КПК

Показати повну версію : Вторгнення серед білого дня!

Flamingo
06.11.2007, 10:47
Цієї суботи серед білого дня, близько о 14ій, коли усі були вдома і займалися хатніми справами, - всі вікна повідкривані, сусіди теж на вулиці тусуються (у нас особняк), - завалює на подвір`я молодий хлопець років під 20 і тупо починає там шаритись :padonak: ! Заглянув у гараж (двері були відкриті), зайшов за хату і як ні в чому не бувало почав вивозити велосипед мого чоловіка! :mad: Саме в цей момент вийшла свекруха виносити сміття, і як схопила його за руку! І тут ще сусідський хлопець підбіг на допомогу! Друзяки того крадія стояли на дорозі "на атасі", ще й почали бити його за прокол, коли той втікав. Дуже-дуже шкода, що мій чоловік не встиг вибігти з хати! Він би тій наглоті голови повідкручував! Він аж кипів від злості :aggressive:
Яка наглість! Тупо серед дня завалювати в хату, коли видно, що люди вдома, нема слів! Зразу просікли, що собаки нема (наш песик здох навесні :( ). Ми зразу повісили замки і серйозно задумались над захистом будинку. На другий рік ще й песика заведем!

Lavazza
06.11.2007, 10:53
:eek: :eek: :eek:

Boris_Kiev
06.11.2007, 18:48
Ось вже кілька днів в нашому офісі працюють «сигналізаторщики». Спочатку змонтували систему зі зв’язком по радіоканалу. Комусь «вгорі» це не сподобалося. Прийшли переробляти для роботи по укртелекомівській лінії. Я думав, що це буде за принципом надтональних посилок (як ADSL-модем) і, пожалівши їх, віддав лінію факсу (найближчу до блоку охоронної системи). Врни перевіряють, я своє перевіряю – лажа.
Виявляється, та система має 2 режими: приоритет охорони – тоді в момент спрацьовування або зняття з охорони перерветься телефонна сесія (наприклад, автоматичний прийом факсограми).
Приоритет телефону – а тут цікава штучка: якщо спільник злодія почне звідкілясь передавати довгий факс на 30 сторінок, злодій зайде, система не спрацює, доки не вивільниться телефонна лінія !
Тут навіть не важливо – чи є факс чи автовідповідач: злодій може заздалегідь відвідати приміщення та підімкнути жучка до телефонної розетки. І грабуй на здоров”я !
Кароче, доведеться бідолахам завтра шпурити стіни (в 4 царські цеглини!) щоби підключитися до маловживаної лінії.

coolzak
07.11.2007, 05:59
все тече все міняється а певні речі залишаються такі самі-одна з причин які попхали виїхати те це як в 90х спав з пістолетом під подушкою бо то одного то іншого сусіда нагло винесли вночі

Patrick
07.11.2007, 06:48
Цієї суботи серед білого дня, близько о 14ій, коли усі були вдома і займалися хатніми справами, - всі вікна повідкривані, сусіди теж на вулиці тусуються (у нас особняк), - завалює на подвір`я молодий хлопець років під 20 і тупо починає там шаритись .....

мені це виглядає більше , що хлопець проспорив , або програгрався в карти - от і виконував завдання.
...добре, якщо в обійдеться -"піди і щось візьми".Але в більшості - в таких "відморозків" завдання "серйозніші".
Така категорія і є напевно найнеуправляєма і найгірша в суспільстві.Від них не знаєш , що чекати.

Flamingo
07.11.2007, 09:38
мені це виглядає більше , що хлопець проспорив , або програгрався в карти - от і виконував завдання.
...добре, якщо в обійдеться -"піди і щось візьми".Але в більшості - в таких "відморозків" завдання "серйозніші".
Така категорія і є напевно найнеуправляєма і найгірша в суспільстві.Від них не знаєш , що чекати.
Мабуть, ви праві. Скидається на те, що конкретних продуманих планів щось вкрасти у нього не було, та ще й ті друзяки його почали бити після того як він вийшов. Можливо це було щось на подобі перевірки перед тим, як взяти в свою банду.
:babruysk:

А сьогодні родичка моя розказувала, що вчора у Львові на Городоцькій не те що серед біла дня, зранку в 9ій по дорозі на роботу її співробітницю зустрів молодик з ножем: "Віддавай все золото, що маєш" :suicide:

Alias
07.11.2007, 13:34
А у нас колись квартиру обікрали.Шукали гроші, але ми якраз перед тим купили квартиру і тільки 50& залишилось у барі.Перевернули все, що можна було рухати.
А менти так нікого і не знайшли...

Юстина
07.11.2007, 13:48
А сьогодні родичка моя розказувала, що вчора у Львові на Городоцькій не те що серед біла дня, зранку в 9ій по дорозі на роботу її співробітницю зустрів молодик з ножем: "Віддавай все золото, що маєш"
А мене кілька років тому хлопці в під"їзді "привітали" день перед моїм днем народження з цією знаменною датою. Скрутили мені рученьки і забрали дорогущий мобільний, який я собі в подарунок взяла напередодні в кредит. Так весело пів року платити ні за що!

Flamingo
07.11.2007, 14:51
А мене кілька років тому хлопці в під"їзді "привітали" день перед моїм днем народження з цією знаменною датою. Скрутили мені рученьки і забрали дорогущий мобільний, який я собі в подарунок взяла напередодні в кредит. Так весело пів року платити ні за що!
Співчуваю! А мені мій перший мобільний (це було в 1999 чи 2000 р.) вкрали на третій день після того, як батько мені його подарував :( - витягнули з-під носа у трамваї. Я тримала його у кишеньці для мобілки в рюкзачку... Другий мобільний вкрали на пляжі в Чорногорії разом з фотоапаратом, двома гаманцями і ключами від найманої квартири. :suicide: Ех, покупалися ми на славу, залишивши речі без нагляду. На щастя, паспорти і ще трохи грошей залишились у квартирі, а добрий господар дав нам ще один ключ без усяких скандалів. :shy:

А у нас колись квартиру обікрали.Шукали гроші, але ми якраз перед тим купили квартиру і тільки 50& залишилось у барі.Перевернули все, що можна було рухати.

Квартиру мені теж одного разу обікрали - на першому поверсі ми жили, і менти так і сказали, що не варто ні на що розраховувати, хоча всі і так знали, що в цьому замішані місцеві бандюки. Обікрали на самий новий рік, коли нікого не було вдома..

консультант
07.11.2007, 15:11

А може ще й обкурився перед тим, як йти... .
В нас, в селі, тиждень тому якийсь дибіл від 23.00 до 05.00 в трьох хатах вибивши двері, просив щоб пустили його заночувати. І як не дивно, вибив там, де живуть одні жінки... .

Юстина
08.11.2007, 11:40
Співчуваю! А мені мій перший мобільний (це було в 1999 чи 2000 р.) вкрали на третій день після того, як батько мені його подарував - витягнули з-під носа у трамваї. Я тримала його у кишеньці для мобілки в рюкзачку... Другий мобільний вкрали на пляжі в Чорногорії разом з фотоапаратом, двома гаманцями і ключами від найманої квартири. Ех, покупалися ми на славу, залишивши речі без нагляду. На щастя, паспорти і ще трохи грошей залишились у квартирі, а добрий господар дав нам ще один ключ без усяких скандалів.

А мені другий мобільний витягнули з кишені, коли я в ЦУМі вітрини розглядала... Зате тепер, коли в переповненій маршрутці побачите дівчину з міцно притиснутою до грудей сумочкою і переляканим поглядом, знайте - то я!

syavych
08.11.2007, 11:49
Зате тепер, коли в переповненій маршрутці побачите дівчину з міцно притиснутою до грудей сумочкою і переляканим поглядом, знайте - то я!
А якщо повна маршрутка дівчат з міцно притиснутою сумочкою до грудей і переляканим поглядом, то яка з них Ви?

Юстина
08.11.2007, 12:25
А якщо повна маршрутка дівчат з міцно притиснутою сумочкою до грудей і переляканим поглядом, то яка з них Ви?
Я та, погляд в якої найбільш переляканий.

volk
08.11.2007, 16:56

І Ви б хотіли їхати в такій маршрутці? ;)

syavych
08.11.2007, 17:29
І Ви б хотіли їхати в такій маршрутці?
Я кожен день в такій їжджу :)

volk
09.11.2007, 12:13
Я кожен день в такій їжджу :)

Так це констатація факту, а я питався, чи хотіли б?
В усякому разі це ліпше, ніж їхати в маршрутці з базарними тітками, які притискають до грудей (Ваших) свої брудні мішки і торбИ.:p

Flamingo
09.11.2007, 12:25
Так це констатація факту, а я питався, чи хотіли б?
В усякому разі це ліпше, ніж їхати в маршрутці з базарними тітками, які притискають до грудей (Ваших) свої брудні мішки і торбИ.
Я їх називаю бабки з парашютами :D

консультант
09.11.2007, 12:26
В усякому разі це ліпше, ніж їхати в маршрутці з базарними тітками, які притискають до грудей (Ваших) свої брудні мішки і торбИ.

Тітки не винні в тому, що не можуть по три години тримати важкі сумки в руках, от і вимазують, а їдуть в переповненому транспорті зі всіма, тому що такий "транспорт". Ще б маршрутки були нормальні, а то в більшості одні "душогубки" їздять в яких колись рибу морожену возили... .

syavych
09.11.2007, 12:31
Я їх називаю бабки з парашютами
Не Ви одна :)

Тітки не винні в тому, що не можуть по три години тримати важкі сумки в руках, от і вимазують, а їдуть в переповненому транспорті зі всіма, тому що такий "транспорт".
Я не маю нічого проти бабок, але от конче треба їм на базар їхати о 9-ій годині зранку, коли маршрутки переповнені студентами і людьми які їдуть на роботу. Через отой "десант" кожного дня запізнююсь на роботу, бо не маю де втулити своїх 60кг...

volk
09.11.2007, 14:34
Тітки не винні в тому, що не можуть по три години тримати важкі сумки в руках, от і вимазують, а їдуть в переповненому транспорті зі всіма, тому що такий "транспорт".

Значить, і мені ніколи не носити костюми... Або ходити пішки, бо хтось пхає тобі брудний мішок в ноги, і він не винний, бо йому тре' їхати, а ти собі можеш перейтися, або таксі взяти.
Коні не винні...
Ясно.

Додано через 10 хвилин
Ще б маршрутки були нормальні, а то в більшості одні "душогубки" їздять в яких колись рибу морожену возили..

Є й "порядні" маршрутки, типу Шаолінь, чернігівські, але здається, в них ходова від вантажного авта, лиш в касці, наколінниках, капі і резиновому зазубнику можна їхати безпечно.

консультант
09.11.2007, 15:44
Я не маю нічого проти бабок, але от конче треба їм на базар їхати о 9-ій годині зранку, коли маршрутки переповнені студентами і людьми які їдуть на роботу. Через отой "десант" кожного дня запізнююсь на роботу, бо не маю де втулити своїх 60кг...

Розумію Вашу ситуацію. Так діло в тому, що маршрутки до Львова приблизно на 8-9 год. ранку і довозять людей на роботу, раніше нічого немає, а їхати на 11 - 12 нема змісту, тому що не встигне нічого продати, в обід потрібно бути вдома біля господарки. От тому і такий бардак виходить.

Додано через 8 хвилин
Значить, і мені ніколи не носити костюми... Або ходити пішки, бо хтось пхає тобі брудний мішок в ноги, і він не винний, бо йому тре' їхати, а ти собі можеш перейтися, або таксі взяти.

Не конче брати таксі. Ви бабулю з "парашутом" пустіть вперед і 1 -2 за нею, самі йдіть третім і зайдете вільно, і костюм не вимажете.
Знаєте, між іншим ці бабульки - це в більшості настільки невинні, прості і добрі люди, мені навіть шкода їх, коли бачу у Львові. Воно бідне за тих пару гривень чистого прибутку для своїх онуків, таргає сумки за парканадцять кілометрів і ще й постійно наривається на грубість і хамство навколишніх. Важко їм призвичаїтись до такого бурхливого життя в місці на жаль... .

Zoryanazirka
09.11.2007, 21:57

А в нас недавно квартиру обікрали поки ми були в Яремче. Нам 2 дні перед тим замінили номер телефону, а вони нас пробивали по старому. І виявилося що по тому як змінили вони далі пробивали по старому. А що якби в той момент я була вдома? малому тільки кілька тижнів було і дззвінок до дверей вимкнутий був. Одне тішить що багато не вкрали - грошей ми вдома не тримаємо, вкрали ровер на ньому і повезли все що вдалося спакувати.

Franko
11.11.2007, 04:51
Ви кажете обікрали поки дома не було... А моя знайома з братом була дома, спала, "Умільці" відкрили двері так що ніхто не чув, винесли мобілки які лежали біля ліжок, ноутбук, подіставали гроші з кишень штанів, і найшли якісь 100 долярів... Найсмішніше, що міліцію викликали сусіди, які зранку йшли на роботу. Здивуванню моєї подруги не було меж, коли зранку встала в туалет, а по хаті ходять люди в формі і знімають відбитки пальців) Квартира знаходиться біля універу Франка...

шахрай
11.11.2007, 07:58
А я думав,шо Донбас самий кримінальний в Україні.
Таки жахи розповідають.
Мене Бог милував від такого розвитку подій.

New Shrek
11.11.2007, 08:54
А моя знайома з братом була дома, спала,
Аналогічно! ще за совєтів.... З того часу замикаюсь зсередини (ззовні не відкриєш,тільки виламувати двері)

консультант
11.11.2007, 12:53
Не хочу відкривати нову безперспективну гілку, тому напишу тут, можливо комусь пригодиться.
Зараз заборонено висівати мак але яка кутя на Різдво без маку і все решта, що з ним пов"язане? Штрафують по чорній силі селян, а вони продовжують сіяти на зло всім. Міліція - це зрозуміло але заготівельники соломки взагалі людську подобу втратили. Жіночки цілими днями прополюють цей мак, а воно прийде вночі і всі до однієї голівки попідрізає, збираючи молочко. Я майже два тижні з друзями сидів в засідці, нікого не було. Тільки припинили засідку, все під чисту вирізали гади. Коли міліція затримала їх через кілька днів, то в них і прилад нічного бачення був і інфрачервоний датчик, який показує наявність живого об"єкту на відстані до 100 метрів. От тобі і чекай в засідці.
Я застосував інший варіант і рекомендую всім. Взяв 10-ть дощок 2 х 0,30 і набив в шахматному порядку підточених, як голка цвяхів на відстані 5 см. один від одного, тому що як буде густіше, то проколу не буде, через більшу площу опору і висота не більще 2-2,5 см. , довший зігнеться. Дошки розклав попри мак і декілька всередину маку, зверху легко притріс землею. Буквально на другий день майже у всіх сусідів вирізали мак, а в мене пару головок, нерахуючи дві дошки з цвяхами, які поділись невідомо куди. Після моєї ідеї, кілька років в мене і моїх сусідів з маком немає проблем, ніхто нічого не ріже і прилад нічного бачення тут без потреби вже стає. Знаю, що може скажете не по-людськи, я теж спочатку думав але коли подумав, скільки людської праці ця нечисть марнує, в мене немає пощади до них. Заборонити висів - це не вихід з положення... .

Zoryanazirka
12.11.2007, 13:10
Взяв 10-ть дощок 2 х 0,30 і набив в шахматному порядку підточених, як голка цвяхів на відстані 5 см.
Коли в нас вкрали авто в мене така ж ідея з"явилася, але дошку класти під чохли. До діла, звичайно, не дійшло, бо я ж забудькувата, наступного дня я б сама там сіла

Forest
14.01.2008, 14:19
Ніколи не маю звички прощати злодіям. Тиждень тому мені викрали мобілку, тепер я знаю номер, який використовується на моєму телефоні, скоро матиму роздруковку всіх дзвінків та, відповідно, знатиму де живе злодій. Єдина затримка - в міліції - щоб не відбирати телефон самому, я звернувся до низ з заявою, пояснивши, що злочин фактично розкритий. Не можу збагнути чому, але вони дотепер тягнуть справу. Якщо так піде далі - буду відбирати сам.

Вони теж їдуть на роботу і їхня робота нічим не менш пристойна від нашої. А щодо парашутів - наші костюми виглядали би не краще, якщо нас би заставили прожити на їхню пенсію.

Boris_Kiev
14.01.2008, 14:48
Не можу збагнути чому, але вони дотепер тягнуть справу. Якщо так піде далі - буду відбирати сам.
Forest,
нажаль, тепер "поріг" заведення кримінальної справи - це крадіжка більш як на 600 гривень (здається).
Інакше злодієві буде виписания протокол з адмінпорушення.
Тому "озвучте" розмір премії операм/слідчому, купіть їм картки поповнення телефонних рахунків та подаруйте талони на бензин. Ділюся власним досвідом...

syavych
14.01.2008, 15:04
Вони теж їдуть на роботу і їхня робота нічим не менш пристойна від нашої. А щодо парашутів - наші костюми виглядали би не краще, якщо нас би заставили прожити на їхню пенсію.
Та хай си їздять, але в них немає фіксованого часу і не штрафують за запізнення. Якщо хочуть швидше продати - нехай їдуть на 8-му годину (більшість базарів відкриваються о 8-ій), але вот їм конче на 9-ту треба. А щодо пенсії, то наскільки вона менша за стипендію, а?

Forest
14.01.2008, 16:10
Forest,
нажаль, тепер "поріг" заведення кримінальної справи - це крадіжка більш як на 600 гривень (здається).
Інакше злодієві буде виписания протокол з адмінпорушення.
Тому "озвучте" розмір премії операм/слідчому, купіть їм картки поповнення телефонних рахунків та подаруйте талони на бензин. Ділюся власним досвідом...
Телефон коштував десь коло 1500 грн. Дарувати міліції нічого не збираюся. Досить того, що я за них фактично відкрив злочин.
Та хай си їздять, але в них немає фіксованого часу і не штрафують за запізнення. Якщо хочуть швидше продати - нехай їдуть на 8-му годину (більшість базарів відкриваються о 8-ій), але вот їм конче на 9-ту треба. А щодо пенсії, то наскільки вона менша за стипендію, а?
в 8:00 їх може бути ще більше :) Але насправді вони не вибирають часу, час їх перебування в маршрутках пропорційний до часу прибуття рейсового автобуса з їхнього села до Львова. А щодо співрозмірності пенсії та стипендії - навіть якщо вони однакові, слід врахувати що в більшості випадків у студентів є батьки, а в бабусь ні.

a.ilchenko
15.01.2008, 08:17
Є й "порядні" маршрутки, типу Шаолінь, чернігівські, але здається, в них ходова від вантажного авта, лиш в касці, наколінниках, капі і резиновому зазубнику можна їхати безпечно.

До речі, що за марка маршруток у Львові? Морда газеляча, салон здоровий і наче зроблений в колгоспній майстерні...

Степаныч
15.01.2008, 08:35
Я не маю нічого проти бабок, але от конче треба їм на базар їхати о 9-ій годині зранку, коли маршрутки переповнені студентами і людьми які їдуть на роботу.
Да. Є таке. Правда, років 20 не їжджу громадським транспортом. Але коли їздив на роботу автобусами (ще за радянські часи) завжди дратувало: я на роботу, а бабусі на ринок, на дачі, взагалі невідомо куди! Перечекайте один час і їдьте! Ні, неодмінно потрібно тоді, коли люди на роботу.

syavych
15.01.2008, 11:15
До речі, що за марка маршруток у Львові? Морда газеляча, салон здоровий і наче зроблений в колгоспній майстерні...
Не знаю що за марка, але то не найгірше що могло Вас спіткати. Боронь Боже проїхатись в 16-ій або їй подібній маршрутці (особливо в час пік) :)

Юстина
15.01.2008, 12:28
Боронь Боже проїхатись в 16-ій або їй подібній маршрутці
Мій знайомий, коли вперше побачив 16-ту маршрутку, сказав "Ото напаяли..."

Boris_Kiev
15.01.2008, 13:24
Дарувати міліції нічого не збираюся. Досить того, що я за них фактично відкрив злочин.
Знаєте ... може так статися. що крадій - чиясь "агентура". Тоді опери Вам скажуть приблизно так:
- Тут один "сумлінний покупець" віддав за апарат стільки-то. І щоби було по-людськи, він вам може віддати за ту саму суму"...

Forest
18.01.2008, 12:39
Знаєте ... може так статися. що крадій - чиясь "агентура". Тоді опери Вам скажуть приблизно так:
- Тут один "сумлінний покупець" віддав за апарат стільки-то. І щоби було по-людськи, він вам може віддати за ту саму суму"...
Нехай спробують. В мене автозапис всіх дзвінків. Того ж дня буде в прокуратурі або суді.

bora
18.01.2008, 14:31
Не можу збагнути чому, але вони дотепер тягнуть справу.

А я знаю чому. Сама була в такій ситуації - вони з тих бандюків гроші вибивають за те, щоб їх відпустити. От побачиш - телефон віддадуть а нікого не покарають. МЕні було шкода тільки що крім як з них ще й з мене взяли гроші.
Чому я переконана, що вони знають - розкодувала телефон і там виявилося стільки номерів всілякої шушери з поганялами і смсками - "не ходи туди там мєнти ошиваються" - але нікого по тому не зловили чомусь.
До речі, телефон мені віддали запізно- він був вже сильно вбитий. За що платила???

Alias
18.01.2008, 14:40
У нас в будинку встановили домофони, тепер чужаків майже немає.Навіть на свята .як раніше не було такого шуму і вештання всяких циганів.Тепер так тихо стало. спокійно

Forest
21.01.2008, 15:53
От побачиш - телефон віддадуть а нікого не покарають. МЕні було шкода тільки що крім як з них ще й з мене взяли гроші.
хто брав гроші і за що?

А взагалі я не проти, щоб міліція їх покарала хабарем, хоча вважаю що люди в кашкетах повинні жити на зарплату. Просто це заставить злодія задуматися перед наступною крадіжкою.

Forest
28.01.2008, 22:59
Ну що, можете привітати, телефон в мене :)

Alias
29.01.2008, 09:34
Ну що, можете привітати, телефон в мене
ну так розказуйте як Вам вдалося його повернути:)

Forest
01.02.2008, 12:37
Розказую. Я не люблю злодіїв. І справа повернення телефона для мене була принциповою. Я скористався звязками і наступного дня знав номер, на якому використовується апарат та місце і час, де він був ввімкнений. Це не важко зробити будь-якому міліціонеру, звязки я використав тільки для оперативності. Для того, щоби повернути телефон мені було достатньо щось придумати і подзвонити. Достатньо було пояснити людині, що якщо навіть він не віддасть телефона, чи навіть викине його, проти нього буде порушено кримінальну справу а це від 3 до 12 років, тому краще повернути. Але всі радили мені відібрати телефон за допомогою міліції, так правильніше. Я погодився.

Далі про роботу міліції. Я звернувся в райвідділ за адресою проживання. Мене послали у райвідділ за місцем крадіжки. Я не здався, не зважаючи, що мені треба було проїхати понад 600 км в один бік. Я написав заяву, мене там відговорювали, але я наполіг. Далі, здавалося б, справа техніки - подзвонили, поїхали, відібрали. Так, виявляється, нашій міліції було настільки складно виконати свою пряму роботу, що вони попросили тиждень. Справа не рухалась. Для пришвидшення я обіцяв міліції, що їх знімуть на телебаченні (журналісти зацікавилися справою) і покажуть, як вони відбирають телефон, вони стануть зразковим райвідділом і їх покажуть на всю Україну. Здавалося б справі кінець. Так ні!

Міліціонери в секреті від мене закривають справу! Вони підробляють мій підпис та почерк і пишуть розписку від мого імені про те, що я прошу закрити справу! Крім того, підробляють довідку про те, що телефон коштує менше 600 грн! Закриту справу дають на затвердження в прокуратуру.

Випадково я дізнаюся про це. Далі - повідомляю телебачення, прокуратурі нікуди подітися, вони відкривають кримінальну справу на міліціонера, який підробив документи. Йому тепер загрожує як мінімум звільнення як максимум років 5... Щодня від нього дзвінки, прохання пожаліти ітд. Але де гарантія, що його підробок немає в справах про згвалтування, напади ітд...

А телефон я отримав просто - подзвонила дружина на номер, який висів на моєму телефоні і повідомила, що це розіграш телевізора, попросила повідомити прізвище та домашню адресу. Скупість злодія його продала - продиктував все в деталях, ввечері я був в нього вдома і відбирав свій телефон.

До речі, про скупість злодія. Я втратив телефон, коли сідав до автомобіля, що віз лижників на гору Тростян. Коли помітив зникнення телефона, в першу чергу опитав всіх водіїв, ніхто нічого не знав. Коли забирав телефон, виявилося, що його злодій - водій УАЗа, в якому я їхав. Очевидно він витягнув його мені з кишені і відразу вимкнув (я дзвонив). Коли він його ввімкнув, то першим ділом стер всю адресну книгу, навіть не спробувавши знайти мене. Телефона він не шанував, все подряпане. Але найбільшим цинізмом було те, що коли я прийшов до нього додому він... натякав на винагороду!

Все би не було так сумно, якби я в пошуках телефона не розбив свого авто. Я втратив набагато більше ніж вартість телефона, але з іншого боку дотримав своїх принципів по відношенню до злодіїв та напевно досягнув звільнення злодія-мііліціонера.

matvs
15.02.2008, 19:17
В багатьох випадках квартирними злодіями є міліція. Крім того міліція може прикривати квартирних злодіїв (так звана "КРИША").