КПК

Показати повну версію : Вже бачила дуже багато тем з подібними питаннями, але будь ласка допоможіть =)

Kasumi
03.11.2007, 00:14
Привіт усім!
Я сама проживаю в Києві, але дуже люблю Львів =)
І цей Новий Рік ми з хлопцем вирішили зустрічати саме у вашому місті =)
Дуже уважно переглянула форум, але не знайшла ніяких точних посилань на будь-які сайти, де було б можливо отримати вичерпну інформацію щодо того, де можно прожили 3-4 дні саме на цей Новий Рік.
Передивилась дуже багато сайтів котрі містят фотокартки квартир що здаються в аренду, але вз'язатись с хозяйвами мені так і не вдалось - дуже багато мейлів писала, але на жодне не отримала відповіді =(
Может хто з ваших знайомих здає квартиру? Ми згодні на будь-яку, аби там була тепла вода, опалення, кухня ну і звісно ліжко =) будемо платити 20-30 $ на день.
Дуже вас прохаю =)
А, ще маю інформацію щодо готелей - "Гелікон", "Жокей", та "Бумеранг". Що можете сказати саме про них? Чи дійсно там ціни по 200 грн за двомісні номери?

Дуже дякую за допомогу

Deus igrok
03.11.2007, 00:57
Вам Львів треба чи і звісно ліжко

http://daily.lviv.ua/index.php?mhotel
http://www.inlviv.info/hotels/uk/

Є телефони - завжди можна передзвонити, уточнити.

Kasumi
03.11.2007, 01:05
Звісно Львів =)
Про ліжко - ми і в Києві можемо займатися коханням =)
Саме про ліжко написала тому що бачила багато фотокарток де у кімнаті замість ліжка стоять крісла або дивани. Я не можу спати на них =/

nirvanka
03.11.2007, 20:41
Саме про ліжко написала тому що бачила багато фотокарток де у кімнаті замість ліжка стоять крісла або дивани. Я не можу спати на них =/
Якщо в оголошенні є фотка, то швидше за все в тій кімнаті є ліжко, тобто там диван розкладається. Раджу передзвонити по номерах рієлторів по оголошеннях. Хоча це ненадійно, бо вони можуть знайти кращого клієнта, та і здеруть половину грошей собі. В приват відішлю Вам контакти однієї рієлторки, послугами якої я сама не раз користувалась.

Щодо готелей - в інтернеті є багато інформації по них, дзвоніть по телефонах і питайте, адже місця на НР, можуть бути вже зарезервовані (за місяць до звичайних свят у Львові економ-кімнати в більшості готелів зарезервовані).

Пташечка
13.11.2007, 16:02
А, ще маю інформацію щодо готелей - "Гелікон", "Жокей", та "Бумеранг". Що можете сказати саме про них? Чи дійсно там ціни по 200 грн за двомісні номери?
Ціни може й такі, але раджу звертати увагу на їх розміщення, може вам хостел пошукати???

Kasumi
17.11.2007, 14:00
Ціни може й такі, але раджу звертати увагу на їх розміщення, може вам хостел пошукати???

А що саме ви можете запропонувати?