КПК

Показати повну версію : Чому ви зависаєте на форумі?

Сторінки : [1] 2

lanka
25.10.2007, 10:07
Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом...:shutup:

syavych
25.10.2007, 10:22
Що ви тут знайшли корисного?
Корисним для прекрасної половини тут є хіба що розділ Дівочі посиденьки (а точніше перші 2 теми), а для непрекрасної(?) - ну не знаю... хіба про зимову гуму :). Все решта - суцільний офтоп, без якого важко собі вбивати час на роботі...

Додано через 1 хвилину
чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі
близькі самі зависати полюбляють :)

консультант
25.10.2007, 10:39
На вулиці не просто з перших слів зрозуміти хто є хто. А читаєш гілку і все, як на долоні, не рахуючи "конспіраторів". Спілкуєшся з живими людьми, говориш, що думаєш і в лобешник не получаєш. Оцінюєш себе на фоні інших, вчишся відстоювати свою думку або йти на компроміс. Фактично цей форум - найкращий. Навіть з кармою мудро придумано, бачиш, чи хтось поділяє твою думку, чи навпаки. І не діло в кількості карм - це жива оцінка твоєї думки. Форум - це один із видів психологічного та інтелектуального тренінгів необхідних в повсякденному житті.

Liliya
25.10.2007, 10:49
А мені цікаво. І цікавість до форуму, поки що, прогресує

vasili
25.10.2007, 10:59
Чому ви зависаєте на форумі?
того шо тута завше хтось є, і можна просидіти спокійно погуворити...:)

nirvanka
25.10.2007, 11:11
В мене теж виникла ідея створити тему про ставлення рідних до нашого зависання на форумі, але Ви мене випередили ;)

Раніше я взагалі ні на одному форумі не зависала, хіба що реєструвалась, щоб запитати про щось, потім отримувала відповідь і на цьому все закінчувалось. Чому саме тут залишилась? По-перше, через кавовий дизайн. Він мені так сподобався!! Спочатку спілкувалась тільки про те, за чим прийшла, а потім почала перечитувати форум і знайшла багато цікавих тем, думок, які самі собою затягнули мене :) І справа не в тому, що є купа часу і нема чим зайнятись. А в тому, що тут дійсно цікаво!

По-друге, тут добре працюють модератори, на відміну від деяких форумів, де на одне питання отримаєш 10 відповідей від спамерів. Та і дизайн тут постійно оновлюється, якісь новинки з'являються. І ще цікавою є карма, яка робить цей форум особливим :y:

Щодо рідних. Чоловік спочатку не сприймав, потім помітив, що це серйозно, навіть ревнувати почав, мовляв, я без форуму навіть заснути не можу.. А тепер змирився :)

lanka
25.10.2007, 11:18
Щодо рідних. Чоловік спочатку не сприймав, потім помітив, що це серйозно, навіть ревнувати почав, мовляв, я без форуму навіть заснути не можу..
Мені ще не вдалося перебороти ревність до форуму

vasili
25.10.2007, 11:24
По-перше, через кавовий дизайн.
Вербування і зомбування любими шляхами.

nirvanka
25.10.2007, 11:24
Мені ще не вдалося перебороти ревність до форуму
Мій чоловік сам її переборов, після того, як я зауважила, що він теж зависає в неті на купі форумів про його ябка (еппли), перечитує всі останні новини і вважає своїм обов'язком відвідати Інтернет хоча б раз в день..

Alias
25.10.2007, 13:12
А я хворію на інтернет-залежність :)
По-перше, через кавовий дизайн. Він мені так сподобався!!
я теж на це звернула увагу.а на форумі мені подобається, взнаю багато цікавого, вчуся відстоювати свою думку.
Щодо ревності, то ревнує тільки сестра, бо один комп на двох

Espert
25.10.2007, 14:02
На ньому просто дуже цікаво! І завжди можна запитати людей з різних частин країни про якусь думку, тут можуть порадити, допомогти оприділитися! Тут багато цікавих і веселих людей!
P.S. І він допомагає цікавіше проводити час на парах!!!

kYula
25.10.2007, 15:54
Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом...:shutup:

Особисто я відчуваю брак спілкування з українськомовними громадянами України, крім того, основна причина чому я поки що зупинилася на цьому форумі - тому що він є львівським!!!

KabMiner
25.10.2007, 16:05
Це є можливість обговорити теми, які не можна обговорити / які не цікавлять живих людей, особливо це стосується тем про Львів (ну з ким у Києві можна поговорити про Львів?)

lanka
25.10.2007, 16:18
Це є можливість обговорити теми, які не можна обговорити / які не цікавлять живих людей, особливо це стосується тем про Львів (ну з ким у Києві можна поговорити про Львів?)
Має для вас сайт, на якому Львів обговорюється щодня, це не форум, а інформаційно-аналітичне видання, до дискісії про Львів редакція запрошує відомих українських та іноземних інтелектуалів, політологів, письминників, журналістів.
Ну ось для прикладу
Львів як місто. Семінар (http://www.zaxid.net/article/5819/)

bora
25.10.2007, 17:55
Далеко не брак спілкування. В житті маю його надлишок завдяки професії.)) Чому надлишок - тому що не завжди спілкування це позитив. Нерідко люди які спілкуються з тобою або агресивні, або зневірені. Таке вампірство не відбувається на форумі - тут рафінована балачка.)
Чому зарегилась - щоб відволіктись від буденних клопотів.
Чому залишилась - обожнюю відмінні від моїх точок зору. Для мене це такий необхідний конструктив і найкращий спосіб задоволення вродженої допитливості. Крім того - це найкращий збірник поезії та прози українською, це фото цікавих особистостей (форумлян:)),це останні новини від людей яким довіряєш, рецензії від знайомих, що поділяють твої смаки, це емоції, які можна переживати лишень тут, це справжня поміч і підтримка хоч і віртуальних, але товаришів... Загалом - суцільне естетичне задоволення від присутності тут.

Евеліна
25.10.2007, 18:14
ТАК!!!
А взагалі то я шукаю людей котрі беруть участь у Дорадчій дитячій раді про міському голові .Ви таких знаєте? Я б хотіла з ними звязатися і запитати про їхні досягнення.

New Shrek
25.10.2007, 18:43
Максимально що вдалось накопати http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/164/206/ Вам залишилось підняти слухавку і зателефонувати

Кася
25.10.2007, 19:10
тут цікаво і приємно.от і все суть.))

Полковник
25.10.2007, 20:40
Особисто я відчуваю брак спілкування з українськомовними громадянами України,

Бедная, бедная.... Кыиеаночка!:mad:
Руссификация проехала по ней катком.....:moskali:
ЖАХ очередной:)

Оля
25.10.2007, 20:55

1) Оффтоп.
2)Полковник хоче ще одне попередження за образу відвідувачів. ;)

kYula
25.10.2007, 21:09

Гм, мені здається, що в Бєскудніково погано ознайомлені з проблемою русифікації в Києві... Коли все ж таки моя думка не є хибною, напишіть про це, і я Вам розповім про те наскільки моє місто охоплено російською і як страждають через антиукраїнську владну політику українці.

Ljolik
25.10.2007, 21:21
Я тут знайшла цікавих співрозмовників, можливість ознайомитись з різними точками зору, досить високий культурний і інтелектуальний рівень форуму в загальному.

А чоловік періодично виступає.....проти.

ZOOM
25.10.2007, 21:23
;) А, я навіть не знаю, що сказати....Добре тут, і все....;)

Мих
25.10.2007, 21:29
А, я навіть не знаю, що сказати....Добре тут, і все....

Всьому причина люди. Тут хороших людей багато.

Оля
25.10.2007, 21:38
Всьому причина люди. Тут хороших людей багато.

Та певно, що люди, а що ж ще може бути? :) От ми з Читателєм, Зет, Борисом, Умою, Мартіні (пробачте, кого забула) ще з початку 2005 року тут. ;) Якби було погано, то вже би давно порозбігалися.:rolleyes:

Liliyah Romanova
25.10.2007, 21:39
Бедная, бедная.... Кыиеаночка!
Руссификация проехала по ней катком.....
ЖАХ очередной
Полковнику, вам аж так приємно було від мене картку отримати? ;) Ви скажіть, мені не шкода. :p

Додано через 2 хвилини
От ми з Читателєм, Зет, Борисом, Умою, Мартіні (пробачте, кого забула) ще з початку 2005 року тут. Якби було погано, то вже би давно порозбігалися.
:(:(:(
Я розумію, що я не з початку, а десь із серединки, але... Олю, ви мене розлюбили??? :(:(:(

Оля
25.10.2007, 21:51
Я розумію, що я не з початку, а десь із серединки, але... Олю, ви мене розлюбили???

Нє! Ви що?:eek: :eek: :eek:

Бачите, я ж тільки піонерів згадала. А Ви вже були десь у вересні 2005 року.І Полковник.І ще багато з теперішніх форумлян.Мартіні певно має статистику.
Але я всіх все одно люблю і тому тут "висну". :)

Liliyah Romanova
25.10.2007, 21:56
А Ви вже були десь у вересні 2005 року.
Ну, я взагалі під своїм ніком була на коментарях газети (і зареєстрована під тим самим ніком, що зараз) ще десь у 2003 чи 2004. От лиш точно року не пам"ятаю. :)

Дякую, ви мене заспокоїли. http://s7.rimg.info/a5f1f7b41d71db7931215b4e32206fa5.gif

Grek
25.10.2007, 22:11
Інтелектуальний та культурний рівень цього форуму приємно вражає. Приємно іноді висловити свою точку зору, чи вислухати чиюсь, або просто з кимось поспілкуватись, особливо коли на роботі часу для спілкування просто невистачає. З чим усіх нас вітаю:clapping:

EntOther
25.10.2007, 22:28
Мммм..Я тут зависаю, бо тут є з ким поспілкуватися, і більшість цих співрозмовників дуже круті люди :radist: ))..А ще тут можна знайти відповіді на багато цікавих запитань :) ..

Оля
25.10.2007, 22:31
більшість цих співрозмовників дуже круті люди

Круті, не круті - я за них рада, але то не основне. От хороші - точно. :)

Мих
25.10.2007, 22:35
Круті, не круті
круті - не круті, а жіть хочцца.

Шо то воно означає то слово - "круті", га?

zet
25.10.2007, 22:37
ЧОМУ? ЧОМУ?
Потому, что "место встречи изменить нельзя"! Я сюда на свидание хожу с форумчанами..:radist:

Мих
25.10.2007, 22:47
Потому, что "место встречи изменить нельзя"! Я сюда на свидание хожу с форумчанами..
ніхто не ревнує...

Ольга
25.10.2007, 22:54
ніхто не ревнує...
муж мій ревнує :(

Мих
25.10.2007, 22:58
муж мій ревнує

:( :( :( :(

консультант
25.10.2007, 23:11
муж мій ревнує :(

:no: : :o

Boris_Kiev
25.10.2007, 23:14
ЖАХ очередной:) Не катком, а танком Марченка. Котрий колись стояв на вулиці Тершаківців, НЄ ?

Мих
25.10.2007, 23:15
я тіпа вішу на форумє... ібо здєся много кльових піпл.

Додано через 46 секунд
Не катком, а танком Марченка. Котрий колись стояв на вулиці Тершаківців, НЄ ?
А не Лєніна?

Boris_Kiev
25.10.2007, 23:25
А не Лєніна? Може й Леніна. Я його не мав приємності оглядати. Просто знаю, що колишня Марченка називається Тершаківців. Зупинявся там у готелі "Незалежність", колишній "Ульянівський" :)

Черешенька
25.10.2007, 23:30
Я би по-перше сказала, що не зависаю, а швидше зазираю у гості на каву до добрих, часом веселих, часом іронічно-саркастичних всесторонньо розвинутих людей (ну і інколи затримуюся надовше, а інколи біжу дальше у життя).
По-друге, в мене ніхто з родичів нічого немає проти, бо живу на даний час сама (крім, звичайно, різних довготривалих візитів). Але тато вдома би сварився, сказав, що до ідола прив"язалася занадто (він у мене такий) :).
По-третє, люблю спілкування, писання/дискутування/можливість висловитися і розширюю свій кругозір, дізнаючись про будень і свято інших (чи звийчний день :)), про життєві перипетії у реалі чи віртуалі і про багатогранність світу і істот, які його наповнюють...

Мих
25.10.2007, 23:31
Може й Леніна. Я його не мав приємності оглядати. Просто знаю, що колишня Марченка називається Тершаківців. Зупинявся там у готелі "Незалежність", колишній "Ульянівський"
Вільвові?

Оля
25.10.2007, 23:33

Миху, я туво... часом ніяк нирузумію, чо то Ви на блатняк пириходите....Певно, жиби настрій всьім піднєти. Але я туво...всьо їдно Вас лЮблю.Ну, як однокласника....нє, фурумчанина. :) Нати Вам квітучутку.

http://img219.imageshack.us/img219/9248/2204200701ao3.jpg (http://imageshack.us)

Boris_Kiev
25.10.2007, 23:33
Вільвові?
Так. Вуличка перетинає Пекарську в районі Зооветеринарного інституту.

Мих
25.10.2007, 23:35
Але я туво...всьо їдно Вас лЮблю

Даааааааа?

Дозвольте запитати, що найбільше Вам у мені подобаєсі?

Додано через 1 хвилину
Нати Вам квітучутку.
за цвіточок красно дєкую...

зрозумів.

Liliyah Romanova
25.10.2007, 23:38
муж мій ревнує
і мій також... :D:D:D

Мих
25.10.2007, 23:44
мій також...
Не віру.

Liliyah Romanova
25.10.2007, 23:46
Не віру.
А ви думаєте, чого я лиш з роботи на форум пишу, а з дому пізною нічкою, як він уже спить? :D:D:D

Мих
25.10.2007, 23:53
Шо, чесно?

Liliyah Romanova
26.10.2007, 00:13
Шо, чесно?
Ну, на відсотків так 80 чесно. Винятково дуже буває, що я на форумі, коли чоловік у хаті. Злоститься дуже. А я конфліктів не люблю. Просто як він зависає на форумі фільмів, я йому теж кажу, що "скільки можна". :D:D:D

Оля
26.10.2007, 00:31
Даааааааа?

Шюррррррр!!!!!!!:p

Йой, та де я сі буду перед людьми признавала...:shy: :)

А якщо серйозно, то завдяки Вам і Лілі (першим) я побачила, що між нами нема ніякої різниці, як між християнами. А перше я так не думала. ;)

Додано через 1 хвилину
Чехова, чи колишня Марченка? ;)

MARTINI
26.10.2007, 01:13
Та певно, що люди, а що ж ще може бути? От ми з Читателєм, Зет, Борисом, Умою, Мартіні (пробачте, кого забула) ще з початку 2005 року тут. Якби було погано, то вже би давно порозбігалися. Я тут якось бував ще на 2 роки раніше :)
Не катком, а танком Марченка. Котрий колись стояв на вулиці Тершаківців, НЄ ? Всьо змішалось, коні, люди....

Patrick
26.10.2007, 05:35
Тут я по тій самій причині , що всі решта форумляни - цікаве спілкування.
Заходжу ввечері після роботи , переважно коли мала спить , а жінка зависає на телефоні.
Деколи зранку ,коли пю каву і збираюся на роботу.
Підчас робочого дня незходжу , бо робота моя не в офісі- а в полі , або в лісі.

Мих
26.10.2007, 18:07
Ну, на відсотків так 80 чесно. Винятково дуже буває, що я на форумі, коли чоловік у хаті. Злоститься дуже. А я конфліктів не люблю. Просто як він зависає на форумі фільмів, я йому теж кажу, що "скільки можна".
Знайома картинка... як і для мене...

Ома
26.10.2007, 19:16
Я прийшла у 2004р., коли суспільство було дуже політизоване. Мені було цікаво дізнатися про інші погляди на події у країні. Форум виявився дуже цивільним, на високому рівні. Тут приємно, люди інтелігентні, дійсно як у львівській кав'ярні. Відмовитися неможливо. Дописувати виходить не часто, на жаль.
Форумчани дуже чуйні, завжди порадять. За порадою Уми ми з родиною побували у Славському взимку, а Веселка розповіла про цікаві місця в Одесі, де ми були цього літа. Коли я про це думаю, у мене виникають дуже теплі почуття вдячності і дівчатам і форуму взагалі.

Ольга
26.10.2007, 19:46
Винятково дуже буває, що я на форумі, коли чоловік у хаті. Злоститься дуже.
я для цього маю причину - дитина в мене на руках засинає, а я в форумі ;)
Ваше НЄ

рівнянин
26.10.2007, 20:12
Прекрасний форум! Приємно знайти однодумців а ще приємніше цікавих опонентів: "В споре рождается истина." Та й загальний інтелектуальний рівень форуму високий.

syavych
26.10.2007, 20:31
Ваше НЄ
Пане Миху, не ображайтесь, але мені здається шо то вже не Ваше, а загальнофорумівське, НЄ? :)

Мих
26.10.2007, 20:57
Пане Миху, не ображайтесь, але мені здається шо то вже не Ваше, а загальнофорумівське, НЄ?
Тойво... а від кого пішло? Га?

Не Ваше ж "НЄ" подобаєсі Ользі, а моє...., нє?

Журналістка
26.10.2007, 22:29
Особисто я відчуваю брак спілкування з українськомовними громадянами України, крім того, основна причина чому я поки що зупинилася на цьому форумі - тому що він є львівським!!!

Аналогічно!!!! Побачила банер, зайшла - і зрозуміла, що це саме те, чого я так бажала! :naci:
Це кохання з першого погляду, чи то пак - з першого кліку :)

syavych
26.10.2007, 22:58
Тойво... а від кого пішло? Га?
Ну так народні пісні тоже хтось один придумав, але пішло по рукам і стало народним, нє? А ми тут такий собі народ зібравсі...

Не Ваше ж "НЄ" подобаєсі Ользі, а моє...., нє?
Та йой, та нема ніякого мого НЄ, допоки Ви не запатентували - воно народне, чи не ТАК? (ще один патент назріває...)

Мих
26.10.2007, 23:06
ну няй вже так буде... чими шкода того "нє"? Та няй мают... народне - то народне...

Зів'ялий мозок
27.10.2007, 00:18
Додано через 4 хвилини

:borat: Якщо бути щирим, то близькі дещо дорікають, але не стільки за самий форум, скільки взагалі за те, що час збавляю в Інтернеті. Думка про брак спілкування щодо мене не зовсім вірна. Мені цей форум найбільше потрібний для того, щоби знайти нових однодумців, знайомих, а може й друзів, розширити нові горизонти пізнання.

:naci:

Степаныч
27.10.2007, 04:22
Подобається. Розумні люди, є з ким поговорити... А що?

Капітан
27.10.2007, 12:47
Почему я зависаю на форуме? Да я к большинству форумчан уже настолько привык, что мне просто необходимо общение с ними, хоть и изредка. Вот и зависаю :)

sanya
27.10.2007, 13:38
Напевно тому ,що тут є люди ,які можуть підтримати і просто поговорити ............... ;) :)

Зів'ялий мозок
27.10.2007, 18:05
Продовження.
Крім того, є ще так би мовити чисто інтелектуальний інтерес. Якщо ви наяву зазвичай спілкуєтеся з людиною і маєте задатки до психоаналізу, то ця людина у вас мов на долоні. А на форумі ситуація психологічно складніша, бо ви не бачите того з ким дискутуєте, ви не бачите його міміки, порухів його думки, які також впливають на ваше ставлення до співрозмовника. Отож, для мене досить цікавою є задача - а хто стоїть за тими чи іншими словами? Що це за людина? Чи вона насправді поділяє ті погляди, які друкує? Психологічно це досить цікаво, хоча часом виснажливо.

Alias
27.10.2007, 18:13
Було б інтересно скласти психологічний портрет найбільш популярних форумців, хто кого яким бачить?:)

Зів'ялий мозок
27.10.2007, 18:51
Було б інтересно скласти психологічний портрет найбільш популярних форумців, хто кого яким бачить?:)

Чудова ідея! Але як її зробити, хіба, що завести нову тему. Хоча, думаю, без певних непорозумінь не обійшлося б. Та й не так легко заставити людину висловити свою думку про іншу (особливо, якщо ця думка негативна), якщо та також її прочитає.

lulu
27.10.2007, 19:17
о а я й сама не знаю
та й не зависаю так дуже сильно
до недавнього часу взагалі не знала шо то таке
задала в гуглі-вискочило-зайшла
а тут щоденно щось обговорюється
трохи заважко-я б не змогла отак цілоденно і так багато і на всі теми:scare:
на інших не була і потреби не маю
часом цікаво а часом смішно
дивує те що переважна більшість дівок одного віку (ну принаймні ті що не соромляться його в профілі зазначити чесно!!!)
і це трохи відчувається по відповідях і споріднених зацікавленнях і поглядах на життя
можливо якби працювала в офісі і за компіком то форум поглинув би мене повністю...:)
а ревнощі збоку чоловіка відчуваю не тільки стосовно форуму але й аськи і нету загалом і ще кількох милих збочень...але що поробиш

Kaff
30.10.2007, 19:58
Після того, як ветиринар запліднив корів на фермі, худібка звернулась до нього із просьбою «А ПАГАВАРІТЬ…»
Отже:
«А ПАГАВАРІТЬ…»

Полковник
30.10.2007, 22:09
Після того, як ветиринар запліднив корів на фермі, худібка звернулась до нього із просьбою «А ПАГАВАРІТЬ…»
Отже:
«А ПАГАВАРІТЬ…»
Это Вы показываете свои познания Русского Языка?
Или стебётесь над жителями, которые восточнее и севернее?
Ничего личного.
Любопытно мне.

пупер
30.10.2007, 23:25
зачод, пан мих!...
аццкі жжоті-сьте.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

Мих
30.10.2007, 23:30
А шо таке - аццкі жжоті?

MARTINI
30.10.2007, 23:35
Форумлянчегі Міх і Пупєр, здєся про правелам у нас два єзика допустіми і олбанскова среді іх нєту

Boris_Kiev
30.10.2007, 23:37
Селянин запросив ветеринара для запліднення кількох корівок, а сам мусив кудись виїхати. Каже дружині - "щоби ти не переплутала, я забив цвяшки біля кожної корівки, з якою треба працювати."
Дружина каже ветеринарові: "Чоловік позабивав цвяшки у корівнику, щоби ви могли штані повісити".

Kaff
31.10.2007, 20:53
Это Вы показываете свои познания Русского Языка?
Или стебётесь над жителями, которые восточнее и севернее?
Ничего личного.
Любопытно мне.

Обдумаю Вашу пропозицію:)

Додано через 5 хвилин
Селянин запросив ветеринара для запліднення кількох корівок, а сам мусив кудись виїхати. Каже дружині - "щоби ти не переплутала, я забив цвяшки біля кожної корівки, з якою треба працювати."
Дружина каже ветеринарові: "Чоловік позабивав цвяшки у корівнику, щоби ви могли штані повісити".

А стосовно цвяшків…
Як чоловік приїхав із відрядження, складав звіт і вписував «Проїзд туди і назад, постіль, добові, харчування, повія…»
Бухгалтер зауважив і радить – «не пройде такий запис через бухгалтерію, запишіть краще «забивання цвяхів» - так оплатимо…»
Чооловік скористався порадою.
Наступного разу у звіті пише: «Проїзд туди і назад, постіль, добові, харчування, забивання цвяхів, ремонт молотка…»

Хоча це вже, певно, у кімнату сміху
:)

Гелена
02.11.2007, 13:18
думала, я думала чого я на форум зайшла і нічого не придумала...
мабуть випадково почала читати :)
а спілкуюся якось трохи не так як в житті... чого б це?
і я та сама і думки ті самі, а виходить трохи не так
от не знаю, чого, наприклад, я пишу "ніц", "тре"? в житті завжди кажу: "нічого", "треба"... чи то лінь три букви дописати чи що :)

Romko
02.11.2007, 13:20
от не знаю, чого, наприклад, я пишу "ніц", "тре"? в житті завжди кажу: "нічого", "треба"... чи то лінь три букви дописати чи що
Бо так сі каже...:cowboy:

Гелена
02.11.2007, 13:50
Бо так сі каже...:cowboy:

якраз не кажу, а тільки на форумі пишу :)

New Shrek
02.11.2007, 13:55
а спілкуюся якось трохи не так як в житті... чого б це?Я вже туть неоднаразово вогорив ,що у віртуальній реальності ми справжні ,такі які є .іІВи то зразу зауважили за собою

Зів'ялий мозок
02.11.2007, 14:22
якраз не кажу, а тільки на форумі пишу :)

Мабуть Ви хочете підсвідомо надати особливого галицького колориту своїм дописам, вважаєте, що такі слова краще підсилюють Вашу думку, увиразнюють її

Alias
02.11.2007, 15:41
А я взагалі російською спілкуюся, а тут душу відводю :)
Звичайно, якщо попадається хтось, хто говорить українською, то я переходю на укрмову

MARTINI
02.11.2007, 16:51
Звичайно, якщо попадається хтось, хто говорить українською, то я переходю на укрмову А краще б навпаки...

Alias
02.11.2007, 16:59
А краще б навпаки.
Маємо те, що маємо.Нажаль , поки що так

Зів'ялий мозок
02.11.2007, 16:59
А я взагалі російською спілкуюся, а тут душу відводю :)
Звичайно, якщо попадається хтось, хто говорить українською, то я переходю на укрмову

А я постійно українською, навіть коли був цілий тиждень у Харкові на науковій конференції говорив українською, навіть, якщо приїде москаль у Львів на конференцію і почне щось "калякати" я їм усе одно українською. Хоча через незнання української траплялися комічні ситуації, але це моя країна, моя земля.

Liliyah Romanova
02.11.2007, 17:06
А я пишу так, як говорю.
Видно, мають рацію математики, жи фільольоґ - то діягноз. :D:D:D

afterstep
02.11.2007, 17:38
Видно, мають рацію математики, жи фільольоґ - то діягноз.
але при першій же нагоді нехтують математичками на користь філологів ;)

Liliyah Romanova
02.11.2007, 17:43
але при першій же нагоді нехтують математичками на користь філологів
Того не знаю. У мене серед них друзів багато, з жодним на рандку не ходила. Якось так склалося. :)
Але те, що вони філологів люблять - чиста правда. Видно, цікаво їм вирішувати цю систему рівнянь з багатьма невідомими. ;)

afterstep
02.11.2007, 17:48
ні - все значно простіше ;) математичні рівняння зазвичай квадратніші, ніж філологічні вигини ;)

syavych
02.11.2007, 17:50
але при першій же нагоді нехтують математичками на користь філологів
правду глаголите, сам такий :)

Liliyah Romanova
02.11.2007, 17:52
математичні рівняння зазвичай квадратніші, ніж філологічні вигини
Висновок: математики люблять вухами. ;)

Конче подивіться цей мультик (http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm).
Те, що ви сказали, нагадало мені там сцену про говорення.

Гелена
03.11.2007, 12:09
мені здається я скорочую слова, бо лінь писати :)
хоча... точно не знаю чому, але то лише кілька слів так в мене проскакує :) дивина, та й годі...

Додано через 4 хвилини
...я здається в дитинстві так говорила, а потім перевчилася :)
а на форумі вилізло з мене моє село :D :D :D

EntOther
03.11.2007, 13:35
мені здається я скорочую слова, бо лінь писати :)
хоча... точно не знаю чому, але то лише кілька слів так в мене проскакує :) дивина, та й годі...

Додано через 4 хвилини
...я здається в дитинстві так говорила, а потім перевчилася :)
а на форумі вилізло з мене моє село :D :D :D

Тут не ви одні так скорочуєте ті слова...Просто коли швидко друкуєш то якось навіть не замічаєш який жарго вживаєш у своїх постах....І друга причина це як ви навели -лінь))...

шахрай
03.11.2007, 14:38
Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом
Близькі не докучають,бо їх тут нема(в районі компа).
У народі на форумі нема браку спілкуання,а з людьми мені просто цікаво спілкуватись...

Зів'ялий мозок
04.11.2007, 14:36
але при першій же нагоді нехтують математичками на користь філологів ;)

Я б не наважувався постулювати це як незаперечну істину, бо як математик ніколи не зауважував за собою схильності упадати саме за філологами. Ні на форумі, ні в повсякденному житті. Хоча може я виняток із правила, як полюбляють говорити різні гуманітарії.

New Shrek
04.11.2007, 17:30
наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часуВи підсадіть цих скептиків на швидкісний нелімітований інтернет,і їх потім за вуха не відтянеш.На що мій друг дитинства був скептиком і з мене сміявся,аж поки його дочка не поставила дома інтернет.Тепер кожного ранку он -лайн як штик,ще мені втикає:"чого вчора в он-лайн не виходив?"

lanka
19.12.2007, 14:11
Ви підсадіть цих скептиків на швидкісний нелімітований інтернет,
та є в цих людей нет, швидкісний і нелімітований

пупер
19.12.2007, 14:29
та є в цих людей нет, швидкісний і нелімітований
а що вони в ньому роблять?...
порно качають?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

маюнка
19.12.2007, 18:13
Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом...

в мене ціла історія як я на форумі зареєструвалась. то було влітку, на роботі. перш за все, я люблю !!!!!!!! по-друге, я намагалась знайти людину:) одного знайомого, якого жодних контактів не мала. все, що знала про нього: як скінчив навчання у Київському інституті нетрадиційної медицини, то далі вчитися перевівся у Львів. дуже мені хотілося знайти ту людину. не те щоб якась симпатія чи ще що. тут справа обіцянки. просто він мене колись одну річ спитав, я пообіцяла знайти відповідь. з часом знайшла, а хлопця того вже не знайду. от я в неті і ввела: "форум Львів", знаючи, що і він полюбляє в нет заходити принаймні з метою скачування музики, і в надії, що хтось порадить де і як краще розпочати пошук людини. зараз мені це все трохи смішним виглядає. але з іншого боку: дала ж я людині слово. а як ще як не через Інтеренет його шукати як я про нього тільки що ім"я та рід занять і знаю.
тож так і знайшла цей форум. зареєструвалась, бо якась мені тема сподобалась:вже і не пригадаю. щось на релігійну тематику. потім скінчилась моя практика на роботі, а отже й нету не стало. а це десь 2 місяці назад провела нарешті додому і собі таке благо:) та й згадала про форум, що влітку на нім реєструвалась.
тут мені подобається те, що форум дуже розмаїтий: кожен знайде якісь гілки, що цікавлять саме його. цікаво здогадуватись про характер людини з її дописів. якщо уважно слідкувати за всіма дописами, то вже складається певна цілісна картинка. мені подобається, що тут майже всі доброзичливі. форум організований дуже зручно. приємно ділитися своїми думками, дивитися на точки зору інших людей.
і взагалі, нехай то звучить трохи заголосно, але все ж скажу: тут, на форумі, іноді відчуваєш себе ніби у віртуальній родині:) за що усім дякую.

пупер
19.12.2007, 18:31
на форумі, іноді відчуваєш себе ніби у віртуальній родині
у мене теж таке відчуття...

Romko
19.12.2007, 18:37
в мене ціла історія як я на форумі зареєструвалась. то було влітку, на роботі. перш за все, я люблю !!!!!!!! по-друге, я намагалась знайти людину:) одного знайомого, якого жодних контактів не мала. все, що знала про нього: як скінчив навчання у Київському інституті нетрадиційної медицини, то далі вчитися перевівся у Львів. дуже мені хотілося знайти ту людину. не те щоб якась симпатія чи ще що. тут справа обіцянки. просто він мене колись одну річ спитав, я пообіцяла знайти відповідь. з часом знайшла, а хлопця того вже не знайду. от я в неті і ввела: "форум Львів", знаючи, що і він полюбляє в нет заходити принаймні з метою скачування музики, і в надії, що хтось порадить де і як краще розпочати пошук людини. зараз мені це все трохи смішним виглядає. але з іншого боку: дала ж я людині слово. а як ще як не через Інтеренет його шукати як я про нього тільки що ім"я та рід занять і знаю.
і взагалі, нехай то звучить трохи заголосно, але все ж скажу: тут, на форумі, іноді відчуваєш себе ніби у віртуальній родині:) за що усім дякую.
А того фацета знайшлисьте?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_macho.gif

маюнка
19.12.2007, 18:45
А того фацета знайшлисьте?
:( ні. є одна знайома, що має його контакти, та вона така завидюща, що думає ніби в мене на нього якісь види -смішна:)але телефона так і не дала. щоб я ото так за хлопцем бігала?..
не знайшла того одного хлопчину, а натомість знайшла стількох цікавих людей тут. слава Богу за те.:)

Zirnycja
19.12.2007, 23:59
поза форумом?..
хіба це життя?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Може, започаткуємо нову тему: "Чи є життя поза форумом?"......:clapping:

Romko
20.12.2007, 00:03
Може, започаткуємо нову тему: "Чи є життя поза форумом?"......
Нема.То всьо ілюзії...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif

Zirnycja
20.12.2007, 00:43
Нема.То всьо ілюзії...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_19.gif

А у мене діти щасливі, що мама має свій окремий компютер...

пупер
20.12.2007, 00:53
А у мене діти щасливі, що мама має свій окремий компютер...
класно вам...
можна зробити хатню мережу і бавитися в ігри...
хто програв -- миє посуд...

Zirnycja
20.12.2007, 01:06
класно вам...
можна зробити хатню мережу і бавитися в ігри...
хто програв -- миє посуд...

Ага, класно! тільки ми бавимося в різні ігри...
Але ж яка цінна ідея щодо миття начиння!..
А може краще так: хто помив посуд--най грається!...:clapping:

пупер
20.12.2007, 01:14
Ага, класно! тільки ми бавимося в різні ігри...
Але ж яка цінна ідея щодо миття начиння!..
А може краще так: хто помив посуд--най грається!...:clapping:

хто помив швидко і якісно -- бавиться довше... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Zirnycja
20.12.2007, 01:18
хто помив швидко і якісно -- бавиться довше... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Файно, але у підростаючого покоління свої правила гри..

afterstep
20.12.2007, 08:21
Файно, але у підростаючого покоління свої правила гри..

і то правда. Для прикладу, я б за таких умов купив би посудомийну машину....

Zirnycja
20.12.2007, 10:51
і то правда. Для прикладу, я б за таких умов купив би посудомийну машину....

маємо й машину, :radist: та тут проблема-- кому її запаковувати і розпаковувати.:( Варіантів на відмовки у мами буває менше...:shutup:

пупер
20.12.2007, 11:24
маємо й машину, та тут проблема-- кому її запаковувати і розпаковувати. Варіантів на відмовки у мами буває менше...
в мене теща запаковує.....

Ascorbinka
20.12.2007, 12:42
а ще нарікаєте :D ;)

пупер
20.12.2007, 13:17
а ще нарікаєте
вона і це робить якось неправильно!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Alias
20.12.2007, 13:25
вона і це робить якось неправильно!.
Не знаю як, але не так?
Видно дуже вже Ви тьощу "любите":))))))

Ascorbinka
20.12.2007, 13:33
вона і це робить якось неправильно!...
ногами???:D :crazy:

пупер
20.12.2007, 13:45
Не знаю як, але не так?
Видно дуже вже Ви тьощу "любите")))))
"обожнюю"....
ногами???
та хоч би й ногами -- може виходило би ліпше?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Alias
20.12.2007, 13:51
так і напрашується запитати...а тьощу не пробували ногами?

пупер
20.12.2007, 13:56
так і напрашується запитати...а тьощу не пробували ногами?
ще бракувало..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif
все таки жінка....

Alias
20.12.2007, 14:01
добре, що так вважаєте. а то я б розчарувалась в Вас.:)

пупер
20.12.2007, 14:28
добре, що так вважаєте. а то я б розчарувалась в Вас.
дивно, якби це було інакше (я про тещу)....
вона і так мене боїться.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Ascorbinka
20.12.2007, 14:36
вона і так мене боїться....
певно ви дуже любили Капітошку "щоб усі бояаааались, щоб не насміхааааались")))):D :D :D

Zirnycja
20.12.2007, 14:50
А ви думаєте, чого я лиш з роботи на форум пишу, а з дому пізною нічкою, як він уже спить? :D:D:D

Ви встигаєте за часом мати іншу працю, ніж форум???? :8:

пупер
20.12.2007, 15:04
певно ви дуже любили Капітошку "щоб усі бояаааались, щоб не насміхааааались")))):D :D :D
є життєвий анекдот: у дружини два попередження, у тещі -- три.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif

Мих
20.12.2007, 15:14

Із-за Пупера, атвєчаю....

Zirnycja
20.12.2007, 15:26

Хоп! Висновок: за "психологічним спостереженням" коли у Вас є теща, значить маєте дружину... Гм... Як Ви погоджуєте Три форуми і родинне життя? :8: Зрозуміло, чому теща запаковує посуд- любить Вас і береже сімейний спокій!..:download:

demetris
20.12.2007, 15:33
Цитата:
Допис від маюнка
на форумі, іноді відчуваєш себе ніби у віртуальній родині

у мене теж таке відчуття...
це тому, що насправді ми тут можемо бути собою. або почати бути кимось іншим, ким завжди хотіли, але тягнуться за нами минулі ганьби чи звитяги...
А поводити себе природно (натурально) це завжди приямно і затишно. От Пупер же тещі не скаже в очі щоб ногами машину посудомиючу навантажувала! І я багатьох речей не скажу, хоча...

а на форумі сиджу як треба "мозги" розпраивти... працюю я ними, тож треба "псіхагігієну" соблюдать.

Molv
20.12.2007, 23:04
А мені цікаво. І цікавість до форуму, поки що, прогресує

І мені теж

Romko
20.12.2007, 23:10
От Пупер же тещі не скаже в очі щоб ногами машину посудомиючу навантажувала!
А я скажу!І вона мені відповість!А я скажу...!А вона мені знов відповість!
І так хвилин 10.
А потім починаєм говорити про політику...

маюнка
20.12.2007, 23:20
А я скажу!І вона мені відповість!А я скажу...!А вона мені знов відповість!
І так хвилин 10.
А потім починаєм говорити про політику...
весело у вас. і завжди є співбесідник:)

Kaff
21.12.2007, 00:33
хто помив посуд--най грається!...

У нас удома це правило працює залізно!
Поки не …. (помив посуд, зробив уроки, порядки, тощо), доти не «шпіляє»

пупер
21.12.2007, 01:31
Хоп! Висновок: за "психологічним спостереженням" коли у Вас є теща, значить маєте дружину... Гм... Як Ви погоджуєте Три форуми і родинне життя? Зрозуміло, чому теща запаковує посуд- любить Вас і береже сімейний спокій!..
хіба я казав "три"?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
я казав, що три -- на яких я постійно.....
а ще я просто в інтернеті лазю.....
частину часу я сплю, ще частину -- працюю, вся решта часу -- сім"ї.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Zirnycja
21.12.2007, 02:07
хіба я казав "три"?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
я казав, що три -- на яких я постійно.....
а ще я просто в інтернеті лазю.....
частину часу я сплю, ще частину -- працюю, вся решта часу -- сім"ї.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

відповідь задовільна...:shutup:
ще вітаю з новим "обличчям" на аватарі,...може наша балачка про посудомийку навіяла Вам "його"?...

Додано через 11 хвилин
У нас удома це правило працює залізно!
Поки не …. (помив посуд, зробив уроки, порядки, тощо), доти не «шпіляє»

Мої вже свідомі своїх прав і обов*язків... Щоправда інтернет користують не для звичайних ігор, а для навчання і листування. Тож мені легше швидше усе помити, ніж допроситися, тобто відволікти їх від корисної справи...:(

пупер
21.12.2007, 02:50
відповідь задовільна...
ще вітаю з новим "обличчям" на аватарі,...може наша балачка про посудомийку навіяла Вам "його"?...
я неправильно сформулював відповідь....
мало бути так: увесь час я приділяю сім"ї!...
окрім: час на роботу, на форум, просто на інтернет та комп"ютер, а також пиво...

Zirnycja
21.12.2007, 09:08
я неправильно сформулював відповідь....
окрім: час на роботу, на форум, просто на інтернет та комп"ютер, а також пиво...

Відповідь на "четвірку"... :download:
Але в дійсности: хто мені підскаже: як найоптимільніше проводити час на ЛФ?.. Після "входу" на форум- якими кроками, в якій послідовности доцільно крокувати?..Щоб спритніше виходило, бо справді "зависаю"...Причина запитання-- у мене ду-у-уже велика сім*я, яка чекає маминого до неї "повернення"....А мама страйкує, сидить у "Кав*ярні"... Допоможіть!!!...:clapping:

пупер
21.12.2007, 11:33
Допоможіть!!!...
клікайте на: http://forum.lvivport.com/search.php?do=getnew
це останні дописи.....
і в переліку нових, обирайте ті, які зацікавили....

nirvanka
21.12.2007, 17:43
ої вже свідомі своїх прав і обов*язків... Щоправда інтернет користують не для звичайних ігор, а для навчання і листування. Тож мені легше швидше усе помити, ніж допроситися, тобто відволікти їх від корисної справи...
Моя мама теж так думала свого часу :D

Alias
21.12.2007, 17:47
Моя мама теж так думала свого часу
моя теж...поки не побачила мою переписку з коханим.:)

nirvanka
21.12.2007, 17:53
Після "входу" на форум- якими кроками, в якій послідовности доцільно крокувати?.
В мене алгоритм такий:
- вхід на ЛФ -> "Мої налаштування". Тут є список тем, в які я писала дописи. Тому впершу чергу заглядаю до них.
- далі в "Нові дописи" в меню вгорі, як вже згадував Пупер. Відкриваю по черзі теми, які мене цікавлять, в нових закладках браузера і переглядаю. Зазвичай щодня в мене по 3-4 сторінки списку нових дописів.
- після перегляду останньої сторінки, знову клікаю на "Нові дописи" (поки проходить година, за яку переглядаю цікаві мені теми, з'являються дописи в інших розділах).
- коли залишаються в списку нових дописів лише теми, які мене не цікавлять, вибираю в меню форуму "Навігація" - "позначити усі розділи, як прочитані"
- ну і переглядаю час від часу форум, користуючись "Нові дописи" :)

Alias
21.12.2007, 17:58
Я так зморююсь на форумі...весь час ганятися за дописами, клікати....:)))

пупер
21.12.2007, 21:04
моя теж...поки не побачила мою переписку з коханим
боюся навіть уявити вашу переписку.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif
мама сильно була враженою "використанням інтернету не за призначенням"?...

маюнка
21.12.2007, 21:36
мама сильно була враженою "використанням інтернету не за призначенням"?...
а в інтернету є призначення?:no:

Romko
21.12.2007, 21:40
а в інтернету є призначення?
Робота,робота і ще раз робота.
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

пупер
21.12.2007, 21:50
а в інтернету є призначення?
аякже!..
ділитися інформацією...
перший "інтернет" було створено саме для цього...

маюнка
21.12.2007, 22:12
наксільки я пам"ятаю з того, що ще на іспит в універі готувала, інтернет спершу використовувався ледь не таємними якимись військовими службами США. правда? чи я вже з 1 курсу нічого не пам"ятаю?

пупер
21.12.2007, 22:27
наксільки я пам"ятаю з того, що ще на іспит в універі готувала, інтернет спершу використовувався ледь не таємними якимись військовими службами США. правда?
правда...
ви все чудово пам"ятаєте....

Alias
21.12.2007, 22:49
боюся навіть уявити вашу переписку....
мама сильно була враженою "використанням інтернету не за призначенням"?..
так вона ж думала, що я реферати там шукаю. а я про любов там там пишу:)))))

пупер
21.12.2007, 23:10
так вона ж думала, що я реферати там шукаю. а я про любов там там пишу
одне іншому не заважає... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Полковник
21.12.2007, 23:19
одне іншому не заважає... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

ПУпер, опубликуйте, наконец, электронный адрес Вашей супруги.
Мне есть уже что её рассказать! :p

пупер
21.12.2007, 23:47
Мне есть уже что её рассказать!
ПОлковнік, може вам ліпше одразу номер телефону?..

Romko
22.12.2007, 00:18
ПОлковнік, може вам ліпше одразу номер телефону?..
І ще ключі.Від хати.Де гроші лежать.

Alias
22.12.2007, 11:18
Мне есть уже что её рассказать!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zirnycja
23.12.2007, 23:48
В мене алгоритм такий:
- вхід на ЛФ -> "Мої налаштування". Тут є список тем, в які я писала дописи. Тому впершу чергу заглядаю до них.
- далі в "Нові дописи" в меню вгорі, як вже згадував Пупер. Відкриваю по черзі теми, які мене цікавлять, в нових закладках браузера і переглядаю. Зазвичай щодня в мене по 3-4 сторінки списку нових дописів.
- після перегляду останньої сторінки, знову клікаю на "Нові дописи" (поки проходить година, за яку переглядаю цікаві мені теми, з'являються дописи в інших розділах).
- коли залишаються в списку нових дописів лише теми, які мене не цікавлять, вибираю в меню форуму "Навігація" - "позначити усі розділи, як прочитані"
- ну і переглядаю час від часу форум, користуючись "Нові дописи" :)

Ви--Золотко!!! Раніше я не користувала "мої нал." і "Нав." Тепер, Вам дякую, все значно простіше!..:radist:

Pragmatik
25.12.2007, 04:00
Все реже бываю у Вас на форуме. Обращаюсь с вопросом к тем, кто действительно умеет думать и анализировать. К тем, кто по-просту адекватен. А зачем Вам выслушивать все это? Это что такая миссия? Может, разумнее уйти с площадки и пусть шановне панство грызет друг друга (меряясь - кто бiльш свiдомый)? Мне это действительно интерестно. Ведь присутствуя здесь Вы опосредованно поддерживаете противные Вам идеи - существование сайта во многом зависит от того, насколько он популярен. Доказывать, убеждать - это, право, смешно в отношении людей не желающих слушать.

пупер
29.12.2007, 04:37
гарна тема, і така ложка дьогтю з боку пана прагматіка..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Liliyah Romanova
29.12.2007, 05:11
Ви встигаєте за часом мати іншу працю, ніж форум????Я ВСЕ встигаю. І роботу робити, і в хаті прибрати, і малому забавку проходити, і ще й суботу їсти варити. :)
Секрет? Я швидко пишу. :)
На роботі ще швидше, бо там наліпок на клавіятурі немає.
А сім'я - це три форуми, інтернет і пиво... :D:D:D

пупер
29.12.2007, 05:24
А сім'я - це три форуми, інтернет і пиво...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/grin.gif
ти ще забула чат і аську.....

Liliyah Romanova
29.12.2007, 05:51
ти ще забула чат і аську.....
То вже родина. Близька. ;)

пупер
29.12.2007, 06:00
То вже родина. Близька.
вона завжди зі мною: майже біля серця..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Liliyah Romanova
29.12.2007, 06:10
вона завжди зі мною: майже біля серця.....
То може, то твоє друге "я"?

пупер
29.12.2007, 06:19
То може, то твоє друге "я"?
це не друге "я", це частина мене.....

Liliyah Romanova
29.12.2007, 06:24
це не друге "я", це частина мене.....
Ясно, то вже як у Франка тоді. Верхня свідомість, нижня... ;)

Оля
29.12.2007, 11:47
Пупере, який у Вас новий аватар... :radist: Він щось символізує? :)

Romko
29.12.2007, 11:51
Пупере, який у Вас новий аватар... Він щось символізує?
Пояснення в наявності:

єслі мущіна нєспакоєн -- дайтє єму грудь!...

Оля
29.12.2007, 11:59
Пояснення в наявності:

Цитата:
Допис від пупер
єслі мущіна нєспакоєн -- дайтє єму грудь!...

Ну якби там зграбненька така жіночка була.... а то якась вуркаганка. :)

Romko
29.12.2007, 12:05
Ну якби там зграбненька така жіночка була.... а то якась вуркаганка.
На вкус і цвєт...http://casa-latina.ru/s/s/icon_49.gif

Любимого тіла має бути багато!http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Alias
29.12.2007, 13:31
Він щось символізує?
грудь хоче!нєспокоєн он:D

пупер
29.12.2007, 15:50
Пупере, який у Вас новий аватар... Він щось символізує?
він символізує жіночність наших жінок.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Степаныч
29.12.2007, 15:53
Зависаєте? Хто сказав?

Alias
29.12.2007, 15:57
він символізує жіночність наших жінок.
А кращої представниці нашого роду не знайшлося? на мою думку. це не самий кращий так сказать символ:)

пупер
29.12.2007, 16:02
А кращої представниці нашого роду не знайшлося? на мою думку. це не самий кращий так сказать символ
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
чому?!!

Alias
29.12.2007, 17:11
чому?!!
та символ якийсь такий...великий...аж два!:D
на форумі у нас дівчата такі тендітні..а це.....мама дорогая!:D

EntOther
29.12.2007, 17:19
Зависаєте? Хто сказав?

Ми це бачимо..):bazar:

Romko
29.12.2007, 17:20
він символізує жіночність наших жінок....
Він символізує велику любов.
До мучного...

маюнка
29.12.2007, 18:24
а що, аватар обов"язково має щось відображати?:scare:
я свій міняю за настроєм.
а мені подобається новий аватар пупера: "далой стєрєатіпи":D

Капітан
29.12.2007, 18:28
а що, аватар обов"язково має щось відображати?
В принципе да :) Иначе теряется смысл его употребления на форуме. Кроме того намного удобнее, если человек пользуется одним аватаром - можно читать только пост, краем глаза одновременно замечая аватар и идентифицируя участника.

маюнка
29.12.2007, 18:34
В принципе да Иначе теряется смысл его употребления на форуме. Кроме того намного удобнее, если человек пользуется одним аватаром - можно читать только пост, краем глаза одновременно замечая аватар и идентифицируя участника
:) цікаво. а мені подобається їх міняти. поки що не можу зупинитися на одному.

і ще : зміст на форумі мають дописи і те, що вони несуть, а не аватар. я так думаю;)

Капітан
29.12.2007, 18:37
і ще : зміст на форумі мають дописи і те, що вони несуть, а не аватар. я так думаю
Згідний повністю, Маюнко :)
ЗІ: ... і аватар також. я так думаю :)

vasili
29.12.2007, 18:41
аватар меняю по настроению, сейчас игривое настроение...

Liliyah Romanova
29.12.2007, 20:46
Ну якби там зграбненька така жіночка була.... а то якась вуркаганка.
То із віршика, про "повну пазуху цицок"... :D:D:D
На жаль, такі жінки, як у пупера на аватарі, є наслідком певних комплексів та залежностей і зазвичай довго не живуть і помирають у муках.

пупер
30.12.2007, 03:10
На жаль, такі жінки, як у пупера на аватарі, є наслідком певних комплексів та залежностей і зазвичай довго не живуть і помирають у муках.
моя бабця була повна....
прожила 70 з гаком....

Romko
30.12.2007, 03:16
моя бабця була повна....
То не є добре...Тиски,одишки...

Ворон
30.12.2007, 03:21
Вже лишіть хоч бідних бабусь в спокої. ):

пупер
30.12.2007, 03:43
То не є добре...Тиски,одишки...
не було ніц з вищепереліченого.....

Dr. Shutup
30.12.2007, 04:42
Пупер частіше змінює аватари:ninja: ніж я заходжу на форум. :ninja: Не погоджуюсь, що на форумі спілкуються люди, у яких, немає з ким поговорити у реальному житті. Ех, якби в мене був не такий черепашачий доступ до нету... :download:

OldMan
30.12.2007, 05:09
Ех, якби в мене був не такий черепашачий доступ до нету... :download:
Мы бы чаще слышали Shutup.
:)

Liliyah Romanova
30.12.2007, 07:21
моя бабця була повна....
Повна то скільки? 200 кг? Дуже сумніваюся.
Та кобіта, що на твому аватарі, навряд чи вже зможе пересуватися самостійно. Он, навіть вбратися не годна. :D:D:D

пупер
30.12.2007, 16:07
Повна то скільки? 200 кг? Дуже сумніваюся.
Та кобіта, що на твому аватарі, навряд чи вже зможе пересуватися самостійно. Он, навіть вбратися не годна.http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/duiusia.gif

http://levus.info/ilustracii_dlia_horoshyh_liudei/photo/11.jpg

може і сама..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/duiusia.gif

MARTINI
30.12.2007, 16:22
ніц тій кобіті не бракує... хіба грошей на нормальні папіроси

Meg
30.12.2007, 16:33
Пупер частіше змінює аватари:ninja: ніж я заходжу на форум. :ninja: Не погоджуюсь, що на форумі спілкуються люди, у яких, немає з ким поговорити у реальному житті. Ех, якби в мене був не такий черепашачий доступ до нету... :download:
Пра,і я не погоджуюся.От не розумію,чого я вибрала нет,якшо могла зара з друзями гуляти:) Нічо,без мене відгуляють,я потім відроблю.Народ дуже нервує мій неті мій джим,бо я як засідаю в нет,то вже реал для мене вмер.Тому вони всякими методами стараються вирвати мене звідти:)

пупер
30.12.2007, 16:38
ніц тій кобіті не бракує... хіба грошей на нормальні папіроси
"бєломоріна" не така вже й погана..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Гелена
01.01.2008, 22:36
нельзя обьять необьятное
то не про аватар Пупера, то про кількість інформації на форумі - скільки не зависай, а всього не прочитаєш
я от навіть половину тем, які мені цікаві не встигаю прочитати, вже і сама не знаю що я тут роблю?
доводиться читати і відписувати вибірково
щоб бути в курсі всього на форум треба певно заходити як на роботу - не менше як на 8 год щодень :)

Zirnycja
12.01.2008, 01:56
Я ВСЕ встигаю. І роботу робити, і в хаті прибрати, і малому забавку проходити, і ще й суботу їсти варити. :)
Секрет? Я швидко пишу. :)
На роботі ще швидше, бо там наліпок на клавіятурі немає.

Я на початку була переконана, що для для модераторів форум то і є основна праця, бо ж, здавалось складно все охопити у "вільний" час. Рада за Вас, що такі спритні і все встигаєте. Колись з одним дитям я теж встигала...А хіба в інші дні, крім суботи, в Канаді не їдять?...;)
Теж заглядаю попід клавіши, потім кумедно на латинку переключатися...:(

Liliyah Romanova
13.01.2008, 16:26
А хіба в інші дні, крім суботи, в Канаді не їдять?...
Їдять. Але я в інші дні їсти не варю, бо з роботи приходжу ледве жива. Так що або щось готове чоловік купить, або сам зробить (що буває зрідка, але трудно). :)

Zirnycja
13.01.2008, 22:13
Їдять. Але я в інші дні їсти не варю, бо з роботи приходжу ледве жива. Так що або щось готове чоловік купить, або сам зробить (що буває зрідка, але трудно). :)

А мені моя родина вже запропонувала придбати собі ще й laptop на кухню, а бо де буваю--аби все встигати...паралельно з форумом...
А варити обіди маю щодня, бо діти не харчуються в школі (вегетаріанці), то несуть із собою з дому на цілий день...

Liliyah Romanova
13.01.2008, 23:13
А мені моя родина вже запропонувала придбати собі ще й laptop на кухню, а бо де буваю--аби все встигати...паралельно з форумом...
А варити обіди маю щодня, бо діти не харчуються в школі (вегетаріанці), то несуть із собою з дому на цілий день...
У мене тут важка доля.
Працюю лише я. Чоловік не має права. Тому на кухні я дуже зрідка буваю.

Мих
13.01.2008, 23:37
Працюю лише я. Чоловік не має права. Тому на кухні я дуже зрідка буваю.
чоловіку повезло нємерєнно....:feminist:

Liliyah Romanova
13.01.2008, 23:56
чоловіку повезло нємерєнно....
Миху, якось не смішно...

Zirnycja
14.01.2008, 09:21
У мене тут важка доля..

Лілінька! Я розумію Вас у всіх Ваших дописах про Канаду...Хтось тут колись писав, що ностальгія має кілька стадій. Ви на початкових.. Вам, на щастя, не доведеться переживати наступні, як мені!... Після 2о років на чужині світ сприймається не так однозначно, але чужина залишається нею назавжди...Тут дім моїх дітей, а значить і мій, та тільки душа ніколи з тим не змириться...
А мій вищий допис не так вже і жарти,-перебувати на ЛФ для мене , можливо, означає більше, ніж тим, хто на Батьківщині...

Liliyah Romanova
14.01.2008, 19:36
А мій вищий допис не так вже і жарти,-перебувати на ЛФ для мене , можливо, означає більше, ніж тим, хто на Батьківщині...
І в цьому я вас теж дуже добре розумію... :)

sanya
15.01.2008, 20:49
І ще тому ,що в чаті нудно ....

Alias
15.01.2008, 23:32
І ще тому ,що в чаті нудно ....
я через ЛФ навіть в аську майже не заходжу

Liliyah Romanova
20.01.2008, 02:25
я через ЛФ навіть в аську майже не заходжу
Я часом навпаки...

Chortenia
20.02.2008, 14:24
Тому що тут цікаво!
Цікаво читати дописи форумчан, цікаво писати свої. Довший час сиділа на жж, після ЛФ майже туди не заходжу. Все ж таки там більше маладьожи, з яких понти і албанська лізуть аж вивалюються. Тут здебільшого розумні самодостатні люди, для яких справді важливе спілкування і висловлення своїх думок, а не вимахування перед іншими.
Відпочиваю в перерві між роботою (часом працюю в перерві між читанням :shutup: )
Ну і звичайно ж тут багато корисної інфи.

P.S. Як все ж таки добре, що тут немає албанської:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:

mamatu
20.02.2008, 16:04
моє віртуальне спілкування почалось з російського "БебіБлогу" (мені його доця підкинула з журналу "ПК"). там, переважно обговорюється все, що стосується діток. навіть маю власну спілку там - "перловка от детишек".
але мені дуже не вистачало спілкування власне їз співвітчизниками. тому через поісковик шукала "наших", переважно львівських.
так вийшла на дівчину з цього форуму.
тепер я "зраджую" з вами "ББ" й дуже тішуся. бо тут можна говорити не лише про діток, а й про місцеві новини й плітки.
а саме головне - на моїй улюбленій українській мові.
а інтернет мені компенсує, в якїйсь мірі, живе спілкування, адже зараз мушу більшість часу сидіти вдома з мацюпкою. тим більше, що з синочком на руках мало ще що можу робити.
повторю чиюсь думку, що мені в спілкуванні на форумі та блозі подобається відібрана публіка. тут не допускається грубість та відверта ворожість.

пупер
20.02.2008, 17:01
мені тутка подобаться, бо люди адекватні....

Maryasik
20.02.2008, 17:08
дуже багато цікавого і корисного можна знайти на цьому форумі, висловити власні думки відносно певних питань, ознайомитись з думками інших людей.[

Малявка
20.02.2008, 17:17
Бо тут можна сказати то, шо думаєш і відчуваєш і тебе сприймуть нормально. І, все-таки, тому шо тут всьо таке львівське...:)

Alias
20.02.2008, 19:13
тому шо тут всьо таке львівське...
Ще й тому :)

sem41
20.02.2008, 20:18
Ще й тому шо тут всьо таке львівське...
П*ять балів для львів*янки Аліас!:)

А я колись до Айрбітесу підключався,шукав інформацію про провайдера. Тут напоровся на одного зеленого чоловічка,фаната цього провайдера,а вже потім переглянув форум.Публіка адекватна, я б сказав навіть делікатна. От тепер і переглядаю письмеників форуму. Сам наразі більше читаю ніж пишу.Але то все відносно. І читачі письменниками бувають:)

пупер
20.02.2008, 20:36
шкода, але рідко заходить "зелений чоловічок".... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

mamatu
21.02.2008, 11:12
моє віртуальне спілкування почалось з російського "БебіБлогу" (мені його доця підкинула з журналу "ПК"). там, переважно обговорюється все, що стосується діток. навіть маю власну спілку там - "перловка от детишек".
але мені дуже не вистачало спілкування власне їз співвітчизниками. тому через поісковик шукала "наших", переважно львівських.
так вийшла на дівчину з цього форуму.
тепер я "зраджую" з вами "ББ" й дуже тішуся. бо тут можна говорити не лише про діток, а й про місцеві новини й плітки.
а саме головне - на моїй улюбленій українській мові.
а інтернет мені компенсує, в якїйсь мірі, живе спілкування, адже зараз мушу більшість часу сидіти вдома з мацюпкою. тим більше, що з синочком на руках мало ще що можу робити.
повторю чиюсь думку, що мені в спілкуванні на форумі та блозі подобається відібрана публіка. тут не допускається грубість та відверта ворожість.

забула додати, що знайшла для себе багато різної цікавої та корисної інформацїї тут та на "ББ"

МараМаєРацію
01.03.2008, 20:18
мені дуже дуже цей форум, хоча б тому що він український! а львівськість.. ох ще більш приваблює))). схожі каменті залишала людина, що живе за межами України. Я ж офіціально з вами. Але ж де ще можна приємно поспілкуватися українською з людьми, для котрих це - нітрохи не аномальне явище! При тому з людьми цікавими, культурно освіченими=))

пупер
01.03.2008, 22:46
Але ж де ще можна приємно поспілкуватися українською з людьми, для котрих це - нітрохи не аномальне явище! При тому з людьми цікавими, культурно освіченими=))
вввваааавввв!... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

сподіваюся, що я також з цієї категорії......

Romko
01.03.2008, 22:49
Нє.
Бо Ремарка не любиш...

пупер
01.03.2008, 23:05
Бо Ремарка не любиш...
візьміть мене до "культурно-освічених"!!!!
я бабць через дорогу переводжу!!!
хоч сам користуюся підземним переходом..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif

Zirnycja
01.03.2008, 23:13
хоч сам користуюся підземним переходом.....

Ви ходите пішки???

Boris_Kiev
01.03.2008, 23:14
Ви ходите пішки???

Зірнице, Ви би краще запитали - "А хто Вас підтримує?"
І Пупер відповість - "Ніхто. Сам ходжу!"

Romko
01.03.2008, 23:15
Ви ходите пішки???
А можна ходити не пішки?
ЗІ.А Ремарка він все одно не любить...

пупер
01.03.2008, 23:16
Ви ходите пішки???
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif ну, поки що мене на персональному ровері ніхто не возить.....

Zirnycja
01.03.2008, 23:17
Зірнице, Ви би краще запитали - "А хто Вас підтримує?"
І Пупер відповість - "Ніхто. Сам ходжу!"

І це має свідчити про інтелектуальні здібності?

Boris_Kiev
01.03.2008, 23:20
І це має свідчити про інтелектуальні здібності?
Це з анекдота про генсеків. :)

Zirnycja
01.03.2008, 23:22
Це з анекдота про генсеків. :)

Чи генмодераторів...

МараМаєРацію
02.03.2008, 12:07
вввваааавввв!...

Нє.
Бо Ремарка не любиш...
Ну, навіщо ж так плоско про мене судити?%( у світі існує багато справді стильних стилів)) - літературних, музичних тощо, кожен обирає своє й добре коли обирає, коли має свою незалежну думку та смак. і тут вже чи співпадає це з моїми поглядами... не так суттєво, до авторітета я ще не доросла, а впізнати різні погляди розумних людей завжди цікаво й корисно.

пупер
02.03.2008, 13:29
Ну, навіщо ж так плоско про мене судити?
судити?!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
не маю такої звички...
навпаки...

такий гарний комплімент для форумлян!....
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/flower.gif

МараМаєРацію
02.03.2008, 18:25
судити?!..
не маю такої звички...
навпаки...
та це я до Ромка з Ремарком))).

Romko
02.03.2008, 18:29
Ну, навіщо ж так плоско про мене судити?%( у світі існує багато справді стильних стилів)) - літературних, музичних тощо, кожен обирає своє й добре коли обирає, коли має свою незалежну думку та смак. і тут вже чи співпадає це з моїми поглядами... не так суттєво, до авторітета я ще не доросла, а впізнати різні погляди розумних людей завжди цікаво й корисно.
Мара,хіба Ви теж Ремарка не любите?
Бо я звертався до Пупера...
То в нас давня суперечка...

МараМаєРацію
02.03.2008, 18:55
я люблю) навіть дуже)). просто кажу, що не суджу про культурність за співпаданням інтересів з моїми.
це я наплутала коли ви відповили "нє")) у вас своя розмова, а я сприйняла ніби ви за мене відписались).

Роза
02.03.2008, 19:53
Я просто люблю цей форум:radist: :radist: :radist: .А як додавати карму,підкажіть:rolleyes:

Гелена
03.03.2008, 12:44
ого! так багато нових тем і повідомлень, а мені не вистачає часу все прочитати і відписати
що робити? :crazy: :crazy: :crazy:

Boris_Kiev
03.03.2008, 13:01
А як додавати карму,підкажіть:rolleyes:

Дуже просто: Бачите рядок
ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ http://forum.lvivport.com/images/buttons/y.gif http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif

Клікнути на "палець вгору" - додати карму.

Panadolka
06.03.2008, 23:44
Скажіть будь-ласка, як ваші половинки відносяться до того, що ви сидите і читаєте форум? А то в мого чоловіка проснулася страшенна ревність до форуму і до комп'ютера!

Liliyah Romanova
06.03.2008, 23:51
А то в мого чоловіка проснулася страшенна ревність до форуму і до комп'ютера!
Те саме. Вже 2 роки воюю за право бути на форумі. :D:D:D

Мих
06.03.2008, 23:52
Те саме. Вже 2 роки воюю за право бути на форумі.
то як футбол або піво у хлопів, нє?

Маруся-мама
07.03.2008, 00:19
А мій вже привик... воює за інше, з чим я цілковито погоджуюсь. Маю грішок що все відкладаю на потім. За це і воює.
А про форум і форумних друзів лише заздрить :cowboy:

пупер
07.03.2008, 00:40
А то в мого чоловіка проснулася страшенна ревність до форуму і до комп'ютера!
а в мене нічого схожого.....
тільки якщо в асі з’являється якась дівчина, то дружина робить здивовані очі.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/huh.gif

Nadijka
07.03.2008, 00:45
Скажіть будь-ласка, як ваші половинки відносяться до того, що ви сидите і читаєте форум? А то в мого чоловіка проснулася страшенна ревність до форуму і до комп'ютера!
А я думаю шось Тані не видно!!! А то чоловік додому приїхав? та ше й тепер ревнує?!
А в нас скоріше не ревнує, а просто сам хоче сісти за комп, а тут я !!! От і починає наїжати типу вчитись треба, працювати, а ти на форумі штани протираєш і бла-бла-бла. Ну, послухаю, поцьомаю і кажу шо сьогодні вже востаннє....

Гелена
07.03.2008, 00:55
це слово мені найбільше підходить - воюю
чоловік проти, і має купу аргуметів проти
час від часу повторюється один і той самий діалог про мої відвини форуму, який мені вже надоїв, бо я його напам’ять знаю :)

п.с. а коли він бавиться в ігри на компі, то я нічого не кажу, хоча мене це злить
нє, ну де справедливість? :)

Liliyah Romanova
07.03.2008, 03:37
чоловік проти, і має купу аргуметів проти
Ну, в мене теж контраргумент є. Він сайти з фільмами по 20 разів на день перевіряє. І от пиляла я його, пиляла, що у нього залежність, то казав, що нема. Аж одного дня прийшов і сказав, що я мала рацію, він того зі мною сварився, що себе не контролював. Зробив собі на то піст. Перевіряє тепер максимум двічі на день. Я все одно з того сміюся, бо воно хоч раз чи два, але ж зразу мало не десяток тих форумів. :D:D:D А в мене хоч питання до обговорення виникають завдяки форуму. То тепер інше з'явилося. Їдемо додому машиною, мовчу і тут чоловік задає питання: "що там нового на форумі?" :D:D:D
Отак, треба вміти зацікавити, показати, що з того можна винести щось корисне... Новинами ділитися. Так що тепер він мені розповідає новини зі світу, а я - з форуму. :D:D:D
О, а сьогодні взагалі унікальне питання почула, коли лікаря довго чекали: "Ну, і скільки в тебе вже карми?" :D:D:D І найсмішніше, що я не змогла відповісти. :D

yulichka
07.03.2008, 09:03
Ну, в мене теж контраргумент є. Він сайти з фільмами по 20 разів на день перевіряє.

В нас така ж ситуація! :D
Серіали і фільми - то святе для мого чоловіка!
Закачує, закачує, що мене вже нудить від того.
В нас того добра стільки є...!!!!
А на рахунок форуму, то він не має нічого проти, що я тут "зависаю".
Просто, коли я бачу, що він сидить за компютером зі своїми закачками,
то мене аж тіпає і я його сварю,
а коли я сідаю, то він мені зразу: "а мене сварить, сама тільки з ліжка встає зразу на форум заходить....":D :D :D
.... Ну що я можу зробити, в мене вже "ломка" як довго не буваю на форумі!

viltis
07.03.2008, 09:36
А мій каже, що я як наркоманка --тільки додому, і за форум ...Але теж питає, як там , що нового. А ще любить передивлятись зі мною фотки манюнь ....і казати, кому поставити 5 баів:)))

Останнім часом --каже, йдем погуляємо, щоб твої очі відпочили ..а я й рада:))) тому тепер рідше на форумі, хіба почитаю щось ....

Panadolka
07.03.2008, 09:50
А я думаю шось Тані не видно!!! А то чоловік додому приїхав? та ше й тепер ревнує?!

Ага! Приїхав! Та ще й в відпустці! На роботу йому аж 15 квітня!!! Ой.......це звичайно добре, але форуму мені небачити як свого носа!!!
От випроводила його в село на 1 день!!! Щастя маю!!! Ком'ютер мій, роблю що хочу!!! Тільки б ще сьогодні на екзамен не їхати, то можна було б з вами тут цілий день сидіти! А сина мій теж форум читає!!! От "Знайом тесь - маленькі чуда", ми з ним завжди дивимося разом!!!

Гелена
07.03.2008, 12:53
невже і справді всі чоловіки однакові? :D :D :D
мій так само скачує фільми і сидить на тих сайтах весь вечір
і так само часом цікавість перемагає і він питає, що там на форумі
а якщо нас цікавить якесь питання по догляду за дитиною, то навіть сам каже: подивися на форумі :)
ну або в "Кінозал" прочитати про фільми часом без мене заходить :)

Квіточка
07.03.2008, 13:03
Серіали і фільми - то святе для мого чоловіка!
Закачує, закачує, що мене вже нудить від того.
В нас того добра стільки є...!!!!

Він сайти з фільмами по 20 разів на день перевіряє.

мій так само скачує фільми і сидить на тих сайтах весь вечір

Може я не в тему, але можете дати сайти з фільмами, бо ми шось не можемо знайти хороших, а я тут парочку фільмів хочу.

Гелена
07.03.2008, 13:09
Може я не в тему, але можете дати сайти з фільмами, бо ми шось не можемо знайти хороших, а я тут парочку фільмів хочу.

оцей дуже хороший, але кілька днів якісь глюки, може то тимчасово
http://www.nnm-club.ru/forum

kertis
30.03.2008, 13:17
В копилку стёба над инет, и прочей зависимостью современного человека)
Ты понимаешь, что живешь в 2008 году, когда:
1. По ошибке, ты печатаешь свой пароль системного доступа на микроволновке
2. У тебя список из 15 номеров, чтобы связаться со своей семьей, которая состоит из 3 человек
3. Ты отправляешь e-mail своему коллеге, который сидит в соседней комнате
4. Ты потерял контакт со своими друзьями или семьей, потому что у них нет адреса электронной почты
5. После рабочего дня ты возвращаешься домой и отвечаешь по телефону так, словно ты еще на работе
7. Ты впадаешь в состояние паники, если вышел из дома без мобильного телефона, и ты возвращаешься за ним
8. Ты просыпаешься утром и первая вещь, которую ты делаешь - подсоединяешься к Интернету, даже до того, как выпьешь кофе
9. Ты склоняешь голову на бок, чтобы улыбнуться : - )
10. Сейчас ты читаешь этот текст, ты с ним согласен и улыбаешься
11. Еще хуже: ты уже знаешь, кому ты перешлешь это сообщение
12. Ты слишком увлечена, чтобы заметить, что номер 6 в этом списке отсутствует
13. Тебе понадобилась лишь секунда, чтобы пробежать еще раз по сообщению и убедиться, что номера 6 действительно нет…
ыыыыыы (с)

Ірена
30.03.2008, 13:25
правді 100%

4okoljadka
12.04.2008, 01:30
Тому що знаходжу тут для себе відповіді на багато питаннь, які мене цікавлять. І людей, шо думають так само як я. Ну і певний момент невідомості дозволяє вільніше спілкуватися на деякі теми...
Ну та й тому -- що цікаво живу в місті -- і хочу знати як на ті самі події, речі, явища, що я бачу кожен день, дивляться інші люди.

Додано через 49 секунд
або шо вони таке помічають, чого я ще не помітила!!! :)

Іспанка
21.04.2008, 21:11
Моя історія знайомства з форумом почалася чисто випадково. сиділа я якось в одному львівському чаті і читала їхній форум. там хтось запостив тему розповідей про пологи і скинув лінк на ЛФ.зайшла,почитала,сподобалося:) то була десь середина 2007 року.на певний час втратила ЛФ з вигляду. вдруге про нього згадала десь в кінці 2007 року. допоміг Гугл, з чиєю допомогою я знову його знайшла.спершу тільки читала,не реєструвалася. особливо була захоплена гілкою Для майбутніх мам,яку прочитала всю:) :) ЛФ справив на мене таке позитивне і приємне враження,що вирішила зареєструватися.знаменна подія сталася 20.01.2008:). тоді ж і відбувся мій перший пост у Дівочих посиденьках,в темі Розповіді про пологи:) відтоді мене неможливо відтягнути від ЛФ:)