Показати повну версію : Ремонт мобільних телефонів!!!!!
MrFanktastik
10.10.2007, 10:08
Вкажіть модель вашого телефону і що вас цікавить або які з ним проблеми і Я вам обов'язково допоможу!!!
6230i драйвери на 98 вінду не інсталяться, шнур не шнуриться, короче телефон класний компактний але не завше практичний, що за біда, відгукніться, люди, добрі?
MrFanktastik
10.10.2007, 10:53
То не біда! так заплановано. Цілком можливо що йе пов"язано з тим що нокія 6230і почала випускатися в 2005р. коли в самому разпалі була операційна система ХР можливо драйвера створені дя нього а можливо в тебе глюк! Якщо в тебе ліцензійна копія віндовсу і ти маєш доступ до інтернету спробуй перевірити на системному сайті їх наявність. А взагалі я б дуже радив тобі поставити ХР. Ну впринципі попробуй спочатку через диспетчер приладів але потрібно щоб телефон був підключеним до ПК. і ще спробуй вразі якщо нічого не вийде підключити його в свого друга якщо в нього вийде(бажано щоб в нього була такаж операційка як в тебе) тоді в тебе більше проблем бути не повинно. Такі глюки бувають коли прилад підключається в перше, або до ПК підключалося дуже мало приладів через ЮСБ *(це лише один з випадків).
Степаныч
10.10.2007, 10:57
Вкажіть модель вашого телефону і що вас цікавить або які з ним проблеми і Я вам обов'язково допоможу!!!
6300. Шо блютуз, шо шнур - компутер не хоче! Шо робить?
MrFanktastik
10.10.2007, 11:09
Яка операційка
Степаныч
10.10.2007, 11:20
Яка операційка
Windows XP
MrFanktastik
10.10.2007, 11:55
Як давно ти вперше його підключав? Можливо ти неуважно або не докінця підключав? Твій комп бачив неопізний об"єкт чи ні? Має бути встановлено лише одну прогу до блютуз або до шнура, якшо в тебе стоїть дві то стри обидві (разом з дорайверами) потім встанови лише одну(ту з якою тобі легше або удобніше працювати), потім перевір настройки портів передачі і прийому інфрмації (телефон-ПК-телефон). (При установці телефон повинен бути відключеним від ПК). Потім перегрузи операційку, потім в меню Выполнить (знаходиться в пуску на кнопкою вимкнення компа) пропиши msconfig відкриється меню зайди в автозагрузку і відключи загрузку проги до телефону. Тепер знов перезагрузи комп, підклюси телефон, почекай пару секунд доки не з"явиться якесь повідомлення (неважливо яке) тоді відкрий прогу до тел. почекай пару сєк (скільки чекати залежить від швидкодії компа в середньому до 30сек.) Прога має сама знайти тел. і оприділити його властивості. Якщо цього не сталося на протязі 1хв. поміняй настройки портів про які говорилося вище (тепер перезагрузку робити не потрібно) і спробуй знову і знову поки не вибереш ті які потрібно і тоді все вийде
afterstep
10.10.2007, 11:58
Степановичу, вам робити нічого? що за ритуальні танці з бубном?
Нащо спамера підтримуєте?
Додано через 32 секунди
і спробуй знову і знову поки не вибереш ті які потрібно і тоді все вийде
сподобалося....
Степаныч
10.10.2007, 12:03
Степановичу, вам робити нічого? що за ритуальні танці з бубном?
Нащо спамера підтримуєте?
Опля! Звідки ж я знав, що спамер? Пішов-пішов...
afterstep
10.10.2007, 12:25
мобілки Nokia 6xxx дійсно "тяжко" підключаються до компа. На особистому досвіді відчув. І не питання "як ти правильно вибереш встановлення" - а питання в тому, як зорі на небі стануть, і як вінді на той момент заманеться.
Особливо "капризна" - XP. На 2000-ій пішло нормально - майже з першого разу. Питання було не в налаштуваннях, що ти вибираєш - а в конфлікті обладнання, і в тому, що нокіївська "сюїта" джаберами створена. Оновлення jre (java runtime environment) давало досить непогані результати.
--
Ну, і в кабелі - додаткова специфіка... не знаю, в чому особливості розпайки оригінального DKU - але "сумісні" часто просто несумісні....
--
Тра' буде колись під лінухом попробувати...
MrFanktastik
10.10.2007, 13:06
Це Ти тіпа ляпнув і неподумав. В мене також Nokia 6ххх. Їх нетяжко підключати треба бути уважним і трохи поколупатися в компі от і все. Ніякого конфлікту обладнання нема (принаймні в ХР незнаю як нарахунок 2000).
afterstep
10.10.2007, 13:19
поржав ;)- ламера підловити ой як легко ;)
пане тінейджеру! позначення 6xxx моделей Nokia - некоректне! вони несумісні! то кілька принципово різних серій, ще й з різними дата-кабелями!
Додано через 36 секунд
надалі - навчіться до старших звертатися на "ви" ;) - і не постіть спам - бо баня настає несподівано ;)
Що файного скажеш про підключення ноки 5070 до компа? Шнурка ще не купив, але шоб не було що даремно...
MrFanktastik
10.10.2007, 13:30
1 від 2 дуже відрізняються але принцип один і той самий. Кабель сюди абсолютно ніякого значення не мають. (Ржи дальше)
Nokia6270.Після перепрошивки геть паршивий звук в навушниках.Звук на повну і ніц не чути.А раніше на 1/3 і звук був перша кляса.
http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies047.gif
MrFanktastik
10.10.2007, 13:43
незнаю бо з прошивками непрацював попробуй перепрошити шераз попередньою прошивкою
Та вже боюся чіпати.В 3-х салонах не справились,тільки на радіобазарі хлопці перепрошили.
6230i драйвери на 98
треба поміняти на вінд 2000 чи екс пі або Віста і піде
мобілки Nokia 6xxx дійсно "тяжко" підключаються до компа.
6131, 6233, 6230i - без проблем с блютузом. Через BlueSoleil. Подглючивает иногда, но если уже увидела - все будет ОК
Что касается кабеля - после установки USB драйвера нужно заметить к какому порту он подключился и программе PC Suite уже этот порт указать.
нокія пісюк сюїт — "ге" прога...
через стандартні властивості вінди набагато простіше створити з’єднання з інтернетом....
як мені пощастило не мати нокію, свою "ве-третю" через датакабель підконектив, запустив командер — і роби що хочеш з "нутрощами"....
нокія пісюк сюїт — "ге" прога...
через стандартні властивості вінди набагато простіше створити з’єднання з інтернетом....
як мені пощастило не мати нокію, свою "ве-третю" через датакабель підконектив, запустив командер — і роби що хочеш з "нутрощами"..
Хотів би я подивитись як би Ви через Командер робили резервну копію смарта...
Або перепрошивали...
Пошуковець
17.11.2007, 15:11
Доброго дня!!!! Допоможіть будь - ласка!!! У мене досить дорогий телефон. Але останнім часом він дещо погано почав працювати. Я ніколи не звертався у сервіс центри, але бачу що зовсім скоро це може трапитись. Ось і прошу вас порадити! Котрий сервіс -центр кращий. Або ж які особливості кожного з них. Дякую!
Пошуковець
17.11.2007, 15:36
А що за телефон?
Sony Ericsson P 900i
:cowboy:
nirvanka
17.11.2007, 17:33
Доброго дня!!!! Допоможіть будь - ласка!!! У мене досить дорогий телефон. Але останнім часом він дещо погано почав працювати. Я ніколи не звертався у сервіс центри, але бачу що зовсім скоро це може трапитись. Ось і прошу вас порадити! Котрий сервіс -центр кращий. Або ж які особливості кожного з них. Дякую!
А гарантії не маєте на нього? Якщо є, то можна звернутись до сервісного центру магазину, де купували телефон.
В магазині моб. телефонів на Галицькій (позаду пам'ятника королю Данилу, зліва вуличка, магазин по праву сторону) в підвалі є хороший майстер, але він більше по залізу, наскільки я зрозуміла. Можете в нього проконсультуватись.
Я раджу на р/базар,щосереди і щосуботи.Там багато спеціалістів.Походіть,попитайте...
А мій філіпс сестричка ненавмисно в ванну впустила....тепер не працює:(
Хотів би я подивитись як би Ви через Командер робили резервну копію смарта...
Або перепрошивали...
жартуєте, пане?.....
смарт і командер?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
malyatko
22.12.2007, 23:23
no0kia e50 був глюк декілька разів що включається самовільно гучномовець і нічого не допомагає поки не витягнеш батареюю...
а може ще підкажете яґк в самсунг е530 з допомогою блютузу закинути програми на джава...:?
налаштувати аську:?
В мене вдома лежить мобільний Nokia 6225,потрібно розкодувати (мобілка з-за кордону!!!) Чи можливо таке зробити? В 2-ох салонах сказали, що не зроблять(
В мене телефон Palm Treo 750V, проблема полягає в тому, що він заблокований під vodafone, чи могли б порадити де можна його розблокувати!
Де в Львові можна поміняти корпус та клавіатуру?
Телефон : SE K510i
Ykr@inochk@
12.08.2008, 19:07
А я донькин Samsung SGH-X510 замочила автоматом :p (пральним порошком) разом із сумкою у воді . Що з ним тепер робити?
А я донькин Samsung SGH-X510 замочила автоматом (пральним порошком) разом із сумкою у воді . Що з ним тепер робити?
Бажано його розкрутити, обов'язково витягнути батарею, залишити в розібраному стані до повного висохнення. Тільки тоді назад скрутити і попробувати включити.
У мене Nokia 6230i. З компа закачали програму Jimm (мобільна ася), ходила в салон на вул. Валову, щоб зробили настройки. То вони щось там зробили, але ася так і не запускається. Сама програма відкривається, але коли підключаю до мережі, то з'являється зелена квітка, ніби я в мережі, але воно на пів-дорозі ніби зависає, не включається. В салоні не знають що робити, хіба роблять розумний вигляд. Грошей на рахунку було достатньо і в компі ася працює. А в телефоні - ні!
thinkers
13.08.2008, 16:40
ася так і не запускається
Чи буде працювати ася в мобільному, залежить не від моделі телефону чи клієнта асі, а на жаль від Вашого оператора...
Чи буде працювати ася в мобільному, залежить не від моделі телефону чи клієнта асі, а на жаль від Вашого оператора...
У мене Київстар - плюс. Таке підходить?
А до оператора Київстар я дзвонила, і вони мені прислали ручні настройки і казали, щоб я собі настроїла в телефоні. Я сама не змогла настроїти і в салоні не допомогли.
thinkers
14.08.2008, 09:23
У мене Київстар - плюс. Таке підходить?
А до оператора Київстар я дзвонила, і вони мені прислали ручні настройки і казали, щоб я собі настроїла в телефоні. Я сама не змогла настроїти і в салоні не допомогли.
Саме у київстара і проблеми з асею.... Не буду вдаватись в технічні деталі, але не тратьте часу, ася не запрацює
Лише для тебе
22.08.2008, 16:30
мені потрібно батарею і зарядне до мобільного телефона BENQ Siemens EL-71можеш дістати ? відпиши на мейл luwe_dlya_tebe@mail.ru буду дуже вдячний:)
Maryasik
22.08.2008, 17:13
Саме у київстара і проблеми з асею
в мене і qip і jim працює на нокії 6300. правда буває що за разом 2-3 запускається..
Додано через 1 хвилину
У мене Nokia 6230i. З компа закачали програму Jimm (мобільна ася), ходила в салон на вул. Валову, щоб зробили настройки. То вони щось там зробили, але ася так і не запускається. Сама програма відкривається, але коли підключаю до мережі, то з'являється зелена квітка, ніби я в мережі, але воно на пів-дорозі ніби зависає, не включається. В салоні не знають що робити, хіба роблять розумний вигляд. Грошей на рахунку було достатньо і в компі ася працює. А в телефоні - ні!
Попробуй повитирати всі настройки доступу до Інтернету і ще раз скинути налаштування для 6230і з сайту Киїівстару і після цього перегрузити телефон, деколи помагає.:)
thinkers
22.08.2008, 17:53
Коли я писав, що проблеми з асею у київстара, мабуть недостатньо добре розжував)). Справа в тому, що ВСІ його неконтракті абоненти підключаються до інтернету через ОДИН проксі-сервер. А сервер асі має обмеження на кількість підключення з одного ІР. Отже, комусь повезе, комусь ні. Але стабільності в підключенні не буде однозначно.
black_rom
30.08.2008, 23:35
в нокія3230 не працює підсвітка екрану.так його в ремонт чи можна якось самому?
люди добрі, я вас дуже прошу, допоможіть з телефоном якщо розумієтесь!!!! в мене нокія5300, ну мені якогось *** захотілось його перепрошити, шила через стандартну Nokia Software Updater, почало вибивати і тел тепер взагалі не включається... тікі сигнал чути коли підключаєш до компа і то через пару сек він відключається... шо мені робити?????????? будь ласка допоможіть!!!!!!!!!!!!
люди добрі, я вас дуже прошу, допоможіть з телефоном якщо розумієтесь!!!! в мене нокія5300, ну мені якогось *** захотілось його перепрошити, шила через стандартну Nokia Software Updater, почало вибивати і тел тепер взагалі не включається... тікі сигнал чути коли підключаєш до компа і то через пару сек він відключається... шо мені робити?????????? будь ласка допоможіть!!!!!!!!!!!!
З кожною моделею телефона інші танці з бубном потрібні. Про 5300 ніц не скажу, не пробував. Зайдіть на восстановление телефонов, умерших при прошивке NSU (http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=24242) - там скоріше дізнаєтесь.
З кожною моделею телефона інші танці з бубном потрібні. Про 5300 ніц не скажу, не пробував. Зайдіть на восстановление телефонов, умерших при прошивке NSU (http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=24242) - там скоріше дізнаєтесь.
Я ТОБІ ДУЖЕ СИЛЬНО ВДЯЧНА!!!!:radist:
чи є у Львові гуртівня де можна купити запчастини до мобільних телефонів.бо на радіоринку дуже дорого.можливо хтось знає гуртівню де їх можна замовити поштою.буду дуже вдячний.
Solomon10
02.12.2008, 15:50
А мій філіпс сестричка ненавмисно в ванну впустила....тепер не працює:(
тепер тіки висушувати прийдеться і запрацює):)
Solomon10
02.12.2008, 15:52
в мене працював тел як модем але я в настроках змінив швідкість з 460 Кб/с на 910 із за того могло политіти ЮСБ гніздо в телефоні?
Solomon10
02.12.2008, 15:57
переходб на лайф ася без проблем літає на ньому;):good:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008