не подобається,бо дуже високо і коляскою не заїдеш(коли сама), завжди залишаю біля WC.
Уляночка
06.03.2008, 23:41
Я на Провесні буваю майже кожного тижня, а в ЦУМі ДЦ також не подобається,бо дуже високо і коляскою не заїдеш(коли сама), завжди залишаю біля WC.
А що на "Провесні" щодня робите і яка у вас коляска, що така важка?
А що на "Провесні" щодня робите і яка у вас коляска, що така важка?
Не щодня, а щотижня, переважно посуботах або неділях. Зазвичай їздимо за яблучками, а потім завжди виявляється ще шось треба...
А коляска в нас не тяжка, тяжка дівчинка з коляскою!!!
Уляночка
06.03.2008, 23:52
Не щодня, а щотижня, переважно посуботах або неділях. Зазвичай їздимо за яблучками, а потім завжди виявляється ще шось треба...
А коляска в нас не тяжка, тяжка дівчинка з коляскою!!!
А де ви саме живете, якщо не секрет?????????
А скіко то наша невістка важить?
А де ви саме живете, якщо не секрет?????????
Виговського 83, то зупинка за кільцем
А скіко то наша невістка важить?
На моїй вазі десь біля 12-13 кг
Уляночка
07.03.2008, 14:47
Виговського 83, то зупинка за кільцем
Ну, близько від нас - Володимира Великого 101, біля церкви
На моїй вазі десь біля 12-13 кг
Наш троха більше - десь 13-14
Наш троха більше - десь 13-14
А моя постійно якась така маленька. Моя мама вичитала шо до двох років мусимо за нормою мати близько 18-20кг. А ми певно і до 3-ох стільки важити не будем...
Уляночка
07.03.2008, 20:30
А моя постійно якась така маленька. Моя мама вичитала шо до двох років мусимо за нормою мати близько 18-20кг. А ми певно і до 3-ох стільки важити не будем...
Та нашо вам ті "коровячі":8: 20 кг ,це ж дівчинка, а не кінг-конг, а навіть би не хотіла, щоб Бумбасик скіко набрав, а він все ж таки ХЛОП:crazy:
Та нашо вам ті "коровячі" 20 кг ,це ж дівчинка, а не кінг-конг, а навіть би не хотіла, щоб Бумбасик скіко набрав, а він все ж таки ХЛОП
Але ж ти мене розсмішила...
Та я тим взагалі не переймаюсь, то просто мама напрягає, типу шо вона ніц не їсть... Вона їсть, але коли захоче, а коли не хоче то я в неї не пхаю,тому і маленька. Бачила такий екземплярчик, коли мама за дитиною і вдома і на вулиці бігає тільки би шось запхати в рот, а та дівчинка постійно той рот і відкриває... Ну то не дівчинка, а маленький слоник...
Ви не переймайтесь так цим і де ті норми написані? Моїй доці 4 рочки і 4 місяці, а важить 16 кг! І я не скажу, що вона маленька або худенька! Нормальна дитина, вміру пухкенька навіть!
Ви не переймайтесь так цим і де ті норми написані? Моїй доці 4 рочки і 4 місяці, а важить 16 кг! І я не скажу, що вона маленька або худенька! Нормальна дитина, вміру пухкенька навіть!
я важила 21 кг, як йшла до школи, а мій малий - 22
я важила 21 кг, як йшла до школи, а мій малий - 22
Клас, оце в вас пам'ять! А моя похресниця в першому класі вчиться (6 років!), в неї 36 розмір ноги, а скільки вона важить я навіть не знаю, бо страшно важити, ну точно більше, ніж я! Так, що нехай краще дівчатка будуть дрібненькі, тобто дівчачі!
bonapart
14.03.2008, 01:21
Ну то й я щось напишу про себе, бо щось не пам"ятаю, чи вже щось таке писав. Зараз переглянув тему - від мене ніби нема ніц))))))
Звати мене Святослав, всі називають Святік, а коли жив в Росії(до літа 1996), то там мене всі називали Свят. Мені зараз 22, народився перед НР - 27 грудня))). У Львові постійно живу з 1996, народився також у Львові, а потім мене забрали батьки в Росію, де вони жили тоді. Навчаюся у НУ "Львівська політехніка", в інституті комп. наук, магістр, закінчую десь осінню або в грудні. Обожнюю Львів, який вважаю рідним містом. Вважаю себе націоналістом(не знаю накільки це вірно якщо дивитися зі сторони). Неодружений, і ще не збираюся. Рідний район - Сихів))) От ніби й усе)))
Обожнюю Львів, який вважаю рідним містом.
Рідний район - Сихів
Пупер зара сі висловит...
Всьо,шо він про то думає...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif
nirvanka
14.03.2008, 15:17
в інституті комп. наук, магістр, закінчую десь осінню або в грудні.
(в грудні, як мінімум ;) )
Клас, оце в вас пам'ять! А моя похресниця в першому класі вчиться (6 років!), в неї 36 розмір ноги, а скільки вона важить я навіть не знаю, бо страшно важити, ну точно більше, ніж я! Так, що нехай краще дівчатка будуть дрібненькі, тобто дівчачі!
є якась така гілка про школу і все що з нею пов"язане...
вона мені актуальна, а я її весь час гублю...
як хочете - прочитайте, що я там про школу писала
Samojlovu4
14.03.2008, 15:38
є якась така гілка про школу і все що з нею пов"язане...
вона мені актуальна, а я її весь час гублю...
як хочете - прочитайте, що я там про школу писала
Ірена, нарешті вас підловив...
Хтів просто сказати, що ви гарна, особливо на фотці де в темних окулярах...
дякую:shy:
маєте на увазі з темною оправою?;)
Пупер зара сі висловит...
Всьо,шо він про то думає.:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ага, точно! Пупер "обожнює" Сихів
Samojlovu4
14.03.2008, 19:11
дякую:shy:
маєте на увазі з темною оправою?;)
Ну, вже на двох фотках... і все та сама темна оправа... :)
Ну, вже на двох фотках... і все та сама темна оправа...
:)
чи є на форумі жінки яким за 40 чи є у когось діти підлітки 12-13 років
А я Юля, мені ще поки 20:) Вчусь в НУ "ЛП", на спец. Фінанси. Злегка працюю, аби не було скучно. Цікавлюся музикою, трохи граю на гітарі. Родилась у Львівській обл. Львовом "захворіла" певно назавжди. Люблю інколи сама гуляти по місту, роздивляючись старі будинки і все навколо (уявляю себе туристом:)).
А взагалі я людина творча, люблю пофілософствувати на різні теми, люблю цікавих людей, люблю життя...:)
yulichka
14.03.2008, 22:27
А я Юля, мені ще поки 20 Вчусь в НУ "ЛП",
І я Юля, навчаюсь також в НУ"ЛП", мені в травні буде 22 р. Спеціальність - документознавство!!
І я Юля, навчаюсь також в НУ"ЛП", мені в травні буде 22 р. Спеціальність - документознавство!!
мені в травні 21... ех, де мої 18 років...
ех, де мої 18 років...
http://levus.info/smile/shok.gif чую цю фразу на форумі не вперше.......
гммммм...
вони, можливо, там, де і були три роки тому?....
чую цю фразу на форумі не вперше.......
Ех-х-х...
Де мої 39...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaheul.gif
http://levus.info/smile/shok.gif чую цю фразу на форумі не вперше.......
гммммм...
вони, можливо, там, де і були три роки тому?....
згадую себе у 18 і порівнюю з теперішньою собою - то ніби не три роки, а принаймні, 10. старію,чи шо:)
згадую себе у 18 і порівнюю з теперішньою собою - то ніби не три роки, а принаймні, 10. старію,чи шо
Як то печально...
Як то печально...
тіко не впадайте в депресію...
згадую себе у 18 і порівнюю з теперішньою собою - то ніби не три роки, а принаймні, 10. старію,чи шо
не старієте а дорослішаєте і це зовсім не печально а чудово
мені в травні буде 22 р.
мені в травні 21... ех, де мої 18 років..
мені в травні буде 28, де мої 18 коли в дівках ходила...
дівчата, а ви по гороскопу тельці ???
телички...:o
bonapart
15.03.2008, 00:29
ААААА, я хочу щоб мені повернулия мої 16 років!!! Як то файно було - вчишся в школі, халява повна, ніщо не турбує, працювати і думати де дістати гроші на то і на сьо не треба, запити невеликі, пару рублів, що батьки давали вистачало все))))
ні....
це всього-на-всього інший навчальний заклад та інше оточення..... http://levus.info/smile/smile.gif
коли отримаєте диплом та потрапите на роботу до великого колективу -- буде те саме відчуття....
ААААА, я хочу щоб мені повернулия мої 16 років!!! Як то файно було - вчишся в школі, халява повна, ніщо не турбує, працювати і думати де дістати гроші на то і на сьо не треба, запити невеликі, пару рублів, що батьки давали вистачало все))))
оо, у 18 - вирвалась на свободу, початок студентського життя, вітер в голові... а тепер - перед тим як шось робити думаю,думаю...
27 грудня
То як я!!!:radist: Тільки рочків мені трошка більше.
bonapart
15.03.2008, 00:49
оо, у 18 - вирвалась на свободу, початок студентського життя, вітер в голові... а тепер - перед тим як шось робити думаю,думаю...
А я не те щл б аж так сильно думаю, обдумую звичайно, але коли невепвнений, то все кажу: "А буде, як буде..", і роблю...
Але тепер якось по-дурному все. Те що аніше було цікаво - вже нецікаво. З дівчатами - молодшими нецікаво, бо нема про що порозмовляти, зі старшими якось не все получається зав"язати довгі стосунки... І так у всьому, посто якийсь час неймовірний, все на роздоріжжі))))
А був молодший - ех, ні про що таке навіть і не думав;-)
Додано через 44 секунди
То як я!!! Тільки рочків мені трошка більше.
ООО, справлятимемо в один день!!;-))))
А мене в мої 18 все влаштовує, От тільки б більше вільного часу та грош Як в школу ходила, хотілося все вирватись з під батьківської опіки, самостійності хотілося, щоб ніхто нічого не вказував .Звичайно, що залежність від батьків залишилась,бо ж матеріально вони нас забезпечують..Ну нічого, у мене вже є замовник на літо, бар оформлювати, а ще на морі буду працювати.Скоріше б
чи є на форумі жінки яким за 40 чи є у когось діти підлітки 12-13 років
Я - така. :)
Ну, а мене вже всі тут знають. :) Принаймі, де я живу, скільки мені років. Та це і в профайлі можна побачити. ;)
Я - така. :)
Олю, намагаюся останнім часом (точніше б"юся головою) зрозуміти психологію жінки приблизно вашого віку. чи можем поспілкуватися у приваті?
О! Там узагальнено про дітей. :) Мої сини - 25, 19, 16 і 12-ти років. :)
Додано через 1 хвилину
Олю, намагаюся останнім часом (точніше б"юся головою) зрозуміти психологію жінки приблизно вашого віку. чи можем поспілкуватися у приваті?
Що саме? Питайте! Можете і тут. Можете і в приваті. :)
yulichka
15.03.2008, 09:48
Я - Близнюки (24 травня) :)
ну Олю ви в америці це напевно супер а я у львові також не зле зараз не працюю вже 6 років матеріальної потреби йти на роботу нема але хоеться морально багато друзів у львові немаю тому бракує спілкування живого тому шукаю знайомств я по натурі трошки замктуа буває в житті важквато
Я - Близнюки (24 травня)
і я Близнюки - 27 травня:)
Я по гороскопу Тілець. 14 травня.
а я у львові також не зле зараз не працюю вже 6 років матеріальної потреби йти на роботу нема
Бачте, як Вам добре. :) Я ще такого раю в Америці не маю.
levandivka
17.03.2008, 08:10
б"юся головою) зрозуміти психологію жінки приблизно вашого віку.
Міссія нєвиполніма... :)
Міссія нєвиполніма...
добре вам балакати:(
levandivka
17.03.2008, 08:15
добре вам
В самого "голова обвязана, кровь на рукавє..." :)
добре вам балакати:(
Ірено, Ви надарма себе накручуєте. :) Ви - молода, красива жінка. Мусите не занижати собі самооцінку! Все у Вас буде добре! :)
В самого "голова обвязана, кровь на рукавє..."
І я...намагаюся,намагаюся...зрозуміти...оту психологію...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megafliege.gif
Бачте, як Вам добре. :) Я ще такого раю в Америці не маю.
ДОБРЕ ЧИ НЕ ДОБРЕ ПІД ПИТАННЯМ АЛЕ Я ПРОБУВАЛА ЦІКАВИТИСЯ РОБОТОЮ У ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ МОЖНА ЗНАЙТИ АЛЕ... З/П 1000 ГР. З НИХ ТРЕБА ЗА ПРОЇЗД ДО МІСЦЯ РОБОТИ ТА ЩОСЬ ПООБІДАТИ ТАЩОСЬ ЛІПШЕ ВБРАТИСЯ ЛИШАЄТЬСЯ ПШИК І ДІТИ БЕЗ НАГЛЯДУ І ХАТА І ЧОЛОВІК А З БІЗНЕСОМ ЩЕ ВАЖЧЕ ЗАРАЗ ВЗАГАЛІ НЕМОЖЛИВО ЩОСЬ РОЗКРУТИТИ О ТАК
Миху, я вам вірю. Не підведіть!
А ви Ліля, до речі який Великдень святкуєте? Чи і католицький і наш? Коли повертаєтесь на батьківщину? Цікаво би було зустрітись, поговорити! І цікаво чи ви би мене по фоткам впізнали, бо я впізнала зразу, хоч ви і молодша!
Liliyah Romanova
20.03.2008, 16:18
А ви Ліля, до речі який Великдень святкуєте?
За новим календарем. Ось цієї неділі вже Пасха. :)
За старим навряд чи вийде. Побачимо.
Коли повертаєтесь на батьківщину?
Хороше питання.
Найпізніше - 2011 рік. Але сподіваюся, що раніше. То не від мене залежить, на жаль.
І цікаво чи ви би мене по фоткам впізнали, бо я впізнала зразу, хоч ви і молодша!
Киньте на liliyah(at)o2.pl. Думаю впізнала би без проблем.
Мейл. Заміняєте (at) на @. І висилаєте.
Зараз спробую, напишеш мені чи прийшло! Попереджаю в школі я була коротко стрижена, тому зараз не дуже всі впізнають!
Liliyah Romanova
20.03.2008, 17:51
Попереджаю в школі я була коротко стрижена, тому зараз не дуже всі впізнають!
А я впізнала зразу! Правда, із довгим трохи незвично. Але класно! І мала файнюня!!!
Приємно, що ще одне знайоме обличчя на форумі.
А я впізнала зразу! Правда, із довгим трохи незвично. Але класно! І мала файнюня!!!
Приємно, що ще одне знайоме обличчя на форумі.
Ура! а то я думала, що постаріла, то й ніхто не впізнає! А якщо Катька моя сподобалась, то приїдеш, познайомим з твоїм Даруськом, може сватами станем, різниця в віці нормальна в них!
А нам покажете фото?
[quote=irushka;272858]А нам покажете фото?[/quot
Я би з радістю, але поки що ще не в'їхала як то робиться!
Londoner
20.07.2008, 04:00
Ну от, і я нарешті віднайшов цю тему.
Давайте знайомитись - Londoner.
Дуже приємно!!!
Я проживаю в Ріо-де-Жанейро, тут багато диких мавп!
...
(Жарт, звичайно. В Лондоні я, як би там не було! Ви ж і так вже здогадалися.)
...
Я в Англії вже більш 10 років. Працюю в системі охорони здоров'я. (Тобто - зцілювач різноманітних недуг на найм в Королеви Сполученого Королівства.)
Народився і освіту здобув у Львові.
Радий знайомству, земляки.
І як там в Лондоні?
Дощ,як звиклє?:cowboy:
Londoner
20.07.2008, 08:32
Дощ,як звиклє?
Ой, Romko, не сипте цукор в піво!
Redhotchilly
20.07.2008, 09:13
Ну от, і я нарешті віднайшов цю тему.
Давайте знайомитись - Londoner.
Дуже приємно!!!
Я проживаю в Ріо-де-Жанейро, тут багато диких мавп!
...
...
Я в Англії вже більш 10 років. Працюю в системі охорони здоров'я. (Тобто - зцілювач різноманітних недуг на найм в Королеви Сполученого Королівства.)
Народився і освіту здобув у Львові.
Радий знайомству, земляки.
http://ustpolisci.files.wordpress.com/2008/05/beer.jpg
Londoner
20.07.2008, 10:37
Ви точно зі Львова?
А знаєте, як вони борщ називають? :)
А знаєте, як вони борщ називають?
Невже бАрщ?
Londoner
20.07.2008, 11:11
Невже бАрщ?
Щі.
Це я пробую усі крапки над ё порозставляти ! :)
Мене звати Наталя, мені 34 роки,розлучена, і у мене є син Сашко, йому 14 років. Мешкаю в Бердянську, це на узбережжі Азовського моря. Працюю держслужбовцем, пов`язана з геодезією ( привіт Патрикові!), маю дві вищі освіти. Мрію приїхати до Львова, ніколи там не була, але завжди прагнула, чомусь відчуваю, що то кармічно є моє місто. Можливо, якщо вдастся, навіть у цьому серпні.
о, якраз ми зможемо спілкуватися у гілці для мамусь. бо там майже всі дітки маленькі...
мені буде цікавий досвід мами такого хлопчика.
в мене те саме. тільки дитині 8 років.
А знаєте, як вони борщ називають?
Щі.
Дивисі,тоті англійці чисто.як москалі говорять...
Навіть борщ так само обзивають...
Дуже рада знайомству! А розповісти
є що!
Працюю в системі охорони здоров'я.
Вітаю колего!
Цікаво,а який лікар?
Чув,шо лікарі в Англії отримують більше ніж депутати...
Мене звати Наталя, ... Працюю держслужбовцем, пов`язана з геодезією ( привіт Патрикові!),
Привіт, коллега. Цікава робота, правда?
Моя основна спеціальність геологія , а геодезія і land surveying це додаткова.
В мене дійсно цікава робота. Але землеустрієм я теж не займаюсь, у нас є ліцензовані землевпорядні організації. Я займаюсь нанесенням координат на електронну карту, викопіюванням з планшетів і ще багато чим цікавим.
ckorpionsha
21.07.2008, 11:09
На ЛФ вже деякий час, а цю гілку бачу вперше. Мене звати Таня,вже пробило 28 літ. МАю чоловіка Віктора і сина Віктора,якому вчора було 4 місяці:radist:. Закінчую ЛНУ факультет журналістики заочно магістр(6 курс). Працюю держслужбовцем. Але зараз у декретній відпустці. У Львові побувала вперше,як йшла здавати документи до універу. Зразу "поклала на нього око" - моє воно, ось воно моє. Познайомилась з мужом,правда не у Львові,а по телефону, а він виявився зі Львова.Сама я з Закарпаття, Мукачівського району. Залишила там роботу і переїхала до Вашого міста. Львів мені дуже подобається. Хтось каже,що він "замедленний", мол тут каву пів години пють....а Київ то "ура". Але в КИїв жити я б не поїхала...може я теж замедлєнна...але це моє....От така коротка історія.
Londoner
21.07.2008, 11:10
Вітаю колего!
Цікаво,а який лікар?...
Дякую!
Працю в Obs&Gynae
..
Чув,шо лікарі в Англії отримують більше ніж депутати...
А депутатам ще й платять?!
:)
мол тут каву пів години пють...
Більше...
Сама я з Закарпаття, Мукачівського району.
http://yoursmileys.ru/bsmile/action/b0110.gifhttp://yoursmileys.ru/bsmile/action/b0110.gifhttp://yoursmileys.ru/bsmile/action/b0110.gifО,Закарпаття!!то для мене другий дім..стільки спогадів з ним пов"язано...http://yoursmileys.ru/tsmile/tears/t2311.gifпросто обожнююю!!а Ви часом не з Чинадієво??бо я просто обожнюю ту місцевість,кожного року там відпочиваю на університетській базіhttp://yoursmileys.ru/bsmile/action/b0110.gif.
ckorpionsha
21.07.2008, 15:19
а Ви часом не з Чинадієво??
Ні, я з Ракошина. Це як їхати в бік Ужгорода
Привіт усім форумлянам з мальовничого Поділля! Нарешті я до вас достукалась! :radist:Знайшла ЛФ випадково - просто гуглила питання, що мене цікавили українською мовою. Виявилось, що альтернативи ЛФ як якісному україномовному форуму просто не існує, чи може я помиляюсь? Відтоді і до сьогодні терпляче чекала на день відкритих дверей у вашій кав'ярні. Дозволите приєднатись?
Моє ім'я -Тетяна. Народилась у містечку Красилів на Хмельниччині. Закінчила київський ін'яз за спеціальністю філолог. Одружена, (дітки і можливість їх собі дозволити наразі - болюча тема). Працюємо та "проживаємо" (літа свої молодії) з чоловіком у Києві. Життя тут, дійсно, динамічне, з напругою -не хотілося б тут прожити весь свій вік. Тому часто ностальгую за своїм містечком, де люди не ходять, а "пливуть" собі неквапом...
Мене звати Оксана.Народилась у Львові і тут проживаю вже майже 27 років.Одружена 5 років.Е донька.маю медичну освіту та працюю за фахом.Також займаюсь організаціею урочистих подій.Сама тамада.
Проживаю в районі Аеропорта.Ну...решта питайте самі якщо щось зацікавить)))))
ckorpionsha
21.07.2008, 23:08
Проживаю в районі Аеропорта.
Майже сусіди:)
Майже сусіди
А у вас яка вулиця?Я на Виговського живу
І я раніше не бачила цю гілочку....Я з Тернополя,але закохана у Львів з першої моєї поїздки сюди.Працюю...ні радше отримую гроші за відпочинок душею...ну тим не менше, я - дизайнер.Люблю графіку і поезію,цікавлюсь релігією.Будьмо знайомі :)
ckorpionsha
21.07.2008, 23:17
А у вас яка вулиця?Я на Виговського живу
Яворницького
Яворницького
Дійсно близенько))).
Ой.завела я гілочку про гуляння у районі та так ні до чого і не договорились((
ckorpionsha
21.07.2008, 23:54
Дійсно близенько))).
Ой.завела я гілочку про гуляння у районі та так ні до чого і не договорились((
Нічо...район невеликий..ще договоримось
Уляночка
22.07.2008, 00:06
О, я тут ще не писала.
Логічно, що називаюсь я Уляною, мені 26. Маю синочка Любчика (2 рочки), чоловіка Юрчика (30 літ). 10 серпня святкуємо 6 річницю шлюбу, 23 травня святкували 10 річницю, як ми разом.
За фахом - філолог. Працюю в ЛНУ ім. Франка, пишу дисертацію (навіть можу тему назвати - "Соцреалістичний канон в українській літературі: механізми формування та трасформації").
Народилась у Львові. Живу на Володимира Великого, біля церкви Володимира і Ольги. Заходьте на каву!!!!!!
Логічно,що звати мене не Карапуз :)(так мене називав чоловік,коли ми лише зустрічались,давно це було...:no:).
Я Галя.Заміжня.Ми ж чоловіком вже 8 років разом.У нас двоє діток(синочок і лапонька-донечка ).За фахом інженер-технолог,закінчила УАД.Зараз у декретній відпустці.Дуже люблю свою сім"ю.:radist:
Ось так :p.
Працю в Obs&Gynae
Гінеколог:feminist: чи шо?...
Stepan_Bandera
22.07.2008, 16:16
Живу на Володимира Великого, біля церкви Володимира і Ольги.
А я працюю якраз навпроти входу в церкву через дорогу.
Вид з вікна прямісінько на церкву.
Звати мене звісно Степан а прізвище звісно не Бандера.
Маю цілих 31 літ з хвостиком, а хвостика вже 10 місяців за тиждень буде :)
Все ще неокольцований, працюю програмістом.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008