КПК

Показати повну версію : Шукаю музику на перший танець.

Lucky
05.11.2007, 23:23
Допоможіть знайти музику на перший танець! Весілля через два тиждні, а музику ще не вибрали. Порадьте хорошу пісню бажано в темпі вальсу. :clapping:

Flamingo
06.11.2007, 10:12
Допоможіть знайти музику на перший танець! Весілля через два тиждні, а музику ще не вибрали. Порадьте хорошу пісню бажано в темпі вальсу. :clapping:
Подумайте над тим, яка пісня є для вас обох близькою по духу, навіює якісь приємні спогади, просто подобається вам обом. На мою думку, це рішення має бути спільним для вас. Звичайно, важливо також, чи готували ви перший танець з інструктором (віденський чи повільний вальс, румба) - від того також залежить, який має бути ритм пісні.
В мене є гарна підбірка пісень для бальних танців - можу поділитись, але скажіть, який саме то має бути вальс? Віденський?
Ми, наприклад, з чоловіком вибрали пісню, слухаючи в машині музику, і одночасно вигукнули "берем ту пісню на перший танець!" :crazy:
Ми танцювали румбу під неї - танцю навчила моя сестра, вона професійний танцюрист :dance:
Наша пісенька - Extreme - More than Words (http://www.youtube.com/watch?v/kt7L4X4li_k&l=268&t=OEgsToPDskKT3-X0POgFgappuuLb3ad2&sk=ae3LXaGN1ohvzGHlNsAGzQC&sourceid=gs) :rolleyes:
:dance: :dance: :dance:

Lucky
07.11.2007, 13:59
Подумайте над тим, яка пісня є для вас обох близькою по духу, навіює якісь приємні спогади, просто подобається вам обом. На мою думку, це рішення має бути спільним для вас. Звичайно, важливо також, чи готували ви перший танець з інструктором (віденський чи повільний вальс, румба) - від того також залежить, який має бути ритм пісні.
В мене є гарна підбірка пісень для бальних танців - можу поділитись, але скажіть, який саме то має бути вальс? Віденський?
Ми, наприклад, з чоловіком вибрали пісню, слухаючи в машині музику, і одночасно вигукнули "берем ту пісню на перший танець!" :crazy:
Ми танцювали румбу під неї - танцю навчила моя сестра, вона професійний танцюрист :dance:
Наша пісенька - Extreme - More than Words (http://www.youtube.com/watch?v/kt7L4X4li_k&l=268&t=OEgsToPDskKT3-X0POgFgappuuLb3ad2&sk=ae3LXaGN1ohvzGHlNsAGzQC&sourceid=gs) :rolleyes:
:dance: :dance: :dance:

Шукаю якусь РІЧ в темпі повільного вальсу. В нас танець вже готовий, (під раз,два,три) а пісню ще не знашли. Брати оригінал Штрауса чи Чайковського - мені здається буде за надто!

New Shrek
07.11.2007, 15:12
Можете з мене сміятись, а шо то за фішка "музика на перший танець."

nirvanka
07.11.2007, 15:21
Шукаю якусь РІЧ в темпі повільного вальсу. В нас танець вже готовий, (під раз,два,три) а пісню ще не знашли. Брати оригінал Штрауса чи Чайковського - мені здається буде за надто!
Порадьтеся з музикантами, що будуть на весіллі.

mavka
18.03.2008, 07:19
я впевнена, ця буде класна для першого танцю
вступ можна в ритмі вальсу танцювати - я спробувала.
50 Ways ("Шляхи кохання" укр.)
:)
91euERWH2M4

Boris_Kiev
18.03.2008, 11:51
А явк Вам це:

Engelbert Humperdinck - The Last Waltz
Щоправда, текст там на тему зустрічі та розставання.

4hxdRva7lGo

Муму
18.03.2008, 12:10
Моральный кодекс - Я люблю Тебя до слез...

demetris
18.03.2008, 12:12
В нас був Пономарьов "Варто чи ні..."
тематика теж не конче весільна, але на с приперло... танцю не готували навмисне, просто щоб подобалося і як подобалося...

yulichka
18.03.2008, 13:31
Я вже про це писала, от ще раз повторюсь:
Коли ми ще зустрічались, то перша пісня, під яку ми танцювали на моєму дн була "Двічі в одну річку не ввійдеш"..... Зовсім вона якась не весела, а навпаки сум наганяє!
А мій чоловік романтик, виявилось, що більший, ніж я. Де він її не чув, зразу мене обнімав і мугикав під носом з романтичним поглядом ....
Коли нас питали, яку пісню ми хочемо на перший весільний танець, ми обоє задумались довго, а потім чоловік спитав мене чи я не проти цієї.... Так воно і було, не зовсім по-весільному, але то тепер НАША ПІСНЯ!!!

viltis
18.03.2008, 17:05
В нас танець вже готовий, (під раз,два,три)
Під раз, два,три --то і віденський вальс ..і повільний можебути.Давайтетак---випереміну вчили??тоді це повільний....

Маруся-мама
18.03.2008, 17:09
Самий перший танець що ми танцювали разом був під пісню Сильний Вітер, тому це наша пісня. Про мою любов до мого коханого.

А на весіллі перший танець ми танцювали під звуки пісні, зі словами - "Як то добре що ти друже береш українку..."

Марічка
19.03.2008, 11:08
А на весіллі перший танець ми танцювали під звуки пісні, зі словами - "Як то добре що ти друже береш українку..."

і ми :)

Анютка
19.03.2008, 11:59
А ми танцювали піз звуки пісні " Ручай" Івсюка.
В ріку перероста дзвінкий ручай .....
Знаєте??

bora
19.03.2008, 12:02
Engelbert Humperdinck

О, є ще на форумі люди, які слухають Хампердінка) Приємно)

mavka
22.03.2008, 08:00
звичайно! в мене цілий диск є - записаний з оригінальної платівки кілька років тому добрим камрадом Орестом.

Engelbert Humperdinck - Love is a many splendored thing (70 років, а як співає !)

G6G3L3jOSpU&feature=related

levandivka
22.03.2008, 08:25
В нас був Пономарьов "Варто чи ні..."
То на тему "Я на тєбє нікогда нє женюсь"? :)

Patrick
22.03.2008, 08:44
lk6Z8hyyfeQ