КПК

Показати повну версію : La vie en rose (La Môme)

Liliyah Romanova
28.10.2007, 00:42
http://songphon.files.wordpress.com/2007/06/movie_lamome.jpg

Її життя було схоже на бурхливу річку, на шторм та райський сад одночасно. Окрім того, що їй доводилося майже кожного дня боротися за життя, вона - кохала. З нетрів Парижа вона піднялася на підмостки Нью-Йоркських концертних залів і заволоділа серцями людей у цілому світі. Дитинство цієї видатної жінки пройшло в жахливих злиднях, але своїми зусиллями вона досягла шаленого успіху. Та злетівши на висоту, вона не змогла не обпалити крила… Вона - Едіт Піаф!
Режисер стрічки «Життя у рожевому кольорі» - Обів’є Даана. У головних ролях - Маріон Котійяр, Жерар Депардьє та Сільві Тестю. Світові касові збори вже перевищили позначку 70 млн. американських доларів.

Сказати, що я від цього фільму в захопленні, то, мабуть, краще промовчати. Я і так любила Едіт Піаф, а тепер дня не можу прожити, якщо не послухаю хоч одну пісню.
А в гру Маріон Котійяр я просто закохана. Вона ТАК перевтілилася в Едіт Піаф, від молодості до смерті, що мій чоловік навіть не міг повірити, що то та сама акторка протягом усього фільму.

lulu
28.10.2007, 00:44
ще не виділа-м але стіііільки чула
там ще стільки нагород назбиралось що пора десь знайти!!!!

Liliyah Romanova
28.10.2007, 00:49
ще не виділа-м але стіііільки чула
там ще стільки нагород назбиралось що пора десь знайти!!!!
Обов'язково французькою дивися. Це просто неймовірно!!!

От прочитала відгук у Львівській газеті на цей фільм, то аж плюнути захотілося. Ну, я теж шанувальниця Жерарчика, але сказати, що фільм - то велике розчарування тільки того, що "за 20 хвилин (на які з'являється у фільмі Жерар) він встигає і знайти Піаф на вулиці, і зробити її відомою, і померти за невідомих обставин"!!! Та ж НЕ ВІН там головний, там уся увага, всі лаври саме для Піаф у виконання Маріон. :)

lulu
28.10.2007, 00:51

ну це вже як вийде
пригадую від амелі французькою дах зносило!!!:y: :y:

Гелена
28.10.2007, 00:52
фільм вражаючий, раз чи два я аж розплакалася :o
гра акторів суперова :y:

Liliyah Romanova
28.10.2007, 00:54
Мені дуже сподобалося, що вони використали автентичні записи у фільмі. :)

lulu
28.10.2007, 00:57
раз чи два я аж розплакалася
розплакатись штука не складна
але от чого плакати я люблю плакати ось так

http://dana-ja.livejournal.com/4750.html
... я плакала не від сюжету...
...не від мелодраматизму...!!!
...а...від...задоволення...!!!

Оля
28.10.2007, 00:58

А як хто не розуміє....:o

lulu
28.10.2007, 01:00
використали автентичні записи у фільмі
нє ну вибач а там інакше і бути не могло!!!
пригадую виставу київського театру про НЕЇ
то там було дуже мало ТІЄЇ музики
і взагалі
і то був повний...:8:

Liliyah Romanova
28.10.2007, 01:05
А як хто не розуміє...
То брати англійські субтитри, чи російською, чи польською, але дивитися - В ОРИГІНАЛІ!!! Ви ж пісні слухаєте в оригіналі? ;)

Оля
28.10.2007, 01:12
То брати англійські субтитри, чи російською, чи польською, але дивитися - В ОРИГІНАЛІ!!! Ви ж пісні слухаєте в оригіналі? ;)

Ага. Тільки в оригіналі. Згадався анекдот.

-Абхам, я свышу фганцгскую гечь.Это навегное тугки.:)