КПК

Показати повну версію : Нова "Ирония судьбы"

Romko
07.11.2007, 15:30
Не знаю,на мою думку не потрібно псувати прекрасний фільм продовженням...
Накануне нового года выйдет продолжение легендарного фильма "Ирония судьбы" (http://kino.ukr.net/news/0/8514/)

Ольга
07.11.2007, 16:30
чесно кажучи дуже чекаю аби побачити, тільки от не знаю чи зможу підлаштувати графік свій під програму телепередач...
Іронію долі дивлюся щороку і завжди подобається мені! Хоча родичів це вже дратує! Тепер маємо кілька телевізорів то проблем не буде ;)

lulu
07.11.2007, 17:34
та то всьо комерція
мистецтво має бути БЕЗКОРИСНИМ!!!!
а то люди розраховують на комерцію і усьо тут!
чого так багато усяких дурацьих мюзиклів і рімейків
тілько перший-"вечори"-ще заслуговував на якусь увагу
а потім те діло комерціювалося шалено і усьо тут!
та ніц проти бабла не маю:)
якщо я не вмію заробляти:no: -то най інші си тішут
але крім комерції має бути і гарне кіно
І ЙОГО МАЮТЬ ПОКАЗУВАТИ!!!
усьо:ninja:

Львiва
18.11.2007, 21:35
Іронію долі дивлюся щороку і завжди подобається мені!
Сегодня, 18 ноября, легендарному режиссеру "Иронии судьбы..." Эльдару Рязанову исполнилось 80 лет!!!
У нас сейчас по телевизору показывают все его фильмы!

Степаныч
18.11.2007, 21:45
Не потрібно.

Львiва
18.11.2007, 21:48
Не потрібно.
Согласна на 99%:)
Есть один шанс из 100 - все таки, судя по рекламе, Ефремов там будет играть, значит есть один шанс. Он очень хороший артист ИМХО.

Гелена
21.11.2007, 15:17

як на мене той фільм не є прекрасний :)
фільм-символ мав би інакше змальовувати образи жінки і чоловіка, принаймі чоловіка точно, а то дивлюся - інфантильний алкоголік, а симвовлізує з екрану кого? справжнього чоловіка? фу!
сам по собі фільм досить цікавий, але показувати його щороку як зразок чогось не знаю чого - дурня повна :suicide:

Romko
21.11.2007, 15:21
"На вкус и цвет..."
Але,якщо Ви дивились фільм,то повинні пам’ятати,що Лукашин був непитущим...

Гелена
21.11.2007, 15:41
"На вкус и цвет..."
Але,якщо Ви дивились фільм,то повинні пам’ятати,що Лукашин був непитущим...

ну хто той фільм не дивився? правда останніми роками вже не дивилася, то може і забула щось :)
може він і був непитущим, зате був інфантильним, нерішучим, і т.д. :)

Romko
21.11.2007, 15:43
може він і був непитущим, зате був інфантильним, нерішучим, і т.д.
Ну,не всім суперменами бути...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif
Ван Дамм ліпший,нє?

Гелена
21.11.2007, 15:52
Ну,не всім суперменами бути...

не всім, але тре тягтися до ідеалу, чи ні?
імхо, на Новий рік мали б життєрадісніший фільм показувати :)
але добре, нема сенсу сперечатися :shutup:

kYula
21.11.2007, 16:15
Ага, "Королєва бензакалонкі - 2" част.2 )))

Romko
21.11.2007, 16:19
не всім, але тре тягтися до ідеалу, чи ні?
Був такий старий фільм "Комуніст",як один сильно позитивний хлоп ліс валив під дощом....
Не пив і не курив,між іншим...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Nadijka
21.11.2007, 16:59
ну хто той фільм не дивився?
Я!

Гелена
21.11.2007, 16:59
можна було б показувати фільм, який більше відповідає вимогам нашого часу, а не нафталіновий непотріб...

Львiва
13.12.2007, 23:44
Кстати у нас с 21 декабря начинают показ новой Иронии.
Во Львове я думаю тоже в этих числах будет премьера

Romko
13.12.2007, 23:46
Кстати у нас с 21 декабря начинают показ новой Иронии.
Во Львове я думаю тоже в этих числах будет премьера
Цікаво,по телевізорі будуть показувати?
ЗІ.Боюся розчаруватися...

syavych
14.12.2007, 10:28
По коробці аж через 2 роки. В неті думаю скоріше буде :)

klen
20.12.2007, 22:36
Я і дивитися не хочу. Я практично впевнена що розчаруюся. Я занатто люблю перший фільм. Взагалі певно я не відповідаю вимогам часу і люблю
нафталіновий непотріб.
А в цьому фільмі ще й Хабенський грає, виникає дуже неприємна ассоціація з "дозором". Теж боялася розчаруватися, але що настільки... навідь подумати не могла.

Alias
21.12.2007, 13:08
"Іронію.."дивилась один раз. і з мене вистачило.Я не люблю дивитися повтори, особливо коли кожного року показують цей фільм.мене це просто бісить.Принципово переключаю на інший канал.Про нову "Іронію" нічого не можу сказати, з рекламних роликів не дуже то зрозуміло ...Можливо й подивлюся

Полковник
22.12.2007, 00:11
Интересно, а "Ирония..." у вас давно уже идет дублированной?
И кто поет про "Як шо у вас нема хаты....."?

Romko
22.12.2007, 00:13
Интересно, а "Ирония..." у вас идет уже давно дублированной?
Кто поет про "Як шо у вас нема хаты....."?
Нє,ми кілька мов знаєм...
Ги,згадалося:
"Да будь я и негром преклонних годов..."
http://casa-latina.ru/s/s/icon_49.gif

Полковник
22.12.2007, 00:18
Нє,ми кілька мов знаєм...

Вы-то знаете, не сомневаюсь.
А как же dura lex, sed lex?;)

Romko
22.12.2007, 00:22
А как же dura lex, sed lex?
А шо,закон забороняє кілька мов знати?
Ну,Путін вас і прижав...

Степаныч
22.12.2007, 07:09
А как же dura lex, sed lex?
Ну, не такой уж он и "dura" ... У нас, по крайней мере...:)

Deus igrok
25.12.2007, 14:16
Сьогодні ходив.
Був шокований - публіка повністю "різношерстна": від студента - до пенсіонера.

Сюжет легкий, не напружений. Отримуєш позитив від перегляду.
"Ат сасдателей дазоров" - купа реклами:
Тойота Кемрі
Телефони Нокіа
Оператор Білайн
Пиво Балтика
Горілка Столетофф
Майонез Кальве
Косметика Оріфлейн
Ікра лососева - марку забув
Годинник модний якоїсь марик...
... наче все.

Але жартів вистачає ... досить не погана іронія на сучасне місто з його проблема. =) Розказувати сюжет не хочеться. Цікавіше дивитися буде.
Оцінка 5 - за гарний новорічний настрій.

Mafija
25.12.2007, 21:13

Я чув, що ближчим часом по телеку не покажуть точно, все по кінах, гроші знімати, так що шукайте в локальних мережах, скоро буде.
Але не думаю, що то буде щось вартісне. Може так, посміятися, але не епохальне. Мабуть роки через 2 вже й забудуть.

Додано через 8 хвилин
Интересно, а "Ирония..." у вас давно уже идет дублированной?
И кто поет про "Як шо у вас нема хаты....."?

Не зовсім. Просто внизу текст маленькими буквами. Я його все одно не бачу зі своїм мінусом, але ті, хто читали, частенько приколювалися з перекладу певних фраз.

Цей дубляж текстом - окрема розмова. Особливо мене дратує дубляж мультиків для малих дітей, ніби вони вже вміють так добре читати. Це такий хитрий вихід, щоб ніби й українською дубльований...

Але я не застосовував би дубляж до класики. Такі фільми треба дивитися мовою оригіналу, тим більше, якщо знання не бракує.
А всякі нові фільми, які за місяць забудуть - дублювати.

Я ще не бачив жодних фільмів, крім фільмів російською, дубльованих субтитрами.

lulu
25.12.2007, 22:10

за контрактом до 2010 року-зась!!!
будуть косити до того часу:) і лиш за тим простим смертним:cowboy: снізойдут:)

Степаныч
25.12.2007, 22:23
...шукайте в локальних мережах, скоро буде.Уже є. Як раз дивлюся. Продивився половину - активно не подобається.

Додано через 54 хвилини
Додивися до кінця. Даремно. Краще б не дивився взагалі.

Mafija
26.12.2007, 15:55
Уже є. Як раз дивлюся. Продивився половину - активно не подобається.

Додано через 54 хвилини
Додивися до кінця. Даремно. Краще б не дивився взагалі.

Повірю Вам, не буду гаяти часу.

lulu
26.12.2007, 21:33
оооооо! я на решті подивилась!
своєї думки стосовно комерційності не змінила-там стіііілько реклаааами і так в писок б"є шо мама
і крім того на нього не діють НІЯКІ знижки в кінотеатрі...хм...косят зайци ...капусту:radist:
але разом з тим кіно вийшло миле і ВЕЕЕЕСЕЕЕЛЕЕЕЕ:y: :y: :y:
нареготались разом з чоловіком
він до речі сказа в що з 2010 року половина ефірного часу в новорічний день вже буде занята-поки тих два кіна покажуть....:)
ну навчились сусіди знімати кіно-навчились!!!!
нема чого душею кривити!
навіть банальні комедії виходять красивими...динамічними...і...грошовитими:):):)
звичайно воно не стане таким культовим хітом...проте...залишив неймовірно позитивні враження...і сміялися в кіно всі глядачі...і виходили з ніжними усмішками (і ніхто не плювався!!!!!-хіба обговорювали якісь моменти, переважно рекламу) але реклама то прерогатива нашого часу так само як і палімсестування...самоцитування...
то фільм нашого часу про наш час-не більше і не менше
і...мабуть...як йтиме по телевізору...колись...подивлюсь знову...:)

MARTINI
27.12.2007, 03:21
В інтернеті з"явилася екранка
Скачати можна тут (http://77.120.100.11/file/4509476/3677784/Ironija.sudby.Prodolzhenie.2007.O.TS_INTERFILM.avi )
Якщо хтось надибає в нормальній якості, скиньте лінк.

kYula
27.12.2007, 13:47
Россиянин вскрыл вены на сеансе Иронии судьбы-2

Вчера, 18:24

Корреспондент.net Украина

На Иронии судьбы-2 зритель совершил
попытку самоубийства В Норильске 40-летний житель города совершил попытку самоубийства во время сеанса фильма Ирония судьбы. Продолжение.
Инцидент произошел 22 декабря в норильском развлекательном комплексе АРТ-холл. Мужчина купил два билета на фильм Ирония судьбы-2 Тимура Бекмамбетова, долго кого-то ожидал и за пять минут до окончания сеанса вошел в кинозал. В зале зритель попытался вскрыть себе вены.

После окончания сеанса мужчина направился в туалет и в кабинке вновь попытался перерезать вены.

bora
28.12.2007, 09:41
А я вже чула досить схвальних відгуків про фільм і від старшого покоління в т.ч. Тому обов"язково піду в кінотеатр... за піратські копії соромно. Якщо фільм того вартує - нехай собі люди зароблять раз гарно попрацювали.

MARTINI
28.12.2007, 10:45
Ну на мені полюбому не зароблять , я в кінотеатр не ходжу взагалі :) Новинки качаю виключно з інтернету

Mattilainen
28.12.2007, 11:24
"Ну и гадость эта ваша заливная рыба!"
http://www.vz.ru/culture/2007/12/22/133489.html

:)

Mafija
28.12.2007, 13:09
Ну на мені полюбому не зароблять , я в кінотеатр не ходжу взагалі :) Новинки качаю виключно з інтернету

Правильно, так і дешевше, і йти нікуди не треба. А в нас вже на вулиці пірати продають диски по 17 грн, дуже швидко розбирають.:)

Deus igrok
28.12.2007, 13:29
Ну на мені полюбому не зароблять , я в кінотеатр не ходжу взагалі Новинки качаю виключно з інтернету

«У нас мощная антипиратская программа. Если я расскажу суть этой программы, то я, к сожалению, окажу помощь пиратам. Могу сказать, что эту программу мы готовили несколько месяцев, работали вместе с МВД. Это неординарная программа, детали мы ее раскрывать не хотим – зачем же рассказывать план защиты для нападающих?» – заявил в начале месяца на пресс-конференции, посвященной премьере «Иронии судьбы», Константин Эрнст.

Теперь в российском Интернете впервые за всю его историю предпринята попытка контроля за распространением нелегальных копий.

В настоящее время проводится мониторинг всех файлообменников и IP-адресов их пользователей. Крупные провайдеры и администраторы сетей выразили готовность содействовать правообладателю картины в этом вопросе.

Пользователи файлообменных сетей, участвующие в получении и распространении контрафактных копий фильма «Ирония судьбы. Продолжение», могут понести наказание в связи с инициированием правообладателем уголовного преследования по статье 146 УК РФ.

Тре і на Україні таких "кінолюбителів" до відповідальності з конфіскацію відповідної техніки.

Mafija
28.12.2007, 16:16
Тре і на Україні таких "кінолюбителів" до відповідальності з конфіскацію відповідної техніки.

Не буду відбирати, але мені теж допис не сподобався. Що Вам поганого пірати зробили?

bora
28.12.2007, 16:22
Що Вам поганого пірати зробили

Хм. сміятись з нашого менталітету чи плакати. Навіть не знаю.
Тобто, якщо він не актор чи то продюсор який вбахав на то свої гроші, то не має права сказати свого "ЗА" справедливість? "Моя хата скраю" як завжди? А Ви не задумувались по якій причині сьогодні український кінематограф в такій д..пі перепрошую? Чи не тому. що бояться в нього вкладувати. бо пірати на корню все починання зарубають, з-за нашого ж менталітету? Як не як - а це крадіжка. Мені це нагадує совок - де заводи і колгоспи розтягували по частинам з чистою совістю, бо це державне. Мені б хотілось, щоб наші таланти не тікали по закордонам. а меценати - не боялись спонсорувати мистецтво. Але мабуть так ще не скоро буде.

Mafija
28.12.2007, 16:23
Пользователи файлообменных сетей, участвующие в получении и распространении контрафактных копий фильма «Ирония судьбы. Продолжение», могут понести наказание в связи с инициированием правообладателем уголовного преследования по статье 146 УК РФ.

:moskali: А мені побарабану! :naci:

Додано через 6 хвилин
Хм. сміятись з нашого менталітету чи плакати. Навіть не знаю.
Тобто, якщо він не актор чи то продюсор який вбахав на то свої гроші, то не має права сказати свого "ЗА" справедливість? "Моя хата скраю" як завжди? А Ви не задумувались по якій причині сьогодні український кінематограф в такій д..пі перепрошую? Чи не тому. що бояться в нього вкладувати. бо пірати на корню все починання зарубають, з-за нашого ж менталітету? Як не як - а це крадіжка. Мені це нагадує совок - де заводи і колгоспи розтягували по частинам з чистою совістю, бо це державне. Мені б хотілось, щоб наші таланти не тікали по закордонам. а меценати - не боялись спонсорувати мистецтво. Але мабуть так ще не скоро буде.

Такий-от в мене менталітет, і в переважної більшості моїх друзів такий самий. Я ніколи не купував нічого ліцензійного. У нас не такі зарплати, щоб дозволити собі таку розкіш. А вони і так свої бабки відіб"ють, Ви за них не переживайте, ці БУРЖУЇ все порахували і піратство теж врахували, тим більше в Росії. Вони тільки на рекламі скільки заробили.

Крадіжка - це коли в когось було і не стало.
А піратство - порушення законк про інтелектуальну власність. А хіба більшість нових фільмів взагалі можна вважати ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ власністю?

bora
28.12.2007, 16:34
Крадіжка - це коли в когось було і не стало.
Наприклад, роботи у талановитих українських акторів. Та й акторів з такими темпами скоро не стане.. та й мистецтва. Бідні актори не завжди здатні його поставити на ноги а буржуїв ми ж охочі лише розкуркулювати. Це солодке слово "колективізація і урівнялівка" так міцно влізло в совєцкі мізки, що вони готові ненавидіти усіх в кого є гроші. Бррр.
Най краще всі будуть бідні. Зато рівні. Блін. Не розумію.

вважати ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ власністю?
А НЕ інтелектуальне треба дивитись, чи то красти? Є якийсь примус?

Deus igrok
28.12.2007, 16:37
Такий-от в мене менталітет, і в переважної більшості моїх друзів такий самий. Я ніколи не купував нічого ліцензійного. У нас не такі зарплати, щоб дозволити собі таку розкіш. А вони і так свої бабки відіб"ють, Ви за них не переживайте, ці БУРЖУЇ все порахували і піратство теж врахували, тим більше в Росії. Вони тільки на рекламі скільки заробили.

Я не за них , а за себе. Я звик себе любити. Купити два білета в кіно, запросити дівчину, розміститися на мягкому кріслі - а насолоджуватися великим екраном.

=) Для Вас 8-10 грн в тиждень великі гроші ? Пива не п'єте ? А і-нет як оплачуєте ? На життя заробляєте розвантажуванням вагонів з вугіллям ?

Додано через 1 хвилину
Най краще всі будуть бідні. Зато рівні. Блін. Не розумію.

- Барин, убегать нада. Большевики идут
- А чего они хотять ?
- Что бы не было богатых.
- Странно, в наше время хотели, что бы не было бедных.
(с)

Mafija
28.12.2007, 16:40
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=205149#post205149

Додано через 3 хвилини

=) Для Вас 8-10 грн в тиждень великі гроші ? Пива не п'єте ? А і-нет як оплачуєте ? На життя заробляєте розвантажуванням вагонів з вугіллям ?

А в кіно без дівчини немає сенсу, тільки не заради фільму.

Я люблю ходить в кино
потомучто там темно:)

Полковник
28.12.2007, 22:04
Прикупил, по случаю, биссера....
Теперь можно смело к Даниле обратиться.

Данило, вот, прошла информация, что все пиратские копии данного фильма в Кыаиеве изготовлены.
Снимались в одноименном кинотеатре и еще в одном.
Экспертиза РОССИЙСКАЯ установила, а УКРАИНСКАЯ подтвердила!!!!!.
Как думаете, это правильно братья-хохлы сделали?
Га?

kYula
02.01.2008, 21:26
:suicide: Бааах!

Подивилась тепер і я "Іронію", до речі саме кінокритика до такого підвела!
Дуже "било по нервам" те, що цілий фільм хтось комусь телефонував по мобільному!...
"Іронію" Рязанова було бажання дивитися щорічно, а цю "ат праизвадитєлєй Дозорав" - нема. Вважаю, цим все сказано...

Mafija
02.01.2008, 21:43
:suicide: Бааах!

Подивилась тепер і я "Іронію", до речі саме кінокритика до такого підвела!
Дуже "било по нервам" те, що цілий фільм хтось комусь телефонував по мобільному!...
"Іронію" Рязанова було бажання дивитися щорічно, а цю "ат праизвадитєлєй Дозорав" - нема. Вважаю, цим все сказано...

Мабуть все-таки я і скоро подивлюсь - вже знайшов друга, в якого вона є. І теж саме через таку критику.
Думаю, що наступного року буде в нас гілка "Ирония судьбы-3", чи то щось подібне...:)

А Рязанівську дивився і цього року.

MARTINI
03.01.2008, 00:53
Кіно не сподобалося. Наперед перед фільмом стоїть височенна планка, бо замахнулися на продовження видатного твору. До планки тієї далеко не дотягнулися. Спецефекти і операторські штучки зовсім не допомогли в тому. Замість кіно вийшов суцілький кліп. Дійсно, більше воно схоже на симбіоз "Дозору-4" і "Бригади-2". Все мелькає, шмигає тудим-сюдим, Бєзруков весь на понтах... Головна героїня вийшла якась розмазана, не харизматична, вона і на половину не дотягує до Брильскої в фільмі Рязанова 30 років тому. В той же час тут сама Брильска також розмазана бо ніби й не головна роль. Ще й та нав"язлива реклама Білайну всю дорогу.

MARTINI
03.01.2008, 01:13
Ага, там хтось писав, що мовляв в кіно вклали купу грошей, то най собі зароблять. А от це проблеми авторів фільму. Без тих всіх зайвих понтів це кіно могло бути значно дешевшим. А насправді в дорогій обгортці вони продають каку, тобто дурять глядача, виманюючи кровно зароблені грошики :)

А кінотеатр то є зовсім інша тема, яка до піратства, як на мене не дуже має відношення. Правильно Ігрок пише - раз на тиждень, та й з кобітою, та ще й на останній ряд, рамантіка! :) Або отримати задоволення від класних спецефектів на великому екрані із класним звуком. Похід в кіно це є цілий ритуал, і перегляд фільму є лише його частиною. Це так само як похід в ресторан. Поїсти можна і вдома. Але ми йдемо в ресторан за атмосферою, спілкуванням, певними емоціями тощо. Поглинання їжі є лише частиною цього ритуалу. Є люди, які в ресторан не ходять бо їм того нафік не треба, так само є ті, хто в кіно не ходять. Від того, що вони подивляться вдома цей фільм, чи не подивляться, авторам фільму ні тепло, ні зимно.

Інша справа, коли я зроблю нелегальну копію і піду її продавати на базар... Це уже називається словом "вкрав" і має переслідуватися за законом.

Степаныч
03.01.2008, 09:24
А насправді в дорогій обгортці вони продають каку, ...
Сто пудов! Виїхали на популярності дійсно шедевра. На мою думку, більшість глядачів пішла лише із цікавості.

Mafija
03.01.2008, 11:45
Екранки для того потрібні, щоб спочатку подивитись вдома і вирішити, чи варто йти в кінотеатр на цей фільм.

syavych
03.01.2008, 14:32
Екранки для того потрібні, щоб спочатку подивитись вдома і вирішити, чи варто йти в кінотеатр на цей фільм.
І другий раз дивитись? нє...

MARTINI
03.01.2008, 14:34
для цього трейлери існують і анотації... Екранка для тих, хто не хоче йти в кінотеатр

Тіріон
03.01.2008, 15:53
Я щось взагалі російське кіно не можу дивитись. Останнє, що дивився - "Груз 200" десь півроку тому.

MARTINI
03.01.2008, 16:53
Ну , після такого можна взагалі кіно перестати дивитися :)

Львiва
03.01.2008, 17:02
Не хотела идти на этот фильм, но у меня энергия прет, не могу дома сидеть, а на улице мороз минус 20 - не погуляешь. Так что сейчас идем с мужем в бар, потом на "Иронию судьбы-2", а потом опять в бар.
Как очнусь - обязательно напишу свою рецензию на этот фильм.

syavych
03.01.2008, 19:57
Не хотела идти на этот фильм, но у меня энергия прет, не могу дома сидеть, а на улице мороз минус 20 - не погуляешь. Так что сейчас идем с мужем в бар, потом на "Иронию судьбы-2", а потом опять в бар.
Как очнусь - обязательно напишу свою рецензию на этот фильм.
Аналогічно. Після того всього застілля ладен був іти на будь-який фільм, лиш би з дому випхатись. Поїхали сьогодні з женом за квитками - жодного нормально хвільму, тож взяли на Іронію, завтра подивимись на той жах...

lulu
03.01.2008, 20:07
реклама то прерогатива нашого часу так само як і палімсестування...самоцитування...
то фільм нашого часу про наш час-не більше і не менше!!!!!!!!!!
не розумію чого ви всі чекаєте від того кіна?????
всі чекають а потім ображаються на те що не дочекались:D :D :D
ну і так ясно що то не фільм рязанова
що то сучкіно
а час в нас зараз...такий як в кіно!
і тоді був час такий...як в кіно рязанова
чого вимагати?
зараз час не романтики не казусів не психологічно зашифрованих нюансів і виголошення майбутньо крилатих фраз;)
зараз час реклами цитування і пантів пантів пантів!!!!!
ага і ще час РІМЕЙКІВ І СИКВЕЛІВ З ТРИКВЕЛАМИ (серіалів тобто...щоб не думати!!!!...гггг)
про то й таке кіно
ні більше ні менше!!!!!!!!!!!
:cowboy:

Deus igrok
03.01.2008, 20:49
А в чому цінність першої "Іронії Долі"?
Теж посередній фільм. Просто став доброю традицією , яку вже 4 роки підряд ігнорую =)

Тіріон
03.01.2008, 20:51
!!!!!
не розумію чого ви всі чекаєте від того кіна?????
всі чекають а потім ображаються на те що не дочекались
ну і так ясно що то не фільм рязанова
що то сучкіно
а час в нас зараз...такий як в кіно!
і тоді був час такий...як в кіно рязанова
чого вимагати?
зараз час не романтики не казусів не психологічно зашифрованих нюансів і виголошення майбутньо крилатих фраз
зараз час реклами цитування і пантів пантів пантів!!!!!
ага і ще час РІМЕЙКІВ І СИКВЕЛІВ З ТРИКВЕЛАМИ (серіалів тобто...щоб не думати!!!!...гггг)
про то й таке кіно
ні більше ні менше!!!!!!!!!!!

Звідки у вас стільки енергії? Дивлюсь на ці знаки оклику та питання, та й завидки бЕруть :)

lulu
03.01.2008, 20:55
Звідки у вас стільки енергії? Дивлюсь на ці знаки оклику та питання, та й завидки бЕруть :)
а уявіть ЯКИМИ емоціями і жестикуляцією це все вживу супроводжується;)
і до чого тут завидки???...гггг
п.с.то всього лиш шоб звернули увагу на мене:)

Deus igrok
03.01.2008, 20:57
Загало, lulu, сучасна Іронія досить вміло відобразила сучасне життя. Зокрема в аспекті мобілок. Зараз уже навіть не модно мати тільки один телефон. Мобілки кругом ... дома,робота,транспорт,навчання,магазин,відпочинок ....кругом....
в її ліжку пяний чужинець. Будете усміхатися, і говорити, що все бу\

Тіріон
03.01.2008, 22:45
а уявіть ЯКИМИ емоціями і жестикуляцією це все вживу супроводжується

уявив :).

lulu
03.01.2008, 23:34
уявив :).

офффффтоп:ninja:

Тіріон
03.01.2008, 23:38
офффффтоп

Ну не можу ж я залишити репліку дами без відповіді :).
А модератори вечорами тут добрі :) (думаю, зрозуміло, для чого я це сказав)

lulu
03.01.2008, 23:52
Ну не можу ж я залишити репліку дами без відповіді :).
А модератори вечорами тут добрі :) (думаю, зрозуміло, для чого я це сказав)
гггггггггггггггггг
:shy: і для чого ж:cool:

Тіріон
03.01.2008, 23:57
Ви мене підставляєте, чесслово :).
Ок, пояснюю.
Фраза "А модератори вечорами тут добрі" сказана для того, щоб задобрити тих самих модераторів. Підлизатися тобто - і не допустити справедливого покарання за флуд :(.
А ви що подумали?
І що це за гггггггггггггггггг? В мене складається враження, що ви хочете сказати якесь слово на цю букву, але стримуєте себе :(

lulu
04.01.2008, 00:34
Ви мене підставляєте, чесслово ну я ж....
дама
:o ...а ггг то я так гигочу
і взагалі ніякий то не оффффтоп бо мені приємно і може в нас своя...нова іронія долі:D :D :D :D

Львiва
04.01.2008, 00:49
Аналогічно. Після того всього застілля ладен був іти на будь-який фільм, лиш би з дому випхатись. Поїхали сьогодні з женом за квитками - жодного нормально хвільму, тож взяли на Іронію, завтра подивимись на той жах...
А мы, к сожалению, не попали на фильм. ВСЕ билеты проданы на 2 дня вперед!!!

Полковник
04.01.2008, 07:30
Посмотрел....
Так себе.
А вот девка понравилась.
такие губы у неё.....чувственные.

MARTINI
04.01.2008, 09:14
Ви хочете сказати, що вона отримала роль завдяки своїм губам?

Romko
04.01.2008, 09:21
Та ні,скоріше.завдяки своєму татусеві...
"Первый раз в настоящем кино дочка Михаила Боярского появилась в крахмальной униформе медработника: немец Оливер Хиршбигель взял ее на эпизодическую роль медсестры из гитлеровской ставки («Падение Берлина», 2004). Белый фартучек остался при Лизе и в следующем фильме — «Первом после Бога» (2005), где ее подавальщица Танька бессловесно сохла по герою-подводнику. В «Парке советского периода» (2006) Боярская была уже и со словами, и в белом халате, и на первом плане — в главной роли медсестры из захолустного санатория. Но с амплуа хозобслуги, кажется, покончено: у Тимура Бекмамбетова в «Иронии судьбы. Продолжении» Лиза сыграла просто красавицу."
Лиза Боярская раскрывает тайны съемок "Иронии судьбы-2" (http://www.timeout.ru/journal/feature/1881/)

Тіріон
04.01.2008, 09:30
А мы, к сожалению, не попали на фильм. ВСЕ билеты проданы на 2 дня вперед!!!

Треба ж таке. І це в "русофобському" Львові :)

Romko
04.01.2008, 09:34
Треба ж таке. І це в "русофобському" Львові
Ні,Тріоне,це в Москві...

Тіріон
04.01.2008, 10:16
Ні,Тріоне,це в Москві...

Точно:) (з полегшенням)

Додано через 11 хвилин
і взагалі ніякий то не оффффтоп бо мені приємно і може в нас своя...нова іронія долі

:shy: :shy: :shy:

syavych
04.01.2008, 11:01
Ні,Тріоне,це в Москві...
В нас також (правда на день, а не 2) все забито.

Оля
04.01.2008, 11:05
І я в новорічну ніч подивилася. Не шедевр, але нормальний фільм! Що тут стільки його розбирати? :) М"ягков, правда, такий смішний, як хом"ячок і Яковлєв - не той вже Іпполіт. :) Ну і Саша Бєлий - головний "бригадир" тут трохи не вписується. :) А решта - нормально! А ви ( ті, що критикують) як би події розгорнули і зняли? ;)
От прочитала продовження моєї улюбленої "Джен Ейр", то так розсердилася! Так відомий роман зіпсути таким продовженням! Бідна Шарлота Бронте, певно, в могилі перевернулася, як з того світу побачила, що зробили з її твором!:scare:

lanka
04.01.2008, 12:18
Так, подивилася учора я цей фільм і зрозуміла:
НОСТАЛЬГІЯ - це завжди романтично (у більшості глядачів цей фільм власне і викликає ностальгію за старим фільмом, за акторами, за своїми новими роками, коли показували цей фільм);
МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ, АЛЕ НЕ ТОДІ, КОЛИ ТИ ЦЬОГО ПРАГНЕШ (у фільмі американський гепі енд - кохання не має минулого часу (фраза з фільму) і через стільки років вони разом);
УКРАЇНЦІ НЕ МАЛИ І НЕ МАЮТЬ СВОЇХ НОВОРІЧНИХ ФІЛЬМІВ ЧИ ПЕРЕДАЧ, ЯКІ Б ВИ ВИКЛИКАЛИ У НИХ ТАКУ НОСТАЛЬГІЮ (і це найбільша халепа, ми досі на новий рік слухаємо передачі за участі пугачової і згадуємо про заливну рибу) :cowboy: :cowboy: :cowboy:

Львiва
04.01.2008, 14:37
Треба ж таке. І це в "русофобському" Львові
Ні,Тріоне,це в Москві...
Romko
Если бы я жила в Москве я бы точно попала на этот фильм, так как там куча кинотеатров.
А у нас на наш 200-тысячный Зеленоград всего один кинотеатр, поэтому мы и не попали на фильм. Правда в этом обещаются открыть второй. Вот такая вот нелегкая у нас судьба)))

И вообще я не понимаю к чему такой оффтоп, мы здесь обсуждаем фильм "Ирония судьбы. Продолжение", а не русофобский Львов. Давайте будем более уважительнее относится друг к другу.

Romko
04.01.2008, 14:43
И вообще я не понимаю к чему такой оффтоп, мы здесь обсуждаем фильм "Ирония судьбы. Продолжение", а не русофобский Львов. Давайте будем более уважительнее относится друг к другу.
Львіво,де ж неповага?
В тому,що я подумав,що Ви живете в Москві,чи в тому,що Ви не живете у Львові?
Чи в тому,що Вам не вдалося попасти на продовження?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif

Львiва
04.01.2008, 14:57
Львіво,де ж неповага?
В тому,що я подумав,що Ви живете в Москві,чи в тому,що Ви не живете у Львові?
Чи в тому,що Вам не вдалося попасти на продовження?
Все нормально :)

Кстати менеджеры данного кинопроекта сделали очень хороший коммерческий ход, как в свое время с "Дневным дозором". Поставили фильм в массовый кинопрокат в новогодние праздники. И даже если фильм полная чушь - он все равно соберет миллионы, так как люди, уставшие от застолий - пойдут в кино и все равно на какой фильм.

Romko
04.01.2008, 15:01
Почитавши відгуки,вирішив,що не буду тратитись ні на кіно,ні на диск.
Ліпше сигарет і кавусі прикупити...
О!

Львiва
04.01.2008, 15:50
Почитавши відгуки,вирішив,що не буду тратитись ні на кіно,ні на диск.
Ліпше сигарет і кавусі прикупити...
О!
"Лучше один раз увидеть, чем сто раз услышать"(с);)

Romko
04.01.2008, 16:36
"Лучше один раз увидеть, чем сто раз услышать"(с)

Полковник
04.01.2008, 17:34

Нет!
У неё есть и другие части тела!

Додано через 5 хвилин
Romko
А у нас на наш 200-тысячный Зеленоград.....

Зато у вас там ТАКИЕ компы и телевизоры собирают, что во Львове и не снилось....

syavych
04.01.2008, 18:33
вирішив,що не буду тратитись ні на кіно,ні на диск.
А я пішов. І не жалію. Тому що люди, уставшие от застолий - пойдут в кино и все равно на какой фильм.
Так, не дотягує до старого шедевру. Але така ціль і не ставилась. Звичайний фільм (навіть іноді смішний), який приємно дивитись в новорічні свята, відкинувшись на спинку крісла :)

Полковник
04.01.2008, 18:36
Чё у Вас там со спинкками кресел?

lulu
04.01.2008, 19:40
Та ні,скоріше.завдяки своєму татусеві...
"Первый раз в настоящем кино дочка Михаила Боярского появилась в крахмальной униформе медработника: немец Оливер Хиршбигель взял ее на эпизодическую роль медсестры из гитлеровской ставки («Падение Берлина», 2004). Белый фартучек остался при Лизе и в следующем фильме — «Первом после Бога» (2005), где ее подавальщица Танька бессловесно сохла по герою-подводнику. В «Парке советского периода» (2006) Боярская была уже и со словами, и в белом халате, и на первом плане — в главной роли медсестры из захолустного санатория. Но с амплуа хозобслуги, кажется, покончено: у Тимура Бекмамбетова в «Иронии судьбы. Продолжении» Лиза сыграла просто красавицу."
Лиза Боярская раскрывает тайны съемок "Иронии судьбы-2" (http://www.timeout.ru/journal/feature/1881/)

ТАКА КРОСАВИЦЦЦЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аааааааааааааа!
я не можу!
ну стати актрисою однієї ролі їй не грозить принаймні не в тому фільмі...
але кросавиця-то поза сумнівами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deus igrok
07.01.2008, 12:30
Ще комусь симпатизує персонаж "Іраклій" =) Реально шкода хлопаку .... так розпинався ...а кохану з-під носа "вкрали".

Гелена
07.01.2008, 17:39
а фільм правильно називається - "Іронія долі"
бо історія зовсім не схожа на щасливу і святковий настрій не дуже піднімає, якщо трошки задуматися над подіями фільму
ми як глядачі маємо завдяки новорічній історії ще раз переконатися, що все буде добре і всі будуть щасливі, але ж не можуть так росіяни знімати фільми! то треба показати, що життя-буття кака-бяка
і тут вийшло, що головні герої першої "Іронії" довго і щасливо не жили, а розійшлися. і всім хто 30 років думав інакше тут же зіпсували картинку
а нові головні герої взагалі якісь невиразні, спецефекти місцями просто недоречні зовсім
і якби не перша "Іронія" ніхто би не в’їхав про що фільм
цікаво як сприйняли фільм ті, хто не бачив першого? я би ніц не зрозуміла :) фільм сприймається тільки як продовження, а мали би зняти так, щоб і окремо можна було дивитися. сучасна молодь навряд чи 30 раз дивилася на перший фільм, то ж що їх може зацікавити в другому?
хтось тут здається казав, що фільм більше схожий на кліп, мабуть через ті спецефекти ;)

і я таки не розумію чим бідний Іраклій заслужив лишитися сам?
пасувало би показати, що всім вкінці було щастя :)

Romko
07.01.2008, 17:58
а фільм правильно називається - "Іронія долі"
бо історія зовсім не схожа на щасливу і святковий настрій не дуже піднімає, якщо трошки задуматися над подіями фільму
ми як глядачі маємо завдяки новорічній історії ще раз переконатися, що все буде добре і всі будуть щасливі, але ж не можуть так росіяни знімати фільми! то треба показати, що життя-буття кака-бяка
і тут вийшло, що головні герої першої "Іронії" довго і щасливо не жили, а розійшлися. і всім хто 30 років думав інакше тут же зіпсували картинку
а нові головні герої взагалі якісь невиразні, спецефекти місцями просто недоречні зовсім
і якби не перша "Іронія" ніхто би не в’їхав про що фільм
цікаво як сприйняли фільм ті, хто не бачив першого? я би ніц не зрозуміла :) фільм сприймається тільки як продовження, а мали би зняти так, щоб і окремо можна було дивитися. сучасна молодь навряд чи 30 раз дивилася на перший фільм, то ж що їх може зацікавити в другому?
хтось тут здається казав, що фільм більше схожий на кліп, мабуть через ті спецефекти ;)

пасувало би показати, що всім вкінці було щастя :)
Трохи офтоп,але дуже гарно сказав Катериничев:
"Говори что положено и делай что хочешь!" - девиз времени. Иногда создавалось впечатление, что люди просто придумали неумную игру... Забыли уже зачем, но правила соблюдали. На всякий случай. Соблюдали и те, кто скучал в залах, и те, кто припухал в президиумах. Самое глупое и непонятное заключалось в том, что все понимали - игра условна, никому не нужна... Вот только нарушение правил каралось по-серьезному и безо всяких скидок Нет, чаще не тюрьмой и не этапом - человек просто вычеркивался из системы: он мог пить водку, жаловаться друзьям на власть - под бутылочку "Русской" и любительскую колбаску на семиметровой кухоньке... А утром, с мешками под глазами, с привычным тоскливым ощущением похмелья, необходимо было идти на никому не нужную, но обязательную работу...Спивались люди, и какие люди! Ведь пьянство - это вовсе не болезнь, просто протест человека, пусть дикий и саморазрушительный, против невозможности реализации в существующих условиях... Хотя... Как там выражался старик Маркс в "Тезисах о Фейербахе"? "Раньше философы объясняли мир, дело же состоит в том, чтобы изменить его". Изменить мир?..Странно, но одни считают семьдесят лет социализма временем, безвозвратно и бездарно растраченным , временем потерянным, никаким; другие записали великую страну в "подопытные кролики" мирового сообщества: дескать, "советские" нужны как раз для того, чтобы показать "цивилизованным странам" и их обитателям, как не надо делать. И раньше, и теперь, и в будущем... Не страна даже, а нечто среднее между "мальчиком для битья" и "козликом отпущения"... Инкриминируя русским изначальное безволие, зависимость, подчинение...Если спросить, каков главный итог семидесяти лет социализма? Как ни странно, ответ лежит на поверхности, и ответ положительный: мы являемся самой образованной страной в мире! Наши бедные, загнанные жизнью и проблемами люди тем не менее за семь лет прочли и переработали весь культурный опыт, накопленный западной цивилизацией за семьдесят! Где еще вы встретите таксиста, читавшего Ницше и Фрейда, медсестру, знающую всего Шекспира и Данте... Да, конечно, если не на просторах СНГовии, то в Париже, Лос-Анджелесе или Сиднее, но из наших!
Могут спросить: зачем это нужно, когда жизнь нищенская, когда квартирки больше похожи на клети - в них можно только ночевать, но не жить, когда еда по-прежнему скудна и малодоступна?.. Когда придет время действия, читать и образовываться будет просто некогда..
Катериничев "Игра теней"

lulu
07.01.2008, 20:51
ні-ні...там таки є натяк прикінці на його щастя-хлопчику мабілу подарував а мама...задивилась....

Гелена
07.01.2008, 21:33
ні-ні...там таки є натяк прикінці на його щастя-хлопчику мабілу подарував а мама...задивилась....
а який був великий натяк на щастя в Наді і Жені з першої "Іронії"?
і що з того вийшло? енд, але не хеппі :D
як знімуть третю, побачите, що знов вони в той час разом не були :shutup:

joke
08.01.2008, 12:10
Посмотрели, поплевались, хорошо,что не в кинотеатре. Смотрели с гостями разного возраста. Не понравилось никому. Чуть челюсти не вывихнули от скуки. Целый фильм ждали вот сейчас прийдет то ощущение как при просмотре первого фильма. Так и не дождались. Серость

bora
09.01.2008, 11:01
Так як у Кінопалац все рівно час від часу ходжу, то не можу сказати, що цей фільм уступає в чомусь іншим попсовим мелодрамам. Часом музика "як у бойовику" вибивала з ритму. А загалом - файно.
Щодо несправедливостей то їх і в житті не бракує. Мій дядько за день до весілля познайомився в поїзді з іншою жінкою - і не повернувся до нареченої. За що то їй? Нізащо. так життя склалось, чи то не склалось, на жаль. Але так буває досить часто якщо пригадати всі сімейні курйози, що знайомі крім того нарозповідали.